IPVanish vs. ExpressVPN-sammenligning 2018

IPVanish og ExpressVPN begge hevder å være den raskeste VPN på jorden. Men hvilket VPN-kraftverk som virkelig har hastighetstestene for å bevise det?

Vi sammenlignet IPVanish vs. ExpressVPN på de funksjonene som betyr mest for torrentbrukere.

Vi sammenlignet:

 • programvare
 • Retningslinjer for personvern / logging
 • Hastighet
 • og selvfølgelig pris. Vi vet at alle elsker en god, billig vpn.

IPVanish vs. ExpressVPN: Sammendrag

IPVanish

Bilde

nettside: IPVanish.com
Anmeldelse: IPVanish 2016 Review w

/ speedtests

 • Basert i USA
 • Ingen logger. Periode. (
  lære om VPN-logger
  )
 • Ingen fullmakt inkludert
 • 256-bits kryptering (tilpasses)
 • Kill-switch Inkludert (forhindrer IP-lekkasjer)
 • Torrenter tillatt på alle servere
 • Månedlig pris: $ 10.00
 • Beste tilbudet: $ 6.49 / måned&# 65279;&# 65279; (1 års plan)

ExpressVPN

Bilde

nettside:Expressvpn.com
Anmeldelse: Kommer snart…

 • Basert på De britiske jomfruøyene
 • Ingen aktivitetslogger. Noen tilkoblingslogger (ingen IP-logger)
 • Ingen fullmakt inkludert
 • 256-biters kryptering
 • Kill-Switch inkludert
 • Torrenter på spesifikke servere
 • Månedlig pris: $ 12.95
 • Beste tilbudet: $ 8,32 / måned (1 års plan)
Favoritt IPVanish-funksjoner
IPVanish er ekstremt rask. Raskere enn alle andre VPN-er vi har testet på dette nettstedet. Hvis du har en høy båndbreddeforbindelse (20 Mbps +), bør du i det minste prøve IPVanish.

Deres nye V3-programvare (Windows, Mac, iOS, Android) inneholder mange nye funksjoner som: Stealth-modus, Split Tunneling, Kill-switch og ‘Smart’ servervalg.

IPVanish tilbyr også personvern på høyt nivå med ‘Zero-Log’ -garantien.
Sjekk ut alle våre ikke-loggførende VPN-er

Våre favoritt ExpressVPN-funksjoner:
ExpressVPN er en premium VPN-tjeneste (med førsteklasses priser).

Lese: Vår ExpressVPN torrentguide

ExpressVPN skiller seg virkelig ut fra mengden når det kommer til programvaren deres, som har et vakkert brukergrensesnitt og innovative funksjoner som en tilpassbar ‘Favorite Servers’ liste.

ExpressVPNs relativt høye pris betyr at de har råd til mer serverbåndbredde per bruker, så hastighetene er utmerkede.

Sammenligningstema

Vi vil sammenligne ExpressVPN og IPVanish head-to-head om hvert av temaene nedenfor. Klikk på lenken for å hoppe videre til hvilken som helst del av denne sammenligningen.

 1. Sikkerhet
 2. Retningslinjer for personvern / logging
 3. Programvare / Funksjoner
 4. Hastighet
 5. Torrent-vennlighet og Torrent-funksjoner
 6. Priser
 7. Angrerett

Sikkerhet

kryptering

IPVanish og ExpressVPN begge tilbyr 256-biters kryptering (bransjens høysikkerhetsstandard).

Begge leverandører implementerer Perfect Forward Secrecy som betyr at hver VPN-økt bruker en unik krypteringsnøkkel (bra).

IPVanishs programvare gir deg valget mellom 3 VPN-protokoller (OpenVPN, PPTP og L2TP). De legger også til en ‘Stealth’ -protokoll hvis du aktiverer ‘Scramble’ -modus i programvarealternativene.

ExpressVPN legger SSTP-protokollen i tillegg til de 3 som er nevnt ovenfor (4 totale protokoller). SSTP kan også fungere som en “Stealth” -protokoll for å skli gjennom VPN-blokkerende brannmurer.

IPVanish sikkerhetsinnstillinger i programvaren deres. Inkluderer DNS-lekkasjebeskyttelse og kill-switch.

