IPVanish vs. ExpressVPN sammenligning: Speed ​​/ Logs / Torrents

IPVanish vs. ExpressVPN sammenligning 2018

IPVanish og ExpressVPN begge hævder at være den hurtigste VPN på jorden. Men hvilket VPN-kraftcenter der virkelig har speedtests til at bevise det?


Vi sammenlignede IPVanish vs. ExpressVPN på de funktioner, der betyder mest for torrentbrugere.

Vi sammenlignede:

 • Software
 • Politik til beskyttelse af personlige oplysninger / logging
 • Hastighed
 • og selvfølgelig pris. Vi ved, at alle elsker en god, billig vpn.

IPVanish vs. ExpressVPN: Resume

IPVanish

Billede

Internet side: IPVanish.com
Anmeldelse: IPVanish 2016 Review w

/ speedtests

 • Baseret i USA
 • Ingen logfiler. Periode. (
  lære om VPN-logfiler
  )
 • Ingen proxy inkluderet
 • 256-bit kryptering (tilpasses)
 • Kill-switch Inkluderet (forhindrer IP-lækager)
 • Torrenter tilladt på alle servere
 • Månedlig pris: $ 10,00
 • Bedste tilbud: $ 6,49 / måned&# 65.279;&# 65.279; (1 års plan)

ExpressVPN

Billede

Internet side:Expressvpn.com
Anmeldelse: Kommer snart…

 • Baseret på De Britiske Jomfruøer
 • Ingen aktivitetslogfiler. Nogle forbindelseslogfiler (ingen IP-logfiler)
 • Ingen fuldmagt inkluderet
 • 256-bit kryptering
 • Kill-switch inkluderet
 • Torrenter på specifikke servere
 • Månedlig pris: $ 12,95
 • Bedste tilbud: $ 8,32 / måned (1 års plan)
Foretrukne IPVanish-funktioner
IPVanish er ekstremt hurtig. Hurtigere end alle andre VPN’er, vi har testet på dette websted. Hvis du har en høj båndbreddeforbindelse (20 Mbps +), skal du i det mindste prøve IPVanish.

Deres nye V3-software (Windows, Mac, iOS, Android) inkluderer masser af nye funktioner som: Stealth-tilstand, Split Tunneling, Kill-switch og ‘Smart’ servervalg.

IPVanish tilbyder også privatliv på højt niveau med deres ‘Zero-Log’-garanti.
Se alle vores VPN’er, der ikke er logget ind

Vores foretrukne ExpressVPN-funktioner:
ExpressVPN er en premium VPN-tjeneste (med prissætning).

Læs: Vores ExpressVPN torrent guide

ExpressVPN skiller sig virkelig ud fra mængden, når det kommer til deres software, som har en smuk brugergrænseflade og innovative funktioner som en tilpassbar ‘Favorit-servere’ -liste.

ExpressVPNs relativt høje pris betyder, at de har råd til mere serverbåndbredde pr. Bruger, så hastighederne er fremragende.

Sammenligningsemner

Vi vil sammenligne ExpressVPN og IPVanish head-to-head om hvert af nedenstående emner. Klik på linket for at springe videre til ethvert afsnit i denne sammenligning.

 1. Sikkerhed
 2. Politik til beskyttelse af personlige oplysninger / logging
 3. Software / Egenskaber
 4. Hastighed
 5. Torrent-venlighed og Torrent-funktioner
 6. Prisfastsættelse
 7. Tilbagebetalings politik

Sikkerhed

Kryptering

IPVanish og ExpressVPN begge tilbyder 256-bit kryptering (branchens højsikkerhedsstandard).

Begge udbydere implementerer Perfect Forward Secrecy, hvilket betyder, at hver VPN-session bruger en unik krypteringsnøgle (god).

IPVanish’s software giver dig valget mellem 3 VPN-protokoller (OpenVPN, PPTP og L2TP). De tilføjer også en ‘Stealth’ -protokol, hvis du aktiverer ‘Scramble’ -tilstand i softwareindstillingerne.

ExpressVPN tilføjer SSTP-protokollen ud over de 3 nævnt ovenfor (4 samlede protokoller). SSTP kan også fungere som en ‘Stealth’-protokol til at glide gennem VPN-blokerende firewalls.

IPVanish sikkerhedsindstillinger i deres software. Inkluderer DNS-lækagesikring og kill-switch.

