IPVanish jämfört med ExpressVPN-jämförelse: Speed ​​/ Logs / Torrents

IPVanish vs. ExpressVPN Jämförelse 2018

IPVanish och ExpressVPN båda påstår sig vara den snabbaste VPN på jorden. Men vilket VPN-kraftverk som verkligen har hastighetstesterna för att bevisa det?


Vi jämförde IPVanish mot ExpressVPN om de funktioner som är viktigast för torrentanvändare.

Vi jämförde:

 • programvara
 • Integritets- / loggpolicy
 • Fart
 • och naturligtvis pris. Vi vet att alla älskar en bra, billig vpn.

IPVanish vs. ExpressVPN: Sammanfattning

IPVanish

Bild

Hemsida: IPVanish.com
Recension: IPVanish 2016 Review w

/ speedtests

 • Baserat i USA
 • Inga loggar. Period. (
  lära sig om VPN-loggar
  )
 • Ingen proxy ingår
 • 256-bitars kryptering (anpassningsbar)
 • Kill-switch ingår (förhindra IP-läckor)
 • Torrenter tillåtna på alla servrar
 • Månadspris: $ 10.00
 • Bästa erbjudande: $ 6,49 / månad&# 65279;&# 65279; (1 års plan)

ExpressVPN

Bild

Hemsida:Expressvpn.com
Recension: Kommer snart…

 • Baserat på Brittiska Jungfruöarna
 • Inga aktivitetsloggar. Vissa anslutningsloggar (inga IP-loggar)
 • Ingen proxy ingår
 • 256-bitars kryptering
 • Kill-switch ingår
 • Torrenter på specifika servrar
 • Månadspris: $ 12,95
 • Bästa erbjudande: 8,32 USD / månad (1 års plan)
Favorit IPVanish-funktioner
IPVanish är extremt snabb. Snabbare än alla andra VPN som vi testat på den här webbplatsen. Om du har en hög bandbreddanslutning (20 Mbps +) bör du åtminstone prova IPVanish.

Deras nya V3-programvara (Windows, Mac, iOS, Android) innehåller massor av nya funktioner som: Stealth-läge, Split Tunneling, Kill-switch och ‘Smart’ serverval.

IPVanish erbjuder också sekretess på hög nivå med sin “Zero-Log” -garanti.
Kolla in alla våra icke-loggade VPN: er

Våra favorit ExpressVPN-funktioner:
ExpressVPN är en premium VPN-tjänst (med premiumprissättning).

Läsa: Vår ExpressVPN torrentguide

ExpressVPN skiljer sig verkligen från mängden när det gäller deras programvara, som har ett vackert användargränssnitt och innovativa funktioner som en anpassningsbar “Favorit-servrar” -lista.

ExpressVPN: s relativt höga pris innebär att de har råd med mer serverbandbredd per användare, så hastigheterna är utmärkta.

Jämförelseämnen

Vi kommer att jämföra ExpressVPN och IPVanish head-to-head i vart och ett av ämnena nedan. Klicka på länken för att hoppa över till valfritt avsnitt i denna jämförelse.

 1. säkerhet
 2. Integritets- / loggpolicy
 3. Programvara / Funktioner
 4. Fart
 5. Torrvänlighet och Torrent-funktioner
 6. Prissättning
 7. Återbetalningspolicy

säkerhet

kryptering

IPVanish och ExpressVPN båda erbjuder 256-bitars kryptering (branschens höga säkerhetsstandard).

Båda leverantörerna implementerar Perfect Forward Secrecy vilket innebär att varje VPN-session använder en unik krypteringsnyckel (bra).

IPVanishs programvara ger dig valet av 3 VPN-protokoll (OpenVPN, PPTP och L2TP). De lägger också till ett “Stealth” -protokoll om du aktiverar “Scramble” -läge i programvarealternativen.

ExpressVPN lägger till SSTP-protokollet utöver de 3 som nämns ovan (4 totala protokoll). SSTP kan också fungera som ett “Stealth” -protokoll för att glida genom VPN-blockerande brandväggar.

IPVanish säkerhetsinställningar i deras programvara. Inkluderar DNS-läckageskydd och kill-switch.

