HostGator-gjennomgang – Se deres serverhastighetsdata og kundeintervjuer

HostGator


HostGator

https://www.hostgator.com/

tl; dr

Selv om relativt raske, avanserte brukere kan synes HostGator mangler funksjoner. Imidlertid, hvis du leter etter en uten frills, brukervennlig webhotell, kan HostGator være den rette tjenesten for deg! .

HostGator-anmeldelse: 9 Pros & 5 Ulemper med Gator!

Neste på vår liste over kvalifiserte webhoteller er den stadig populære HostGator, den mest sexy og lystste webhotellstjenesten av dem alle..

De er kjent for å være pene.

De er kjent for å være brukervennlige.

Men hvordan holder ‘Gator opp mot resten av bransjegigantene?

For å finne ut av det, har vi tatt kontakt med våre forfølgere, bedt om velsignelser fra journalistikkens guder og gitt oss abonnement på HostGators Baby-plan for å gjøre noen seriøse tester (tester som ingen andre gidder å gjøre, tusen takk) bare for at du vet hvis HostGator er den rette verten for deg.

Resultatene fra testene våre er faktisk ganske overraskende, men gode ting kommer de som venter, og venter på at du skal få dommen vår på slutten av denne gjennomgangen.

Formidling

Våre to testsider er hgcloudhosted.com og hgbabyhosted.com. Førstnevnte er vert med HostGator Cloud Hatchling; mens sistnevnte er vert hos HostGator Baby.

9 grunner til at HostGator er perfekt for deg

1. Rask responstid

Hvis du ikke har hørt nå, her på Bitcatcha.com, liker vi virkelig at webhotellet vårt skal være raskt. SUPER fort.

Og her fikk HostGator oppmerksomheten vår.

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

32 ms 36 ms 221 ms 221 ms 139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

717 ms 205 ms 153 ms 36 ms 140 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 190 ms – Se hele resultatet

Tatt i betraktning det faktum at de bare har to datasentre (begge ligger i USA, husk deg), klarte HostGator å prestere veldig bra i Sao Paolo, Sydney og Japan, og alle responstider under 205 ms.

De hadde det bra i Singapore og London (221 ms), men haltet litt over i Bangalore på 717 ms (hvis du leser dette fra India, best å styre unna. Sjekk ut våre beste India-hostingplaner i stedet!)

Med et verdensomspennende gjennomsnitt på 190 ms, tjente HostGator seg en A fra oss!

2. Blazing Quick Site Load Speed

Med unntak av PHP7.1 og et innebygd Apache-basert innholdskomprimeringssystem, har ikke HostGator faktisk mye å gå for dem.

De bruker ikke SSD-lagring (bare tilgjengelig med netthosting, boo!), Ingen NGINX-serveroppsett eller spesielle hurtigbufferfunksjoner som SiteGrounds supercacher … men lastetidene for nettstedet er super raske!

Vi brukte webpagetest.org og puttet HGBabyHosted.com testnettstedet mot HGCloudHosted.com, og her er resultatene: