IPVanish vs privat internetåtkomst: VPN-jämförelse

IPVanish vs privat internetåtkomst 2018

Privat internetuppkoppling och IPVanish är två av de bästa VPN-leverantörerna tillgängliga för konsumenterna. De är högst rankade inom säkerhet, anonymitet, integritet, tillförlitlighet och snabbhet. Båda har sitt huvudkontor i USA, vilket betyder att dina uppgifter ligger i ett ansedd företag och inte någon skuggig VPN-leverantör utan så mycket som en postadress.


PIA var en pionjär inom anonymitet och har inte hållit några loggar sedan starten, och IPVanish anslöt sig till toppnivåer som inte loggar VPN-leverantörer i början av 2014. Som ni kanske har märkt, från andra artiklar på denna webbplats, anonymitet och säkerhet (i vår åsikt) bör vara högsta prioritet när du väljer en VPN-leverantör, särskilt för BitTorrent-användare. Privat internetåtkomst och IPVanish är två av våra favoriter, så vem vinner när tunga vikter kolliderar? Läs vidare!

VPN-jämförelse: Funktioner och specifikationer

Bild

Fullständig IPVanish-granskning

PIA vs IPVanish

Fullständig PIA-granskning

IPVanish

 • Baserat i U.S.A..
 • Servrar på 6 kontinenter, 59+ länder
 • 14 000+ IP-adresser
 • OpenVPN-, L2TP- och PPTP-protokoll
 • Har sin egen professionella VPN-programvara
 • 256-bitars kryptering av militär kvalitet
 • Inga loggar (ingen anslutnings- eller användarloggar)
 • $ 10,00 / månad (en månad pris)
 • 6,49 USD / månad (12 månaders pris)
 • 7 dagars pengarna tillbaka-garanti

Specialerbjudande: Få ytterligare 20% rabatt på det angivna priset i upp till 3 år! Det är under $ 5,25 / månad. (För att få specialerbjudandet, klicka på länken ovan och vänta i cirka 30 sekunder på att en specialerbjudande popup för att få din rabatt)

Privat internetuppkoppling

 • Baserat i U.S.A..
 • Servrar på 3 kontinenter, 10 länder
 • 1 000+ IP-adresser
 • OpenVPN, L2TP och PPTP + Gratis proxyservice
 • Har sin egen professionella VPN-programvara
 • 128-bitars till 1024-bitars kryptering (beror på protokoll)
 • Inga loggar (ingen anslutnings- eller användarloggar)
 • $ 6,95 / månad (en månad pris)
 • $ 3,33 / månad (12 månaders pris)
 • Ingen återbetalningspolicy

Få ett års privat Internet-åtkomst för endast $ 40!

IPvanish vs privat Internet-programvara Jämförelse

Översikt:

IPVanish
IPVanishs mjukvara är mestadels funktion istället för krusiduller. De är stolta över sin toppnivå på sitt Tier-1 VPN-nätverk och sin imponerande lista över servrar i över 59 länder på alla kontinenter utom Antarktis. Du får OpenVPN-, L2TP- och PPTP-anslutning, 1-klickanslutning och möjligheten att sortera servrar efter land eller pingtid, men inte mycket annat.

Privat internetåtkomst (PIA)
PIA tar en annorlunda inställning. Istället för att försöka konkurrera med servervariation, erbjuder de servrar i tio länder (de flesta av dem du vill ha inklusive USA, Nederländerna och Storbritannien). PIA kompenserar för sin brist på servervariation med otroligt funktionell mjukvara och säkerhetsfunktioner som finns i nästan inga andra VPN-leverantörers programvara. Den imponerande listan över funktioner inkluderar: DNS Leak Protection, VPN Kill Switch och justerbar krypteringsstyrka.
&# 65279; IPVanish VPN-programvara&# 65279;
IPVanish släppte just sin nya 2.0-programvara med ännu fler funktioner än tidigare, inklusive serverkartavy, och automatiserad IP-rotation. Låt oss titta på alla IPVanishs funktioner mer i detalj.

IPVanish mjukvarufunktioner

 • Autologin / Autoconnect
 • Välj Autoconnect-server
 • Sortera servrar efter pingtid, stad eller land
 • Välj server från kartvy
 • Kontrollera IP-adressen för att verifiera VPN-anslutningen
 • Visuell systemfackindikator (röd när den är kopplad / grön när den är ansluten)
 • Valfri IP-rotation med justerbart tidsintervall
 • Manuellt alternativ för val av port / protokoll (PPTP, L2TP, OpenVPN)
 • Smart serverval efter önskad användning: (hastighet, videoströmning, spel osv.)

Funktioner som vi skulle vilja se i framtiden:

 • DNS Leak Protection
 • VPN Kill Switch / Auto-disconnect på borttagna VPN-anslutning

IPVanish-mjukvarufunktioner i djup:

Autologin / Autoconnect
Användarna får valet om de vill ansluta vid start eller ansluta manuellt. Du kan också välja den server som du automatiskt vill ansluta till och om du vill spara dina inloggningsuppgifter eller skriva in dem varje gång.

Att välja / byta servrar
Användarna får valet att välja mellan IPVanishs 100+ VPN-servrar med antingen listvy (sorterbar efter land, stad eller pingtid) eller kartvy för visuell serverval. Den senaste 2.0-versionen av IPVanishs VPN-programvara tillåter nu on-the-fly IP-växling utan att koppla bort när du använder OpenVPN och IP: erna kan roteras automatiskt med ett användarspecerat tidsintervall, vilket lägger ytterligare till din integritet och anonymitet online.

(funktion (jQuery) {
function init () {windows.wSlideshow && window.wSlideshow.render ({elementID:"908959832306279364",nav:"ingen",navLocation:"botten",captionLocation:"botten",övergång:"blekna",autospela:"1",fart:"5",sidförhållande:"bil",showControls:"Sann",randomStart:"falsk",bilder:[{"url":"1/5 / 9/8 / 15.986.964 / 9790913.png","bredd":"400","höjd":"304","rubrik":"IPVanish IP-växling"}, {"url":"1/5 / 9/8 / 15.986.964 / 2224540.png","bredd":"400","höjd":"288","rubrik":"IPVanish Server Listvy"}, {"url":"1/5 / 9/8 / 15.986.964 / 2552621.png","bredd":"400","höjd":"287","rubrik":"IPVanish Server Map View"}]})}
jQuery (dokument) .ready (init);
}) (Window.jQuery)

Programvara för privat åtkomst till Internet
Privat internetuppkoppling erbjuder ett av våra favoritprogramvarupaket runt. De har alla säkerhetsfunktioner vi vill ha i ett trevligt enkelt paket.

PIA-funktioner:

 • Auto-Login / Auto-Connect
 • Protokollval (PPTP, L2TP, OpenVPn)
 • Portval (TCP / UDP, portnummer)
 • Krypteringsstyrka (När du använder OpenVPN kan du justera VPN-tunneln och nyckelstyrkan manuellt)
 • DNS Leak Protection
 • VPN Kill Switch / Internet Kill Switch
 • Vidarebefordran av hamnar
 • Visuell anslutningsindikator för ikonen för systemfältet (grön = ansluten, röd = ej ansluten)

Mjukvarufunktioner för privat tillgång på djupet

Kopplingstyp: Välj TCP eller UDP
Fjärrport: Välj Auto eller välj manuellt
Lokal hamn: Välj den port du vill använda för VPN i ditt lokala nätverk för vidarebefordringsändamål (om aktiverat)
Växla Vidarebefordran av hamnar: På av
VPN Kill Switch: On / Off (kopplar direkt från din internetanslutning om VPN-kortet sjunker. Och varför de är en fantastisk funktion för bittorrenta användare.

DNS-läckskydd: Ett extra stopp-gap-mått säkerställer att alla DNS-sökningar (när du använder en dator försöker hitta en webbsida) går igenom VPN-tunneln istället för utanför den (detta är en Windows-brist och många VPN: er korrigerar inte den. Gå till DNSLeakTest.com för att lära sig mer)

IPv6-skydd: Avaktivera eventuellt användningen av IPv6-protokollet över VPN för extra säkerhet.

Privat Internet-åtkomst vs IPVanish-programvara

Inställningar för privat Internetanslutning

Avancerade PIA-säkerhetsinställningar
Du kan manuellt ändra krypteringsstyrkan för VPN-datatunneln, upp till 256-bitars Blowfish-kryptering. Du kan också justera krypteringsnivån för dataverifiering och RSA-nyckelhandskakning, upp till 4096 bitar.

PIA vs IPVanish avancerade säkerhetsinställningar

Avancerade säkerhetsinställningar

Slutsats av programvara:
Både PIA och IPVanish erbjuder imponerande mjukvarufunktioner, men vi ger Privat internetuppkoppling kanten på grund av deras banbrytande säkerhetsfunktioner, vilket säkerställer att användare kan förbli anonyma även i händelse av en oavsiktlig koppling från VPN. Vi uppskattar också mängden manuella inställningar i programvaran för att justera krypteringsstyrkan för mer säkerhet / hastighet enligt användarens preferenser.
Bästa programvaran: Privat internetåtkomst (Klicka för att få PIA för endast $ 3,33 / månad)
Köp VPN

IPVanish vs PRivate Internet Access: Säkerhet och integritet

När det gäller säkerhet och integritet för VPN-leverantörer ser vi på följande kriterier: krypteringsstyrka, loggningspolicy, Bitcoin-betalningar, och ytterligare säkerhetsfunktioner. Låt oss ta en snabb titt på hur de staplar varandra mot varandra.

IPVanish
Absolut inga VPN-loggar. Helt anonym
Krypteringsstyrka upp till 256-bitars
Bitcoin accepterat
DNS-läckskydd inbyggt
Ingen VPN Kill Switch
Inget IPv6-skydd
Torrenter tillåtna
NAT-brandvägg ingår gratis
Privat internetuppkoppling:
Absolut inga VPN-loggar. Helt anonym
Krypteringsstyrka upp till 256-bitars
Bitcoin accepterat
DNS Leak Protection inbyggt
VPN Kill Switch
IPv6-skydd
Torrenter tillåtna
Ingen brandvägg

Som ni ser, båda PIA och IPVanish är icke-loggar VPN-leverantörer. De har inga VPN-loggar överhuvudtaget. Detta är våra toppkriterier för att bedöma VPN-leverantörers säkerhet / integritet och båda passerar med flygande färger.

När det gäller de andra funktionerna har båda VPN: erna liknande kryptering och anonyma betalningsalternativ. Beträffande DNS-läckor upptäckte vi inga läckor med IPVanishs programvara trots att de inte har inbyggt DNS-läckskydd, men vi ger PIA fortfarande kanten där.

Privat internetuppkoppling erbjuder också en VPN-kill-switch (en bra säkerhetsfunktion som automatiskt dödar din internetanslutning om din VPN-anslutning misslyckas, vilket säkerställer att din riktiga IP-adress inte av misstag exponeras på bittorrent eller webben), såväl som IPv6-läckskydd ( en känd fönsterfel). Tyvärr IPVanish erbjuder inte dessa funktioner.

Ett område där IPVanish sticker verkligen ut, emellertid är inkluderingen av en Gratis NAT-brandvägg med deras VPN-tjänst. Detta är en sällsynt och imponerande funktion som bara finns i några få VPN-leverantörer. Det hjälper till att förhindra hackare, bots eller skadlig programvara från att nå din dator via VPN-tunneln börjar med din anonyma IP-adress. Det filtrerar data som går uppströms genom VPN-tunneln för att se till att det är data du begärde och inte något skadligt.

Slutsats:
IPVanish gör ett imponerande fall med deras gratis NAT-brandväggstjänst, men PIA: er VPN Kill-Switch, och DNS Leak Protection såväl som justerbar krypteringsstyrka ger dem kanten. I slutändan kommer det dock bara till vilka funktioner som är viktigast för dig, eftersom DNS-läckskydd och kill-switch-funktioner kan läggas till alla VPN med gratis program från tredje part, medan en VPN-brandvägg inte kan.
Bästa säkerhet: Privat Internet-åtkomst (med en näsa)

Serverplatser och andra funktioner

IPVanish
 • 59+ länder med servrar
 • 6 kontinenter med servrar
 • 100+ olika städer
 • IP-rotation utan att tappa VPN-anslutning
 • Inga gratis proxyservrar
Privat internetuppkoppling
 • 10 länder med servrar
 • 3 kontinenter med servrar
 • 17+ olika städer
 • Ingen IP-rotation
 • Gratis proxyservrar ingår i VPN

Klart, IPVanish har en enorm fördel i antalet serverplatser. De är i själva verket den snabbast expanderande VPN-leverantören i världen och andra till HideMyAss VPN för det totala antalet serverplatser. PIA kan helt klart inte tävla på den fronten och är nöjd med att begränsa sig till serverplatser i 10 av de mest önskade länderna, inklusive USA, Storbritannien, Kanada, Nederländerna, etc. … Klicka här för att se IPVanishs fullständiga lista över serverplatser och länder!

