Privat Internett-tilgang vs Torguard (VPN-sammenligning)

Privat Internett-tilgang vs Torguard

Privat internettilgang og Torguard er to av de mest populære valgene for BitTorrent-brukere som ønsker å anonymisere torrentene sine og laste ned torrenter trygt.


Hvis du vil holde torrentaktiviteten din privat, eller du bare leter etter en høyst anonym anonym VPN-tjeneste, er begge disse utmerkede valgene (begge har laget vår liste over de ‘beste ikke-loggførende VPN-tjenestene’) Men vi setter dem i hodet -hode for å se hvilken som virkelig kommer ut på toppen.

Sammenligningskriterier

For denne sammenligningen tok vi hensyn til generelle sikkerhetsfunksjoner, så vel som torrentspesifikke funksjoner, hastighet, kundesupport og mer.

Vi ser på:

 • Sikkerhet / kryptering
 • Hastighet
 • Torrentvennlighet
 • Programvare / Funksjoner
 • Brukerstøtte
 • Pris

Sammenligning av HEAD to Head sammenligning

Bilde

 • Basert i USA
 • Ingen aktivitetslogger, ingen tilkoblingslogger.
 • 256-bits AES-kryptering (tilpassede krypteringsalternativer)
 • 4096-biters krypteringsnøkler (ekstremt sikker)
 • Ubegrenset båndbredde / dataoverføring
 • Kill-switch sikkerhet
 • VPN + Torrent Proxy-tjeneste inkludert
 • Ingen ekstra torrentspesifikke funksjoner

Prising / tilbud
Månedlig pris: $ 6,95 / m
Beste pris: $ 3.33 / måned (1 års abonnement)

Våre favorittfunksjoner
Privat internettilgang gir flere funksjoner for en lavere pris enn noen annen VPN. Vi elsker deres forpliktelse til privatliv (en ekte “zero logs” -policy), hastighet, torrent-vennlighet og utmerket programvare (med tilpasset kontroll over krypteringsstyrke og algoritme brukt).

Hvert PIA-abonnement inkluderer også ubegrenset bruk av deres nederlandske socks5 proxy-server (flott for torrenter).

Bilde

 • Basert i USA
 • Ingen aktivitetslogger, ingen tilkoblingslogger.
 • 256-bit Blowfish-kryptering
 • 2048-bit nøkler (bransjestandard)
 • Ubegrenset båndbredde / dataoverføring
 • Kill-switch sikkerhet
 • VPN & Torrent proxy-tjeneste selges separat
 • p2p-optimaliserte servere, tilpasset torrent proxy-installasjonsprogram

Prising / tilbud
Månedlig pris: $ 10 / m
Beste pris: $ 4.99 / måned (1 års abonnement)

Våre favorittfunksjoner
Torguard er mer torrentfokusert enn de fleste VPN-er. De tilbyr en frittstående ‘Torrent Proxy’ -tjeneste for raske, anonyme torrentnedlastinger. De har også en tilpasset proxy-installasjonsprogramvare som automatisk konfigurerer din favoritt torrentklient med de riktige innstillingene. De har også p2p (torrent) optimaliserte VPN-servere og stealth VPN-servere som hjelper deg med å komme gjennom torrentblokkerende brannmurer.

Besøk privat internettilgang >

Besøk Torguard >

Sikkerhet / PERSONVERN

Privat internettilgang
 • Ingen logger. Periode.
 • 256-biters AES-kryptering m / 4096-bits nøkler
 • Kill-switch (systemnivå)
 • Anonyme betalinger med Bitcoin, gavekort
Torguard
 • Ingen logger. Periode.
 • 256-biters Blowfish-kryptering m / 2048-bits nøkler
 • Kill-switch (app-nivå)
 • Anonyme betalinger m / bitcoin

Både PIA og Torguard er ikke-loggførende VPN-leverandører (så langt så bra). De godtar også begge anonyme betaling via Bitcoin cryptocurrency. Det er stort sett der likhetene slutter.

