FastestVPN

FastestVPN

https://fastestvpn.com/

tl; dr

FastestVPN kom først på min radar i midten af ​​2019, og på det tidspunkt fandt jeg, at dens ydeevne i bedste fald var middelmådig. Da jeg blev bedt om at revurdere det denne gang, må jeg sige, at jeg var skeptisk. Alligevel med et udvidet netværk og meget øgede hastigheder bevæger denne underhund sig bestemt i verden.

FastestVPN-anmeldelse: 6 fordele & 3 Ulemper ved at bruge FastestVPN

FastestVPN er baseret på Caymanøerne og er et autonomt britisk oversøisk territorium. Virksomheder baseret på disse placeringer er underlagt lokal juridisk jurisdiktion og er ikke underlagt kronregler.

Dette plus det faktum, at landet markant har forbedret lovgivningen om beskyttelse af personoplysninger, betyder, at miljøet er ideelt for VPN-tjenesteudbydere at trives. FastestVPN har benyttet sig af dette og forsøger at love kunderne deres yderste bestræbelser på at hjælpe dem med at sikre privatliv og sikkerhed på Internettet.

6 fantastiske ting, jeg kan lide ved FastestVPN

1. Solid sikkerhed & Privatliv

FastestVPN har givet et alvorligt engagement over for sine kunder og åbent oplyst, at det vil prioritere sine kunders rettigheder til både privatliv og sikkerhed. Det vigtigste er, at det har lovet nej til at dele data (hvis nogen) med tredjepart, hvilket ærligt er, hvad vi ville forvente af en VPN-service.

fastestvpn har god sikkerhed og privatliv

I modsætning til nogle større navne derude, er der indtil videre ikke kommet nogen klager over FastestVPN-lækager eller information til myndighederne. Dette er bestemt noget, som brugerne med privatlivets fred skal tage til efterretning.

1.1 256-bit høj krypteringshastighed

Forbindelser, der er foretaget via FastestVPN-klienten, er beskyttet af de højeste krypteringshastigheder, som forbrugerne har i dag. 256-bit-kryptering er de facto-standarden, som i dag er tillid til og tillid til af sikkerhedsfolk.

Det bruges også af mange militære systemer og er i all ærlighed tæt på umuligt at knække. Chancerne for, at du får dine 256-bit data brudt ind, ville være meget mindre sandsynligt, end du lækker dataene selv, men uforvarende.

1.2 Godt valg af protokoller

Mange VPN-tjenesteudbydere har i dag været stærkt tilbøjelige til OpenVPN-protokollen på grund af sit omdømme som meget sikker og stabil. Desværre har dette ført til, at mange af dem ignorerer andre VPN-protokoller og ikke har givet deres brugere et valg i sagen.

Selvom jeg ikke er for nogle protokoller som L2TP og PPTP, kan jeg godt lide at bruge IKEv2, da det også er ganske sikkert og mange gange bedre end OpenVPN. FastestVPN giver sine brugere et bredt udvalg, hvilket giver mulighed for IKEv2, L2TP, PPTP såvel som OpenVPN (både TCP og UDP).

Dette giver brugerne en stor grad af fleksibilitet, hvilket er vigtigt af flere grunde, der blot sætter fart. Lejlighedsvis kan nogle brugere have kompatibilitetsproblemer med apps, der prøver at få adgang til nettet via VPN. Ved at give brugerne mulighed for at skifte VPN-protokoller letter det belastningen kompatibelt.

1.3 Indbygget NAT-firewall

FastestVPN inkluderer en indbygget NAT-firewall, som er god for dig, da det hjælper med at øge sikkerheden på dine enheder. Tænk på NAT-firewallen som en mailman, der sorterer indgående datapakker til din enhed.

Den leverer kun de pakker med data, som du specifikt har anmodet om, og afviser alt andet. Vær dog opmærksom på, at selvom det hjælper med at øge sikkerheden, skal NAT-firewallen ikke tages som en erstatning for en dedikeret Internet Security-applikation.

