Contents

Hvilke VPN’er der virkelig tillader torrents

Når det kommer til torrents, er der 3 typer VPN-virksomheder:

 1. Dem, der ikke tillader torrents
 2. De der siger, at de tillader torrents
 3. Og dem, der virkelig tillader og omfavner torrent / p2p-downloadere

Det overvældende flertal af VPN’er falder i kategori 2: De vil have din virksomhed (torrentbrugere har den højeste VPN-abonnementsprocent i den vestlige verden), men de ønsker ikke rigtig at gå ud på en lem for at beskytte din ret til et gratis og åbent internet.

Denne artikel vil lære dig, hvad du skal kigge efter, når du vælger en VPN eller proxy-service og hjælper dig adskille den blot ‘Torrent-tolerante’ og den virkelig ‘Torrent-venlige’

Artikel Oversigt

Dette er en dybdegående artikel. Brug gjerne nedenstående links til at springe videre til de sektioner, du er mest interesseret i.

 • Tre niveauer af VPN Torrentolerance / venlighed
 • Gruppe nr. 1 – VPN’er, der ikke tillader torrenting
 • Gruppe nr. 2 – VPN’er, der tillader torrenter, men holder metadata ‘forbindelse’ logfiler
 • Gruppe nr. 3 – VPN’er, der ikke opbevarer metadata eller aktivitetslogfiler og fuldt ud tillader torrenting
 • TorrentScore placeringer – 21 VPN’er rangeret fra bedst til værst, når det kommer til torrents
 • Resume og yderligere artikler

De 3 niveauer af VPN-torrenttolerance

VPN’er falder ind i 3 kategorier af torrent-venlighed. Hvor de lander på spektret afhænger af flere faktorer, herunder: deres forretningsmodel, bopælsland (og gældende politik for datalagring) og deres risikotolerance.

Mens mange VPN’er i den anden kategori (torrenter tolereres) muligvis fungerer for individuelle brugere, er pointen med denne artikel, at de ikke er det ideelle valg for bittorrentbrugere, og du kan være bedre tjent med at vælge en VPN fra kategori 3.

De 3 kategorier af VPN’er efter torrentpolitik er:

 1. Ingen Torrenter tilladt
 2. Torrenter tolereret (delvist anonym)
 3. Torrent-venlig (fuldt anonym)

Gruppe nr. 1 – ‘Ingen Torrenter tilladt’

Dette er den næststørste gruppe af VPN’er. Disse udbydere blokerer direkte for torrent-porte på deres netværk eller annullerer aktivt brugerkonti, hvis torrentaktivitet opdages. Næsten alle gratis vpn-udbydere falder inden for denne kategori. Der er også flere bemærkelsesværdige betalte VPN-tjenester, der ikke tillader torrents / p2p.

Blandt dem:

 • StrongVPN
 • Astrill
 • LibertyVPN
 • Kepard
 • TunnelBear
 • UnoTelly

Hvorfor ville en VPN blokere Torrenter?
VPN’er vil blokere / afvise torrentaktivitet af forskellige årsager. For det første vil gratis VPN’er næsten altid blokere for torrents for at forhindre misbrug / lovlig hovedpine fra uansvarlige downloadere. Betalte VPN’er kan forbyde torrents af forskellige årsager, herunder:

Årsag nr. 1 – Båndbreddeomkostninger: Bittorrent-brugere tager og skandaløs mængde båndbredde (især nedstrøms) sammenlignet med afslappede webbrowsere. Kun nogen på en hard-core netflix-streamingbinge bruger mere datakapacitet pr. Time end en aktiv torrent-session.

Årsag 2 – Logistisk / juridisk hovedpine: Ikke alle bruger bittorrent ansvarligt. Tilladelse af ubegrænset torrent-downloads på et VPN-netværk kan medføre lovligt pres, både på VPN, og det firma, der er vært for deres VPN-servere. Det kan også forårsage, at servere går ned, eller at serverværter afbryder VPN-virksomheden helt. Mange VPN’er foretrækker at have færre kunder, men undgår dette besværniveau.

Bundlinjen
VPN’er i denne kategori er uden for grænserne, hvis du agter at downloade torrents. De blokerer (eller ødelægger hastigheden på) alle torrents. De vil også ofte forbyde VPN-konti, der alligevel vælger at torrent (undertiden uden advarsel). Undgå.

