Contents

VPN-jämförelse: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish och HideMyAss VPN är två av de populäraste VPN: erna i branschen och med goda skäl. De erbjuder fler serverplatser och IP-adresser än nästan alla andra VPN-leverantörer, och de imponerar med förstklassig säkerhet och programvara. Se vem som vinner slaget vid Hidemyass vs. IPVanish!

Hidemyass vs. IPvanish: snabb VPN-jämförelse

Hidemyass vs IPVanish vpn jämförelse

HideMyAss VPN

 • Baserat i Storbritannien
 • 148 servrar i 72 länder
 • OpenVPN-, PPTP- och L2TP-protokoll
 • Ingen mobilapp. Kan ställa in manuell VPN-anslutning
 • 128-bitars Blowfish-kryptering (OpenVPN)
 • Ingen NAT-brandvägg
 • Loggar hålls. Kanske så länge som 6 månader.
 • Torrenter tekniskt tillåtna men starkt avskräckta
 • 30 dagars återbetalningspolicy
 • 11,52 $ / månad (1 månadspris)
 • $ 6,55 / månad (12 månaders pris)
 • Läs vår HideMyAss VPN-recension
 • Besök Hidemyass nu!

IPVanish VPN vs Hidemyass

IPvanish VPN

 • Baserat i USA
 • 110+ servrar i 48 coutries
 • OpenVPN-, PPTP- och L2TP-protokoll
 • Mobilapp för Android och iOS
 • 128-bitars Blowfish-kryptering (OpenVPN)
 • NAT-brandvägg ingår gratis!
 • Inga loggar. Period. Ny funktion sedan april 2014
 • Torrenter tillåtna
 • 7 dagars återbetalningspolicy
 • $ 10,00 / månad (1 månad pris)
 • $ 6,49 / månad (12 månaders pris)
 • Läs vår IPVanish Review
 • Besök IPVanish Now!

Hidemyass vs IPVanish: Programvara och funktioner

HideMyAss har ett antal framstående funktioner. De erbjuder fler servrar och landplatser än någon annan VPN jag kan namnge, men deras största försäljningsstället är deras enastående VPN-programvara. Sanningen är att ingen annan VPN-leverantör ens kommer nära att erbjuda samma nivå av kontroll, säkerhet och anpassade funktioner som HidemyAss.

IPVanish som jämförelse erbjuder en mycket standard VPN-klient med enkel serverväxling och OpenVPN-anslutning. Det är perfekt funktionellt, men det är deras programvara som säkert inte matchar HidemyAss. Ingen kan, och det verkar som om de flesta VPN-leverantörer runt inte ens försöker matcha med programvaran längre. Låt oss titta närmare…

IPVanish VPN-programvara:

IPVanish ger dig enkel åtkomst till alla deras servrar i över 58 länder. Du kan också välja ditt önskade VPN-protokoll för dina nuvarande behov.

Val inkluderar: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP och L2TP

IPvanishs programvara låter dig sortera efter stad, land eller pingtid, vilket gör det enkelt att snabbt ansluta till servern du vill ha.

I alternativmenyn kan du välja om du vill spara dina inloggningsuppgifter (användarnamn / lösenord) och om du vill att IPvanish ska starta när Windows startar.

Programvaran innehåller också en länk för att kontrollera din IP så att du kan bekräfta att din VPN-anslutning har upprättats.

Som ni ser erbjuder IPvanish en inga krusiduller, funktionell VPN-programvara.

Bild

HideMyAss VPN-programvara

Hidemyass VPN-programvara har otroligt många funktioner. Vi kommer att täcka gå igenom alla de bästa av dem en för en. Om du vill höra det från hästens mun kan du kolla in Hidemyass egen programöversikt

# 1 Serverval

ipvanish vs hidemyass: serverkarta

Hidemyass-serverval (kartvy)

Hidemyass ger dig full kontroll över processen att välja den bästa VPN-servern för dina behov. Du kan sortera efter land, stad eller hastighet. Du kan också välja servrar från a lista eller från Kartvy (som ses ovan). Du kan till och med välja en lista över servrar att köra en hastighets test på, så att du kan välja den snabbaste servern som uppfyller alla dina kriterier.