PIA bruker 256-biters AES-kryptering (industristandard) med 4096-bits nøkler for håndtrykkskryptering (betydelig sterkere enn bransjestandarden 2048-bits nøkler). Torguard bruker derimot 256-bits kryptering med den eldre (men fortsatt veldig solide) Blowfish-krypteringsalgoritmen. De bruker 2048-bit nøkler som er bransjestandarden, men sterkere er alltid bedre etter min mening.

Privat Internett-tilgang gir deg også full tilpasset kontroll over krypteringsstyrken, algoritmen som brukes og datagodkjenningsmetode (forhindrer angrep på midten av midten). Torguards desktop-app gir deg ingen tilpasset kontroll, annet enn hvilken servertype du velger (forskjellige servere bruker forskjellige kryptering)

Innstillinger for privat tilgang til sikkerhet og kryptering

PIA avanserte krypteringsinnstillinger

På bildet over er oppsettet veldig sikkert, men bruker AES-128-bit-kryptering i stedet for 256-bit for raskere hastigheter (det er alltid en avveining når det gjelder hastighet kontra krypteringsstyrke). Du kan prøve forskjellige innstillinger til du finner den perfekte kombinasjonen for dine egne behov. Jeg bruker vanligvis AES-256 bit, siden hastighet ikke er en viktig faktor for meg.

Kill Switch

Både Torguard og PIA bygget en kill-switch inn i programvaren sin, selv om hver implementerte funksjonen på en annen måte.

Torguard bruker en drepsbryter på appnivå
Dette betyr at du kan velge spesifikke applikasjoner som blir drept (lukket) hvis VPN-tilkoblingen faller tilfeldigvis. Det er like enkelt å velge appene du vil inkludere som å legge dem til i en liste i Torguards programvareinnstillinger.

Selvfølgelig, hvis du kjøper torguard for torrents, vil du legge torrentklienten til listen, slik at den sanne IP-en ikke lekker ut ved et uhell.

Privat Internett-tilgang bruker en drepe-bryter på systemnivå
Dette betyr at når PIA er aktivert (ved å sjekke kill-switch-boksen i programvareinnstillingene), vil PIA fullstendig stoppe all internettaktivitet i tilfelle en utilsiktet frakoblet tilkobling. Den eneste måten å gjenopprette internettilgang er å enten:

 1. Koble til en VPN-server på nytt
 2. Tilbakestill DCHP ved å kjøre Windows feilsøking (eller du kan gjøre det manuelt).

Ingen av kill-switch-metodene er bedre eller verre, nødvendigvis. Det kommer til personlige preferanser.

Anonyme betalinger

Både PIA og Torguard lar brukerne foreta anonyme betalinger. De krever bare minimal informasjon for å opprette en konto. Du trenger bare en e-postadresse og en betalingsmåte.

Torguard aksepterer bitcoin-betalinger (verdens mest populære cryptocurrency).

PIA aksepterer både bitcoin, så vel som anonyme betalinger ved elektronisk handel med resterende gavekortbalanser fra populære butikker (som starbucks, rød hummer, Target, Best-buy, osv …). Det er en genial lavteknologisk løsning som lar deg betale anonymt uten å måtte lære deg å kjøpe, mikse, lagre og overføre Bitcoins.

Lær hvordan du betaler med gavekort i vår guide for hvordan du betaler for en VPN anonymt.

Vinner: Privat internettilgang
PIA bandt eller vant hver del av sikkerhetsprogrammet. Hvis du trenger best mulig sikkerhet (eller du liker PIAs tilpasningsalternativer), bør du absolutt prøve dem først. Spar over 50% når du kjøper et års abonnement.

Torrentspesifikke funksjoner

Privat internettilgang:
 • Torrenter tillatt på alle servere
 • Socks5-server inkludert gratis (Nederland)
Torguard
 • Torrenter tillatt på spesifikke (ikke-amerikanske, ikke-britiske servere)
 • Socks5 proxy-tjeneste selges separat (5 land)
 • Proxy-automatisk installasjonsprogramvare

Privat internettilgang
En av PIAs beste funksjoner er det faktum at alle VPN-abonnementer inkluderer tilgang til en Nederland-basert SOCKS-proxy-server som ikke logger. De reklamerer ikke for denne funksjonen, men den er ideell for torrenting, og du kan enkelt konfigurere din favoritt torrent-programvare for å skjule din IP-adresse ved å bruke denne proxy.

