Hvordan bruke uTorrent anonymt

uTorrent er en av de mest populære BiTorrent-klientene i verden, og mange brukere vil vite det hvordan du bruker uTorrent anonymt. På grunn av dette bestemte vi oss for å lage denne enkle guiden for å anonymisere uTorrent-aktiviteten din med en VPN- eller Proxy-tjeneste.

Liker du Vuze? Vi har en guide til hvordan du bruker Vuze også anonymt! Og nå for Deluge også.

Introduksjon til anonyme Torrenter

Det spiller ingen rolle hvilken BitTorrent-klient du bruker, eller hvilke torrenter du laster ned, det er to hovedmetoder for å laste ned torrenter anonymt: Alternativ 1 = VPN (Virtual Private Network), Alternativ 2 = Anonym proxy-tjeneste.

Det er flere alternativer for forskjellige leverandører av VPN eller Proxy-tjenester, men til slutt er de alle designet for å gjøre en ting og gjøre det godt: skjul din sanne identitet når du laster ned torrenter

Den raskeste VPN-en for Torrenter&# 65279;

Anonym utorrent med IPVanish

* Ingen logger *
* Raskeste hastigheter *
Bare VPN med Tier-1-nettverk

Få IPVanish

Alle planer har en 7 dagers 100% refusjonsgaranti

Hvorfor skal jeg bruke uTorrent anonymt?

Vi skrev en hel artikkel om grunner til å anonymisere torrentene dine, men det korte svaret er:

Hvis du ikke bruker uTorrent anonymt, vet du ikke hvem som overvåker nedlastingene dine og hva de gjør med den informasjonen. Med mindre du tar skritt for å beskytte deg selv, er din sanne IP-adresse tilgjengelig for alle å se på uTorrent.

Du skjønner kanskje ikke det, men du kan trekke opp en liste over alle jevnaldrende du er koblet til i en gitt bittorrent sverm og se de fulle IP-adressene for hver jevnaldrende. For de som ikke er kjent med begrepet, en IP-adresse er et unikt serienummer som tildeles deg av internettleverandøren. En IP-adresse kan brukes til å identifisere en unik datamaskin, enhet eller tilkobling.

For å se din nåværende IP-adresse, gå til Kontroller din IP på IPVanish.com (Den er helt gratis og tar 5 sekunder. IP-adressen din vil være i øverste venstre hjørne). Yikes! Sannheten er at du er mye mindre anonym på nettet enn du sannsynligvis er klar over.

Hvordan du ser ut på uTorrent

For enhver filsverm som du er en del av når du bruker uTorrent, kan du se listen over alle jevnaldrende (datamaskiner) som for øyeblikket er koblet til svermen, samt tilleggsinformasjon om dem, inkludert: IP-adresse, klientprogramvare, nedlastings- / opplastningshastighet.

IP-adressen din på utorrent peer-liste

uTorrent Peer IP-adresser (siste siffer uskarpt)

Over er et skjermbilde av svermen for piratbukts dokumentarfilm "TBP AFK." De siste sifrene i IP-adressene fra svermen er bevisst uskarpt av meg (selv om det er en torrent for public domain) for å bevare deres anonymitet. Som du ser, blir hver jevnaldrende tvunget til å vise sin IP-adresse i uTorrent (det er slik du kan koble til andre jevnaldrende i svermen). Tenk nå på dette: vil du heller at IP-adressen som vises i uTorrent, er din ‘True IP Address’ eller en ‘Anonym IP’ levert av en VPN eller Proxy Service?

Jeg kan ganske mye garantere at svaret ditt er det andre alternativet (jeg vet at mitt er). Fortsett å lese for å lære hvordan du får din anonyme IP-adresse.

2 alternativer for anonym uTorrent: VPN eller PRoxy

Før vi går inn i uTorrent anonyme oppsettveiledninger, her er en rask oversikt over forskjellen mellom VPN og proxy-tjenester for torrenter. Sørg også for å lese vår mer dyptgående sammenligning av fordelene / ulempene med en VPN vs proxy-tjeneste.

