IPVanish VPN-gjennomgang

IPVanish VPN Review (mars 2018)

IPvanish VPN er en av verdens mest populære VPN-tjenester, spesielt for nedlastning av torrent. De er anerkjent som en av de raskeste VPN-tjenestene i verden (muligens The Fastest).

Viktigere er det at du ikke holder logger over kundenes VPN-aktivitet (det er bare noen få ikke-loggførende VPN-er i verden). Deres ‘Retningslinjer uten logger ‘ betyr at det er praktisk talt umulig å spore torrentaktivitet til en spesifikk konto. (Helt anonym)

IPvanish er flott for torrenter. Deres morselskap (Highwinds) var en av de opprinnelige pionerene innen UseNet-teknologien, og har fildeling i blodet. De skal være på VPN-kortlisten din. Oppdater: I 2017 ble IPVanish oppnådd av Stackpath som også eier den utrolig populære Mac VPN-tjenesten, Cloak. Tjenestekvaliteten fortsetter å være høy, og dette bør øke enda mer produktinnovasjon i fremtiden.

IPVanish har en 7-dagers 100% refusjonspolicy som lar deg prøve tjenesten deres risikofri i en hel uke (du kan be om full refusjon hvis du ikke er helt fornøyd).

Beste tilbudet: På dette tidspunktet tilbyr IPVanish 46% rabatt når du kjøper ett års VPN-tjeneste.

IPVanish-profil

IPVanish firmaprofil

Basert i USA
Kjent for sine raske hastigheter
Torrentvennlig

Vanlig pris: $ 10 / month
Beste tilbudet: $ 6,49 / måned (Få tilbud)

IPvanish Review: Funksjoner

IPVanish har utmerkede spesifikasjoner. Her er noen viktige funksjoner

 • Ingen VPN-logger (Dette er sjelden, og veldig bra for anonyme torrenter)
 • Ekstremt raske hastigheter: Tier-1 datanettverk (raskest)
 • 256-biters kryptering (Samme styrke som US Military)
 • Globalt nettverk: 230+ servere i over 69 land
 • Tilpasset VPN-programvare: (1-klikk VPN-tilkobling for Mac / Windows / iPhone)
 • Gratis NAT-brannmur inkludert!
 • Ubegrenset båndbredde (ingen månedlige grenser)
 • Så lavt som $ 6.49 / måned!

IPvanish VPN har mange servere og IP-adresser å velge mellom og beskytter personvernet ditt
Hvis du er den typen person som ønsker alternativer og anonymitet, tilbyr IPVanish det i spar. IP-en din kan komme fra et av over 70 land og rundt 20 forskjellige stater i USA alene. De fører heller ikke noen VPN-logger, slik at de ikke sporer, registrerer eller overvåker bruken din.

IPVanish har utmerket teknisk support:
Da jeg registrerte meg for IPVanish, hadde jeg tekniske problemer som ikke var knyttet til programvaren deres (en ødelagt Windows-installasjon), og teknisk støtte var nyttig til problemet var helt løst. Responstider for tekniske spørsmål har alltid vært under 24 timer for meg, noe som er langt bedre enn mange av VPN-tjenestene jeg har prøvd.

Siden den gang har de lagt til 24/7 live chat support, så hvis du har tekniske problemer med IPvanish, kan de løses raskt og enkelt.

IPVanish VPN er raskt. Egentlig er det det raskeste vi har testet!
Når du kobler til IPvanish, vil du sjelden se serverbelastninger som overstiger 20% i USA. De fleste VPN-leverandører leier sine datatilkoblinger, men IPVanish eier faktisk sine egne internasjonalt fiberoptisk datanettverk noe som betyr at du får topp båndbredde i topphastigheter! Lære mer!

IPVanish Review: Programvare

IPVanishs programvare er en sak uten frills, men den fungerer bare. Hele tiden.
Andre VPN-er viser falske forbindelser, eller uforklarlige koblinger. Vi har ikke hatt slike problemer med IPVanish. Programvaren deres lar deg velge mellom 4 VPN-protokoller og rundt 100 serverplasser raskt og enkelt.

Som du ser til høyre, er alt du trenger å gjøre for å koble til IPVanish:
 1. Velg en server
 2. Velg en VPN-protokoll
 3. Klikk på Koble til

IPVanish-programvaren er virkelig så enkel å bruke, og det beste er at du ikke engang trenger å konfigurere de andre VPN-protokollene manuelt, du trenger bare å sette opp OpenVPN og de andre alternativene fungerer automatisk fra programvaren.

