NordVPN-gennemgang (og Torrent Setup Guide w / SOCKS5-proxy)

NordVPN anmeldelse & Torrentguide

NordVPN er et Nul-log VPN-selskab med base i Panama. De er en torrentvenlig VPN-service, og alle planer inkluderer ubegrænset båndbredde på servere i over 30 lande. Du får også Socks5-proxy-service inkluderet i alle planer, hvilket fungerer godt med alle større torrent-klienter (uTorrent, Vuze, Deluge osv.). NordVPN er også stadig Netflix-kompatibel (en af ​​få).


Vores NordVPN anmeldelse vil tage et dybt dyk ned i deres service ud fra en torrent / fildelingsbruger. Vi analyserer deres privatlivspolitik, sikkerhed, funktioner og mere.

Vi har også en installationsvejledning, der viser dig nøjagtigt, hvordan du bruger NordVPN til torrenting.

NordVPN leveres med en 30-dages 100% -garanti, hvilket betyder, at du kan prøve deres service i en hel måned, dybest set risikofri.

Bedste tilbud: Spar 72% og få NordVPN for $ 3,29 / måned w / kupon: WINTERDEAL

NordVPN-profil

NordVPN-software

NordVPNs VPN-software (Windows-version vist)

NordVPN-gennemgang: Funktioner

 • Nul logfiler: Maksimum fortrolighed. (Ideel til Torrenter)
 • OpenVPN-kryptering op til 256-bit (samme styrke som US Military)
 • Netflix kompatibel: En af de få udbydere, der ikke er blokeret af Netflix
 • Tilpasset NordVPN-software: Fås til Mac / Windows / iOS / Android
 • Socks5 Proxy inkluderet: Skift IP-adresse for din torrentklient
 • Ubegrænset båndbredde / hastighed
 • 6 samtidige forbindelser: Beskyt 6 enheder / computere på én gang!
 • Torrenter / P2P tilladt: NordVPN har dedikerede p2p-serverplaceringer

De vigtigste grunde til at vælge NordVPN

All-løsning, fantastisk til torrenter: NordVPN har alle de personlige og sikkerhedsfunktioner, du gerne vil have til torrenting. En nul-log-fortrolighedspolitik, Socks5 + VPN-service, ubegrænset båndbredde, tilpasset VPN-software og fremragende installationsvejledninger til at hjælpe dig med at konfigurere alle dine enheder. NordVPN er baseret i Panama (et privat havn, ligesom Schweiz).

Arbejder med Netflix: NordVPNs ‘SmartPlay’-funktion er som en indbygget SmartDNS, der giver dig adgang til alle dine foretrukne streamingtjenester (inklusive Netflix) fra enhver serverplacering.

NOrdVPN-gennemgang: Software

NordVPNs desktop (Mac / Windows) software er let, hurtigt og højt drevet. Det giver dig fuld adgang til alle 300+ servere i over 55 lande over hele verden. Her er en oversigt over de funktioner, den inkluderer:

Servervalg

Du kan vælge servere efter type, placering eller endda et specifikt servernummer (mange placeringer har 10+ unikke servere). I visningen ‘server’ kan du se pingtid og% belastning for hver server.

NordVPN har specialtilpassede anvendelser, herunder:

 • Dobbelt kryptering (data krypteret to gange ved hjælp af separate taster)
 • Anti-DDOS: Perfekt til spil
 • Ultrahurtig streaming: Fjern blokering af Netflix, iPlayer, Hulu
 • Dedikeret IP: Få din egen IP-adresse (ikke delt med nogen)

NordVPN-servere til speciel brug (AntiDDOS, DoubleVPN, Streaming)

NordVPNs servere til speciel brug tilføjer en fantastisk ny funktionalitet, som andre VPN’er ikke har. De er virkelig populære, så også temmelig overfyldte.

Billede

NordVPNs brugerdefinerede software (Windows-version)

Softwareindstillinger

Med NordVPN-indstillingsmenuen kan du slå visse funktioner til / fra, vælge din VPN-protokol og justere nogle sikkerhedsindstillinger.

DNS-lækage beskyttelse: Sørg for, at din internetudbyder ikke kan opfange din webhistorik ved at tvinge din forbindelse til at bruge deres DNS-servere. NordVPN har deres egne krypterede DNS-servere, eller du kan specificere en tredjeparts DNS, du har tillid til (FreeDNS, ComodoDNS osv.).

