HideMyAss vs. IPVanish: VPN-sammenligning

Contents

VPN-sammenligning: Hidemyass vs IPVanish

IPVanish og HideMyAss VPN er to av de mest populære VPN-ene i bransjen, og med god grunn. De tilbyr flere serverplasseringer og IP-adresser enn nesten alle andre VPN-leverandører, og de imponerer med førsteklasses sikkerhet og programvare. Se hvem som vinner slaget ved Hidemyass vs. IPVanish!


Hidemyass vs. IPvanish: Rask VPN-sammenligning

Hidemyass vs IPVanish vpn sammenligning

HideMyAss VPN

 • Basert i Storbritannia
 • 148 servere i 72 land
 • OpenVPN-, PPTP- og L2TP-protokoller
 • Ingen mobilapp. Kan sette opp manuell VPN-tilkobling
 • 128-bit Blowfish-kryptering (OpenVPN)
 • Ingen NAT-brannmur
 • Logger holdt. Eventuelt så lenge som 6 måneder.
 • Torrenter teknisk tillatt, men sterkt motløs
 • 30 dagers refusjonspolicy
 • $ 11.52 / måned (1 måneders pris)
 • $ 6,55 / måned (12 måneders pris)
 • Les HideMyAss VPN-gjennomgang
 • Besøk Hidemyass Now!

IPVanish VPN vs Hidemyass

IPvanish VPN

 • Basert i USA
 • 110+ servere i 48 coutries
 • OpenVPN-, PPTP- og L2TP-protokoller
 • Mobilapp for Android og iOS
 • 128-bit Blowfish-kryptering (OpenVPN)
 • NAT-brannmur inkludert gratis!
 • Ingen logger. Periode. Ny funksjon siden april 2014
 • Torrenter tillatt
 • 7 dagers refusjonspolicy
 • USD 10,00 / måned (1 måneders pris)
 • $ 6.49 / måned (12 måneders pris)
 • Les vår IPVanish-anmeldelse
 • Besøk IPVanish Now!

Hidemyass vs IPVanish: Programvare og funksjoner

HideMyAss har en rekke fremtredende funksjoner. De tilbyr flere servere og landsposisjoner enn noen annen VPN jeg kan navngi, men deres største salgsargument er deres enestående VPN-programvare. Sannheten er at ingen andre VPN-leverandører selv kommer i nærheten av å tilby samme nivå av kontroll, sikkerhet og tilpassede funksjoner som HidemyAss.

IPVanish Til sammenligning tilbyr en veldig standard VPN-klient med enkel serverbytte og OpenVPN-tilkobling. Den er perfekt funksjonell, men programvaren deres kan ikke samsvare med HidemyAss. Ingen kan, og det virker som om de fleste VPN-leverandørene rundt ikke engang prøver å matche seg på programvarefronten lenger. La oss se nærmere på…

IPVanish VPN-programvare:

IPVanish gir deg enkel tilgang til alle serverne deres i over 58 land. Du kan også velge din foretrukne VPN-protokoll for dine nåværende behov.

Valg inkluderer: OpenVPN (TCP / UDP), PPTP og L2TP

IPvanishs programvare lar deg sortere etter by, land eller pingtid, noe som gjør det enkelt å raskt koble til serveren du ønsker.

I alternativmenyen kan du velge om du vil lagre påloggingsinformasjon (brukernavn / passord) og om du vil at IPvanish skal starte når windows starter.

Programvaren inkluderer også en kobling for å sjekke IP-en din, slik at du kan bekrefte at VPN-tilkoblingen din ble opprettet.

Som du ser tilbyr IPvanish a uten frills, funksjonell VPN-programvare.

Bilde

HideMyAss VPN-programvare

Hidemyass VPN-programvare har utrolig mange funksjoner. Vi skal dekke å gå gjennom alle de beste av dem en-for-en. Hvis du vil høre det fra hestemunnen, kan du sjekke Hidemyass sin egen programvareoversikt

# 1 Servervalg

ipvanish vs hidemyass: serverkart

Hidemyass-servervalg (kartvisning)

Hidemyass gir deg full kontroll over prosessen med å velge den beste VPN-serveren for dine behov. Du kan sortere etter land, by eller hastighet. Du kan også velge servere fra a liste eller fra kartvisning (som sett over). Du kan til og med velge en liste over servere som skal kjøres fartstest på, slik at du kan velge den raskeste serveren som oppfyller alle kriteriene dine.

