Før jeg går inn på artikkelen, la meg forord dette ved å si at vi forstår hvordan tekniske artikler kan bli en ganske forvirrende (og kanskje litt kjedelig) med alt det fagmiljøet og teknikken som er involvert.

Så vi har bestemt oss for å skrive dette på en måte som er så rett frem som mulig for å hjelpe deg, sluttbrukeren, å forstå mer om SiteGround SuperCacher (Merk: SiteGround er den beste webhostingen her i Bitcatcha.) Og optimalisere nettstedet ditt uten alt den forvirrende tech-praten.

Hva er cache & hvordan det setter fart på nettsteder

Hva er cache?

Du vet hvordan du noen optimaliserer arbeidsbordene eller kjøkkenene deres ved å holde de mest brukte verktøyene på lett tilgjengelig eller praktisk sted for å skape en raskere arbeidsflyt?

Cache gjør akkurat det.

Den lagrer data i RAM-en din, slik at neste gang du besøker det samme nettstedet, henter den informasjon fra de lagrede dataene i minnet, optimaliserer prosessen med å vise nettstedet ditt, slik at du kan komme dit du trenger å gå og se hva du trenger å se mye raskere enn vanlig.

Hvordan påvirker hurtigbufring oss?

De fleste nettstedene vi besøker daglig optimaliserer nettstedet deres med hurtigbufring, men vi har alle blitt så vant til det at vi ikke en gang vet at det er der.

For eksempel, gå foran og åpne opp en ny fane, og last deretter inn favorittnettstedet. Det laster antagelig på mindre enn 5 sekunder, og det er alt takket være alle lagrede data.

Tenk deg om vi må vente i mer enn 12 sekunder på å laste opp en side. Det er en mindre ulempe, men i denne tidsalderen med øyeblikkelig tilfredsstillelse er det en LANG tid.

Hvordan hastighet kan påvirke virksomheten din

Den gjennomsnittlige brukeren forventer at et nettsted vil laste seg helt opp på under 2 sekunder. 3 sekunder, og de vil synes det er for tregt. Noe mer enn 4? Folk vil mest sannsynlig bare miste interessen og gå videre til et nytt nettsted.

Hastighet er så viktig for nettbutikker at hvis netthandelgiganter som Amazon ville få nettstedet redusert med bare 1 sekund, ville de tapt cirka 116 000 USD per minutt! Tenk nå på hvor mye potensielt salg du har tapt på grunn av manglende hastighet. Mat til ettertanke eh?

SiteGround SuperCacher 101

SiteGround SuperCacher forklart

Siteground’s SuperCacher hevder å øke belastningen på nettstedet betydelig med 4x. Det øker også antall treff nettstedet ditt kan takle opptil 100 ganger ved å bruke tre forskjellige hurtigbuffer-metoder for å optimalisere nettstedet, som alle er enkle å bruke.

De forskjellige cache-alternativene fungerer annerledes for å optimalisere forskjellige typer nettsteder, så la oss ta en grundig titt på alternativene for å hjelpe deg med å bestemme hva som er best for deg!

Statisk cache

TL; DR

Sitegrounds statiske cache:

 1. Optimaliserer levering av innhold til sluttbrukeren
 2. Gir langsomme nettsteder et betydelig hastighetsøkning
 3. Øker nettstedets mulighet til å håndtere flere treff
 4. Er den perfekte allrounderen for alle slags nettsteder.

Siteground’s Static Cache lagrer alle statiske data for nettstedet ditt (inkludert bilder, CSS-filer og Javascript-filer) i serverens RAM i stedet for SSD, og ​​besøkende vil derfor laste innholdet ditt direkte fra cachen..

Innholdet ditt vil bli levert mye raskere og vil gi besøkende en sømløs opplevelse når de surfer gjennom nettstedet ditt, på grunn av overlegne lastetider fra RAM sammenlignet med SSD.

Statisk hurtigbuffer skyller og fornyer dataene dine automatisk hver tredje time, så hvis noen endringer gjøres på nettstedet ditt, oppdateres de automatisk uten problemer.

Dynamisk hurtigbuffer

TL; DR

Dynamisk hurtigbuffer:

 1. Er ideell for Joomla, WordPress og Drupal baserte nettsteder
 2. Aktivering av dynamisk hurtigbuffer aktiverer statisk hurtigbuffer automatisk.
 3. Fungerer hånd i hånd med statisk cache.
 4. Forbedrer nettstedets ytelse og hastighet

Akkurat som navnet antyder, lager Dynamic Cache i utgangspunktet flere kopier av nettstedets dynamiske innhold. Dataene lagres deretter på serverens RAM, og de fungerer hånd i hånd med Static Cache.