Virtuelt privat nettverk (VPN):

 • Høyere kryptering
 • Krypterer / anonymiserer din hel Internett-tilkobling
 • Litt dyrere
 • Litt tregere (på grunn av sterkere kryptering)
 • Vår topprangerte VPN for Bitorrent
Anonym proxy-tjeneste:

 • Lavere kryptering
 • Krypterer / anonymiserer spesifikke programmer / porter
 • Litt rimeligere
 • Litt raskere (på grunn av mindre kryptering)
 • # 1 Torrent proxy-tjeneste

Slik bruker du et VPN med uTorrent (Easy Setup)

I disse dager har alle de beste VPN-leverandørene brukervennlig VPN-programvare som er ganske så enkel som 1-klikk for å koble til og beskytte internettforbindelsen din (inkludert torrenter). Som et resultat er det like enkelt å bruke uTorrent anonymt med en VPN som å registrere deg for en VPN-tjeneste, laste ned programvaren og klikke på “koble til” (åpenbart åpen utorrent etter at VPN er tilkoblet)

Noen få ting å huske på når du velger VPN for uTorrent:

 1. En VPN som ikke fører logger, vil gjøre deg enda mer anonym
 2. Noen VPN-er tillater ikke torrents. VPN-ene vi har på dette nettstedet Gjøre!
 3. Noen VPN-er har ekstra funksjoner som gjør dem bedre for torrenter (som en kill-switch).

Vår favoritt VPN for uTorrent

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish er vår favoritt VPN av uTorrent av flere grunner. Først, de har ikke noen VPN-logger, ikke engang tilkoblingslogger, så bruken din er helt anonym.

Sekund, IPVanish er utrolig raskt; en av de raskeste vi noen gang har testet, så uTorrent-hastighetene dine skal ikke lide bare fordi du er koblet til et VPN.

For det tredje, IPVanish har utmerket kundestøtte og er et USA-basert selskap, slik at du kan stole på at de vil opprettholde garantiene de stiller til kundene sine. Prisene starter under $ 6,50 / måned. Besøk IPvanish eller les vår IPvanish-anmeldelse først!

PIA for uTorrent# 2 PIA
Privat internettilgang er en av de mest populære VPN-ene for uTorrent. De fører ikke noen logger, og de er utrolig rimelige, med ubegrenset VPN-tjeneste fra og med $ 3.33 / måned. Det er bare 40 dollar i året!

Enda bedre, PIA inkluderer DNS-lekkasjebeskyttelse og en VPN-drepebryter i programvaren deres, noe som betyr at du er sann IP vil aldri bli eksponert på uTorrent uten din viten.

Privat tilgang til og med inkluderer gratis proxy-servere med abonnementet ditt, så hvis du heller kobler deg til uTorrent gjennom en proxy i stedet for en VPN, er det et alternativ. Besøk PIA for å registrere deg eller lese vår grundige PIA-gjennomgang.

Proxy.sh med uTorrent# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh er virkelig unik blant VPN-selskaper. De prioriterer transparens (til kundene) mens de gjør alt for å holde kundene helt anonyme på nettet. De publiserer et unikt ‘åpenhetsrapport’ som viser alle juridiske forespørsler som proxy.sh mottar (for eksempel klager på brudd på copyright) samt alle handlinger som Proxy.sh har gjort som svar. Sjekk ut vår praktiske proxy.sh-gjennomgang for mer informasjon.

Som de andre VPN-ene, Proxy.sh fører ingen logger av hvilken som helst type. De tillater torrenter på alle servere, og prissettingen starter på bare $ 3,33 / måned ($ 40 / år). De inkluderer også DNS-lekkasjebeskyttelse og a vpn kill switch i programvaren deres for maksimal sikkerhet.

Bruk en proxy for anonym uTorrent (enkelt installasjonsalternativ)

Jada, du kan konfigurere uTorrent manuelt for å laste ned torrenter anonymt ved hjelp av en proxy-server, men vil du ikke heller ha en 1-klikk installeringsalternativ at du kan laste ned en tilpasset versjon av uTorrent med alle de riktige innstillingene som allerede er på plass?

