IPVanish VPN-gennemgang

IPVanish VPN-gennemgang (marts 2018)

IPvanish VPN er en af ​​verdens mest populære VPN-tjenester, især til torrent-downloads. De er bredt anerkendt som en af ​​de hurtigste VPN-tjenester i verden (muligvis den hurtigste).


Vigtigere er det, at du ikke holder nogen logfiler over deres kunders VPN-aktivitet (der er kun nogle få ikke-logging-VPN’er i verden). Deres ‘Ingen-logs-politik ‘ betyder dets næsten umulige at spore torrentaktivitet til en bestemt konto. (Meget anonym)

IPvanish er fantastisk til torrenter. Deres moderselskab (Highwinds) var en af ​​de oprindelige pionerer inden for UseNet-teknologien og har fildeling i deres blod. De skal være på din VPN-kortliste. Opdatering: I 2017 blev IPVanish opnået af Stackpath, der også ejer den utroligt populære Mac VPN-service, Cloak. Servicekvaliteten er fortsat høj, og dette bør øge endnu mere produktinnovation i fremtiden.

IPVanish har en 7-dages 100% tilbagebetalingspolitik, der giver dig mulighed for at prøve deres service risikofri i en hel uge (du kan anmode om en fuld refusion, hvis du ikke er helt tilfreds).

Bedste tilbud: På dette tidspunkt tilbyder IPVanish 46% rabat, når du køber 1 års VPN-service.

IPVanish-profil

IPVanish firmaprofil

Baseret i USA
Kendt for sine hurtige hastigheder
Torrentvenlig

Normal pris: $ 10 / måned
Bedste tilbud: $ 6,49 / månedFå tilbud)

IPvanish Review: Funktioner

IPVanish har fremragende specifikationer. Her er nogle nøglefunktioner

 • Ingen VPN-logfiler (Dette er sjældent og meget godt for anonyme torrenter)
 • Ekstremt hurtige hastigheder: Tier-1 datanetværk (hurtigst)
 • 256-bit kryptering (Samme styrke som US Military)
 • Globalt netværk: 230+ servere i over 69 lande
 • Tilpasset VPN-software: (1-klik VPN-forbindelse til Mac / Windows / iPhone)
 • Gratis NAT-firewall inkluderet!
 • Ubegrænset båndbredde (ingen månedlige grænser)
 • Så lav som $ 6,49 / måned!

IPvanish VPN har masser af servere og IP-adresser at vælge imellem og beskytter dit privatliv
Hvis du er den type person, der beder om muligheder og anonymitet, tilbyder IPVanish det i spar. Din IP kan komme fra et hvilket som helst af over 70 lande og omkring 20 forskellige stater i USA alene. De opbevarer heller ikke nogen VPN-logfiler, så de sporer ikke, registrerer eller overvåger dit brug.

IPVanish har fremragende teknisk support:
Da jeg først tilmeldte mig IPVanish, havde jeg tekniske problemer, der var helt uden tilknytning til deres software (en beskadiget windows-installation), og teknisk support var nyttigt, indtil problemet var helt rettet. Responstider for tekniske spørgsmål har altid været under 24 timer for mig, hvilket er langt bedre end mange af de VPN-tjenester, jeg har prøvet.

Siden da har de tilføjet 24/7 live chat support, så hvis du har tekniske problemer med IPvanish, kan de løses hurtigt og nemt.

IPVanish VPN er hurtig. Det er faktisk det hurtigste, vi har testet!
Når du opretter forbindelse til IPvanish, vil du sjældent se serverbelastninger på over 20% i USA. De fleste VPN-udbydere lejer deres dataforbindelser, men IPVanish ejer faktisk deres egne internationalt fiberoptisk datanetværk hvilket betyder, at du får øverste niveau båndbredde ved tophastigheder! Lær mere!

IPVanish Review: Software

IPVanishs software er en no-frills-affære, men det fungerer bare. Hele tiden.
Andre VPN’er viser falske forbindelser eller uforklarlige forbindelser. Vi har ikke haft sådanne problemer med IPVanish. Deres software giver dig mulighed for at vælge mellem 4 VPN-protokoller og omkring 100 serverplaceringer hurtigt og nemt.

Som du kan se til højre, er alt hvad du skal gøre for at oprette forbindelse til IPVanish:
 1. Vælg en server
 2. Vælg en VPN-protokol
 3. Klik på Opret forbindelse

IPVanish-softwaren er virkelig så let at bruge, og det bedste er, at du ikke engang behøver at konfigurere de andre VPN-protokoller manuelt, du behøver kun at konfigurere OpenVPN, og de andre indstillinger fungerer automatisk inde i softwaren.

