IPVanish vs privat internettilgang 2018

Privat internettilgang og IPVanish er to av de beste VPN-leverandørene tilgjengelig for forbrukere. De er topp rangert innen sikkerhet, anonymitet, personvern, pålitelighet og hastighet. Begge har hovedkontor i USA, noe som betyr at dataene dine er i hendene på et anerkjent selskap og ikke noen skyggefull VPN-leverandør uten så mye som en postadresse.

PIA var en pioner innen anonymitet og har ikke holdt noen logger siden oppstarten, og IPVanish meldte seg inn i toppnivå VPN-leverandører uten logging tidlig i 2014. Som du kanskje har lagt merke til, fra andre artikler på dette nettstedet, anonymitet og sikkerhet (i vår mening) bør være topp prioritet når du velger en VPN-leverandør, spesielt for BitTorrent-brukere. Privat Internett-tilgang og IPVanish er to av favorittene våre, så hvem vinner når tungvektere kolliderer? Les videre!

VPN-sammenligning: Funksjoner og spesifikasjoner

Bilde

Full IPVanish gjennomgang

PIA vs IPVanish

Full PIA gjennomgang

IPVanish

 • Basert i USA.
 • Servere på 6 kontinenter, 59+ land
 • 14 000+ IP-adresser
 • OpenVPN, L2TP og PPTP Protokoller
 • Har sin egen profesjonelle VPN-programvare
 • 256-bit kryptering av militær karakter
 • Ingen logger (ingen tilkoblings- eller brukslogger)
 • $ 10,00 / måned (1 måneders pris)
 • $ 6,49 / måned (12 måneders pris)
 • 7 dagers pengene tilbake-garanti

Spesialtilbud: For en begrenset periode, få ytterligere 20% avslag på den oppførte prisen, i opptil 3 år! Det er under $ 5,25 / måned. (For å få spesialtilbudet, klikk på lenken over og vent i 30 sekunder på at et popup-spesialtilbud gir krav på rabatt)

Privat internettilgang

 • Basert i USA.
 • Servere på 3 kontinenter, 10 land
 • 1000+ IP-adresser
 • OpenVPN, L2TP og PPTP + Gratis proxy-tjeneste
 • Har sin egen profesjonelle VPN-programvare
 • 128-bit til 1024-bit kryptering (avhenger av protokoll)
 • Ingen logger (ingen tilkoblings- eller brukslogger)
 • $ 6,95 / måned (1 måneders pris)
 • $ 3.33 / måned (12 måneders pris)
 • Ingen refusjonspolicy

Få ett års privat internettilgang for bare $ 40!

IPvanish vs privat Internett-tilgang programvare Sammenligning

Oversikt:

IPVanish
IPVanishs programvare er stort sett funksjon i stedet for frills. De setter sin ære i sin toppnivå på Tier-1 VPN-nettverket, og deres imponerende liste over servere i over 59 land på hvert kontinent bortsett fra Antarktis. Du får OpenVPN, L2TP og PPTP-tilkobling, tilkobling med 1 klikk og muligheten til å sortere servere etter land eller pingetid, men ikke mye annet.

Privat internettilgang (PIA)
PIA tar en litt annen tilnærming. I stedet for å prøve å konkurrere med servervariasjon, tilbyr de servere i 10 land (de fleste av dem du ønsker, inkludert USA, Nederland og Storbritannia). PIA kompenserer for deres manglende servervariasjon med utrolig funksjonell programvare og sikkerhetsfunksjoner som finnes i nesten ingen andre VPN-leverandørers programvare. Den imponerende listen over funksjoner inkluderer: DNS Lekkasjebeskyttelse, VPN Kill Switch og justerbar krypteringsstyrke.
&# 65279; IPVanish VPN-programvare&# 65279;
IPVanish har nettopp gitt ut sin nye 2.0-versjonsprogramvare med enda flere funksjoner enn tidligere, inkludert serverkartvisning, og automatisert IP-rotasjon. La oss se på alle funksjonene til IPVanish mer detaljert.

