OnPay

OnPay

https://onpay.com/

tl; dr

OnPay er en god lønnstjeneste. Det har sin rettferdige andel fordeler og ulemper, men prispunktet gjør det til en god utfordrer i bransjen. Lære mer.

OnPay Review – 9 Pros & 4 Ulemper med OnPay lønn

Jeg har aldri møtt en liten bedriftseier som faktisk liker lønnsuke. Hvis de har råd til å ansette noen som driver lønn for dem, deler de ikke den samme typen forakt. Hvis de har påtatt seg å kjøre lønn, kan jeg garantere at de absolutt forakter det …

Det er bra at vi nå lever i fremtiden, og med fremveksten av internett ser det alltid ut til å være en app for noe.

Lære matlaging? Det er en app for det.

Hater du å spore forretningsutgifter manuelt? Det er en app for det.

Frykt for lønn? Det er OnPay for det!

Vi kom over OnPay mens vi undersøkte serien vår for lønnsgjennomgang, og trodde at de løser smerten med lønnssmerter (whoa, tungetvister) godt nok til å rettferdiggjøre en anmeldelse.

Men før vi kommer inn på hvor bra programvaren yter, tenkte vi at det er best å gi deg et lite blikk bak selskapets historie.

OnPays lille historie

Å si at OnPay ligner på andre oppstart, båret fra de tunge møtesalene til eksklusive venture capital-selskaper, ville være en urettferdighet for SaaS (Software-as-a-Service).

Faktisk har OnPay vært i lønnsbransjen i flere år.

Den lille familiedrevne virksomheten startet for mange måner siden, før internettets økning. Da selskapet ansatt administrerende direktør Jesse Burgess for å drive selskapet i 2007, måtte han finne måter for selskapets 6 funksjonærer å bli mer effektive mens han hadde å gjøre med over 200 småbedriftskunder.

Som du kan forestille deg, viste dette seg å være en utfordrende oppgave, og den nylig presiserte administrerende direktøren måtte tilpasse seg, raskt.

Han hadde et lyspæreøyeblikk da han innså at lønnsvirksomheten enkelt kunne automatiseres og flyttes på nettet, så han tok et sprang av tro, ommarkerte selskapet og dermed ble OnPay født.

OnPay benyttet seg av deres erfaring med å være i lønnsbransjen så lenge, og kombinerte den med de nyeste innovasjonene innen tech for å gi kundene en lønnsprogramvare som er pålitelig, enkel å bruke og praktisk, og frigjøre kundene sine slik at de kan fokusere på hva de gjør best – å drive sine respektive virksomheter.

De har nylig ansatt CPA Katelyn Sullivan fra Ernst & Ung til å lede ledelsen av sin regnskapsfører og bokholderpartnerutvikling i U.S.A..

Til dags dato behandler OnPay over 2 milliarder dollar i lønnsløp årlig, over 50 stater i Amerika.

Imponerende er det ikke?

Er OnPay riktig for din virksomhet?

Fra vår forskning ser OnPay ut til å være rockestjernen for SaaS-selskapene.

De har opplevelsen, de har teknologien, de har de rette menneskene, og de er ikke avhengig av risikovillig kapital (noe som betyr at de får gjøre hva de vil uten å bekymre seg for å gi opp kontrollen).

Men smarte forbrukere som deg selv vil vite at det er enkelt for et selskap å løfte seg gjennom pressemeldinger og skamløs egenreklame. Det ene spørsmålet en smart sluttbruker vil stille er veldig enkelt:

“Er dette SaaS riktig passform for selskapet mitt?”

Ting kan se fint ut, polert og skinnende på utsiden, men hvis det ikke fungerer bra, vil du bare ende opp frustrert, irritert og upraktisk.

Skriv inn Bitcatcha, den beste ressursen for små online virksomheter som er tilgjengelig på internett # shamelessselfplug #sorrynotsorry.

Vi skal gjennomgå en grundig gjennomgang av OnPay og liste over fordeler & ulemper, slik at du kan ta en beregnet beslutning om programvaren vil fungere bra for deg. I utgangspunktet vil vi ta oss bryet med å teste programvaren og detaljere den, slik at du ikke trenger det – sparer deg for tid og muligens dyrebare penger.

