Privat internetadgang vs. NordVPN: Sammenligning 2018

Privat internetadgang og NordVPN er 2 fremragende torrentvenlige VPN-udbydere. Og de er begge utroligt overkommelige, med aktuelle tilbud, der prissætter PIA til $ 3,33 / måned og NordVPN en fantastisk $ 2,75 / måned (3-årig plan).

Ikke kun rangerer de nær toppen af ​​vores foretrukne billige VPN’er, de er også topkonkurrencer for det bedste samlede sted. Deres funktionssæt er meget ens og inkluderer vigtige torrentfunktioner som: en Kill-Switch, Socks5 Proxy og IP-lækagebeskyttelse.

Men NordVPN har et par ekstra tricks, der kan give det kanten. Læs vores fulde sammenligning nedenfor for at se, hvordan de stables sammen i hver af følgende kategorier:

Sammenligningsemner

Vi vil sammenligne PIA og NordVPN head-to-head om hvert af nedenstående emner. Klik på linket for at springe videre til ethvert afsnit i denne sammenligning.

 1. Sikkerhed
 2. Politik til beskyttelse af personlige oplysninger / logging
 3. Software / Egenskaber
 4. Hastighed
 5. Torrent-venlighed og Torrent-funktioner
 6. Prisfastsættelse

Privat internetadgang vs. NordVPN: Resume

Privat internetadgang

Billede

Internet side: Privateinternetaccess.com
Anmeldelse: Privat internetadgang Fuld anmeldelse

 • Baseret i USA
 • Ingen logfiler. Periode. (lære om VPN-logfiler)
 • Socks5 Proxy inkluderet (nederlandsk server)
 • 256-bit kryptering (tilpasses)
 • Kill-switch Inkluderet (forhindrer IP-lækager)
 • Torrenter tilladt på alle servere
 • Månedlig pris: $ 6,95 / måned
 • Bedste tilbud: $ 3.33 / måned (1 års plan)

NordVPN

Billede

Internet side:Nordvpn.com
Anmeldelse: NordVPN Review (2018)

 • Baseret i Panama
 • Ingen logfiler. Periode.
 • Socks5 og HTTP Proxy inkluderet (12+ placeringer)
 • 256-bit kryptering (ikke justerbar)
 • Kill-Switch, DNS, IPv6 Lækbeskyttelse
 • Torrenter på alle servere (nogle er p2p-optimeret)
 • Månedlig pris: $ 10,00 / måned
 • Bedste tilbud: $ 2,75 / måned (Tidsbegrænset tilbud)
Foretrukne private internetadgangsfunktioner:

Privat internetadgang er en no-frills VPN-tjeneste, der bare fungerer. PIA er legendarisk inden for fildelingssamfundet og har været go-to VPN i årevis.

Det er den eneste VPN (efter vores viden), der er privatlivspolitik er blevet testet af FBI i retten (og vandt).

2 funktioner, der virkelig skiller sig ud, er PIA’s ‘port forwarding’ mulighed (fantastisk til at komme igennem firewalls) og deres justerbare styrke kryptering. Dette giver dig mulighed for at optimere din hastighed på langsommere forbindelser.

Vores foretrukne NordVPN-funktioner:
NordVPN er virkelig en alt-i-en VPN-tjeneste. Det er som en VPN-ønskeliste, når du ser på deres funktionssæt.

Ikke kun er det en fuldstændig nul-log VPN baseret i en privat havn (Panama), men de er også torrent-venlige og har specielle p2p-optimerede servere. Mange p2p-placeringer inkluderer også Socks5-proxy-service til at dobbelthoppe dine torrents inde i din foretrukne torrentklient (vi har installationsguider).

Og oven på alt dette har NordVPN indbygget SmartDNS og arbejder med Netflix, Hulu, HBOGo og snesevis af andre geobegrænsede streamingtjenester.

