FastestVPN-gjennomgang: 6 fordeler og 3 ulemper ved å bruke FastestVPN

FastestVPN


FastestVPN

https://fastestvpn.com/

tl; dr

FastestVPN kom først på radaren min i midten av 2019, og på det tidspunktet fant jeg at ytelsen i beste fall var middelmådig. Da jeg ble bedt om å vurdere det på nytt denne gangen, må jeg si at jeg var skeptisk. Likevel, med et utvidet nettverk og mye økte hastigheter, er denne underhunden absolutt på vei opp i verden.

FastestVPN-anmeldelse: 6 Pros & 3 Ulemper ved å bruke FastestVPN

FastestVPN er basert på Caymanøyene og er et autonomt britisk oversjøisk territorium. Virksomheter basert på disse stedene er underlagt lokal juridisk jurisdiksjon og er ikke underlagt kronregler.

Dette, pluss det at landet har forbedret lovene om beskyttelse av personopplysninger betydelig, betyr at miljøet er ideelt for VPN-tjenesteleverandører å trives. FastestVPN har benyttet seg av dette og prøver å love kundene deres ytterste innsats for å hjelpe dem med å sikre personvern og sikkerhet på Internett.

6 fantastiske ting jeg liker med FastestVPN

1. Solid sikkerhet & Personvern

FastestVPN har gitt et seriøst engasjement for kundene sine, med åpenhet om at de vil prioritere sine kunders rettigheter til både personvern og sikkerhet. Det viktigste er at den har lovet nei til å dele data (om noen) med noen tredjeparter, noe som ærlig talt er hva vi forventer av en VPN-tjeneste.

fastestvpn har god sikkerhet og personvern

I motsetning til noen større navn der ute, har det foreløpig ikke kommet noen klager på at FastestVPN lekker data eller gir informasjon til myndigheter. Dette er definitivt noe personvernbevisste brukere bør ta til etterretning.

1.1 256-bits høy krypteringsfrekvens

Tilkoblinger gjennom FastestVPN-klienten er beskyttet av de høyeste krypteringshastighetene som er tilgjengelige for forbrukere i dag. 256-bits kryptering er de facto-standarden som er pålitelig og pålitelig av sikkerhetsfolk.

Det brukes også av mange militære systemer og er i all ærlighet nær umulig å sprekke. Sjansene for at du får 256-bits data sprukket inn ville være mye mindre sannsynlig enn at du lekker dataene selv, men uforvarende.

1.2 Godt valg av protokoller

Mange VPN-tjenesteleverandører har i dag lent seg tungt mot OpenVPN-protokollen på grunn av sitt rykte som svært sikker og stabil. Dessverre har dette ført til at mange av dem ignorerer andre VPN-protokoller og ikke har gitt brukerne sine valg i saken.

Selv om jeg ikke er for noen protokoller som L2TP og PPTP, bruker jeg IKEv2 siden det også er ganske sikkert og mange ganger bedre enn OpenVPN. FastestVPN gir sine brukere et bredt utvalg av valg, som lar IKEv2, L2TP, PPTP, så vel som OpenVPN (både TCP og UDP).

Dette gir brukerne mye fleksibilitet, noe som er viktig av flere grunner som bare setter fart. Noen ganger kan noen brukere ha problemer med kompatibilitet med apper som prøver å få tilgang til nettet gjennom VPN. Ved å la brukerne veksle VPN-protokoller letter det belastningen, kompatibilitetsmessig.

1.3 Innebygd NAT-brannmur

FastestVPN inneholder en innebygd NAT-brannmur som er bra for deg siden den bidrar til å øke sikkerheten på enhetene dine. Tenk på NAT-brannmuren som en postmann som sorterer inn innkommende datapakker til enheten din.

Den vil bare levere pakker med data som du spesifikt har bedt om, og vil avvise noe annet. Vær imidlertid oppmerksom på at selv om det bidrar til å øke sikkerheten, bør NAT-brannmuren ikke tas som en erstatning for et dedikert Internet Security-program.

