Privat Internett-tilgang vs. Hidemyass

Privat internettilgang og HideMyAss Pro VPN er to av de mest populære VPN-tjenestene i verden, men av veldig forskjellige grunner. Selv om begge er utmerkede tjenester, skiller en av de to seg virkelig ut når det gjelder behovene til Bittorrent-brukere.

Les vår komplette VPN-sammenligning nedenfor for å se hvilke av disse tungvektene som kommer ut på toppen (hint: Det er ikke engang så nært).

Bedriftsprofiler & Funksjonssammendrag

La oss først se nærmere på spesifikasjonene og funksjonene til hvert VPN slik at vi kan få en bedre ide om hva vi jobber med.

Privat internettilgang

Bilde

Funksjoner
Basert i USA
Ingen aktivitetslogger
Ingen metadata (tilkoblingslogger)
Servere i 24 land

Priser
1 måned – $ 6,95
Beste tilbudet: 1 år for $ 3,33 / m

Alle funksjoner & Priser

HideMyAss

Bilde

Funksjoner
Basert i Storbritannia
Ingen aktivitetslogger
Logger metadata (tilkoblingslogger) i 6 måneder
Servere i 221 land (mest av alle VPN)

Priser
1 måned – $ 11,52
Beste tilbudet: 1 år for $ 6,55 / m

Alle funksjoner & Priser

Velge en VPN (de viktigste faktorene)

Alle VPN-tjenester tilbyr kryptering og kan skjule IP-adressen din. Det er der likhetene stopper. Det er flere faktorer som avgjør hvor bra en VPN vil prestere for anonym torrenting. Her er listen over de viktigste tingene du må vurdere når du velger VPN:

De viktigste VPN-funksjonene (for torrenting)

 1. Innloggingspolicy – Oppbevarer VPN logger? Hvor lenge? Hvilken informasjon de sporer?
 2. Hastighet – mer hastighet er bedre, tydeligvis
 3. Torrentvennlighet – Velkommen VPN virkelig brukere av bittorrent, eller avbryt kontoer for torrentaktivitet?
 4. Sikkerhet – Krypteringsstyrke er viktig. Inkluderer VPN også en kill switch & private DNS-servere
 5. Andre nyttige funksjoner – SOCKS5 proxy, tilpassede konfigurerte torrentklienter, p2p-optimaliserte servere osv…

Vi skal sammenligne Hidemyass og privat internettilgang på alle disse kriteriene, om gangen. La oss gjøre det.

Retningslinjer for personvern / logging

Her skal vi se på hvilken informasjon (om noen) hver VPN logger om din aktivitet, tilkoblingshistorikk og nedlastinger.

Privat internettilgang

PIA er basert i USA, der lover om datalagring ikke gjelder VPN-leverandører.

Loggpolicy: Privat Internett-tilgang oppgir at de ikke fører noen aktivitetslogger, eller overvåker eller registrerer sesjonshistorikk eller metadata. Dette betyr at de ikke registrerer IP-adresseloggen din, tilkoblingshistorikken eller mengden data som er overført. De er en ekte ikke-loggførende VPN.

HideMyAss

Hidemyass er basert i Storbritannia og er underlagt britisk lov om dataoppbevaring (som gjelder VPN).

Loggpolicy: Hidemyass har bekreftet at selv om de ikke overvåker VPN-aktiviteten din direkte, holder de tilkoblingsloggene i 2-3 måneder. Disse loggene inkluderer IP-adressehistorikken din og mengden data som er overført. Som et resultat er de i stand til å videresende DMCA-varsler og har vært kjent for å gjøre det.

Analyse:
PIA er en ekte ikke-loggførende VPN-leverandør. Dette er det optimale personvernnivået for bittorrent brukere, og det er noe Hidemyass rett og slett ikke kan samsvare med fordi de er pålagt av Storbritannias lov om dataoppbevaring for å registrere metadata for kundenes økthistorie.. PIA vinner stort her.

