Contents

Sådan bruges uTorrent anonymt

uTorrent er en af ​​de mest populære BiTorrent-klienter i verden, og mange brugere vil gerne vide det hvordan man bruger uTorrent anonymt. På grund af dette besluttede vi at oprette denne lette guide til anonymisering af din uTorrent-aktivitet med en VPN- eller Proxy-tjeneste.

Kan du lide Vuze? Vi har en guide til, hvordan man også bruger Vuze anonymt! Og nu også for Deluge.

Introduktion til anonyme Torrenter

Det betyder ikke noget, hvilken BitTorrent-klient, du bruger, eller hvilke torrents, du downloader, der er to hovedmetoder til anonymt at downloade torrenter: Option 1 = VPN (Virtual Private Network), Option 2 = Anonym Proxy Service.

Der er flere muligheder for forskellige udbydere af VPN eller Proxy-tjeneste, men i sidste ende er de alle designet til at gøre en ting og gøre det godt: skjul din sande identitet, når du downloader torrents

Den hurtigste VPN til Torrenter&# 65.279;

Anonym utorrent med IPVanish

* Ingen logfiler *
* Hurtigste hastigheder *
Kun VPN med Tier-1-netværk

Få IPVanish

Alle planer leveres med en 7-dages 100% -garanti

Hvorfor skal jeg bruge uTorrent anonymt?

Vi skrev en hel artikel om grunde til at anonymisere dine torrents, men det korte svar er:

Hvis du ikke bruger uTorrent anonymt, ved du ikke, hvem der overvåger dine downloads, og hvad de laver med disse oplysninger. Medmindre du tager skridt til at beskytte dig selv, er din ægte IP-adresse tilgængelig for alle at se på uTorrent.

Du er måske ikke klar over det, men du kan hente en liste over alle jævnaldrende, du er forbundet med i en given bittorrent sverm og se de fulde IP-adresser for hver enkelt peer. For dem, der ikke er bekendt med udtrykket, en IP-adresse er et unikt serienumre, der er tildelt dig af din internetudbyder. En IP-adresse kan bruges til at identificere en unik computer, enhed eller forbindelse.

Gå til Kontroller din IP på IPVanish.com for at se din nuværende IP-adresse (Det er helt gratis og tager 5 sekunder. Din IP-adresse vil være i øverste venstre hjørne). Yikes! Sandheden er, at du er meget mindre anonym online, end du sandsynligvis er klar over.

Sådan ser du ud på uTorrent

For enhver filsværm, som du er en del af, når du bruger uTorrent, kan du se listen over alle peers (computere), der i øjeblikket er forbundet til sværmen, samt yderligere oplysninger om dem, herunder: IP-adresse, klientsoftware, download / upload hastighed.

din IP-adresse på utorrent peer-liste

uTorrent Peer IP-adresser (sidste cifre sløret)

Ovenfor er et skærmbillede af svermen til piratbugtens dokumentarfilm "TBP AFK." De sidste par cifre af IP-adresserne fra sværmen er bevidst udvisket af mig (selvom det er en public domain torrent) for at bevare deres anonymitet. Som du kan se, tvinges hver peer til at vise deres IP-adresse i uTorrent (det er sådan, du er i stand til at oprette forbindelse til andre kammerater i sværmen). Tænk nu på dette: vil du hellere den IP-adresse, der vises i uTorrent, være din ‘ægte IP-adresse’ eller en ‘anonym IP’ leveret af en VPN eller proxy-service?

Jeg kan stort set garantere, at dit svar er den anden mulighed (jeg ved, at mit er). Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du får din anonyme IP-adresse.

2 muligheder for anonym uTorrent: VPN eller PRoxy

Før vi går ind i vores uTorrent anonyme installationsguider, her er en hurtig oversigt over forskellen mellem VPN’er og proxy-tjenester til torrents. Sørg også for at læse vores mere dybdegående sammenligning af fordele / ulemper ved en VPN vs proxy-service.