1.4 Inkluderer anti-malware & Annonseblokker

Normalt er jeg ikke så opptatt av tjenester som prøver å tilby brukerne alt i en app som er spesielt designet for noe annet. Likevel, når det gjelder FastestVPNs anti-malware- og ad-blocker-funksjoner, er de så beskjedne og lette at de knapt kommer til tankene.

fastestvpn har anti malware og ad blokkering

Dette er bra fordi de absolutt ikke bidrar til oppblåsthet av appen samtidig som de gir en verdiøkende tjeneste samtidig. En del av grunnen til dette er at FastestVPN kjører noen funksjoner på sine egne servere, slik at det reduserer potensiell belastning på enhetene dine og samtidig gir deg en bonus.

2. Rettferdig hastighet

Første gang jeg vurderte FastestVPN, var hastighetene ganske ærlig ganske dårlige. Dette ble forsterket av frimodigheten til uttalelsen som navnet på denne VPN-en gir. Imidlertid, etter rundt et år, fant jeg ut at de faktisk hadde lagt merke til tilbakemeldinger og forbedret serviceytelsen.

Som en grunnlinje er min ufrie Internett-hastighet når jeg er koblet direkte via ruteren min til nettet, så nær annonsert som mulig å oppnå – for det meste. Jeg kan jevnlig få 400+ Mbps på en 500 Mbps linje.

raskestvpn basishastighet uten at VPN er aktiv

Hastighetstest til lokal server uten VPN aktiv
(Se hele basisresultatet)

Før vi fortsetter med testresultatene, må du være oppmerksom på at jeg testet FastestVPN på OpenVPN-protokollen, siden det er standarden som de fleste VPN-leverandører tilbyr. IKEv2 er også tilgjengelig på FastestVPN, og hvis du bruker den protokollen vil du sannsynligvis få mye bedre hastighet enn på OpenVPN, så ta resultatene med en klype salt.

Raskeste VPN hastighetstest – USA

Hastighetene til den amerikanske serveren til FastestVPN var omtrent så raskt som forventet.

fastestvpn speed US vpn off

Raskeste VPN hastighetstest USA – VPN av
(Se hele resultatet)

fastestvpn speed US vpn on

Raskeste VPN hastighetstest USA – VPN på
(Se hele resultatet)

25 Mbps er ikke akkurat en forferdelig hastighet, og det er heller ikke noe å skrive hjem om. Latency var litt på høysiden, men USA er praktisk talt over hele verden fra min fysiske beliggenhet.

Raskeste VPN hastighetstest – Eurosone

I de fleste tilfeller opplever jeg at VPN-hastighetene mine for servere basert i eurosonen ikke skiller seg veldig fra mine USA-baserte serverhastighetstester.

fastestvpn speed europe vpn off

RaskesteVPN hastighetstest Europa – VPN av
(Se hele resultatet)

fastestvpn speed europe vpn on

RaskesteVPN hastighetstest Europa – VPN på
(Se hele resultatet)

Selv når det gjelder latens er det en touch-and-go-affære. Fortsatt er disse hastighetene anstendige nok for mediastreaming.

Raskeste VPN hastighetstest – Midtøsten

I fravær av noen Afrika-kontinentbaserte servere, var jeg som et sted i Midt-Østen som nummer.

raskestvpn hastighet midt øst vpn av

RaskesteVPN-hastighetstest Midt-Østen – VPN av
(Se hele resultatet)

raskestvpn hastighet midt øst vpn på

Raskeste VPN-hastighetstest Midt-Østen – VPN på
(Se hele resultatet)

Overraskende nok var hastighetene i dette området ganske rystende. Årsaken til dette er mer sannsynlig på grunn av et lavere fokus på ME-regionen av FastestVPN, kombinert av deres mer begrensede antall servere.

Raskeste VPN hastighetstest – Asia

Som forventet var hastighet og latenstid for meg best på Singapore-baserte FastestVPN-servere.

raskeste hastighet asia vpn off

RaskesteVPN hastighetstest Asia – VPN av
(Se hele resultatet)

raskeste hastighet asia vpn on

RaskesteVPN hastighetstest Asia – VPN på
(Se hele resultatet)

Denne beliggenheten er veldig sterk, takket være den geografiske posisjonen og den utmerkede infrastrukturen i landet.

