Privat Internett-tilgang vs. NordVPN: Sammenligning 2018

Privat internettilgang og NordVPN er to utmerkede torrentvennlige VPN-leverandører. Og de er begge utrolig rimelige, med nåværende tilbud som priser PIA til $ 3,33 / måned og NordVPN en fantastisk $ 2,75 / måned (3 års plan).

Ikke bare rangerer de nær toppen av våre favoritt-billige VPN-er, de er også toppkonkurrenter for det beste generelle stedet. Funksjonssettet deres er veldig likt, og inkluderer viktige torrentfunksjoner som: en Kill-Switch, Socks5 Proxy og IP lekkasjebeskyttelse.

Men NordVPN har noen få ekstra triks som kan gi den kanten. Les vår komplette sammenligning nedenfor for å se hvordan de går sammen i hver av følgende kategorier:

Sammenligningstema

Vi vil sammenligne PIA og NordVPN head-to-head om hvert av temaene nedenfor. Klikk på lenken for å hoppe videre til hvilken som helst del av denne sammenligningen.

 1. Sikkerhet
 2. Retningslinjer for personvern / logging
 3. Programvare / Funksjoner
 4. Hastighet
 5. Torrent-vennlighet og Torrent-funksjoner
 6. Priser

Privat Internett-tilgang vs. NordVPN: Sammendrag

Privat internettilgang

Bilde

nettside: Privateinternetaccess.com
Anmeldelse: Private Internet Access Full anmeldelse

 • Basert i USA
 • Ingen logger. Periode. (lære om VPN-logger)
 • Socks5 Proxy Inkludert (nederlandsk server)
 • 256-bits kryptering (tilpasses)
 • Kill-switch Inkludert (forhindrer IP-lekkasjer)
 • Torrenter tillatt på alle servere
 • Månedlig pris: $ 6.95 / måned
 • Beste tilbudet: $ 3.33 / måned (1 års plan)

NordVPN

Bilde

nettside:Nordvpn.com
Anmeldelse: NordVPN gjennomgang (2018)

 • Basert i Panama
 • Ingen logger. Periode.
 • Socks5 og HTTP Proxy inkludert (12+ lokasjoner)
 • 256-biters kryptering (ikke justerbar)
 • Kill-Switch, DNS, IPv6 Lekkasjebeskyttelse
 • Torrenter på alle servere (noen er p2p-optimalisert)
 • Månedlig pris: $ 10.00 / måned
 • Beste tilbudet: $ 2.75 / måned (Tidsbegrenset tilbud)
Favorittfunksjoner for privat tilgang til internett:

Privat internettilgang er en VPN-tjeneste uten frills som bare fungerer. PIA er legendarisk innen fildelingssamfunnet, og har vært go-to VPN i mange år.

Det er den eneste VPN (som vi vet) som personvernreglene er testet av FBI i retten (og vunnet).

2 funksjoner som virkelig skiller seg ut er PIAs “port forwarding” -alternativ (flott for å komme gjennom brannmurer) og kryptering med justerbar styrke. Dette lar deg optimalisere hastigheten på tregere tilkoblinger.

Våre favorittfunksjoner NordVPN:
NordVPN er virkelig en alt-i-ett VPN-tjeneste. Det er som en VPN-ønskeliste når du ser på funksjonssettet deres.

Ikke bare er det en fullstendig null-logg-VPN basert i et privatparadis (Panama), men de er også torrentvennlige og har spesielle p2p-optimaliserte servere. Mange p2p-lokasjoner inkluderer også Socks5-proxy-tjeneste, for å doble hopp på torrentene i din favoritt torrentklient (vi har installasjonsguider).

Og på toppen av alt dette har NordVPN innebygd SmartDNS og jobber med Netflix, Hulu, HBOGo og dusinvis av andre geo-begrensede strømmetjenester.

Og nevnte jeg at det i en begrenset periode er tilgjengelig for bare $ 2,75 / måned? (30-dagers 100% refusjonspolicy)

Sikkerhet

kryptering

kryptering er det kjernefunksjonen som gjør en VPN så kraftig. Det kryper nettet og torrenttrafikken slik at ingen mellommann (som internettleverandøren din) kan se hva du gjør på nettet.