# 2 IP-administrasjon og serverbytte

Hidemyass vs IPVanish: randomisering av programvare ip

IP-verifisering og tilfeldighet. Kan også bruke tredjeparts IP-bekreftelse

For de som ønsker maksimal sikkerhet, lar Hidemyass deg bytte server når som helst. Du kan til og med sette opp randomisert serverbytte det vil endre din IP-adresse hvert x minutt.

Du kan også se din tilordnede IP fra programvaren. Du kan til og med sette opp tredjepartsverifisering fra nettsteder som whatsmyip og iplookup.net for ekstra sinn.

Du kan også se den nylige IP-adressehistorikken din og se hvilke IP-er som er tilordnet deg, eller du kan slå av IP-logging helt.

# 3 HideMyAss Secure IP Bind

Bilde

Hidemyass VPN-er Sikker IP Bind Technology er så kraftig at det virkelig fortjener sin egen seksjon (og vi vil dekke det senere i sikkerhetsdelen også.

I utgangspunktet lar den sikre IP-bindingsfunksjonen deg binde spesifikke programmer eller applikasjoner for bare å bruke VPN-tunnelen som er opprettet av Hidemyass. Hvis VPN-tilkoblingen mislykkes, vil disse datamaskinene dine fortsatt være koblet til internett via din normale tilkobling, men disse spesifikke programmer vil ikke ha internettilgang fordi de bare kan få tilgang til internett gjennom HideMyAss.

Denne funksjonen er utrolig nyttig for sensitiv programvare som uTorrent eller Vuze hvis du vil forsikre deg om at din sanne IP ikke blir eksponert i tilfelle en droppet VPN-tilkobling.

Du kan enkelt legge til / fjerne programmer fra listen ved å klikke på en knapp.

# 4 HideMyAss Speed ​​Guide and Server Load Balancing

Når du har valgt det geografiske stedet du vil at IP-adressen skal stamme fra (det kan være en by, stat, land eller hele kontinentet), hjelper Hidemyass deg med å finne den raskeste serveren.

Bruker fartsguide, Du kan legge til en liste over servere som skal kjøres fartstest på. Du kan velge mellom a pingtest, ekspresstest eller full test. Alle disse testene testes på din egen VPN-tilkobling, så de er mye mer nøyaktige enn en hastighetstest utført på HMAs servere.

Når den er fullført, kan du enkelt sortere listen og velge den raskeste serveren du vil koble til.

Du kan også velge å aktivere serverbelastningsbalansering som vil varsle deg hvis Hidemyass merker at det er en mye raskere server på samme sted som du for øyeblikket er koblet til, og gir deg et alternativ med ett klikk for å bytte til den raskere serveren.
&# 65279;Programvare og funksjoner Konklusjon
Både IPVanish og Hidemyass vil få jobben gjort når det kommer til grunnleggende funksjonalitet, men hvis du vil ha en funksjonspakket VPN-programvarepakke med alle frills og ekstra funksjoner, må du gå med Hidemyass.
Vinner: HideMyAss

Hidemyass vs IPVanish: Sikkerhet og personvern

IPVanish tok litt juling på programvarefronten, men gjør virkelig opp for det når det gjelder sikkerhets- og personvernfunksjoner. La oss ta en rask titt på statistikken.

IPVanish sikkerhets- og personvernfunksjoner
 • Ingen logger. Periode.
 • Torrenter tillatt
 • NAT-brannmur inkludert gratis
 • Bitcoin akseptert
 • Ingen IP-bindende teknologi eller Kill-Switch
 • 256-bit AES-kryptering
HideMyAss sikkerhets- og personvernfunksjoner
 • Tilkoblingslogger oppbevares i opptil 6 måneder
 • Torrenter motet. DMCA-merknader videresendt
 • Ingen brannmur
 • Bitcoin akseptert
 • Sikker IP Bind Technology
 • 128-bit Blowfish-kryptering

Loggpolicy og personvern

VPN-bransjetrenden har skiftet mot å holde mindre logger, og IPVanish har lagt merke til. De førte aldri bruks- / aktivitetslogger, men i 2014 fjernet de også tilkoblingslogger (innkommende / utgående IP med et tidsstempel). Nå kan IPVanish virkelig hevde å være en Ingen logger VPN-leverandør.