Installasjonsinstruksjoner er inkludert i våre guider for:

 • uTorrent
 • Vuze
 • deluge

Privat Internett-tilgang tillater torrenter på alle servere, selv om de sannsynligvis foretrekker å begrense torrentaktiviteten din til servere i torrentvennlige land som Nederland, Canada eller Sveits.

Torguard
Torguard tilbyr også SOCKS 5 proxy-tjeneste, men de selger den separat fra VPN-tjenesten deres, så hvis du vil at Proxy og VPN sammen, ser du på $ 80 + / år i motsetning til $ 39,95 med PIA. For å være rettferdig er Torrent Proxy-tjenesten deres veldig solid og gir deg mer serveringsalternativer.

De har også et pent proxy-installasjonsverktøy som automatisk konfigurerer din favoritt torrent-programvare (uTorrent, BitTorrent, Vuze, Deluge) med de optimale sikkerhetsinnstillingene for å bruke proxy-tjenesten trygt og anonymt.

Dette hjelper deg å unngå hodepine eller forvirring av manuelt oppsett, som ville være nødvendig for å bruke PIAs SOCKS-proxy for å torrentere. (Selv om vi har guidene koblet over)

Torguard begrenser torrentaktivitet til spesifikke p2p-servere (både for å optimalisere nettverkshastighet og unngå potensiell juridisk hodepine).

Vinner: TIE
Hvis du er villig til å betale for å få VPN + Proxy-tjeneste, er Torguards proxy-tjeneste og auto-installasjonsprogram definitivt bedre enn PIAs eneste SOCKS5-server (med manuell konfigurering nødvendig).

Selvfølgelig er PIA bokstavelig talt halve prisen, til $ 39,95 / år…

Fartsprøve: PIA vs. Torguard

Både Torguard og PIA har utvidet servernettverkene sine dramatisk de siste par årene. Dette betyr at det er flere serverplasseringer, samt mer båndbredde tilgjengelig per bruker.

Å få hastigheter opptil 50+ Mbps er absolutt mulig med begge leverandører (forutsatt at den normale tilkoblingen din er minst så rask).

Privat internettilgang

PIA Nederland hastighetstest

Netherlands Server (PIA)

Privat internettilgang Canada Speedtest

Canada Server (PIA)

Torguard hastighetstester

Torguard Nederland hastighetstest

Netherlands Server (Torguard)

Torguard Canada Speedtest

Canada Server (Torguard)

Som du ser er hastighetstestresultatene ganske like. PIA får den lette fordelen på nedlastningshastigheter, og Torguard har raskere oppstrømshastigheter. Det er klart at resultatene avhenger av tilkoblingshastigheten, serveravstand, serverbelastning, tid på døgnet osv…

Men disse er nær nok til at vi kaller det på TIE

Priser & Angrerett

Både PIA og Torguard er ganske rimelige sammenlignet med bransjens gjennomsnittlige priser. Hver tilbyr også en 7 dagers returrett for tilbakebetaling.

Privat internettilgang er bedre samlet verdi.
Til bare $ 39,95 / år (det er $ 3,33 / måned) Du får VPN + Proxy-tjeneste inkludert for mindre enn prisen på VPN-tjenesten alene for Torguard.

PIAs priser:

Privat Internett-tilgang VPNs priser og planalternativer

Priser siden for Internett-tilgang

Torguards priser
Torguard har separate priser for VPN-en & Proxy-tjeneste (selv om du får en samlet rabatt hvis du kjøper begge deler).