SmartPlay: Marker afkrydsningsfeltet ‘SmartPlay’, og du kan fjerne blokering af Netflix, Hulu, HBOGo og iPlayer, uanset hvilken serverplacering du vælger. Hvis det lyder som magi, er det. Det er fantastisk.

Valg af protokol: NordVPN-softwaren bruger kun OpenVPN-protokollen (meget mere sikker end alternativer som PPTP). Du kan dog vælge UDP- eller TCP-datapakketyper. UDP er hurtigere og vil være det bedste valg for de fleste brugere: Torrenter, streaming, generel browsing.

Billede

NordVPNs andre funktioner

6 samtidige forbindelser: NordVPN giver dig mulighed for at bruge deres service på 6 enheder på én gang! Du kan faktisk installere deres software på et ubegrænset antal enheder og oprette forbindelse samtidig med op til 6.

VPN-protokoller: Mens NordVPNs software kun er OpenVPN, understøtter den også manuelle VPN-forbindelser via PPTP- eller L2TP / IPSec / IKE-protokoller, hvis din enhed ikke er OpenVPN-kompatibel.

Tor-Over-VPN: NordVPN tilbyder en bestemt server, der dirigerer din VPN-trafik gennem Tor-netværket for ekstra sikkerhed / privatliv.

Ubegrænset båndbredde: Der er ingen daglig / månedlig grænse for den mængde data, du kan overføre. Gå amok!

NordVPN-sikkerhedsfunktioner

NordVPN tager sikkerhed alvorligt, og de opfylder eller overskrider branchens krypteringsstandarder:

Krypteringsstyrke: NordVPN bruger 256-AES-kryptering (AES er den standard standardciffer til høj sikkerhed. Den er en af ​​de mest reviderede og sikre cifre på jorden). 256-bit AES-kryptering betragtes som ubrydelige af alle kendte angreb / ​​dekrypteringsangreb fra tredjepart.

Kill-Switch: NordVPN inkluderer en Application Kill-switch. Du kan tilføje en hvilken som helst kørende app / proces til ‘Kill’-listen, og hvis din NordVPN-forbindelse mislykkes, lukker dræbskontakten alle listede applikationer, før din rigtige IP-adresse kan lække, eller andre data kan overføres usikkert. Det er en fantastisk funktion, især til torrents / p2p. Bare tilføj din Torrent-klient (uTorrent, Vuze osv.) Til listen ‘Kill’.

NordVPN Kill Switch

Føj apps til listen “Dræb” fra menuen Softwareindstillinger

NordVPN-logpolitik (Nul-log!)

NordVPN annoncerer sig selv som en ikke-logging VPN-service. Denne beskyttelse af privatlivets fred blev banebrydende af virksomheder som Privat internetadgang og Torguard. Nu strømmer p2p / torrent-brugere til disse ‘Logless’ tjenester på grund af den øgede anonymitet, de tilbyder.

Så vidt vi ved, er NordVPNs privatlivspolitik faktisk ikke blevet testet i retten. Indtil videre er det kun privat internetadgang, der har ændret sig for at bevise deres krav, der ikke er loggeret.

Her er NordVPNs erklæring om logning direkte fra deres privatlivspolitik…
vi har en streng no-logs politik når det kommer til at se brugeraktivitet online: at være baseret i Panama, som er et internetvenligt land og ikke kræver datalagring eller rapportering, har vi beføjelse til at afvise anmodninger fra tredjepart. Periode.
At være beliggende i Panama er en massiv fordel, hvis du er ekstremt bevidst om privatliv. Andre nul-log udbydere (såsom PIA, Torguard & IPVanish) er placeret i USA, så i teorien kan de være underlagt regeringsindkaldelser eller NSA-anmodninger om national sikkerhed. Teoretisk kan NordVPN være immun (eller mindre sårbar).

Bemærk: Vi anbefaler altid, at torrent / p2p-brugere altid vælger en ‘Logless / zero-log’ VPN-service (som NordVPN). Hvis du gør det, vil du få et stærkt privatliv, mens du torrenser, og gør det næsten umuligt at knytte din torrentaktivitet til din rigtige IP-adresse, mens du er tilsluttet VPN. Logløse VPN’er er også ofte de mest torrentvenlige.