IPvanish gir deg også en serverpingtid for hver server på listen, som hjelper deg å velge det raskeste alternativet som er tilgjengelig.

VPN-serverlisten er sortert etter land og deretter etter by i det landet, noe som gjør det enkelt å finne serveren du ønsker.

IPVanish tilbyr en fin balanse av funksjoner og enkelhet som vil være tilstrekkelig for de fleste brukere, la oss nå se på hastigheten:

Bilde

IPVanish Review: Speed ​​Test

IPvanish tilbyr Gigabit + serverhastigheter på over 100 steder i hele verden, og grafikken til høyre beviser det. IPVanish leverer enda raskere hastigheter på noen utenlandske servere enn amerikanske servere (sannsynligvis på grunn av mindre serverbelastning i disse landene.)

IPVanish er en av de eneste VPN-leverandørene i verden med sitt eget Tier-1-datanettverk. Dette fordi morselskapet deres (Highwinds) er en stor global leverandør av CDN (Content Delivery Network).

På grunn av denne nettverksfordelen kan IPVanish tilby raskere hastigheter og lavere latenstid som nesten alle andre VPN-leverandører.

I slekt: Vi testet de raskeste VPN-ene for torrenting

Hvis hastighet er den viktigste vurderingen i VPN-beslutningen din, er IPVanish det beste alternativet. (Og deres 7 dagers refusjonspolicy lar deg prøve serveren deres med minimal risiko).

Ergo: IPVanish er den raskeste VPN-tjenesten vi har testet!

Sjekk de siste prisene og tilbudene »

Fartsprøve fra Montreal Canada

IPVanish Server Montreal, Canada

IPVanish hastighetstest fra Arizona, USA

Arizona, USA

IPVanish hastighetstest fra VPN-server i London, Storbritannia

London, Storbritannia

IPVanish Security and PRivacy

IPVanish har virkelig blitt en "kunde først" VPN-leverandør. Jeg har hatt flere samtaler med IPVanish-ansatte, og det er tydelig at deres # 1-fokus tilfredsstiller kundenes behov til best mulig pris.

IPVanish-loggpolicy
Du spurte og IPVanish svarte. IPVanish holdt aldri brukslogger eller overvåkede nettsteder besøkt, men fra og med april 2014, IPVanish er nå ingen logg-VPN-tjenester. De holder ikke engang tilkoblingslogger (tidspunkt for tilkobling, og IP-adresse inn / ut + overført data).

Den gjennomsnittlige internettbrukeren blir mye mer sikkerhetsbevisst, og med avsløringen av NSA-overgrep det siste tiåret, er anonymitet en stor bekymring blant forbrukere som leter etter en VPN. Nå som IPVanish ikke har noen logger overhodet, kan kundene deres være sikre på at deres personvern og anonymitet er garantert.

IPVanish sikkerhet og kryptering
IPVanish tilbyr alle de viktigste VPN-protokollene (PPTP, IPSEC / L2TP og OpenVPN). OpenVPN er bransjestandard VPN-protokoll (til og med brukt av U.S. Military and Government) og IPVanish bruker AES-krypteringsalgoritmen kombinert med OpenVPN for maksimal sikkerhet. Deres 128-bit krypteringsstyrke blir vurdert uknuselig etter dagens beregningsstandarder.

IPVanish NAT-brannmur inkludert gratis!
IPVanish er en av få VPN-leverandører som gir kundene sine en NAT-brannmur. Dette er et sikkerhetstiltak som filtrerer all innkommende trafikk på VPN-tilkoblingen din. Den filtrerer alle uforespurte datapakker, og sikrer at en hacker ikke kan nå datamaskinen din via IPVanish’s VPN-tunnel. Denne funksjonen i seg selv skiller virkelig IPVanish fra mengden.

DNS-lekkasjebeskyttelse og tilkoblingskvalitet
Vi fant ingen dns-lekkasjer med IPVanish i testene våre ved å bruke dnsleaktest.com. Vi har heller ikke opplevd noen tilfeldige koblinger eller mistet forbindelser i løpet av testperioden. Dette er et vitnesbyrd om kvaliteten og kompetansen til IPVanishs tekniske team, og deres VPN-implementering. Vi anbefaler fortsatt å bruke en tredjepartsprogramvare for å beskytte mot fall i VPN-tilkoblingen i tilfelle en eventuell frakobling.