IPVanishs IP-rotationsfunktion möjliggör schemalagd växling av din VPN-tilldelade IP-adress med ett visst intervall för ökad säkerhet. Detta kan vara nere utan att koppla från VPN eller byta servrar. Istället tilldelar IPVanish dig helt enkelt en annan av de 14 000 IP-adresserna som de är i besittning medan de fortfarande är anslutna.

Privat internetuppkoppling erbjuder en ytterligare funktion som IPVanish inte gör. De inkluderar gratis proxyservrar med deras VPN-paket. Detta låter dig anonymisera ett specifikt program eller protokoll istället för hela anslutningen med VPN. Du kan till och med använda dem samtidigt, till exempel att ansluta din torrentklient via en proxyserver i Nederländerna. Den anslutningen kommer att finnas i VPN-anslutningen till en USA-server som skyddar hela din dator. Snygg va?

Bästa servrar / funktioner: 59 länder är svåra att slå. IPVanish vinner säkert!

VPN-hastighetstest: Privat internetåtkomst kontra IPVanish

Översikt:
Att gå in borde du veta att detta kanske inte är en rättvis kamp. IPVanish är den enda VPN-leverantören i världen som kontrollerar deras data-ryggrad i tier-1. Detta innebär att IPVanish har direkt tillgång till globala datahöjvägar som byggdes av deras moderbolag (Highwinds) istället för att hyra åtkomst till bandbredd och servrar som andra VPN: s gör. Det här betyder att det enda som begränsar IPVanishs hastighet är mängden bandbredd som de är villiga att tilldela till sin VPN-tjänst, men de anses allmänt vara den snabbaste VPN-leverantören i världen. De flesta av sina kunders egna internetanslutningar kommer inte att vara tillräckligt snabba för att dra full nytta av all den hastighet som IPVanish har att erbjuda.

Faktorer som påverkar hastighetstestresultaten:
De hastigheter som användarna kommer att se när de använder ett VPN påverkas av många faktorer inklusive:

 • Serverbelastning
 • Serverplats och avstånd
 • Serverns bandbredd
 • Krypteringsstyrkan för VPN-anslutningen
 • Bandbredd för användarnas normala internetanslutning (vårt test gjordes på en 50 Mbps anslutning)

IPVanish hastighetstest

ipvanish speedtest virginia

IPVanish Speed ​​Test Virginia, USA

IPVanish Speed ​​Test Kalifornien

IPVanish Kalifornien hastighetstest USA

IPVanish hastighetstest Kanada

IPVanish Toronto Speedtest Canada

IPVanish Speed ​​Test Nederländerna

IPVanish Nederländernas hastighetstest

Privat åtkomsthastighetstest

PIA NYC hastighetstest

Privat åtkomsthastighetstest New York, USA

PIA hastighetstest california

PIA hastighetstest Kalifornien, USA

canada vpn hastighetstest

PIA hastighetstest Toronto, Kanada

Privat tillgång till Nederländerna Speed ​​Test

PIA Speed ​​Test i Nederländerna

Hastighetstestanalys:
Privat internetuppkoppling utfördes ganska beundransvärt med tanke på att de är en av de mest prisvärda VPN-leverantörerna i världen. Med det sagt, IPVanish slog dem på alla platser, i samma fall nästan fördubblar PIA: s hastighet. Endera VPN-leverantören bör vara mer än snabb nog för HD-videoströmning mellan kontinenter eller ladda ner torrenter (förutsatt att din egen internetanslutning är tillräckligt snabb) men om det är viktigt för dig att ha den snabbaste möjliga hastigheten är viktigt för dig skulle du bättre få IPVa&# 65279; nish, särskilt om du är ISP-anslutning är 25 Mbps eller snabbare.
Vinnare: IPVanish

Pris och värde

Privat internetuppkoppling har två vpn-paket som är värda att överväga (6-månadersplanen är bara några dollar billigare än 12-månadersplanen och bör aldrig köpas. Alla planer inkluderar alla VPN-funktioner och obegränsad bandbredd och dataöverföring. Prissättningen är:

 • 1 månad – $ 6,95 eller
 • 1 år – $ 39,95 ($ 3,33 / månad).