Og nævnte jeg, at det i en begrænset periode er tilgængeligt for kun $ 2,75 / måned? (30-dages 100% refusion politik)

Sikkerhed

Kryptering

Kryptering er der en kernefunktion, der gør en VPN så kraftig. Det krypterer din web- og torrent-trafik, så ingen mellemmand (som din internetudbyder) kan se, hvad du laver online.

Og NordVPN og PIA tilbyder begge utroligt stærk 256-bit AES-kryptering (den officielle NIST-standard) på deres VPN-tunneler.

Hver VPN-udbyder har også et par ekstra tricks på ærmet også:

NordVPN: NordVPN har dobbeltkrypteringsservere (double-hop) -servere, der dirigerer din trafik gennem to VPN-hubs og pakker den ind i to krypteringslag. Du kan også vælge at bruge deres VPN over Tor-servere (dirigerer VPN-tunnelen gennem Tor-netværket for ekstra privatliv). Du ønsker sandsynligvis kun at bruge disse funktioner til meget følsomme online-aktiviteter, fordi disse servere har tendens til at være meget langsommere.

Privat internetadgang: PIA giver dig fuld tilpasbar kontrol med krypteringsstyrken og algoritmen, der bruges til at beskytte dine data. Du kan kontrollere disse indstillinger direkte fra appen (Windows, Mac eller Android). For eksempel bruger du lettere 128-bit kryptering (eller slet ingen), når du vil have mere hastighed og mindre sikkerhed (som streaming eller spil).

Indstillinger for privat internetadgangskryptering

Privat internetadgang har justerbare krypteringsindstillinger

Andre sikkerhedsfunktioner

Nordvpn og Privat internetadgang begge har ekstra sikkerhedsfunktioner ud over deres stærke open source-kryptering. De vigtigste er:

Kill-Switch: Dette er en softwarefunktion, der øjeblikkeligt lukker internetadgang, hvis VPN-forbindelsen mislykkes af en eller anden grund. Dette forhindrer, at data overføres via en ikke-krypteret kanal og sikre, at dine torrent-peers ikke ser din ægte IP-adresse. Både PIA og NordVPN har en indbygget kill-switch.
En VPN-logningspolitik er en af ​​de mest oversettede faktorer, når du vælger en udbyder. Det er sandsynligvis også den vigtigste ting at overveje, hvis du bruger VPN til torrenting. Vi anbefaler altid at vælge en VPN, der aldrig logger din IP-adresse og ødelægger eventuelle metadata-logfiler inden for 24 timer.

DNS & IPv6 lækage beskyttelse: Selvom krypteringen, der bruges af en VPN, er ekstremt sikker, implementerer software (endda operativsystemer) VPN-tunnelen undertiden usikkert på grund af problemer med bagudkompatibilitet med gamle maskiner. Dette kan skabe 2 slags lækager:

 1. DNS-lækager: Hvor dine DNS-opslag (når du besøger et websted) dirigeres til din ISP’s DNS-servere i stedet for VPN-udbyderens.
 2. IPv6-lækager: Hvor trafikken dirigeres usikkert via den nye IPv6-protokol i stedet for den ældre IPv4-protokol.

Heldigvis har mange VPN’er (disse to inkluderet) indbygget lækageforebyggende teknologi i deres software. Både Nord og PIA giver dig mulighed for at blokere begge typer lækager med en simpel afkrydsningsfunktion i softwareindstillingerne. I vores test fandt vi, at det fungerede fejlfrit (der blev ikke fundet nogen lækager på ipleak.net).

  Anbefalet læsning: VPN’er, der tillader torrents / p2p og ikke holder nogen logfiler overhovedet.

  Privacy / Logging

  Privat internetadgang: Privatliv

  Privat internetadgang har været i spidsen for forbrugernes privatliv, så længe virksomheden har eksisteret. PIA var en af ​​de første ‘No Log’ VPN-tjenester i verden og startede stort set den logløse VPN-bevægelse. Og de er stadig den eneste VPN i verden, der har deres nul-log-garanti verificeret i retten.