IPVanish for Torrenting

Hvis du fant dette nettstedet, er det en god sjanse for at anonyme torrenter er en prioritet for deg, og noe av grunnen til at du leter etter en VPN-leverandør av høy kvalitet. Den gode nyheten er IPVanish er flott for Torrenter! Hvis du prøver å finne den beste VPN-en for torrenter, er det fire hovedfunksjoner som VPN-en skal ha:

 1. Ingen logger
 2. Torrenter er spesielt tillatt
 3. Rask hastighet
 4. Socks5 Proxy

IPvanish har alle disse fire funksjonene. Sjekk IPVanish FAQ for raskt å bekrefte p2p-policyen og loggingspolitikken, og se IPVanish-hastighetstestene ovenfor for en ide om hastigheten til nettverket.

Vi fikk faktisk over 100% av den tildelte båndbredden fra vår ISP (VPN-tunnelen forstyrret nedstrøms gasspådrag av vår kabel-ISP). Vi hadde sjansen til å snakke med en IPVanish-representant i kunnskapen, og han fortalte oss at IPVanish er i stand til enda raskere tilkoblinger, og mange brukere har rapportert om hastigheter i området 50-100 Mbps ved å bruke IPVanish.

Mange brukere vet ikke dette, men IPVanish har fildeling i blodet. IPVanishs morselskap (Highwinds Network Group) eier et av de største Content Delivery Networks (CDN) og dataarggradene i verden (derav høye hastigheter). Grunnleggeren av IPVanish var også en pioner innen UseNet / NewsGroup-teknologi, og tilbyr fortsatt nettverket for en stor del av Usenet-trafikken online.

IPVanish bryr seg om kundenes sikkerhet / personvern
Der andre VPN har flyttet for å begrense brukernes personvern, utvider IPVanish faktisk frihetene som brukerne gir. IPVanish har nylig endret loggpolitikk for å beholde ingen logger av noe slag og de har andre personvern / sikkerhetsfunksjoner i verkene for en fremtidig programvareutgivelse.
Besøk IPVanish

IPVanish inkluderer Socks5 Proxy-server (null-logg)

I oktober 2016 kunngjorde IPVanish at de nå vil inkludere ubegrenset SOCKS5 Proxy-tjeneste med alle VPN-abonnement, og filoppdelere gledet seg. En torrent-proxy med null logg er en av de mest etterspurte funksjonene for torrent-entusiaster, og IPVanish’s popularitet eksploderte da funksjonen ble lagt til.

IPVanish sin proxy-server er en høyhastighets klynge i Nederland. Det holder ingen logger og tillater torrenting.

SOCKS proxy for torrents (fordeler)

 • Raskere enn VPN (ingen kryptering). Gjemmer fremdeles torrent-IP-adressen din
 • Dobbelt beskyttelse (Kjør proxy inne i VPN for 2 IP-brytere)
 • Separat IP-leser og torrent. Torrentklient bruker proxy-IP, nettleser bruker VPN IP
 • Rute torrenttrafikken din separat. Bare torrents vil bruke SOCKS proxy-tunnel

Hvordan bruke IPVanish proxy for Torrenter

Her er hurtigstartguiden skjule torrentene dine med IPVanish’s Socks5 Proxy.

Trinn 1: Registrer deg for IPVanish (hvis du ikke allerede har gjort det)

Registrer deg for IPVanish.

Trinn 2: Få SOCKS-pålogging / passord

Etter at du har registrert deg for IPVanish, vil du få tilsendt en lenke for å velge VPN-brukernavn / passord. Men av sikkerhetsmessige årsaker bruker ikke IPVanish de samme påloggingsinformasjonen for Proxy-serveren. Du har generert proxy-pålogging / passord i IPVanish-kontopanelet.

1. Gå til IPVanish.com og logg inn på kontoen din
2. I kontopanelet klikker du på fanen ‘SOCKS5 Proxy’
3. Du vil se proxy-brukernavnet / passordet. Du kan også klikke på “tilbakestill” -knappen for å generere en ny innlogging.

