IPVanish vs privat internetadgang 2018

Privat internetadgang og IPVanish er to af de bedste VPN-udbydere, der er tilgængelige for forbrugerne. De er bedst placeret inden for sikkerhed, anonymitet, privatliv, pålidelighed og hastighed. Begge har hovedkvarter i USA, hvilket betyder, at dine data er i hænderne på et velrenommeret firma og ikke en skyggefuld VPN-udbyder uden så meget som en mail-adresse.

PIA var en pioner inden for anonymitet og har ikke opbevaret nogen logfiler siden deres start, og IPVanish sluttede sig til rækken af ​​top-level Ikke-logging VPN-udbydere i begyndelsen af ​​2014. Som du måske har bemærket, fra andre artikler på dette sted, anonymitet og sikkerhed (i vores mening) bør være den højeste prioritet, når du vælger en VPN-udbyder, især for BitTorrent-brugere. Privat internetadgang og IPVanish er to af vores favoritter, så hvem vinder når tungvægt kolliderer? Læs videre!

VPN-sammenligning: Funktioner og specifikationer

Billede

Fuld IPVanish-gennemgang

PIA vs IPVanish

Fuld PIA-gennemgang

IPVanish

 • Baseret i U.S.A..
 • Servere på 6 kontinenter, 59+ lande
 • 14.000+ IP-adresser
 • OpenVPN, L2TP og PPTP-protokoller
 • Har deres egen professionelle VPN-software
 • 256-bit militær kvalitetskryptering
 • Ingen logfiler (ingen forbindelses- eller brugslogfiler)
 • $ 10,00 / måned (1 måned pris)
 • $ 6,49 / måned (12 måneders pris)
 • 7-dages pengene-tilbage-garanti

Særtilbud: Få begrænset 20% rabat på den anførte pris i op til 3 år! Det er under $ 5,25 / måned. (For at få det særlige tilbud, skal du klikke på linket ovenfor og vente ca. 30 sekunder på et popup-tilbud med specialtilbud for at kræve din rabat)

Privat internetadgang

 • Baseret i U.S.A..
 • Servere på 3 kontinenter, 10 lande
 • 1.000+ IP-adresser
 • OpenVPN, L2TP og PPTP + Gratis proxyservice
 • Har deres egen professionelle VPN-software
 • 128-bit til 1024-bit kryptering (afhænger af protokol)
 • Ingen logfiler (ingen forbindelses- eller brugslogfiler)
 • $ 6,95 / måned (1 måned pris)
 • $ 3.33 / måned (12 måneders pris)
 • Ingen tilbagebetalingspolitik

Få 1 års privat internetadgang for kun $ 40!

IPvanish vs privat internetadgang software sammenligning

Oversigt:

IPVanish
IPVanish’s software er hovedsagelig funktion i stedet for dikkedarer. De er stolte af deres øverste hastighed på deres Tier-1 VPN-netværk og deres imponerende liste over servere i over 59 lande på hvert kontinent undtagen Antarktis. Du får OpenVPN, L2TP og PPTP-forbindelse, 1-klik-forbindelse og muligheden for at sortere servere efter land eller pingtid, men ikke meget andet.

Privat internetadgang (PIA)
PIA tager en lidt anden tilgang. I stedet for at forsøge at konkurrere med serverens variation, tilbyder de servere i 10 lande (de fleste af dem, du gerne vil have, herunder USA, Holland og England). PIA kompenserer for deres manglende servervariation med utroligt funktionel software og sikkerhedsfunktioner, der findes i næsten ingen andre VPN-udbyders software. Den imponerende liste over funktioner inkluderer: DNS Lækebeskyttelse, VPN Kill Switch og justerbar krypteringsstyrke.
&# 65279; IPVanish VPN-software&# 65.279;
IPVanish har netop frigivet deres nye 2.0-version software med endnu flere funktioner end før, inklusive serverkortvisning, og automatisk IP-rotation. Lad os se på alle IPVanishs funktioner mere detaljeret.