Og NordVPN og PIA tilbyr begge utrolig sterk 256-biters AES-kryptering (den offisielle NIST-standarden) på VPN-tunnelene deres.

Hver VPN-leverandør har også et par ekstra triks i ermet:

NordVPN: NordVPN har dobbeltkrypteringsservere (double-hop) -servere som dirigerer trafikken din gjennom to VPN-hubs og pakker den inn i to lag med kryptering. Du kan også velge å bruke deres VPN over Tor-servere (dirigerer VPN-tunnelen gjennom Tor-nettverket for økt personvern). Du vil sannsynligvis bare bruke disse funksjonene til svært følsomme aktiviteter på nettet, fordi disse serverne har en tendens til å være mye tregere.

Privat internettilgang: PIA gir deg full tilpassbar kontroll over krypteringsstyrken og algoritmen som brukes for å beskytte dataene dine. Du kan kontrollere disse innstillingene rett fra appen (Windows, Mac eller Android). For eksempel bruker du lettere 128-biters kryptering (eller ingen i det hele tatt) når du vil ha mer hastighet og mindre sikkerhet (som strømming eller spill).

Privat krypteringsinnstillinger for Internett-tilgang

Privat Internett-tilgang har justerbare krypteringsinnstillinger

Andre sikkerhetsfunksjoner

Nordvpn og Privat internettilgang begge har ekstra sikkerhetsfunksjoner utover deres sterke åpen kildekryptering. De viktigste er:

Kill-Switch: Dette er en programvarefunksjon som øyeblikkelig slår av Internett-tilgang hvis VPN-tilkoblingen mislykkes av en eller annen grunn. Dette forhindrer data fra å bli overført over en ukryptert kanal og sikre at torrent-kollegene ikke ser den sanne IP-adressen din. Både PIA og NordVPN har en innebygd kill switch.
En VPNs loggpolicy er en av de mest oversett faktorene når du velger en leverandør. Det er sannsynligvis også den viktigste tingen å vurdere om du skal bruke VPN til torrenting. Vi anbefaler alltid å velge et VPN som aldri logger IP-adressen din, og ødelegger eventuelle metadata-logger innen 24 timer.

DNS & IPv6 lekkasjebeskyttelse: Selv om krypteringen som brukes av en VPN er ekstremt sikker, implementerer noen ganger programvare (til og med operativsystemer) VPN-tunnelen usikkert på grunn av problemer med bakoverkompatibilitet med gamle maskiner. Dette kan skape to typer lekkasjer:

 1. DNS-lekkasjer: Hvor DNS-oppslagene dine (når du besøker et nettsted) blir rutet til ISP-ens DNS-servere i stedet for VPN-leverandørens.
 2. IPv6-lekkasjer: Hvor trafikken dirigeres usikkert via den nye IPv6-protokollen i stedet for den gamle IPv4-protokollen.

Heldigvis har mange VPN-er (disse to inkludert) innebygd lekkasjeforebyggende teknologi i programvaren. Både Nord og PIA lar deg blokkere begge typer lekkasjer med et enkelt alternativ for avmerkingsbokser i programvareinnstillingene. I testene våre fant vi at det fungerte feilfritt (ingen lekkasjer oppdaget på ipleak.net).

  Anbefalt lesning: VPN-er som tillater torrents / p2p og holder ingen logger overhodet.

  Personvern / Logging

  Privat Internett-tilgang: Personvern

  Privat internettilgang har vært i forkant av forbrukernes personvern så lenge selskapet har eksistert. PIA var en av de første ‘No Log’-VPN-tjenestene i verden og startet ganske mye den logløse VPN-bevegelsen. Og de er fremdeles den eneste VPN i verden som har bekreftet nulllogggarantien i retten.