Du kan takke oss senere 🙂

9 måter OnPay Rocks!

1. UI for profesjonelt utseende!

Det er ingen bedre måte å si det på: OnPays grensesnitt er profesjonelt utseende!

Da vi først logget inn på programmet og satte opp alt, var de første tankene våre “va, dette er virkelig grunnleggende”.

Men grunnleggende betyr ikke at det er dårlig. Grunnleggende betyr at det blir gjort uten behov for alt det teftet.

onpay lønn har enkel brukergrensesnitt

Dashbordet er enkelt, og viser deg fire hovedfliser som er “Nylige løp”, “Neste planlagte lønnsløp”, “Viktige datoer” og “Ansattes tilbud”.

På venstre side finner du fanene for å navigere på nettstedet.

Den viser deg dine “Arbeidere” (som du må taste inn når du registrerer deg), “Lønn” (kjøtt og poteter i programvaren), “Rapporter”, “HR-funksjoner” og “Innstillinger” – alt kledd i en trøstende blå fargetone.

Det er et grensesnitt som den modne, profesjonelle forretningsgruppen kanskje foretrekker, ettersom den er ren og får jobben gjort uten distraksjoner.

2. Enkelt ombord nye ansatte

OnPay gjør det enkelt for deg å få nye ansettelser til systemet, som er sendt til himmelen fordi det siste du ønsker med et lønnsprogram, er å kjempe med systemet for å legge til nye ansatte i.

onpay lønn enkelt å legge til ansatte

Alt du trenger å gjøre er å gå til “Arbeidere” -fanen, trykke på “Ansatte”, og så se etter den gigantiske “Hire Worker” -knappen til høyre. Du kan virkelig ikke gå glipp av det.

Klikk på det, så blir du ført til en side der du har 3 alternativer – “Send tilbudsbrev”, “Legg til en ansatt”, “Legg til en entreprenør”.

onpay lønn har muligheter for å ansette nyansatt

Når du klikker på “Legg til en ansatt”, vil du bli bedt om å fylle ut den ansattes grunnleggende detaljer.

info om lønnsinntekter for ansatte

En ting jeg virkelig setter pris på er muligheten til å invitere ansatte til selv å taste inn personopplysningene sine. Dette vil spare deg for mye tid, siden du kanskje ikke er interessert i all informasjonen de har om seg selv. Ulempen er at de kan ta sin egen søte tid på å fylle dette opp, så dette kan være ganske dobbeltkantet sverd.

Når du har fylt ut den nødvendige informasjonen, trykker du bare på “Fortsett”, følger du instruksjonene på skjermen, og OnPay vil automatisk sende en e-post som inviterer den nye leien for å fylle ut informasjonen – raskt, enkelt og praktisk!

Vi elsker det!

3. Tilpassbart instrumentpanel!

I det første punktet fikk vi opp hvor enkelt instrumentbordet er. Selv om vi er glade for det, kan det være litt for … vanilje for folk som foretrekker litt mer spenning i livet.

Bra er at OnPay har gjort dashbordet deres tilpasningsdyktig, så du kan gjøre endringer med det hvis du noen gang blir lei av hvordan dashbordet ser ut.

onpay lønn gjør det mulig å tilpasse dashbordet

Bla deg helt til bunnen, så finner du knappen “Tilpass instrumentpanel”. Klikk på den, så ser du alternativene du har.

alternativer for tilpasning av lønn på betjeningspanel

Selv om det ikke er så detaljert som vi ønsker, er det fint å ha et dashbord som vi kan finpusse til våre preferanser. Hvis du foretrekker ting til og med penere, kan du slå av noen fliser for det elegante zen-utseendet.

4. Vi elsker ansattes søkefunksjon!

Så mindre selskaper har kanskje ikke noe stort problem med dette, men hvis den lille bedriften din har 15 eller flere personer med høy omsetningshastighet, vil denne funksjonen være en av de mest favorittfunksjonene dine i programmet..

Du vet hvordan det er med det gamle lønnssystemet ditt. Hvis du ønsket å slå opp eller gjøre endringer hos en bestemt ansatt, må du bla til slutten av tiden gjennom den uendelige listen over ansatte bare for å finne den du ønsker?