Gruppe nr. 2 – ‘Torrenter tolereret’ (men metadata-logfiler blev holdt)

Hovedparten af ​​VPN-virksomheder falder inden for denne kategori. De vil have den ekstra forretning fra torrent / p2p-brugere, men kan ikke (eller vil ikke) give alle de kritiske privatlivsfunktioner, som torrent-brugere ønsker / har brug for. Dette betyder ikke, at du aldrig skal vælge en VPN fra denne kategori, hvis de har andre funktioner, der er vigtige for dig. Vær bare opmærksom på, at din forbindelseshistorik aldrig vil være virkelig anonym, hvis VPN opretholder forbindelseslogfiler.

Vigtig note: Mange VPN’er i denne kategori elsker at annoncere deres service som ‘ikke-logning’ eller ‘ingen aktivitetslogfiler opbevares’, men dette er vildledende vilkår. I virkeligheden holder de fleste af VPN’erne i denne kategori stadig metadata-logfiler kendt som forbindelseslogs, som i mange tilfælde stadig kan bruges til at identificere individuelle brugere.

Dette er den kritiske sondring mellem en gruppe nr. 2 VPN og en ægte ikke-logging vpn. En ægte vpn, der ikke logger, holder ingen session- eller forbindelsesmetadata overhovedet og kan ikke identificere en bruger baseret på deres historiske IP-adresser, selvom de ikke ville.

Nogle VPN’er er mere gennemsigtige end andre, når de afslører den virkelige natur af deres logføring. For eksempel er IBVPN ekstremt forud for, hvilke typer logfiler de holder / ikke holder (og hvor længe de holder dem til):

ibvpn-logningspolitik

IBVPNs logningspolitik (De overvåger ikke aktiviteten, men holder ‘forbindelseslogfiler’ i 1 uge)

Ikke alle VPN-udbydere er så åbne, mange vælger at skjule sig bag forskellen mellem ‘Aktivitetslogfiler’ (som næsten ingen VPN’er holder) og ‘Forbindelseslogs’, som alle kategori 2 VPN’er holder.

Røde flag, som du beskæftiger dig med en kategori 2 VPN:

 1. De annoncerer ‘Ingen logfiler med VPN-aktivitet’ eller ‘Ingen trafik-logfiler’ eller en lignende erklæring uden mere detaljeret information.
 2. Deres privatlivspolitik angiver ikke specifikt, at de aldrig logger din forbindelseshistorik eller IP-adresse.

Populære VPN’er, der tillader torrenter, men DO holder forbindelseslogfiler

navnløshed
Boxpn
buffered
CactusVPN
EarthVPN
ExpressVPN
Hidemyass
Usynlig browsing VPN (ibVPN)
iPredator
IronSocket
Overplay
PureVPN
SwitchVPN
VPN.AC
VyprVPN *

* Fra og med 2019 er VyprVPN en uafhængigt revideret revision af nul-log VPN-service. De er nu velegnede til torrentbrug.

Så kan VPN-logfiler faktisk identificere din konto baseret på en registreret IP-adresse?

Dette er et vigtigt spørgsmål, og det ærlige svar er det kommer an på. Det afhænger mest af, hvilken type metadata VPN lagrer, hvor længe, ​​og om de bruger delte eller private IP-adresser.

Lad os sige, at en IP-adresse, der tilhører din VPN, blev rapporteret at have gjort noget, som det ikke burde. Hvorvidt denne aktivitet kan spores til en bestemt konto, afhænger af mængden og varigheden af ​​logfiler, som VPN holder. Her er et par scenarier…

Scenario nr. 1: Private IP-adresser
Hvis VPN tildeler unikke IP-adresser til alle, der er tilsluttet deres servere, er det trivielt let at matche den rapporterede IP til den konto, der brugte den. Alt hvad du behøver er en forbindelseslog bestående af: IP-adresser konti er tildelt, og et tidsstempel for, hvornår hver session begyndte og sluttede.
Resultat: Konto med krænkelse kan let identificeres.

Scenario nr. 2: Delt IP (VPN-logfiler inkluderer – IP, tidsstempel, dataoverførsel)
En VPN, der bruger delte IP-adresser, er generelt mere anonym end en, der ikke gør det. Delt IP betyder flere (undertiden 10’ere eller 100’ere) brugere vil dele den samme IP-adresse på én gang. Ulempen er større privatliv, ulempen er delt IP’er lider af dårlig nabovirkning (websteder kan blokere eller ‘Captcha’ dig på baggrund af handlinger fra andre brugere, der deler IP’en).

