OnPay

OnPay

https://onpay.com/

tl; dr

OnPay er en god lønningstjeneste. Det har sin rimelige andel fordele og ulemper, men prispunktet gør det til en god konkurrent i branchen. Lær mere.

OnPay-anmeldelse – 9 fordele & 4 Ulemper ved OnPay-lønningsliste

Jeg har aldrig mødt en ejer af en lille virksomhed, der rent faktisk kan lide lønningsuge. Hvis de har råd til at ansætte nogen til at køre lønningsliste for dem, deler de ikke den samme form for foragt. Hvis de har taget det på sig at køre lønningslister, kan jeg garantere, at de alle absolut foragter det …

God ting er, at vi i øjeblikket lever i fremtiden, og med stigningen på internettet ser det ud til, at der altid er en app til noget.

Lærer madlavning? Der er en app til det.

Hader du spore forretningsudgifter manuelt? Der er en app til det.

Frygt for lønningsliste? Der er OnPay for det!

Vi stødte på OnPay, mens vi gjorde research til vores serier med lønningsgennemgang og troede, at de løser det lønnsmertepunkt (whoa, tunge twister) godt nok til at berettige en anmeldelse.

Men inden vi får indblik i, hvor godt softwaren fungerer, troede vi, at det er bedst at give dig et lille kig bag virksomhedens historie.

OnPays lille historie

At sige, at OnPay svarer til andre nystartede virksomheder, der bæres fra eksklusive venturekapitalselskabers sorte mødesaler, ville være en uretfærdighed for SaaS (Software-as-a-Service).

Faktisk har OnPay været i lønningsindustrien i årevis.

Den lille familiedrevne virksomhed startede for mange måner siden, før internetforøgelsen. Da virksomheden hyrede administrerende direktør Jesse Burgess til at styre virksomheden i 2007, måtte han finde måder for, at virksomhedens 6 embedsmænd bliver mere effektive, mens han beskæftigede sig med over 200 små virksomhedskunder.

Som du kan forestille dig, viste det sig at være en udfordrende opgave, og den nyligt præciserede administrerende direktør måtte tilpasse sig hurtigt.

Han havde et lyspæreøjeblik, hvor han indså, at lønningsforretningen let kunne automatiseres og flyttes online, så han tog et sprang af tro, omdirigerede virksomheden og dermed blev OnPay født.

OnPay udnyttede deres erfaring med at være i lønningsindustrien så længe og kombinerede den med de nyeste innovationer inden for tech for at give deres kunder en lønningssoftware, der er pålidelig, enkel at bruge og praktisk, hvilket frigør deres kunder, så de kan fokusere om, hvad de gør bedst – at køre deres respektive virksomheder.

De har for nylig ansat CPA Katelyn Sullivan fra Ernst & Ung til at hjælpe med at lede deres regnskabs- og bogholderpartnerudvikling i U.S.A..

Til dags dato behandler OnPay over 2 milliarder dollars i lønningslister årligt over 50 stater i Amerika.

Imponerende er det ikke?

Er OnPay det rigtige for din virksomhed?

Fra vores forskning ser OnPay ud til at være rockstjernen for SaaS-selskabers lønningsliste.

De har oplevelsen, de har teknologien, de har de rigtige mennesker, og de er ikke afhængige af risikovillig kapital (hvilket betyder, at de får gjort hvad de vil, uden at bekymre sig om at opgive kontrol).

Men smarte forbrugere som dig selv vil vide, at det er let for en virksomhed at hæve sig selv gennem pressemeddelelser og skamløs selvpromovering. Det ene spørgsmål, som en smart slutbruger vil stille, er meget enkelt:

“Er dette SaaS det rigtige fit for mit firma?”

Ting kan se pænt, poleret og skinnende ud på ydersiden, men hvis det ikke fungerer godt, vil du bare ende frustreret, irriteret og ubelejlig.

Indtast Bitcatcha, den bedste ressource til små online virksomheder, der er tilgængelige på internettet # shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Vi foretager en grundig gennemgang af OnPay og angiver det, hvad det er fordele & ulemper, så du kan tage en beregnet beslutning om softwaren vil fungere godt for dig. Grundlæggende tager vi svært ved at teste softwaren og specificere den, så du ikke behøver det – sparer tid og muligvis dyrebare penge.

