IPVanish VPN

Contents

IPVanish VPN

https://www.ipvanish.com

tl; dr

Til at begynde med var jeg meget tøvende med at gennemgå IPVanish VPN, fordi jeg vidste, at de er en amerikansk-baseret tjeneste. Personligt er det som at bede ulven om at beskytte hønerne. Først frigivet i 2012 ændrede IPVanish ejerskab i 2023. Desværre har ændringen i ejerskab gjort lidt positivt for virksomheden fra mit perspektiv. Jeg har vanskeligheder med at anbefale denne VPN af mange grunde, herunder hurtig hastighed, mistænkt anonymitet og frygtelig kundesupport.

IPVanish-gennemgang: 5 fordele og 4 ulemper ved at bruge IPVanish VPN

Grundlagt i 2012, IPVanish VPN er ikke det ældste barn i blokken, og har faktisk allerede skiftet hænder en gang. Det, der er usædvanligt med dette firma, er, at til trods for sin åbenlyse popularitet på så kort tid, har virksomheden også formået at få sig indlejret i en Logging-kontrovers. Denne type ting lyder normalt som en dødstal for VPN-tjenesteudbydere, og alligevel overlever den.

Derudover er det et USA-baseret selskab, og det stave ikke godt for sine påstande om at have en politik, der ikke er logger til at begynde med. Selvom USA ikke har nogen obligatorisk lov om datalagring endnu, har det sikkerhedsagenturer, der er ivrige efter at registrere internetmetadata for hele planeten. Noget en conundrum.

Ikke desto mindre har det vist sig at være en blandet taske med præstationer, nogle gode, nogle forfærdelige, så lad os se på, hvad de kan gøre.

Hvad vi kan lide ved IPVanish VPN

1. God tilgængelighed

IPVanish hævder at operere mere end 1.000 servere i et netværk, der er vokset til at dække over 60 lande over hele verden. Naturligvis fokuserer det hovedsageligt i Europa og Nordamerika med 443 servere i de førstnævnte og 561 servere i sidstnævnte. Selvom dette efterlader Asien og resten for verden næppe en håndfuld, er dækningen der.

1.1. Det ejer sin egen infrastruktur

Det bemærkelsesværdige er, at IPVanish hævder at eje al sin egen infrastruktur. Selvom dette bestemt kan være tilfældet med serverudstyr, er jeg ikke sikker på, hvordan det kan være sådan for resten af ​​infrastrukturen, som normalt kommer fra datacentret.

Som den eneste rigtige Top Tier VPN-tjenesteudbyder ejer og driver vi hos IPVanish hele vores netværk, inklusive serverne. Dette giver os mulighed for at levere premium service til en konkurrencedygtig pris.

Vi overlader aldrig din sikkerhed under en andens kontrol. Da vi ikke outsource vores infrastruktur, er vi i stand til at levere de sikreste VPN-forbindelser i verden. Og uden at tredjepart bremser os, er IPVanish-netværket lynhurtigt.

1.2. Brug med næsten enhver enhed

For dem af jer, der læser mine VPN-anmeldelser nu, er jeg sikker på, at du er vant til, at jeg harponerede om enhedssupport. Faktum er, at med et produkt, der er så vidt målrettet som en VPN, er der helt sikkert mange af os, der bruger en massiv række enheder.

IPVanish-apps

Faktisk vil jeg tør, at mange af os måske endda bruger flere enheder på forskellige platforme, selv i en enkelt husstand. For at sige det forsigtigt, til trods for min forbløffelse over, at nogle mennesker stadig bruger Windows Phone – det er stadig, at der endda er en tæt forretningsforbindelse til mig.

Så der har du det – at støtte en lang række enheder er et plus for IPVanish.

Og da IPVanish også kan implementeres på nogle routere, vil jeg igen advare dem af jer, der overvejer at gøre det, enten for nemheds skyld eller bare for spark;

Bemærk

At køre en VPN-service på din router hjælper dig med at overvinde den samtidige enhedsforbindelsesgrænse, som de fleste VPN’er pålægger. Der er dog en ulempe. I næsten alle tilfælde (især for generelle routere til hjemmebrug) vil det ved at gøre dette bremse din internettrafik sammenlignet med, hvis du skulle køre enhedsspecifikke VPN-apps. Dette skyldes, at routere er mindre i stand til at håndtere den nødvendige datakryptering i realtid og dermed bremse dine dataoverførselshastigheder.