I dette scenarie er det sværere at identificere en bestemt bruger, men ved at kombinere flere stykker metadata kan det stadig være muligt (især hvis brugernes session varer lang tid). Hvis det f.eks. Blev rapporteret, at den pågældende IP-adresse havde downloadet en 4 GB-fil, og kun en konto, der matcher denne IP-adresse, havde overført mere end 1 GB data, ville det være indlysende, hvilken konto der var skylden. Dette antager naturligvis, at lovovertræderen downloadede hele 4GB-filen og ikke bare en del af den (hvilket ikke altid er en gyldig antagelse).

Scenario nr. 3: Delt IP (VPN-logfiler inkluderer ikke IP-adresse)
Dette er et sjældent scenarie, men nogle VPN’er (som ExpressVPN) holder begrænsede metadata-logfiler, men den ene ting, de ikke registrerer, er din IP-adresse, du tildeles af VPN.

I dette scenarie skal det teoretisk være umuligt at matche den rapporterede IP-adresse til en bestemt konto, hvilket gør ExpressVPN (og lignende udbydere) rimeligt anonymt.

Skulle du nogensinde vælge en kategori 2 VPN til Torrenting?

Eventuelt. Se, alt andet lige, jeg vil anbefale en ikke-logging VPN, hvis bittorrent bliver din primære VPN-brug, men ikke hver VPN-udbyder er identisk. Nogle er hurtigere end andre, har bedre software, bedre kundesupport osv…

Hvis du virkelig kan lide funktionerne / prisen for en kategori 2 VPN, og de tillader torrents, er det ok at prøve deres service i en måned eller to og se, om du kan lide det. Jeg vil dog kun anbefale at vælge VPN’er med en torrent-venlighedsklassificering på 6 eller højere (rangordskema senere i denne artikel)

Gruppe nr. 3: Torrentvenlig (nul logfiler holdes)

VPN’er i denne gruppe er optimale for torrentbrugere, men de er også sjældne. For at være en kategori 3 VPN skal du opfylde følgende kriterier:

 1. Tillad torrenter
 2. Placer dig i et land, der ikke kræver datalagringslogfiler for VPN-udbydere
 3. Vælg ikke at beholde nogen forbindelse / metadata eller aktivitetslogfiler
 4. Skal ikke være i stand til at identificere en VPN-konto fra historiske IP-adresser

Derudover vil mange torrent-venlige kategori 3 VPN’er give ekstra funktioner, der er nyttige til torrenter:

 • Forudkonfigurerede torrentklienter med allerede installerede proxyindstillinger (Torguard, BTGuard)
 • SOCKS5 Proxy-servere inkluderet i VPN (installationsvejledninger til Vuze, Deluge, QBittorrent og uTorrent)
 • Ekstra sikkerhedsfunktioner (såsom en kill-switch)

Her er nogle af vores foretrukne Torrent Friendly VPN-virksomheder…

VPN-rangeringer til spændende (fra bedste til værste)

Here ya go, vi rangerede 21 af verdens mest populære VPN-udbydere fra første til værste baseret på deres samlede torrent-venlighed. Vi overvejede flere faktorer i denne placering, herunder:

 • Logningspolitik
 • Varighed logfiler opbevares for
 • Hastighed
 • Sikkerhed / Kryptering
 • Ekstraudstyr (Kill-switch, multi-hop teknologi, gratis SOCKS proxies osv.)
 • Tilbagebetalings politik

Sådan bruges dette diagram:
Den bedst mulige ‘TorrentScore’ er en 10. Enhver VPN med en 9 eller bedre er optimal, og VPN’er med en 6 eller højere vil sandsynligvis være gode nok for gennemsnitlige brugere.

Undgå VPN 4 eller lavere, hvis du planlægger at downloade torrents mere end en gang om måneden.

TorrentScore 9-10:
Disse VPN’er holder alle nul-logfiler og bruger delte IP-adresser. Alle undtagen AirVPN har også anonym SOCKS-proxy-service (nogle inkluderer den gratis, andre sælger den separat). Flere af disse VPN’er (Torguard, BTGuard) tilbyder forudkonfigurerede torrentklienter med de korrekte SOCKS-proxyindstillinger, der allerede er installeret. .

