Hvilke VPN-er tillater Torrenter, egentlig? (Her er de beste …)

Contents

Hvilke VPN-er som virkelig tillater torrenter

Når det gjelder torrenter, er det tre typer VPN-selskaper:


 1. De som ikke tillater torrents
 2. De som sier at de tillater torrenter
 3. Og de som virkelig tillater og omfavner torrent / p2p-nedlastere

Det overveldende flertallet av VPN-er faller i kategori 2: De vil ha virksomheten din (torrentbrukere som har den høyeste VPN-abonnementsprosenten i den vestlige verden), men de ønsker ikke egentlig å gå ut på et lem for å beskytte din rett til et gratis og åpent internett.

Denne artikkelen vil lære deg hva du skal se etter når du velger en VPN eller proxy-tjeneste, og hjelpe deg skille bare ‘Torrent-tolerant’ fra den virkelig ‘Torrent-vennlige’

Artikkel Oversikt

Dette er en grundig artikkel. Bruk gjerne lenkene nedenfor for å hoppe videre til seksjonene du er mest interessert i.

 • Tre nivåer av VPN Torrentoleranse / vennlighet
 • Gruppe nr. 1 – VPN-er som ikke tillater torrenting
 • Gruppe nr. 2 – VPN-er som tillater torrenter, men holder metadata-tilkoblingslogger
 • Gruppe nr. 3 – VPN-er som ikke har noen metadata eller aktivitetslogger og fullt ut tillater torrenting
 • TorrentScore Rangeringer – 21 VPN-er rangert fra beste til verste når det gjelder torrenter
 • Sammendrag og tilleggsartikler

De tre nivåene av VPN-torrent-toleranse

VPN-er faller inn i tre kategorier av torrentvennlighet. Hvor de lander på spekteret avhenger av flere faktorer, inkludert: deres forretningsmodell, hjemlandet (og gjeldende oppbevaringspolitikk) og deres risikotoleranse.

Mens mange VPN-er i den andre kategorien (torrenter tolereres) kan fungere for enkeltbrukere, er poenget med denne artikkelen at de ikke er det ideelle valget for bittorrentbrukere, og du kan være bedre tjent med å velge en VPN fra kategori 3.

De tre kategoriene VPN-er etter torrent-policy er:

 1. Ingen Torrenter tillatt
 2. Torrenter tolererte (delvis anonym)
 3. Torrentvennlig (helt anonym)

Gruppe nr. 1 – ‘Ingen Torrenter tillatt’

Dette er den nest største gruppen VPN-er. Disse leverandørene blokkerer direkte torrent-porter i nettverket sitt, eller vil aktivt avbryte brukerkontoer hvis torrentaktivitet blir oppdaget. Nesten alle gratis vpn-leverandører faller i denne kategorien. Det er også flere bemerkede betalte VPN-tjenester som ikke tillater torrents / p2p.

Blant dem:

 • StrongVPN
 • Astrill
 • LibertyVPN
 • Kepard
 • TunnelBear
 • UnoTelly

Hvorfor skulle en VPN blokkere Torrenter?
VPN-er vil blokkere / avvise torrentaktivitet av forskjellige årsaker. For det første vil gratis VPN-er nesten alltid blokkere torrenter for å forhindre misbruk / lovlig hodepine fra uansvarlige nedlastere. Betalte VPN-er kan forby torrenter av mange forskjellige grunner, inkludert:

Årsak nr. 1 – Båndbreddekostnader: Bittorrent brukere bruker og skandaløs mengde båndbredde (spesielt nedstrøms) sammenlignet med tilfeldige nettlesere. Bare noen på en hardkjernen netflix-strømningsbinge vil bruke mer datakapasitet per time enn en aktiv torrentøkt.

Årsak nr. 2 – Logistisk / juridisk hodepine: Ikke alle bruker bittorrent ansvarlig. Å tillate ubegrensede torrentnedlastinger på et VPN-nettverk kan føre til juridisk press, både på VPN, og selskapet som er vert for VPN-serverne. Det kan også føre til at servere går ned, eller at serververter kutter VPN-selskapet helt. Mange VPN-er vil foretrekke å ha færre kunder, men unngå det stresset.

Bunnlinjen
VPN-er i denne kategorien er utenfor grensen hvis du har tenkt å laste ned torrenter. De vil enten blokkere (eller ødelegge hastigheten på) alle torrenter. De vil også ofte forby VPN-kontoer som velger å torrent uansett (noen ganger uten advarsel). Unngå.