Socks5 Proxy

NordVPN er ikke kun en VPN-tjeneste. Alle planer inkluderer også adgang til Socks5-proxyservere i mere end 10 lande, inklusive 5+ torrent-venlige serverplaceringer.

Hvis du ofte downloader torrenter, vil du elske fleksibiliteten i en Socks5-proxy, som kan konfigureres i din foretrukne torrent-klient (uTorrent, Vuze, Deluge, osv.). En proxy er som en VPN uden kryptering, så den ændrer din torrent-IP-adresse uden at bremse din forbindelse. Du kan bruge proxy + VPN sammen, så du stadig har en stærk kryptering (proxy går inde i VPN-tunnelen), og din IP skiftes to gange for større anonymitet.

Proxy’en kan bruges med eller uden VPN. Nogle brugere har fundet ud af, at magnetlink ikke altid fungerer godt med proxyopsætningen, så hvis du har problemer med at starte torrenter via magnetlink, skal du først prøve ‘Tving genstart (ing)’ af torrenten. Hvis det ikke fungerer, skal du bare deaktivere proxy og kun bruge VPN.

Sådan konfigureres det: Vi har en installationsvejledning til uTorrent / Bittorrent i afsnittet ‘NordVPN for Torrents’ nedenfor.

Sådan bruges NordVPN til TOrrents / p2p / Filesharing

NordVPN er et fremragende valg for Torrent-downloadere, der leder efter en anonym VPN.

NordVPN har den ideelle kombination af:

 • En ‘Zero-Log’ privatlivspolitik (ingen logfiler eller poster om din VPN-sessionhistorie)
 • Socks5 proxy inkluderet: 2. mulighed for at anonymisere din torrent-trafik
 • SmartPlay: Lås geo-begrænsede streaming-websteder, herunder Netflix, Hulu og iPlayer, op.

Sådan bruges NordVPN VPN-software til Torrenting

Brug af NordVPNs egen VPN-klient er den hurtigste / nemmeste måde at komme i gang med sikre, private torrents. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en af ​​deres mange VPN-serverplaceringer (ideelt til et torrentvenligt sted som Holland eller Schweiz).

Trin 1 – Åbn NordVPN-softwaren på din computer eller smartphone
Trin 2 – Vælg en server (vi anbefaler Holland) og klik på ‘Forbind’

Vælg NordVPN-serverplacering

Det er det. Al din internettrafik (inklusive torrenter) dirigeres nu via NordVPNs servere. Det er godt at gøre trin 3 første gang du bruger NordVPN, bare for at sikre, at det fungerer korrekt.

Trin # 3 – Test din VPN-opsætning med en IP-test-torrent
Følg denne vejledning: Sådan kontrolleres din torrent IP-adresse

Sådan opsættes NordVPN Socks Proxy til Torrenter

NordVPNs Socks5-proxyindstilling kan bruges i alle større desktop torrent-klienter. Vi har proxyopsætningsguider (ikke NordVPN-specifikke) til: uTorrent, Deluge, Vuze, QBittorrent, & Tixati.

Vi har også guider til de 2 Android-apps, der understøtter proxies: tTorrent & Flud.

Hvis du ikke er sikker på, om du vil bruge proxy eller ej, så tjek: VPN vs. Proxy (for torrents)

Trin 1 – Få dit brugernavn / adgangskode

NordVPN bruger nøjagtigt samme login / adgangskode, uanset om du bruger VPN eller Proxy. Du indstiller dine loginoplysninger, når du tilmelder dig, og du kan gentage et glemt password via e-mail.

Trin 2 – Vælg en server

NordVPN tillader p2p / torrents på specifikke serverplaceringer (i øjeblikket understøtter 12+ lande p2p). Specifikke servere på hvert sted tillader også Socks5-proxyforbindelser. Her er den komplette NordVPN-serverliste.

Du kan se den aktuelle serverbelastning for hver server (hvor overfyldt den er). Kopier navnet på den server, du vil bruge til denne tutorial, i kolonnen ‘Navn’. Det er vigtigt at sikre sig, at der er et ‘Afkrydsningsmærke’ i SOCKS5-kolonnen for den server, du vælger, hvilket indikerer, at denne server understøtter proxyforbindelser.

