Contents

Hvordan bruke VyprVPN for Torrenting

VyprVPN har eksistert i lang tid, og til tross for et rykte for kvalitetstjeneste, har de ikke akkurat vært kjent for servering til BitTorrent-brukere. Det er faktisk flere rapporter om at Vyprvpn pleide å blokker / forbud kontoer som ble fanget og lastet ned torrenter.

Men alt som endrer seg, og VyprVPN oppfinner seg selv med en ny loggpolicy (ingen logger) og p2p-policy (tillatt).

Nå betyr det at VyprVPN fortjener å bli nevnt i Torrent VPN Hall of Fame sammen med favoritter som NordVPN og Privat internettilgang? Sannsynligvis ikke. Men de er fremdeles verdt å vurdere som en allround VPN, selv om du laster ned torrenter noe ofte.

Dette er vår komplette guide til torrenting med VyprVPN, og de beste VyprVPN-alternativene.

Om VyprVPN

VyprVPN ble grunnlagt av Ron Yokubaitis, en internettentreprenør og tidlig Usenet-pioner (han grunnla også Giganews).

VyprVPN har siden blitt en av de mest populære VPN-ene i verden, og etter vår mening en av de best designede. Programvaren deres er positivt utmerket. Videre er VyprVPNs holdingselskap nå basert i Sveits, noe som bør gi enda mer personvernbeskyttelse for dette allerede personvern-første selskapet.

VyprVPN-logo

VyprVPNs Torrent / P2p-policy

Tillater VyprVPN torrenting?

VyprVPNs BitTorrent & p2p-fildelingspolitikken pleide å være tvetydig, men ikke mer. Siden å gå til null-logg, har VyprVPN lagt til en offisiell ‘Torrent Policy’ til sine vanlige spørsmål.

Den sier:
Hos Golden Frog har vi den største respekten for ditt privatliv. Vi logger eller beholder ingen informasjon fra VPN-økter, eller blokkerer bruken av noen porter. Fordi tjenesten vår behandler all trafikk likt, er peer-to-peer og BitTorrent-trafikk tillatt.
Kjennelse: VyprVPN tillater torrenting og blokkerer ikke eller stenger for BitTorrent-trafikk. Siden de ikke har noen sesjonslogger, bør det være null registrering av tidligere torrentaktivitet (eller IP-adressehistorikk) på serverne deres..

VyprVPN Torrent / P2P-policy

Overvåker VyprVPN torrentaktivitet

Så vidt vi vet, gasspjeld eller overvåking av VyprVPN ikke torrentrafikken din. VyprVPN er en talsmann for Net Neutrality, og prioriterer eller blokkerer ikke visse typer innhold. Etter vår erfaring foretrekker VPN-leverandører å vite så lite om kundens trafikk som mulig. Internett-leverandøren din kan gjøre det motsatte (desto mer grunn til å bruke en VPN).

Innkoblingspolitikk

Hva er VyprVPNs loggpolicy?
VyprVPN er nå en Null-Log VPN-leverandør, og så langt den eneste VPN som har fått sin loggpolicy fullt ut revidert av en tredjepart (bonuspoeng for åpenhet og tillit).

De pleide å logge, hva som endret seg? VyprVPN gjorde overgangen fra en 30-dagers oppbevaringspolicy for metadata til en null-logg-kunnskap om politikk i slutten av 2018, som svar på kundepreferanser og VPN-markedstrender.

Hvordan vet jeg at VyprVPN ikke fører logger? Vel, de er for øyeblikket den eneste leverandøren som er villig til å bli revidert av en tredjepart. Den fullstendige rapporten om åpenhet er tilgjengelig her.