VINNER: Privat internettilgang

Besøk nettstedet

Sikkerhet

La oss se på krypteringsstyrke, IP-lekkasjer og ekstra sikkerhetsfunksjoner…

Privat internettilgang

Tunnelkryptering: opp til 256-bit AES (bransjestandard)
Håndtrykk kryptering: 4096-bits nøkler (utmerket)
Tilpassede krypteringsinnstillinger: Ja

Ytterligere sikkerhetsfunksjoner:

 • IPv6 lekkasjebeskyttelse
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
 • VPN Kill-Switch (forhindrer IP-lekkasjer hvis VPN mislykkes)

HideMyAss

Tunnelkryptering: opp til 256-bit AES (bransjestandard)
Håndtrykk kryptering: 2048-bit nøkler (bra)
Tilpassede krypteringsinnstillinger: Nei

Ytterligere sikkerhetsfunksjoner:

 • Sikker IP-binding (kill-switch)

Analyse:
Privat internettilgang vinner også denne runden. Programvaren har innebygd beskyttelse for de tre vanligste IP-lekkasjene. Du kan velge hvilke du vil aktivere i den avanserte innstillingsmenyen for programvaren. DNS-lekkasjebeskyttelse er spesielt nyttig fordi den sørger for at Internett-leverandørens DNS-servere aldri blir brukt (hvis du ikke blokkerer DNS-lekkasjer, kan Internett-leverandøren din fremdeles overvåke nettloggen din).

På toppen av det har PIA noen av de beste krypteringene i bransjen (og den kan tilpasses i de avanserte krypteringsinnstillingene til PIAs stasjonære programvare). Dette lar deg finjustere den perfekte blandingen av sikkerhet vs. hastighet (avhengig av dine behov) eller bare gå med de anbefalte innstillingene.
Privat Internett-tilgang kanter HMA på nesten alle sikkerhetsfunksjoner.

VINNER: Privat internettilgang

Besøk nettstedet

Torrent / p2p vennlighet

Mange VPN-er sier at de tillater torrents, bare for senere å kansellere eller stanse kontoer for torrentaktivitet. Noen VPN-er er bygget fra grunnen av for å være mer torrentvennlige enn andre.

Privat internettilgang

Privat Internett-tilgang er en av de mest torrent-vennlige VPN-leverandørene vi har testet. De begrenser ikke torrentaktivitet til spesifikke servere (skjønt vil sannsynligvis foretrekke at du holder deg til servere som ikke er USA / Storbritannia).

Som alle anerkjente VPN-er støtter eller oppmuntrer ikke PIA til ulovlige nedlastinger (det gjør vi heller ikke). Uansett hva du laster ned, er de ikke i stand til å knytte aktivitet på nettet til bestemte kontoer eller brukere.

Siden de ikke overvåker eller logger din tilkoblingshistorikk eller VPN-aktivitet, er det umulig å spore nedlastinger til torrent til en bestemt vpn-konto. (og det kan være titalls eller hundrevis av brukere som deler samme VPN-server).

HideMyAss

Hidemyass blokkerer ikke spesifikt torrents / p2p-tilgang på nettverket deres. Tjenestevilkårene deres sier at de vil kansellere kontoer for ulovlig aktivitet.

Denne tråden vil gi deg en bedre ide om deres torrentpolitikk i praksis.

Viktig notat: HMA har muligheten til å spore torrentnedlastinger til spesifikke kontoer fordi de holder tilkoblingslogger for hver konto. Dette betyr at de kan (og gjøre) stanse / avbryte kontoer hvis du velger å laste ned mindre enn-juridiske filer.

Hastighet (PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting er en aktivitet med høy båndbredde, og mer hastighet er alltid bedre, ikke sant? La oss se hvilken VPN som lar deg bruke den høyeste prosentandelen av høyhastighetsforbindelsen.