IPVanish gir deg valget mellom 3 VPN-protokoller, så vel som sikkerhetsfunksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse og en kill-switch for å forhindre IP-lekkasjer

Andre sikkerhetsfunksjoner
IPVanish og ExpressVPN har begge et alternativ for drepebryter, som forhindrer IP-adressen din fra å lekke offentlig hvis VPN kobler ut ved et uhell. De inkluderer også DNS-lekkasjebeskyttelse som forhindrer internettleverandøren din fra å bruke en sikkerhetsfeil i Windows for å overvåke nettloggen din.

Sikkerhetssammendrag:
IPVanish og ExpressVPN er ganske jevn samsvarende med sikkerhet, men vi vil gi ExpressVPN den lette fordelen takket være deres dedikerte ‘Stealth Mode’ -alternativ (som lar deg få nettverksbrannmurer som kan prøve å blokkere VPN-trafikk).
VINNER: IPVanish
En VPNs loggpolicy er en av de mest oversett faktorene når du velger en leverandør. Det er sannsynligvis også den viktigste tingen å vurdere om du skal bruke VPN til torrenting. Vi anbefaler alltid å velge et VPN som aldri logger IP-adressen din, og ødelegger eventuelle metadata-logger innen 24 timer.

Anbefalt lesning: VPN-er som tillater torrents / p2p og holder ingen logger overhodet.

Personvern / Logging

IPVanish: Personvern

IPVanish har vært en ‘Zero-Log’ VPN-tjeneste siden 2014. I følge teamet deres (og personvernregler) fører ikke IPVanish noen logger overhodet. Dette er det høyeste personvernnivået du kan få fra en VPN-leverandør.

IPVanish er i stand til å opprettholde en loggfri policy fordi de er basert i USA, der lover om datalagring ikke gjelder VPN-leverandører.

Du kan også betale anonymt med Bitcoin hvis du vil.

ExpressVPN: Personvern

ExpressVPN tilbyr ikke helt det samme personvernnivået som PIA når det gjelder loggpolitikken. De logger ingen VPN-aktivitet (nettsteder du besøker, filer lastet ned, osv.), Men logger sesjonsmetadata (KB overført data, VPN-server brukt, tilkoblingsvarighet). Heldigvis, ExpressVPN inkluderer ikke IP-adressen din i tilkoblingsloggene (fra 1. januar 2016).

Bitcoin-betalinger aksepteres hvis du vil betale anonymt.

Sammendrag av personvern / logging

Selv om ExpressVPN ikke logger på IP-adressen din, er de fremdeles ikke en ekte VPN-leverandør uten ‘logger’. IPVanishs loggfrie tjeneste kan ta personvernet ditt til et høyere nivå
VINNER: IPVanish

Programvare / funksjoner

Både IPVanish og ExpressVPN har virkelig utmerket programvare. Det er en grunn til at topp 5 eller 6 leverandører er VEI mer populære enn resten. Det har mye å gjøre med programvaren, ytelsen og brukeropplevelsen.

IPVanish-programvare

IPVanishs programvare er nydelig og funksjonell. Det er kontinuerlig underutvikling, og nye funksjoner legges til med noen få måneder. For øyeblikket er IPVanish på V3 av programvaren deres.

Servervalg

IPVanish gjør det enkelt og raskt å velge en server. Du kan enten se alle serverne deres i Listevisning eller Kartvisning. Du kan sortere alle serverne ved å pinge når du er i listevisning, og du kan enkelt søke etter hvilken som helst serverplassering du vil bruke ‘filter’-funksjonen deres.

IPVanish-programvare: verktøy for å velge kartserver

‘Kart’ servervalgverktøy på IPvanish

Andre IPVanish-programvarefunksjoner

IPVanish har lagt til en rekke nyttige funksjoner de siste 12 månedene. Her er våre favoritter:

 • Velg VPN-protokollen: Du kan velge OpenVPN (TCP / UDP), L2TP eller PPTP. For de fleste brukere vil OpenVPN (UDP) være det beste og raskeste alternativet.
 • Scramble: Dette er IPVanish ‘Stealth’ VPN-protokoll. Hvis nettverket ditt blokkerer VPN-tilkoblinger, kan dette verktøyet skjule VPN-dataene dine som vanlig SSL-nettrafikk, noe som gjør det nesten umulig å blokkere.
 • Roter IP-adresse: Du kan velge å få en ny IP-adresse hvert ‘X’ minutt, automatisk. Vi anbefaler ikke å gjøre dette mens du torrent, fordi IPvanish må koble kort mellom IP-ene.