IPvanish giver dig også en serverpingtid for hver server på listen, som hjælper dig med at vælge den hurtigste tilgængelige mulighed.

VPN-serverlisten er sorteret efter land og derefter efter by i dette land, hvilket gør det hurtigt at finde den server, du vælger.

IPVanish tilbyder en dejlig balance mellem funktioner og enkelhed, der vil være tilstrækkelig for de fleste brugere, lad os nu se på hastighed:

Billede

IPVanish-gennemgang: Hastighedstest

IPvanish tilbyder Gigabit + serverhastigheder på over 100 placeringer overalt i verden, og grafikken til højre beviser det. IPVanish leverer endnu hurtigere hastigheder på nogle udenlandske servere end amerikanske servere (sandsynligvis på grund af mindre serverbelastning i disse lande.)

IPVanish er en af ​​de eneste VPN-udbydere i verden med deres eget Tier-1-datanetværk. Dette skyldes, at deres moderselskab (Highwinds) er en stor global leverandør af CDN (Content Delivery Network).

På grund af denne netværksfordel kan IPVanish tilbyde hurtigere hastigheder og lavere latenstid som næsten enhver anden VPN-udbyder.

Relaterede: Vi testede de hurtigste VPN’er til torrenting

Hvis hastighed er den vigtigste overvejelse i din VPN-beslutning, er IPVanish din bedste mulighed. (Og deres 7-dages refusionspolitik giver dig mulighed for at prøve deres server med minimal risiko).

Nederste linje: IPVanish er den hurtigste VPN-service, vi har testet!

Tjek de seneste priser og tilbud »

Hastighedstest fra Montreal Canada

IPVanish Server Montreal, Canada

IPVanish hastighedstest fra Arizona, USA

Arizona, USA

IPVanish hastighedstest fra VPN-server i London, UK

London, Storbritannien

IPVanish sikkerhed og privatliv

IPVanish er virkelig blevet en "kunde først" VPN-udbyder. Jeg har haft adskillige samtaler med IPVanish-medarbejdere, og det er tydeligt, at deres # 1-fokus opfylder deres kunders behov til den bedst mulige pris.

IPVanish-logpolitik
Du spurgte, og IPVanish svarede. IPVanish holdt aldrig brugslogfiler eller overvågede websteder besøgt, men fra april 2014, IPVanish er nu ingen logn VPN-service. De holder ikke engang forbindelseslogfiler (tidspunkt for forbindelse og IP-adresse ind / ud + overførte data).

Den gennemsnitlige internetbruger bliver meget mere sikkerhedsbevidst, og med afsløringen af ​​NSA-misbrug i det sidste årti er anonymitet et stort problem blandt forbrugere, der leder efter en VPN. Nu hvor IPVanish ikke indeholder nogen logfiler overhovedet, kan deres kunder være sikre på, at deres privatliv og anonymitet er garanteret.

IPVanish sikkerhed og kryptering
IPVanish tilbyder alle de store VPN-protokoller (PPTP, IPSEC / L2TP og OpenVPN). OpenVPN er branchens standard VPN-protokol (endda brugt af U.S. Military and Government), og IPVanish bruger AES-krypteringsalgoritmen kombineret med OpenVPN for maksimal sikkerhed. Deres 128-bit krypteringsstyrke overvejes ubrydelig efter dagens computerstandarder.

IPVanish NAT Firewall Inkluderet Gratis!
IPVanish er en af ​​de få VPN-udbydere, der giver deres kunder en NAT-firewall. Dette er en sikkerhedsforanstaltning, der filtrerer al indkommende trafik på din VPN-forbindelse. Det filtrerer eventuelle uopfordrede datapakker, og sikrer, at en hacker ikke kan nå din computer gennem IPVanish’s VPN-tunnel. Denne funktion af sig selv adskiller virkelig IPVanish fra mængden.

DNS-lækagebeskyttelse og tilslutningskvalitet
Vi fandt ingen dns lækager med IPVanish i vores test ved hjælp af dnsleaktest.com. Vi oplevede heller ingen utilsigtede afbrydelser eller faldt forbindelser i vores testperiode. Dette er et bevis på kvaliteten og ekspertisen i IPVanishs tekniske team og deres VPN-implementering. Vi anbefaler stadig at bruge en tredjepartssoftware til at beskytte mod VPN-forbindelsesfald i det usandsynlige tilfælde af afbrydelse.