  Logningspolitik:
  Privat internetadgang opbevarer eller registrerer ingen vpn-aktiviteter eller sessiondata. De logger ikke de websteder, du besøger, filer, du downloader, eller gemmer endda en historie med dine forbindelsestider og tildelte IP-adresser. De fleste VPN’er holder ‘forbindelseslogs’, som let kan bruges til at spore torrent-downloadhistorik til en bestemt bruger. PIA opbevarer ikke forbindelseslogfiler.

  Andet privatliv:
  PIA bruger ikke injicere nogen tredjeparts tracking-cookies i deres datastrøm (som det er kendt, at nogle ‘gratis’ VPN’er gør). De tager også ekstra forholdsregler for at beskytte din webvisningshistorik ved hjælp af private (PIA-kontrollerede) DNS-servere. Dette sikrer, at din VPN-forbindelse ikke dirigerer dns-anmodninger (webadresser) til ikke-sikre servere som din internetudbyder.

  NordVPN: Privatliv

  NordVPN matcher PIA punkt for punkt om privatlivets fred. Dette inkluderer en nul-log-garanti, ingen forbindelseslogs og private DNS-servere. De tilføjer også servere til speciel brug til forbedret anonymitet som VPN-Over-Tor og Double-Hop (dobbelt kryptering) servere.

  De har ikke haft mulighed for at teste deres privatlivspolitik ved retten endnu (og de ønsker heller ikke at være nødt til), men der er ingen grund til at tro, at NordVPN ikke er så god som deres ord.

  Og Snowden-typerne, der læser dette, vil være glade for at vide, at NordVPN er baseret i Panama, hvilket teoretisk set kan gøre virksomheden mindre sårbar over for NSA-spioneringskrav (PIA er et USA-baseret selskab). Men det er langt ud over privatlivets behov for de fleste torrentfanatikere.

  Oversigt over privatliv / logning

  PIA blev bevist pålidelig (og meget anonym) i retten. Det er meget værd. NordVPN slår dem med flere funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger, så vi vil kalde dette en uafgjort.
  VINNER: Bånd

  Software / funktioner

  Privat internetadgang og NordVPN har meget forskellig software. Den ene handler om funktionel kontrol af alt crypto (PIA), mens det andet (Nord) handler om at give enkel, brugervenlig adgang til kraftfulde funktioner.

  Da disse to VPN’er er så ens på mange andre områder (hastighed, privatliv, Torrent-venlighed), kan valget godt komme ned på, hvilken softwarestil og funktionssæt du foretrækker.

  Oversigt

  Privat internetadgangssoftware

  PIAs software er ikke fancy. Det er funktionelt og kraftfuldt. Og helt ærligt ønsker jeg, at flere VPN-udviklere ville kopiere deres model. PIAs software sætter finkornet kryptering og privatlivskontrol i en grænseflade. Der er ingen komplicerede menuer til at navigere eller 6 forskellige indstillingsskærme.

  Du kan få alt, hvad du har brug for fra visningen ‘avancerede indstillinger’. Her er hvad du finder:

  Billede

  Du får fuld kontrol over de vigtigste værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger og protokol, herunder:

  Forbindelsestype – TCP eller UDP
  Portvideresendelse
  PIA ‘MACE’ – PIAs proprietære ad-blocker og malware-filter
  Kill-Switch – Blokerer internetadgang, hvis VPN-tunnelen mislykkes. Anbefales til sikrere torrenting.
  DNS / IPv6 lækagebeskyttelse: Undgå de mest almindelige måder, som en VPN ved et uheld kan lække identificerende oplysninger på.

  Hvis du ruller lidt ned, finder du også krypteringsindstillingerne, som giver dig mulighed for at vælge den nøjagtige kode, håndtrykprotokol og krypteringsstyrken, der bruges af VPN. Standardindstillingerne for 128-bit AES med et 2048-bit RSA-håndtryk er optimale for de fleste brugere. Hvis du ønsker mere sikkerhed, skal du opgradere til 256-bit AES, men vær opmærksom på, at dine hastigheder sandsynligvis vil falde noget.

  Billede

  Servervalg

  I modsætning til de fleste VPN’er, der har visningen af ​​servervalg i hovedsoftwarevisningen, gør PIA det lidt anderledes. I stedet skal du højreklikke på PIA-ikonet i systembakken og vælge en server i popup-menuen. Du kan også vælge ‘Auto-connect’ server fra hovedvisningen, hvis du ofte synes at være den samme placering.

  I øjeblikket er der omkring 25 serverplaceringer i 12 lande.

  Andre PIA-funktioner (og hvad de mangler)

  Software platforme: PIA har software til alle større platforme, herunder iOS, Mac, Android og Windows. Deres mobilapp er en af ​​mine favoritter og er utrolig hurtig og stabil. Det kører endda på en Firestick / FireTV, hvis du sideloader den.

  SOCKS5 Proxy: Ubegrænset båndbredde på PIAs nederlandske proxyserver er inkluderet gratis i alle planer. Det kan bruges til at dobbelthoppe din torrent-trafik for ekstra privatliv. Se vores uTorrent og Vuze-guide til, hvordan du gør dette.

  Neflix Support: Desværre er PIAs IP-adresser blokeret af Netflix, og du bliver nødt til at afbryde forbindelsen til din VPN, hver gang du vil streame. Netflix blokerer mere end 90% af de bedste VPN-udbydere for at forhindre misbrug (skønt NordVPN fungerer fejlfrit).

  NordVPN-software

  NordVPNs software er bestemt lidt mere elegant end PIA’er. Og der er meget magt her, men det meste af magien foregår bag kulisserne med færre indstillinger og indstillinger.

  En virkelig vigtig funktion er NordVPNs SmartPlayTM-teknologi, som giver dig mulighed for automatisk at fjerne blokering af Netflix, Hulu og 50 andre VOD-streamingtjenester over hele verden. Det er fantastisk, og Nord er en af ​​de få VPN tilbage, der kan hævde at være Netflix-kompatibel.

  Placeringsvælger / foretrukne servere

  Servere kan vælges fra en alfabetisk placeringsliste, sorteret efter den mindst belastede (hurtigeste) eller valgt fra en verdenskortvisning (afbildet nedenfor).

  Billede

  NordVPN-indstillinger og protokolindstillinger

  Med NordVPN kan du vælge enten TCP- eller UDP-protokollen (hurtigst) for din VPN-trafik. For at få adgang til disse indstillinger skal du gå til den avancerede menu på indstillingsskærmen.

  Her kan du også vælge brugerdefinerede DNS-servere, hvis du vil, eller bare bruge Nords egen private nul-log DNS. En god mulighed for gratis tredjeparts DNS er Googles der bruger IP-adressen 8.8.8.8 og 8.8.4.4 (billede).

  Der er også en Kill-Switch og ‘Stealth’ -protokolindstilling for øget sikkerhed. IPv6-beskyttelse er indbygget, og Nords klient sender ikke nogen trafik over IPv6, mens du er tilsluttet.

  Deres stealth-protokol skjuler din OpenVPN-trafik som ikke-VPN-trafik, hvilket gør det sværere for en netværksadministrator eller firewall at blokere den. Denne teknik er nyttig på offentlige netværk som skoler, hoteller, lufthavne osv.

  Specielle servertyper:

  Dobbelt-VPN: Ruter din trafik gennem 2 forskellige VPN-humle og krypterer dataene to gange (med en separat nøgle).
  VPN-Over-Tor: Ruter din VPN-trafik gennem Tor løgnetværket. Meget anonym
  Streaming: Hurtig videostreaming med indbygget Smartplay-teknologi.
  Anti-DDOS: Perfekt til spil. Lavt forsinkelse med DDOS-beskyttelse.