  Loggpolicy:
  Privat Internett-tilgang lagrer eller registrerer ingen vpn-aktivitets- eller sesjonsdata. De logger ikke nettstedene du besøker, filer du laster ned, eller lagrer til og med en historie med tilkoblingstidene og tildelte IP-adresser. De fleste VPN-er holder “tilkoblingslogger” som lett kan brukes til å spore torrent-nedlastingshistorikk til en bestemt bruker. PIA oppbevarer ikke tilkoblingslogger.

  Annen personvern:
  PIA bruker ikke injisere noen sporingscookies fra tredjepart i datastrømmen (som noen “gratis” VPN-er er kjent for å gjøre). De tar også ekstra forholdsregler for å beskytte webvisningsloggen din ved å bruke private (PIA-kontrollerte) DNS-servere. Dette sørger for at VPN-tilkoblingen din ikke ruter dns-forespørsler (webadresser) til ikke-sikre servere som ISP-ene dine.

  NordVPN: Personvern

  NordVPN samsvarer med PIA-punkt for personvern. Dette inkluderer null-loggaranti, ingen tilkoblingslogger og private DNS-servere. De legger også til spesialbrukere for forbedret anonymitet som VPN-Over-Tor og Double-Hop (Double Encryption) -servere.

  De har ikke hatt muligheten til å teste personvernpolitikken sin i retten ennå (og ønsker heller ikke å ha det), men det er ingen grunn til å tro at NordVPN ikke er så bra som deres ord.

  Og Snowden-typene som leser dette, vil være glade for å vite at NordVPN har base i Panama, som teoretisk sett kan gjøre selskapet mindre utsatt for NSA-spioneringskrav (PIA er et USA-basert selskap). Men det er langt utenfor personvernbehovene til de fleste torrentfanatikere.

  Sammendrag av personvern / logging

  PIA ble bevist pålitelige (og svært anonyme) i retten. Det er verdt mye. NordVPN slår dem med flere personvernfunksjoner, så vi kommer til å kalle dette en uavgjort.
  VINNER: Bånd

  Programvare / funksjoner

  Privat Internett-tilgang og NordVPN har veldig forskjellig programvare. Den ene handler om funksjonell kontroll av alt krypto (PIA), mens det andre (Nord) handler om å gi enkel, brukervennlig tilgang til kraftige funksjoner.

  Siden disse to VPN-ene er så like på mange andre områder (Hastighet, personvern, Torrentvennlighet), kan valget godt komme ned på hvilken programvarestil og funksjonssett du foretrekker..

  Oversikt

  Privat Internett-tilgangsprogramvare

  PIAs programvare er ikke fancy. Den er funksjonell og kraftig. Og ærlig talt ønsker jeg at flere VPN-utviklere skulle kopiere modellen sin. PIAs programvare gir finkornet kryptering og personvernkontroll i ett grensesnitt. Det er ingen kompliserte menyer å navigere eller 6 forskjellige innstillingsskjermbilder.

  Du kan få alt du trenger fra visningen ‘avanserte innstillinger’. Her er hva du finner:

  Bilde

  Du får full kontroll over viktige personvern- og protokollverktøy, inkludert:

  Tilkoblingstype – TCP eller UDP
  Port Videresending
  PIA ‘MACE’ – PIAs proprietære ad-blocker og malware-filter
  Kill-Switch – Blokkerer internettilgang hvis VPN-tunnelen mislykkes. Anbefales for tryggere torrenting.
  DNS / IPv6 lekkasjebeskyttelse: Forhindre de vanligste måtene en VPN ved et uhell kan lekke identifiserende informasjon på.

  Hvis du blar litt nedover, finner du også krypteringsinnstillingene, som lar deg velge den nøyaktige chifferen, håndtrykkprotokollen og krypteringsstyrken som brukes av VPN. Standardinnstillingene for 128-bit AES med 2048-bit RSA-håndtrykk er optimale for de fleste brukere. Hvis du vil ha mer sikkerhet, kan du oppgradere til 256-bit AES, men vær klar over at hastighetene dine sannsynligvis vil falle noe.