IPVanish programvarefunksjoner

 • Autologin / Auto
 • Velg Autoconnect server
 • Sorter servere etter pingtid, by eller land
 • Velg server fra kartvisning
 • Kontroller IP-adressen for å bekrefte VPN-tilkoblingen
 • Visuell systemstatusfeltindikator (rød når den er koblet fra / grønn når tilkoblet)
 • Valgfri IP-rotasjon med justerbart tidsintervall
 • Manuelt alternativ for valg av port / protokoll (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Valg av smart server etter ønsket bruk: (hastighet, videostreaming, spill osv.)

Funksjoner vi gjerne vil se fremover:

 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • VPN Kill Switch / Auto-frakobling på mistet VPN-tilkobling

IPVanish programvarefunksjoner i dybden:

Autologin / Auto
Brukere får valget om å koble til ved oppstart, eller koble til manuelt. Du kan også velge serveren du automatisk vil koble til, og om du vil lagre innloggingsinformasjon eller skrive dem inn hver gang.

Velge / bytte servere
Brukere får valget mellom å velge fra IPVanishs 100+ VPN-servere ved å bruke listevisningen (sorterbar etter land, by eller pingetid) eller kartvisningen for visuelt servervalg. Den nyeste 2.0-versjonen av IPVanishs VPN-programvare tillater nå on-the-fly IP-bytte uten å koble fra når du bruker OpenVPN, og IP-ene kan roteres automatisk med et brukerdefinert tidsintervall, noe som gir ytterligere personvern og anonymitet på nettet.

(funksjon (jQuery) {
function init () {windows.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"ingen",navLocation:"bunn",captionLocation:"bunn",overgang:"falme",Auto spill:"1",hastighet:"5",størrelsesforholdet:"auto",showControls:"ekte",randomStart:"falsk",Bilder:[{"url":"1/5/9/8/15986964 / 9790913.png","bredde":"400","høyde":"304","bildetekst":"IPVanish IP-svitsjing"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2224540.png","bredde":"400","høyde":"288","bildetekst":"IPVanish Server List View"}, {"url":"1/5/9/8/15986964 / 2552621.png","bredde":"400","høyde":"287","bildetekst":"IPVanish Server Map View"}]})}
jQuery (dokument) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Privat Internett-tilgangsprogramvare
Privat internettilgang tilbyr en av våre favorittprogramvarepakker. De har alle sikkerhetsfunksjonene vi ønsker i en fin enkel pakke.

PIA-funksjoner:

 • Automatisk pålogging / Auto-Connect
 • Protokollvalg (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Portvalg (TCP / UDP, portnummer)
 • Krypteringsstyrke (Når du bruker OpenVPN kan du manuelt justere VPN-tunnelen og nøkkelstyrken)
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Port Videresending
 • Visuell tilkoblingsindikator for ikonet i systemstatusfeltet (grønn = tilkoblet, rød = ikke tilkoblet)

Programvare for privat tilgang til Internett-dybden

Tilkoblingstype: Velg TCP eller UDP
Ekstern port: Velg Auto, eller velg manuelt
Lokal havn: Velg porten du vil bruke for VPN på ditt lokale nettverk for videresending (hvis aktivert)
Veksle Port Videresending: På av
VPN Kill Switch: På / av (kobler øyeblikkelig internettforbindelsen din hvis VPN faller. Og hvorfor de er en flott funksjon for bitorrente brukere.

DNS-lekkasjebeskyttelse: Et ekstra stop-gap-tiltak sikrer at alle DNS-oppslag (når du prøver datamaskinen å prøve å finne en webside) går gjennom VPN-tunnelen i stedet for utenfor den (dette er en Windows-feil, og mange VPN-er korrigerer det ikke. Gå til DNSLeakTest.com for å lære mer)

IPv6-beskyttelse: Deaktiver eventuelt bruken av IPv6-protokollen over VPN for ekstra sikkerhet.

Privat Internett-tilgang vs IPVanish-programvare

Innstillinger for privat Internett-tilkobling

Avanserte PIA-sikkerhetsinnstillinger
Du kan endre krypteringsstyrken til VPN-datatunnelen manuelt, opp til 256-biters Blowfish-kryptering. Du kan også justere krypteringsnivået for dataautentiseringen og RSA-tasten håndtrykk, opptil 4096 biter.

PIA vs IPVanish avanserte sikkerhetsinnstillinger

Avanserte sikkerhetsinnstillinger

Konklusjon av programvare:
Både PIA og IPVanish tilbyr imponerende programvarefunksjoner, men vi gir Privat internettilgang kanten på grunn av sine nyskapende sikkerhetsfunksjoner, og sikrer at brukere kan være anonyme selv i tilfelle en utilsiktet VPN-frakobling. Vi setter også pris på rekke manuelle innstillinger i programvaren for å finpusse krypteringsstyrken for mer sikkerhet / hastighet i henhold til brukerens preferanser.
Beste programvare: Privat internettilgang (Klikk for å få PIA for bare $ 3,33 / måned)
Kjøp VPN

IPVanish vs PRivate Internett-tilgang: sikkerhet og personvern

Når det gjelder sikkerhet og personvern for VPN-leverandører, ser vi på følgende kriterier: krypteringsstyrke, loggpolicy, Bitcoin-betalinger, og ekstra sikkerhetsfunksjoner. La oss ta en rask titt på hvordan de stabler opp hodet til hode.

IPVanish
Absolutt ingen VPN-logger. Helt anonym
Krypteringsstyrke opp til 256-bit
Bitcoin akseptert
DNS-lekkasjebeskyttelse innebygd
Ingen VPN Kill Switch
Ingen IPv6-beskyttelse
Torrenter tillatt
NAT-brannmur inkludert gratis
Privat internettilgang:
Absolutt ingen VPN-logger. Helt anonym
Krypteringsstyrke opp til 256-bit
Bitcoin akseptert
DNS Lekkasjebeskyttelse innebygd
VPN Kill Switch
IPv6-beskyttelse
Torrenter tillatt
Ingen brannmur

Som du kan se, begge deler PIA og IPVanish er ikke-loggførende VPN-leverandører. De har ingen VPN-logger overhodet. Dette er de beste kriteriene for å bedømme sikkerheten / personvernet til VPN-leverandører, og begge passerer med flygende farger.

Når det gjelder de andre funksjonene, har begge VPN-ene lignende kryptering og anonyme betalingsalternativer. Når det gjelder DNS-lekkasjer, oppdaget vi ingen lekkasjer ved å bruke IPVanishs programvare selv om de ikke har innebygd DNS-lekkasjebeskyttelse, men vi gir fortsatt PIA kanten der.

Privat internettilgang tilbyr også en VPN kill-switch (en flott sikkerhetsfunksjon som automatisk dreper Internett-tilkoblingen din hvis VPN-tilkoblingen din mislykkes, og sikrer at din sanne IP-adresse ikke blir utsatt ved en tilfeldighet på bittorrent eller på nettet), så vel som IPv6 lekkasjebeskyttelse ( en kjent windows-feil). dessverre IPVanish tilbyr ikke disse funksjonene.

Ett område der IPVanish skiller seg virkelig ut, er imidlertid inkluderingen av a Gratis NAT-brannmur med VPN-tjenesten deres. Dette er en sjelden og imponerende funksjon som finnes i bare noen få VPN-leverandører. Det hjelper mot å forhindre hackere, roboter eller skadelig programvare fra å nå datamaskinen din via VPN-tunnelen som starter med din anonyme IP-adresse. Den filtrerer data som går oppstrøms gjennom VPN-tunnelen for å sikre at det er data du ba om, og ikke noe ondsinnet.

Konklusjon:
IPVanish gjør en imponerende sak med deres gratis NAT-brannmur-tjeneste, men PIA-er VPN Kill-Switch, og DNS-lekkasjebeskyttelse samt justerbar krypteringsstyrke gir dem kanten. Til slutt kommer det bare ned til hvilke funksjoner som er viktigst for deg, da DNS-lekkasjebeskyttelse og kill-switch-funksjonalitet kan legges til hvilken som helst VPN med gratis tredjepartsprogramvare, mens en VPN-brannmur ikke kan.
Beste sikkerhet: Privat internettilgang (ved en nese)

Serverlokasjoner og andre funksjoner

IPVanish

 • 59+ land med servere
 • 6 kontinenter med servere
 • 100+ forskjellige byer
 • IP-rotasjon uten å miste VPN-tilkoblingen
 • Ingen gratis proxy-servere
Privat internettilgang

 • 10 land med servere
 • 3 kontinenter med servere
 • 17+ forskjellige byer
 • Ingen IP-rotasjon
 • Gratis proxy-servere inkludert i VPN

Helt klart, IPVanish har en enorm fordel i antall serverplasser. De er faktisk den raskest voksende VPN-leverandøren i verden og den andre bare til HideMyAss VPN for det totale antall serverplasseringer. PIA kan tydeligvis ikke konkurrere på den fronten og er fornøyd med å begrense seg til serverplasseringer i 10 av de mest ønskede land, inkludert USA, Storbritannia, Canada, Nederland, osv. … Klikk her for å se IPVanish sin komplette liste over serverplasseringer og land!

IPVanishs IP-rotasjonsfunksjon muliggjør planlagt bytte av VPN-tilordnet IP-adresse med et spesifikt intervall for ekstra sikkerhet. Dette kan være nede uten å koble fra VPN eller bytte server. I stedet tildeler IPVanish deg bare en annen av de 14.000 IP-ene som de er i besittelse mens de fremdeles er tilkoblet.

Privat internettilgang tilbyr en ekstra funksjon som IPVanish ikke gjør. De inkluderer gratis proxy-servere med VPN-pakken. Dette lar deg anonymisere et spesifikt program eller protokoll i stedet for hele forbindelsen din ved hjelp av VPN. Du kan til og med bruke dem samtidig, for eksempel å koble din torrent-klient via en proxy-server i Nederland. Denne forbindelsen vil eksistere i VPN-tilkoblingen til en USA-server som beskytter hele datamaskinen. Ryddig he?

Beste servere / funksjoner: 59 land er tøffe å slå. IPVanish vinner helt sikkert!

VPN-hastighetstest: Privat Internett-tilgang vs. IPVanish

Oversikt:
Å gå inn bør du vite at dette kanskje ikke er en rettferdig kamp. IPVanish er den eneste VPN-leverandøren i verden som kontrollerer deres ryggrad for tier-1. Dette betyr at IPVanish har direkte tilgang til globale datahurtigveier som ble bygget av morselskapet deres (Highwinds) i stedet for å leie tilgang til båndbredde og servere som andre VPN-er gjør. Dette betyr at det eneste som begrenser IPVanishs hastighet er mengden båndbredde de er villige til å tildele til VPN-tjenesten deres, men at de anses for å være den raskeste VPN-leverandøren i verden. De fleste av kundenes egne internettforbindelser vil ikke være nesten raske nok til å dra full nytte av all hastigheten IPVanish har å tilby.

Faktorer som påvirker hastighetstestresultatene:
Hastighetene brukere vil se når de bruker et VPN påvirkes av mange faktorer, inkludert:

 • Serverbelastning
 • Serverplassering og avstand
 • Serverbåndbredde
 • Krypteringsstyrke for VPN-tilkoblingen
 • Båndbredde for brukernes normale internettforbindelse (testen vår ble utført på en 50 Mbps tilkobling)

IPVanish hastighetstest

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, USA

IPVanish Speed ​​Test California

IPVanish California Speed ​​Test USA

IPVanish hastighetstest Canada

IPVanish Toronto Speedtest Canada

IPVanish Speed ​​Test Nederland

IPVanish Nederland hastighetstest

Privat tilgang til hastighetstest

PIA NYC hastighetstest

Privat internettilgang hastighetstest New York, USA

PIA hastighetstest california

PIA Speed ​​Test California, USA

canada vpn hastighetstest

PIA hastighetstest Toronto, Canada

Privat internettilgang Nederland hastighetstest

PIA hastighetstest i Nederland

Hastighetstestanalyse:
Privat internettilgang opptrådte ganske beundringsverdig, med tanke på at de er en av de rimeligste VPN-leverandørene i verden. Når det er sagt, IPVanish slo dem på alle steder, i samme tilfeller nesten dobling av PIAs hastighet. Enten VPN-leverandøren bør være mer enn rask nok for HD-videostreaming mellom kontinenter eller laste ned torrenter (forutsatt at din egen internettforbindelse er rask nok), men hvis det å ha den raskeste hastigheten som mulig er viktig for deg, ville du bedre få IPVa&# 65279; nish, spesielt hvis du er ISP-tilkobling, er 25 Mbps eller raskere.
Vinner: IPVanish

Pris og verdi

Privat internettilgang har to vpn-pakker som er verdige til vurdering (6-månedersplanen er bare noen få dollar billigere enn 12-månedersplanen og skal aldri kjøpes. Alle planer inkluderer alle VPN-funksjoner og ubegrenset båndbredde og dataoverføring. Prisene er:

 • 1 måned – $ 6,95 eller
 • 1 år – 39,95 dollar ($ 3.33 / måned).

