Mac Torrent Guide: Sådan downloader du torrents sikkert på en Mac ��☠️

Anonym guide til Torrenter (til Mac)

De fleste torrent-tutorials derude ser ud til at være skrevet til pc-brugere, men frygter aldrig Mac-elskere. Vi har din praktiske Mac Torrent-guide lige her.


Du lærer: Sådan downloades torrenter anonymt på din Mac-computer (med en VPN eller SOCKS5 Proxy).

Vi har endda dedikerede Mac-installationsvejledninger til populære torrent-klienter (som uTorrent!)

Contents

Artikel Indhold

 1. Anonyme Torrenter?
 2. To indstillinger: VPN eller Proxy
 3. Anbefalede anonyme VPN’er til Mac Torrents
 4. Sådan bruges en VPN til torrenting (let klik med 1 klik)
 5. Sådan bruges en SOCKS5-proxy til torrents (manuel installationsvejledning)
 6. Kontroller, om din VPN / Proxy fungerer

Skal du anonymisere dine torrents?

Du ved sandsynligvis allerede svaret på det spørgsmål, hvis du fandt denne tutorial i google. I 2011 brugte 15% af bittorrentbrugere et anonymiseringsværktøj til at holde deres torrenter private. 5 år senere er procentdelen sandsynligvis tredoblet.

Den ene svaghed ved bittorrent-protokollen (og p2p-netværk generelt) er, at enhver torrent-peer kan se din ip-adresse og placering.

Hvad du lærer:
Ved at følge denne vejledning vil du være i stand til at forhindre alle peers i at se din rigtige IP-adresse (og vise dem en ikke-sporbar IP i stedet). Du vil også være i stand til at kryptere din internetforbindelse, så snoopers eller mellemmænd (som din internetudbyder) ikke kan se din webhistorik eller downloade histoyr.

uTorrent-peers-liste

IP-adressen for hver peer er synlig for alle, der deler torrent-filen.

VPN vs. PRoxy (DE to værktøjer til anonyme torrenter)

Der er to værktøjer, du kan bruge til at anonymisere dine torrents – VPN eller Proxy. Det, du vælger, er en helt personlig præference, eller du kan bruge begge sammen for at øge sikkerheden.

Her er en grundlæggende oversigt over hver mulighed:

VPN / Virtual Private Network

Dette er den nemmeste opsætningsmulighed. Du henter den tilpassede VPN-software, der leveres af den VPN-tjeneste, du vælger. Det krypterer hele din internetforbindelse og dirigerer alle data gennem deres VPN-servere (som skjuler din rigtige IP-adresse fra torrent-peers).

VPN-softwaren vil også indeholde nyttige sikkerhedsfunktioner som en kill-switch (forhindre IP-lækager, hvis VPN kobler fra) og let serverskift (vælg mellem 20-100 forskellige servere).

En VPN kræver ingen manuel konfiguration inde i din torrentklient / software. Du opretter bare forbindelse til en server, og du er anonym. Det er virkelig så let.

Socks5 Proxy

En proxy er som en VPN til engangsbrug (minus krypteringen). Det dirigerer trafikken for 1 program via proxyserveren (skjuler din IP-adresse). Fordelen ved en proxy er, at den normalt er hurtigere end en VPN (ingen kryptering) og tillader, at din webbrowser IP-adresse er forskellig fra din torrent-IP-adresse.

Du kan også køre din torrent-klient gennem proxy, inde i en VPN-tunnel for en dobbelt IP-adresseændring, separate IP-adresser (browser og torrentklient) og gode hastigheder. Vi viser dig, hvordan du gør det senere i artiklen.

For mere information: VPN vs. Proxy (hvilket er bedre til torrenting?)

Og rolig, du kan bruge begge sammen uden at skulle abonnere på 2 separate tjenester. Der er flere VPN-udbydere, der tilbyder SOCKS5-proxyadgang gratis med hver VPN-plan! Men vi viser dig, hvordan det fungerer senere i denne tutorial.

Anbefalede Mac VPN’er – (nogle inkluderer også SOCKs5-proxy!)