2. IPVanish er hård i sikkerhed

Ærligt talt kommer sikkerhed for mig sekundært til anonymitet i en VPN-tjeneste, men det er et personligt synspunkt. Når jeg tænker på internetbrugere i lande som Kina, USA og Singapore, kan jeg fuldt ud forstå behovet for sikre forbindelser.

Bare FYI, USA er et af de hotteste områder i verden for virksomheder til at retsforfølge disse involverede i ulovlig fildeling. Kina censurerer sit Internet kraftigt, og Singapore følger i USA’s fodspor. Der er dog mange andre lande, hvor brugere måske gerne vil bruge en VPN – såsom dem i de europæiske lande.

  Sådan fremstilles uTorrent fuldstændigt ☠ ANONYMT ☠

2.1. Tvungen 256-bit kryptering

Uden undtagelse har alle VPN-tjenester, jeg har testet til dato, tilbudt brugere et valg, når det kommer til krypteringsniveauer. Når alt kommer til alt, som jeg nævnte, kan højere kryptering reducere din hastighed. Imidlertid har IPVanish tilsyneladende taget en hård holdning til tingene og håndhævet obligatorisk 256-bit kryptering på alle brugere.

At sætte det i perspektiv, 256-bit kryptering er et af de højeste niveauer, der er i dag, og er blevet mere og mere udbredt inden for moderne algoritmer, protokoller og teknologier (vi bruger det endda til SSL).

Kort sagt, en 256-bit nøgle vil tage massiv computerkraft at bryde og endda kun med tilstrækkelig tid – flere år end i nogens liv, det er helt sikkert.

Et vigtigt punkt at bemærke er, at jo mere krypteret en forbindelse er, desto mere sandsynligt er forbindelsen at lide under hastighedsnedbrydning, så jeg vil lade dig beslutte på egen hånd, hvad der er den perfekte balance, du har brug for i dine liv.

2.2. Ingen logfiler

Dette er den hellige gral for VPN-tjenesteudbydere. Vi er alle nødt til at vide, at VPN-tjenesten, vi overdrager vores data til, ikke bare vil vende sig og give dem til en anden. Jeg vil ikke sige mere om dette nu, men det er tilstrækkeligt at sige, officielt, IPVanish har en no-Logging-politik.

Dit privatliv er vores prioritet, men din tillid til os er lige så vigtig. Derfor ønsker vi at være så gennemsigtige som muligt i vores politikker. IPVanish er en nul-logs VPN-tjenesteudbyder, hvilket betyder, at vi ikke holder oversigt over forbindelses-, trafik- eller aktivitetsdata med hensyn til vores tjenester. – IPVanish privatlivspolitik

2.3. Valg af protokoller

Hvis sikkerhed og anonymitet er bastionen af ​​VPN-tjenester, er deres protokoller flex i deres muskler. IPVanish understøtter en bred vifte af protokoller, så du kan vedtage dem efter behov i din situation.

IPVanish hævder at støtte OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPsec og SSTP, men jeg bemærker, at indstillingen til SSTP mangler i deres Windows VPN-app. Måske blev den fjernet.

IPVanish Manglende SSTP

2.4. Kill-switch fungerer!

De fleste VPN’er har noget inkluderet kaldet en Kill Switch, som er designet til at afslutte din forbindelse til internettet, hvis forbindelsen til VPN-serveren nogensinde går tabt af en eller anden grund. Nogle arbejder, andre gør ikke, men jeg er glad for at kunne rapportere, at IPVanish Kill Switch fungerer. Det er måske lidt svagt, men når det først kommer ind, nægter alt stædigt at oprette forbindelse.

Når du først har indlæst din IPVanish-klient, kan du faktisk ikke surfe på nettet, før du er tilsluttet en server til deres. Browsing uden en forbindelse er kun mulig, når du har afsluttet IPVanish-klientsoftwaren. Dette er langt den bedste implementering af en Kill Switch, jeg har set hidtil.