IPVanish-softwarefunktioner

 • Autologon / Autoforbind
 • Vælg Autoconnect-server
 • Sorter servere efter pingtid, by eller land
 • Vælg server fra kortvisning
 • Kontroller IP-adressen for at bekræfte VPN-forbindelsen
 • Visuel systembakkeindikator (rød, når den er frakoblet / grøn, når den er tilsluttet)
 • Valgfri IP-rotation med justerbart tidsinterval
 • Valg af manuel port / protokolvalg (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Smart servervalg efter ønsket brug: (Hastighed, videostreaming, spil osv.)

Funktioner, vi gerne vil se i fremtiden:

 • DNS-lækage beskyttelse
 • VPN Kill-switch / Auto-afbrydelse på faldet VPN-forbindelse

IPVanish-softwarefunktioner dybdegående:

Autologon / Autoforbind
Brugere får valget om at oprette forbindelse ved opstart eller til at oprette forbindelse manuelt. Du kan også vælge den server, du automatisk vil oprette forbindelse til, og om du vil gemme dine loginoplysninger eller indtaste dem hver gang.

Valg / skiftning af servere
Brugere får valget mellem at vælge fra IPVanish’s 100+ VPN-servere ved hjælp af enten listevisningen (sorterbar efter land, by eller pingtid) eller kortvisningen til visuel servervalg. Den nyeste 2.0-version af IPVanish’s VPN-software tillader det nu on-the-fly IP-switching uden at afbryde forbindelsen når du bruger OpenVPN og IP’erne kan roteres automatisk ved et bruger specificeret tidsinterval, tilføjes yderligere til dit privatliv og anonymitet online.

(funktion (jQuery) {
funktion init () {windows.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({ElementID:"908959832306279364",nav:"ingen",navLocation:"bund",captionLocation:"bund",overgang:"falme",automatisk afspilning:"1",hastighed:"5",aspectRatio:"auto",showControls:"rigtigt",randomStart:"falsk",billeder: [{"url":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","bredde":"400","højde":"304","billedtekst":"IPVanish IP-switching"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","bredde":"400","højde":"288","billedtekst":"IPVanish serverlistevisning"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","bredde":"400","højde":"287","billedtekst":"IPVanish Server Map View"}]})}
jQuery (dokument) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Privat internetadgangssoftware
Privat internetadgang tilbyder en af ​​vores foretrukne softwarepakker rundt omkring. De har alle de sikkerhedsfunktioner, vi ønsker, i en dejlig enkel pakke.

PIA-funktioner:

 • Auto-login / Auto-Connect
 • Valg af protokol (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Portvalg (TCP / UDP, portnummer)
 • Krypteringsstyrke (Når du bruger OpenVPN kan du manuelt justere VPN-tunnelen og nøglestyrken)
 • DNS-lækage beskyttelse
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Portvideresendelse
 • Visuel forbindelsesindikator for ikonet i systembakken (Grøn = Tilsluttet, Rød = Ikke tilsluttet)

Privat internetadgangssoftwarefunktioner dybdegående

Forbindelsestype: Vælg TCP eller UDP
Fjernport: Vælg Auto, eller vælg manuelt
Lokal havn: Vælg den port, du vil bruge til VPN på dit lokale netværk til videresendelse (hvis aktiveret)
Toggle Portvideresendelse: Tænd sluk
VPN Kill Switch: Til / Fra (afbryder øjeblikkelig din internetforbindelse, hvis VPN falder. Og hvorfor de er en fantastisk funktion for bittorrent-brugere.

DNS-lækage beskyttelse: En ekstra stop-gap-foranstaltning sikrer, at alle DNS-opslag (når du er computer, prøver at finde en webside) går gennem VPN-tunnelen i stedet for uden for den (dette er en Windows-fejl, og mange VPN’er retter det ikke. Gå til DNSLeakTest.com for at lære mere)

IPv6-beskyttelse: Deaktiver eventuelt brugen af ​​IPv6-protokollen over VPN for ekstra sikkerhed.

Privat internetadgang vs IPVanish-software

Indstillinger for privat internetadgang

Avancerede PIA-sikkerhedsindstillinger
Du kan manuelt ændre krypteringsstyrken i VPN-datatunnelen, op til 256-bit Blowfish-kryptering. Du kan også justere krypteringsniveauet for dataautentificering og RSA-nøglehåndtryk, op til 4096 bit.