Vel, de dagene med uendelig rulling er nå over med ansattes søkefunksjon!

onpay lønn gjør det mulig å søke etter ansatte

Teamet på OnPay fant sikkert ut hvor vondt det var å rulle så mye bare for å finne en bestemt ansatt, da de gjorde denne funksjonen “Finn en ansatt” tilgjengelig gjennom alle tilgjengelige faner..

For å finne en ansatt, må du bokstavelig talt bare klikke på den knappen og taste inn den ansattes navn.

OnPay vil automatisk finne deg den ansatte og bringe deg til profilsiden hans, der du enkelt kan gjøre hva du trenger å gjøre med profilen hans.

Det er ikke en stor funksjon, men det gjør det sikkert å bruke programmet mye mer praktisk.

Siden vi er tema for ansatte, er her en annen liten, men mye verdsatt funksjon vi liker – de ansattes profilbilde vises tydelig på programvaren!

Visst, dette kan ikke virke som veldig lite for virkelig små team, men hvis du er i en virksomhet med høy omsetning med mer enn 15 ansatte, blir ansikter og navn glemt virkelig raskt, spesielt i situasjoner med høyt trykk.

Å sette et ansikt mot et navn bokstavelig talt hjelper deg å gjenkjenne dine ansatte lettere, noe som hjelper deg å unngå potensielt pinlige situasjoner, for eksempel ved å tilfeldigvis henvende deg til Peter når navnet hans faktisk er Horatio.

5. Kjører lønn – ikke lenger komplisert!

Det som tidligere var en tidkrevende prosess som kan ta en hel dag eller to, kan nå enkelt gjøres på få minutter med OnPay.

Lønn med OnPay gjøres i fire enkle trinn:

 1. Velg den ansatte du vil kjøre lønn for
 2. Angi arbeidstid (for ansatte betalt per time)
 3. Gjennomgå lønn
 4. Godkjenn lønn

Det er kjempebra at OnPay lar deg velge de ansatte du vil kjøre lønn for. Dette lar deg organisere lønnssekvensen din, f.eks. kjøre lønn for funksjonærer først, deretter gå videre til timepersonell, deretter kontraktsansatte.

lønn gjøres enkelt med onpay

Når det gjelder å legge inn arbeidstimer, er det ganske greit – legg inn timene timepersonellet har jobbet for løpet.

se ansattdetaljer på en visning med lønn på onpay

Du kan se alle detaljene på en skjerm. Alt du trenger å gjøre er å taste inn de relevante detaljene, og du er ferdig!

Gjennomgangsdelen av sekvensen blir der den blir interessant. OnPay utarbeider en detaljert gjennomgang av lønningslisten din slik at du får et fugleperspektiv på alt, slik at du kan se hvor hver eneste krone skal.

onpay lønn har detaljert gjennomgang av lønn

En fin touch til dette er at OnPay har integrert et advarselssystem hvis det oppdager unormale eller mulige feil i lønningslisten.

lønn på onpay vil advare om lønnsfeil

Hvis du prøver å fortsette med disse feilene, vil du bli presentert for en annen advarsel. Dette hjelper deg med å unngå å gjøre menneskelige feil med lønnsprogrammet.

onpay lønn pop up beregning advarsel

Når du har fikset alt og er fornøyd med lønningslisten, er det siste trinnet i denne prosessen å treffe “Godkjenn lønn” i neste skjermbilde.

godkjennelse av lønn på egenbetaling

OnPay vil deretter fortsette med å automatisk kreditere lønnene i kontoen til dine ansatte, noe som sparer deg for hodepinen ved å måtte foreta pengeoverføringer selv!

6. Lett lønnsfeil!

Noen programmer gjør det veldig tøft for oss å rette opp feil som er gjort i innsendt lønn. Med OnPay er det ganske enkelt å fikse disse feilene.

Gå over til dashbordet og klikk på “Vis alle” i “Nylig kjørt”.

onpay lønn har lønnslogger

Der skal du kunne se en liste over dine nylig innsendte lønnskjøringer. Se etter den du vil fikse, og trykk på “Slett” -knappen.

onpay lønn gjør det mulig å slette lønn

Nå må du bare fikse disse feilene og kjøre lønningslisten igjen. Vær oppmerksom på at hvis du ikke ser “Slett” -knappen, betyr det at kjøringen allerede er sendt inn og at lønn er utført. Du må skrive til supportteamet for å fikse det.

7. OnPay har mange rapporter!

Hvis du er den typen som virkelig liker å gå gjennom rapporter, må jeg si at du vil være mer enn fornøyd med OnPays lange liste over rapportsammendrag:

 • Lønnsoppføring
 • Lønnsregister
 • Lønnsammendrag
 • Ansattes sammendrag
 • Stedsoppsummering
 • Avdelingens sammendrag
 • Posisjonsoppsummering
 • GL Sammendrag
 • Oversikt over inntekter
 • Periodisering
 • Workers Comp Listing
 • Workers Comp Sammendrag
 • 401K Notering
 • 401K Sammendrag
 • 401K Eksport

Hvis noe må oppsummeres og rapporteres, har sannsynligvis OnPay det.

De har også diagrammer for de av dere som foretrekker visuelt drevne rapporter.

onpay lønn har rapportdiagrammer

Alle rapportene deres er veldig omfattende, så du kan gre dem gjennom til ditt hjerte. Du har også muligheten til å lagre rapportene i Excel- eller PDF-format – veldig praktisk!

onpay lønn har Excel og pdf format for rapporter

God jobb med det veldig nyttige rapportgenereringssystemet, OnPay!

8. OnPay har HR-funksjoner!

Noen ganger kan HR- og lønnsoppgaver gå over, så det er bare fornuftig for OnPay å kaste inn noen HR-funksjoner i programvaren deres.

Når du klikker på HR-fanen, blir brukergrensesnittet til en forfriskende grønn! Kanskje det er ment å gi inntrykk av at HR er et trygt sted. Uansett om det stemmer eller ikke, liker vi det!

onpay lønn har HR-funksjoner

OnPays HR-system er ganske grunnleggende, men det gjør det den trenger å gjøre. Den har de samme funksjonalitetene som konkurrerende lønns- / HR-programmer, for eksempel en portal for kunder å be om ferier, og et organisasjonskart.

I utgangspunktet er OnPays HR-funksjoner ikke banebrytende, men de fungerer!

9. OnPay har fantastisk støtte!

Vi har alltid følt at et selskap bare er så sterkt som supportteamet. De er de sanne heltene i bransjen, alltid der for å hjelpe kunder i nød, og de er alltid den første forsvarslinjen når sinte brukere stiller urealistiske krav og trusler.

Vi var glade for å finne at OnPays supportteam nettopp var veldig kunnskapsrike og hjelpsomme. Men å være kunnskapsrik og nyttig er ofte ikke nok, og teamet trenger å svare raskt på forespørsler eller frustrerte kunder kan bare ende som sinte kunder.

Da deres live-chat-timer bare er fra 9 til 20, kunne de ikke svare på spørsmålene våre umiddelbart, MEN de klarte å kontakte oss via e-post først om morgenen! Derfra gikk vi videre til live chat der de fagmessig besvarte alle spørsmålene vi hadde.

onpay lønn har utmerket støtte

De er også en ganske vennlig gjeng, glade for å svare på hvilke dumme spørsmål man måtte ha.

onpay lønn har vennlig støtte

Kudos til OnPay supportteam!

4 måter OnPay ikke rock

OnPay har mye bra for seg, men vi ville lyve hvis vi sa at programvaren er perfekt. Her er noen få ting vi trodde OnPay trengte forbedring av, men vær oppmerksom på at dette er forfatterens egne ydmyke meninger.

1. OnPay føles ikke fort

Du vet at en SaaS er veldig rask når du ikke legger merke til hastigheten. Det er noe som bare føles riktig når du bruker det – sømløst og kontinuerlig uten avbrudd.

Med OnPay kan vi ikke si at det går sakte, fordi det ikke er det. Det er bare det at hastigheten ikke er så raskt som andre leverandører. Vi lurte på noen ganger om vi trengte å oppdatere siden.

Kort sagt, OnPays sidehastighet er bare … bare akseptabelt, noe som er synd fordi det kan være så mye bedre.

2. Funksjoner av hensyn til funksjoner

OnPay ser fullpakket ut, for det er den. Problemet er at funksjonene noen ganger føler seg taklet, som om de er der bare for å være der.