# 2 IP-hantering och serverväxling

Hidemyass vs IPVanish: ip-randomisering av programvara

IP-verifiering och slumpmässig kapacitet. Kan också använda IP-verifiering från tredje part

För dem som vill ha maximal säkerhet låter Hidemyass du växla servrar när du vill. Du kan till och med ställa in randomiserad serverväxling det kommer ändra din IP-adress varje x minut.

Du kan också se din för närvarande tilldelade IP från programvaran. Du kan till och med ställa in verifiering från tredje part från webbplatser som whatsmyip och iplookup.net för att lägga till sinnet.

Du kan också se din senaste IP-adresshistorik och se vilka IP-adresser som har tilldelats dig, eller du kan stänga av IP-loggning helt och hållet.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Bild

Hidemyass VPN: er Säker IP Bind Technology är så kraftfull att det verkligen förtjänar sitt eget avsnitt (och vi täcker det senare i säkerhetsavsnittet också.

I grunden låter funktionen säker IP-bindning dig binda specifika program eller applikationer för att endast använda VPN-tunneln som skapats av Hidemyass. Om VPN-anslutningen misslyckas kommer dessa din dator fortfarande att vara ansluten till internet via din normala anslutning, dock dessa specifika program har inte tillgång till internet eftersom de bara kan komma åt Internet via HideMyAss.

Den här funktionen är oerhört användbar för känslig programvara som uTorrent eller Vuze om du vill se till att din riktiga IP inte exponeras vid en tappad VPN-anslutning.

Du kan enkelt lägga till / ta bort program från listan genom att klicka på en knapp.

# 4 HideMyAss Speed ​​Guide and Server Load Balancing

När du har valt den geografiska platsen som du vill att din IP-adress ska komma från (det kan vara en stad, stat, land eller hela kontinenten) hjälper Hidemyass dig enkelt hitta den snabbaste servern.

Använda hastighetsguide, du kan lägga till en lista över servrar att köra en hastighets test på. Du kan välja mellan a pingtest, expresstest eller fullständigt test. Alla dessa tester testas på din egen faktiska VPN-anslutning, så de är mycket mer exakta än en hastighetstest som görs på HMAs servrar.

När du är klar kan du enkelt sortera listan och välja den snabbaste servern att ansluta till.

Du kan också välja att aktivera serverbelastningsbalansering vilket kommer att varna dig om Hidemyass märker att det finns en mycket snabbare server på samma plats som du för närvarande är ansluten till, och ger dig ett alternativ med ett klick för att byta till den snabbare servern.
&# 65279;Programvara och funktioner Slutsats
Både IPVanish och Hidemyass får jobbet gjort när det gäller grundläggande funktionalitet, men om du vill ha ett funktionspaket VPN-programvarupaket med alla krusiduller och extrafunktioner måste du gå med Hidemyass.
Vinnare: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Säkerhet och integritet

IPVanish tog lite slag på mjukvarufronten, men verkligen kompenserar det för säkerhets- och sekretessfunktioner. Låt oss ta en snabb titt på statistiken.

IPVanish säkerhets- och sekretessfunktioner

 • Inga loggar. Period.
 • Torrenter tillåtna
 • NAT-brandvägg ingår gratis
 • Bitcoin accepterat
 • Ingen IP-Bind-teknik eller Kill-Switch
 • 256-bitars AES-kryptering
HideMyAss säkerhets- och sekretessfunktioner

 • Anslutningsloggar hålls i upp till 6 månader
 • Torrenter avskräckta. DMCA-meddelanden vidarebefordras
 • Ingen brandvägg
 • Bitcoin accepterat
 • Säker IP Bind Technology
 • 128-bitars Blowfish-kryptering

Loggningspolicy och integritet

VPN-branschtrenden har skiftat mot att hålla mindre loggar, och IPVanish har noterat. De behöll aldrig användnings- / aktivitetsloggar, men 2014 tog de bort anslutningsloggar (inkommande / utgående IP med en tidsstämpel). Nu kan IPVanish verkligen hävda att vara en Inga loggar VPN-leverantör.

Hidemyass å andra sidan har blivit lite ökända för att underhålla anslutningsloggar så länge som 6 månader innan de förstörs. Detta beror sannolikt på de ökade lagarna om datalagring i Storbritannien där HMA är baserat.