PIA vs IPVanish avancerede sikkerhedsindstillinger

Avancerede sikkerhedsindstillinger

Konklusion af software:
Både PIA og IPVanish tilbyder imponerende softwarefunktioner, men vi giver Privat internetadgang kanten på grund af deres banebrydende sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at brugerne kan forblive anonyme, selv i tilfælde af en utilsigtet VPN-afbrydelse. Vi værdsætter også udvalget af manuelle indstillinger i softwaren til finjustering af krypteringsstyrken for mere sikkerhed / hastighed i henhold til brugerens præferencer.
Bedste software: Privat internetadgang (Klik for at få PIA for kun $ 3,33 / måned)
Køb VPN

IPVanish vs PRivate Internet Access: Sikkerhed og privatliv

Når det kommer til sikkerhed og privatliv for VPN-udbydere, ser vi på følgende kriterier: krypteringsstyrke, logningspolitik, Bitcoin-betalinger, og yderligere sikkerhedsfunktioner. Lad os tage et hurtigt kig på, hvordan de stables op ad hovedet.

IPVanish
Absolut ingen VPN-logfiler. Helt anonym
Krypteringsstyrke op til 256-bit
Bitcoin accepteret
DNS-lækage beskyttelse indbygget
Ingen VPN Kill-switch
Ingen IPv6-beskyttelse
Torrenter tilladt
NAT Firewall Inkluderet Gratis
Privat internetadgang:
Absolut ingen VPN-logfiler. Helt anonym
Krypteringsstyrke op til 256-bit
Bitcoin accepteret
DNS Lækagebeskyttelse indbygget
VPN Kill Switch
IPv6-beskyttelse
Torrenter tilladt
Ingen firewall

Som du kan se begge dele PIA og IPVanish er ikke-logførende VPN-udbydere. De holder ikke nogen VPN-logfiler overhovedet. Dette er vores topkriterier for bedømmelse af VPN-udbyders sikkerhed / privatliv og begge passerer med flyvende farver.

Som for de andre funktioner har begge VPN’er lignende kryptering og anonyme betalingsmuligheder. Med hensyn til DNS-lækager, registrerede vi ikke lækager ved hjælp af IPVanish’s software, selvom de ikke har indbygget DNS-lækager, men vi giver stadig PIA kanten der.

Privat internetadgang tilbyder også en VPN kill-switch (en fantastisk sikkerhedsfunktion, der automatisk dræber din internetforbindelse, hvis din VPN-forbindelse mislykkes, hvilket sikrer, at din ægte IP-adresse ikke ved et uheld udsættes på bittorrent eller på internettet) samt IPv6-lækagebeskyttelse ( en kendt windows-fejl). uheldigvis IPVanish tilbyder ikke disse funktioner.

Et område hvor IPVanish skiller sig virkelig ud, dog er inkluderingen af ​​en Gratis NAT-firewall med deres VPN-service. Dette er en sjælden og imponerende funktion, der kun findes i nogle få VPN-udbydere. Det hjælper med at forhindre hackere, bots eller malware i at nå din computer gennem VPN-tunnelen startende med din anonyme IP-adresse. Det filtrerer data, der går opstrøms gennem VPN-tunnelen for at sikre, at det er de data, du har anmodet om, og ikke noget ondsindet.

Konklusion:
IPVanish laver en imponerende sag med deres gratis NAT-firewall-service, men PIA’er VPN Kill-Switch, og DNS-lækage beskyttelse såvel som justerbar krypteringsstyrke giver dem kanten. I sidste ende kommer det bare ned til, hvilke funktioner der er mest vigtige for dig, da DNS-lækagebeskyttelse og kill-switch-funktionalitet kan føjes til enhver VPN med gratis tredjepartssoftware, mens en VPN-firewall ikke kan.
Bedste sikkerhed: Privat internetadgang (ved en næse)

Serverplaceringer og andre funktioner

IPVanish

 • 59+ lande med servere
 • 6 kontinenter med servere
 • 100+ forskellige byer
 • IP-rotation uden at miste VPN-forbindelsen
 • Ingen gratis proxy-servere
Privat internetadgang

 • 10 lande med servere
 • 3 kontinenter med servere
 • 17+ forskellige byer
 • Ingen IP-rotation
 • Gratis proxy-servere inkluderet i VPN

Klart, IPVanish har en massiv fordel i antallet af serverplaceringer. De er faktisk den hurtigst ekspanderende VPN-udbyder i verden og kun 2. til HideMyAss VPN for det samlede antal serverplaceringer. PIA kan tydeligvis ikke konkurrere på denne front og er indhold af at begrænse sig til serverplaceringer i 10 af de mest ønskede lande, herunder USA, UK, Canada, Holland osv. … Klik her for at se IPVanishs fulde liste over serverplaceringer og lande!