  Bilde

  Servervalg

  I motsetning til de fleste VPN-er som har visning av servervalg i hovedprogramvarevisningen, gjør PIA det litt annerledes. I stedet høyreklikker du PIA-ikonet i systemstatusfeltet og velger en server fra popup-menyen. Du kan også velge “Auto-connect” -serveren fra hovedvisningen hvis du ofte synes det samme stedet.

  For tiden er det rundt 25 serverplasser i 12 land.

  Andre PIA-funksjoner (og hva de mangler)

  Programvareplattformer: PIA har programvare for alle større plattformer, inkludert iOS, Mac, Android og Windows. Mobilappen deres er en av favorittene mine og er utrolig rask og stabil. Den kjører til og med på en Firestick / FireTV hvis du sidelaster den.

  SOCKS5 Proxy: Ubegrenset båndbredde på PIAs proxy-server i Nederland er gratis inkludert i alle planer. Den kan brukes til å dobbelthoppe torrentrafikken for ekstra privatliv. Ta en titt på uTorrent og Vuze-guiden for hvordan du gjør dette.

  Neflix-støtte: Dessverre er PIAs IP-adresser blokkert av Netflix, og du må koble fra VPN hver gang du vil strømme. Netflix blokkerer mer enn 90% av de beste VPN-leverandørene for å forhindre misbruk (selv om NordVPN fungerer feilfritt).

  NordVPN-programvare

  NordVPNs programvare er definitivt litt mer elegant enn PIAs. Og det er mye kraft her, men det meste av magien gjøres bak kulissene med færre alternativer og innstillinger.

  En virkelig viktig funksjon er NordVPNs SmartPlayTM-teknologi, som lar deg automatisk fjerne blokkering av Netflix, Hulu og 50 andre VOD-strømmetjenester over hele verden. Det er kjempebra, og Nord er en av få VPN-er igjen som kan hevde å være Netflix-kompatible.

  Plasseringsvelger / favorittservere

  Servere kan velges fra en alfabetisk posisjonsliste, sortert etter den minst lastede (raskeste), eller valgt fra en verdenskartvisning (bildet under).

  Bilde

  NordVPN-innstillinger og protokollalternativer

  NordVPN lar deg velge enten TCP- eller UDP (raskeste) protokoll for VPN-trafikken. For å få tilgang til disse innstillingene, må du gå til den avanserte menyen på innstillingsskjermen.

  Her kan du også velge tilpassede DNS-servere hvis du vil, eller bare bruke Nords egen private null-logg-DNS. Et godt alternativ for gratis tredjeparts DNS er Googles som bruker IP-adressen 8.8.8.8 og 8.8.4.4 (bildet).

  Det er også et Kill-Switch- og ‘Stealth’-protokollalternativ, for økt sikkerhet. IPv6-beskyttelse er innebygd, og Nord-klienten sender ikke trafikk over IPv6 mens du er tilkoblet.

  Stealth-protokollen deres vil skjule OpenVPN-trafikken som ikke-VPN-trafikk, og gjøre det vanskeligere for en nettverksadministrator eller brannmur å blokkere den. Denne teknikken er nyttig i offentlige nettverk som skoler, hoteller, flyplasser osv.

  Spesielle servertyper:

  Double-VPN: Ruter trafikken din gjennom to forskjellige VPN-humle, og krypterer dataene to ganger (med en egen nøkkel).
  VPN-Over-Tor: Ruter VPN-trafikken din gjennom Tor-løk-nettverket. Høyt anonymt
  streaming: Høyhastighets videostreaming med innebygd Smartplay-teknologi.
  Anti-DDOS: Perfekt for spill. Lav etterslep med DDOS-beskyttelse.