Raskeste VPN hastighetstest – Australia

For å være ærlig, var både hastighet og latenstid på Australia-baserte FastestVPN-servere litt av en letdown.

fastestvpn speed australia vpn off

RaskesteVPN hastighetstest Australia – VPN av
(Se hele resultatet)

fastestvpn speed australia vpn on

RaskesteVPN hastighetstest Australia – VPN på
(Se hele resultatet)

Selv om denne regionen ikke alltid er den beste for meg, har det vist noen store hastigheter for visse leverandører. Det er ingen reell grunn for FastestVPNs dårlige resultater her.

Konklusjon – Tanker om raskeste VPN-hastigheter

Før dere begynner å krøke om hvor dårlig disse hastighetene kan virke generelt, vil jeg trekke oppmerksomheten til de tilsvarende hastighetene jeg viste som ble tatt med til lokale servere i de landene uten VPN-aktivitet.

Viktig notat

Den nåværende globale nedgangen på Internett har gjort hastigheter ustabile for nesten alle brukere. Det er fremdeles imponerende å klare å få disse hastighetene i en tid med stor global datalast, så gi FastestVPN en pause foreløpig, ja?

3. Utmerket prispunkt

Akkurat som vi pakker opp hastighetstestresultatene er nok det beste stedet for meg å legge denne informasjonen. FastestVPN kommer inn til et fantastisk prispunkt så lavt som 1,11 dollar per måned på deres 3-årsplan!

MonthlyYearlyTriennially
Pris /mo$10.00$2.49$1.11
Totalt regning $ 10,00 $ 29,95 $ 39,95
Faktureringssyklus 1-måned12-måned36-måned

Dette er en fantastisk prisstørrelse og gjør denne tjenesten til et solid forslag for røverkjøpere som søker en form for privatliv og beskyttelse på nettet. Hvis du har penger, kan du selvfølgelig finne en premiumtjeneste hos andre leverandører – men absolutt ikke til disse prisene.

For $ 1.11 per måned får du praktisk talt tjenesten gratis. Gratis VPN-tjenesteleverandører anbefales ikke generelt, og selv de gode som Windscribe vil prøve å presse deg videre til deres betalte planer der det er mulig – for en mye høyere pris enn dette.

Som et notat, vær alltid forsiktig med VPN-leverandører som tilbyr gratis tjenester og tilbyr ubegrenset service. Oftere enn ikke tar disse VPN-ene dataene dine og selger dem til tredjepart for profitt. Det er den eneste måten de er i stand til å opprettholde driften. Noen vil gjøre det subtilt, mens andre bruker annonser i appen.

4. Støtt hvor som helst-streaming & P2P

Som med de fleste gode VPN-tjenesteleverandører, vil FastestVPN hjelpe deg med å overvinne geo-blokkerte tjenester og lar deg streame fra en rekke mediekilder. For dette tilfellet testet vi dem med Netflix og fant ut at deres amerikanske innhold kan strømme godt. Dessverre er det den eneste regionen de støtter foreløpig.

fastestvpn har forskjellige nyttige funksjoner for underholdning

På et høyere notat støtter FastestVPN P2P på alle serverne deres, og du kan kjøre torrentene dine mens du er koblet til alle serverplasseringer. Det er selvfølgelig en ulempe siden P2P-hastigheten din er bundet til den generelle VPN-ytelsen.

Hvis du for eksempel kobler til en Netflix-server, og det hender at det blir tregere for deg av en eller annen grunn – vil også P2P-hastighetene dine lide med mindre du skifter til en annen server. Jeg fant meg selv overfor dette dilemmaet når jeg så på Netflix og prøvde å laste ned på BitTorrent også.

Til slutt er den viktigste merknaden for streaming og P2P stabilitet. Som alltid satte jeg FastestVPN til min ‘innbrenning’ -test på Netflix, som er min unnskyldning for å binge-watch Netflix for ‘arbeid’. Jeg klarte å se 2 sesonger med ‘The Office’ på en sittende uten en eneste feil i forbindelsen i det hele tatt, så jeg vil si det er stabilt.