  ExpressVPN-protokoller

  Vælg OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP eller ‘Auto’

  PIA vs. NordVPN: Hastigheder & Speedtest

  Nedenfor er resultaterne af vores head-to-head hastighedstest:

  Privat internetadgangshastighedstest

  Privat internetadgang USA hastighedstest

  PIA hastighedstest (USA)

  PIA Europa hurtigste test (frankrig)

  PIA-hastighedstest (Paris, Frankrig)

  NordVPN hastighedstest

  NordVPN hastighedstest (USA)

  NordVPN Speedtest (Chicago, USA)

  NordVPN hastighedstest (Holland)

  NordVPN hastighedstest (Holland)

  Hastighedstestanalyse / dom:
  Privat internetadgang er konstant hurtig og er i stand til næsten at maksimere vores båndbredde på servere i nærheden (testet på 100 Mbps forbindelse). Det er især imponerende i betragtning af prisen ($ 3,33 / måned for PIAs 1-årige abonnement).

  NordVPN er lidt mere inkonsekvent. Med lidt arbejde kan du finde hurtige servere i USA og dele af Europa, men deres p2p-optimerede hollandske servere blev langsomme i testen.

  VINNER: Privat internetadgang

  Torrentvenlighed / Torrentfunktioner

  Hvis du er den primære grund til at købe en VPN er at downloade torrenter anonymt, er dette afsnit ekstremt vigtigt. Hvis ikke, er du velkommen til at springe det over.

  I dette afsnit skal vi se på hver enkelt udbyders holdning til bittorrente brugere. Vi undersøger også, hvilke (hvis nogen) nyttige funktioner hver tjeneste inkluderer, der giver ekstra værdi for torrent / p2p-downloadere.

  De vigtigste funktioner, som en yderst torrentvenlig VPN-udbyder skal have, er:

  • Nul-log-fortrolighedspolitik: Kan ikke spore torrentaktivitet efter din offentlige IP-adresse
  • Kill Switch: Forhindre IP-lækager, hvis VPN kobler fra
  • Torrenter tilladt på flere serverplaceringer
  • Hurtige hastigheder
  • Socks5 proxy inkluderet: Ekstra hop eller alternativ til VPN-tunnelen. Konfigureret inde i din torrent-klient.

  Resumé: Begge disse VPN’er giver det højeste niveau af torrent-privatliv og hver scorede en perfekt 10/10 på vores rangering med torrent-venlighed.

  Privat internetadgang Torrent-venlighed: 10/10

  Privat internetadgang er en af ​​de mest torrentvenlige VPN-udbydere i verden og et top valg (nr. 1 efter vores estimater) blandt alle bittorrent-brugere. De toppede også vores ‘Bedste Torrent VPN’-placering i 2014, 2015 og 2016.

  PIA Torrentpolitik

  Privat internetadgang tillader specifikt torrenting og andre fildelingsaktiviteter på deres VPN-netværk. Der er ingen specifikke begrænsninger for serverplaceringer. Imidlertid omdirigerer PIA torrenttrafik bag kulisserne fra visse serverplaceringer. For de hurtigste hastigheder skal du bruge en Holland, Schweiz eller Canada-baseret VPN-server.

  IPVanish Torrent-relaterede funktioner:

  Hvis du ofte downloader torrenter, har du muligvis brug for et mere specifikt funktionssæt, end mange VPN-udbydere tilbyder. Heldigvis har privat internetadgang næsten alle de vigtigste funktioner til beskyttelse af personlige oplysninger / sikkerhed, du gerne vil have.

  Her er PIAs bedste funktioner til torrentbrugere:

  • Politik for ‘nul log’: Vi anbefaler altid at vælge en VPN, der ikke logger. PIA er benchmark for VPN-logfiler.
  • Kill-Switch: Du vil ikke have, at din IP-adresse lækker, hvis VPN kobler fra. PIAs software har en kill-switch, der øjeblikkeligt stopper din internetforbindelse, hvis VPN mislykkes. Fås på alle platforme
  • Torrentvenlige serverplaceringer: PIA har hurtige servere i mange torrentvenlige lande, herunder Schweiz og Holland.
  • SOCKS5 Proxy: Rute din torrenttrafik gennem PIA’s nederlandske proxyserver i nul-log. Vi har installationsguider til uTorrent, Vuze og QBittorrent
  • 128 eller 256-bit kryptering: Dette er den stærkeste tilgængelige krypteringsstyrke (der stadig giver rimelige hastigheder). Det er den samme krypteringsstyrke, der bruges af det amerikanske militær til kritisk kommunikation. Torrentkryptering forhindrer din internetudbyder (internetudbyder) i at læse din trafik eller se, hvilke filer du downloader. Det hjælper også med at forhindre gasspjæld af dine torrents. Vi anbefaler at bruge den lettere (128-bit) kryptering og UDP-protokol for at få de hurtigste torrenthastigheder