TorrentScore 8+
Disse VPN’er opbevarer alle enten ingen IP-metadata, eller opbevarer metadata-logfiler, men kun i 24 timer eller mindre. De er stadig meget anonyme, selvom de fleste i 8-8,5-området ikke har nogen ekstra torrentfunktioner ud over en kill-switch.

TorrentScore 6-7:
De fleste af disse udbydere opbevarer metadata-logfiler, men fordi de bruger delte IP-adresser, er de teoretisk ikke i stand til at identificere specifikke konti baseret på torrent IP-historie. De tillader torrents (nogle begrænser dem til specifikke geografiske servere). NordVPN faldt til dette interval, fordi selv om de ikke holder nogen logfiler, tillader torrenter og har SOCKS-proxy-service inkluderet, har deres servere en tendens til at være overfyldte og langsomme. Hvis din forbindelse alligevel er under 10 Mbps, så er NordVPN en god forretning. Selvom det ikke er optimalt for torrents, skal VPN’er i dette interval stadig fungere for alle undtagen de mest hardcore-downloadere.

TorrentScore Torrent-venlighedskort

VPN-udbyder
Metadata-logfiler
Logs holdt
Tilbagebetalings politik
TorrentScore
NordVPNIngen030 dage10
IPVanishIngen07 dage10
Privat internetadgangIngen07 dage10
TorguardIngen07 dage9
Proxy.shIngen0Ingen9
AirVPNIngen0Spørg9
SlickVPNIngen030 dage8.5
CyberghostIngen030 dage8.5
ExpressVPNJa (ikke IP)7+30 dage8
VPN.ACJa1 dag7 dage8
Gem migIngen014 dage7
BTGuardIngen00 dage7
ibVPNJa7-14 dage15 dage6
SwitchVPNJa1 dag30 dage6
JernstikJa7+ dage7 dage5
VyprVPNJa30 dage+Tre dage4
PureVPNJa30+ dageIngen3
HidemyassJa3 måneder30 dage1
StrongVPNJa30 dage+5 dage0
TunnelBearJa30 dage+Ingen0
Hotspot ShieldJa30 dage+30 dage0

Lad os se nærmere på den øverste rangerede VPNS

Tallene fortæller ikke altid hele historien, så vi giver dig et mere detaljeret kig på, hvordan vi valgte de 5 mest torrent-venlige VPN’er af TorrentScore.

# 1 – NordVPN (inkluderer SOCKS5 Proxy m / VPN)

Billede

Normal pris – $ 11,95 / m
Bedste tilbud – $ 2,75 / måned

NordVPN er en premium non-logging VPN-service med en uovertruffen liste over funktioner.

De er den eneste VPN, vi har fundet med Torrent & Netflix / Hulu support til en pris under $ 6 pr. Måned. Faktisk kan du i øjeblikket få NordVPN til $ 2,75 / måned hvis du drager fordel af deres 3-årige specialtilbud.

Her er NordVPNs topfunktioner:

 • Nul logfiler. Ingen forbindelse eller aktivitetsovervågning.
 • Torrenter tilladt på alle servere (men visse servere er p2p-optimeret)
 • SOCKS5-proxy inkluderet gratis på 10+ placeringer. Brug sammen med uTorrent, Vuze osv…
 • Fjern automatisk blokering af Netflix, Hulu, HBOGo og 50 andre streamingtjenester
 • Mobilapp til iOS / Android
 • Fuld NordVPN-gennemgang (og guide til torrentopsætning)

# 2 – IPVanish (inkluderer SOCKS5 Proxy m / VPN)

Billede

Normal pris – $ 10 / m
Bedste tilbud – $ 6,49 / måned
Anmeldelse: IPvanish anmeldelse

IPVanish var vores toprangerede torrent VPN i 2017 (skønt den blev kantet af NordVPN i år). Deres torrentvenlige service rammer alle de rigtige toner og leverer virkelig i et nøgleområde – hastighed. Hvis du ønskede den hurtigste nul-log VPN i verden, skal du vælge IPVanish. Vi har testet resultaterne for hithastighedstest i området 100 Mbps + ved hjælp af servere i nærheden.

IPVanish har en ægte nul-log privatlivspolitik, og takket være deres tilføjelse af en inkluderet SOCKS5 Proxy og FireStick support, scorede de en perfekte 10 på deres TorrentScore.