IPVanish giver dig valget mellem 3 VPN-protokoller, såvel som sikkerhedsfunktioner som DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch for at forhindre IP-lækager

Andre sikkerhedsfunktioner
IPVanish og ExpressVPN inkluderer begge en kill-switch-mulighed, som forhindrer din IP-adresse i at lækker offentligt, hvis VPN frakobler ved et uheld. De inkluderer også DNS-lækagebeskyttelse, som forhindrer din internetudbyder i at bruge en windows-sikkerhedsfejl til at overvåge din webhistorik.

Sikkerhedsoversigt:
IPVanish og ExpressVPN matches temmelig jævnt af sikkerhed, men vi giver ExpressVPN den lille kant takket være deres dedikerede ‘Stealth Mode’ mulighed (som giver dig mulighed for at få de netværks firewalls, der muligvis prøver at blokere VPN-trafik).
VINNER: IPVanish
En VPN-logningspolitik er en af ​​de mest oversettede faktorer, når du vælger en udbyder. Det er sandsynligvis også den vigtigste ting at overveje, hvis du bruger VPN til torrenting. Vi anbefaler altid at vælge en VPN, der aldrig logger din IP-adresse og ødelægger eventuelle metadata-logfiler inden for 24 timer.

Anbefalet læsning: VPN’er, der tillader torrents / p2p og ikke holder nogen logfiler overhovedet.

Privacy / Logging

IPVanish: Privatliv

IPVanish har været en ‘Nul-log’ VPN-tjeneste siden 2014. Ifølge deres team (og fortrolighedspolitik) fører IPVanish ikke nogen logfiler overhovedet. Dette er det højeste grad af privatliv, som du kan få fra en VPN-udbyder.

IPVanish er i stand til at opretholde en logløs politik, fordi de er baseret i USA, hvor loven om opbevaring af data ikke finder anvendelse på VPN-udbydere.

Du kan også betale anonymt med Bitcoin, hvis du vil.

ExpressVPN: Privatliv

ExpressVPN tilbyder ikke helt det samme niveau af privatliv som PIA, når det kommer til deres logningspolitik. De logger ikke nogen VPN-aktivitet (websteder, du besøger, filer, der er downloadet osv.), Men de logger session-metadata (KB overførte data, anvendt VPN-server, forbindelsens varighed). Heldigvis, ExpressVPN inkluderer ikke din IP-adresse i deres forbindelseslogfiler (pr. 1. januar 2016).

Bitcoin-betalinger accepteres, hvis du vil betale anonymt.

Oversigt over privatliv / logning

Selvom ExpressVPN ikke logger din IP-adresse, er de stadig ikke en ægte VPN-udbyder af ingen logs. IPVanishs logfri service kan føre dit privatliv til et højere niveau
VINNER: IPVanish

Software / funktioner

Både IPVanish og ExpressVPN har virkelig fremragende software. Der er en grund til, at top 5 eller 6 udbydere er MEGET mere populære end resten. Det har meget at gøre med softwaren, ydeevnen og brugeroplevelsen.

IPVanish-software

IPVanish’s software er smuk og funktionel. Det er konstant underudvikling, og der tilføjes nye funktioner hvert par måneder eller deromkring. I øjeblikket er IPVanish på V3 af deres software.

Servervalg

IPVanish gør det hurtigt og nemt at vælge en server. Du kan enten se alle deres servere i Listevisning eller Kortvisning. Du kan sortere alle servere ved at pinge, når de er i listevisning, og du kan let søge efter en hvilken som helst serverplacering ved hjælp af deres ‘filter’-funktion.

IPVanish-software: værktøj til valg af kortserver

Værktøj til ‘valg af kort’ -server på IPvanish

Andre IPVanish-softwarefunktioner

IPVanish har tilføjet et antal nyttige funktioner i de sidste 12 måneder. Her er vores favoritter:

 • Vælg din VPN-protokol: Du kan vælge OpenVPN (TCP / UDP), L2TP eller PPTP. For de fleste brugere er OpenVPN (UDP) den bedste og hurtigste mulighed.
 • Scramble: Dette er IPVanish’s ‘Stealth’ VPN-protokol. Hvis dit netværk blokerer VPN-forbindelser, kan dette værktøj skjule dine VPN-data som almindelig SSL-webtrafik, hvilket gør det næsten umuligt at blokere.
 • Roter IP-adresse: Du kan vælge at få en ny IP-adresse hvert ‘X’ minut automatisk. Vi anbefaler dog ikke at gøre dette, mens du torrent, fordi IPvanish skal afbryde en kort forbindelse mellem IP’erne.