Du kan takke os senere 🙂

9 måder OnPay Rocks!

1. UI til professionelt udseende!

Der er ingen bedre måde at sige det – OnPays interface er professionelt udseende!

Da vi først loggede på programmet og indstiller alt, var vores første tanker “heh, dette er virkelig grundlæggende”.

Men grundlæggende betyder ikke, at det er dårligt. Grundlæggende betyder, at det bliver gjort uden behov for alt det flair.

onpay-lønningsliste har enkel brugergrænseflade

Dashboardet er enkelt og viser dig 4 hovedfliser, der er dine “Seneste løb”, “Næste planlagte lønforløb”, “Vigtige datoer” og “Medarbejdertilbud”.

Til venstre er det, hvor du finder fanerne for at navigere på stedet.

Det viser dig dine “Arbejdere” (som du skal indtaste, når du tilmelder dig), “Lønning” (softwarets kød og kartofler), “Rapporter”, “HR-funktioner” og “Indstillinger” – alle klædt i en trøstende blå nuance.

Det er en grænseflade, som den modne, professionelle forretningsgruppe foretrækker, da den er ren og får arbejdet gjort uden nogen distraktioner.

2. Nemt ombord nye medarbejdere

OnPay gør det nemt for dig at bringe nye ansættelser til systemet, som er sendt til himlen, fordi det sidste du ønsker med et lønprogram er at kæmpe med systemet for at tilføje nye medarbejdere i.

onpay lønningsliste nemt at tilføje medarbejdere

Alt hvad du skal gøre er at gå til fanen “Arbejdere”, trykke på “Medarbejdere” og derefter kigge efter den kæmpe “Lejearbejder” -knap til højre. Du kan virkelig ikke gå glip af det.

Klik på det, så føres du til en side, hvor du har 3 muligheder – “Send tilbudsbrev”, “Tilføj en medarbejder”, “Tilføj en entreprenør”.

onpay-lønning har muligheder for at ansætte nye medarbejdere

Når du klikker på “Tilføj en medarbejder”, bliver du bedt om at udfylde din medarbejders grundlæggende oplysninger.

onpay lønningsinput medarbejderinfo

En ting jeg virkelig sætter pris på er evnen til at invitere medarbejderne til selv at indtaste deres personlige detaljer. Dette sparer dig meget tid, da du muligvis ikke er interesseret i al den information, de har om sig selv. Ulempen er, at de måske tager deres egen søde tid med at udfylde dette, så dette kan være ret det dobbeltkantede sværd.

Når du har udfyldt de krævede oplysninger, skal du bare trykke på “Fortsæt”, følge instruktionerne på skærmen, og OnPay sender automatisk en e-mail, der inviterer den nye leje for at udfylde deres oplysninger – hurtigt, let og praktisk!

Vi elsker det!

3. Tilpasningsbart betjeningspanel!

I det første punkt bragte vi op, hvor simpelt instrumentbrættet er. Selvom vi er tilfredse med det, kan det være lidt for … vanilje for mennesker, der foretrækker lidt mere spænding i deres liv.

God ting er, at OnPay har gjort deres dashboard tilpasbar, så du kan foretage ændringer med det, hvis du nogensinde keder dig med, hvordan dashboardet ser ud.

onpay lønning tillader tilpasning af dashboard

Rul helt ned til bunden, så finder du knappen “Tilpas betjeningspanel”. Klik på det, så ser du de muligheder, du har.

onpay tilpasningsindstillinger for lønningspaneler

Selvom det ikke er så detaljeret, som vi gerne vil, er det rart at have et betjeningspanel, som vi kan justere til vores præferencer. Hvis du foretrækker ting endda pænere, kan du slukke nogle fliser til det slanke zen-look.

4. Vi elsker medarbejdernes søgefunktion!

Så mindre virksomheder har muligvis ikke et stort problem med dette, men hvis din lille virksomhed har 15 eller flere mennesker med en høj omsætningshastighed, vil denne funktion være en af ​​dine mest foretrukne funktioner i programmet.

Du ved, hvordan det er med dit gamle lønsystem, hvis du ville slå op eller foretage ændringer til en bestemt medarbejder, bliver du nødt til at rulle indtil udgangen af ​​tiden gennem din uendelige liste over medarbejdere bare for at finde den du ønsker?