Personlig føler jeg imidlertid at hastighetene som FastestVPN tilbyr ikke virkelig passer for P2P til tross for den tydelige anvendeligheten. Dette avhenger selvfølgelig veldig av hvordan du bruker tjenesten. For eksempel, hvis du bor i nærheten av USA, kan du få fordelene med gode P2P-hastigheter samt tilgang til ekstra netflix-innhold lett.

5. Rengjør & Lett app

Noe av det bedre med FastestVPN er Windows-appen deres. Den rene og lette designen er ikke ressurstung og opptar bare 5 MB minne eller minne mens du kjører. Appdesignen ser moderne ut og er enkel å bli vant til når du har kjørt den noen ganger.

5.1 Kompatibilitet med høy enhet

Tjenesten er også tilgjengelig på en rekke plattformer.

fastestvpn er allment tilgjengelig på mange plattformer

For mainstream kan du installere det på Windows, Mac og Linux baser. Mobilmessig støtter den Android og iOS. For den mer unike installasjonen, kan FastestVPN distribueres på rutere, PS4, og ganske mange andre også.

5.2 Smart tunneling & Rask tilkobling

I FastestVPN-appen finner du to alternativer du kan ende opp med å bruke en god bit – Smart Tunneling og Quick Connect. Førstnevnte lar deg selektivt la apper som du stoler på, koble til Internett ved å omgå VPN-tunnelen.

Dette lar deg potensielt senke belastningen på VPN og kan bidra til å øke kompatibiliteten ytterligere. Hvis du finner at noen apper ikke klarer å koble seg til via VPN, kan du ganske enkelt legge dem til i Smart Tunnel-listen. Ikke ideelt, men det øker alternativene dine.

Quick Connect er en tidsbesparende funksjon som lar appen velge hvilken server den skal kobles til. Den vil ta denne avgjørelsen basert på de beste latenstidene for serverne i forhold til hvor du befinner deg. Dette betyr imidlertid at sjansen er stor for at du vil ende opp med en server i ditt land.

Normalt vil det ikke være mye bruk i de tilfellene, men hvis du er på et sted der de ikke har en server, kan Quick Connect vise seg å være nyttig ved å oppsøke den beste serveren i nærheten for deg.

6. Anstendig kundesupport

Som du kanskje kan se fra bildet nedenfor, kan FastestVPN-støtte ta en sakte start. Når serviceagenten vet hva du egentlig snakker om, tror jeg imidlertid at du vil finne dem både nyttige og kunnskapsrike om deres tjenester og systemer.

fastestvpn kundesupport er anstendig

Jeg synes at sent på siden har de fleste VPN-tjenester virkelig forbedret ting når det gjelder kundestøtte, og FastestVPN har tydeligvis ikke vært noe unntak. Til tross for at jeg ventet i kø bak to andre i køen min, ble jeg ivaretatt i løpet av fem minutter etter å ha sendt en forespørsel.

FastestVPN tilbyr også kundestøtte på noen få måter. Som en første kontaktlinje kan du alltid henvende deg til deres kunnskapsbase som har en god blanding av ordentlig anlagte FAQ, guider og tutorials.

Hvis det ikke fungerer for deg, har de også live chat support 24 timer i døgnet. Som du ser, er svaret deres på den kanalen ganske bra også. Endelig har du muligheten til å sende e-post til deres supportteam i tilfelle live chat har for mange mennesker og ventetiden blir et problem.

3 ting jeg ikke liker med FastestVPN

1. Tilfeldige feil i tjenesten

Noen av tingene jeg skal diskutere i dette segmentet kan være litt subjektivt, og på grunn av måten VPN-er fungerer på, kan det hende at noen feil ikke kan repliseres lett. Imidlertid la jeg merke til noen feil som gjorde det vanskelig å overse når det gjelder FastestVPN.