Gruppe nr. 2 – ‘Torrenter tolererte’ (Men metadata-logger ble holdt)

Hovedtyngden av VPN-selskaper faller i denne kategorien. De vil ha den ekstra virksomheten fra torrent / p2p-brukere, men kan ikke (eller vil ikke) gi alle de kritiske personvernfunksjonene torrent brukere vil ha / trenger. Dette er ikke å si at du aldri bør velge et VPN fra denne kategorien hvis de har andre funksjoner som er viktige for deg. Bare vær oppmerksom på at tilkoblingshistorikken din aldri vil være virkelig anonym hvis VPN fører noen tilkoblingslogger.

Viktig notat: Mange VPN-er i denne kategorien elsker å annonsere tjenesten sin som “ikke-logging” eller “ingen aktivitetslogger oppbevares”, men dette er villedende vilkår. I virkeligheten holder de fleste VPN-er i denne kategorien fremdeles metadatelogger kjent som tilkoblingslogger, som i mange tilfeller fremdeles kan brukes til å identifisere enkeltbrukere.

Dette er det kritiske skillet mellom en gruppe nr. 2 VPN og en ekte ikke-logging vpn. En ekte vpn som ikke logger, holder ingen sesjons- eller tilkoblingsmetadata overhodet, og kan ikke identifisere en bruker basert på deres historiske IP-adresser, selv om de ville.

Noen VPN-er er mer gjennomsiktige enn andre når de avslører den virkelige arten av loggføringen. For eksempel er IBVPN ekstremt forhånd om hvilke typer logger de holder / ikke holder (og hvor lenge de holder på dem):

ibvpn-loggføringspolicy

IBVPNs loggføringspolicy (De overvåker ikke aktiviteten, men holder “tilkoblingslogger” i 1 uke)

Ikke alle VPN-leverandører er så åpne. Mange velger å gjemme seg mellom skillet mellom ‘Aktivitetslogger’ (som nesten ingen VPN-er holder) og ‘Tilkoblingslogger’ som alle kategori 2 VPN-er holder.

Røde flagg som du har å gjøre med en kategori 2 VPN:

 1. De annonserer ‘Ingen logger om VPN-aktivitet’ eller ‘Ingen trafikklogger’ eller en lignende uttalelse uten mer detaljering.
 2. Personvernreglene deres sier ikke spesifikt at de aldri logger din tilkoblingshistorikk eller IP-adresse.

Populære VPN-er som tillater torrenter, men DO holder tilkoblingslogger

Anonymizer
Boxpn
Buffered
CactusVPN
EarthVPN
ExpressVPN
HideMyAss
Usynlig surfing VPN (ibVPN)
iPredator
IronSocket
play
PureVPN
SwitchVPN
VPN.AC
VyprVPN *

* Fra og med 2019 er VyprVPN en uavhengig revidert null-logg VPN-tjeneste. De er nå egnet for torrentbruk.

Så kan VPN-logger faktisk identifisere kontoen din basert på en innspilt IP-adresse?

Dette er et viktig spørsmål, og det ærlige svaret er det kommer an på. Det kommer mest an på hvilken type metadata VPN lagrer, hvor lenge, og om de bruker delte eller private IP-adresser.

La oss si at en IP-adresse som tilhører VPN-en din, ble rapportert å ha gjort noe den ikke burde gjort. Hvorvidt denne aktiviteten kan spores til en spesifikk konto vil avhenge av mengden og varigheten av logger VPN har. Her er et par scenarier…

Scenario nr. 1: Private IP-adresser
Hvis VPN tildeler unike IP-adresser til alle som er koblet til serverne sine, er det trivielt enkelt å matche den rapporterte IP-en til kontoen som brukte den. Alt du trenger er en tilkoblingslogg som består av: IP-adresser kontoer er tilordnet, og en tidsstempel for når hver økt begynte og avsluttet.
Resultat: Krenkende konto identifiseres enkelt.

Scenario nr. 2: Delt IP (VPN-logger inkluderer – IP, tidsstempel, dataoverføring)
En VPN som bruker delte IP-adresser er generelt mer anonym enn en som ikke gjør det. Delt IP betyr at flere (noen ganger 10 eller 100) brukere vil dele den samme IP-adressen samtidig. Ulempen er større personvern, ulempen er delt IP-er lider av dårlig nabovirkning (nettsteder kan blokkere eller “Captcha” deg basert på handlingene til andre brukere som deler IP-en).