  ExpressVPN-protokoller

  Velg OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP eller ‘Auto’

  PIA vs. NordVPN: Hastigheter & Fartstest

  Nedenfor er resultatene fra vår head-to-head hastighetstest:

  Privat tilgang til hastighetstest

  Privat internettilgang USA-hastighetstest

  PIA hastighetstest (USA)

  PIA Europe speedtest (frankrike)

  PIA hastighetstest (Paris, Frankrike)

  NordVPN hastighetstest

  NordVPN hastighetstest (USA)

  NordVPN Speedtest (Chicago, USA)

  NordVPN hastighetstest (Nederland)

  NordVPN hastighetstest (Nederland)

  Hastighetstestanalyse / dom:
  Privat Internett-tilgang er gjennomgående rask og kan nesten maksimere båndbredden vår på servere i nærheten (testet på 100 Mbps tilkobling). Det er spesielt imponerende gitt prispunktet ($ 3,33 / måned for PIAs 1-årige abonnement).

  NordVPN er litt mer inkonsekvent. Med litt arbeid kan du finne raske servere i USA og deler av Europa, men deres p2p-optimaliserte nederlandske servere gikk tregt med å teste.

  VINNER: Privat internettilgang

  Torrentvennlighet / Torrentfunksjoner

  Hvis du er den viktigste grunnen til å kjøpe en VPN er å laste ned torrenter anonymt, er denne delen ekstremt viktig. Hvis ikke, kan du gjerne hoppe over det.

  I dette avsnittet skal vi se på hver enkelt leverandørers holdning til småbrukere. Vi vil også undersøke hvilke (om noen) nyttige funksjoner hver tjeneste inkluderer som gir ekstra verdi for torrent- / p2p-nedlastere.

  De viktigste funksjonene som en svært torrentvennlig VPN-leverandør skal ha er:

  • Nulllogg-personvernregler: Kan ikke spore torrentaktivitet av din offentlige IP-adresse
  • Kill Switch: Hindre IP-lekkasjer hvis VPN kobler fra
  • Torrenter tillatt på flere serverplasser
  • Rask hastighet
  • Socks5 proxy inkludert: Ekstra humle eller alternativ til VPN-tunnelen. Konfigurert i torrent-klienten.

  Sammendrag: Begge disse VPN-ene gir det høyeste nivået av torrent-personvern, og hver scoret en perfekt 10/10 på rangeringen til torrentvennlighet.

  Privat internettilgang Torrentvennlighet: 10/10

  Privat internettilgang er en av de mest torrentvennlige VPN-leverandørene i verden, og et topp valg (nr. 1 etter våre estimater) blant alle bittorrent-brukere. De toppet også våre ‘Beste Torrent VPN’-rangeringer i 2014, 2015 og 2016.

  PIA Torrent Policy

  Privat internettilgang tillater spesifikt torrenting og andre fildelingsaktiviteter på VPN-nettverket. Det er ingen spesifikke begrensninger på serverplasseringer. Imidlertid omdirigerer PIA torrenttrafikken bak kulissene fra visse serverplasser. For de raskeste hastighetene, bør du bruke en Nederland, Sveits eller Canada-basert VPN-server.

  IPVanish Torrent-relaterte funksjoner:

  Hvis du laster ned torrenter ofte, kan det hende du trenger et mer spesifikt funksjonssett enn mange VPN-leverandører tilbyr. Heldigvis har privat internettilgang nesten alle de viktigste personvern- / sikkerhetsfunksjonene du ønsker.

  Her er PIAs beste funksjoner for torrentbrukere:

  • Nulllogg-policy: Vi anbefaler alltid å velge en ikke-loggførende VPN. PIA er målestokken for VPN-logger.
  • Kill-Switch: Du vil ikke at IP-adressen din skal lekke hvis VPN kobler fra. PIAs programvare har en kill-switch som øyeblikkelig vil stoppe internettforbindelsen din hvis VPN mislykkes. Tilgjengelig på alle plattformer
  • Torrentvennlige serverplasser: PIA har raske servere i mange torrentvennlige land, inkludert Sveits og Nederland.
  • SOCKS5 Proxy: Rut torrenttrafikken din gjennom PIAs nulllogg-proxy-server i Nederland. Vi har installasjonsveiledninger for uTorrent, Vuze og QBittorrent
  • 128 eller 256-bit kryptering: Dette er den sterkeste krypteringsstyrken som er tilgjengelig (som fremdeles gir rimelige hastigheter). Det er den samme krypteringsstyrken som brukes av det amerikanske militæret til kritisk kommunikasjon. Torrentkryptering forhindrer Internett-leverandøren din fra å lese trafikken din eller se hvilke filer du laster ned. Det hjelper også til å forhindre spenning av torrentene dine. Vi anbefaler å bruke den lettere (128-biters) krypteringen og UDP-protokollen for å få de raskeste torrenthastighetene