IPVanish ger dig valet av 3 VPN-protokoll, såväl som säkerhetsfunktioner som DNS-läckskydd och en kill-switch för att förhindra IP-läckor

Andra säkerhetsfunktioner
IPVanish och ExpressVPN har båda ett kill-switch-alternativ som förhindrar din IP-adress från att läcka offentligt om VPN kopplar bort av misstag. De inkluderar också DNS-läckskydd som förhindrar din internetleverantör från att använda en Windows-säkerhetsfel för att övervaka din webbhistorik.

Säkerhetsöversikt:
IPVanish och ExpressVPN matchar ganska jämnt av säkerhet, men vi ger ExpressVPN den lilla fördelen tack vare deras dedikerade “Stealth Mode” -alternativ (som låter dig få nätverksbrandväggarna som kan försöka blockera VPN-trafik).
VINNER: IPVanish
En VPN-loggningspolicy är en av de mest förbises faktorerna när du väljer en leverantör. Det är förmodligen det viktigaste att tänka på om du kommer att använda VPN för torrenting. Vi rekommenderar alltid att du väljer ett VPN som aldrig loggar din IP-adress och förstör några metadatalloggar inom 24 timmar.

Rekommenderad läsning: VPN: er som tillåter torrents / p2p och håller inga loggar överhuvudtaget.

Integritet / Loggning

IPVanish: Sekretess

IPVanish har varit en “Zero-Log” VPN-tjänst sedan 2014. Enligt deras team (och integritetspolicy) har IPVanish inga loggar överhuvudtaget. Detta är den högsta sekretessnivån du kan få från en VPN-leverantör.

IPVanish kan upprätthålla en logglös politik eftersom de är baserade i USA, där lagarna om datalagring inte gäller VPN-leverantörer.

Du kan också betala anonymt med Bitcoin om du vill.

ExpressVPN: Sekretess

ExpressVPN erbjuder inte riktigt samma nivå av integritet som PIA när det gäller deras loggningspolicy. De loggar inte någon VPN-aktivitet (webbplatser som du besöker, nedladdade filer osv.) Men loggar metadata för sessioner (KB överförd data, VPN-server används, anslutningsvaraktighet). Lyckligtvis, ExpressVPN inkluderar inte din IP-adress i deras anslutningsloggar (från och med 1 januari 2016).

Bitcoin-betalningar accepteras om du vill betala anonymt.

Sekretess- / loggningsöversikt

Även om ExpressVPN inte loggar din IP-adress är de fortfarande inte en riktig VPN-leverantör av “ingen loggar”. IPVanishs loggfria tjänst kan ta din integritet till högre nivå
VINNER: IPVanish

Programvara / funktioner

Både IPVanish och ExpressVPN har verkligen utmärkt programvara. Det finns en anledning till att topp-5 eller 6-leverantörerna är vägen mer populära än resten. Det har mycket att göra med programvaran, prestanda och användarupplevelse.

IPVanish-programvara

IPVanishs programvara är underbar och funktionell. Det är ständigt underutveckling, och nya funktioner läggs till med några månader eller så. För närvarande finns IPVanish på V3 av deras programvara.

Serverval

IPVanish gör att välja en server snabbt och enkelt. Du kan antingen se alla deras servrar i Listvy eller Kartvy. Du kan sortera alla servrar genom att pinga i listvy, och du kan enkelt söka efter vilken serverplats du vill använda med deras “filter” -funktion.

IPVanish-programvara: verktyg för val av kartserver

Verktyg för att välja “Map” -server på IPvanish

Andra IPVanish-programvarufunktioner

IPVanish har lagt till ett antal användbara funktioner under de senaste 12 månaderna. Här är våra favoriter:

 • Välj ditt VPN-protokoll: Du kan välja OpenVPN (TCP / UDP), L2TP eller PPTP. För de flesta användare är OpenVPN (UDP) det bästa och snabbaste alternativet.
 • Förvränga: Detta är IPVanishs “Stealth” VPN-protokoll. Om ditt nätverk blockerar VPN-anslutningar kan det här verktyget dölja dina VPN-data som vanlig SSL-webbtrafik, vilket gör det nästan omöjligt att blockera.
 • Rotera IP-adress: Du kan välja att få en ny IP-adress varje X-minut automatiskt. Vi rekommenderar dock inte att göra detta medan du torrent, eftersom IPvanish måste koppla från kort mellan IP: er.