1.4 Inkluderer Anti-Malware & Annonceblokering

Normalt er jeg ikke for ivrig efter tjenester, der prøver at tilbyde brugerne alt i en app, der er specifikt designet til noget andet. I tilfælde af FastestVPNs anti-malware- og annonceblokeringsfunktioner er de alligevel så beskedne og lette, at de næppe kommer i tankerne.

fastestvpn har anti malware og ad blocker

Dette er godt, fordi de bestemt ikke bidrager til oppustethed af appen, mens de leverer en service med merværdi på samme tid. En del af grunden til dette er, at FastestVPN kører nogle funktioner på deres egne servere, så det reducerer enhver potentiel belastning på dine enheder og samtidig giver dig en bonus.

2. Fair hastigheder

Første gang jeg vurderede FastestVPN var hastighederne helt ærligt ret dårlige. Dette blev forstærket af dristigheden af ​​det udsagn, som navnet på denne VPN fremsætter. Efter omkring et år fandt jeg imidlertid ud af, at de faktisk havde været opmærksomme på feedback og forbedret serviceydelse.

Som basislinje er min uhindrede internethastighed, når jeg er tilsluttet direkte via min router til nettet, så tæt på annonceret, som det kan opnås – for det meste. Jeg er regelmæssigt i stand til at få 400+ Mbps på en 500 Mbps linje.

hurtigestevpn-baselinehastighed uden vpn aktiv

Hastighedstest til lokal server uden VPN aktiv
(Se hele basisresultatet)

Før vi fortsætter med testresultaterne, skal du være opmærksom på, at jeg testede FastestVPN på OpenVPN-protokollen, da det er den standard, som de fleste VPN-udbydere tilbyder. IKEv2 er også tilgængelig på FastestVPN, og ved hjælp af denne protokol vil du sandsynligvis få meget bedre hastigheder end på OpenVPN, så tag resultaterne med en knivspids salt.

Hurtigste VPN-hastighedstest – USA

Hastighederne til den amerikanske server af FastestVPN var omtrent så hurtige, som man kunne forvente.

fastestvpn speed US vpn off

Hurtigste VPN-hastighedstest USA – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

fastestvpn speed US vpn on

HurtigsteVPN-hastighedstest USA – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

25 Mbps er ikke nøjagtigt en forfærdelig hastighed, og det er heller ikke noget at skrive hjem om. Latency var lidt på den høje side, men USA er praktisk talt over hele verden fra min fysiske placering.

Hurtigste VPN-hastighedstest – Eurozone

I de fleste tilfælde finder jeg ud af, at mine VPN-hastigheder for servere, der er baseret i euroområdet, ikke adskiller sig meget fra mine amerikanske baserede serverhastighedstest.

fastestvpn speed europe vpn off

HurtigsteVPN-hastighedstest Europa – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

fastestvpn speed europa vpn on

HurtigsteVPN-hastighedstest Europa – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Selv med hensyn til latenstid er det en touch-and-go-affære. Stadig er disse hastigheder anstændige nok til streaming af medier.

Hurtigste VPN-hastighedstest – Mellemøsten

Med fraværet af Afrika-kontinentbaserede servere, misligholdte jeg et sted i Mellemøsten for disse numre.

fastestvpn hastighed midt øst vpn off

HurtigsteVPN-hastighedstest Mellemøsten – VPN slået fra
(Se fuldt resultat)

fastestvpn hastighed midt øst vpn på

HurtigsteVPN-hastighedstest Mellemøsten – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Ikke overraskende var hastighederne i dette område ret forfærdende. Årsagen til dette er mere sandsynligt på grund af et lavere fokus på ME-regionen af ​​FastestVPN, kombineret med deres mere begrænsede antal servere.

Hurtigste VPN hastighedstest – Asien

Som forventet var hastighed og latenstid for mig bedst på Singapore-baserede FastestVPN-servere.

hurtigste hastighed Asien vpn off

Hurtigste VPN-hastighedstest Asien – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

hurtigste hastighed Asien vpn på

Hurtigste VPN hastighedstest Asien – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Denne placering er meget stærk, takket være dens geografiske placering såvel som den fremragende infrastruktur i landet.