To av de beste anonyme proxy-tjenestene gir deg dette alternativet. La oss lære om fordelene ved hver tjeneste og hvordan du konfigurerer uTorrent-klienten.
Torguard enkelt uTorrent-oppsettTorguard anonym proxy
Som navnet antyder, Torguard s Anonyme VPN- og proxy-tjenester er rettet mot behovene til Bittorrent-brukere. De sørger for å inkludere funksjoner som gir ekstra sikkerhet som: Ingen logger, VPN Kill Switch og DNS-lekkasjebeskyttelse.

Torguard tilbyr både anonym proxy- og VPN-tjenester. Proxy-tjenesten starter under $ 4 / month (mindre enn $ 50 / år). Serverne deres er raske og deres topprioritet er kundenes personvern. Det kan være lurt å lese vår Torguard-anmeldelse eller denne sammenligningen av Torguard- og BTguard-fullmakter.

Torguard gjør uTorrent-oppsett strålende enkelt. De har et programvare som lar deg velge mellom tilpassede alternativer og deretter automatisk bruke alle innstillingene på din favoritt torrentklient (inkludert uTorrent, Vuze og Deluge) med et enkelt klikk.

Til høyre vises Torguard proxy-konfigureringsverktøy. Bare velg ditt foretrukne alternativ fra følgende trinn, og klikk deretter på “Bruk innstillinger”, og ønskede innstillinger blir automatisk brukt på din favoritt torrentklient (for eksempel uTorrent)

Bare skriv inn din:

 1. Innloggingsdetaljer
 2. Foretrukket Torguard-server (eller automatisk)
 3. Foretrukket Torrentklient

Klikk deretter på “Bruk innstillinger” og nyt det!

Besøk Torguard Now!

Torguard uTorrent enkelt oppsett

Bilde fra Torguard

Bilde
BTGuard er den andre ekstremt populære torrent-proxy-tjenesten. Som Torguard holder de ingen logger, ha raske hastigheter, og ha en superenkelt oppsett for uTorrent.

Når du har registrert deg på BTguard-kontoen, får du muligheten til å laste ned en forhåndskonfigurert versjon av uTorrent som har alle de riktige innstillingene som allerede er på plass..

Med det enkle installasjonsalternativet kan du bokstavelig talt være i gang og laste ned torrenter anonymt på under 5 minutter. Det er så enkelt. Hvis du ikke er sikker på om du bør velge Btguard eller Torguard, sjekk ut vår torrent-proxy-sammenligning.

Manual Proxy Setup Guide for uTorrent

Hvis du vil ha mer kontroll over tilkoblingsalternativene dine, eller du vil bruke uTorrent med en proxy-tjeneste som ikke har et enkelt konfigurasjonsalternativ (for eksempel Privat Internett-tilgang, Proxy.sh eller IBVPN), kan du lese videre for den komplette manualen installasjonsveiledning.

Trinn 1: Registrer deg for en anonym proxy-tjeneste
Hvis du ikke allerede har gjort dette, kan du registrere deg for en av de mange anonyme proxy-tjenestene vi har anbefalt i denne artikkelen. Noen VPN-tjenester inkluderer også gratis proxy-tjenester ved kjøpet, inkludert: Privat Internett-tilgang, Proxy.sh og iBVPN (Total eller Ultimate VPN-pakke). Noen av disse fungerer med vår manuelle konfigurasjonsveiledning.

Trinn 2: Åpne Utorrent og gå til Meny > alternativer > Innstillinger (eller bare trykke ‘Ctrl + P’)

Trinn 3: Gå til “Tilkobling” delen av innstillinger

På venstre side av innstillingsvinduet som dukker opp, bør du se de forskjellige delene av menyen. (Disse vises på bildet til høyre). Velg “tilkobling” det fjerde alternativet.

Trinn 4: Konfigurer tilkoblingsalternativene.

Det er en rekke alternativer for proxyoppsettet ditt. Vi vil guide deg gjennom dem, fortelle deg hvilke som er valgfrie og hvilke som defintivt bør sjekkes.