IPVanishs IP-rotationsfunktion muliggør planlagt skift af din VPN-tildelte IP-adresse med et specificeret interval for øget sikkerhed. Dette kan være nede uden at afbryde forbindelsen til VPN eller skifte server. I stedet tildeler IPVanish dig blot en af ​​de 14.000 IP’er, som de er i besiddelse, mens de stadig er tilsluttet.

Privat internetadgang tilbyder en yderligere funktion, som IPVanish ikke gør. De omfatter gratis proxy-servere med deres VPN-pakke. Dette giver dig mulighed for at anonymisere et specifikt program eller protokol i stedet for hele din forbindelse ved hjælp af VPN. Du kan endda bruge dem samtidig, for eksempel at forbinde din torrent-klient via en nederlands proxy-server. Denne forbindelse vil findes i VPN-forbindelsen til en USA-server, der beskytter hele computeren. Nydelig he?

Bedste servere / funktioner: 59 lande er svære at slå. IPVanish vinder helt sikkert!

VPN-hastighedstest: Privat internetadgang vs. IPVanish

Oversigt:
At gå ind skal du vide, at dette muligvis ikke er en retfærdig kamp. IPVanish er den eneste VPN-udbyder i verden der styrer deres on-tier-1 dataarbone. Dette betyder, at IPVanish har direkte adgang til globale datahovedveje, der blev bygget af deres moderselskab (Highwinds) i stedet for at leje adgang til båndbredde og servere som andre VPN’er gør. Dette betyder, at det eneste, der begrænser IPVanish’s hastighed, er mængden af ​​båndbredde, de er villige til at allokere til deres VPN-service, men de betragtes bredt som den hurtigste VPN-udbyder i verden. De fleste af deres kunders egne internetforbindelser vil ikke være næsten hurtige nok til at drage fuld fordel af al den hastighed, IPVanish har at tilbyde.

Faktorer, der påvirker hastighedstestresultaterne:
De hastigheder, som brugerne ser, når de bruger en VPN, påvirkes af mange faktorer, herunder:

 • Serverbelastning
 • Server placering og afstand
 • Serverbåndbredde
 • Krypteringsstyrken for VPN-forbindelsen
 • Båndbredde af brugernes normale internetforbindelse (vores test blev udført på en 50 Mbps forbindelse)

IPVanish hastighedstest

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, USA

IPVanish hastighedstest Californien

IPVanish Californien hastighedstest USA

IPVanish hastighedstest Canada

IPVanish Toronto Speedtest Canada

IPVanish Speed ​​Test Holland

IPVanish Holland Speed ​​Test

Privat internetadgangshastighedstest

PIA NYC hastighedstest

Privat internetadgangshastighedstest New York, USA

PIA hastighedstest Californien

PIA hastighedstest Californien, USA

canada vpn hastighedstest

PIA hastighedstest Toronto, Canada

Privat internetadgang Holland Speed ​​Test

PIA hastighedstest i Holland

Hastighedstestanalyse:
Privat internetadgang optrådte ganske beundringsværdigt, i betragtning af at de er en af ​​de mest overkommelige VPN-udbydere i verden. Når det er sagt, IPVanish slog dem på hvert sted, i samme tilfælde næsten fordobling af PIA’s hastighed. Enten VPN-udbyder skal være mere end hurtig nok til HD-videostreaming mellem kontinenter eller downloade torrenter (forudsat at din egen internetforbindelse er hurtig nok), men hvis det er vigtigt for dig at have den hurtigste hastighed som muligt, ville du have det bedre få IPVa&# 65.279; nish, især hvis du er ISP-forbindelse er 25 Mbps eller hurtigere.
Vinder: IPVanish

Pris og værdi

Privat internetadgang har 2 vpn-pakker, der er værd at overveje (6-månedersplanen er kun et par dollars billigere end 12-månedersplanen og bør aldrig købes. Alle planer inkluderer alle VPN-funktioner og ubegrænset båndbredde og dataoverførsel. Priserne er:

 • 1 måned – $ 6,95 eller
 • 1 år – $ 39,95 ($ 3,33 / måned).