  NordVPN Torrentvennlighet: 10/10

  NordVPN matcher PIA punkt for punkt på torrentfunksjoner. Kill Switch, Encryption, No Logs og torrent-optimaliserte steder. Og de får faktisk en liten fordel fordi den inkluderte SOCKS5-proxy-tjenesten har mer enn 10 torrentvennlige serverplasser. PIA har bare en (Nederland).

  For instruksjoner om hvordan du konfigurerer NordVPNs proxy i din favoritt torrentklient (uTorrent, Vuze, Deluge, QBittorrent, Flud …), sjekk NordVPN torrentguiden vår.

  NordVPNs torrentfunksjonsliste:

  • Zero-Log: NordVPN fører ingen logger og er basert i Panama (kjent for sine strenge personvernlover).
  • Kill Switch (2 typer) + DNS Lekkasjebeskyttelse: Ikke lek den virkelige IP-en din til torrent-jevnaldrende.
  • Torrentvennlige servere: NordVPN tillater torrenter på alle servere, men foretrekker at du bruker de 12 p2p-optimaliserte serverplasseringene med høy båndbredde.
  • SOCKS5 proxy inkludert: Jobber med alle større torrentklienter. 10+ lokasjoner som er p2p-optimalisert.

  Torrentvinner: Selv om PIA er en legende på torrentområdet, får NordVPN kanten her takket være deres ekstra proxy-lokasjoner. Vi er en stor fan av torrent-proxy-anonymiseringsstrategien. Og NordVPN har en utrolig refusjonspolicy slik at du kan .

  Prising (Hvilken leverandør er det bedre tilbudet?)

  Nord og PIA er begge priset ekstremt konkurransedyktig, spesielt hvis du velger en lengre abonnementsvarighet. PIA kan fås for en $ 3,33 / måned hvis du forplikter deg til et 1-års abonnement og NordVPN for øyeblikket tilgjengelig for en sinnssykt $ 2,75 / måned (3-års begrenset tidstilbud).

  Privat internettpris & Angrerett

  Planlegg priser for privat Internett-tilgang VPN

  Privat internettilgang hadde holdt de samme prisene i mer enn 5 år. Det hele endret seg da NordVPN lanserte den vanvittige, langsiktige abonnementsavtalen på $ 3. Siden den gang har PIA lagt til et 2-årig alternativ for sine egne til $ 2,91 / måned. Alle planer har de samme funksjonene, den eneste forskjellen er abonnementslengden og effektive månedlige kostnader. De er:

  • 1 måned: $ 6.95
  • 1 år: $ 39,95 ($ 3,33 / måned)
  • 2 år: $ 69,95 ($ 2,91 / måned)

  Alle planer har ubegrenset båndbredde, null logger og full tilgang til PIAs Socks5 proxy-server. Du kan også prøve enhver plan som er risikofri i 7 dager takket være PIAs 100% refusjonsgaranti:

  Refusjonspolicy: 7 dager
  PIA har en ubetinget 7-dagers refusjonspolicy. Det er ingen båndbredde eller bruksgrenser som diskvalifiserer deg fra å kreve refusjon. Send e-post til support innen 7 dager etter at du registrerte deg, så gir de full refusjon.

  NordVPN Pris- / refusjonspolicy

  Priser:
  NordVPN tok VPN-bransjen med storm med sitt funksjonssett (Netflix-kapabelt og torrent-vennlig), men de økte virkelig markedsandelen da de ble aggressive med prising.