Hurtigste VPN hastighedstest – Australien

For at være ærlig var både hastighed og latenstid på Australien-baserede FastestVPN-servere lidt af en letdown.

fastestvpn speed australia vpn off

HurtigsteVPN-hastighedstest Australien – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

fastestvpn speed australia vpn on

HurtigsteVPN-hastighedstest Australien – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Selv om denne region ikke altid er den bedste for mig, har det vist nogle store hastigheder for visse udbydere. Der er ingen reel grund til FastestVPNs dårlige præstationer her.

Konklusion – Tanker om hurtigste VPN-hastigheder

Før I begynder at krage om hvor dårlige disse hastigheder kan synes generelt, vil jeg gerne henlede Deres opmærksomhed på de tilsvarende hastigheder, som jeg viste, der blev ført til lokale servere i de lande uden VPN-aktivitet.

Vigtig note

Den aktuelle globale internetafmatning har gjort hastighederne ustabile for næsten alle brugere. Det er stadig imponerende at håndtere at få disse hastigheder på et tidspunkt med stor global datalast, så giver FastestVPN en pause for tiden, ja?

3. Fremragende prispoint

Ligesom vi indsamler hastighedstestresultaterne, er det sandsynligvis det bedste sted for mig at give disse oplysninger. FastestVPN kommer ind på et fantastisk prispoint så lavt som $ 1,11 per måned på deres 3-årige plan!

MonthlyYearlyTriennially
Pris /mo$10.00$2.49$1.11
Samlet regning $ 10,00 $ 29,95 $ 39,95
Faktureringscyklus1-måned12-måned36-måned

Dette er en fantastisk prisfastsættelse og gør denne service til et solidt forslag for forhandlere, der søger en form for privatliv og beskyttelse online. Hvis du har kontanter, kan du naturligvis finde en premiumtjeneste hos andre udbydere – men bestemt ikke til disse priser.

For $ 1,11 pr. Måned får du praktisk talt tjenesten gratis. Gratis VPN-tjenesteudbydere anbefales generelt ikke, og selv de gode som Windscribe vil forsøge at presse dig videre til deres betalte planer, hvor det er muligt – til en meget højere pris end dette.

Som en sidebemærkning skal du altid være forsigtig med VPN-udbydere, der tilbyder gratis tjenester og tilbyder ubegrænset service. Oftere end ikke tager disse VPN’er dine data og sælger dem til tredjepart for fortjeneste. Det er den eneste måde, de er i stand til at opretholde driften på. Nogle vil gøre det subtilt, mens andre bruger annoncer i appen.

4. Support hvor som helst-streaming & P2P

Som med de fleste gode VPN-tjenesteudbydere, hjælper FastestVPN dig med at overvinde geo-blokerede tjenester og lader dig streame fra en række mediekilder. I dette tilfælde testede vi dem med Netflix og fandt, at deres amerikanske indhold kan streame godt. Desværre er det den eneste region, de støtter indtil videre.

fastestvpn har forskellige nyttige funktioner til underholdning

På en højere note understøtter FastestVPN P2P på alle deres servere, og du kan køre dine torrenter, mens du er tilsluttet ethvert serverplacering. Der er naturligvis en ulempe, da din P2P-hastighed er bundet til den samlede VPN-ydelse.

Hvis du f.eks. Opretter forbindelse til en Netflix-server, og den tilfældigvis er langsommere for dig af en eller anden grund – vil dine P2P-hastigheder også lide, medmindre du skifter til en anden server. Jeg fandt mig selv over for dette dilemma, når jeg så Netflix og forsøgte at downloade på BitTorrent også.

Endelig er den vigtigste note til streaming og P2P stabilitet. Som altid satte jeg FastestVPN til min Netflix ‘burn-in’-test, som er min undskyldning for at binge-watch Netflix til’ arbejde ‘. Det lykkedes mig at se 2 sæsoner af ‘Kontoret’ på et siddende med slet ikke en enkelt fejl i forbindelsen, så jeg vil sige det er stabilt.

