HostGator-gennemgang – Se deres serverhastighedsdata og kundeinterviews

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Selvom relativt hurtige, kan avancerede brugere finde HostGator mangler funktioner. Hvis du imidlertid leder efter en no-frills, let at bruge webhostingtjeneste, er HostGator muligvis bare den rigtige service for dig! .

HostGator-anmeldelse: 9 fordele & 5 Ulemper ved Gator!

Dernæst på vores liste over støtteberettigede webhosts er den nogensinde populære HostGator, den mest sexy og mest lysende webhostingtjeneste af dem alle.

De er kendt for at være smukke.

De er kendt for at være brugervenlige.

Men hvordan holder ‘Gator op imod resten af ​​branche-giganterne?

For at finde ud af det, har vi forbandt vores deerstalkers, anmodet om velsignelser fra journalistikens guder og undervist i HostGators Baby-plan om at lave nogle seriøse test (test, som ingen andre gider at gøre, meget tak) bare så du ved hvis HostGator er den rigtige vært for dig.

Resultaterne fra vores test er faktisk ganske overraskende, men gode ting kommer til dem, der venter, og venter på, at du skal efter vores dom i slutningen af ​​denne gennemgang.

Afsløring

Vores to teststeder er hgcloudhosted.com og hgbabyhosted.com. Førstnævnte er vært hos HostGator Cloud Hatchling; mens sidstnævnte er vært hos HostGator Baby.

9 grunde til, at HostGator er perfekt til dig

1. Hurtig server-responstid

Hvis du ikke har hørt det nu, her på Bitcatcha.com, synes vi virkelig, at vores webhosting skal være hurtigt. Super hurtig.

Og her fik HostGator vores opmærksomhed.

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Gennemsnitshastighed: 190 ms – Se fuldt resultat

I betragtning af det faktum, at de kun har 2 datacentre (begge placeret i USA huske dig), lykkedes det HostGator at fungere rigtig godt i Sao Paolo, Sydney og Japan, og alle ramte responstider under 205 ms.

De gjorde det okay i Singapore og London (221 ms), men lagde lidt over i Bangalore på 717 ms (hvis du læser dette fra Indien, bedst at undgå det. Tjek vores bedste Indien-hostingplaner i stedet!)

Med et verdensomspændende gennemsnit på 190 ms, tjente HostGator sig selv en A fra os!

2. Flammende hurtig indlæsningshastighed

Med undtagelse af PHP7.1 og et indbygget Apache-baseret indholdskomprimeringssystem har HostGator faktisk ikke meget at gå for dem.

De bruger ikke SSD-opbevaring (kun tilgængelig med cloud-hosting, boo!), Ingen NGINX-serveropsætning eller specielle cache-funktioner som SiteGround’s supercacher … alligevel er webstedsbelastningstiderne superhurtige!

Vi brugte webpagetest.org og anbragte vores HGBabyHosted.com testwebsted mod vores HGCloudHosted.com, og her er resultaterne: