Sådan køber du VPN-service anonymt (trin for trin)

Mens de fleste mennesker er glade for at betale for en VPN med PayPal eller et kreditkort, ønsker en lille procentdel af VPN-abonnenter maksimal anonymitet. Dette inkluderer at betale for en VPN anonymt. Hvis du er en af ​​disse mennesker (eller tror, ​​at du måske vil være det), er denne guide til dig.

Vi viser dig:

 1. Hvorfor betale anonymt?
 2. Oversigt over anonyme betalingsmetoder
 3. Hvordan man betaler anonymt med BitCoin
 4. Hvordan man betaler anonymt med Store Gavekort
 5. Sådan skjules din IP-adresse, når du køber en VPN

Hvorfor betale anonymt?

Generelt er betalinger den mindst anonyme interaktion, du har med en VPN-udbyder. Kreditkortbetalinger skal have foranstaltninger til bekæmpelse af svig for at kontrollere, at de bruges af den faktiske ejer. Dette betyder, at du skal angive dit fulde navn og faktureringsadresse.

Selvom denne information normalt lagres hos betalingsbehandlingsfirmaet (ikke VPN), er den stadig knyttet til din konto for let fremtidige betalinger.

Det samme er tilfældet med PayPal-betalinger. VPN-udbyderen har ikke dine personlige oplysninger, men de vil have din PayPal-e-mail-adresse til fremtidige betalinger. Dette alene er et link, der kan tillade, at din VPN-konto spores tilbage til dig personligt.

Skal jeg betale anonymt?

Enkelt svar: Sikkert ikke.

Længere svar: I virkeligheden, medmindre et regeringsagentur forfølger, er der ingen, der vil stævne din VPN-betalingshistorik. Yderligere, hvis du bruger en ægte ikke-logging VPN-service, er der alligevel ingen forbindelse mellem din VPN-aktivitet og din personlige VPN-konto.

Dette betyder, at selv nogen linkede dig til en bestemt VPN-konto, ville de stadig ikke vide, hvad du havde gjort, mens de var forbundet med VPN.

Når det er sagt antager du, at VPN-udbyderen er fuldstændig ærlig over deres logningspolitik. Hvis de i hemmelighed holdt logfiler eller delte dem med et andet firma / agentur, kunne din VPN-historie teoretisk spores. Dette er ikke sandsynligt, men er en mulighed.

Så hvem BØR betale anonymt?

Hvis du er personlig sikkerhed / sikkerhed / lykke afhænger af absolut anonymitet, skal du 100% bruge en anonym betalingsmetode. For eksempel hvis du er en:

 • Journalist taler imod en voldelig eller farlig regering
 • Fløjteblæser
 • Fri ytringsadvokat eller nogen der skriver / kommenterer kontroversielle spørgsmål (politik, abort osv.)

Også hvis det siger sig selv, at hvis du prøver at skjule din online aktivitet for et land eller regering, skal du anmode om din VPN-service anonymt.

Torrent-downloadere: Det er sandsynligvis ikke nødvendigt at betale anonymt, især hvis du bruger en nul-logs VPN-service som PIA. For 99.999% af mennesker finder det det unødvendigt. Yderligere privatliv er naturligvis aldrig en dårlig ting…

Ulemper ved at betale anonymt

Du kan ikke oprette gentagne betalinger når du bruger en anonym betalingsmetode. Du skal betale manuelt hver gang en betaling forfalder (der er ingen måde at fakturere nogen med bitcoin).

Så hvis du vil betale anonymt, anbefales det, at du vælger den længste mulige abonnementslengde (normalt 1-2 år).

Dette giver dig et par fordele:

 • Du bliver kun nødt til at foretage en betaling en gang hvert år
 • Du får den bedste rabat (VPN’er har en tendens til at rabatere længere abonnementer meget. Nogle gange over 50%)
 • Hvis du betaler via gavekortmetoden, betaler du en lavere% valutakurs (Gavekort $ > VPN $)

Oversigt over anonyme VPN-betalinger og metoder

For at betale anonymt for din VPN-service skal du bruge en ikke-sporbar betalingsmetode. Dette betyder, at der ikke er nogen forbindelse mellem dig personligt og den betalingsform, du bruger.

De to mest populære ikke-sporbare betalingsmetoder er:

 1. Cryptocurrency (anonyme digitale valutaer som Bitcoin, Litecoin osv.)
 2. Opbevar gavekort (Betal med gavekort fra større butikker som: Walmart, Target, Amazon, Bestbuy osv.)

Bitcoin er den mest almindelige anonyme betalingsmetode. I dag accepteres det af mere end 50% af VPN-udbydere (og næsten alle de øverste VPN’er). Bitcoin-betalinger er ekstremt anonyme, men der er lidt af en læringskurve til at købe og udveksle bitcoins.

Fordele ved at betale med Bitcoin:

 • Mest almindeligt anerkendte anonyme betalingsmetoder
 • Valutakurser (kontanter > Bitcoin & Bitcoin > kontanter) er tæt på den nøjagtige værdi, så $ -omkostningerne ved yderligere anonymitet er lave.

Gavekort er undtaget af et lille antal VPN-udbydere. Det er ekstremt enkelt og effektivt som en anonym betalingsmetode. Du kan gå til en nærliggende butik, købe et gavekort med kontanter og derefter digitalt overføre saldoen på gavekortet til VPN-udbyderen.

Til gengæld giver de dig VPN-service til en fast valutakurs (Gavekort $ > VPN-service $)

Generelt vil udvekslingsværdien af ​​et gavekort være ca. 20-25% mindre end den faktiske overførte gavekortværdi. Dette skyldes, at din VPN-udbyder faktisk ikke kan bruge gavekortet, de er nødt til at konvertere det til kontanter, hvilket betyder at sælge det til en rabat.

Dette tilføjer også tid / vanskeligheder efterhånden, så det er fair, at de modtager lidt ekstra $ som kompensation for at levere tjenesten.

Fordele ved at betale med gavekort:

 • Let at få
 • Lavteknologi (ingen læringskurve)
 • Kan købe kontant
 • Ekstremt anonym
Ulemper:

 • Kun accepteret af nogle VPN-udbydere
 • Betal normalt 20-30% præmie

HO hvordan man betaler for en VPN med Bitcoin

IPVanish betalingsmetoder (inklusive Bitcoin)IPVanishs betalingsmetoder (inkluderet Bitcoin)
De fleste større VPN-tjenester accepterer bitcoin-betalinger. Bare kig efter Bitcoin-logoet under ‘betalingsmetoder’ på deres websted.

Bitcoin-betalinger kræver fire trin:

 1. Opret en Bitcoin-tegnebog
 2. Køb Bitcoins
 3. Tilmeld dig VPN-service (med bitcoin-betalinger)
 4. Overfør bitcoins til VPN-udbyderen

Der er et par online-artikler, der nemt kan guide dig gennem alle fire trin. Her er et par gode:

 • Bitcoin første gang købere guide
 • Køb af Bitcoins (Newbie-versionen)
 • Sådan køber du Bitcoins (LocalBitcoin Guide)

Den bedste tutorial, vi har fundet, er denne trin-for-trin videoserie fra LocalBitcoins (De er begge en Bitcoin-tegnebog og Bitcoin-udvekslingsmarked, så du kan gemme og købe / sælge dine bitcoins på det samme sted. Du kan også købe bitcoins lokalt med sag fra pengeautomater (hvis tilgængelig) eller endda individuelle sælgere)

Opsæt din Bitcoin-tegnebog

Køb BitCoins

Betaler for VPN

Når du først har oprettet en bitcoin-tegnebog og bitcoins på kontoen (eller adgang til en udveksling, der giver dig mulighed for at købe dem), er det ganske let at betale for dit VPN-abonnement.

Sådan fungerer det med IPVanish VPN

Trin 1: Gå til at vælge en VPN-plan og vælg ‘Bitcoin’ som betalingsmulighed.

Billede

Vælg en VPN-plan

Betal for VPN med Bitcoin trin 1-information

Indtast dine kontooplysninger (gyldig e-mail kræves for aktivering)

Vælg bitcoin som betalingsmetode

Vælg ‘Bitcoin’ som betalingsmetode

Trin 2: Send betalingen

Når du har klikket på knappen Send, genereres en faktura for bitcoin-transaktionen automatisk. En unik bitcoin-tegnebog oprettes også af VPN-udbyderen for at modtage bitcoin-betaling. På denne måde ved de, hvilken VPN-konto / brugernavn der har betalt for deres service.

Fakturaen viser følgende oplysninger:

 • Pung #
 • Pris i Bitcoins (eller brøkdel af bitcoins)
 • QR-kode, der skal scannes på din telefon (hvis du har en mobil Bitcoin-tegnebog-app)
 • Knappen ‘Betal med Bitcoin’. (Fungerer, hvis din browser har tilknyttet denne linktype til din bitcoin-tegnebog)

Billede

Bitcoin-fakturaen: Tryk enten på ‘Betal med Bitcoin’, eller betal tegnebogen direkte fra din egen tegnebog.

Du kan enten ramme ‘Betal med Bitcoin’ eller bare logge ind på din Bitcoin-tegnebog direkte og sende en betaling af det nøjagtige beløb til det nøjagtige tegnebog-ID. Du kan kopiere og indsætte tegnebogens adresse (ikke nødvendigt at indtaste den).

Betalingsbekræftelse

Du skal modtage en e-mail fra VPN-udbyderen, der bekræfter modtagelse af Bitcoin-betalingen. Dette kan tage overalt fra et par sekunder til et minut eller to. Derefter vil du modtage en aktiverings-e-mail til din VPN-konto. Klik på linket Aktivering.

