Inden vi går ind i artiklen, lad mig forord dette ved at sige, at vi forstår, hvordan tekniske artikler kan blive en ganske forvirrende (og måske lidt kedelig) med alt det involverede jargon og teknik.

Så vi har besluttet at skrive dette på en måde, der er så ligetil som muligt for at hjælpe dig, slutbrugeren, med at forstå mere om SiteGround SuperCacher (Bemærk: SiteGround er den bedste webhosting her i Bitcatcha.) Og optimerer dit websted uden alt den forvirrende tech-samtale.

Hvad er cache? & hvordan det fremskynder websteder

Hvad der nøjagtigt er cache?

Du ved, hvordan du nogle mennesker optimerer deres arbejdsborde eller køkkener ved at holde deres mest brugte værktøjer let tilgængelige eller bekvemme steder for at skabe en hurtigere arbejdsgang?

Cache gør nøjagtigt det.

Det gemmer data i din RAM, så næste gang du besøger det samme websted, trækker det oplysninger fra de gemte data i din hukommelse, optimerer processen med at vise dit websted, så du kan komme til det sted, du har brug for at gå og se, hvad du har brug for at se meget hurtigere end normalt.

Hvordan påvirker cache os?

De fleste af de websteder, vi besøger dagligt, optimerer deres websted med cache, men vi er alle blevet så vant til det, at vi ikke engang ved, at det er der.

For eksempel, gå foran og åbne en ny fane, og indlæs derefter dit foretrukne websted. Det indlæses sandsynligvis på mindre end 5 sekunder, og det er alt takket være alle cache-data.

Forestil dig nu, hvis vi skal vente mere end 12 sekunder på at indlæse en side. Det er en mindre ulejlighed, men i denne tidsalder med øjeblikkelig tilfredsstillelse er det en LANG tid.

Hvordan hastighed kan påvirke din virksomhed

Den gennemsnitlige bruger forventer, at et websted vil indlæses fuldstændigt på mindre end 2 sekunder. 3 sekunder, og de synes, det er for langsomt. Noget mere end 4? Folk vil sandsynligvis bare miste interessen og gå videre til et nyt sted.

Hastighed er så vigtig for onlinebutikker, at hvis onlineshopping-giganter som Amazon ville få deres site nedsat med kun 1 sekund, ville de miste cirka USD116.000 pr. Minut! Tænk nu på, hvor meget potentielt salg du har mistet på grund af manglende hastighed. Mad til tanke eh?

SiteGround SuperCacher 101

SiteGround SuperCacher forklaret

Siteground’s SuperCacher hævder at øge belastningstiderne for websteder betydeligt med 4x. Det øger også antallet af hits, som dit websted kan håndtere op til 100 gange ved hjælp af 3 forskellige cachemetoder til at optimere dit websted, som alle er lette nok til at anvende.

De forskellige cachemuligheder fungerer forskelligt for at optimere forskellige typer websteder, så lad os se et dybtgående kig på mulighederne for at hjælpe dig med at beslutte, hvad der er bedst for dig!

Statisk cache

TL; DR

Siteground’s statiske cache:

 1. Optimerer levering af indhold til slutbrugeren
 2. Giver langsomme websteder et betydeligt hastighedsforøg
 3. Øger webstedets evne til at håndtere flere hits
 4. Er den perfekte allrounder til alle mulige steder.

Sitegrounds statiske cache gemmer alle dit websteds statiske data (inklusive billeder, CSS-filer og Javascript-filer) i serverens RAM i stedet for SSD, hvorfor besøgende indlæser dit indhold direkte fra cachen.

Dit indhold vil blive leveret meget hurtigere og giver besøgende en problemfri oplevelse, når de gennemser dit websted, på grund af de overlegne indlæsningstider fra RAM sammenlignet med SSD.

Statisk cache skyller også og fornyer dine data automatisk hver 3. time, så hvis der foretages ændringer på dit websted, opdateres de automatisk uden besvær..

Dynamisk cache

TL; DR

Dynamisk cache:

 1. Er ideel til Joomla, WordPress og Drupal baserede websteder
 2. Aktivering af dynamisk cache aktiverer automatisk statisk cache.
 3. Arbejder hånd i hånd med statisk cache.
 4. Forbedrer websteds ydelse og hastighed meget

Ligesom navnet antyder, opretter Dynamic Cache dybest set flere kopier af dit websteds dynamiske indhold. Dataene gemmes derefter på serverens RAM, og de fungerer hånd i hånd med statisk cache.