De vigtigste funktioner:

 • Der findes ingen logfiler
 • Utroligt hurtige hastigheder
 • Apps til Windows, Mac, iOS, Android, FireStick / FireTV (Kodi nogen?)
 • Socks-proxy inkluderet, nederlandsk serverplacering.

# 3 – Privat internetadgang (10)

Billede

Normal pris – $ 6,95 / m
Bedste tilbud – $ 3,33 / måned

Privat internetadgang er legendarisk blandt veteran torrentere på grund af deres dedikation deres brugers privatliv og deres utroligt lave pris.

De tjente vores højeste TorrentScore (10) fordi:

 • De var en af ​​de oprindelige nul-log-VPN’er
 • De har vist sig ekstremt torrent-venlige i årevis
 • Hastighederne er solide (meget bedre end lignende prissatte VPN’er)
 • SOCKS5 Proxy inkluderet gratis (installationsvejledninger til QBittorrent, Deluge og uTorrent)
 • Deres prisfastsættelse lavere end nogen sammenlignelige VPN’er. Få PIA for $ 3,33 / måned

Sammenlign: PIA vs. Hidemyass – Torguard – BTGuard – IPVanish

# 4 – Torguard (10)

Billede

Normal pris – $ 10 / m
Bedste tilbud – $ 4,99 / måned

Torguard er en torrentfokuseret virksomhed, der leverer ikke-logging VPN og SOCKS5 torrent-proxyservice. Læs vores Torguard-anmeldelse.

Torguard vandt vores 2. højeste TorrentScore (9) fordi:

 • En af de originale nul-log VPN’er
 • Ekstremt torrent-venlig
 • Meget hurtig. Kun IPVanish var hurtigere i vores all-round tests.
 • Bedste SOCKS5 proxyudbyder til torrenter. 5 landeplaceringer, nul logfiler.
 • Torrent / p2p-optimerede servere i specifikke torrentvenlige lande.
 • Torrent Proxy autokonfigurationssoftware (ingen manuel proxyopsætning krævet)

Sammenlign Torguard vs. BTGuard (proxy) – Privat internetadgang

# 5 – Hide.me (VPN + SOCKS5 Proxy. Gratis mulighed!)

Billede

Normal pris: $ 20 / m
Bedste pris: $ 5,42 / måned
(1 år, 1 forbindelse)

Gem mig er en premium ikke-logging VPN-service. Deres priser er højere end de fleste (hvis du vil have den øverste plan, der tillader 5 samtidige forbindelser), men den tænkning, jeg absolut elsker (udover de urørte servere), er det faktum, at hver enkelt serverplacering har SOCKS5 proxy-adgang. Enhver af disse kan bruges med din foretrukne torrentklient fra enhver af deres 20+ serverplaceringer.

Hide.me udpeger specifikke servere til p2p / torrents, så sørg for at holde dig til disse serverplaceringer, når torrenting (mere end 60% af deres lande er p2p aktiveret).
Bedst af alt, Hide.me har en helt gratis prøveoption (dog ikke tilladt torrents på den gratis plan).

Et par VPN’er, du aldrig bør bruge til torrenter

Mange mainstream VPN-tjenester rynker på, eller flade out-block torrents på deres netværk. De fleste af disse fører logfiler, som de normalt vil udlevere, hvis de bliver anmodet om (dårligt for privatlivets fred). Her er de mest populære VPN’er, som du ikke bør bruge, hvis du ofte downloader torrenter.

Hola VPN

Hej bør ikke bruges til torrenting (eller andet formål til den sags skyld). Efter at det blev opdaget, at Hola solgte deres kunders båndbredde til brug i Botnet-angreb, blev deres popularitet tanke på. Men nogle mennesker er forelsket i ideen om ‘Gratis’. Brug ikke Hola. Helt seriøst. Hvis prisen er et problem, skal du vælge en af ​​disse billige muligheder.

TunnelBear VPN

Tunnelbjørn er en velkendt VPN-udbyder (takket være deres gratis plan), men de er ikke torrentvenlige. Vi kunne ikke finde nogen specifik info på deres websted omtale torrents overhovedet, hvilket normalt er en indikator på, at de ikke understøtter protokollen.

En ældre version af TunnelBears websted oplyste specifikt, at torrents var ikke tilladt. Du kan stadig se siden ved hjælp af wayback-maskinen.
Denne Frostwire-tråd bemærker også, at Tunnelbear specifikt blokerer torrent-downloads.