Virtuel privat netværk (VPN):

 • Højere kryptering
 • Krypterer / anonymiserer din hel internetforbindelse
 • Lidt dyrere
 • Lidt langsommere (på grund af stærkere kryptering)
 • Vores nr. 1 bedst bedømte VPN til Bitorrent
Anonym proxy-service:

 • Lavere kryptering
 • Krypterer / anonymiserer specifikke programmer / porte
 • Lidt billigere
 • Lidt hurtigere (på grund af mindre kryptering)
 • # 1 Torrent-proxy-service

Sådan bruges en VPN med uTorrent (Easy Setup)

I disse dage har alle de bedste VPN-udbydere brugervenlige VPN-software, der er stort set så simpelt som 1-klik for at oprette forbindelse og beskytte din internetforbindelse (inklusive torrenter). Som et resultat er brugen af ​​uTorrent anonymt med en VPN lige så let som at tilmelde dig en VPN-tjeneste, downloade softwaren og klikke på ‘connect’ (åbenlyst åben utorrent, når VPN er tilsluttet)

Et par ting at huske på, når du vælger en VPN til uTorrent:

 1. En VPN, der ikke holder logfiler, gør dig endnu mere anonym
 2. Nogle VPN’er tillader ikke torrents. VPN’erne, vi har på dette websted Do!
 3. Nogle VPN’er har ekstra funktioner, der gør dem bedre til torrenter (som en kill-switch).

Vores foretrukne VPN til uTorrent

IPvanish uTorrent

# 1 IPVanish VPN

IPVanish er vores foretrukne VPN af uTorrent af flere grunde. Først, de opbevarer ikke nogen VPN-logfiler, ikke engang forbindelseslogfiler, så din brug er helt anonym.

Anden, IPVanish er utroligt hurtig; en af ​​de hurtigste, vi nogensinde har testet, så dine uTorrent-hastigheder bør ikke lide, bare fordi du er tilsluttet en VPN.

For det tredje, IPVanish har fremragende kundesupport og er et amerikansk baseret selskab, så du kan stole på, at de opretholder de garantier, de stiller til deres kunder. Priser starter under $ 6,50 / måned. Besøg IPvanish eller læs vores IPvanish anmeldelse først!

PIA til uTorrent# 2 PIA
Privat internetadgang er en af ​​de mest populære VPN’er til uTorrent. De opbevarer IKKE nogen logfiler, og de er utroligt overkommelige med ubegrænset VPN-service fra og med $ 3,33 / måned. Det er kun $ 40 om året!

Endnu bedre inkluderer PIA DNS-lækagebeskyttelse og en VPN-kill-switch i deres software, hvilket betyder, at du er sand IP vil aldrig blive udsat for uheld på uTorrent uden din viden.

Privat internetadgang inkluderer endda gratis proxy-servere med dit abonnement, så hvis du snarere opretter forbindelse til uTorrent gennem en proxy i stedet for en VPN, er det en mulighed. Besøg PIA for at tilmelde dig eller læse vores dybdegående PIA-gennemgang.

Proxy.sh med uTorrent# 3 Proxy.sh VPN
Proxy.sh er virkelig unik blandt VPN-virksomheder. De prioriterer gennemsigtighed (over for deres kunder), mens de gør alt for at holde deres kunder fuldstændigt anonyme online. De udgiver en unik ‘gennemsigtighedsrapport’ der viser alle juridiske anmodninger, som proxy.sh modtager (for eksempel klager over krænkelse af ophavsret), samt alle handlinger truffet af Proxy.sh som svar. Tjek vores Hands-on proxy.sh-gennemgang for flere detaljer.

Som de andre VPN’er, Proxy.sh opbevarer ikke nogen logfiler af enhver art. De tillader torrents på alle servere, og prisfastsættelsen starter kun på $ 3,33 / måned ($ 40 / år). De inkluderer også DNS-lækager og en vpn kill switch i deres software for maksimal sikkerhed.

Brug en proxy til anonym uTorrent (let opsætningsmulighed)

Sikker på, du kan manuelt konfigurere uTorrent til at downloade torrenter anonymt ved hjælp af en proxyserver, men vil du ikke hellere have en 1-klik installation så lad os du downloade en tilpasset version af uTorrent med alle de korrekte indstillinger, der allerede findes?

