Privat tillgång till Internet mot Hidemyass

Privat internetuppkoppling och HideMyAss Pro VPN är två av de mest populära VPN-tjänsterna i världen, men av mycket olika skäl. Båda är utmärkta tjänster, men en av de två sticker verkligen ut när det gäller behoven hos Bittorrent-användare.

Läs vår fullständiga VPN-jämförelse nedan för att se vilka av dessa tunga vikter som kommer ut på toppen (tips: Det är inte ens så nära).

Företagsprofiler & Funktionsöversikt

Låt oss först titta snabbt på specifikationerna och funktionerna för varje VPN så att vi kan få en bättre uppfattning om vad vi arbetar med.

Privat internetuppkoppling

Bild

Funktioner
Baserat i USA
Inga aktivitetsloggar
Inga metadata (anslutningsloggar)
Servrar i 24 länder

Prissättning
1 månad – $ 6,95
Bästa erbjudande: 1 år för $ 3,33 / m

Alla funktioner & Prissättning

HideMyAss

Bild

Funktioner
Baserat i Storbritannien
Inga aktivitetsloggar
Loggar Metadata (anslutningsloggar) i 6 månader
Servrar i 221 länder (mest av alla VPN)

Prissättning
1 månad – $ 11,52
Bästa erbjudande: 1 år för $ 6,55 / m

Alla funktioner & Prissättning

Välja ett VPN (de viktigaste faktorerna)

Alla VPN-tjänster tillhandahåller kryptering och kan dölja din IP-adress. Det är där likheterna slutar. Det finns flera faktorer som avgör hur bra en VPN kommer att prestera för anonym torrenting. Här är vår lista över de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer ett VPN:

De viktigaste VPN-funktionerna (för strömning)

 1. Loggningspolicy – Har VPN loggar? Hur länge? Vilken information de spårar?
 2. Fart – mer hastighet är bättre, uppenbarligen
 3. Torrent vänlighet – Välkomnar VPN verkligen bittorrentanvändare eller avbryter konton för torrentaktivitet?
 4. säkerhet – Krypteringsstyrka är viktigt. Inkluderar VPN också en kill switch & privata DNS-servrar
 5. Andra användbara funktioner – SOCKS5-proxyer, anpassade konfigurerade torrentklienter, p2p-optimerade servrar osv…

Vi kommer att jämföra Hidemyass och privat internetåtkomst på alla dessa kriterier, åt gången. Vi gör det.

Integritets- / loggpolicyer

Här ska vi titta på vilken information (om någon) varje VPN loggar om din aktivitet, anslutningshistorik och nedladdningar.

Privat internetuppkoppling

PIA är baserat i USA, där lagarna om datalagring inte gäller VPN-leverantörer.

Loggningspolicy: Privat internetåtkomst anger att de inte har några aktivitetsloggar eller övervakar eller registrerar sessionhistorik eller metadata. Det betyder att de inte registrerar din IP-adresshistorik, anslutningshistorik eller mängd data som överförts. De är en riktig icke-loggning VPN.

Hidemyass

Hidemyass är baserat i Storbritannien och omfattas av lagstiftningen om lagring av datainsamling i Storbritannien (som gäller VPN).

Loggningspolicy: Hidemyass har bekräftat att även om de inte direkt övervakar din VPN-aktivitet, behåller de anslutningsloggar i 2-3 månader. Dessa loggar inkluderar din IP-adresshistorik och mängden överförd data. Som ett resultat kan de vidarebefordra DMCA-meddelanden och har varit kända för att göra det.

Analys:
PIA är en riktig VPN-leverantör som inte loggar. Detta är den optimala integritetsnivån för bittorrenta användare, och det är något som Hidemyass helt enkelt inte kan matcha eftersom de enligt UK: s lagar för lagring av data ska registrera metadata för sina kunders sessionhistorik. PIA vinner stort här.

VINNER: Privat Internet-åtkomst

Besök sida

säkerhet

Låt oss titta på krypteringsstyrka, IP-läckor och extra säkerhetsfunktioner…

Privat internetuppkoppling

Tunnelkryptering: upp till 256-bitars AES (industristandard)
Handshake-kryptering: 4096-bitars nycklar (utmärkt)
Anpassade krypteringsinställningar: Ja

Ytterligare säkerhetsfunktioner:

 • IPv6 läckageskydd
 • DNS Leak Protection
 • VPN Kill-Switch (förhindra IP-läckor om VPN misslyckas)

Hidemyass

Tunnelkryptering: upp till 256-bitars AES (industristandard)
Handshake-kryptering: 2048-bitars nycklar (bra)
Anpassade krypteringsinställningar: Nej

Ytterligare säkerhetsfunktioner:

 • Säker IP-bindning (kill-switch)

Analys:
Privat Internet-åtkomst vinner också denna omgång. Det är programvaran har inbyggt skydd för de tre vanligaste IP-läckorna. Du kan välja vilka som ska aktiveras i den avancerade inställningsmenyn för deras programvara. DNS-läckskydd är särskilt användbart eftersom det ser till att din Internetleverantörs DNS-servrar aldrig används (om du inte blockerar DNS-läckor kan din ISP fortfarande övervaka din webbhistorik).