Ta for eksempel denne “Engasjement” -funksjonen. Det tjener ingen andre formål enn å bryte isen. De kunne gjøre så mye mer med det, som å kjøre meningsmålinger for å måle lagmoral, men de la det bare igjen.

onpay lønn har ansattes engasjement funksjon

Et annet eksempel er OnPays dokumentmaler. Hvis de blir utført godt, kan de virkelig være tidsbesparende og hjelpe oss med papirene våre! Dessverre ser det ut til at de bare har to maler.

onpay lønn har HR-dokumentmaler

Nyttig? Ja. Det var bare at vi forventet mer.

3. UI ser bra ut, men UX trenger arbeid

Ved første øyekast ser OnPays brukergrensesnitt veldig rent ut, med knapper på alle de riktige stedene. De krysser av for de riktige brukergrensesnitt-boksene, så navigasjon på nettstedet skal ikke være noe problem … bortsett fra at det er det, i alle fall i noen tilfeller.

De har tatt noen tvilsomme avgjørelser angående funksjonalitet. Vi ser for eksempel på hvordan de bestemte seg for å slette lønn.

Naturligvis ville det være best om de kunne liste lønnsrapporter og “Slett lønn” -knappen på fanen “Lønning”, slik at alt relatert til lønnsliste finner du ett sted, men det er ikke tilfelle.

Vi måtte gå til dashbordet, klikke på “Recent Runs” og slette løpet derfra. Det føles ikke intuitivt, og noen ganger følte vi oss vill når vi brukte appen, og måtte ty til støtte for å finne ut av ting.

Selvfølgelig må du ta dette med en klype salt fordi dette veldig godt kan være et brukerdumhetsproblem (Ja, jeg snakker om meg selv).

4. OnPay har ingen mobilapp

For å være rettferdig er det ingen som trenger en mobilapp for å kjøre lønn, men ikke glem at OnPay også har HR-funksjoner. Det vil være mer praktisk hvis vi bare kan trykke på en app og godkjenne (eller avvise) ferieforespørsler og lønningsløp.

Vi vet at vi enkelt kan logge på OnPay ved å bruke nettleseren til telefonen, men en dedikert app vil være en fin liten tidsbesparende, noe som gjør ting mye mer praktisk for travle bedriftseiere.

OnPays plan & Priser: Oversikt

Enkelhet er OnPays strategi, og det vises i deres prisplan. De har bare én pris, så beslutningsprosesser er enklere for bedriftseiere.

Grunnpris på $ 40, ytterligere $ 6 per ansatt.

betaler lønnsplaner og priser

I en situasjon hvor du har 10 ansatte, vil det bare koste deg $ 76 i måneden.

Det er en rimelig pris å betale, med tanke på funksjonene du får!

Dommen: Bør du gå for OnPay?

Dette var virkelig en tøff en for oss å gjennomgå.

På den ene siden har OnPay potensialet for storhet. Det ser profesjonelt ut, det er enkelt og leverer løftene. Det er akkurat det vi ønsker i en SaaS, men det virker som med hvert skritt fremover, de tar … vel ikke to, men kanskje bare et skritt tilbake.

Brukergrensesnittet er bra, og selv om vi ikke vil kalle læringskurven vanskelig, har OnPay noen problemer med UX og navigasjon på nettstedet, noe som betyr at du kanskje må gjennomgå opplæring for å bruke programvaren effektivt. Det føles bare ikke intuitivt nok.

De har mange funksjoner, men mange av disse funksjonene føler seg taklet, som om de er der for eksisterende. Hvis de bare gjorde en innsats for å utslette disse funksjonene!

De har også veldig detaljerte rapporter (som jeg er ganske sikker på at noen brukere vil like), men på en eller annen måte gir vi hodepine å gå gjennom disse rapportene. Noe som er rart, fordi vi gikk gjennom detaljerte rapporter med andre programmer og vi hadde det helt bra.

I et nøtteskall fungerer OnPay. Det er ikke revolusjonerende. Det blåser ikke tankene, men det fungerer.

Og med den lave prisen, er det en god avtale. Husk imidlertid at du får det du betaler for!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me