Da jeg først betalte for FastestVPN, ble jeg ført til en nedlasting av installasjonsfilen deres etter faktum. Når jeg installerte den, ble jeg overrasket da jeg fant ut at jeg ikke kunne koble meg til noen av serverne deres til tross for at jeg endret protokoller og prøvde andre ting jeg la merke til i kunnskapsbasen deres.

Til slutt måtte jeg snakke med kundeservice, som ba meg gjøre noe rart – last ned og installer OpenVPN GUI-klienten og bruk den for å koble til. Etter å ha gjort det, fant jeg neste gang at FastestVPN-appen ikke kunne komme uten problemer der, selv etter at jeg installerte OpenVPN GUI.

Den neste utgaven jeg la merke til, var at tilkoblinger til noen servere til tider var litt møkkete. Dette betyr at du kanskje må prøve å koble deg til noen ganger før tilkoblingen faktisk blir opprettet. Det ser ikke ut til å være noen reell grunn til dette, men etter en stund slo ting seg til ro og problemet forsvant.

2. Bare ett tilkoblingspunkt for Netflix

Selv om FastestVPN fungerer med Netflix, er dette bare begrenset til Netflix-innhold i USA. Selv om det er stedet der den største samlingen av Netflix-filmer er, vil noen brukere kanskje ønske seg tilgang til andre regioner for mer lokalt innhold.

Den amerikanske Netflix-forbindelsen er også tilgjengelig bare gjennom et enkelt tilgangspunkt til tross for at FastestVPN har ti steder å koble seg til i Nord-Amerika. Dette enkelt tilgangspunktet reiser en rekke potensielle problemer, inkludert; potensiell overbelastning siden alle Netflix-brukere vil se via det stedet og hva som skjer i tilfeller av feil.

3. Begrenset nettverk & servere

FastestVPN har ganske begrenset dekning med et ukjent antall servere på 39 steder. Til tross for det er spredningen av disse stedene fortsatt anstendig. Bekymringen er at hvis noen av stedene du ønsker er tungt lastet, kan det ikke være et praktisk alternativ for deg å være med.

fastestvpn-servere er begrenset

Selv om jeg bemerker at FastestVPN har forbedret ytelsen over tid, føler jeg at nettverksveksten deres ikke er helt som jeg håpet at den ville være. Dette kan være en make eller break-avtale for mange brukere, da det begrenser valgene deres – og det er en stor del av det VPN-tjenester handler om.

Hastighetstestene jeg gjennomførte i seksjonene tidligere du kanskje bemerker, var fokusert på tettbygde områder. Dette kan tjene til å fremheve det faktum at begrenset finansiering hindrer FastestVPN i å rulle ut enda mer forbedring.

Når utrullingen vokser, kan brukerne se dem gradvis øke prisene over hele linjen for at de skal opprettholde driften og utvidelsen.

Hovedpoenget: Vil jeg betale for FastestVPN?

Ærlig talt, det kommer virkelig an på. Siden VPN-er en stor del av livet og arbeidet mitt, opplever jeg at jeg er bortskjemt med valget. Det er klart at situasjonen min er ganske unik, så det kan ikke hende at det resonerer med mange av dere.

Det større spørsmålet er – bør du betale for FastestVPN? Dette er et spørsmål som fortsatt kan besvares ganske enkelt. FastestVPN er et godt valg hvis du bor i en befolket region, eller hvis du ser etter en god budsjettløsning som får ting gjort.

Det kommer på et mordereprispunkt, og hvis du kommer ombord nå, er det ikke sikkert at du vil bli utsatt for prisøkninger senere når de utvider servicenettverket. Imidlertid, hvis du har mer spesialiserte behov og har råd til det, vil jeg på det sterkeste foreslå at du vurderer en av premiumtjenesteleverandørene rundt som NordVPN.

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Smart tunneling
 • ✓ Bruk opptil 10 enheter
 • ✓ Fungerer med Netflix
 • ✓ Kjør P2P på alle servere
 • ✓ Annonse & Blokkering av skadelig programvare

Anbefalt for

 • • Kuppesøkere
 • • Streamingentusiaster
 • • Omgå sensur

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map