Vi bruger: nl2.nordvpn.com til denne tutorial, men du kan bruge en hvilken som helst serverplacering, du ønsker, så længe den understøtter Socks5 og p2p.

NordVPN p2p serverplaceringer (der understøtter Socks-proxy)

Vælg en serverplacering i afsnittet ‘P2P’ på NordVPN-serverlisten. Sørg for, at serveren understøtter Socks5

Trin # 3 – Saml al den information, du har brug for for at opsætte torrent-klient

Du har brug for 4 oplysninger til at konfigurere proxy i enhver torrent-klientsoftware:

 1. Brugernavn (det samme som dit VPN-brugernavn)
 2. Adgangskode (Samme som VPN-adgangskode)
 3. Serveradresse: Vi bruger nl2.nordvpn.com, men du kan bruge nl3, nl4 eller et andet land helt (lu1.nordvpn.com, lu2, osv.).
 4. Port # 1080 (Alle proxy-servere fra NordVPN-sokker bruger port 1080)

Trin 4 – Opsætning af proxy i din Torrent Client

Vi bruger uTorrent / Bittorrent-klienten til denne guide (fordi den i øjeblikket er den mest populære), men vi har også guider til de fleste andre store torrent-klienter. Udskift bare info, du samlet i trin 3, for den info, der vises i guiden.

Andre installationsvejledninger: Vuze, Deluge, QBittorrent

1. Gå til uTorrent Menu > Muligheder > Indstillinger (eller tryk på Ctrl + P i windows)
2. Klik på fanen ‘Forbindelse’ til venstre i menuen med indstillinger
3. Marker afkrydsningsfeltet ‘Godkendelse’, så du kan indtaste brugernavn / adgangskode
4. Skift indstillingerne, så de passer til nedenstående, indsæt dit eget brugernavn / adgangskode / servernavn

 1. Vælge Socks5 fra rullemenuen
 2. Serveradresse (fra kolonnen ‘Navn’ på listen over NordVPN-servere
 3. 1080
 4. Dit NordVPN-brugernavn
 5. Din NordVPN-adgangskode

uTorrent-proxyindstillinger (NordVPN Socks5)

NordVPN-proxyopsætning i uTorrent. Vises med automatisk portforwarding (hvis din router understøtter UPnP)

5. Sørg for, at alle felter under afsnittet ‘Proxy-server’ er markeret. Disse indstillinger forhindrer uTorrent i at lække visse forbindelser uden for proxytunnelen (dårlig). Du vil sikre dig, at uTorrent bruger proxy-IP-adressen til alle peer- og tracker-forbindelser.

Listening Port / UPnP
På billedet ovenfor har vi hver afkrydsning markeret i afsnittet ‘Lytteport’. Hvis du har UPnP aktiveret i din router, er dette den bedste / nemmeste mulighed. De fleste routere har uPnP aktiveret som standard. uPnP er dybest set en automatisk port routing-teknologi.

Hvis du prøver disse indstillinger, og de ikke fungerer, skal du muligvis prøve manuel portforwarding. Hvis du allerede manuelt videresender uTorrent gennem din router, skal du fjerne markeringen i felterne undtagen ‘Windows Firewall Undtagelse’ og indtaste din videresendte uTorrent-port i boksen ‘Port, der bruges til indgående forbindelser’. For mere hjælp, se denne portvideresendelsesguide for uTorrent.

Trin 5 – Kontroller uTorrents IP-adresse (verificer proxyopsætning)

Når du har ramt anvendelse med alle proxyindstillingerne vist ovenfor, skal du downloade en testtorrent og se, om den fungerer. Hvis det er tilfældet, er oddsene for, at din proxy fungerer korrekt. Hvis du ikke kan downloade en torrent, skal du dobbeltkontrol dit indstillinger for brugernavn / adgangskode / adresse / port.

Den bedste måde at verificere proxyen ved at anonymisere dine torrent-downloads korrekt er at tjekke din torrent-IP ved hjælp af en brugerdefineret IP-tracking-torrent.

Hvordan sammenlignes NordVPN med andre torrentvenlige VPN’er?

NordVPN har dybest set alle de funktioner, du ønsker i en VPN, hvis du planlægger at bruge det primært til at downloade torrents. NordVPN har også den ekstra bonus af SmartPlay-teknologi, som ikke kan matches af andre VPN’er.

