Hur använder man VyprVPN säkert för torrenter / p2p?

Contents

Hur man använder VyprVPN för Torrenting

VyprVPN har funnits länge, och trots ett rykte för kvalitetstjänster har de inte exakt varit kända för catering till BitTorrent-användare. Det finns faktiskt flera rapporter om att Vyprvpn brukade blockera / förbjuda konton som fångades och ladda ner torrenter.


Men allt som förändras, och VyprVPN uppfinner sig själv med en ny loggningspolicy (inga loggar) och p2p-policy (tillåtet).

Nu betyder det att VyprVPN förtjänar att nämnas i Torrent VPN Hall of Fame tillsammans med favoriter som NordVPN och Privat internetuppkoppling? Antagligen inte. Men de är fortfarande värda att betrakta som en allround VPN, även om du laddar ner torrenter något ofta.

Detta är vår kompletta guide till torrenting med VyprVPN och de bästa VyprVPN-alternativen.

Om VyprVPN

VyprVPN grundades av Ron Yokubaitis, en internetentreprenör och tidig Usenet-pionjär (han grundade också Giganews).

VyprVPN har sedan dess vuxit till att bli en av de mest populära VPN-värdena i världen, och enligt vår mening en av de bäst designade. Deras mjukvara är positivt utmärkt. Dessutom är VyprVPN: s holdingbolag nu baserat i Schweiz, vilket borde ge ännu mer integritetsskydd för detta redan integritets-första företag.

VyprVPN-logotyp

VyprVPNs Torrent / P2p-policy

Tillåter VyprVPN strömning?

VyprVPNs BitTorrent & p2p-fildelningspolitiken brukade vara tvetydig, men inte längre. VyprVPN har lagt till en officiell “Torrentpolicy” till sina vanliga frågor sedan de har gått i nolllogg.

Den anger:
På Golden Frog har vi den största respekten för din integritet. Vi loggar eller behåller ingen information från VPN-sessioner eller blockerar användningen av några portar. Eftersom vår tjänst behandlar all trafik lika, är peer-to-peer och BitTorrent-trafik tillåten.
Dom: VyprVPN tillåter strömning och blockerar eller stegrar inte någon BitTorrent-trafik. Eftersom de inte har några sessionloggar bör det dessutom finnas nollpost för din tidigare torrentaktivitet (eller IP-adresshistorik) på deras servrar.

VyprVPN Torrent / P2P-policy

Övervakar VyprVPN torrentaktivitet

Såvitt vi vet är det inte VyprVPN som gasar eller övervakar din torrentrafik. VyprVPN är en förespråkare för Net Neutrality och prioriterar inte eller blockerar vissa typer av innehåll. Enligt vår erfarenhet föredrar VPN-leverantörer att veta så lite om sin kundtrafik som möjligt. Din Internetleverantör kan göra det motsatta (desto mer anledning att använda ett VPN).

Lossningspolicy

Vad är VyprVPNs loggningspolicy?
VyprVPN är nu en Noll-Log VPN-leverantör, och hittills den enda VPN som har fått sin loggpolicy helt granskad av en tredje part (bonuspoäng för öppenhet och förtroende).

De brukade logga, vad som förändrades? VyprVPN gjorde övergången från en 30-dagars lagringspolicy för metadata till en noll-logg nollkunskapspolicy i slutet av 2018, som svar på kundpreferenser och VPN-marknadstrender.

Hur vet jag att VyprVPN inte har loggar? De är för närvarande den enda leverantören som är villig att granskas av en tredje part. Den fullständiga transparensrapporten finns här.

En detaljerad titt på VyprVPNs loggpolicy

Bild

VyprVPN förklarar sin nya loggpolicy på vanligt engelska (ingen legalese) i deras integritetspolicy:

 1. Inga IP-adressloggar: VyprVPN loggar inte in den IP-adress du använder för att ansluta till deras servrar eller den du tilldelas.
 2. Inga metadata för sessionen: De loggar inte tidsstämplar eller anslutningstid
 3. Inga trafikloggar: VyprVPN loggar inte innehållet i din VPN-trafik.
 4. Ingen webbhistorik: VyprVPN loggar inte din webbhistorik, appanvändning eller DNS-sökningar.

Hur man laddar ner Torrenter anonymt med VyprVPN

Att använda VyprVPN med din favorit torrentklient är oerhört enkelt. Och samma inställningar fungerar för varje torrentklient.

Hur man använder VyprVPN för anonyma torrenter:

 1. Öppna VyprVPN-appen på din enhet
 2. Anslut till en torrentvänlig serverplats (Vi rekommenderar Schweiz eller Nederländerna).
 3. Slå på Kill-Switch (så din verkliga IP inte läcker om VPN plötsligt lossnar).

Det är allt. Du kan nu öppna din torrentklient och börja ladda ner. Om det här är första gången du använder VPN, kanske du också vill kontrollera din IP-torrent-IP-adress för att se till att allt fungerar korrekt.

Anslut till torrentvänlig server

1. Anslut till en VPN-server (Nederländerna / Schweiz rekommenderas)

VyprVPN kill-switch-inställningar

2. Slå på ‘Kill-Switch’ i Inställningar > alternativ > Förbindelse

Ladda ner en torrent i uTorrent

3. Öppna din Torrent Client och börja ladda ner torrents

Bild

4. Kontrollera din Torrent IP-adress (valfritt)

VyprVPN Torrent FAQ

Här är svar på de vanligaste frågorna om hur du använder VyprVPN för torrenter:

Kan min internetleverantör se vad jag laddar ner?

Din internetleverantör vet inte vilka webbplatser du besöker (VyprVPN har privata DNS-servrar med nolllogg) eller till och med att du laddar ner torrenter. VyprVPNs starka kryptering hindrar din internetleverantör från att läsa eller övervaka din trafik.

Hur vet jag om VyprVPN fungerar?

VyprVPN-klienten visar den anonyma IP-adressen som du har tilldelats av deras servrar. Du kan också verifiera din nya offentliga IP-adress genom att använda en webbplats som ipmonkey.com (den ska matcha den IP som visas i VyprVPN). Du kanske också vill kontrollera IP-adressen eftersom den verkar för BitTorrent-kamrater.

Vad är några alternativ till VyprVPN?

Det finns flera utmärkta loglösa VPN: er tillgängliga förutom VyprVPN. Även om de flesta inte erbjuder en lika bra mjukvaruupplevelse som VyprVPN gör, erbjuder vissa andra fördelar. Den mest märkbara skillnaden är tillägget av en Socks5-proxy som kan konfigureras inuti din torrentklient för ett andra IP-adresshopp. Vissa VPN inkluderar detta gratis.

* SOCKS-proxy krävs inte på något sätt. En VPN är extremt säker på egen hand och kommer i allmänhet att vara snabbare än när den kombineras med en proxy. En liten procentandel av bittorrenta användare föredrar att lägga till en proxy eftersom det i teorin kan ge en liten integritetsfördel (men långsammare hastigheter och mer komplexitet).

Här är några VPN att tänka på:

Bild

NordVPN

 • Socks5-proxy ingår i 10+ torrentvänliga platser
 • p2p / optimerade servrar (snabbare nedladdningar på vissa platser)
 • Inga loggar. Period.
 • Fungerar med Netflix, Hulu och andra streamingtjänster
 • 30-dagars 100% återbetalningsgaranti

Bild

IPVanish

 • Socks5 Proxy ingår (nederländsk server)
 • Inga loggar.
 • Firestick / FireTV-app (bra för Kodi)
 • Extremt snabba hastigheter.
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map