IPVanish til Torrenting

Hvis du fandt dette websted, er der en god chance for, at anonyme torrenter er en prioritet for dig, og en del af grunden til, at du leder efter en VPN-udbyder af høj kvalitet. Den gode nyhed er IPVanish er fantastisk til Torrenter! Hvis du prøver at finde den bedste VPN til torrents, er der 4 hovedfunktioner, som din VPN skal have:

 1. Ingen logfiler
 2. Torrenter specifikt tilladt
 3. Hurtige hastigheder
 4. Socks5 Proxy

IPvanish har alle disse fire funktioner. Check out IPVanish FAQ for hurtigt at bekræfte deres p2p-politik og logpolitik og se vores IPVanish-speedtests ovenfor for en idé om hastigheden på deres netværk.

Vi fik faktisk over 100% af vores tildelte båndbredde fra vores internetudbyder (VPN-tunnelen forstyrrede nedstrøms throttling af vores kabel-internetudbyder). Vi havde chancen for at tale med en IPVanish-repræsentant ved det, og han fortalte os, at IPVanish er i stand til endnu hurtigere forbindelser, og mange brugere har rapporteret hastigheder i området 50-100 Mbps ved hjælp af IPVanish.

Mange brugere ved ikke dette, men IPVanish har fildeling i sit blod. IPVanishs moderselskab (Highwinds Network Group) ejer et af de største Content Delivery Networks (CDN) og dataarbone i verden (deraf de høje hastigheder). Grundlæggeren af ​​IPVanish var også en pioner inden for UseNet / NewsGroup-teknologi og leverer stadig netværket til en stor del af Usenet-trafikken online.

IPVanish bekymrer sig om deres kunders sikkerhed / privatlivsbehov
Hvor andre VPN’er er flyttet for at begrænse brugernes privatliv, udvider IPVanish faktisk de friheder, som deres brugere giver. IPVanish har for nylig ændret deres logpolitik for at beholde ingen logfiler af nogen art og de har andre funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger / sikkerhed i værkerne til en fremtidig softwareudgivelse.
Besøg IPVanish

IPVanish inkluderer Socks5 Proxy-server (nul-log)

I oktober 2016 annoncerede IPVanish, at de nu ville inkludere ubegrænset SOCKS5 Proxy-service med alle VPN-abonnementer, og filopdelere glædede sig. En torrent-proxy med nul-log er en af ​​de mest efterspurgte funktioner for torrent-entusiaster, og IPVanish’s popularitet eksploderede, da funktionen blev tilføjet.

IPVanish’s proxyserver er en højhastigheds-klynge i Holland. Det holder ingen logfiler og tillader torrenting.

SOCKS-proxy til torrenter (fordele)

 • Hurtigere end VPN (ingen kryptering). Skjuler stadig din torrent IP-adresse
 • Dobbelt beskyttelse (Kør proxy inde i din VPN til 2 IP-switches)
 • Separat browser- og torrent-IP. Torrentklient bruger proxy-IP, browser bruger VPN IP
 • Rute din torrenttrafik separat. Kun torrents vil bruge SOCKS-proxy-tunnel

Sådan bruges IPVanish-proxy til Torrenter

Her er hurtigstartguiden skjul dine torrents med IPVanish’s Socks5 Proxy.

Trin 1: Tilmeld dig IPVanish (hvis du ikke allerede har gjort det)

Tilmeld dig IPVanish.

Trin 2: Få dit SOCKS login / adgangskode

Når du har tilmeldt dig IPVanish, får du et link til at vælge dit VPN brugernavn / adgangskode. Men af ​​sikkerhedsmæssige årsager bruger IPVanish ikke de samme loginoplysninger til Proxy-serveren. Du har genereret dit proxy-login / adgangskode i dit IPVanish-kontopanel.

1. Gå til IPVanish.com og log ind på din konto
2. Klik på fanen ‘SOCKS5 Proxy’ i dit kontopanel
3. Du får vist dit proxy-brugernavn / adgangskode. Du kan også klikke på knappen ‘reset’ for at generere et nyt login.