I dette scenariet er det vanskeligere å identifisere en spesifikk bruker, men ved å kombinere flere metadataelementer kan det fremdeles være mulig (spesielt hvis brukernes økt varer lenge). Hvis for eksempel IP-adressen det ble rapportert å ha lastet ned en 4 GB-fil, og bare en konto som samsvarer med IP-adressen, hadde overført mer enn 1 GB data, ville det være åpenbart hvilken konto som var skylden. Dette forutsetter selvfølgelig at lovbryteren lastet ned hele 4 GB-filen og ikke bare en del av den (som ikke alltid er en gyldig antakelse).

Scenario nr. 3: Delt IP (VPN-logger inkluderer ikke IP-adresse)
Dette er et sjeldent scenario, men noen VPN-er (som ExpressVPN) holder begrensede metadata-logger, men det eneste de ikke registrerer er IP-adressen din du tilordnes av VPN.

I dette scenariet skal det teoretisk være umulig å matche den rapporterte IP-adressen til en spesifikk konto, noe som gjør ExpressVPN (og lignende leverandører) rimelig anonymt.

Bør du noen gang velge en kategori 2 VPN for Torrenting?

Muligens. Alt annet er likt. Jeg vil anbefale en ikke-loggførende VPN hvis bittorrent vil være din primære VPN-bruk, men ikke alle VPN-leverandører er identiske. Noen er raskere enn andre, har bedre programvare, bedre kundesupport osv…

Hvis du virkelig liker funksjonene / prisen til en kategori 2 VPN og de tillater torrenter, er det ok å prøve tjenesten deres i en måned eller to og se om du liker den. Jeg vil bare anbefale å velge VPN-er med en torrentvennlighetsvurdering på 6 eller høyere (rangeringskart senere i denne artikkelen)

Gruppe 3: Torrentvennlig (null logger opprettholdt)

VPN-er i denne gruppen er optimale for torrentbrukere, men de er også sjeldne. For å være en kategori 3 VPN må du oppfylle følgende kriterier:

 1. Tillat torrenter
 2. Bli lokalisert i et land som ikke krever datalagringslogger for VPN-leverandører
 3. Velg å ikke beholde noen tilkoblings- / metadata eller aktivitetslogger
 4. Må ikke kunne identifisere en VPN-konto fra historiske IP-adresser

I tillegg vil mange torrentvennlige VPN-er i kategori 3 tilby ekstra funksjoner som er nyttige for torrenter:

 • Forhåndskonfigurerte torrentklienter med proxyinnstillinger allerede installert (Torguard, BTGuard)
 • SOCKS5 Proxy-servere inkludert i VPN (Oppsettveiledninger for Vuze, Deluge, QBittorrent og uTorrent)
 • Ekstra sikkerhetsfunksjoner (for eksempel en kill-switch)

Her er noen av våre favoritt Torrent Friendly VPN-selskaper…

VPN-rangeringer for spenning (fra det beste til det verste)

Here you go, vi rangerte 21 av verdens mest populære VPN-leverandører fra først til dårlig, basert på deres generelle torrentvennlighet. Vi vurderte flere faktorer i denne rangeringen, inkludert:

 • Innloggingspolicy
 • Varighetslogger føres
 • Hastighet
 • Sikkerhet / kryptering
 • Ekstrautstyr (Kill-switch, multi-hop-teknologi, gratis SOCKS-proxy, osv.)
 • Angrerett

Slik bruker du dette diagrammet:
Den best mulige ‘TorrentScore’ er en 10. Alle VPN-er med 9 eller bedre er optimale, og VPN-er med 6 eller høyere vil sannsynligvis være gode nok for gjennomsnittlige brukere..

Unngå VPN 4 eller lavere hvis du planlegger å laste ned torrenter mer enn en gang / måned.

TorrentScore 9-10:
Disse VPN-ene har alle null logger, og bruker delte IP-adresser. Alle unntatt AirVPN har også anonym SOCKS proxy-tjeneste (noen inkluderer den gratis, andre selger den separat). Flere av disse VPN-ene (Torguard, BTGuard) tilbyr forhåndskonfigurerte torrentklienter med de riktige SOCKS-proxyinnstillingene som allerede er installert.. .