ExpressVPN-software

ExpressVPNs software er let, hurtigt og kraftfuldt. Vi kan især godt lide funktionen ‘Foretrukne servere’, der giver dig mulighed for at føje dine ofte anvendte serverplaceringer til en brugerdefineret liste for hurtig og nem adgang.

ExpressVPN har alle de vigtigste IP-lækager beskyttelsesværktøjer indbygget, såsom DNS-lækage og afbryd lækagebeskyttelse (ved hjælp af en kill-switch).

Her er et nærmere kig på nogle af ExpressVPNs bedste softwarefunktioner:

Placeringsvælger / foretrukne servere

Det er hurtigt og nemt at vælge din foretrukne serverplacering. Der er flere sorterbare serverlister i softwaren.

Du kan sortere servere efter navn, placering eller vælge specifikke servere, der skal føjes til en liste med ‘foretrukne servere’.

ExpressVPN viser dig også de senest anvendte servere, hvis du hurtigt vil oprette forbindelse igen.

Foretrukne servere
For at tilføje en hvilken som helst server til din ‘Foretrukne’ liste skal du blot klikke på stjernen ved siden af ​​denne serverplacering.

Når stjernen er gul, vises serveren på listen over dine foretrukne servere, som du får adgang til ved at klikke på fanen ‘Star’ markeret med rødt i øverste venstre hjørne.

ExpressVPN-softwareservere

ExpressVPN-servere

VPN-protokolindstillinger

ExpressVPNs software giver dig mulighed for let at skifte mellem alle 5 af deres tilgængelige VPN-protokoller.

Du kan også vælge ‘Vælg protokol automatisk’ som intelligent vælger den bedste mulighed for dig, baseret på din tilsigtede serverplacering og dine nuværende netværksforhold.

For de fleste brugere er UDP – OpenVPN den bedste blanding af hastighed / sikkerhed. UDP er den perfekte protokol til aktiviteter med høj båndbredde som: videostreaming, torrents / p2p og Skype.

Vælg kun TCP, hvis du downloader filer via din webbrowser (fordi TCP validerer modtagelsen af ​​alle datapakker), hvilket skal hjælpe med at forhindre, at din store filoverførsel mislykkes i midten.

ExpressVPN-protokoller

Vælg OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP eller ‘Auto’

Så hvem har den bedre software?

Dette var et relativt tæt opkald, og både IPvanish og Express tilbyder de fleste af de funktioner, vi virkelig ønsker at se fra en VPN-klient. Der var dog nogle få forskelle mellem dem.

Expressvpn: har funktionen ‘foretrukne servere’ (som jeg elsker). Deres klient er let og hurtigt og optager ikke en masse fast ejendom på skærmen.

IPVanish: IPvanish desktop-klienten er lidt stor, men den er fyldt med funktioner. Det har smart servervalg, kortvisning, tilsløring / stealth-tilstand, split-tunneling og 3-vejs ip lækker beskyttelse.

I sidste ende vandt IPVanish’s længere funktionsliste. Den seneste version af deres software (tilføj kill-switch & stealth-protokol) har virkelig skubbet dem ud over kanten.

Vinder: IPVANISH

IPVanish vs. ExpressVPN: Hastigheder & Speedtest

Hastighed er et af de vigtigste kriterier for valg af en VPN-tjeneste, især hvis du vil bruge den til højhastigheds-torrent-downloads. Faktisk er det eneste, vi betragter som mere vigtigt, at sørge for at vælge en ‘Zero-Log’ VPN-udbyder som IPVanish.

Både IPVanish og ExpressVPN har et ry for hurtige hastigheder. ExpressVPN hævder endda på deres hjemmeside at være den hurtigste VPN der findes. Lad os se, hvordan de sammenlignes i vores virkelige hastighedstest…

IPVanish hastighedstest

IPVanish hastighed UK

IPVanish Speed ​​Test (London, UK)

IPVanish speedtest, Canadas server

IPVanish Speed ​​Test (Montreal, Canada)

ExpressVPN-hastighed

ExpressVPN-hastighedstest (London, UK)

ExpressVPN-hastighedstest (London, UK)

ExpressVPN hastighedstest (Holland)

ExpressVPN hastighedstest (Holland)

Hastighedstestanalyse / dom:
ExpressVPN satte meget respektable hastigheder (50 Mbps på internationale servere er ganske respektabelt) men IPVanish har et samlet hurtigere netværk i vores erfaring.