Connections-skjermen vil se slik ut …. (nedenfor)

Bilde

uTorrent-innstillinger

uTorrent-proxy-tilkoblingsinnstillinger

uTorrent Connection Preferences (fargekodet av oss)

Seksjon for lytteport:
Port brukt for innkommende tilkobling:

Om du bruker en spesifikk port eller en tilfeldig port, avhenger av om du skal bruke en eller begge UPnP- eller NAT-PMP-portkartleggingsalternativene.

Hvis du bruker UPnP eller NAT Portmapping, kan du bruke en tilfeldig port og velge å randomisere porten ved oppstart (eller ikke, men vi vil si at du bør velge tilfeldig med mindre du har problemer med tilkoblingshastigheten)

Hvis du ikke bruker plug n play-kartlegging, må du konfigurere portvideresending av ruteren for å la porten du velger for uTorrent bli dirigert til datamaskinen din.

UPnP og NAT-PMP
Ved å sjekke ett eller begge av disse alternativene, kan du plug-n play-funksjonalitet for portrutingen din, noe som betyr at du ikke trenger å konfigurere manuell portvideresending. Vi anbefaler bare å prøve NAT-PMP først, og hvis det ikke fungerer bra, så prøv UPnP. Årsaken er at det ble funnet en sårbarhet i UPnP som er blitt oppdatert, men eldre rutere kan fremdeles ha problemet. Bedre trygg enn beklager.

Windows-brannmur-unntak: Sørg for å sjekke dette. Det vil tillate uTorrent-trafikken å komme deg gjennom Windows-brannmuren. Hvis du ikke sjekker det, kan du ha veldig treg hastighet eller problemer med å koble deg til jevnaldrende.

Proxy-serverinnstillinger:

Type: Velg typen proxy-server fra rullegardinlisten. Det er vanligvis sokker5 med mindre leverandøren din forteller deg noe annet.

proxy: angi adressen til proxy-serveren. Dette kan være en nettstiladresse som ‘proxy.btguard.com’ eller ‘proxy.torguard.tg’ (proxy-leverandøren din vil fortelle deg hva adressen er), eller det kan bare være ip-adressen til proxy-serveren som ‘ 192.168.1.1 ‘(Igjen, vil proxy-tjenesteleverandøren din fortelle deg hvilken adresse du skal bruke i installasjonsveiledningen.

Havn: Proxy-installasjonsveiledningen din vil også fortelle deg hvilken port du skal bruke. Hvis du har en liste over tilgjengelige proxy-serveradresser, kan hver og en ha sin egen port. Velg riktig.

Brukernavn passord: Dette er innloggingsinformasjonen du fikk da du registrerte deg for proxy-tjenesten.

Andre muligheter: Sørg for å gjøre det sjekk alle alternativene merket med en grønn prikk! Kontroll av disse vil sikre at torrenttrafikken din blir dirigert gjennom proxy-serveren, og at ingen personlig identifiserbar informasjon blir lekket mens du bruker uTorrent.

Installasjonen er fullført!

Sørg for å starte uTorrent på nytt etter at du har brukt innstillingene. Hvis du vil bekrefte at proxy-serveren din fungerer ordentlig, kan du bruke dette verktøyet til å sjekke torrent-IP-adressen din. Bare klikk på “magnetkobling” -knappen og åpne magnetkoblingen i uTorrent. Nettsiden vil da vise ip-adressen som er assosiert med uTorrent. Kontroller at den er forskjellig fra nettleserens ip-adresse med et verktøy som iplocation.net. Hvis det er, er du i orden!

Hvis det fortsatt av samme grunn er den samme IP-en som normalt, kan du dobbeltsjekke alle innstillingene dine, og hvis du fremdeles ikke finner problemet, kan du kontakte kundestøtte.

Takk for at du leste denne artikkelen, jeg håper den var nyttig! Du kan glede deg over følgende lenker:

Navigasjon:

 • Hjem
 • Anonymous Bittorrent Guide
 • Beste VPN-er for Bittorrent
 • BTGuard vs Torguard Proxy
 • IPVanish vs HideMyAss VPN
 • Privat Internett-tilgang vs. Torguard
 • Privat Internett-tilgang vs BTGuard
 • Torguard vs BTGuard
VPN-anmeldelser:

 • IPVanish
 • Torguard
 • Privat internettilgang
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me