Siteground

vs

Bluehost

SiteGround vs Bluehost – Hvorfor vi tror du bør gå med SiteGround

tl; dr

Nok en gang så vi på to veletablerte navn i vertsbransjen. SiteGround, fordi vi er kjent med det, pluss at jeg har tillit til at det fungerer som et godt mål som vi kan sammenligne andre hosting selskaper.

I en kamp mot det som ser ut til å være et sterkt tilbud fra Bluehost ble sistnevnte dessverre dratt ned på grunn av en kombinasjon av faktorer, blant dem brukerklager og et mindre enn stellært omdømme fra holdingselskapet, EIG. Samlet sett henger resultatene tungt inn for SiteGround.

I hostingbransjen i mer enn to tiår har SiteGround bygd sitt rykte nedenfra og opp. I dag er dette formidable selskapet vertskap for mer enn en million domener gjennom steder spredt over hele verden.

Merket blant tilbudene er hastighetsteknologien, og sammen med automatiske WordPress-oppdateringer, hyppige sikkerhetskopieringer, gratis SSL fra Let’s Encrypt SSL, alt lett administreres gjennom cPanel, er SiteGround uten tvil en av kongene på webhotellarenaen..

Til sammenligning er Bluehost i dag et EIG-selskap, til tross for at hun har vært i bransjen så lenge SiteGround har vært. EIG er ikke tradisjonelt et teknologiselskap, men snarere kjernestrategien ligger i anskaffelse av hosting selskaper.

EIG overtok Bluehost etter en katastrofal introduksjon av sin forrige eier av CPU-throttling, som endte med å fryse hostede nettsteder i timevis hver dag.

Dette vil vi sammenligne i dag

 1. Planer og priser
 2. Viktige funksjoner – SiteGround tilbyr GRATIS overføring av nettsteder!
 3. Ytelse – Serverplassering, hastighet og oppetid
 4. Kundestøtte og hva brukere sier
 5. Brukergrensesnitt
 6. Det jeg elsker om SiteGround
 7. Det jeg elsker om Bluehost
 8. Siste tanker

Merk

De to teststedene som ble brukt i denne gjennomgangen eies og administreres av Bitcatcha. Både SGUSHosted.com og BHHosted.com er vertskap i hvert sitt datasenter i USA.

Planer og priser

Den mest grunnleggende forutsetningen for de fleste webhoteller dreier rundt to kjerneområder, deres priser og funksjoner. La oss se på hva disse to har side om side med tanke på pris og noen viktige funksjoner;

SiteGroundBluehost

INTRO PRICEINTRO PRIS
StartUp / Basic $ 3,95 $ 2,95
GrowBig / Plus $ 5,95 $ 5,95
GoGeek / Prime $ 11,95 $ 5,95

RENEWALRENEWAL
StartUp / Basic $ 9,95 $ 7,99
GrowBig / Plus $ 14,95 $ 10,99
GoGeek / Prime $ 29,95 $ 14,99
Besøk

Nøkkelegenskaper

SiteGround GrowBigBluehost Plus
WebsitesUnlimitedUnlimited
Space20 GB Uovervåket
BandwidthUnlimitedUnmetered
NettstedsbyggerJaJa
DomainsUnlimitedUnlimited
KontrollpanelcPanelEnhanced cPanel
Gratis sikkerhetskopiJa (daglig) Nei
Gratis migreringJa
Gratis e-postkontoerJaJa
Fulle funksjoner

Som det fremgår av diagrammer, blir Bluehost Plus-planen som kjøres med et introduksjonstilbud på $ 5,95 sammenlignet med SiteGrounds delte delte hostingplan. I noen viktige områder overgår SiteGround Bluehost bortsett fra på lagringsplass.