3. Nok hastighed til at streame 8k video

For at være ærlig er jeg ikke rigtig stor fan af den hastighed, der tilbydes af IPVanish-servere. Det er måske min konfiguration, men jeg har ærligt prøvet næsten enhver kombination, som deres app understøtter og har ikke haft meget held bortset fra (som sædvanligt) Singapore-baserede servere. Det ville være ret logisk, da det er den lukkede placering for mig, der har god infrastruktur.

Jeg har for nylig udskiftet min bredbåndsudbyder, og selvom min linjehastighed har testet for at kunne levere tæt på de annoncerede 500 Mbps, er mit crappy udstyr kun i stand til at gå så langt. Derfor leverer jeg denne gang en basishastighed for at fortælle dig, hvad der er normen for forbindelsen, som min testplatform kan håndtere – omkring 200 Mbps

Speedtest-resultat - Ingen VPN-baselinehastighed

Hastighedstest uden VPN-baselinehastighed
(Se testresultatet for fuld hastighed)

IPVanish-hastighederne, jeg var i stand til at samle, var ganske triste;

Malaysia havde kun to servere til rådighed, og det bedste valg af server fik mig en fantastisk 20 Mbps. Jeg kunne komme højere end på min gamle internetplan, der ringede ind på 50 Mbps.

Hastighedstestresultat på Malaysia-server

Hastighedstest Asien – Malaysia-server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Min sædvanlige mester, Singapore, gav mig omtrent halvdelen af ​​min baselinehastighed. Ikke fantastisk, køb hey, det er næsten 100 Mbps!

Hastighedstestresultat på Singapore-server

Hastighedstest Asien – Singapore Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Australien lidt længere væk fra mig faldt den hastighed ned til halvdelen og gav en smule chokerende over en Ping-timing.

Hastighedstestresultat på australske server

Hastighedstest Australien – Adelaide Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Sydafrika var som forventet som normalt lavt på hastighedsskalaen for mig. Jeg forstår, at Sydafrika måske ikke ligger højt for de fleste brugers valg, men jeg inkluderer det altid til geografisk spredning.

  OnPay-granskning - 9 fördelar och 4 nackdelar med OnPay-löner

Hastighedstestresultat på Afrikaserver

Hastighedstest Afrika – Sydafrikas server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

For Europa er mit normale valg Nederlandene, da det stort set er midt i tingene der og har anstændig infrastruktur.

Hastighedstestresultat på nederlandske server

Hastighedstest Europe – Netherland Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Og endelig over hele kloden fra min fysiske placering, Nordamerika. Jeg tilskriver de højere hastigheder, der er tilgængelige der, at det er hjemmebasen til IPVanish.

Hastighedstestresultat på Nordamerikas server

Hastighedstest Nordamerika – Dallas Server
(Se testresultatet for fuld hastighed)

Med en højde på næsten 100 Mbps og en lav på 20 Mbps kan man hævde, at IPVanish ikke rigtig leverer stor værdi. Endnu her vil jeg gerne injicere, at 100 Mbps på en VPN stadig er anstændigt, og jeg er sikker på, at du finder en server et sted, der kan give dig gode hastigheder.

Dog har de samme hastigheder, som jeg kan få med IPVanish, stadig mulighed for at streame 8k UHD-videoer fra YouTube. Realistisk set giver ca. 15 Mbps dig mulighed for at gøre dette til UHD-video.

YouTube 8k-test

4. God pris uden lange lock-in perioder

IPVanish prisindstillinger

IPVanish ser ud til at være faldet midt i prissætningen i VPN-krigene. Til $ 10 pr. Måned ad-hoc og $ 6,49 pr. Måned på en 1-årig plan sorteres det hverken her eller der. På den ene side, hvis du går månedligt, er det ikke undertrykkende dyrt, og på den anden side sparer du ikke så meget som andet i en længere periode.

Tag for eksempel Nord VPN, som har nogle virkelig fantastiske langsigtede priser.

Hvad vi ikke kunne lide ved IPVanish VPN

1. Mangel på optimerede servere

Dette er den første ting, jeg bemærkede, når jeg havde installeret VPN-klienten på mit system. Jeg kiggede på forskellige indstillinger og bemærkede, at IPVanish placerer en usædvanlig høj prioritet på server Ping og rangerer dem efter det. Bortset fra det, skal du tage dine chancer med hvad appen vælger for dig.