Dessutom har PIA några av de bästa krypteringarna i branschen (och det är helt anpassningsbara i de avancerade krypteringsinställningarna för PIAs skrivbordsprogramvara). Detta gör att du kan finjustera den perfekta blandningen av säkerhet kontra hastighet (beroende på dina behov) eller bara gå med de rekommenderade inställningarna.
Privat Internet-åtkomst är HMA på nästan alla säkerhetsfunktioner.

VINNER: Privat Internet-åtkomst

Besök sida

Torrent / p2p Vänlighet

Många VPN: n säger att de tillåter torrenter, bara för att senare avbryta eller avbryta konton för torrentaktivitet. Vissa VPN är byggda från grunden för att vara mer torrentvänliga än andra.

Privat internetuppkoppling

Privat internetåtkomst är en av de mest torrentvänliga VPN-leverantörerna som vi testat. De begränsar inte torrentaktivitet till specifika servrar (men förmodligen föredrar att du håller dig till icke-USA / UK-servrar).

Liksom alla ansedda VPN: er stöder eller uppmuntrar PIA inte till olagliga nedladdningar (inte heller). Men oavsett vad du laddar ner kan de inte länka någon aktivitet online till specifika konton eller användare.

Eftersom de inte övervakar eller loggar din anslutningshistorik eller VPN-aktivitet är det omöjligt att spåra torrentnedladdningar till ett specifikt vpn-konto. (och det kan finnas dussintals eller hundratals användare som delar samma VPN-server).

Hidemyass

Hidemyass blockerar inte specifikt torrenter / p2p-åtkomst i deras nätverk. Deras användarvillkor säger att de kommer att avbryta konton för olaglig aktivitet.

Den här tråden ger dig en bättre uppfattning om deras torrentpolitik i praktiken.

Viktig notering: HMA har förmågan att spåra torrentnedladdningar till specifika konton eftersom de har anslutningsloggar för varje konto. Detta innebär att de kan (och göra) avbryta / avbryta konton om du väljer att ladda ner mindre än lagliga filer.

Hastighet (PIA vs. HMA Speedtest)

Torrenting är en aktivitet med hög bandbredd och mer hastighet är alltid bättre, eller hur? Låt oss se vilket VPN som låter dig använda den högsta andelen av din höghastighetsanslutning.

Privat internetuppkoppling

PIA USA: s hastighetstest

Kalifornien, USA

Privat internetuppkoppling Kanada hastighetstest

Toronto, Kanada

Privat Internet Access Nederländernas serverhastighetstest

Amsterdam, Nederländerna (populär för p2p)

Hidemyass

Hidemyass NYC hastighetstest

New York, USA

Hidemyass chicago hastighetstest

Chicago, USA

Bild

Toronto, Kanada

Speedtest-analys:
Privat tillgång till internet vinner här med stor marginal. Särskilt imponerande är skillnaden mellan bandbredd uppströms. PIA kunde få över 80% av vår 50 Mbps-anslutning på alla tre servrar som vi testade. (Som referens behöver du bara 5-7 Mbps för att strömma en film i HD).

När du tänker på att PIA är ungefär halva priset på HMA, är det ett enkelt val om hastighet är ditt nummer 1. Det är också värt att titta på IPVanish (som är den snabbaste icke-loggnings-vpn som vi har testat). Vi gjorde en fullständig jämförelse av IPVanish vs PIA.

VINNER: Privat Internet-åtkomst

Besök sida

Användbara extra tjänster för Torrenting

De flesta VPN erbjuder bara VPN-tjänst, men några av de mer torrentfokuserade vpnsna innehåller extra funktioner som bittorrentanvändare älskar. Till exempel: Torguard innehåller ett auto-proxy-installationsprogram som omedelbart konfigurerar din favorit torrent-programvara för att använda deras torrent-proxyservice. BTguard har anpassade versioner av uTorrent och deluge med sina proxyinställningar redan installerade.

Så vad har dessa två VPN-kraftverk att erbjuda dig?

Privat internetuppkoppling

Privat internetuppkopplingÄr en av endast en handfull VPN som innehåller gratis sockor-proxyservice för varje VPN-paket.

Anonyma proxytjänster är populära bland bittorrentanvändare eftersom de arbetar med alla större torrentklienter, de är vanligtvis snabbare än ett VPN, och de kostar i allmänhet mindre. Nackdelarna med strumpor är inte krypterade (en VPN erbjuder extremt stark kryptering).

Med PIA kan du dock få det bästa av båda världarna och använda en VPN + Proxy samtidigt, eftersom de tillåter fem samtidiga anslutningar från ett enda konto. Detta betyder att din torrent-IP-adress kommer att vara din proxy-IP, din webbläsaradress kommer att vara din VPN-IP och ingen av dessa kommer att matcha din riktiga IP-adress. I andra ord kommer du att vara extremt anonym.

Vi har till och med steg-för-steg-installationsguider som visar hur du gör detta i all din favorit torrent-programvara.