Disse VPN-udbydere er håndplukket baseret på følgende kritiske kriterier:

 • Nul log & torrent-venlig (De gemmer ingen oplysninger om din forbindelseshistorie. Meget vigtigt!)
 • Hurtige hastigheder & Ufyldte servere
 • Billig (alle under $ 10 månedligt, nogle så billige som $ 3,33 / måned)

Du behøver ikke at vælge nogen af ​​de udbydere, der er anført nedenfor (selvom vi betragter dem som de bedste muligheder), men sørg for, at hvilken VPN du vælger ikke holder nogen VPN-logfiler. Anonymitet er prioriteret nr. 1

Uden yderligere forsinkelse er her vores topvalg. Vi har også links til dybdegående anmeldelser for hver (med speedtests).

IPVanish ($ 6,49 + / måned)

IPVanish er den hurtigste VPN til mac torrents

IPVanish er let det øverste valg for Mac-brugere, hvis du planlægger at downloade torrents ofte. De er allerede konsekvent blandt de hurtigste VPN-tjenester, men de har også tilføjet masser af torrentspecifikke funktioner i de sidste 2 år.

Her er højdepunkterne:

 • Rigtigt Nul-log privatlivspolitik (maksimal privatliv)
 • Socks5 Proxy-service inkluderet (helt ny funktion!)
 • IPVanish har en fremragende softwareklient til mac

Socks5-proxy er en stor gennembrud, da det var den eneste fordel, som PIA (op næste) havde over IPVanish. En Socks5-proxy kan konfigureres inde i din foretrukne torrent-klient (med eller uden VPN) for let at ændre din torrent-IP uden at påvirke resten af ​​din internetforbindelse.

Hvis du vil, Deluge, uTorrent og QBittorrent.

IPVanish Mac-softwareklient

Billede

IPVanish’s Mac-software giver dig fuld adgang til alle 100+ serverplaceringer ved hjælp af alle 3 VPN-protokoller (OpenVPN, PPTP eller L2TP).
Du har også adskillige avancerede sikkerhedsfunktioner (IPv6 lækagebeskyttelse, DNS-lækagebeskyttelse og en kill-switch). Kill-switch forhindrer, at følsomme data lækker ikke-krypteret, hvis VPN falder utilsigtet.

Der er også en Mac-eksklusiv funktion: listen ‘Favorit-servere’, som lader dig håndplukke dine foretrukne servere for nem adgang til 1 klik.

Prisfastsættelse & restitutioner

Alle IPVanish-pakker har identiske funktioner, den eneste forskel er abonnementslængden. Længere abonnementer er billigere (pr. Måned).

Priserne er:

 • 1 måned – $ 10 / måned
 • 3 måneder – $ 8,99 / måned
 • 1 år – $ 6,49 / måned (bedste tilbud)

Alle planer har en 7-dages 100% garanti uden tilbagebetaling, så det er værd at få det længere abonnement (med 35% besparelse), og du kan altid annullere, hvis det ikke er det, du forventede. Efter vores erfaring leverer IPVanish imidlertid på alle fronter.

Privat internetadgang ($ 3,33 / måned)

Privat internetadgang (eller ‘PIA’ til deres million + -abonnenter) er en af ​​de originale torrentvenlige VPN-tjenester. De var pioner inden for nul-log-kategorien, og deres logningspolitik er endda blevet testet i retten for af FBI.

PIA er ubestrideligt en af ​​de bedste torrent-vpns i ordet, og deres enorme popularitet kan temmelig opsummeres i en enkelt sætning…

$ 3,33 — (det er den månedlige pris på et 1-årigt abonnement på PIA).

Hvert abonnement inkluderer også Socks5-proxyadgang (Nederlandsk server), ubegrænset båndbreddeoverførsel og 5 samtidigt tilsluttede enheder.

PIA Mac-softwareklient

Privat internetadgang Mac-software

PIAs Mac VPN-software (visning af avancerede indstillinger)

PIAs mac VPN-klient er meget intuitiv og let at bruge. Du kan hurtigt oprette forbindelse til en hvilken som helst serverplacering ved blot at klikke på PIA-ikonet, der vises i systembakken øverst på din skærm. Du kan også justere softwareindstillingerne (vist ovenfor) og krypteringsindstillinger for maksimal kontrol.
Få PIA for $ 3,33 / måned »

HO brug din Mac VPN til Torrenting

Brug af VPN er den enkleste mulighed, og det er utroligt nemt at få opsætning. Når du installerer din valgte VPNs software, kan du oprette forbindelse til en torrentvenlig serverplacering, og dine torrents bliver fuldt anonymiseret.