  NordVPN Torrent-venlighed: 10/10

  NordVPN matcher PIA-punkt for punkt på torrentfunktioner. Kill switch, kryptering, ingen logfiler og torrent-optimerede placeringer. Og de får faktisk en mindre kant, fordi deres inkluderede SOCKS5-proxy-service har mere end 10 torrentvenlige serverplaceringer. PIA har kun en (Holland).

  For instruktioner i, hvordan du opsætter NordVPN’s proxy i din foretrukne torrentklient (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …) se vores NordVPN torrentguide.

  NordVPNs liste over torrentfunktioner:

  • Nul-Log: NordVPN fører ingen logfiler og er baseret i Panama (kendt for deres strenge fortrolighedslovgivning).
  • Kill Switch (2 typer) + DNS Lækage beskyttelse: Læk aldrig din rigtige IP til torrent-kammerater.
  • Torrentvenlige servere: NordVPN tillader torrents på alle servere, men foretrækker at du bruger deres 12 højbåndbredde p2p-optimerede serverplaceringer.
  • SOCKS5-proxy inkluderet: Arbejder med alle større torrentklienter. 10+ placeringer, der er p2p-optimeret.

  Torrent vinder: Selvom PIA er en legende i torrentrummet, får NordVPN kanten her takket være deres ekstra proxy-placeringer. Vi er en stor fan af torrent-proxy-anonymiseringsstrategien. Og NordVPN har en utrolig refusionspolitik, så du kan .

  Prissætning (Hvilken udbyder er det bedre tilbud?)

  Nord og PIA er begge priser ekstremt konkurrencedygtige, især hvis du vælger en længere abonnementsvarighed. PIA kan fås for en $ 3,33 / måned, hvis du forpligter dig til et 1-årigt abonnement, og NordVPN i øjeblikket er tilgængeligt for en vanvittig $ 2,75 / måned (3-årigt begrænset tilbud).

  Privat internetpris & Tilbagebetalings politik

  Planlæg priser for privat internetadgang VPN

  Privat internetadgang havde holdt den samme pris i mere end 5 år. Det hele ændrede sig, da NordVPN lancerede deres vanvittige langfristede abonnementsaftale på $ 3. Siden da har PIA tilføjet en 2-årig mulighed for deres egen $ 2,91 / måned. Alle planer har de samme funktioner, den eneste forskel er abonnementslængden og de effektive månedlige omkostninger. De er:

  • 1 måned: $ 6,95
  • 1 år: $ 39,95 ($ 3,33 / måned)
  • 2 år: $ 69,95 ($ 2,91 / måned)

  Alle planer har ubegrænset båndbredde, nul logfiler og fuld adgang til PIAs Socks5-proxyserver. Du kan også prøve enhver plan, der er risikofri i 7 dage takket være PIA’s 100% -garanti:

  Tilbagebetalingspolitik: 7 dage
  PIA har en ubetinget 7-dages refusionspolitik. Der er ingen båndbredde eller brugsgrænser, der diskvalificerer dig fra at kræve refusion. Bare e-mail support inden for 7 dage efter, at du tilmeldte dig, og de vil udstede en fuld refusion.

  NordVPN-pris / refusionspolitik

  Priser:
  NordVPN tog VPN-branchen med storm med deres funktionssæt (Netflix-kapabelt og torrent-venligt), men de øgede virkelig markedsandelen, da de blev aggressive med prissætning.