Personligt føler jeg imidlertid, at de hastigheder, som FastestVPN tilbyder, ikke rigtig passer til P2P på trods af dens klare brugbarhed. Naturligvis afhænger dette meget af, hvordan du bruger tjenesten. For eksempel, hvis du forbliver i nærheden af ​​USA, kan du muligvis få fordelene ved god P2P-hastighed såvel som adgang til ekstra netflix-indhold let.

5. Rengør & Letvægtsapp

En af de bedre ting ved FastestVPN er deres Windows-app. Dets rene og lette design er ikke ressourcetung og optager kun 5 MB hukommelse, mens den kører. Appdesignet ser moderne ud og er let at vænne sig til, når du har kørt det et par gange.

5.1 Kompatibilitet med høj enhed

Tjenesten er også tilgængelig på forskellige platforme.

fastestvpn er bredt tilgængelig på tværs af mange platforme

For mainstream kan du installere det på Windows, Mac og Linux baser. Mobilt set understøtter det Android og iOS. For den mere unikke installation kan FastestVPN også distribueres på routere, PS4 og en hel del andre.

5.2 Smart tunneling & Hurtig forbindelse

Inden for FastestVPN-appen finder du to muligheder, som du muligvis ender med at bruge en fair bit – Smart Tunneling og Quick Connect. Førstnævnte giver dig mulighed for selektivt at lade apps, som du har tillid til, oprette forbindelse til internettet ved at omgå VPN-tunnelen.

Dette giver dig mulighed for at sænke belastningen på din VPN og kan hjælpe yderligere med at øge kompatibiliteten. Hvis du finder bestemte apps, som ikke er i stand til at oprette forbindelse via VPN, kan du blot tilføje det til din Smart Tunnel-liste. Ikke ideelt, men det øger dine muligheder.

Quick Connect er en tidsbesparende funktion, der lader appen vælge, hvilken server den skal oprette forbindelse til. Det vil tage denne beslutning baseret på den bedste latenstid timing af dets servere i forhold til din placering. Dette betyder dog, at chancerne er meget sandsynlige, at du ender tilsluttet en server i dit land.

Normalt vil det ikke være meget brug i disse tilfælde, men hvis du er på et sted, hvor de ikke har en server, kan Quick Connect vise sig at være nyttigt ved at søge den bedste server i nærheden til dig.

6. Anstændig kundesupport

Som du muligvis kan fortælle fra nedenstående billede, kan FastestVPN-support komme langsomt i gang. Når serviceagenten ved, hvad du virkelig taler om, tror jeg imidlertid, at du finder dem både nyttige og vidende om deres service og systemer.

fastestvpn kundesupport er anstændigt

Jeg finder ud af, at de fleste VPN-tjenester for sent har virkelig forbedret tingene med hensyn til kundesupport, og FastestVPN har naturligvis ikke været nogen undtagelse. Selvom jeg ventede i kø bag to andre i min kø, blev jeg overholdt inden for fem minutter efter at have sendt en anmodning.

FastestVPN tilbyder også kundesupport på nogle få måder. Som en første kontaktlinje kan du altid henvende dig til deres vidensbase, som har en god blanding af anstændigt anlagte FAQ, guider og tutorials.

Hvis det ikke fungerer for dig, har de også live chat support tilgængelig 24/7. Som du kan se, er deres svar på denne kanal også ganske god. Endelig har du muligheden for at e-maile deres supportteam, hvis live chat har for mange mennesker, og ventetiden bliver et problem.

3 ting, som jeg ikke kan lide ved FastestVPN

1. Tilfældige fejl i tjenesten

Nogle af de ting, jeg vil diskutere i dette segment, er måske lidt subjektivt, og på grund af den måde, VPN’er fungerer på, kan nogle bugs muligvis ikke let replikeres. Imidlertid bemærkede jeg nogle fejl, der gjorde det svært at overse i tilfælde af FastestVPN.

Da jeg først betalte for FastestVPN blev jeg ført til en download af deres installationsfil efter det faktum. Når jeg installerede det, blev jeg overrasket, da jeg fandt, at jeg ikke kunne oprette forbindelse til nogen af ​​deres servere på trods af at jeg ændrede protokoller og prøvede andre ting, jeg bemærkede i deres vidensbase.