TorrentScore 8+
Disse VPN-ene har alle ingen IP-metadata, eller holder metadatallogger, men bare i 24 timer eller mindre. De er fremdeles svært anonyme, selv om de fleste i 8-8.5-området ikke har noen ekstra torrentfunksjoner utover en kill-switch.

TorrentScore 6-7:
De fleste av disse leverandørene fører metadata-logger, men fordi de bruker delte IP-adresser, er de teoretisk ikke i stand til å identifisere spesifikke kontoer basert på torrent IP-historie. De tillater torrenter (noen begrenser dem til bestemte geografiske servere). NordVPN falt i dette området fordi selv om de ikke har noen logger, tillater torrents og har SOCKS proxy-tjeneste inkludert, har serverne deres en tendens til å være overfylt og treg. Hvis forbindelsen din er under 10 Mbps uansett, er NordVPN et godt tilbud. Selv om det ikke er optimalt for torrenter, bør VPN-er i dette området fremdeles fungere for alle bortsett fra de mest hardcore nedlasterne.

TorrentScore Torrent-vennlighetskart

VPN-leverandør
Metadata logger
Logger holdt
Angrerett
TorrentScore
NordVPNNei030 dager10
IPVanishNei07 dager10
Privat internettilgangNei07 dager10
TorguardNei07 dager9
Proxy.shNei0Ingen9
AirVPNNei0Spørre9
SlickVPNNei030 dager8.5
CyberghostNei030 dager8.5
ExpressVPNJa (ikke IP)7+30 dager8
VPN.ACJa1 dag7 dager8
Gjem megNei014 dager7
BTGuardNei00 dager7
ibVPNJa7-14 dager15 dager6
SwitchVPNJa1 dag30 dager6
JernuttakJa7+ dager7 dager5
VyprVPNJa30 dager+3 dager4
PureVPNJa30+ dagerIngen3
HideMyAssJa3 måneder30 dager1
StrongVPNJa30 dager+5 dager0
TunnelBearJa30 dager+Ingen0
Hotspot ShieldJa30 dager+30 dager0

La oss se nærmere på topprangerte VPNS

Tallene forteller ikke alltid hele historien, så vi vil gi deg en mer detaljert titt på hvordan vi valgte de 5 mest torrentvennlige VPN-ene av TorrentScore.

# 1 – NordVPN (inkluderer SOCKS5 Proxy m / VPN)

Bilde

Vanlig pris – $ 11,95 / m
Beste tilbudet – $ 2.75 / måned

NordVPN er en premium ikke-loggførende VPN-tjeneste med en uslåelig liste over funksjoner.

De er den eneste VPN-en vi har funnet med Torrent & Netflix / Hulu støtte til en pris under $ 6 per måned. Faktisk kan du foreløpig få NordVPN for $ 2.75 / måned hvis du drar nytte av deres 3-årige spesialtilbud.

Her er NordVPNs toppfunksjoner:

 • Null logger. Ingen tilkobling eller aktivitetsovervåking.
 • Torrenter tillatt på alle servere (men visse servere er p2p-optimalisert)
 • SOCKS5 proxy inkludert gratis på 10+ steder. Brukes med uTorrent, Vuze osv…
 • Fjern automatisk blokkering av Netflix, Hulu, HBOGo og 50 andre strømmetjenester
 • Mobilapp for iOS / Android
 • Full NordVPN-gjennomgang (og installasjonsveiledning for torrent)

# 2 – IPVanish (inkluderer SOCKS5 Proxy m / VPN)

Bilde

Vanlig pris – $ 10 / m
Beste tilbudet – $ 6.49 / måned
Anmeldelse: IPvanish anmeldelse

IPVanish var vår topprangerte torrent VPN i 2017 (selv om den ble kantet av NordVPN i år). Deres torrentvennlige service treffer alle de riktige merknadene, og leverer virkelig på ett sentralt område – hastighet. Hvis du ønsket den raskeste null-logg-VPN i verden, velger du IPVanish. Vi har testet treffhastighetsresultater i 100 Mbps + -området ved å bruke servere i nærheten.

IPVanish har en ekte retningslinjer for null-logg, og takket være deres tillegg av en inkludert SOCKS5 Proxy og FireStick-støtte, scoret de en perfekte 10 på TorrentScore.

