Contents

Sådan bruges VyprVPN til Torrenting

VyprVPN har været i lang tid, og på trods af et ry for kvalitetstjeneste har de ikke nøjagtigt været kendt for catering til BitTorrent-brugere. Der er faktisk flere rapporter om, at Vyprvpn plejede bloker / forbud konti, der blev fanget ved download af torrenter.

Men alt dette ændrer sig, og VyprVPN opfinder sig selv igen med en ny logningspolitik (ingen logfiler) og p2p-politik (tilladt).

Nu betyder det, at VyprVPN fortjener at blive nævnt i Torrent VPN Hall of Fame sammen med favoritter som NordVPN og Privat internetadgang? Sikkert ikke. Men de er stadig værd at betragte som en allround VPN, selvom du downloader torrenter noget hyppigt.

Dette er vores komplette guide til torrentering med VyprVPN og de bedste VyprVPN-alternativer.

Om VyprVPN

VyprVPN blev grundlagt af Ron Yokubaitis, en internetentreprenør og den tidlige Usenet-pioner (han grundlagde også Giganews).

VyprVPN er siden vokset til at være en af ​​de mest populære VPN’er i verden, og efter vores mening en af ​​de bedst designede. Deres software er positivt fremragende. Derudover er VyprVPNs holdingselskab nu hjemmehørende i Schweiz, hvilket skulle give endnu mere beskyttelse af privatlivets fred for dette allerede privatlivets første selskab.

VyprVPN-logo

VyprVPNs Torrent / P2p-politik

Tillader VyprVPN torrenting?

VyprVPNs BitTorrent & p2p-fildelingspolitik var tidligere tvetydig, men ikke mere. Siden at gå nul-log, har VyprVPN tilføjet en officiel ‘Torrentpolitik’ til deres FAQ.

Det hedder:
Hos Golden Frog har vi den største respekt for dit privatliv. Vi logger eller beholder ingen oplysninger fra VPN-sessioner eller blokerer brugen af ​​nogen porte. Da vores service behandler al trafik lige, er peer-to-peer og BitTorrent-trafik tilladt.
Dom: VyprVPN tillader torrenting og blokerer ikke for eller forhindrer nogen BitTorrent-trafik. Eftersom de ikke opbevarer nogen sessionlogfiler, skal der desuden være nul-registrering af din tidligere torrentaktivitet (eller IP-adressehistorik) på deres servere.

VyprVPN Torrent / P2P-politik

Overvåger VyprVPN torrentaktivitet

Så vidt vi ved, bremser VyprVPN ikke eller overvåger din torrenttrafik. VyprVPN er en talsmand for netneutralitet og prioriterer eller blokerer ikke bestemte typer indhold. Efter vores erfaring foretrækker VPN-udbydere at vide så lidt om deres kunders trafik som muligt. Din internetudbyder gør muligvis det modsatte (desto mere grund til at bruge en VPN).

Udskiftningspolitik

Hvad er VyprVPNs logpolitik?
VyprVPN er nu en Nul-log VPN-udbyder, og indtil videre den eneste VPN, der har haft deres logpolitik fuldt ud revideret af en tredjepart (bonuspoint for gennemsigtighed og tillid).

De plejede at logge, hvad der ændrede sig? VyprVPN skiftede fra en 30-dages opbevaringspolitik for metadata til en nul-log nul-viden-politik i slutningen af ​​2018 som svar på kundepræferencer og VPN-markedstendenser.

Hvordan ved jeg, at VyprVPN ikke fører logfiler? Nå, de er i øjeblikket den eneste udbyder, der er villig til at blive revideret af en tredjepart. Den fulde gennemsigtighedsrapport er tilgængelig her.