To af de bedste anonyme proxy-tjenester giver dig denne mulighed. Lad os lære om fordelene ved hver service og hvordan du konfigurerer din uTorrent-klient.
Torguard let uTorrent-opsætningTorguard anonym proxy
Som navnet antyder, Torguard s Anonyme VPN- og proxy-tjenester er rettet mod Bittorrent-brugernes behov. De sørger for at medtage funktioner, der giver ekstra sikkerhed som: Ingen logfiler, VPN Kill Switch og DNS Lækbeskyttelse.

Torguard tilbyder både anonym proxy- og VPN-tjenester. Proxy-service starter under $ 4 / måned (mindre end $ 50 / år). Deres servere er hurtige, og deres højeste prioritet er deres kunders privatliv. Det kan være nødvendigt at læse vores Torguard-gennemgang eller denne sammenligning af Torguard- og BTguard-proxy.

Torguard gør uTorrent-opsætningen strålende let. De har et stykke software, der lader dig vælge mellem tilpassede indstillinger og derefter automatisk anvende alle indstillingerne til din foretrukne torrentklient (inklusive uTorrent, Vuze og Deluge) med et enkelt klik.

Til højre vises Torguard-proxyopsætningsværktøjet. Vælg bare din foretrukne mulighed fra følgende trin, og klik derefter på ‘anvende indstillinger’, og dine ønskede indstillinger bliver automatisk anvendt på din foretrukne torrentklient (f.eks. UTorrent)

Indtast bare din:

 1. Login detaljer
 2. Foretrukket Torguard-server (eller automatisk)
 3. Foretrukken Torrent-klient

Klik derefter på “Anvend indstillinger” og nyd!

Besøg Torguard Now!

Torguard uTorrent let opsætning

Billede fra Torguard

Billede
BTGuard er den anden ekstremt populære torrent-proxy-service. Som Torguard holder de ingen logfiler, har hurtige hastigheder, og har en super nem installation til uTorrent.

Når du tilmelder dig din BTguard-konto, får du mulighed for at downloade en forudkonfigureret version af uTorrent, der har alle de rigtige indstillinger, der allerede er på plads.

Med den lette installation kan du bogstaveligt talt være i gang og downloade torrenter anonymt på under 5 minutter. Det er så let. Hvis du ikke er sikker på, om du skal vælge Btguard eller Torguard, så tjek vores torrent-proxy-sammenligning.

Manual Proxy Setup Guide til uTorrent

Hvis du vil have mere kontrol over dine forbindelsesindstillinger, eller du vil bruge uTorrent med en proxy-service, der ikke har en let opsætningsmulighed (såsom Privat internetadgang, Proxy.sh eller IBVPN), skal du læse videre til vores komplette manual installationsvejledning.

Trin 1: Tilmeld dig en anonym proxy-service
Hvis du ikke allerede har gjort dette, kan du tilmelde dig en af ​​de mange anonyme proxy-tjenester, vi har anbefalet i denne artikel. Nogle VPN-tjenester inkluderer også gratis proxy-service ved dit køb, herunder: Privat internetadgang, Proxy.sh og iBVPN (Total eller Ultimate VPN-pakke). Enhver af disse fungerer med vores manuelle installationsvejledning.

Trin 2: Åbn Utorrent og gå til Menu > Muligheder > Præferencer (eller bare ramt ‘Ctrl + P’)

Trin 3: Gå til “Forbindelse” Afsnit af præferencer

På venstre side af præferencesvinduet, der dukker op, skal du se de forskellige sektioner i menuen. (Disse vises på billedet til højre). Vælg ‘forbindelse’ den fjerde mulighed ned.

Trin 4: Konfigurer dine forbindelsesindstillinger.

Der er en række indstillinger vedrørende din proxyopsætning. Vi guider dig gennem dem, fortæller dig, hvilke der er valgfri, og hvilke der defintivt skal kontrolleres.

Skærmbilledet Forbindelser ser sådan ud …. (nedenfor)

Billede

uTorrent-indstillinger

uTorrent-proxyforbindelsespræferencer

uTorrent-forbindelsesindstillinger (farve kodet af os)

Afsnit om lyttehavn:
Port brugt til indgående forbindelse:

Hvorvidt du bruger en bestemt port eller en tilfældig port afhænger af, om du vil bruge en eller begge UPnP- eller NAT-PMP-portkortindstillinger.