ExpressVPN-programvara

ExpressVPNs mjukvara är lätt, snabb och kraftfull. Vi gillar särskilt funktionen “Favoritserver” som låter dig lägga till dina ofta använda serverplatser i en anpassad lista för snabb och enkel åtkomst.

ExpressVPN har alla de viktigaste inbyggda IP-läckskyddsverktygen, till exempel DNS-läcka och koppla bort läckeskydd (med hjälp av en kill-switch).

Här är en närmare titt på några av ExpressVPNs bästa programvarufunktioner:

Platsväljare / favoritservrar

Att välja önskad serverplats är snabbt och enkelt. Det finns flera sorterbara serverlistor i programvaran.

Du kan sortera servrar efter namn, plats eller välja specifika servrar för att lägga till i listan “Favorit-servrar”.

ExpressVPN visar också de senast använda servrarna om du snabbt vill ansluta igen.

Favorit-servrar
För att lägga till valfri server i listan “Favoriter” klickar du bara på stjärnan bredvid den servern.

När stjärnan är gul, kommer servern att dyka upp i listan över dina favoritserver, som öppnas genom att klicka på “Star” -fliken markerad med rött i det övre vänstra hörnet.

ExpressVPN-programvaraservrar

ExpressVPN-servrar

VPN-protokollalternativ

ExpressVPNs programvara låter dig enkelt växla mellan alla 5 tillgängliga VPN-protokoll.

Du kan också välja “Välj protokoll automatiskt” vilket intelligent väljer det bästa alternativet för dig, baserat på din avsedda serverplats och dina nuvarande nätverksförhållanden.

För de flesta användare är UDP – OpenVPN den bästa blandningen av hastighet / säkerhet. UDP är det perfekta protokollet för aktiviteter med hög bandbredd som: videoströmning, torrents / p2p och Skype.

Välj bara TCP om du laddar ner filer via din webbläsare (eftersom TCP validerar mottagandet av alla datapaket) vilket skulle hjälpa till att förhindra att din stora filöverföring misslyckas i mitten.

ExpressVPN-protokoll

Välj OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP eller ‘Auto’

Så vem har den bättre programvaran?

Detta var ett relativt nära samtal, och både IPvanish och Express erbjuder de flesta funktioner vi verkligen vill se från en VPN-klient. Det fanns dock några skillnader mellan dem emellertid.

Expressvpn: har funktionen “favoritservrar” (som jag älskar). Deras klient är lätt och snabbt och tar inte upp många skärmfastigheter.

IPVanish: IPvanish desktop-klienten är lite stor, men den är full av funktioner. Det har smart serverval, kartvy, obfuscation / stealth-läge, split-tunneling och 3-vägs IP-läckskydd.

I slutändan vann IPVanish: s längre funktionslista. Den senaste versionen av deras programvara (lägg till kill-switch & stealth-protokollet) har verkligen drivit dem över kanten.

Vinnare: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: hastigheter & Hastighets test

Hastighet är ett av de viktigaste kriterierna för att välja en VPN-tjänst, särskilt om du vill använda den för höghastighets torrentnedladdningar. Faktum är att det enda vi anser vara viktigare är att se till att välja en “Zero-Log” VPN-leverantör som IPVanish.

Både IPVanish och ExpressVPN har ett rykte för snabba hastigheter. ExpressVPN påstår till och med på sin webbplats att vara den snabbaste VPN-enheten. Låt oss se hur de jämför i vår verkliga hastighetstestning…

IPVanish hastighetstest

IPVanish hastighet Storbritannien

IPVanish Speed ​​Test (London, Storbritannien)

IPVanish speedtest, Kanada-server

IPVanish Speed ​​Test (Montreal, Kanada)

ExpressVPN-hastighet

ExpressVPN hastighetstest (London, Storbritannien)

ExpressVPN hastighetstest (London, Storbritannien)

ExpressVPN hastighetstest (Nederländerna)

ExpressVPN hastighetstest (Nederländerna)

Hastighetstestanalys / bedömning:
ExpressVPN har mycket respektabla hastigheter (50 Mbps på internationella servrar är ganska respektabelt) men IPVanish har ett övergripande snabbare nätverk enligt vår erfarenhet.