Dette er en utrolig værdi for mig, og næsten uovertruffen af ​​enhver anden VPN-udbyder af høj kvalitet. Den eneste, der kommer tæt på, ville være Proxy.sh.

IPVanish tilbud 3 VPN-pakker alt inklusive de samme funktioner og servere, den eneste forskel er abonnementets varighed:
1 måned – $ 10
3 måneder – $ 26.99
12 måneder – $ 77,99
($ 6,50 / måned)

Deres priser er meget lig HideMyAss, deres nærmeste konkurrent med hensyn til serverplaceringer, men IPvanish har dem slå tydeligt med hastighed, torrentvenlighed og deres nye No Logs Policy.
Special tilbud!!!! – Fra dette tidspunkt kan du spare yderligere 20% i dine første tre faktureringsperioder (op til 1 år)
For at kræve tilbuddet skal du klikke på linket til specialtilbud og derefter vente 30-60 sekunder, før du skriver dine oplysninger på tilmeldingssiden. Du får en popup med et tilbud på 20%, klik for at kræve (ingen yderligere trin nødvendige) og tilmeld dig derefter. Den nye prisfastsættelse bliver $ 8 / måned eller $ 62,39 / år.

Vinderen af ​​den bedste pris: Privat internetadgang er en uovertruffen værdi for dem, der har et budget, men hvis ekstra servere eller hastighed eller vigtig for dig, er IPVanish meget, især med 20% rabat-kampagnen!

Resumé og konklusioner

IPVanish og Privat internetadgang er to af de bedste VPN-udbydere i hele verden, så vi forventede store ting fra denne head-to-head matchup, og de levede op til hypen. Begge vil tjene dig ganske godt til båndbreddeintensive aktiviteter som HD-video streaming med Hulu eller Netflix. IPVanish’s tier-1 datanetværk skal give dig et lille ekstra løft, hvis du føler, at du har brug for det.

I vores test blev begge konkurrenter meget tæt matchet, idet de hver skilte sig ud på få områder:

IPVanish imponerede virkelig med hastighed og antal serverplaceringer (120+ og tæller)

Privat internetadgang skiller sig ud for deres ekstra sikkerhedsfunktioner (VPN kill switch og DNS lækage beskyttelse), såvel som deres uovertruffen pris og proxy service inkluderet gratis.

Så hvilken VPN skal du vælge? Det kommer virkelig til dine individuelle behov, men her er vores tanker:

Du skal vælge IPVanish, hvis:

 • Hastighed er din højeste prioritet
 • Din internetforbindelse er 40 Mbps+
 • Du har brug for adgang til VPN-servere i mange forskellige lande
 • Du vil se Hulu eller Netflix fra Asien, Afrika, Sydamerika eller Østeuropa

Få IPVanish til så lavt som $ 5,25 / måned

Du skal vælge privat internetadgang, hvis:

 • Du har brug for maksimal sikkerhed / anonymitet
 • Pris er meget vigtig for dig
 • Et par serverplaceringer er nok, så længe de er på de rigtige steder (USA, Holland, England, Tyskland, Hong Kong)

Få privat internetadgang for kun $ 3,33 / måned!

Relaterede artikler, som du måske finder nyttige:

 • IPVanish VPN-gennemgang
 • Anmeldelse af privat internetadgang
 • Torrent installationsvejledninger
  • Sådan bruges Deluge anonymt
  • Sådan bruges uTorrent anonymt
  • Sådan bruges Vuze anonymt
  • Anonym bittorrent i 3 nemme trin

VPN-sammenligninger:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Privat internetadgang vs. Torguard
 • Privat internetadgang vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (Bedste Torrent-proxy)

Tak, fordi du læste denne VPN-sammenligning 🙂

IPVanish

besøg hjemmeside

7-dages 100% refusion politik

Privat internetadgang

besøg hjemmeside

7-dages 100% refusion politik
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me