Edge: IPVanish

Torrenter och P2P

IPvanish är en torrentvänlig VPN och tillåter torrentrafik i deras nätverk. De föredrar dock att du begränsar torrentrafiken till servrar i länder som Ryssland, Nederländerna och Rumänien.

HideMyAss har gjort det ganska tydligt att de inte vill ha torrentrafik i sitt nätverk. Det förhindrar för mycket av huvudvärk för dem. De är också ganska välkända för att vidarebefordra DMCA-meddelanden till sina prenumeranter. De flesta VPN: er kommer inte att göra detta (och icke-loggade VPN: er kunde inte ens om de ville).

Edge: IPVanish (Om du vill ladda ner torrenter, välj inte Hidemyass)

Brandvägg, krypteringsstyrka och IP-bindning

Brandvägg: IPvanish erbjuder gratis NAT-brandvägg. Detta är en brandvägg inbyggd i VPN som filtrerar all trafik för att säkerställa att en hackare inte kan börja med din (förfalskade) VPN IP-adress och nå din dator genom VPN-tunneln. HMA erbjuder inte den här funktionen.

Krypteringsstyrka: Ipvanish erbjuder 256-bitars AES-kryptering, HMA har 128-bitars. Medan IPVanishs krypteringsstyrka är dubbelt beaktas båda "okrossbar" enligt moderna standarder. 128-bitars kryptering övervägs fortfarande "militär klass" kryptering.

IPBind / Kill-Switch: IPVanish’s ena svaghet inom detta område är bristen på en kill-switch eller IP bind-teknik. Hidemyass har å andra sidan sina fantastiska säker ip-bind -funktion som låter dig låsa funktionen för specifika program till HMA: s IP-adress så att de omedelbart kopplar bort om VPN misslyckas.

Den goda nyheten är att en Kill-Switch / IP-bindning kan replikeras med gratis programvara som VPNNetmon om det inte är inbyggt i din VPN-leverantörers programvara. Se vår artikel VPN Kill-Switch’s för mer information!

Kanten: IPvanish vinner säkerhetsrundan 2-1.

Säkerhetsöversikt
Båda VPN-tjänsterna erbjuder vissa unika integritetsfunktioner, men i slutändan ger vi den lilla fördelen med privat internetåtkomst på grund av deras gratis brandvägg som ingår i deras VPN-tjänst, liksom det förtroende du får från ett amerikansk baserat företag.
Vinnare: IPVanish by a Landsslide!

Köp VPN

IPVanish vs HideMyAss: Speed ​​Test

Ett av områdena där både IPvanish och HMA verkligen lyser är Fart. De är två av de snabbaste VPN-leverantörerna i världen, särskilt IPVanish. De flesta inser inte det, men IPVanishs moderbolag (Highwinds Network Group) äger en av de största ryggraden för fiberoptisk data på västra halvklotet. De äger också en av de snabbaste CDN s (Content Delivery Network) i världen.

Som ett resultat borde det inte vara någon överraskning IPVanish är extremt snabb.

Parametrar för hastighetstest:
Dessa hastighetstester utfördes på en kabelmodemanslutning med runt en 20Mbps nedströms lock.

IPVanish Speed ​​Test Results

IPVanish hastighetstest Florida USA

IPVanish Speed ​​Test Miami, USA

IPvanish speedtest Storbritannien

IPVanish Speed ​​Test London, Storbritannien

IPVanish vs Hidemyass torrent speedtest

IPVanish p2p hastighetstest Nederländerna

Dölj min rövhastighetstestresultat

HMA vs IPVanish hastighetstest chicago

HideMyAss hastighetstest Chicago, USA

Hidemyass vs ipvanish speedtest Kanada

HideMyAss hastighetstest Toronto, Kanada

hidemyass vs ipvanish hastighetstest nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, USA

Som du kan se, IPVanish är den tydliga vinnaren, nästan maxa ut vårt hastighetslock på alla standardservrar och till och med få över 60% på den vanligtvis trånga nederländska servern.