Den første personen som besøker et nylig skyllet nettsted med Dynamic Cache, vil laste hele nettstedets innhold fra serverdatabasen, men alle påfølgende besøkende vil ha dataene lastet inn fra serverens RAM, som er mye raskere.

Når det gjelder å spyle dataene dine, må du gjøre det manuelt. Det er faktisk ganske enkelt å gjøre, men det er enda et skritt å ta når du oppdaterer nettstedet ditt.

Du kan bruke dynamisk hurtigbuffer med Joomla, WordPress & Drupal. (For WordPress-nettstedet er SiteGround proprietære dynamiske cache-plugin forhåndsinstallert. Alt du trenger å gjøre er å aktivere det i WordPress-adminområdet.)

Memcache-alternativ

TL; DR

memcache:

 1. Er det beste alternativet hvis du driver en nettbutikk som er avhengig av databaseforespørsler
 2. Forbedrer hastigheten betydelig ved å bruke lagrede RAM-data for å besvare databasesamtaler
 3. Jobber med WordPress, Magento, Mediawiki, Drupal og Joomla!
 4. Ingen automatisk spyling

Memcache er faktisk Sitegrounds eget ansvar for det berømte Memcache-systemet, bygget for å håndtere nettsteder som er avhengige av databasespørsmål. Det fungerer ved å lagre data og objekter i Siteground-serverens RAM, påskynde databaseforespørsler, API-forespørsler og sidegjengivelse.

Lang historie, informasjonen som sendes fra RAM vil bli brukt til å oppfylle databasesamtaler, noe som reduserer antall ganger den aktuelle databasen blir spurt. Hvis du driver en nettbutikk, kan Memcache være det beste alternativet for deg.

Når du har aktivert tjenesten, vil en ny Memcache-prosess gyte som du kan kontrollere i Cpanel.

Det er ingen automatisk spyling av data med Memcache, så du må huske å gjøre det når du gjør endringer på nettstedet ditt

Vi er vertskap!

Vi vert faktisk teststedet vårt med SiteGround på GrowBig-planen deres, og testet for hastighet med statisk cache, dynamisk cache og memcache aktivert. Resultatene er som forventet fenomenale.

For testnettstedet vårt som ble arrangert på SiteGround’s Singapore datasenter, brukte vi GTmetrix for å måle lastehastigheten. Vi satte vår testserverregion til Vancouver, Canada og nettleseren til Chrome. Innstillingen forblir den samme for begge testene, med og uten SuperCacher slått på.

SuperCacher gjennomgang: testing av nettsted med og uten supercacher

Resultatet

Når SuperCacher er slått på, lastes teststedet på 1,8 sekunder; det samme nettstedet lastes på 3 sekunder uten. Det er 40% forskjell!

* P / S: Med SiteGrounds påviste hastighet og pålitelighet, er vi vert for dette nettstedet, bitcatcha.com på SiteGround Cloud også!

Hvordan aktivere SuperCacher og få overhastighet

Det er faktisk ganske enkelt å slå på SuperCacher for nettstedet ditt. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du har installert de riktige programtilleggene for systemet ditt (Siteground har en tutorial for deg), gå til Cpanel -> SuperCacher, og slå på ønsket cache-alternativ!

Se etter SuperCacher i cPanel

Trinn 1: Se etter SuperCacher i cPanel

Aktiver forskjellig hurtigbufring med en flip of switch

Trinn 2: Aktiver ulik hurtigbufring med en flipp bryter.

SiteGround SuperCacher er avgjørende for nettstedets hastighet

Etter å ha sett på ytelsesoppgraderingene og enorme hastighetsforbedringer med SuperCacher, føler jeg at enhver bedriftseier bør aktivere det for nettstedene sine.

Nettbutikker er en ustyrtelig gjeng, og hvis du ikke kan imøtekomme deres behov raskt nok, vil de glemme deg og ta pengene sine et annet sted.

Tidligere nevnte jeg at giganter som Amazon vil miste USD 116 000 per minutt hvis nettstedet deres bremses bare ett sekund.

Selv om vi ikke nøyaktig kan kvantifisere hvor mye mer salg du vil gjøre med SiteGround SuperCacher aktivert, kan vi i det minste trygt si at det er større sannsynlighet for at du vil ha flere returnerende kunder hvis nettstedet ditt er raskt, pålitelig og kan håndtere press – og det er akkurat det SiteGround’s SuperCacher er bygget for.

Så fortsett og aktiver SuperCacher på nettstedet ditt akkurat nå. Det koster ikke noe ekstra, men du vil ha alt for å dra nytte av det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me