IPVanish har en orättvis hastighetsfördel eftersom deras moderföretag är en av de största leverantörerna av CDN (data backbone) i världen.

VINNER: IPVanish (men ExpressVPN är väl över genomsnittet)

Torrentvänlighet / Torrentfunktioner

Om du är den främsta anledningen till att köpa ett VPN är att ladda ner torrenter anonymt, är detta avsnitt extremt viktigt. Om inte, känn dig fri att hoppa över det.

I det här avsnittet tittar vi på varje leverantörs inställning till bittorrenta användare. Vi undersöker också vilka (om några) användbara funktioner som varje tjänst innehåller som ger extra värde för torrent / p2p-nedladdare.

IPVanish Torrent-vänlighet: 9/10

IPVanish fick ursprungligen en 7/10 för torrentvänlighet när vi först rankade VPN-leverantörer 2014, men de har gjort ett antal väsentliga förändringar sedan dess. De är nu ett av de bättre VPN-alternativen för torrentanvändare över hela världen.

IPVanish Torrent Policy

Som angivits i deras vanliga frågor (skärmdump nedan) har IPvanish uttalat att de verkligen tillåter torrents / p2p på deras VPN-nätverk. Som med alla VPN-leverantörer är din användning underlagt deras villkor & villkor för acceptabel användning som finns på deras webbplats.

IPVanish torrent / p2p-policy

IPVanish torrent policy

IPVanish Torrent-relaterade funktioner:

Om du laddar ner torrenter ofta kan du behöva en mer specifik funktionsuppsättning än många VPN-leverantörer erbjuder. Lyckligtvis har IPVanish nästan alla de viktigaste sekretess / säkerhetsfunktioner du vill ha (med ett par fler för närvarande under utveckling).

Här är IPvanishs bästa funktioner för torrentanvändare:

 • “Nolllogg” -policy: Vi rekommenderar alltid att du väljer ett VPN som inte loggar. IPVanish uppfyller dessa kriterier.
 • Kill-Switch: Du vill inte att din IP-adress ska läcka om VPN kopplar bort. IPVanishs programvara har en kill-switch som omedelbart kommer att stoppa din internetanslutning om VPN misslyckas.
 • Torrentvänliga serverplatser: IPVanish har snabba servrar i många torrentvänliga länder, inklusive Schweiz och Nederländerna.
 • 256-bitars kryptering: Detta är den starkaste krypteringsstyrkan som finns (som fortfarande ger rimliga hastigheter). Det är samma krypteringsstyrka som den amerikanska militären använder för kritisk kommunikation. Kryptering hindrar din internetleverantör från att läsa din trafik eller se vilka filer du laddar ner. Det hjälper också till att förhindra strypning av dina torrenter.

ExpressVPN Torrentvänlighet: 7/10

ExpressVPN tillhandahåller en ok funktionsuppsättning för torrentanvändare. De har 256-bitars kryptering (samma som IPvanish) och en praktiskt taget identisk kill-switch. De kommer lite om loggpolicyn. Medan ExpressVPN säger att deras loggar inte inkluderar din IP-adress föredrar vi fortfarande att de antar en riktig nollloggpolicy som andra VPN har.

IPVanish och ExpressVPN är ganska lika med avseende på programvarufunktioner, men skillnaden i loggskydd driver IPVanish framåt.

VINNER: IPVanish

Prissättning (Vilken leverantör är det bättre erbjudandet?)

IPVanish och Express prissätts på mitten & hög slut på VPN-prissättning. I allmänhet tenderar högre priser med högre hastigheter (eftersom din VPN-leverantör har råd att spendera mer $ per användare på serverkostnader). Denna jämförelse är inget undantag, och båda dessa leverantörer har hastigheter som ligger långt över genomsnittet. Här är prissidorna för båda:

IPVanish-prissättning

IPVanish-prisplaner

IPvanish är vanligtvis $ 10 / månad om du väljer att gå från månad till månad, men det bästa värdet är definitivt 1-års prenumerationen som går till ett genomsnitt på $ 6,49 / månad.

ExpressVPN-prissättning

ExpressVPN-prissättning

Med en månaders planer som börjar på nästan $ 13, är ExpressVPN lätt en av de dyraste VPN-leverantörerna. Du får en betydande rabatt för att köpa ett årligt abonnemang, och vid tidpunkten för denna artikel kastar ExpressVPN för närvarande 3 bonusmånader gratis (totalt 15 månader).