Vinnare: IPVanish

Hide My Ass vs. IPVanish – Pris och värde

Alla IPVanish och HideMyAss VPN-planer inkluderar alla funktioner. Den enda skillnaden i prissättning är längden på prenumerationen. Som med de flesta VPN: er, årsplanen är det bästa värdet.

Dölj min röv VPN-planer och priser

 • Servrar i över 72 länder
 • Loggar hålls upp till 6 månader
 • Storbritannien baserade Corporation
 • Torrenter avskräckta
 • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • 11,52 $ / månad (en månads prenumeration)
 • $ 8,33 / månad (6 månaders prenumeration)
 • $ 6,55 / månad (1 års prenumeration)
IPVanish planer och prissättning

 • Servrar i 47 länder
 • Inga loggar. Period.
 • U.S.-baserat företag
 • Torrenter tillåtna
 • 7 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • $ 10,00 / månad (1 månad prenumeration)
 • $ 8,99 / månad (3 månaders prenumeration)
 • $ 6,49 / månad (1 års prenumeration)

Betalningsalternativ:
Både IPVanish och HMA erbjuder omfattande betalningsalternativ. De mest populära inkluderar: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover och American Express.
Värde:
Prissättningen på Hidemyass Pro VPN och IPVanish VPN går ganska nära över alla prenumerationslängder, men IPVanish är något billigare för 1 års och 1 månaders planer (överlägset de mest populära alternativen). Hidemyass mjukvara är dock så imponerande att vi tycker att det är väl värt kostnaden (så länge du inte vill ladda ner torrenter. IPVanish är mycket bättre för torrenter)

Vinnare: HideMyAss (bra programvara, fler servrar och länder. Välj IPVanish för torrenter men)

Proxy.sh vs privat internetåtkomst: vem är vinnaren?

IPVanish och Hidemyass är verkligen två av de mest imponerande VPN-tjänsterna på jorden. De erbjuder fler servrar och länder än nästan någon annan i branschen, och de levererar topphastigheter och kundsupport (särskilt IPVanish). Sanningen är dock att varje VPN tjänar ett annat behov och en annan publik, så vilken du väljer beror på din avsedda användning.

Låt oss ta en snabb titt på de bästa funktionerna i varje:

HideMyAss Bästa funktioner:

 • Fantastisk programvara. Branschens bästa!
 • Solid hastigheter
 • Secure-IP Bind Technology
 • Servrar i över 70 länder
IPVanish Bästa funktioner:

 • Super snabb! De styr ett enormt höghastighetsnätverk
 • Inga loggar = Mindre huvudvärk
 • Torrenter tillåtna
 • U.S.-baserat företag
 • Servrar i över 40 länder
Du bör välja HideMyAss om:

 • Du vill ha mest funktionalitet / bästa programvara
 • Du behöver tillgång till servrar i de flesta länder
 • Du laddar inte ner torrents ofta
Du bör välja IPVanish Om:

 • Du behöver snabbast möjliga hastigheter
 • Du vill ha ett VPN som inte har loggar
 • Du laddar ner torrenter
 • Du vill ha det lägsta priset
Vinnare!

IPVanish vs Hidemyass vpn jämförelse

IPVanish vinner vår jämförelse!

Besök sida

Tvåan

Hidemyass vs IPVanish vpn jämförelse

HideMyAss är ett fast val på andra plats

Besök sida

Varför vi valde IPvanish?
Båda dessa VPN-leverantörer är bland de bästa inom fältet men de har sina egna fördelar. Vi älskar Hidemyass imponerande VPN-programvara, men till slut vann vi över av IPvanishs hastighet och sekretessfunktioner.

IPvanish är en av de snabbaste VPN-leverantörerna som vi någonsin har testat, och vi älskar deras senaste flytt till a no-logs policy. De är också en mer torrentvänlig VPN än HMA, vilket gav oss en extra push för att rekommendera IPVanish med största förtroende. Gå till IPVanish.com för att registrera dig!

Du kan vara intresserad av:

 • IPVanish Review
 • Hide My Ass VPN Review
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Privat tillgång till Internet vs Proxy.sh
 • VPN: s som inte loggar in för Bittorrent
 • Anonym Bittorrent i 3 enkla steg
Hemsida

VPN-recensioner
VPN-jämförelser

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me