Ombud & VPN-installationsguider:

 • uTorrent
 • Vuze
 • Syndaflod
 • QBittorrent
 • Flud (för android)

Prissättning

Även om jag tycker att priset bör ha låg prioritet när det gäller säkerhet och integritet är det ingen hemlighet att folk föredrar en bra affär till ett lågt pris. VPN: er varierar i pris från cirka $ 3 / månad till $ 20 / m och högre. Den goda nyheten är att pris inte betyder alltid kvalitet, och några av de bästa VPN-skivorna som vi testat är också de mest prisvärda.

Så här jämför Internetåtkomst med Hidemyass när det gäller pris:

Privat internetuppkoppling

Prissättning

 • 1 månad – $ 6,95
 • 6 månader – $ 35,95
 • 1 år – $ 39,95 ($ 3,33 / månad)

Hidemyass

Prissättning

 • 1 månad – $ 11,52 / månad
 • 6 månader – $ 8,33 / månad
 • 1 år – $ 6,55 / månad

Oavsett vilken prenumerationslängd du väljer för båda PIA & HMA, funktionerna är desamma, oavsett varaktighet. Uppenbarligen får du en betydande rabatt för båda tjänsterna om du väljer 12-månaders prenumerationsalternativ. Om du oroar dig för köparens ånger, muna upp. Båda VPN: erna erbjuder 100% återbetalningsgaranti.

Privat tillgång till Internet har en 7-dagars återbetalningspolicy och Hidemyass har en 30-dagars återbetalningspolicy (så länge du inte bryter mot deras villkor eller överför mer än 10 GB data).

Här är skärmdumpar av varje VPN: s exakta prisinformation:

Prissida för privat internetåtkomst

Privat Internet Access: s planer och prissättning

Hidemyass erbjuder sina VPN-tjänster i exakt samma prenumerationslängder som PIA (1 månad, 6 månader och 12 månader). Tyvärr tar de nästan dubbelt priset på PIA för varje prenumerationsperiod.

Hidemyass VPN-prissättning

Prissättning / planer för Hidemyass

Slutsats: Och vinnaren är det…

Denna showdown var inte ens nära. Av min räkning, Privat internetuppkoppling vann varje omgång.

Detta betyder inte att Hidemyass är en dålig VPN. I själva verket gör de många saker mycket bra (deras programvara är bra, och de är en av de enda VPN: n med live telefon teknisk support). Verkligheten är att Hidemyass inte är utformad för behov av bittorrentanvändare, medan PIA är bland de mest torrentvänliga VPN-värdena i världen.

Det borde inte vara någon överraskning att Private Internet Access utsågs till vår topp VPN för torrenting (2014/2015)

Här är sammanfattningen av match-up-to-head:

Privat internetacccess mot Hidemyass (sammanfattning)

Funktion
Vinnare
detaljer
Integritet / StockarPIAPIA håller noll loggar eller metadata. HMA håller loggar.
säkerhetPIAPIA har justerbar krypteringsstyrka upp till 256-bitars AES w / 4096-bitarsnycklar
TorrentvänligtPIAPIA är väsentligt mer torrentvänligt än HMA och kan inte identifiera enskilda konton
FartPIAI våra tester presterade PIA bättre än Hidemyass med hastighet
ExtraPIANederländerna SOCKS-proxy som ingår i VPN fungerar bra för torrenter
PrissättningPIAPIA kostar så lite som $ 3,33 / månad (obegränsat) kontra $ 6,55 för HMA. (Erbjudandeinformation nedan)

Analys

Privat Internet-åtkomst krossade Hidemyass absolut när det gäller att uppfylla de krävande integritetskraven för frekventa bittorrenta användare. Vi rekommenderar helhjärtat PIA är ett utmärkt VPN-nätverk, oavsett om det är för allmän användning eller nedladdning av hårt kärnor.
Se till att dra fördel av PIA: s 7-dagars återbetalningspolicy om du vill prova deras tjänster riskfri. PIA är den överlägset mest populära VPN-tjänsten bland besökare på denna webbplats, och en av de mest prisvärda.Använd länken nedan för att få PIA för $ 3,33 / månad

Bästa erbjudande

Få PIA för $ 3,33 / månad »

Annan användbar information

Vi har massor av andra artiklar på den här webbplatsen som hjälper dig att välja den perfekta torrent-vpn, och när du väl har gjort det har vi “hur-till-guider” som visar dig exakt hur du konfigurerar din favorit torrent-klient för att fungera perfekt med din VPN eller proxyservice.

Här är några av våra mest populära artiklar:

guider

uTorrent (VPN / Proxy-installationsguide)
Vuze (VPN / Proxy-installationsguide)
Deluge (VPN / Proxy-installationsguide)
QBittorrent (VPN / Proxy-installation)

SOCKS vs. HTTP Proxies
Förstå VPN-loggar
Vilka VPN: er som inte har några loggar?

recensioner

Privat granskning av Internet-åtkomst
IPVanish Review
Torguard Review
BTGuard Review
Proxy.sh granskning

jämförelser

PIA vs. IPVanish
PIA vs. Torguard
PIA vs. Proxy.sh
PIA vs. BTGuard
Torguard vs. BTGuard (proxy)

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me