Topp funksjoner:

 • Ingen logger føres
 • Utrolig raske hastigheter
 • Apper for Windows, Mac, iOS, Android, FireStick / FireTV (Kodi noen?)
 • Sokker proxy inkludert, nederlandsk serverplassering.

# 3 – Privat internettilgang (10)

Bilde

Vanlig pris – $ 6,95 / m
Beste tilbudet – $ 3.33 / måned

Privat internettilgang er legendarisk blant veteran-torrentere, på grunn av deres dedikasjon til brukernes personvern og deres utrolig lave pris.

De tjente vårt høyeste TorrentScore (10) fordi:

 • De var en av de opprinnelige null-logg-VPN-ene
 • De har vist seg ekstremt torrentvennlige i årevis
 • Hastighetene er solide (mye bedre enn VPN-er med samme pris)
 • SOCKS5 Proxy Inkludert Gratis (Oppsettveiledninger for QBittorrent, Deluge og uTorrent)
 • Prisene deres er lavere enn noen sammenlignbare VPN-er. Få PIA for $ 3,33 / måned

Sammenlign: PIA vs. Hidemyass – Torguard – BTGuard – IPVanish

# 4 – Torguard (10)

Bilde

Vanlig pris – $ 10 / m
Beste tilbudet – $ 4.99 / måned

Torguard er et torrentfokusert selskap som leverer ikke-loggførende VPN og SOCKS5 torrent proxy-tjeneste. Les Torguard-gjennomgangen vår.

Torguard tjente vår 2. høyeste TorrentScore (9) fordi:

 • En av de opprinnelige VPN-nollloggene
 • Ekstremt torrentvennlig
 • Veldig fort. Bare IPVanish var raskere i alle våre tester.
 • Beste SOCKS5 proxy-leverandør for torrenter. 5 landsteder, null logger.
 • Torrent / p2p-optimaliserte servere i spesifikke torrentvennlige land.
 • Torrent Proxy autokonfigurasjonsprogramvare (ingen manuell proxyoppsett kreves)

Sammenlign Torguard vs. BTGuard (proxy) – Privat internettilgang

# 5 – Hide.me (VPN + SOCKS5 Proxy. Gratis alternativ!)

Bilde

Vanlig pris: $ 20 / m
Beste pris: $ 5.42 / måned
(1 år, 1 forbindelse)

Gjem meg er en premium ikke-loggførende VPN-tjeneste. Prisene deres er høyere enn de fleste (hvis du vil ha den øverste planen som tillater fem samtidige tilkoblinger), men jeg tror absolutt (foruten de urørte serverne) er det faktum at hver enkelt serverplassering har SOCKS5 proxy-tilgang. Enhver av disse kan brukes sammen med din favoritt torrentklient, fra hvilken som helst av deres 20+ serverplasseringer.

Hide.me utpeker spesifikke servere for p2p / torrents, så sørg for å holde deg til disse serverplasseringene når du torrenting (mer enn 60% av landene deres er p2p aktivert).
Det beste av alt er at Hide.me har et gratis prøveversjonsalternativ (selv om det ikke er tillatt noen torrenter på gratisplanen.

Noen få VPN bør du aldri bruke til torrenter

Mange mainstream VPN-tjenester rynker på, eller flat-out blokkerer torrenter på nettverket sitt. De fleste av disse fører logger, som de vanligvis vil utlevere på forespørsel (dårlig for personvern). Her er de mest populære VPN-ene du ikke bør bruke hvis du laster ned torrenter ofte.

Hola VPN

Hola skal ikke brukes til torrenting (eller noe annet formål for den saks skyld). Etter at det ble oppdaget at Hola solgte kundenes båndbredde for å bli brukt i Botnet-angrep, ble populariteten deres i tankene. Men noen mennesker er forelsket i ideen om ‘Gratis’. Ikke bruk Hola. Alvor. Hvis pris er et problem, velg et av disse billige alternativene.

TunnelBear VPN

Tunnelbjørn er en kjent VPN-leverandør (takket være deres gratis plan), men de er ikke torrentvennlige. Vi kunne ikke finne noen spesifikk info på nettstedet deres omtale torrents i det hele tatt, noe som vanligvis er en indikator på at de ikke støtter protokollen.

En eldre versjon av nettstedet TunnelBear uttalte spesifikt at torrents fikk ikke lov. Du kan fremdeles se siden ved hjelp av wayback-maskinen.
Denne Frostwire-tråden bemerker også at Tunnelbear spesifikt blokkerer nedlasting av torrent.