En detaljert titt på VyprVPNs loggføringspolitikk

Bilde

VyprVPN forklarer sin nye loggpolicy på vanlig engelsk (ingen legalese) i personvernreglene:

 1. Ingen IP-adresselogger: VyprVPN logger ikke IP-adressen du bruker for å koble til serverne deres eller den du er tilordnet.
 2. Ingen sesjonsmetadata: De logger ikke tidsstempler eller tidspunkt for tilkobling
 3. Ingen trafikklogger: VyprVPN logger ikke innholdet i VPN-trafikken din.
 4. Ingen netthistorikk: VyprVPN logger ikke webloggen, appbruken eller DNS-oppslagene dine.

Hvordan laste ned Torrents anonymt med VyprVPN

Det er utrolig enkelt å bruke VyprVPN med din favoritt torrentklient. Og de samme innstillingene fungerer for hver torrentklient.

Hvordan bruke VyprVPN for anonyme torrenter:

 1. Åpne VyprVPN-appen på enheten din
 2. Koble til en torrentvennlig serverplassering (Vi anbefaler Sveits eller Nederland).
 3. Slå på Kill-Switch (slik at din virkelige IP ikke lekker hvis VPN plutselig kobles fra).

Det er det. Du kan nå åpne torrent-klienten og begynne å laste ned. Hvis dette er første gang du bruker VPN, kan det være lurt å sjekke IP-torrent-IP-adressen din for å forsikre deg om at alt fungerer som det skal.

Koble til torrentvennlig server

1. Koble til en VPN-server (Nederland / Sveits anbefales)

VyprVPN kill-switch innstillinger

2. Slå på Kill-Switch i Innstillinger > alternativer > Forbindelse

Laster ned en torrent i uTorrent

3. Åpne Torrent Client og begynne å laste ned torrents

Bilde

4. Kontroller din Torrent IP-adresse (valgfritt)

VyprVPN Torrent FAQ

Her er svar på de mest stilte spørsmålene, om bruk av VyprVPN for torrenter:

Kan Internett-leverandøren min se hva jeg laster ned?

Internett-leverandøren din vil ikke vite hvilke nettsteder du besøker (VyprVPN har private DNS-servere med null logg) eller til og med at du laster ned torrenter. VyprVPNs sterke kryptering hindrer internettleverandøren din i å lese eller overvåke trafikken din.

Hvordan vet jeg om VyprVPN fungerer?

VyprVPN-klienten vil vise den anonyme IP-adressen du har fått tildelt av deres servere. Du kan også bekrefte den nye offentlige IP-adressen din ved å bruke et nettsted som ipmonkey.com (den skal samsvare med IP-en vist i VyprVPN). Det kan også være lurt å sjekke IP-adressen slik den ser ut til BitTorrent-jevnaldrende.

Hva er noen alternativer til VyprVPN?

Det er flere gode loggeløse VPN-er tilgjengelige foruten VyprVPN. Selv om de fleste ikke tilbyr en like god programvareopplevelse som VyprVPN gjør, tilbyr noen andre fordeler. Den mest bemerkelsesverdige forskjellen er tilsetningen av en Socks5-proxy som kan konfigureres inne i torrent-klienten din for et andre IP-adressehopp. Noen VPN-er inkluderer dette gratis.

* SOCKS-proxy er på ingen måte nødvendig. En VPN er ekstremt sikker på egen hånd og vil generelt være raskere enn når den kombineres med en proxy. En liten prosentandel av bitorrente brukere foretrekker å legge til en proxy fordi den i teorien kan gi en liten personvernfordel (men lavere hastigheter og mer kompleksitet).

Her er noen VPN-er du bør vurdere:

Bilde

NordVPN

 • Socks5 proxy inkludert i 10+ torrentvennlige steder
 • p2p / optimaliserte servere (raskere nedlastning på bestemte steder)
 • Ingen logger. Periode.
 • Jobber med Netflix, Hulu og andre strømmetjenester
 • 30-dagers 100% refusjonsgaranti

Bilde

IPVanish

 • Socks5 Proxy inkludert (nederlandsk server)
 • Ingen logger.
 • Firestick / FireTV-app (flott for Kodi)
 • Ekstremt raske hastigheter.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me