VPN-tjeneste:

 • $ 9.99 / måned (1 måneders abonnement)
 • $ 4.99 / måned (1 års abonnement)

Torrent proxy-tjeneste

 • $ 5,95 / måned (1 måneders abonnement)
 • $ 3.91 / måned (1 års abonnement)

Torguard VPN Prissammenligning

Torguards VPN-priser

Konklusjon

Helt klart Privat internettilgang er en bedre verdi men det betyr ikke at de er det perfekte valget for alle. Vi vil raskt oppsummere fordeler og ulemper ved hver enkelt, slik at du har en bedre ide om hvilken VPN som passer riktig for deg.

Bilde

PROS

 • Billigere (fra $ 3,33 / måned)
 • Socks5 proxy-tjeneste inkludert
 • Utmerket programvare
 • Tilpasset kontroll over krypteringsalternativer
 • Utmerket rykte innen p2p-samfunnet
 • Torrenter tillatt på alle servere
 • DNS-lekkasjebeskyttelse

Bilde

PROS

 • Veldig raske hastigheter
 • Frittstående Torrent Proxy-tjeneste (5 land)
 • Programvare for automatisk proxy-installasjonsprogram
 • Torrentoptimaliserte servere
 • ‘Stealth’ VPN-protokoll tilgjengelig
 • DNS-lekkasjebeskyttelse
Negativt
 • Proxy-tjenesten er begrenset til ett sted
 • Må konfigurere torrent-proxy manuelt
 • Færre VPN-serverplasseringer enn Torguard
ULEMPER
 • Må betale separat for VPN & proxy
 • Torrenter er bare tillatt på spesifikke servere
 • Ingen kontroll over krypteringsstyrke / algoritme
 • Torguard VPN er dyrere enn PIAs tjeneste

Så hvilken VPN bør du velge?

Sannheten er at det store flertallet av mennesker sannsynligvis vil ha det bedre med privat internettilgang (forutsatt at prisen er et av de viktigste valgkriteriene. PIA gir deg mer bang-for-your-buck enn Torguard og programvaren deres er definitivt et skritt foran. De aller fleste vil nok ha det bedre med privat internettilgang…

Du bør velge Torguard hvis…

 • Du vil ha den beste proxy-tjenesten for torrents (Torguard er definitivt den beste torrent-proxy)
 • Du ønsker ikke å måtte konfigurere torrent-programvaren manuelt for å bruke en proxy
 • Du er villig til å betale litt mer for en liten VPN-hastighetsøkning
 • Du bryr deg ikke om å ha tilpasset kontroll over VPN-krypteringen

Du bør velge Privat Internett-tilgang hvis…

 • Du vil ha den beste prisen / verdien
 • Du vil ha den beste VPN-tjenesten / sikkerheten / programvaren
 • Du trenger ikke mer enn en proxy-serverplassering

Bunnlinjen: Privat internettilgang vil være det beste valget for de fleste brukere
Jeg abonnerer på PIA personlig, selv om jeg kan få praktisk talt alle VPN-tjenester gratis som anmelder. Sikkerheten deres er bunnsolid, jeg har nesten aldri droppet forbindelser, og gratis proxy-tjenesten SOCKS5 er en fin bonus. Det er bare noen få av grunnene til at vi kåret PIA til den beste VPN-en for Torrenting i 2015.

Jeg har ennå ikke funnet en annen VPN-tjeneste som tilbyr flere funksjoner, personvern og ytelse enn PIA for under $ 40 / år. Spesielt når det gjelder de krevende personvernbehovene til bittorrent brukere.

Du kan prøve PIA tilnærmet risikofritt (takket være 7 dagers pengene-tilbake-garanti).
Jeg er ganske sikker på at du vil elske det.
Få privat internettilgang »

Flere koblinger / ressurser

Her er noen flere artikler du kan finne nyttige:

VPN anmeldelser
Torguard
Privat internettilgang
Proxy.sh
IPVanish
ibVPN
Proxy-konfigurasjonsinstruksjoner for
uTorrent
Vuze
deluge
qbittorrent
Guider / Rankings
Helt anonyme torrenter i 3 trinn
HTTP vs SOCKS Proxy (for torrents)
De beste VPN-tjenestene for Torrenting
Hvordan betale for en VPN anonymt
Slik krypterer du Torrenter
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map