Et detaljeret kig på VyprVPNs logningspolitik

Billede

VyprVPN forklarer deres nye logpolitik på almindeligt engelsk (ingen legalese) i deres privatlivspolitik:

 1. Ingen IP-adresselogfiler: VyprVPN logger ikke den IP-adresse, du bruger til at oprette forbindelse til deres servere eller den, du er tildelt.
 2. Ingen session metadata: De logger ikke tidsstempler eller tidspunkt for forbindelse
 3. Ingen trafiklogfiler: VyprVPN logger ikke indholdet af din VPN-trafik.
 4. Ingen webhistorie: VyprVPN logger ikke din webhistorik, appbrug eller DNS-opslag.

Sådan downloades Torrenter anonymt med VyprVPN

Brug af VyprVPN med din foretrukne torrentklient er utroligt enkelt. Og de samme indstillinger fungerer for hver torrentklient.

Sådan bruges VyprVPN til anonyme torrenter:

 1. Åbn VyprVPN-appen på din enhed
 2. Opret forbindelse til en torrentvenlig serverplacering (Vi anbefaler Schweiz eller Holland).
 3. Tænd Kill-switch (så din rigtige IP ikke lækker, hvis VPN pludselig kobles fra).

Det er det. Du kan nu åbne din torrent-klient og begynde at downloade. Hvis dette er din første gang, du bruger VPN, kan du også tjekke din IP-torrent-IP-adresse for at sikre dig, at alt fungerer korrekt.

Opret forbindelse til torrentvenlig server

1. Opret forbindelse til en VPN-server (Holland / Schweiz anbefales)

VyprVPN kill-switch indstillinger

2. Tænd for ‘Kill-Switch’ under Indstillinger > Muligheder > Forbindelse

Download en torrent i uTorrent

3. Åbn din Torrent Client og start med at downloade torrents

Billede

4. Kontroller din Torrent IP-adresse (valgfrit)

Ofte stillede spørgsmål om VyprVPN Torrent

Her er svar på de hyppigst stillede spørgsmål om brug af VyprVPN til torrenter:

Kan min internetudbyder se, hvad jeg downloader?

Din internetudbyder ved ikke, hvilke websteder du besøger (VyprVPN har private nul-log DNS-servere) eller endda at du downloader torrents. VyprVPNs stærke kryptering forhindrer din internetudbyder i at læse eller overvåge din trafik.

Hvordan ved jeg, om VyprVPN fungerer?

VyprVPN-klienten viser den anonyme IP-adresse, du har fået tildelt af deres servere. Du kan også bekræfte din nye offentlige IP-adresse ved at bruge et websted som ipmonkey.com (den skal matche IP’en vist i VyprVPN). Du vil måske også tjekke IP-adressen, da den ser ud til BitTorrent-peers.

Hvad er nogle alternativer til VyprVPN?

Der er flere fremragende logløse VPN’er tilgængelige foruden VyprVPN. Mens de fleste ikke tilbyder en lige så god softwareoplevelse som VyprVPN gør, giver nogle andre fordele. Den mest bemærkelsesværdige forskel er tilføjelsen af ​​en Socks5-proxy, der kan konfigureres inde i din torrent-klient til et 2. IP-adresse hop. Nogle VPN’er inkluderer dette gratis.

* På ingen måde er en SOCKS-proxy nødvendig. En VPN er ekstremt sikker på egen hånd og vil generelt være hurtigere end når den kombineres med en proxy. En lille procentdel af bittorrent-brugere foretrækker at tilføje en proxy, fordi det i teorien kan tilbyde en lille privatlivsfordel (men langsommere hastigheder og mere kompleksitet).

Her er nogle VPN’er, du skal overveje:

Billede

NordVPN

 • Socks5-proxy inkluderet i 10+ torrentvenlige placeringer
 • p2p / optimerede servere (hurtigere downloads på bestemte placeringer)
 • Ingen logfiler. Periode.
 • Arbejder med Netflix, Hulu og andre streamingtjenester
 • 30-dages 100% refusion garanti

Billede

IPVanish

 • Socks5 Proxy inkluderet (nederlandsk server)
 • Ingen logfiler.
 • Firestick / FireTV-app (fantastisk til Kodi)
 • Ekstremt hurtige hastigheder.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me