Bästa återbetalningspolicy: IPVanish vs. Express VPN

Återbetalningspolicy

Både IPVanish och ExpressVPN har en 100% tillfredsställelsesgaranti, och du kan få en full återbetalning inom den tilldelade återbetalningsperioden om du inte är nöjd med deras tjänst.

Express VPN-återbetalningspolicy – 30 dagar

ExpressVPN-återbetalningspolicy för 100% erbjuder användare en full återbetalning av sitt prenumerationspris inom de första 30 dagarna efter tjänsten. De överväger till och med återbetalningar efter 30-dagarsfönstret om du kan bevisa att deras tjänst var otillgänglig eller inte fungerade korrekt. Detta är en branschledande återbetalningspolicy (jag har ännu inte sett att ett VPN-företag erbjuder mer än 30 dagar)
Du kan avbryta ditt konto med full återbetalning inom 30 dagar efter det första köpet … Återbetalningar utöver köpfönstret på 30 dagar kommer att anses, enligt ExpressVPN: s eget gottfinnande, endast om en abonnent kan visa att tjänsten inte var tillgänglig eller användbar under prenumerationsperioden och att rimliga försök gjordes för att kontakta ExpressVPN för att lösa problemet – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dagar

IPVanish ger användare 7 dagar att kräva återbetalning. Detta är ungefär i genomsnitt så länge som en återbetalningspolicy går. Användare kan kräva återbetalning av någon anledning, helt enkelt genom att kontakta supporten. Enligt vår erfarenhet behandlas återbetalningar snabbt och utan mycket besvär.

Vinnare: ExpressVPN (kan inte slå en 30 dagars garanti!)

COnclusion och rekommendationer

Medan både VPN-leverantörerna erbjuder gedigen service och funktioner, tror vi att det finns en tydlig vinnare här, och det är IPVanish.

Detta är särskilt sant om din primära VPN-användning kommer att vara torrent / p2p-fildelning, eftersom IPVanish är den enda av de två som har en verklig “Zero-Log” -policy. Och naturligtvis är priset alltid en faktor och IPvanish cirka 20% billigare än expressVPN.

Här är en sammanfattning av våra resultat från denna jämförelse:

IPVanish

IPVanish är en extremt kapabel, torrentvänlig VPN. De är bland de snabbaste VPN-företagen för torrent, och vi utnämnde dem till vårt nummer 1 för anonyma torrenter 2016.

Fördelar:

 • Äkta “No-Logs” -policy
 • Trippel IP-läckskydd
 • snabb

Nackdelar:

 • Ingen riktigt. IPVanish har något färre serverplatser än ExpressVPN, men med över 60 länder är de fortfarande långt över genomsnittet.

ExpressVPN

ExpressVPN har enastående programvara, och deras mobila VPN-appar (iOS, Android) är några av de bästa, så om mobilsäkerhet är en prioritering är de värda en titt. Vi önskar bara att det inte kostade så darn mycket.

Fördelar:

 • Stora stationära och mobila VPN-appar
 • Mycket bra hastigheter

Nackdelar:

 • De behåller anslutningsloggar (men inte IP-adress)
 • Dyr.

Poängen

Om du behöver ett väl utformat, snabbt, välstött VPN för torrenter (eller bara allmän säkerhet / strömning), bör IPVanish vara en av de första VPN: er som du tänker på. ExpressVPN tog upp en bra kamp, ​​men de blev kantade i nästan varje kategori.

Men om du fortfarande delas mellan de två, dra fördel av de 100% återbetalningsgarantier som båda leverantörerna erbjuder och testa dem själv!

Fler användbara artiklar & guider

guider
Använd uTorrent anonymt
Använd QBittorrent anonymt
Anonym strömning i tre steg
Proxy kontra VPN för säkra torrenter
Torrentkrypteringsguide
recensioner
ExpressVPN Torrentguide
Privat internetuppkoppling
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN-jämförelser
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Tack för att du läste den här VPN-jämförelsen :-)

IPVanish

Besök sida

7-dagars 100% återbetalningspolicy

ExpressVPN

Besök sida

30-dagars 100% återbetalningspolicy
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map