Nå, disse dage med uendelig rulning er nu forbi med medarbejderens søgefunktion!

onpay-lønning gør det muligt at søge efter medarbejdere

Teamet hos OnPay regnede sandsynligvis med, hvor vondt det var at rulle så meget bare for at finde en bestemt medarbejder, da de gjorde denne funktion ”Find en medarbejder” tilgængelig gennem alle de tilgængelige faner.

For at finde en medarbejder skal du bogstaveligt talt bare klikke på den knap og indtaste medarbejderens navn.

OnPay finder dig automatisk den pågældende medarbejder og bringer dig til hans profilside, hvor du nemt kan gøre hvad du skal gøre med deres profil.

Det er ikke en kæmpe funktion, men det gør sikker på at bruge programmet meget mere praktisk.

Da vi er medarbejderes emne, er her en anden lille, men meget værdsat funktion, vi kan lide – medarbejders profilbillede vises tydeligt på softwaren!

Det er bestemt, at dette måske ikke ligner meget små teams, men hvis du er i en højomsætningsvirksomhed med mere end 15 ansatte, bliver ansigter og navne glemt hurtigt, især i situationer med højt tryk.

At lægge et ansigt til et navn bogstaveligt talt hjælper dig med at genkende dine medarbejdere lettere, hvilket hjælper dig med at undgå potentielt pinlige situationer, som ved et uheld at henvende dig til Peter, når hans navn faktisk er Horatio.

5. Kørsel af lønningsliste – ikke længere kompliceret!

Det, der tidligere var en tidskrævende proces, der kan tage en hel dag eller to, kan nu let udføres på få minutter med OnPay.

Lønning med OnPay udføres i 4 enkle trin:

 1. Vælg den medarbejder, du vil køre lønningsliste for
 2. Indtast arbejdstid (for personale, der betales hver time)
 3. Gennemgå lønningslisten
 4. Godkend lønningsliste

Det er fantastisk, at OnPay giver dig mulighed for at vælge de ansatte, du vil køre lønningslister for. Dette giver dig mulighed for at organisere din lønsekvens, f.eks. kør først lønningslister for lønnet personale, gå derefter videre til timepersonale og derefter kontraktligt personale.

lønningsliste udføres let med onpay

Når det kommer til at indtaste arbejdstimer, er det temmelig ligetil – indtast de timer, som din timepersonale har arbejdet for løbet.

se medarbejderdetaljer på én visning med onpay-lønningsliste

Du kan se alle detaljerne på en skærm. Alt hvad du skal gøre er at indtaste de relevante detaljer, og du er færdig!

Gennemgangsdelen af ​​sekvensen får, er hvor den bliver interessant. OnPay udarbejder en detaljeret gennemgang af din lønningsliste, så du får et fugleperspektiv over alt, så du kan se, hvor hver eneste krone går.

onpay-lønningslisten har en detaljeret gennemgang af lønningerne

En dejlig touch til dette er, at OnPay har integreret et advarselssystem, hvis det registrerer unormale eller mulige fejl i lønningslisten.

onpay-lønningslisten advarer om lønningsfejl

Hvis du forsøger at fortsætte med disse fejl, får du vist en anden advarsels-pop-up. Dette hjælper dig med at undgå at begå menneskelige fejl med lønningsprogrammet.

onpay lønning pop up beregning advarsel

Når du har rettet alt, og du er tilfreds med lønningslisten, er det sidste trin i denne proces at ramme “Godkend lønningsliste” i det næste skærmbillede.

onpay-lønningstilladelse

OnPay fortsætter derefter med automatisk at kreditere lønningerne på dine medarbejders konti, hvilket sparer dig for hovedpinen ved selv at skulle foretage pengeoverførsler!

6. Lett nemt at betale lønfejl!

Nogle programmer gør det virkelig svært for os at rette op på fejl, der er foretaget i indsendt lønningsliste. Med OnPay er det faktisk meget let at løse disse fejl.

Gå over til instrumentbrættet og klik på “Vis alle” i “Seneste løb”.

onpay-lønningslister har lønningslogfiler

Der skal du være i stand til at se en liste over dine nyligt indsendte lønforløb. Kig efter den, du vil rette, og tryk på knappen “Slet”.

onpay-lønning tillader sletning af lønningslister

Nu skal du lige rette op på disse fejl og køre lønningslisten igen. Bemærk, at hvis du ikke ser knappen “Slet”, betyder det, at kørslen allerede er sendt, og at der er foretaget lønninger. Du skal skrive til deres supportteam for at få det løst.