IPVanish har en urimelig hurtig fordel, fordi deres moderselskab er en af ​​de største leverandører af CDN (data backbone) i verden.

VINNER: IPVanish (men ExpressVPN er langt over gennemsnittet)

Torrentvenlighed / Torrentfunktioner

Hvis du er den primære grund til at købe en VPN er at downloade torrenter anonymt, er dette afsnit ekstremt vigtigt. Hvis ikke, er du velkommen til at springe det over.

I dette afsnit skal vi se på hver enkelt udbyders holdning til bittorrente brugere. Vi undersøger også, hvilke (hvis nogen) nyttige funktioner hver tjeneste inkluderer, der giver ekstra værdi for torrent / p2p-downloadere.

IPVanish Torrent-venlighed: 9/10

IPVanish scorede oprindeligt en 7/10 for torrent-venlighed, da vi først rangerede VPN-udbydere i 2014, men de har foretaget en række markante ændringer siden da. De er nu en af ​​de bedre VPN-muligheder for torrentbrugere over hele verden.

IPVanish Torrentpolitik

Som anført i deres FAQ (skærmbillede nedenfor) har IPvanish oplyst, at de faktisk tillader torrents / p2p på deres VPN-netværk. Som for alle VPN-udbydere er din brug underlagt deres vilkår & betingelser for acceptabel brug, som kan findes på deres websted.

IPVanish torrent / p2p politik

IPVanish torrent politik

IPVanish Torrent-relaterede funktioner:

Hvis du ofte downloader torrenter, har du muligvis brug for et mere specifikt funktionssæt, end mange VPN-udbydere tilbyder. Heldigvis har IPVanish næsten alle de vigtigste funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger / sikkerhed, som du ønsker (med et par flere i øjeblikket under udvikling).

Her er IPvanishs bedste funktioner til torrentbrugere:

 • Politik for ‘nul log’: Vi anbefaler altid at vælge en VPN, der ikke logger. IPVanish opfylder disse kriterier.
 • Kill-Switch: Du vil ikke have, at din IP-adresse lækker, hvis VPN kobler fra. IPVanish’s software har en kill-switch, der øjeblikkeligt stopper din internetforbindelse, hvis VPN mislykkes.
 • Torrentvenlige serverplaceringer: IPVanish har hurtige servere i mange torrentvenlige lande, herunder Schweiz og Holland.
 • 256-bit kryptering: Dette er den stærkeste tilgængelige krypteringsstyrke (der stadig giver rimelige hastigheder). Det er den samme krypteringsstyrke, der bruges af det amerikanske militær til kritisk kommunikation. Kryptering forhindrer din ISP (internetudbyder) i at læse din trafik eller se, hvilke filer du downloader. Det hjælper også med at forhindre gasspjæld af dine torrents.

ExpressVPN Torrent-venlighed: 7/10

ExpressVPN leverer et ok funktionssæt til torrentbrugere. De har 256-bit kryptering (det samme som IPvanish) og en næsten identisk kill-switch. De kommer kort op på logpolitikken. Mens ExpressVPN siger, at deres logfiler ikke inkluderer din IP-adresse, foretrækker vi stadig, at de vedtager en ægte nul-log-politik, ligesom andre VPN’er har.

IPVanish og ExpressVPN er temmelig ens med hensyn til softwarefunktioner, men forskellen i log-privatliv skubber IPVanish videre.

VINNER: IPVanish

Prissætning (Hvilken udbyder er det bedre tilbud?)

IPVanish og Express prises i midten & høj ende af VPN-prissætning. Generelt kommer højere priser med større hastigheder (fordi din VPN-udbyder har råd til at bruge mere $ pr. Bruger på serveromkostninger). Denne sammenligning er ingen undtagelse, og begge disse udbydere har hastigheder, der ligger langt over gennemsnittet. Her er prissiderne for begge:

IPVanish-priser

IPVanish prisplaner

IPvanish er typisk $ 10 / måned, hvis du vælger at gå måned til måned, men den bedste værdi er bestemt det 1-årige abonnement, der fungerer til et gennemsnit på $ 6,49 / måned.

ExpressVPN-prissætning

ExpressVPN-prissætning

Med 1-måneders planer, der starter ved næsten $ 13, er ExpressVPN let en af ​​de dyreste VPN-udbydere. Du får en betydelig rabat for at købe et årligt abonnement, og på tidspunktet for denne artikel kaster ExpressVPN i øjeblikket 3 bonusmåneder gratis (i alt 15 måneder).