HideMyAss på den annen side har blitt litt beryktet for å opprettholde tilkoblingslogger så lenge som 6 måneder før du ødelegger dem. Dette skyldes sannsynligvis de økte lovene om lagring av data i Storbritannia hvor HMA er basert.

Edge: IPVanish

Torrenter og P2P

IPvanish er en torrentvennlig VPN og gjør det mulig for torrenttrafikk på nettverket deres. De foretrekker imidlertid at du begrenset torrenttrafikken til servere i land som Russland, Nederland og Romania.

HideMyAss har gjort det ganske tydelig at de ikke vil ha torrenttrafikk på nettverket sitt. Det forhindrer for mye hodepine for dem. De er også ganske kjent for å videresende DMCA-varsler til abonnentene sine. De fleste VPN-er vil ikke gjøre dette (og ikke-loggførende VPN-er kunne ikke selv om de ville).

Edge: IPVanish (Hvis du vil laste ned torrenter, ikke velg Hidemyass)

Brannmur, krypteringsstyrke og IP-binding

Brannmur: IPvanish tilbyr gratis NAT-brannmur. Dette er en brannmur innebygd i VPN som filtrerer all trafikk for å sikre at en hacker ikke kan starte med din (forfalskede) VPN IP-adresse og nå datamaskinen din via VPN-tunnelen. HMA tilbyr ikke denne funksjonen.

Krypteringsstyrke: Ipvanish tilbyr 256-bit AES-kryptering, HMA har 128-bit. Mens IPVanishs krypteringsstyrke er dobbelt, vurderes begge "uknuselig" etter moderne standarder. 128-biters kryptering vurderes fortsatt "militær karakter" kryptering.

IPBind / Kill-Switch: IPVanishs ene svakhet på dette området er mangelen på en kill-switch eller IP bind-teknologi. Hidemyass, derimot, har det kjempefint sikker ip-bind funksjon som lar deg låse funksjonen til bestemte programmer til HMAs IP-adresse, slik at de øyeblikkelig kobler fra hvis VPN mislykkes.

Den gode nyheten er at et Kill-Switch / IP-bind kan replikeres med gratis programvare som VPNNetmon hvis den ikke er innebygd i VPN-leverandørenes programvare. Se artikkelen vår VPN Kill-Switch’s for mer info!

Kanten: IPvanish vinner sikkerhetsrunden 2-1.

Sikkerhetssammendrag
Begge VPN-tjenestene tilbyr noen unike personvernfunksjoner, men til slutt gir vi den lette fordelen til privat internettilgang på grunn av deres gratis brannmur som er inkludert i VPN-tjenesten deres, så vel som tilliten du får fra et amerikansk basert selskap.
Vinner: IPVanish by a Landslide!

Kjøp VPN

IPVanish vs HideMyAss: Speed ​​Test

Et av områdene hvor både IPvanish og HMA virkelig skinner er Hastighet. De er to av de raskeste VPN-leverandørene i verden, spesielt IPVanish. De fleste skjønner ikke det, men IPVanishs morselskap (Highwinds Network Group) eier en av de største fiberoptiske data-ryggradene på den vestlige halvkule. De eier også en av de raskeste CDN s (Content Delivery Network) i verden.

Som et resultat skal det ikke være noen overraskelse IPVanish er ekstremt rask.

Parametere for hastighetstest:
Disse hastighetstestene ble utført på en kabelmodemforbindelse med rundt en 20Mbps nedstrøms hette.

IPVanish hastighetstestresultater

IPVanish hastighetstest Florida USA

IPVanish Speed ​​Test Miami, USA

IPvanish speedtest Storbritannia

IPVanish Speed ​​Test London, Storbritannia

IPVanish vs Hidemyass torrent speedtest

IPVanish p2p hastighetstest Nederland

Skjul rumpetestresultatene mine

HMA vs IPVanish hastighetstest chicago

HideMyAss Speed ​​Test Chicago, USA

Hidemyass vs ipvanish speedtest Canada

HideMyAss Speed ​​Test Toronto, Canada

hidemyass vs ipvanish speed test nyc

HideMyAss Speed ​​Test NYC, USA

Som du kan se, IPVanish er den klare vinneren, nesten maksimerer hastighetshetten på alle standard-servere, og til og med får over 60% på den vanligvis overfylte nederlandske serveren.