Tip: Der kræves ingen yderligere opsætning i din torrent-klient. Du skal bare oprette forbindelse til VPN…

VPN-softwaren gør alt arbejde. Det ændrer kryptering af hele din internetforbindelse og ændrer din torrent IP-adresse, så peers kun ser VPN-serverens IP (i stedet for din egen).

Der er dog et ekstra trin, som du måske vil tage for at øge sikkerheden. Aktivér din VPN kill-switch.

Sådan bruges din VPN Kill-Switch

Alle VPN-udbydere, som vi anbefalede ovenfor, har indbygget en kill-switch-funktion i deres software. Dette er en mulighed, der øjeblikkeligt dræber al internetforbindelse, hvis VPN mislykkes. Det binder din internetforbindelse til VPN-grænsefladen, og din torrent-klient kan ikke få adgang til internettet, før du igen opretter forbindelse til VPN.

Alt hvad du skal gøre for at aktivere kill-switch er at markere afkrydsningsfeltet i dine softwareindstillinger for at aktivere indstillingen. Se vores eksempler i skærmbillederne nedenfor.

IPVanish kill switch-indstillinger (mac-klient)

Aktivér indstillingen ‘Kill Network’ i IPVanish-softwareindstillinger

Mulighed for privat internetadgang Kill Switch (mac-software)

Kontroller ‘VPN Kill Switch’ i menuen med avancerede indstillinger

Tilføjelse af en SOCKS5-proxy inde i din torrent-klient (valgfrit)

At køre dine torrents gennem en Socks5-proxy er helt valgfrit. Brug af en VPN, der ikke logger, vil allerede anonymisere dine torrents helt af sig selv.

Nogle mennesker kan lide at proxy deres torrents, fordi det giver din torrentklient og webbrowser mulighed for at have separate IP-adresser.

Du kan også køre proxy med (eller uden) VPN-aktivet. Hvis du bruger det med VPN, har din 2 lag IP-adresseændringer (og stærk VPN-kryptering). Hvis du kører proxy’en i sig selv, er hastighederne hurtigere end at bruge en VPN, og din torrent IP-adresse ændres, men din forbindelse bliver ikke krypteret.

De fleste større torrentklienter har indbygget Socks5-proxy-support. Den 1 bemærkelsesværdige undtagelse (desværre) er Smitte, den populære Mac-torrent-klient.

Vi viser dig, hvordan du konfigurerer proxy i uTorrent nedenfor.

Hvis du bruger en anden torrent-klient end uTorrent, har vi andre installationsvejledninger til:

 • Vuze
 • Syndfloden
 • qBittorrent

Vær ikke bange for, at ovennævnte guider udføres ved hjælp af pc-versionen af ​​softwaren. Trinene er identiske på mac.

Trin 1 – Få dine Socks5-proxy-loginoplysninger

IPVanish og Privat internetadgang inkluderer nul-log Socks5-proxy-service med hvert abonnement, men det er bygget på et andet system end VPN-serverne, så du er nødt til at generere et separat brugernavn / adgangskode-combo til proxy.

Du kan finde trin for trin instruktioner til PIA her.

Hvis du valgte IPVanish (vores anbefalede valg nr. 1), er trinnene nedenfor:

1. Log ind (eller tilmeld dig) til din IPVanish-konto her.

Log ind på IPVanish-konto

2. Gå til fanen ‘Socks5 Proxy’ på dit kontopanel, så finder du dit brugernavn / adgangskode

Billede

3. Hold denne fane åben, så du nemt kan kopiere / indsætte dine legitimationsoplysninger i det næste trin.

Trin 2 – Konfigurer proxy i uTorrent / Bittorrent

Åbn uTorrent / Bittorrent og gå til: Menu > Indstillinger > Netværk

Indtast derefter oplysningerne som vist nedenfor. De værdier, du indtaster, afhænger af, hvilken Socks5-udbyder du bruger. Sørg for at erstatte det login / adgangskodekombinationsfelt, du genererede i trin # 1.