ExpressVPN-programvare

ExpressVPNs programvare er lett, rask og kraftig. Vi liker spesielt “Favoritt-serverne” -funksjonaliteten som lar deg legge til ofte brukte serverplasseringer i en tilpasset liste for rask og enkel tilgang.

ExpressVPN har alle de viktigste IP-lekkasjebeskyttelsesverktøyene innebygd, for eksempel DNS-lekkasje og frakobling av lekkasjebeskyttelse (ved hjelp av en kill-switch).

Her er en nærmere titt på noen av ExpressVPNs beste programvarefunksjoner:

Plasseringsvelger / favorittservere

Det er raskt og enkelt å velge din foretrukne serverplassering. Det er flere sorterbare serverlister i programvaren.

Du kan sortere servere etter navn, plassering eller velge spesifikke servere for å legge til i en favorittliste.

ExpressVPN viser deg også de sist brukte serverne hvis du vil koble deg raskt til igjen.

Favoritt servere
For å legge til en hvilken som helst server i listen “Favoritter”, klikker du bare på stjernen ved siden av serverplassen.

Når stjernen er gul, vises serveren i favoritt-serverlisten din, som du får tilgang til ved å klikke på “Stjern” -fanen merket med rødt i øverste venstre hjørne.

ExpressVPN-programvareservere

ExpressVPN-servere

VPN-protokollalternativer

ExpressVPNs programvare lar deg enkelt bytte mellom alle 5 tilgjengelige VPN-protokoller.

Du kan også velge ‘Velg protokoll automatisk’ som intelligent velger det beste alternativet for deg, basert på din tiltenkte serverplassering og dine nåværende nettverksforhold.

For de fleste brukere vil UDP – OpenVPN være den beste blandingen av hastighet / sikkerhet. UDP er den perfekte protokollen for aktiviteter med høy båndbredde som: videostreaming, torrents / p2p og Skype.

Velg bare TCP hvis du laster ned filer via nettleseren din (fordi TCP validerer mottakelsen av alle datapakker), noe som skal bidra til å forhindre at den store filoverføringen mislykkes i midten.

ExpressVPN-protokoller

Velg OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP eller ‘Auto’

Så hvem har bedre programvare?

Dette var en relativt nær samtale, og både IPvanish og Express tilbyr de fleste funksjonene vi virkelig ønsker å se fra en VPN-klient. Det var noen få forskjeller, imellom.

Expressvpn: har funksjonen ‘favorittservere’ (som jeg elsker). Kunden deres er lett og rask og tar ikke mye av fast eiendom.

IPVanish: IPvanish desktop-klienten er litt stor, men den er fullpakket med funksjoner. Den har smart servervalg, kartvisning, tilsløring / stealth-modus, delt tunneling og 3-veis ip-lekkasjebeskyttelse.

Til slutt vant IPVanish sin lengre funksjonsliste. Den siste versjonen av programvaren deres (legg til kill-switch & stealth-protokoll) har virkelig presset dem over kanten.

Vinner: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: hastigheter & Fartstest

Hastighet er et av de viktigste kriteriene for å velge en VPN-tjeneste, spesielt hvis du vil bruke den til høyhastighets torrent-nedlastinger. Det eneste vi anser som viktigere er faktisk å sørge for å velge en ‘Null-logg’ VPN-leverandør som IPVanish.

Både IPVanish og ExpressVPN har et rykte for raske hastigheter. ExpressVPN hevder til og med på deres hjemmeside å være den raskeste VPN-en rundt. La oss se hvordan de sammenligner seg i vår virkelige hastighetstesting…

IPVanish hastighetstest

IPVanish hastighet Storbritannia

IPVanish Speed ​​Test (London, Storbritannia)

IPVanish speedtest, Canada-server

IPVanish Speed ​​Test (Montreal, Canada)

ExpressVPN-hastighet

ExpressVPN hastighetstest (London, Storbritannia)

ExpressVPN hastighetstest (London, Storbritannia)

ExpressVPN hastighetstest (Nederland)

ExpressVPN hastighetstest (Nederland)

Hastighetstestanalyse / dom:
ExpressVPN har veldig respektable hastigheter (50 Mbps på internasjonale servere er ganske respektabelt) men IPVanish har et generelt raskere nettverk etter vår erfaring.

IPVanish har en urettferdig hastighetsfordel, fordi morselskapet deres er en av de største leverandørene av CDN (data backbone) i verden.