Privat internettilgang

PIA USAs hastighetstest

California, USA

Privat tilgang til Canada Hastighetstest

Toronto, Canada

Privat internettilgang Nederland serverhastighetstest

Amsterdam, Nederland (populær for p2p)

HideMyAss

Hidemyass NYC hastighetstest

New York, USA

Hidemyass chicago hastighetstest

Chicago, USA

Bilde

Toronto, Canada

Speedtest-analyse:
Privat Internett-tilgang vinner her med stor margin. Spesielt imponerende er forskjellen mellom båndbreddene oppstrøms. PIA klarte å få over 80% av vår 50 Mbps tilkobling på alle de 3 serverne vi testet. (Som referanse trenger du bare 5-7 Mbps for å streame en film i HD).

Når du vurderer at PIA er rundt halvparten av prisen på HMA, er det et enkelt valg hvis hastighet er din # 1 vurdering. Det er også verdt å se på IPVanish (som er den raskeste ikke-loggbare VPN-en vi har testet). Vi gjorde en fullstendig sammenligning av IPVanish vs PIA.

VINNER: Privat internettilgang

Besøk nettstedet

Nyttige ekstra tjenester for Torrenting

De fleste VPN-er tilbyr bare VPN-tjeneste, men noen av de mer torrentfokuserte VPN-ene inkluderer ekstra funksjoner som bittorrent brukere elsker. For eksempel: Torguard inkluderer et automatisk proxy-installasjonsprogram som øyeblikkelig konfigurerer din favoritt-torrent-programvare til å bruke torrent-proxy-tjenesten deres. BTguard har tilpassede versjoner av uTorrent og deluge med proxyinnstillingene allerede installert.

Så hva har disse to VPN-kraftverkene å tilby deg?

Privat internettilgang

Privat internettilgangEr en av bare en håndfull VPN-er som inkluderer gratis sokker-proxy-tjeneste for hver VPN-pakke.

Anonyme proxy-tjenester er populære blant bittorrent-brukere fordi de jobber med alle større torrent-klienter, de er vanligvis raskere enn en VPN, og de koster generelt mindre. Proxyene på nedsiden av sokkene er ikke kryptert (en VPN tilbyr ekstremt sterk kryptering).

Men med PIA kan du det få det beste fra begge verdener og bruk en VPN + Proxy samtidig, fordi de tillater 5 samtidige tilkoblinger fra en enkelt konto. Dette betyr at din torrent IP-adresse vil være din proxy-IP, nettleseradressen din vil være din VPN IP, og ingen av disse vil samsvare med din sanne IP-adresse. I otherwords vil du være ekstremt anonym.

Vi har til og med trinnvise installasjonsveiledninger som viser deg hvordan du gjør dette i all din favoritt torrent-programvare.

proxy & VPN-installasjonsveiledninger:

 • uTorrent
 • Vuze
 • deluge
 • qbittorrent
 • Flud (for android)

Priser

Selv om jeg mener at pris bør være lavt prioritert når det gjelder sikkerhet og personvern, er det ingen hemmelighet at folk foretrekker en god avtale til en lav pris. VPN-er varierer i pris fra rundt $ 3 / måned til $ 20 / m og høyere. Den gode nyheten er at pris ikke alltid betyr kvalitet, og noen av de beste VPN-ene vi har testet er også de rimeligste.

Slik sammenligner Privat Internett-tilgang seg med Hidemyass når det gjelder pris:

Privat internettilgang

Priser

 • 1 måned – $ 6,95
 • 6 måneder – $ 35,95
 • 1 år – $ 39,95 ($ 3,33 / måned)

HideMyAss

Priser

 • 1 måned – $ 11,52 / måned
 • 6 måneder – $ 8,33 / måned
 • 1 år – $ 6,55 / måned

Uansett hvilken abonnementslengde du velger for begge PIA & HMA, funksjonene er de samme, uansett varighet. Det er klart at du får en betydelig rabatt for begge tjenestene hvis du velger 12 måneders abonnementsalternativ. Hvis du er bekymret for kjøpers anger, må du glede deg. Begge VPN-ene har 100% refusjonsgaranti.