  Et års abonnement koster bare $ 5,75 per måned (billigere enn gjennomsnittlig null-logg VPN)

  Men det blir det enda søtere. I en begrenset periode tilbyr de et sinnssykt 3-årig abonnementsalternativ, priset til bare $ 2,75 / måned. Det er 77% avslag på normalprisen, og en pris vi mener er for god til å gi opp.

  Refusjonspolicy: 30 dager
  NordVPN er også bransjestandarden når det gjelder refusjonspolitikken. De vil godta refusjonsforespørsler i opptil 30 dager fra det første abonnementet ditt (ja, og hele måneden). Hvis du ikke er fornøyd, kan du kreve 100% refusjon av kjøpesummen.

  Jeg antar at de er ganske sikre på at du vil like tjenesten (jeg vet at jeg gjør det).

  Bilde

  Spar 77% på NordVPN »

  COncludering og anbefalinger

  Dette var en utrolig nær head-to-head batte, og jeg bruker begge disse VPN-ene regelmessig. PIA har vært toppvalget av torrent-nedlastere i mange år (med rette) og er fremdeles et av de beste valgene som er tilgjengelige. Men der NordVPN virkelig skinner er i ikke-torrent-funksjonene.

  • Hvis du vil ha tilgang til Netflix eller Hulu, vil du elske Smartplay-teknologien deres.
  • Hvis du ønsker ekstra sikkerhet, er VPN-over-Tor personvern på neste nivå
  • Og Socks5 proxy-servere på mer enn 10 forskjellige steder gir ekstra fleksibilitet som en del av et torrent proxy-oppsett.

  Privat internettilgang

  PIA er no-frills VPN for hardcore torrenters. Hvis du trenger den beste blandingen av hastighet, personvern og kontroll, er PIA VPN for deg.

  Pros:

  • Ekte “No-Logs” -policy (testet i retten)
  • Trippel IP lekkasjebeskyttelse
  • Port videresending evne
  • Raskere enn NordVPN

  Ulemper:

  • Blokkert av Netflix / Hulu

  NordVPN

  NordVPN er en Jack-Of-All-Trades VPN. Det gjør alt. Og hvis du drar nytte av avtalen med begrenset tid på 77%, er det den beste avtalen vi har funnet.

  Pros:

  • Flotte desktop og mobile VPN-apper
  • Null logger
  • SOCKS5 proxy på mer enn 10 steder
  • p2p-optimaliserte servere
  • 30-dagers 100% refusjonsgaranti

  Ulemper:

  • Serverne er noe overfylte (lavere hastigheter enn PIA)

  Bunnlinjen

  Hvis du bare skal torrentere, vil enten VPN gi deg enestående personvern. En av disse leverandørene er langt bedre enn konkurransen. Du kan virkelig ikke gå galt, men du bør absolutt vurdere prioriteringene dine når du velger en:

  Hvis du trenger mer fart, gå med PIA. Hvis du vil ha ekstra streaming (Netflix unblocking) eller personvernfunksjoner (VPN-over-Tor), gå med NordVPN.

  En annen merknad er at PIAs app fungerer på et brann-TV når sidelastet (for Kodi) og NordVPN-er ikke for øyeblikket.

  Flere nyttige artikler & Guides

  Guides
  Bruk uTorrent anonymt
  Bruk QBittorrent anonymt
  Anonym torrenting i 3 trinn
  Proxy vs. VPN for sikre torrenter
  Torrentkrypteringsveiledning
  anmeldelser
  ExpressVPN Torrent Guide
  Privat gjennomgang av Internett-tilgang
  NordVPN Review / p2p guide

  VPN-sammenligninger
  PIA vs. IPVanish
  PIA vs. Torguard
  PIA vs. Hidemyass
  NordVPN vs. IPVanish

  Takk for at du har lest denne VPN-sammenligningen 🙂

  Privat internettilgang

  Besøk nettstedet

  7-dagers 100% refusjonspolicy

  NordVPN

  Besøk nettstedet

  30-dagers refusjonspolicy
  Kim Martin
  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me