StrongVPN

StrongVPN er en rask, pålitelig VPN-tjeneste og et utmerket valg for videostreaming (de er fremdeles Netflix-kompatible). Når det er sagt, sier TOS-en deres at p2p / torrents er forbudt, så de unngås best hvis det er din tiltenkte bruk.

2017 oppdatering: StrongVPN har endret politikk for tjeneste, personvern og torrent dramatisk. Det ser ut til at StrongVPN nå er en ikke-loggførende VPN-leverandør, og de tillater ubegrenset p2p / torrenting.

ZenMate

ZenMate er en av de mest populære avblokkeringstjenestene i verden, takket være deres gratis nettleser VPN-utvidelse, og ‘demo’-plan som gir deg gratis (om enn langsom) VPN-tjeneste. Zenmate tilbyr også premium (betalt) VPN-tjeneste med utmerkede hastigheter, men de forbyr uttrykkelig p2p / torrents i sine vilkår for bruk.

HotSpot Shield

Hotspot Sheild startet opprinnelig som en gratis kryptert proxy-nettleserutvidelse. De har nå flyttet for å tilby en fullverdig VPN-tjeneste, men de tillater ikke torrents. Hvis du prøver å laste ned torrenter med hotspot-skjold, blir de enten blokkert, eller kontoen din kan bli permanent utestengt (uten refusjon).

Opera VPN

Opera la til en gratis VPN til deres populære nettleser i 2017. Men det er egentlig ikke en VPN, fordi den faktisk ikke krypterer trafikk utenfor nettleseren. Så selv om det kan forhindre at Internett-leverandøren din ser at du besøker PirateBay, vil den IKKE forhindre dem i å se hvilke torrentfiler du faktisk laster ned. Og OperaVPN vil ikke skjule din torrent IP-adresse, slik at jevnaldrende vil se den virkelige IP-adressen din (ikke sikker i det hele tatt).

Eventuelle ‘gratis’ VPN-tjenester

Vi har allerede dekket myten om “gratis VPN for torrenter”. Så vidt vi vet, er de ikke en eneste gratis VPN-leverandør som aktuelt muliggjør torrenting på nettverket deres. De fleste vil blokkere eller omdirigere torrenttrafikk, og det er sannsynlig at kontoen din blir utestengt. Dette inkluderer tjenester som: Cyberghost (gratisversjon), Hide.me (gratisversjon) og Tunnelbear.

Noen mennesker har klart å laste ned torrenter på noen få SoftEther-servere, men ikke gjør det. Vilkårene og betingelsene deres forbyr uttrykkelig P2P-trafikk, og hastighetene deres er uansett ganske treg.

Det andre hovedproblemet med ‘Gratis’ VPN-tjenester er at de nesten universelt fører logger (av tilkoblingshistorikken din og mulig online aktivitet også). Disse loggene vil ofte bli snudd med minimal motstand hvis noen ber om dem basert på din torrent IP-adresse.

Vær smart, bruk en ekte Torrent VPN som privat internettilgang (bare $ 3,33 / måned!)

Ytterligere ressurser / guider

Vi har massevis av informasjon på dette nettstedet som hjelper deg å velge den ideelle VPN-en for torrenting, hvordan du får best mulig hastigheter og hvordan du konfigurerer torrent-programvaren for optimal sikkerhet. Nyt!

Og P.S. Hvis du har en blogg-, nettsted- eller twitterkonto, vil vi elske den hvis du delte en lenke til favorittguiden / artikkelen din på dette nettstedet, eller deler den med vennene dine ved å bruke den sosiale linjen til venstre. Takk!

Guides

Proxy / VPN / Encryption Setup for Vuze
Proxy / VPN / Encryption Setup for uTorrent
Proxy / VPN / krypteringsoppsett for Deluge
Proxy / VPN / Encryption Setup for QBittorrent

SOCKS vs HTTPS fullmakter
Slik sjekker du torrent-IP-adressen din
Hvordan forhindre spenning av torrent

Velge

VPN vs. Proxy (eller begge deler) for torrents
SOCKS vs HTTPS fullmakter
Privat Internett-tilgang vs. Torguard
Privat Internett-tilgang vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)
Privat Internett-tilgang vs. IPVanish

anmeldelser

Privat internettilgang
Torguard gjennomgang
Proxy.sh gjennomgang
IPVanish gjennomgang

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map