7. OnPay har mange rapporter!

Hvis du er den slags, der virkelig kan lide at gennemgå rapporter, skal jeg sige, at du vil være mere end tilfreds med OnPays lange liste med rapportsammendrag:

 • Lønsliste
 • Lønregister
 • Lønoversigt
 • Medarbejderoversigt
 • Placeringsoversigt
 • Afdelingsoversigt
 • Positionsoversigt
 • GL resume
 • Oversigt over indtægter
 • Periodisering
 • Liste over arbejdstagere Comp
 • Workers Comp Resume
 • 401K oversigt
 • 401K resume
 • 401K eksport

Hvis noget skal opsummeres og rapporteres, har OnPay sandsynligvis det.

De har også diagrammer til dem af jer, der foretrækker visuelt drevne rapporter.

onpay-lønningslister har rapportdiagrammer

Alle deres rapporter er meget omfattende, så du kan kamme dem igennem til dit hjerte indhold. Du har også muligheden for at gemme rapporterne i Excel- eller PDF-format – meget praktisk!

onpay-lønningslisten har Excel og pdf-format til rapporter

Godt job på det meget nyttige rapportgenererende system, OnPay!

8. OnPay har HR-funktioner!

HR- og lønningsopgaver kan undertiden gå over, så det giver kun mening for OnPay at kaste nogle HR-funktionaliteter ind i deres software.

Når du klikker på HR-fanen, bliver UI’en til en forfriskende grøn! Måske skal det give indtryk af, at HR er et sikkert sted. Uanset om det er sandt eller ej, vi kan lide det!

onpay-lønningsliste har HR-funktioner

OnPays HR-system er ganske grundlæggende, men det gør, hvad det skal gøre. Det har de samme funktionaliteter som konkurrerende lønningsprogrammer / HR-programmer, såsom en portal, hvor kunder kan anmode om ferier, og et organisationsdiagram.

Grundlæggende er OnPays HR-funktioner ikke banebrydende, men de fungerer!

9. OnPay har fantastisk support!

Vi har altid følt, at en virksomhed kun er så stærk som det er supportteam. De er de sande helte i branchen, der altid er der for at hjælpe kunder i nød, og de er altid den første forsvarslinje, når vrede brugere stiller urealistiske krav og trusler.

Vi var glade for at finde ud af, at OnPays supportteam netop var meget vidende og hjælpsom. Men at være vidende og hjælpsom er ofte ikke nok, og teamet er nødt til at svare hurtigt på anmodninger eller frustrerede kunder kan muligvis bare ende som vrede kunder.

Da deres live chat-timer kun er fra 9 til 20, kunne de ikke svare på vores spørgsmål straks, MEN de formåede at kontakte os via e-mail første om morgenen! Derfra gik vi videre til live chat, hvor de fagmest besvarede alle de spørgsmål, vi havde.

onpay lønningsliste har fremragende support

De er også en temmelig venlig bunke, der er glade for at besvare de dumme spørgsmål man måtte have.

onpay lønningsliv har venlig support

Kudos til OnPay supportteam!

4 måder OnPay rockede ikke på

OnPay har mange gode ting i gang med dem, men vi ville lyve, hvis vi sagde, at softwaren er perfekt. Her er et par ting, vi troede OnPay havde brug for forbedring af, men vær opmærksom på, at dette er forfatterens egne ydmyge meninger.

1. OnPay føles ikke hurtig

Du ved, at en SaaS er virkelig hurtig, når du ikke bemærker dens hastighed. Det er noget, der bare føles rigtigt, når du bruger det – problemfri og kontinuerlig uden afbrydelser.

Med OnPay kan vi ikke sige, at det er langsomt, fordi det ikke er tilfældet. Det er bare, at hastigheden mærkbart ikke er så hurtig som andre udbydere. Vi fandt os selv i tvivl om, hvorvidt vi havde brug for at opdatere siden.

Kort sagt, OnPays webstedsbelastningshastigheder er bare … kun acceptabelt, hvilket er en skam, fordi det kunne være så meget bedre.