StrongVPN

StrongVPN er en hurtig, pålidelig VPN-service og et fremragende valg til videostreaming (de er stadig Netflix-kompatible). Når det er sagt, anføres deres TOS, at p2p / torrents er forbudt, så de undgås bedst, hvis det er din tilsigtede anvendelse.

2017 opdatering: StrongVPN har dramatisk ændret deres politik for service, privatliv og torrent. Det ser ud til, at StrongVPN nu er en VPN-udbyder, der ikke logger, og de tillader ubegrænset p2p / torrenting.

ZenMate

ZenMate er en af ​​de mest populære fjernelse af blokerende tjenester i verden takket være deres gratis browser-VPN-udvidelse og ‘demo’-plan, som giver dig gratis (omend langsom) VPN-service. Zenmate tilbyder også premium (betalt) VPN-service med fremragende hastigheder, men de forbyder udtrykkeligt p2p / torrents i deres servicevilkår.

Hotspot Shield

Hotspot Sheild startede oprindeligt som en gratis krypteret proxy-browserudvidelse. De er nu flyttet for at tilbyde en fuldt udstyret VPN-service, men de tillader ikke torrents. Hvis du prøver at downloade torrenter med hotspot-skjold, blokeres de enten, eller din konto kan blive permanent forbudt (uden refusion).

Opera VPN

Opera tilføjede en gratis VPN til deres populære webbrowser i 2017. Men det er ikke rigtig en VPN, fordi det faktisk ikke krypterer trafik uden for webbrowseren. Så selvom det muligvis forhindrer din internetudbyder i at se, at du besøger PirateBay, vil det IKKE forhindre dem i at se, hvilke torrentfiler du faktisk downloader. Og OperaVPN skjuler ikke din torrent IP-adresse, så peers vil alle se din rigtige IP-adresse (slet ikke sikker).

Alle ‘gratis’ VPN-tjenester

Vi har allerede dækket myten om “Gratis VPN til torrenter”. Så vidt vi ved, er de ikke en enkelt gratis VPN-udbyder, som aktualløsning tillader torrenting på deres netværk. De fleste vil blokere eller omdirigere torrenttrafik, og du vil sandsynligvis få din konto forbudt. Dette inkluderer tjenester som: Cyberghost (gratis version), Hide.me (gratis version) og Tunnelbear.

Nogle mennesker har formået at downloade torrenter på et par SoftEther-servere, men gør det ikke. Deres betingelser og betingelser forbyder udtrykkeligt P2P-trafik, og deres hastigheder er alligevel ganske langsomme.

Det andet hovedproblem med ‘gratis’ VPN-tjenester er, at de næsten universelt fører logfiler (af din forbindelseshistorik og mulig online-aktivitet også). Disse logfiler vil ofte blive vendt med minimal modstand, hvis nogen anmoder om dem baseret på din torrent IP-adresse.

Vær smart, brug en rigtig Torrent VPN som Privat internetadgang (kun $ 3,33 / måned!)

Yderligere ressourcer / vejledninger

Vi har masser af oplysninger på dette websted til at hjælpe dig med at vælge den ideelle VPN til torrenting, hvordan du får de bedst mulige hastigheder og hvordan du konfigurerer din torrent-software til optimal sikkerhed. god fornøjelse!

Og P.S. Hvis du har en blog-, websted- eller twitterkonto, ville vi elske den, hvis du delte et link til din yndlingsguide / artikel på dette websted, eller deler den med dine venner ved hjælp af den sociale bjælke til venstre. Tak!

Guides

Proxy / VPN / krypteringsopsætning til Vuze
Proxy / VPN / krypteringsopsætning til uTorrent
Proxy / VPN / krypteringsopsætning til Deluge
Proxy / VPN / krypteringsopsætning for QBittorrent

SOCKS vs HTTPS Proxies
Sådan kontrolleres din torrent IP-adresse
Sådan forhindres torrent throttling

Vælge

VPN vs. Proxy (eller begge dele) til torrents
SOCKS vs HTTPS Proxies
Privat internetadgang vs. Torguard
Privat internetadgang vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)
Privat internetadgang vs. IPVanish

Anmeldelser

Privat internetadgang
Torguard anmeldelse
Proxy.sh anmeldelse
IPVanish gennemgang

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me