Misforstå mig ikke – server Ping er vigtig. Det er dybest set, hvor meget forsinkelse serveren viser i kommunikationen med din enhed, men det er ikke så vigtigt i sammenhæng.

Som VPN-brugere skal det helt sikkert forventes, at vi muligvis bruger linjen til en række forskellige ting, såsom Torrenting, Video Streaming eller noget andet, så hvorfor fokuserer man bare på Ping? Gør livet enkelt, Vær venlig.

2. Problemer med beskyttelse af personlige oplysninger

På trods af deres meget offentligt udtrykte no-Log-politik har IPVanish været under en alvorlig ild for sin mangel på rygrad i at stå op til myndighederne i fortiden. Hvad der er endnu mere foruroligende er, at de er blevet beskyldt for at udlevere oplysninger, der ikke skulle have eksisteret.

2.1. USA-baseret selskab

Som et USA-baseret selskab har IPVanish tillidsforpligtelsen til at hjælpe myndighederne i deres efterforskning. At bedømme, hvor hurtigt de angiveligt kastede deres bruger under bussen, når Homeland Security blev bedt om det, er du villig til at satse på dem for at beskytte dig?

USA kæmper i øjeblikket en kamp for at få lov om datalagring vedtaget. Selvom det i øjeblikket ikke har obligatoriske love om datalagring som det europæiske direktiv om datalagring, hvor længe før dette bliver en realitet?

2.2. Logger kontrovers

Tidligere i år (2023) anklagede en artikel i TorrentFreak IPVanish for at overdrage brugerlogfiler til myndighederne (US Department of Homeland Security). Nå, _a_ brugerlogg alligevel, men det er dårligt nok.

Nu blev IPVanish overtaget relativt for nylig, så da de blev spurgt om det, benægtede de åbenbart alt ved at sige, at de ikke havde kendskab til noget, der skete, før de overtog virksomheden. Selvom jeg synes det er rystende, at en så alvorlig overtrædelse af en af ​​de primære søjler i VPN-adfærd blev så uformelt børstet under tæppet af dens nye ejere.

IPVanish logger ikke, har ikke og vil ikke logge eller gemme logfiler over vores brugere som et StackPath-firma. Jeg kan ikke tale med, hvad der skete på en andens ur, og det managementteam er længe væk. Men ved dette – ud over ikke at logge, vil StackPath forsvare vores brugers privatliv, uanset hvem der kræver andet. ” – Jeremy Palmer, næstformand, produkt & Marketing.

Spørgsmålet er, er du villig til at tage deres ord for det, da de tydeligvis er afdækket?

2.3. Usædvanlige serverplaceringsoplysninger fundet

IPVanish Mærkelige placeringer er registreret

Jeg har brugt speedtest.net i meget lang tid, og det har normalt været nøjagtigt ikke kun med hensyn til hastighedstest, men også viser den korrekte placering af de involverede testserver. Faktisk er dette den allerførste gang, jeg nogensinde har haft dette problem i min historie med at bruge deres service.

  Privat internetadgang vs Torguard (VPN-sammenligning)

Når jeg er tilsluttet IPVanish-servere, bemærker jeg, at Speedtest ofte forsøgte at parre mig med servere, som var meget langt væk fra det sted, jeg blev vist som på. Normalt parrer det dig med den nærmeste server til din placering.

Så hvorfor prøver det at parre mig med servere tusinder af kilometer væk? Jeg bragte problemet op i en e-mail til deres kundesupport, men de ignorerede dybest set mit spørgsmål. Eventuelle ideer til hvad der foregår her?

Desværre spildes dette mærkelige fænomen undertiden til geografiske placeringstjenester. Tag eksemplet på iBBC-afspillerhændelsen vist nedenfor;

Usædvanlig serverplacering via BBC-afspiller

3. Forfærdelig kundesupport

Min største klage omkring IPVanish – Kundesupport. Snarere manglen på det. Jeg kan bestemt forstå nogle virksomheder, der ikke leverer 365/24/7 kundesupport, især via live chat-tjenester, da omkostningerne kan eskalere.