VINNER: IPVanish (men ExpressVPN er godt over gjennomsnittet)

Torrentvennlighet / Torrentfunksjoner

Hvis du er den viktigste grunnen til å kjøpe en VPN er å laste ned torrenter anonymt, er denne delen ekstremt viktig. Hvis ikke, kan du gjerne hoppe over det.

I dette avsnittet skal vi se på hver enkelt leverandørers holdning til småbrukere. Vi vil også undersøke hvilke (om noen) nyttige funksjoner hver tjeneste inkluderer som gir ekstra verdi for torrent- / p2p-nedlastere.

IPVanish Torrent-vennlighet: 9/10

IPVanish scoret først 7/10 for torrentvennlighet da vi først rangerte VPN-leverandører i 2014, men de har gjort en rekke betydningsfulle endringer siden den gang. De er nå et av de bedre VPN-alternativene for torrentbrukere over hele verden.

IPVanish Torrent Policy

Som angitt i deres vanlige spørsmål (skjermdump nedenfor) har IPvanish uttalt at de faktisk tillater torrents / p2p på VPN-nettverket. Som for alle VPN-leverandører, er bruken underlagt vilkårene deres & betingelser for akseptabel bruk som finnes på deres hjemmeside.

IPVanish torrent / p2p policy

IPVanish torrent policy

IPVanish Torrent-relaterte funksjoner:

Hvis du laster ned torrenter ofte, kan det hende du trenger et mer spesifikt funksjonssett enn mange VPN-leverandører tilbyr. Heldigvis har IPVanish nesten alle de viktigste personvern- / sikkerhetsfunksjonene du ønsker (med et par flere for tiden under utvikling).

Her er IPvanishs beste funksjoner for torrentbrukere:

 • Nulllogg-policy: Vi anbefaler alltid å velge en ikke-loggførende VPN. IPVanish oppfyller disse kriteriene.
 • Kill-Switch: Du vil ikke at IP-adressen din skal lekke hvis VPN kobler fra. IPVanishs programvare har en kill-switch som øyeblikkelig vil stoppe internettforbindelsen din hvis VPN mislykkes.
 • Torrentvennlige serverplasser: IPVanish har raske servere i mange torrentvennlige land, inkludert Sveits og Nederland.
 • 256-bits kryptering: Dette er den sterkeste krypteringsstyrken som er tilgjengelig (som fremdeles gir rimelige hastigheter). Det er den samme krypteringsstyrken som brukes av det amerikanske militæret til kritisk kommunikasjon. Kryptering forhindrer Internett-leverandøren din fra å lese trafikken din eller se hvilke filer du laster ned. Det hjelper også til å forhindre spenning av torrentene dine.

ExpressVPN Torrent-vennlighet: 7/10

ExpressVPN gir et ok funksjonssett for torrentbrukere. De har 256-biters kryptering (samme som IPvanish) og en tilnærmet identisk kill-switch. De kommer litt på loggpolitikken. Selv om ExpressVPN sier at loggene deres ikke inkluderer IP-adressen din, foretrekker vi fortsatt at de vedtar en ekte null-logg-policy som andre VPN-er har.

IPVanish og ExpressVPN er ganske like med tanke på programvarefunksjoner, men forskjellen i loggbeskyttelse skyver IPVanish fremover.

VINNER: IPVanish

Prising (Hvilken leverandør er det bedre tilbudet?)

IPVanish og Express er priset på midten & høy slutt på VPN-priser. Generelt sett har høyere priser en tendens til å komme med høyere hastigheter (fordi VPN-leverandøren din har råd til å bruke mer $ per bruker på serverkostnader). Denne sammenligningen er ikke noe unntak, og begge disse leverandørene har hastigheter som er godt over gjennomsnittet. Her er prissidene for begge:

IPVanish-priser

IPVanish prisplaner

IPvanish er vanligvis $ 10 / month hvis du velger å gå måned til måned, men den beste verdien er definitivt 1-års abonnementet som fungerer til et gjennomsnitt på $ 6,49 / måned.

ExpressVPN-priser

ExpressVPN-priser

Med en måneds planer som begynner på nesten $ 13, er ExpressVPN lett en av de dyreste VPN-leverandørene. Du får en betydelig rabatt for å kjøpe et årlig abonnement, og på tidspunktet for denne artikkelen kaster ExpressVPN for tiden inn 3 bonusmåneder gratis (totalt 15 måneder).