IPVanish-kontopanel Socks Proxy-adgangskode

Hent dit IPVanish Proxy-brugernavn / adgangskode i dit IPVanish-kontopanel

4. Lad denne fane være åben, så du nemt kan kopiere brugernavn / adgangskode / værtsnavn i næste trin.

Her er den info, du har brug for for at konfigurere proxy i din torrent-klient:

 • Brugernavn Kodeord (som du fik inde fra dit kontopanel)
 • Værtsnavn: ams.socks.ipvanish.com
 • Havn: 1080(Vigtigt)

Utorrent-opsætning

Hvis du vil ændre dine uTorrent-proxyindstillinger, skal du gå til: Menu > Muligheder > Indstillinger > Forbindelse

Du skal få dine indstillinger til at stemme overens med nedenstående. Hvis du manuelt videresender en port gennem din router (i stedet for at bruge UPnP), skal du angive den port og fjerne markeringen af ​​’Tilfældig port hver start’. For mere information om disse indstillinger og andre opsætningsmuligheder (som tilføjelse af kryptering), se vores Anonymous Utorrent Guide.

uTorrent-indstillinger for IPVanish SOCKS-proxy

uTorrent-indstillinger for IPVanish SOCKS-proxy

Vuze opsætning

Åbn menuen Vuze-indstillinger kl Menu > Værktøj > Muligheder

1. Gå til fanen ‘Mode’ og sørg for, at Vuze er i ‘Avanceret’ brugertilstand.
2. Gå til fanen ‘Forbindelse’. Tryk på trekanten til venstre for at få vist rullemenuen
3. Klik på fanen ‘Proxy’
4. Match indstillingerne til billedet herunder (indsæt dit proxy-brugernavn / adgangskode)

IPVanish proxyindstillinger for Vuze

Genstart Vuze, når du er nede. Gå derefter tilbage til Proxy-indstillingerne, og klik på knappen “Test SOCKS” for at kontrollere, at dit opsætning fungerer. Derefter er det altid en god ide at bekræfte din opsætning igen ved hjælp af et ‘Kontroller torrent IP-værktøj’.

Se vores komplette guide: Sådan bruges Vuze anonymt

Priser og rabatter for IPVanish

IPVanish begrænser eller tilbageholder ingen funktioner fra forskellige VPN-planer, i stedet tilbyder de en VPN-plan med alle funktioner inkluderet og ubegrænset båndbredde på deres lynhurtige netværk. IPVanish VPN-planen er tilgængelig i 3 forskellige abonnementslængder: 1 måned, 3 måneder, 1 år.

IPVanish-prisfastsættelse:
1 måned – $ 10 / måned
3 måneder – $ 8.99 / måned
12 måneder – $ 6,49 / måned

Vi synes, IPVanish er en fremragende værdi. De er en top-notch VPN-service med gennemsnitlig prisfastsættelse. De har også en 7-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve deres service gratis og annullere uden beregning, hvis du ikke er helt tilfreds.

IPVanish Rabatter og kuponkoder: Spar 46%, når du køber en 1-årig plan *
* Besparelser i forhold til den månedlige pris på $ 10

IPVanish VPN-gennemgang: Resume

Hvis du har læst hele anmeldelsen til dette punkt (det er ok, hvis du ikke gjorde det), vil det være indlysende, at vi er temmelig imponeret over IPVanish’s VPN-service. IPVanish ejes af et massivt selskab med store økonomiske ressourcer og bredbåndsinfrastruktur til rådighed. Som et resultat har de penge, motivation og ekspertise til at give den bedst mulige brugeroplevelse.

Vores yndlingsfunktioner:

 • Superhøj hastighed, hurtigt netværk
 • Ingen logfiler. Helt anonym
 • Fremragende kunde / teknisk support
 • U.S.-baseret selskab (lovligt forpligtet til at opretholde deres privatlivsgarantier)
 • Masser af servere / placeringer
 • Ingen DNS-lækager, ingen utilsigtede tab af forbindelser
 • Meget rimelig pris
 • Kill-Switch (tilføjet sommer, 2016)
 • SOCKS5-proxy inkluderet (tilføjet oktober 2016)

Vi ønsker IPVanish havde:
I tidligere versioner af denne anmeldelse havde vi en ønskeliste over 3 ting, som vi ønskede, at IPVanish ville tilføje:

 • Kill-switch sikkerhedsfunktion
 • SOCKS5 Proxy (fantastisk til hurtigere torrenter)
 • ‘Favorit-servere’ -funktion i software

UPDATE … IPVanish lyttede! Fra efteråret 2016 er hver eneste af disse funktioner tilføjet IPVanishs allerede fremragende service. De ændrede også antallet af samtidig beskyttede enheder til 5 (fra 2).

IPVanish Performance Scores

Funktioner: 10/10
Support: 10/10
Hastighed og ydeevne: 10/10
Pris- og betalingsmuligheder: 9/10
Samlet resultat: 95% (A +)
Besøg IPVanish

IPVanish VPN 14. marts 2018 95/100 stjerner
VPN Service

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map