IPVanish-kontopanelet Sokker Proxy-passord

Få ditt IPVanish Proxy-brukernavn / passord inne i IPVanish-kontopanelet

4. La denne fanen være åpen slik at du enkelt kan kopiere brukernavn / passord / vertsnavn i neste trinn.

Her er informasjonen du trenger for å konfigurere proxy i torrent-klienten:

 • Brukernavn passord (som du fikk fra kontopanelet)
 • vertsnavn: ams.socks.ipvanish.com
 • Havn: 1080(Viktig)

Utorrent-oppsett

Hvis du vil endre uTorrent-proxyinnstillingene, går du til: Meny > alternativer > Preferanser > Forbindelse

Du bør la innstillingene dine samsvare med de nedenfor. Hvis du manuelt videresender en port gjennom ruteren din (i stedet for å bruke UPnP), spesifiser den porten og fjern merket for ‘Tilfeldig port hver start’. For mer informasjon om disse innstillingene og andre konfigurasjonsalternativer (som å legge til kryptering), se vår Anonyme Utorrent-guide.

uTorrent-innstillinger for IPVanish SOCKS-proxy

uTorrent-innstillinger for IPVanish SOCKS-proxy

Vuze oppsett

Åpne Vuze-alternativmenyen kl Meny > Verktøy > alternativer

1. Gå til fanen Mode og sørg for at Vuze er i ‘Avansert’ brukermodus.
2. Gå til fanen Tilkobling. Trykk trekanten til venstre for å få frem rullegardinmenyen
3. Klikk på “Proxy” -fanen
4. Match innstillingene til bildet nedenfor (sett inn proxy-brukernavn / passord)

IPVanish proxy-innstillinger for Vuze

Start Vuze på nytt når du er nede. Gå tilbake til Proxy-innstillingene og klikk på ‘Test SOCKS’ -knappen for å bekrefte at oppsettet fungerer. Etter det er det alltid en god idé å bekrefte oppsettet ditt ved hjelp av et “Kontroller torrent IP-verktøy”.

Se vår komplette guide: Hvordan bruke Vuze anonymt

Priser og rabatter for IPVanish

IPVanish begrenser ikke eller hindrer noen funksjoner fra forskjellige VPN-planer, i stedet tilbyr de en VPN-plan med alle funksjoner inkludert og ubegrenset båndbredde på deres lynraske nettverk. IPVanish VPN-planen er tilgjengelig i 3 forskjellige abonnementslengder: 1 måned, 3 måneder, 1 år.

IPVanish-priser:
1 måned – $ 10 / måned
3 måneder – $ 8.99 / måned
12 måneder – $ 6,49 / måned

Vi synes IPVanish er en utmerket verdi. De er en topp VPN-tjeneste med gjennomsnittlig prissetting. De har også en 7-dagers pengene-tilbake-garanti, så du kan prøve tjenesten deres gratis og kansellere uten kostnad hvis du ikke er helt fornøyd.

IPVanish Rabatter og kupongkoder: Spar 46% når du kjøper en 1-årsplan *
* Besparelser i forhold til den månedlige prisen på $ 10

IPVanish VPN-gjennomgang: Sammendrag

Hvis du har lest hele anmeldelsen til dette punktet (det er ok hvis du ikke gjorde det), vil det være åpenbart at vi er ganske imponert over IPVanishs VPN-tjeneste. IPVanish eies av et massivt selskap med enorme økonomiske ressurser og bredbåndsinfrastruktur til rådighet. Som et resultat har de penger, motivasjon og kompetanse for å gi en best mulig brukeropplevelse.

Våre favorittfunksjoner:

 • Super høye hastigheter, raskt nettverk
 • Ingen logger. Helt anonym
 • Utmerket kunde / teknisk support
 • Amerikansk selskap (lovlig forpliktet til å opprettholde personverngarantiene)
 • Massevis av servere / lokasjoner
 • Ingen DNS-lekkasjer, ingen tilfeldigvis mistet forbindelser
 • Veldig rimelig pris
 • Kill-Switch (Lagt til sommeren, 2016)
 • SOCKS5 proxy inkludert (lagt til oktober 2016)

Vi ønsker IPVanish hadde:
I tidligere versjoner av denne anmeldelsen hadde vi en ønskeliste med 3 ting vi ønsket at IPVanish ville legge til:

 • Kill-switch sikkerhetsfunksjon
 • SOCKS5 Proxy (flott for raskere torrenter)
 • ‘Favoritt-servere’ -funksjon i programvare

OPPDATERING … IPVanish lyttet! Fra høsten 2016 har hver eneste av disse funksjonene blitt lagt til IPVanishs allerede utmerkede service. De endret også antall beskyttede enheter til 5 (fra 2).

IPVanish Performance Scores

Funksjoner: 10/10
Støtte: 10/10
Hastighet og ytelse: 10/10
Pris- og betalingsalternativer: 9/10
Total score: 95% (A +)
Besøk IPVanish

IPVanish VPN 14. mars 2018 95/100 stjerner
VPN-tjeneste

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map