Det, jeg ikke kan forstå, er, hvorfor et teknisk serviceselskab som IPVanish mener, at de har råd til ikke at gøre det.

Jeg kan heller ikke forstå, hvorfor de synes, det er i orden at hævde, at de tilbyder 24/7 kundesupport, hvis de tager 3 dage at svare halvhjertet på en detaljeret e-mail, der beder om hjælp.

IPVanish kundesupport

TEKNISK er de rigtige, de reagerer øjeblikkeligt – med en automatiseret e-mail, der siger, at de vil svare kort. Alligevel er dette hidtil i strid med ånden i kundesupport, at jeg simpelthen blev forbløffet.

Deres svar var ikke kun tre dage forsinket, men det undlod også på nogen meningsfuld måde at behandle de spørgsmål, jeg havde. De fortalte dybest set:

afbryd forbindelsen fra den aktuelle server og skift til en anden protokol. Prøv at oprette forbindelse til den nærmeste server.

Jeg havde givet dem detaljerede oplysninger om problemstillingerne sammen med konfigurationen af ​​min klient, og alt hvad de havde at sige var det. Hvis jeg ikke allerede havde prøvet den løsning, de foreslog, ville jeg skamme mig selv i stedet. Jeg er usikker på, om problemet er firmapolitik eller en kundeserviceassistent, der virkelig ikke ønsker jobbet, men slutresultatet er det samme.

IPVanish, SKAM DIG.

4. Dårlig klientansøgning

Fra det forældede design til en meget lysende mangel på muligheder, vil man sige, at IPVanish-appen er strømlinet og minimalistisk – hvis man var venlig. Desværre får manglen på mange meget nødvendige funktioner det til at virke dårligt forestillet i stedet for strømlinet.

Fra en lock-in til en krypteringsstandard til en mangel på serverorganisation (undtagen ved Ping, det er altid Ping med dem), er sparepolitikken i design blevet taget lidt for langt.

Og personligt, hvis jeg havde en service, der tilbød så dårlige hastigheder, ville jeg ikke medtage en trafikmonitor i selve klienten. Det er som at gnide salt i et åbent sår.

Bundlinjen: Er IPVanish VPN prisen værd?

Da jeg sidder og hentede vejret efter den lange løbetid på kundeservice, var jeg nødt til at slappe af i et par minutter for at genvinde mit fokus. En af mine kæledyrspæle er dårlig kundeservice, og det havde jeg fået i spar denne gang.

Alligevel, med en balance mellem ting for og imod dette selskab, føler jeg mig som om det stadig er lidt usædvanligt. Tag for eksempel deres hårde holdning til sikkerhed ved at håndhæve 256-bit krypteringsniveauer. Alligevel har de gennemgået mølla af beskyldninger om skovhugst, som de blot har forsøgt at skubbe til side.

I slutningen af ​​dagen føler jeg det ikke så meget som store tekniske problemer, der står overfor IPVanish, men snarere virksomhedens holdning. Fra en marketing-VP, der kan forsøge at børste beskyldninger til side ved at sige “vi ved intet” til kundeservicemedarbejdere, som stort set ikke er ligeglade – jeg føler, at IPVanish står over for nogle alvorlige problemer.

Alligevel med den rigtige positionering og bare en lille smule glans er der stadig hundreder, hvis ikke tusinder, der ikke gider at gøre det rigtige og læse op på et produkt, før de køber ind i det.

Personligt ville jeg ikke røre IPVanish med en ti fods pol, men for at være ærlig har den sine lyse punkter, som jeg har nævnt i min anmeldelse.

Nøglefunktioner

  • ✓ 256-bit kryptering
  • ✓ Afbalancerede prisindstillinger
  • ✓ Understøtt op til 10 enheder samtidigt
  • ✓ 7-dages pengene-tilbage-garanti
  • ✓ Understøtter P2P-fildeling
  • ✓ Politik uden logning

Anbefales til

  • • Video streaming (undertiden)
  • • Sikkerhedsbevidste brugere
  • • P2P fans
  • • USA og EU-baserede brugere

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me