2. Funktioner af hensyn til funktioner

OnPay ser funktionpakket ud, for det er det. Problemet er, at funktionerne nogle gange føles taklet, som om de er der bare for at være der.

Tag for eksempel denne “Engagement” -funktion. Det tjener intet andet formål end at bryde isen. De kunne gøre så meget mere med det, som at køre meningsmålinger for at måle holdmoral, men de lod det bare være.

onpay-lønning har medarbejderengagementfunktion

Et andet eksempel ville være OnPays dokumentskabeloner. Hvis de udføres godt, kunne de virkelig være tidsbesparende og hjælpe os med vores papirarbejde! Desværre ser det ud til, at de kun har 2 skabeloner.

onpay lønningsliste har HR-dokumentskabeloner

Nyttig? Ja. Det var bare, at vi forventede mere.

3. UI ser godt ud, men UX har brug for arbejde

Ved første øjekast ser OnPays UI virkelig ren ud med knapper på alle de rigtige steder. De markerer alle de rigtige UI-bokse, så webstedsnavigation burde ikke være et problem … bortset fra at det er, i det mindste i nogle tilfælde.

De har taget nogle tvivlsomme beslutninger om funktionalitet. Vi ser for eksempel på den måde, de besluttede for at slette lønningslister.

Naturligvis ville det være bedst, hvis de kunne liste lønnsrapporterne og knappen “Slet lønningsliste” under fanen “Lønning”, så alt, hvad angår lønningsliste, kan findes et sted, men det er ikke tilfældet.

Vi måtte gå til instrumentbrættet, klikke på “Seneste løb” og slette kørslen derfra. Det føles ikke intuitivt, og et par gange følte vi os fortabt, mens vi brugte appen, og måtte ty til støtte for at finde ud af ting.

Selvfølgelig skal du tage dette med en knivspids salt, fordi dette meget godt kan være et brugerdøvhedsproblem (Ja, jeg taler om mig selv).

4. OnPay har ingen mobilapp

For at være retfærdig har ingen virkelig brug for en mobilapp til at køre lønningslister, men glem ikke at OnPay også har HR-funktionaliteter. Det vil være mere praktisk, hvis vi bare kan trykke på en app og godkende (eller afvise) ferieanmodninger og lønningsløb.

Vi ved, at vi nemt kan logge ind på OnPay ved hjælp af vores telefons browser, men en dedikeret app ville være en dejlig lille tidsbesparelse, hvilket gør tingene meget mere praktiske for travle forretningsejere.

OnPays plan & Prissætning: Oversigt

Enkelhed er OnPays strategi, og det vises i deres prisplan. De har kun en pris, så beslutningstagning er lettere for virksomhedsejere.

Basispris på $ 40, yderligere $ 6 pr. Medarbejder.

onpay lønplaner og priser

I en situation, hvor du har 10 ansatte, vil det kun koste dig $ 76 om måneden.

Det er en rimelig pris at betale med i betragtning af de funktioner, du får!

Bedømmelse: Bør du gå til OnPay?

Dette var virkelig en hård en for os at gennemgå.

På den ene side har OnPay potentialet for storhed. Det ser professionelt ud, det er enkelt, og det leverer sine løfter. Det er nøjagtigt, hvad vi ønsker i en SaaS, men det ser ud til med hvert skridt fremad, de tager… godt ikke to, men måske bare et skridt tilbage.

Brugergrænsefladen er god, og selvom vi ikke ville kalde indlæringskurven vanskelig, har OnPay nogle problemer med UX og webstedsnavigation, hvilket betyder, at du muligvis skal gennemgå en træning for at bruge softwaren effektivt. Det føles bare ikke intuitivt nok.

De har masser af funktioner, men mange af disse funktioner føles taklet, ligesom de er der for eksisterende. Hvis de kun gjorde en indsats for at udslette disse træk!

De har også virkelig detaljerede rapporter (som jeg er temmelig sikker på, at nogle brugere vil nyde), men på en eller anden måde giver det os hovedpine at gå gennem disse rapporter. Hvilket er underligt, fordi vi gennemgik detaljerede rapporter med andre programmer, og vi var helt fine med det.

Kort sagt, OnPay fungerer. Det er ikke revolutionerende. Det blæser ikke dit sind, men det fungerer.

Og med deres lave pris er det en god handel. Husk dog, at du får det, du betaler for!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me