  Et 1-årigt abonnement koster dig kun $ 5,75 / måned (billigere end den gennemsnitlige nul-log VPN)

  Men det bliver endnu sødere. I en begrænset periode tilbyder de en vanvittig 3-årig abonnementsmulighed, der kun er $ 2,75 pr. Måned. Det er 77% rabat på den normale pris, og en pris, vi mener er for god til at gå videre.

  Tilbagebetalingspolitik: 30 dage
  NordVPN er også branchestandarden når det kommer til deres refusionspolitik. De accepterer refusionsanmodninger i op til 30 dage fra dit oprindelige abonnement (ja og hele måneden). Hvis du ikke er tilfreds, kan du kræve 100% refusion af din købspris.

  Jeg antager, at de er temmelig sikre på, at du vil kunne lide tjenesten (jeg ved, at jeg gør det).

  Billede

  Spar 77% på NordVPN »

  COnclusion og henstillinger

  Dette var en utrolig tæt head-to-head batte, og jeg bruger begge disse VPN’er regelmæssigt. PIA har været det bedste valg af torrent-downloadere i årevis (med rette) og er stadig et af de bedste tilgængelige valg. Men hvor NordVPN virkelig skinner er i ikke-torrent-funktionerne.

  • Hvis du vil have adgang til Netflix eller Hulu, vil du elske deres Smartplay-teknologi.
  • Hvis du beder om ekstra sikkerhed, er VPN-over-Tor privatliv på næste niveau
  • Og Socks5-proxyserver på mere end 10 forskellige placeringer giver ekstra fleksibilitet som en del af en torrent-proxyopsætning.

  Privat internetadgang

  PIA er no-frills VPN for hardcore torrenters. Hvis du har brug for den bedste blanding af hastighed, privatliv og kontrol, er PIA VPN for dig.

  Fordele:

  • Ægte ‘No-Logs’-politik (testet i retten)
  • Triple IP Lækagebeskyttelse
  • Port videresendelse kapacitet
  • Hurtigere end NordVPN

  Ulemper:

  • Blokeret af Netflix / Hulu

  NordVPN

  NordVPN er en Jack-Of-All-Trades VPN. Det gør alt. Og hvis du drager fordel af den begrænsede tidsperiode på 77% rabat, er det den bedste deal, vi har fundet.

  Fordele:

  • Store desktop og mobile VPN-apps
  • Nul logfiler
  • SOCKS5-proxy på mere end 10 placeringer
  • p2p-optimerede servere
  • 30-dages 100% refusion garanti

  Ulemper:

  • Servere er noget overfyldte (langsommere hastigheder end PIA)

  Bundlinjen

  Hvis du bare er i gang med at torrente, vil hver VPN give dig enestående privatliv. Hver af disse udbydere er langt bedre end konkurrencen. Du kan virkelig ikke gå galt, men du bør bestemt overveje dine prioriteter, når du vælger en:

  Hvis du har brug for mere hastighed, skal du gå med PIA. Hvis du vil have den ekstra streaming (Netflix-blokering) eller privatlivsfunktioner (VPN-over-Tor), skal du gå med NordVPN.

  Én anden bemærkning er, at PIAs app fungerer på et brand-tv, når sideladet (for Kodi), og NordVPN’er ikke i øjeblikket.

  Flere nyttige artikler & guider

  Guides
  Brug uTorrent anonymt
  Brug QBittorrent anonymt
  Anonym torrenting i 3 trin
  Proxy vs. VPN til sikre torrenter
  Guide til Torrentkryptering
  Anmeldelser
  ExpressVPN Torrent Guide
  Anmeldelse af privat internetadgang
  NordVPN Review / p2p guide

  VPN-sammenligninger
  PIA vs. IPVanish
  PIA vs. Torguard
  PIA vs. Hidemyass
  NordVPN vs. IPVanish

  Tak, fordi du læste denne VPN-sammenligning 🙂

  Privat internetadgang

  besøg hjemmeside

  7-dages 100% refusion politik

  NordVPN

  besøg hjemmeside

  30-dages 100% refusion politik
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me