Endelig måtte jeg tale med kundeservice, som bad mig gøre noget mærkeligt – download og installer OpenVPN GUI-klienten og brug det til at oprette forbindelse. Efter at have gjort det, fandt jeg næste, at FastestVPN-appen ikke kunne oprette forbindelse uden problemer derpå, selv efter installation af OpenVPN GUI.

Det næste nummer, jeg bemærkede, var, at forbindelser til nogle servere til tider var lidt svimlende. Dette betyder, at du muligvis bliver nødt til at prøve at oprette forbindelse et par gange, før forbindelsen faktisk oprettes. Der synes ikke at være nogen reel grund til dette, men efter et stykke tid lagrede ting sig, og problemet forsvandt.

2. Kun et forbindelsespunkt til Netflix

Selvom FastestVPN fungerer med Netflix, er dette kun begrænset til Netflix USA-indhold i regionen. Selvom det er det sted, hvor den største samling af Netflix-film er, vil nogle brugere muligvis have adgang til andre regioner for mere lokalt indhold.

Den amerikanske Netflix-forbindelse er også kun tilgængelig gennem et enkelt adgangspunkt, på trods af at FastestVPN har ti placeringer at oprette forbindelse til i Nordamerika. Dette enkelt adgangspunkt rejser en række potentielle problemer, herunder; potentiel overbelastning, da alle Netflix-brugere vil se via det sted, og hvad der sker i tilfælde af fejl.

3. Begrænset netværk & Servere

FastestVPN har ret begrænset dækning med et ukendt antal servere på 39 placeringer. På trods af dette forbliver spredningen af ​​disse lokationer ret anstændig. Bekymringen er, at hvis nogen af ​​de placeringer, du ønsker, er tungt lastet, er der måske ikke et praktisk alternativ for dig at deltage.

fastestvpn-servere er begrænset

Selvom jeg bemærker, at FastestVPN har forbedret sin ydelse over tid, føler jeg, at deres netværksvækst ikke er helt, som jeg håbede, at det ville være. Dette kan være en make eller break-aftale for mange brugere, da det alvorligt begrænser deres valg – og det er en stor del af, hvad VPN-tjenester handler om.

De hastighedstest, som jeg udførte i de sektioner, som du tidligere kunne bemærke, var fokuseret på tæt befolkede områder. Dette kunne tjene til at fremhæve det faktum, at begrænset finansiering hindrer FastestVPN i at udrulle endnu bedre forbedringer.

Efterhånden som deres udrulning vokser, kan brugere se dem gradvist øge deres priser overalt for at kunne opretholde drift og ekspansion.

Bundlinjen: Vil jeg betale for FastestVPN?

Helt ærligt, det afhænger virkelig. Da VPN’er er en stor del af mit liv og arbejde, finder jeg ud af, at jeg er forkælet efter valg. Naturligvis er min situation temmelig unik, så den kan ikke resonere med mange af jer.

Det større spørgsmål er – skal du betale for FastestVPN? Dette er et spørgsmål, der stadig kan besvares ganske let. FastestVPN er et godt valg, hvis du bor i en befolket region, eller hvis du finder dig selv på udkig efter en god budgetløsning, der får tingene gjort.

Det kommer på et mordringspris, og hvis du kommer ombord nu, er du muligvis ikke udsat for prisstigninger senere, da de udvider deres servicenetværk. Men hvis du har mere specialiserede behov og har råd til det, vil jeg kraftigt foreslå, at du overvejer en af ​​premium-tjenesteudbydere omkring som NordVPN.

Nøglefunktioner

  • ✓ Smart tunneling
  • ✓ Brug op til 10 enheder
  • ✓ Arbejder med Netflix
  • ✓ Kør P2P på alle servere
  • ✓ Annonce & Malware-blokering

Anbefales til

  • • Forhandlingssøgende
  • • Streamingentusiaster
  • • Omgå censur

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me