Det er det. Din konto er nu betalt og aktiveret. Du kan logge ind, downloade softwaren og oprette forbindelse til VPN-netværket med det samme.
Besøg IPVanish

Sådan betaler du for en VPN med GIft-kort

Der er et par VPN’er, der giver dig mulighed for at handle i store gavekort til VPN-service. Du behøver ikke at sende kortet ind, du indtaster bare kort-ID #, og saldoen overføres elektronisk til VPN-tjenesten. VPN opkræver typisk en prismarkering for denne service (20-30%), fordi de er nødt til at sælge gavekortene til mindre end deres sande værdi for at konvertere dem tilbage til kontanter.

Først har du brug for en VPN, der tager gavekort:

VPN-tjenester, der accepterer anonyme gavekortbetalinger

 • Privat internetadgang (Bedste Torrent VPN fra 2014 og 2015)
 • IronSocket (Inkluderer gratis sokker5 Proxy og SmartDNS med VPN-køb)

Betalingsprocessen

Sådan fungerer det til at betale for privat internetadgang med et gavekort:

Trin 1: Gå til privateinternetaccess.com

Trin 2: Rul ned under de normale ‘køb vpn’-knapper. Se efter dette:

PIA-betaling med gavekortindstilling

Find muligheden ‘Betal med gavekort’

Klik på knappen ‘Få VPN-adgang’.

Derefter får du muligheden for at vælge et gavekortmærke for at kontrollere valutakursen, eller endda købe et gavekort online med det samme, hvis du ikke har et gavekort endnu.

Den bedste mulighed er at købe et $ 50 gavekort fra et større firma som Walmart eller Starbucks, som derefter kan byttes til 1 års privat internetadgang (25% markup kontra betaling med kreditkort)
Dernæst kan du med det samme kontrollere din gavekortbalance og se, hvor længe et VPN-abonnement din saldo vil købe dig. (Kontroller din saldo vil ikke købe pakken, så hvis du ikke kan lide valutakursen, behøver du ikke at handle).

Kontroller gavekortbalancen

Kontroller din saldo på gavekort (og se valutakursen)

Når du er tilfreds med valutakursen og er klar til at betale for dit VPN-abonnement, skal du bare klikke på knappen ‘Betal’ for at foretage udvekslingen. Overførslen skal ske mere eller mindre øjeblikkeligt, og du får en e-mail fra Privat internetadgang, der bekræfter betalingsmodtagelse og kontoaktivering.

Derefter skal du bare downloade softwaren, så kan du oprette forbindelse til den valgte server med det samme.
Tilmelding til privat internetadgang

Sådan gemmer du din IP-adresse, når du køber en VPN

Næsten alle VPN’er logger vigtige oplysninger om transaktioner (køb) på deres websted. Dette er nødvendigt for at forhindre kreditkortsvindel (de skal sikre dig, at du ikke betaler med et stjålet kort). Et af de mest almindeligt loggede oplysninger er din IP-adresse.

Som et resultat vil mange VPN-tjenester forhindre brugere i at abonnere, mens de er tilsluttet en anden VPN-tjeneste. De blokerer også for transaktioner fra populære webproxy. Så den nemmeste måde at skjule din IP-adresse er faktisk at bruge en offentlig internetforbindelse som et wifi-hotspot på et bibliotek eller starbucks.

Du kan bruge din bærbare computer, tablet eller smartphone til at tilmelde dig VPN-tjenesten, og IP’en, der vises i transaktionsloggen, kan ikke spores tilbage til dig (det er en offentlig internetforbindelse, ikke dit hjemmenetværk).

Det er en lavteknologisk, men ekstremt effektiv løsning til virkelig privat VPN-adgang.

Resumé og videre læsning

Bare for at opsummere:

 • Du kan betale for en VPN anonymt med Bitcoins eller gavekort
 • Få nemt en gratis bitcoin-tegnebog og køb bitcoins på localbitcoins.com
 • Skjul din ægte IP-adresse, når du køber ved hjælp af offentlig wifi
 • Sørg for at bruge en gyldig e-mail-adresse, da VPN-konti kræver aktiveringsbekræftelse

Når din VPN-service er betalt for og aktiveret, skal du være god til at gå. Når dit abonnement udløber, kan du bare sende en anden anonym betaling fra den samme konto (eller oprette en ny VPN-konto, hvis du vil)

Her er nogle flere nyttige artikler og vejledninger, der skal bruges…

Guides
Sådan bruges Vuze anonymt
Sådan bruges uTorrent anonymt
Sådan bruges Deluge anonymt
Sådan kontrolleres din Torrent IP-adresse
Fjern blokering af torrent-websteder i England
Anmeldelser og VPN-sammenligninger
Anmeldelse af privat internetadgang
IPVanish gennemgang
Torguard anmeldelse
IPVanish vs Hidemyass
IPVanish vs privat internetadgang
Proxy vs VPN til torrenting
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me