Detta är ett otroligt värde för mig, och nästan oöverträffad av någon annan högkvalitativ VPN-leverantör. Den enda som kommer nära skulle vara Proxy.sh.

IPVanish erbjudanden 3 VPN-paket alla inklusive samma funktioner och servrar, den enda skillnaden är abonnemangets varaktighet:
1 månad – 10 dollar
3 månader – $ 26.99
12 månader – $ 77,99
($ 6.50 / månad)

Deras prissättning är mycket lik HideMyAss, deras närmaste konkurrent när det gäller serverplatser, men IPvanish får dem att slå tydligt med hastighet, torrentvänlighet och deras nya No Logs Policy.
Specialerbjudande!!!! – Från detta skrivande kan du spara ytterligare 20% för dina tre första faktureringsperioder (upp till 1 år)
För att göra anspråk på erbjudandet klickar du på länken för specialerbjudande och vänta sedan 30-60 sekunder innan du skriver din information på registreringssidan. Du får en popup med ett 20% -erbjudande, klicka för att göra anspråk (inga ytterligare steg krävs) och registrera dig. Den nya prissättningen blir $ 8 / mån eller $ 62,39 / år.

Vinnare av bästa prissättning: Privat internet är ett oslagbart värde för de som har en budget, men om extra servrar eller hastighet eller viktigt för dig är IPVanish mycket, särskilt med 20% rabatt på kampanjen!

Sammanfattning och slutsatser

IPVanish och Privat internetuppkoppling är två av de bästa VPN-leverantörerna i hela världen, så vi förväntade oss bra saker från denna match-to-head matchup och de levde upp till hype. Båda tjänar dig ganska bra för bandbreddintensiva aktiviteter som HD-videoströmning med Hulu eller Netflix. IPVanishs tier-1 datanätverk bör ge dig lite extra boost om du känner att du behöver det.

I våra tester matchades båda konkurrenterna mycket nära varandra, var och en stod ut på några få områden:

IPVanish imponerade verkligen med hastighet och antal serverplatser (120+ och räknar)

Privat Internet-access utmärker sig för deras extra säkerhetsfunktioner (VPN-dödsbrytare och DNS-läckeskydd), liksom deras oslagbara priser och proxy-tjänster ingår gratis.

Så vilket VPN ska du välja? Det kommer verkligen till dina individuella behov, men här är våra tankar:

Du bör välja IPVanish om:
 • Hastighet är din högsta prioritet
 • Din internetanslutning är 40 Mbps+
 • Du behöver åtkomst till VPN-servrar i många olika länder
 • Du vill titta på Hulu eller Netflix från Asien, Afrika, Sydamerika eller Östeuropa

Få IPVanish för så lågt som $ 5,25 / månad

Du bör välja privat internetåtkomst om:
 • Du behöver maximal säkerhet / anonymitet
 • Priset är mycket viktigt för dig
 • Några serverplatser räcker så länge de är på rätt plats (USA, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland, Hong Kong)

Få privat internetåtkomst för endast $ 3,33 / månad!

Relaterade artiklar som du kanske tycker är användbara:
 • IPVanish VPN Review
 • Privat granskning av tillgång till Internet
 • Torrent installationsguider
  • Hur man använder Deluge anonymt
  • Hur man använder uTorrent anonymt
  • Hur man använder Vuze anonymt
  • Anonym Bittorrent i 3 enkla steg

VPN-jämförelser:

 • IPVanish vs. Hidemyass
 • IPVanish vs. ExpressVPN
 • Privat tillgång till Internet mot Torguard
 • Privat tillgång till Internet vs ibVPN
 • Torguard vs BtGuard (bästa Torrentproxy)

Tack för att du läste den här VPN-jämförelsen :-)

IPVanish

Besök sida

7-dagars 100% återbetalningspolicy

Privat internetuppkoppling

Besök sida

7-dagars 100% återbetalningspolicy
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map