Hvis du bruger UPnP eller NAT Portmapping, kan du bruge en tilfældig port og vælge at randomisere porten ved opstart (eller ikke, men vi vil sige, at du skal vælge randomisere, medmindre du har problemer med din forbindelseshastighed)

Hvis du ikke bruger plug n play-kortlægning, skal du konfigurere portvideresendelse til din router for at tillade, at den port, du vælger for uTorrent, skal dirigeres til din computer.

UPnP og NAT-PMP
Kontrollering af en eller begge af disse indstillinger tillader plug ‘n play-funktionalitet til din port-routing, hvilket betyder, at du ikke behøver at konfigurere manuel port-videresendelse. Vi anbefaler, at du først prøver NAT-PMP, og hvis det ikke fungerer godt, så prøv UPnP. Årsagen er, at der blev fundet en sårbarhed i UPnP, der er blevet rettet, men ældre routere kan muligvis stadig have problemet. Hellere være på den sikre side.

Windows firewall undtagelse: Sørg for at kontrollere dette. Det giver din uTorrent-trafik mulighed for at komme igennem din Windows-firewall. Hvis du ikke tjekker det, kan du have meget langsomme hastigheder eller vanskeligheder med at oprette forbindelse til kammerater.

Proxy-serverindstillinger:

Type: vælg typen af ​​din proxyserver på rullelisten. Det er normalt sokker5, medmindre din udbyder fortæller dig andet.

Proxy: indtast adressen på din proxyserver. Dette kan være en web-stil adresse som ‘proxy.btguard.com’ eller ‘proxy.torguard.tg’ (din proxyudbyder fortæller dig, hvad adressen er), eller det kan bare være ip-adressen på proxyserveren som ‘ 192.168.1.1 ‘(Igen fortæller din proxyudbyder, hvilken adresse du skal bruge i installationsvejledningen.

Havn: Din proxyopsætningsvejledning fortæller dig også, hvilken port du skal bruge. Hvis du har en liste over tilgængelige proxyserveradresser, kan hver have deres egen port. Vælg den passende.

Brugernavn Kodeord: Dette er de loginoplysninger, du fik, da du tilmeldte dig din proxyservice.

Andre muligheder: Sørg for at Kontroller alle indstillinger markeret med en grøn prik! Kontrollering af disse sikrer, at din torrent-trafik dirigeres via proxyserveren, og at der ikke lækkes nogen personligt identificerende oplysninger, mens du bruger uTorrent.

Opsætningen er afsluttet!

Sørg for at genstarte uTorrent, når du har anvendt indstillingerne. Hvis du vil bekræfte, at din proxyserver fungerer korrekt, skal du bruge dette værktøj til at kontrollere din torrent-IP-adresse. Klik bare på knappen ‘magnetlink’ og åbn magnetlinket i uTorrent. Websiden viser derefter ip-adressen, der er forbundet med uTorrent. Kontroller, at den er forskellig fra din webbrowsers ip-adresse med et værktøj som iplocation.net. Hvis det er, er du klar!

Hvis det af en eller anden grund stadig er den samme IP som normalt, skal du tjekke alle dine indstillinger, og så hvis du stadig ikke kan finde problemet, skal du kontakte kundesupport.

Tak, fordi du læste denne artikel, jeg håber, det var nyttigt! Du kan nyde følgende links:

Navigation:

 • Hjem
 • Anonym guide til bittorrent
 • Bedste VPN’er til Bittorrent
 • BTGuard vs Torguard Proxy
 • IPVanish vs HideMyAss VPN
 • Privat internetadgang vs. Torguard
 • Privat internetadgang vs BTGuard
 • Torguard vs BTGuard
VPN anmeldelser:

 • IPVanish
 • Torguard
 • Privat internetadgang
 • Proxy.sh
 • HideMyAss
 • IBVPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Slik betaler du anonymt for VPN (med Bitcoin eller gavekort)