Den første person, der besøger et nyligt skyllet sted med Dynamic Cache, indlæser webstedets hele indhold fra serverdatabasen, men alle efterfølgende besøgende får deres data indlæst fra serverens RAM, hvilket er meget hurtigere.

Når det kommer til at skylle dine data, skal du gøre det manuelt. Det er faktisk ganske nemt at gøre, men det er endnu et skridt at tage, når du opdaterer dit websted.

Du kan bruge dynamisk cache med Joomla, WordPress & Drupal. (På WordPress-webstedet er SiteGround-proprietære dynamiske cache-plugin forinstalleret. Alt hvad du skal gøre er at aktivere det i dit WordPress admin-område.)

Memcache-indstilling

TL; DR

memcache:

 1. Er den bedste mulighed, hvis du kører en online butik, der afhænger af databaseforespørgsler
 2. Forbedrer hastigheden markant ved at bruge lagrede RAM-data til at besvare databasekald
 3. Arbejder med WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal og Joomla!
 4. Ingen automatisk skylning

Memcache er faktisk Siteground’s eget tag på det berømte Memcache-system, der er bygget til at håndtere websteder, der er meget afhængige af databaseforespørgsler. Det fungerer ved at gemme data og objekter i Siteground-serverens RAM, fremskynde databaseanmodninger, API-anmodninger og side gengivelse.

Lang historie er kort, oplysningerne sendt fra RAM bruges til at udføre databasekald, hvilket reducerer antallet af gange, den faktiske database bliver spurgt. Hvis du driver en online butik, er Memcache muligvis den bedste mulighed for dig.

Når du har aktiveret tjenesten, spawnes en ny Memcache-proces, som du kan kontrollere i Cpanel.

Der er ingen automatisk skylning af data med Memcache, så du bliver nødt til at huske at gøre det, når du foretager ændringer på dit websted

Vi er vært!

Vi var faktisk vært for vores testsite med SiteGround på deres GrowBig-plan, hvor vi testede for hastighed med statisk cache, dynamisk cache og memcache aktiveret. Resultaterne er som forventet fænomenale.

Til vores testwebsted, der er vært på SiteGround’s Singapore datacenter, brugte vi GTmetrix til at måle indlæsningshastigheden. Vi indstiller vores testserverregion til Vancouver, Canada og browseren til Chrome. Indstillingen forbliver den samme for begge test, med og uden SuperCacher er tændt.

SuperCacher-gennemgang: testwebsted med og uden supercacher

Resultatet

Når SuperCacher er slået til, indlæses teststedet på 1,8 sekunder; det samme sted indlæses på 3 sekunder uden. Det er en forskel på 40%!

* P / S: Med SiteGrounds dokumenterede hastighed og pålidelighed er vi vært for dette websted, bitcatcha.com på SiteGround Cloud!

Sådan aktiveres SuperCacher og få superspeed

Det er faktisk meget let at slå SuperCacher til dit websted. Alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du har installeret de korrekte plugins til dit system (Siteground har en tutorial til dig) gå til din Cpanel -> SuperCacher, og tænd for den ønskede cacheindstilling!

Kig efter SuperCacher i cPanel

Trin 1: Kig efter SuperCacher i cPanel

Aktivér forskellige cacher med en flip af switch

Trin 2: Aktivér forskellige cachen med en flip af switch.

SiteGround SuperCacher er afgørende for dit websteds hastighed

Efter at have set på opgraderingerne til ydeevnen og massive hastighedsforøgelser ved hjælp af SuperCacher, føler jeg, at enhver virksomhedsejer bør aktivere det til deres websteder.

Online-shoppere er en uredelig bunke, og hvis du ikke kan imødekomme deres behov hurtigt nok, vil de glemme dig og tage deres kontanter et andet sted.

Tidligere nævnte jeg, at giganter som Amazon vil miste USD116.000 pr. Minut, hvis deres websted bliver bremset med et øjeblik.

Selvom vi ikke nøjagtigt kan kvantificere, hvor meget mere salg du vil få med SiteGround SuperCacher aktiveret, kan vi i det mindste med sikkerhed sige, at du mere sandsynligt vil have flere tilbagevendende kunder, hvis dit websted er hurtigt, pålideligt og kan håndtere pres – og det er præcis, hvad SiteGround’s SuperCacher er bygget til.

Så gå videre og aktiver SuperCacher til dit websted lige nu. Det koster dig ikke noget ekstra, men du har alt, hvad du kan drage fordel af.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me