Beste refusjonspolicy: IPVanish vs. Express VPN

Angrerett

Både IPVanish og ExpressVPN har en 100% tilfredshetsgaranti, og du kan få full refusjon innen den tildelte refusjonsperioden hvis du ikke er fornøyd med tjenesten deres.

Express VPN Refusjonspolicy – 30 dager

ExpressVPN 100% refusjonspolicy tilbyr brukere full tilbakebetaling av abonnementsprisen i løpet av de første 30 dagene etter tjenesten. De vil til og med vurdere refusjon etter det 30 dagers vinduet hvis du kan bevise at tjenesten deres var utilgjengelig eller ikke fungerer som den skal. Dette er en industriledende refusjonspolicy (jeg har ennå ikke sett et VPN-selskap tilby mer enn 30 dager)
Du kan kansellere kontoen din med full refusjon innen 30 dager etter det første kjøpet … Refusjoner utover det 30 dagers kjøpsvinduet vil bli vurdert, etter ExpressVPNs skjønn, bare hvis en abonnent kan demonstrere at tjenesten ikke var tilgjengelig eller brukbar i løpet av abonnementsperioden og at det ble gjort rimelige forsøk på å kontakte ExpressVPN for å løse problemet – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dager

IPVanish gir brukere 7 dager på seg for å kreve refusjon. Dette er omtrent gjennomsnittlig så langt som varigheten gjelder for en refusjonspolicy. Brukere kan kreve tilbakebetaling av en eller annen grunn, bare ved å kontakte kundestøtte. Etter vår erfaring behandles refusjoner raskt og uten mye bry.

Vinner: ExpressVPN (kan ikke slå 30 dagers garanti!)

COncludering og anbefalinger

Mens begge VPN-leverandørene tilbyr solid service og funksjoner, tror vi det er en klar vinner her, og det er IPVanish.

Dette gjelder spesielt hvis din primære VPN-bruk vil være torrent / p2p-fildeling, ettersom IPVanish er den eneste av de to med en ekte ‘Zero-Log’ -policy. Og selvfølgelig er prisen alltid en faktor, og IPvanish rundt 20% billigere enn expressVPN.

Her er et sammendrag av funnene våre fra denne sammenligningen:

IPVanish

IPVanish er en ekstremt dyktig, torrentvennlig VPN. De er blant de raskeste VPN-selskapene for torrenting, og vi kåret dem til vårt nummer 1-valg for anonyme torrenter i 2016.

Pros:

 • Ekte “No-Logs” -policy
 • Trippel IP lekkasjebeskyttelse
 • Fast

Ulemper:

 • Ingen egentlig. IPVanish har litt færre serverplasseringer enn ExpressVPN, men med over 60 land er de fremdeles langt over gjennomsnittet.

ExpressVPN

ExpressVPN har enestående programvare, og deres mobile VPN-apper (iOS, Android) er noen av de beste, så hvis mobilsikkerhet er prioritert, er de verdt å ta en titt. Vi skulle bare ønske at det ikke kostet så darn mye.

Pros:

 • Flotte desktop og mobile VPN-apper
 • Veldig gode hastigheter

Ulemper:

 • De holder tilkoblingslogger (men ikke IP-adresse)
 • Dyrt.

Bunnlinjen

Hvis du trenger en godt designet, rask, godt støttet VPN for torrenter (eller bare generell sikkerhet / streaming), bør IPVanish være en av de første VPN-ene du vurderer. ExpressVPN kjempet godt, men de ble kantet i nesten alle kategorier.

Men hvis du fremdeles er delt mellom de to, kan du dra nytte av 100% refusjonsgarantiene som begge tilbydere tilbyr, og teste dem selv!

Flere nyttige artikler & Guides

Guides
Bruk uTorrent anonymt
Bruk QBittorrent anonymt
Anonym torrenting i 3 trinn
Proxy vs. VPN for sikre torrenter
Torrentkrypteringsveiledning
anmeldelser
ExpressVPN Torrent Guide
Privat internettilgang
Torguard
Proxy.sh
IPVanish

VPN-sammenligninger
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Takk for at du har lest denne VPN-sammenligningen 🙂

IPVanish

Besøk nettstedet

7-dagers 100% refusjonspolicy

ExpressVPN

Besøk nettstedet

30-dagers refusjonspolicy
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me