Bedste refusionspolitik: IPVanish vs. Express VPN

Tilbagebetalings politik

Både IPVanish og ExpressVPN har en 100% tilfredshedsgaranti, og du kan få en fuld refusion inden for den tildelte refusionsperiode, hvis du ikke er tilfreds med deres service.

Express VPN-refusionspolitik – 30 dage

ExpressVPN 100% refusionspolitik tilbyder brugerne en fuld refusion af deres abonnementspris inden for de første 30 dage efter service. De vil endda overveje refusioner efter 30-dages-vinduet, hvis du kan bevise, at deres tjeneste var utilgængelig eller ikke fungerer korrekt. Dette er en brancheførende refusionspolitik (jeg har endnu ikke set et VPN-firma tilbyde mere end 30 dage)
Du kan annullere din konto med fuld refusion inden for 30 dage efter det oprindelige køb … Restitutioner ud over det 30 dages købsvindue vil kun blive vurderet efter ExpressVPNs skøn, hvis en abonnent kan demonstrere, at tjenesten ikke var tilgængelig eller anvendelig i abonnementsperioden, og at der blev gjort rimelige forsøg på at kontakte ExpressVPN for at løse problemet – ExpressVPN TOS

IPVanish – 7 dage

IPVanish giver brugerne 7 dage til at kræve refusion. Dette er omtrent gennemsnittet, så længe varigheden gælder for en refusionspolitik. Brugere kan kræve deres refusion af en eller anden grund blot ved at kontakte support. Efter vores erfaring behandles restitutioner hurtigt og uden meget besvær.

Vinder: ExpressVPN (kan ikke slå 30 dages garanti!)

COnclusion og henstillinger

Mens begge VPN-udbydere tilbyder solid service og funktioner, tror vi, at der er en klar vinder her, og det er IPVanish.

Dette gælder især, hvis din primære VPN-brug vil være torrent / p2p-fildeling, da IPVanish er den eneste af de to med en ægte ‘Zero-Log’ -politik. Og selvfølgelig er prisen altid en faktor, og IPvanish omkring 20% ​​billigere end expressVPN.

Her er en oversigt over vores fund fra denne sammenligning:

IPVanish

IPVanish er en ekstremt dygtig, torrent-venlig VPN. De er blandt de hurtigste VPN-virksomheder til torrenting, og vi udnævnte dem til vores nr. 1-valg for anonyme torrenter i 2016.

Fordele:

 • Ægte ‘No-Logs’-politik
 • Triple IP Lækagebeskyttelse
 • hurtigt

Ulemper:

 • Ingen rigtig. IPVanish har lidt færre serverplaceringer end ExpressVPN, men med over 60 lande er de stadig langt over gennemsnittet.

ExpressVPN

ExpressVPN har fremragende software, og deres mobile VPN-apps (iOS, Android) er nogle af de bedste, så hvis mobilsikkerhed er en prioritet, er de værd at se på. Vi ville bare ønske, at det ikke koste så darn meget.

Fordele:

 • Store desktop og mobile VPN-apps
 • Meget gode hastigheder

Ulemper:

 • De holder forbindelseslogfiler (men ikke IP-adresse)
 • Dyrt.

Bundlinjen

Hvis du har brug for en godt designet, hurtig, godt understøttet VPN til torrents (eller bare generel sikkerhed / streaming), skal IPVanish være en af ​​de første VPN’er, du overvejer. ExpressVPN startede en god kamp, ​​men de blev skåret ud i næsten alle kategorier.

Men hvis du stadig er opdelt mellem de to, kan du drage fordel af de 100% restitutionsgarantier, som begge udbydere tilbyder, og teste dem selv!

Flere nyttige artikler & guider

Guides
Brug uTorrent anonymt
Brug QBittorrent anonymt
Anonym torrenting i 3 trin
Proxy vs. VPN til sikre torrenter
Guide til Torrentkryptering
Anmeldelser
ExpressVPN Torrent Guide
Privat internetadgang
Torguard
Proxy.sh
IPVanish
VPN-sammenligninger
PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Hidemyass
Torguard vs. BTGuard: Torrent Proxy

Tak, fordi du læste denne VPN-sammenligning :-)

IPVanish

besøg hjemmeside

7-dages 100% refusion politik

ExpressVPN

besøg hjemmeside

30-dages 100% refusion politik
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map