Privat internettilgang har en 7-dagers refusjonspolicy og Hidemyass har en 30-dagers refusjonspolicy (så lenge du ikke bryter vilkårene deres eller overfører mer enn 10 GB data).

Her er skjermbilder av hver VPNs eksakte prisinformasjon:

Priser siden for privat tilgang

Privat Internett-tilgangs planer og priser

Hidemyass tilbyr VPN-tjenesten sin i nøyaktig samme abonnementslengde som PIA (1 måned, 6 måneder og 12 måneder). Dessverre belaster de nesten det dobbelte av PIA-prisen for hver abonnementsvarighet.

Hidemyass VPN-priser

Priser / planer for Hidemyass

Konklusjon: Og vinneren er det…

Dette showdown var ikke engang i nærheten. Etter min telling, Privat internettilgang vant hver eneste runde.

Dette er ikke å si at Hidemyass er en dårlig VPN. Faktisk gjør de mange ting veldig bra (programvaren deres er bra, og de er en av de eneste VPN-ene med teknisk support via telefon). Realiteten er at Hidemyass ikke er designet for behovene til bittorrent brukere, mens PIA er blant de mest torrentvennlige VPN-ene i verden.

Det burde ikke være noen overraskelse at Privat Internett-tilgang ble kåret til vår topp VPN for torrenting (2014/2015)

Her er sammendraget av match-to-head-up:

Privat Internett-tilgang vs Hidemyass (sammendrag)

Trekk
Vinner
detaljer
Personvern / LogsPIAPIA holder null logger eller metadata. HMA fører logger.
SikkerhetPIAPIA har justerbar krypteringsstyrke opptil 256-bit AES m / 4096-bits taster
TorrentvennligPIAPIA er vesentlig mer torrentvennlig enn HMA, og kan ikke identifisere individuelle kontoer
HastighetPIAI vår testning overpresterte PIA Hidemyass på hastighet
extrasPIANetherlands SOCKS-proxy inkludert i VPN, fungerer bra for torrenter
PriserPIAPIA koster så lite som $ 3,33 / måned (ubegrenset) kontra $ 6,55 for HMA. (Tilbudsdetaljer nedenfor)

Analyse

Privat Internett-tilgang knuste absolutt Hidemyass når det gjelder å oppfylle de krevende personvernkravene til hyppige bittorrente brukere. Vi anbefaler helhjertet PIA er en utmerket allround VPN, enten for generell bruk eller hard-core torrent nedlasting.
Sørg for å dra nytte av PIAs 7-dagers refusjonspolicy hvis du vil prøve tjenesten deres uten risiko. PIA er den desidert mest populære VPN-tjenesten blant besøkende på dette nettstedet, og en av de rimeligste også.Bruk lenken nedenfor for å få PIA for $ 3,33 / måned

Beste tilbudet

Få PIA for $ 3,33 / måned »

Annen nyttig informasjon

Vi har mange andre artikler på dette nettstedet som hjelper deg å velge den perfekte torrent-vpn, og når du har gjort det, har vi “hvordan-til-guider” som viser deg nøyaktig hvordan du konfigurerer din favoritt-torrent-klient til å fungere perfekt med VPN eller proxy-tjeneste.

Her er noen av de mest populære artiklene våre:

Guides

uTorrent (VPN / Proxy-konfigurasjonsveiledning)
Vuze (VPN / Proxy-konfigurasjonsveiledning)
Deluge (VPN / Proxy-konfigurasjonsveiledning)
QBittorrent (VPN / Proxy-oppsett)

SOCKS vs. HTTP Proxies
Forstå VPN-logger
Hvilke VPN-er som ikke har logger?

anmeldelser

Privat gjennomgang av Internett-tilgang
IPVanish gjennomgang
Torguard gjennomgang
BTGuard gjennomgang
Proxy.sh gjennomgang

sammenligninger

PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Proxy.sh
PIA vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me