Vinner: IPVanish

Hide My Ass vs. IPVanish – Pris og verdi

Alle IPVanish og HideMyAss VPN-planer inkluderer alle funksjoner. Den eneste forskjellen i priser er lengden på abonnementet. Som med de fleste VPN-er, er årsplan er den beste verdien.

Skjul rumpa VPN-planer og priser
 • Servere i over 72 land
 • Logger holdt opptil 6 måneder
 • Storbritannia basert selskap
 • Torrenter motet
 • 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • $ 11,52 / måned (1 måneders abonnement)
 • $ 8,33 / måned (6 måneders abonnement)
 • $ 6,55 / måned (1 års abonnement)
IPVanish planer og priser
 • Servere i 47 land
 • Ingen logger. Periode.
 • U.S. Based Corporation
 • Torrenter tillatt
 • 7 dagers pengene tilbake-garanti
 • USD 10,00 / måned (1 måneders abonnement)
 • $ 8.99 / måned (3 måneders abonnement)
 • $ 6.49 / måned (1 års abonnement)

Betalingsalternativer:
Både IPVanish og HMA tilbyr omfattende betalingsalternativer. De mest populære inkluderer: Bitcoin, Paypal, Mastercard, Visa, Discover og American Express.
Verdi:
Prisene på Hidemyass Pro VPN og IPVanish VPN går ganske tett på tvers av alle abonnementslengder, men IPVanish er litt billigere for 1 års og 1 måneders plan (de desidert mest populære alternativene). Hidemyass programvare er imidlertid så imponerende at vi synes det er vel verdt kostnaden (så lenge du ikke vil laste ned torrenter. IPVanish er mye bedre for torrenter)

Vinner: HideMyAss (flott programvare, flere servere og land. Velg IPVanish for torrents skjønt)

Proxy.sh vs privat internettilgang: Hvem er vinneren?

IPVanish og HideMyAss er virkelig to av de mest imponerende VPN-tjenestene på jorden. De tilbyr flere servere og land enn nesten noen andre i virksomheten, og de leverer topphastigheter og kundesupport (spesielt IPVanish). Sannheten er imidlertid at hver VPN betjener et annet behov og et annet publikum, så hvilken du velger avhenger av den tiltenkte bruken din.

La oss ta en rask titt på de beste funksjonene i hver:

HideMyAss Beste funksjoner:
 • Utrolig programvare. Bransjens beste!
 • Solide hastigheter
 • Secure-IP Bind Technology
 • Servere i over 70 land
IPVanish Beste funksjoner:
 • Superrask! De kontrollerer et enormt høyhastighetsnettverk
 • Ingen logger = Mindre hodepine
 • Torrenter tillatt
 • U.S. Based Corporation
 • Servere i 40+ land
Du bør velge HideMyAss hvis:
 • Du vil ha mest mulig funksjonalitet / best programvare
 • Du trenger tilgang til servere i de fleste land
 • Du laster ikke ned torrenter veldig ofte
Du bør velge IPVanish Hvis:
 • Du trenger raskest mulig hastigheter
 • Du vil ha en VPN som ikke fører logger
 • Du laster ned torrenter
 • Du vil ha den laveste prisen
Vinner!

IPVanish vs Hidemyass vpn sammenligning

IPVanish vinner vår sammenligning!

Besøk nettstedet

Løper opp

Hidemyass vs IPVanish vpn sammenligning

HideMyAss er et solid valg på 2. plass

Besøk nettstedet

Hvorfor vi valgte IPvanish?
Begge disse VPN-leverandørene er blant de beste i feltet, men de har hvert sitt sett med fordeler. Vi elsker Hidemyasss imponerende VPN-programvare, men til slutt ble vi vunnet av hurtigheten og personvernfunksjonene til IPvanish.

IPvanish er en av de raskeste VPN-leverandørene vi noen gang har testet, og vi elsker deres nylige flytting til a no-logs policy. De er også en mer torrentvennlig VPN enn HMA, noe som ga oss et ekstra trykk for å anbefale IPVanish med den største tillit. Gå til IPVanish.com for å registrere deg!

Du kan være interessert i:
 • IPVanish gjennomgang
 • Hide My Ass VPN-anmeldelse
 • Hidemyass vs BTGuard
 • Privat Internett-tilgang vs Proxy.sh
 • Ikke-loggførende VPN-er for Bittorrent
 • Anonym Bittorrent i 3 enkle trinn
Hjemmeside

VPN anmeldelser
VPN-sammenligninger

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map