Dette er en utrolig verdi for meg, og nesten uovertruffen av andre VPN-leverandører av topp kvalitet. Den eneste som kommer nær ville være Proxy.sh.

IPVanish tilbud 3 VPN-pakker alt inkludert de samme funksjonene og serverne, den eneste forskjellen er varigheten av abonnementet:
1 måned – 10 dollar
3 måneder – $ 26.99
12 måneder – 77,99 dollar
($ 6,50 / mnd)

Prisene deres ligner veldig på HideMyAss, deres nærmeste konkurrent når det gjelder serverplasseringer, men IPvanish har slått tydelig med hastighet, torrentvennlighet og deres nye No Logs Policy.
Spesialtilbud!!!! – Fra dette tidspunktet kan du spare 20% ekstra for de tre første faktureringsperiodene (opptil 1 år)
For å kreve tilbudet, klikk på spesialtilbudkoblingen og vent deretter 30-60 sekunder før du skriver inn informasjonen din på påmeldingssiden. Du vil få en popup med 20% tilbud, klikk for å kreve (ingen ekstra trinn nødvendig) og deretter registrere deg. Den nye prisingen blir $ 8 / mnd eller $ 62,39 / år.

Vinner av beste pris: Privat internettilgang er en uslåelig verdi for de som har et budsjett, men hvis ekstra servere eller hastighet eller viktig for deg, er IPVanish mye, spesielt med 20% avslag på kampanjen!

Sammendrag og konklusjoner

IPVanish og Privat internettilgang er to av de beste VPN-leverandørene i hele verden, så vi forventet gode ting fra denne head-to-head matchupen og de levde opp til hypen. Begge vil tjene deg ganske bra for båndbreddeintensive aktiviteter som HD-videostreaming med Hulu eller Netflix. IPVanishs tier-1 datanettverk skal gi deg et lite ekstra løft hvis du føler at du trenger det.

I testene våre var begge konkurrenter veldig tett, og hver skilte seg ut på noen få områder:

IPVanish imponerte virkelig med hastighet og antall serverplasser (120+ og teller)

Privat Internett-tilgang skiller seg ut for deres ekstra sikkerhetsfunksjoner (VPN kill switch og DNS lekkasjebeskyttelse), så vel som deres uslåelige priser og proxy-tjenester inkludert gratis.

Så hvilken VPN bør du velge? Det kommer virkelig til dine individuelle behov, men her er våre tanker:

Du bør velge IPVanish hvis:

 • Hastighet er din topp prioritet
 • Internett-tilkoblingen din er 40 Mbps+
 • Du trenger tilgang til VPN-servere i mange forskjellige land
 • Du vil se Hulu eller Netflix fra Asia, Afrika, Sør-Amerika eller Øst-Europa

Få IPVanish for så lavt som $ 5,25 / måned

Du bør velge privat internettilgang hvis:

 • Du trenger maksimal sikkerhet / anonymitet
 • Pris er veldig viktig for deg
 • Noen få serverplasser er nok så lenge de er på de riktige stedene (USA, Nederland, Storbritannia, Tyskland, Hong Kong)

Få privat internettilgang for bare $ 3,33 / måned!

Relaterte artikler du kan finne nyttige:

 • IPVanish VPN-gjennomgang
 • Privat gjennomgang av Internett-tilgang
 • Torrentoppsettveiledninger
  • Hvordan bruke Deluge anonymt
  • Hvordan bruke uTorrent anonymt
  • Hvordan bruke Vuze anonymt
  • Anonym Bittorrent i 3 enkle trinn

VPN-sammenligninger:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Privat Internett-tilgang vs. Torguard
 • Privat Internett-tilgang vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (Beste Torrent-proxy)

Takk for at du har lest denne VPN-sammenligningen 🙂

IPVanish

Besøk nettstedet

7-dagers 100% refusjonspolicy

Privat internettilgang

Besøk nettstedet

7-dagers 100% refusjonspolicy
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me