Proxyindstillinger for IPVanish:
 • Indgående TCP-port: Vælg din egen eller ‘randomiser’
 • Proxyserver: SOCKS5
 • Adresse: ams.socks.ipvanish.com
 • Havn: 1080
 • Godkendelse: Aktiveret
 • Brugernavn: dit brugernavn
 • Adgangskode: dit kodeord
Proxyindstillinger til privat internetadgang:
 • Indgående TCP-port: Vælg din egen eller randomiser
 • Proxyserver: SOCKS5
 • Adresse: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Havn: 1080
 • Godkendelse: Aktiveret
 • Brugernavn: dit brugernavn
 • Adgangskode: dit kodeord

Du vil også sørge for, at de nederste 3 afkrydsningsfelter er aktiveret: (Godkendelse, proxy til værtsnavn, proxy til p2p). Dette sikrer, at alle uTorrent-forbindelser er nødvendige for at bruge proxytunnelen.

IPVanish Socks5-proxyindstillinger (uTorrent Mac)

uTorrent-proxyindstillinger (IPVanish)

PIA Socks5 Proxy-indstillinger (uTorrent Mac)

uTorrent-proxyindstillinger (privat internetadgang)

Trin 3 – Bekræft ændring af din IP-adresse

Når du har konfigureret alt, kan du tjekke din torrent-IP-adresse for at kontrollere, at alt fungerer korrekt. Det gør vi ved hjælp af et torrent-ip-kontrolværktøj.

Her er vores trin-for-trin-guide til, hvordan du kontrollerer din torrent IP-adresse.

Hvis du er i stand til at lokalisere peers og downloade torrents, er din proxyopsætning sandsynligvis korrekt. Hvis indstillingerne var forkerte (som om du havde den forkerte adresse, port nr. Eller adgangskode), ville uTorrent ikke være i stand til at få adgang til internettet.

Tip: En dejlig funktion ved at bruge en Socks5-proxy er, at den fungerer som en kill-switch. Hvis forbindelsen falder, mister uTorrent øjeblikkeligt internetadgang, fordi alle forbindelser skal gå gennem proxytunnelen.

Anonyme Mac-Torrenter: Sidste tip

Jeg håber, at du nød vores Mac Torrent-guide. Det skal give dig alt hvad du har brug for at vide for at skjule din IP-adresse, mens du torrenser og holde dine torrent-downloads helt anonym.

Hvis du sprang frem til slutningen, er her de vigtigste punkter:

 1. Brug en ‘Nul-log’ VPN og / eller Proxy: IPVanish, PIA og NordVPN er gode valg
 2. Aktivér din VPN kill-switch, mens du torrenser
 3. Socks5-proxyopsætning er valgfri: men det giver dig mulighed for at have en anden placering / ip til din torrentklient og webbrowser. Det er også et andet lag af sikkerhed, hvis du kører den inde i din VPN-tunnel.

Hvis du støder på problemer under installationen, eller du vil have hjælp til at konfigurere din mac VPN / proxy med en anden torrent-klient, skal du sørge for at tjekke vores dybdegående guider nedenfor:

Glad torrenting! Hvis du fandt denne guide nyttig, skal du ikke glemme at dele den med en ven eller dit sociale netværk (du kan bruge sharebar til venstre!)

VPN-anmeldelser / sammenligninger

Guider / tutorials

 • IPVanish gennemgang
 • Anmeldelse af privat internetadgang
 • Torguard anmeldelse
 • Proxy.sh anmeldelse
 • IPvanish vs. privat internetadgang
 • Torguard vs. privat internetadgang
 • Vuze anonym torrent guide
 • QBittorrent anonym torrent guide
 • Deluge anonym torrentguide
 • VPN vs. Proxy (hvilket er bedre til torrenter?)
 • Sådan betaler du for en VPN med Bitcoin
 • Kontroller din torrent IP-adresse

Mac-guide til anonym Torrenting

Bedømt 4,8 / 5 på 4

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map