Lad os først se på fordele og ulemper…

NordVPN Pros

NordVPN har alle de funktioner, du ønsker i en torrent VPN:

 1. Ægte ‘Zero-Log’ privatlivspolitik
 2. Torrenter tilladt (dog kun på bestemte placeringer i 12+ lande)
 3. 256-bit kryptering
 4. IP-lækage beskyttelse (Kill-switch og DNS Leaks)
 5. Tilpasset software til alle større platforme (PC / Mac / Android / iOS)

Og SmartPlay-funktionen er en enorm bonus. Du kan se Netflix eller Hulu med et enkelt klik, mens du rejser internationalt, hvor 90 +% af andre VPN’er er blokeret.

100% refusion politik: NordVPN tilbyder en ubetinget 30-dages refusionspolitik (stor PRO), så du kan prøve deres service dybest set risikofri.

NordVPN Cons

Der er kun 2 negativer, vi fandt med NordVPN i vores test:

 1. Deres servere har en tendens til at være lidt mere overfyldte end andre VPN’er, så du muligvis ikke er i stand til at maksimere en ultrahurtig forbindelse. Vi har stadig 25+ Mbps i mange serverplaceringer, hvilket er mere end nok til at streame netflix i 4k.
 2. Du kan vælge dit serverland, men ikke by. Dette vil ikke være et problem for de fleste mennesker, men vi fandt det lidt irriterende, at vi ikke kunne vælge en østkyst USA-server, og i stedet vælger softwaren bare automatisk en USA-baseret serverplacering. Deres team siger, at funktionen vil blive tilføjet i fremtiden.

NordVPN vs andre VPN’er

Funktionerne, der tilbydes af NordVPN, ligner meget 2 andre populære Torrent-venlige VPN-tjenester: Privat internetadgang og IPVanish.

Her er nogle vejledninger om, hvilken man skal vælge…

Vælg NordVPN, hvis:

 • Netflix / Hulu-adgang er vigtig. Smartplay er fantastisk. PIA & IPVanish er blokeret af Netflix.
 • Du ønsker flere Socks5-serverplaceringer (PIA, IPVanish har kun 1)
 • Du vil have en VPN-udbyder, der ikke er baseret i USA
 • Din internetforbindelse er 30 Mbps eller langsommere

Vælg IPVanish hvis:

 • Du vil have den absolut hurtigste VPN (IPVanish er i stand til 100 Mbps + hastigheder)
 • Du har ikke noget imod at betale mere for at få bedre ydelse / support / hastigheder

eller…

 • Læs vores IPVanish-anmeldelse
 • IPVanish vs. NordVPN (fuld sammenligning)

Vælg Privat internetadgang, hvis:

 • Du vil have den bedste værdi (de fleste funktioner til den billigste pris)
 • Du vil mest have en VPN til torrenting
 • Du vil have flere krypteringsindstillinger (PIA giver dig mulighed for at ændre krypteringsstyrke eller skifte cifre. Pæn.)
 • Du vil have en bevist nul-log VPN (PIAs skovhugstkrav blev afprøvet i retten af ​​FBI og bekræftet).
 • Du tror $ 3,33 / måned for ubegrænset båndbredde / hastigheder lyder som en god handel (Læs vores fulde PIA-anmeldelse)

FInal Tanker og andre nyttige guider…

NordVPN er en solid VPN overalt. De er også det bedste valg, hvis du vil have adgang til Netflix (vi har ikke fundet andre nul-log VPN’er, der stadig er Netflix-kompatible).

Deres 30-dages 100% tilbagebetalingspolitik er fantastisk, så og få en fuld refusion, hvis du ikke er fuldstændig tilfreds.

Vi har ingen klager med hensyn til deres privatliv eller sikkerhed, og hvordan deres service var en fremragende mulighed for bittere brugere. Vi har betalt abonnenter i næsten 2 år nu. Og hvis det er lidt dyrere end du gerne vil, få PIA. Privat internetadgang er den bedste billige VPN, du kan købe (alligevel vores opion).

Generelle NordVPN-vurderinger: 88%
Funktioner – 10
Sikkerhed – 9
Privatliv – 10
Hastighed – 7
Pris / værdi – 8

NordVPN 27. december 2016 88/100 stjerner
VPN Service

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map