Dette virker litt uvanlig, ettersom lagringsplassprisen nesten er ubetydelig for de fleste webhotellfirmaer i dag, men det er sannsynligvis på grunn av optimaliseringer av utstyr på SiteGround-enden på grunn av hastighetsteknologien.

personlig, Jeg foretrekker mye den utvidede funksjonaliteten som SiteGround tilbyr i stedet for den ubegrensede lagringsplassen. Den gratis migrasjonen er den VIRKELIGE GEM her, siden ikke mange vertsleverandører tilbyr dette gratis.

SiteGround Site Transfer

Siteground sier også:

“Vi tilbyr gratis nettstedoverføring som en del av onboarding-tjenesten vår siden første dag i selskapet vårt. For øyeblikket mottar vi mer enn 3000 migreringsforespørsler hver måned. Den akkumulerte erfaringen er enorm, og du kan satse på at teamet vårt har kommet over og løst (nesten) alle mulige problemer som kan vises under en websideoverføring. “

Lær mer om gratis nettstedoverføring.

Bluehost tar betalt for migrering av nettsteder

Jeg har opplevd denne situasjonen mer enn noen få ganger i det siste, og for de som ikke tilbyr dette gratis, betaler de forferdelig mye, fra $ 100 og over for de mest grunnleggende nettstedene!

Faktisk ønsker Bluehost å belaste hele 149,99 dollar for å overføre nettstedet ditt. Jeg kommer ikke til å tappe ut den typen penger.

$ 149.99 for nettstedoverføring

SiteGround1

Bluehost0

Ytelse – Serverplassering, hastighet og oppetid

Serverplassering

SiteGround har en veldig god spredning av lokasjoner for sine datasentre over tre kontinenter. Det har en amerikansk beliggenhet (Chicago), tre i Europa (London, Amsterdam, Milan) og en i Asia (Singapore). Disse stedene er strategiske og tilbyr SiteGround-kunder utmerket hastighet i sine hostingplaner.

Bluehost er også avhengig av flere lokasjoner, i USA (Utah), Europa (London) og Asia (Mumbai og Hong Kong).

SiteGround-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Vurdert A +; Nr. Hastighet: 138,1 ms
(Se hele resultatet)

SiteGround har åpenbart sine styrker i USA, selv om Europa-tjenestene også er bemerkelsesverdig raske.

Det er liten forsinkelse på stedet i Singapore på grunn av avstanden fra den fysiske serveren (teststedet vårt ligger i deres datacenter i Chicago). Dette virker motvirket av raske at Oceania inkludert Australia tilsynelatende er på nivå, noe som gir anledning til godt for andre Asia-lokaliserte lokaliteter.

Bluehost Server-hastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

23 ms78 ms183 ms93 ms164 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Rangerte A; Nr. Hastighet: 153 ms
(Se hele resultatet)

Bluehost viser også raske responstider på serveren mange steder, men det ser ut til at Europa lider litt. I sammenligninger mellom nakke og nakke er det kanskje ikke så mye av en tydelig forskjell mellom disse to. Vi kan imidlertid se det SiteGround-servere tilbyr mye mer stabile timinger enn Bluehost over hele linja.

SiteGround1

Bluehost1

oppetid

Jeg er glad for å si at oppetid ikke synes å være noe stort problem for begge vertene. Over en 30-dagers periode har begge vist 100 prosent oppetid, noe som er veldig bra.

Hvis du ikke er kjent med oppetid, tilbyr de fleste verter minimum 99 prosent, og til og med noen minutter ned kan ha en betydelig innvirkning på dette tallet.

SiteGround oppetid

SiteGround oppetid

Bluehost oppetid

Bluehost oppetid

Det er imidlertid et ekstra element til uptimerobot som mange har tilsyn med, siden det i utgangspunktet er ment å vise … vel, oppetid. Hvis du noterer grafene i hvert bilde, viser disse de typiske responstidene som serverne viser.

Selv om begge kan skryte av 100 prosent oppetid, har Bluehost en responstid som henger betydelig bak SiteGround. Dette er en av de viktige tingene jeg føler er underliggende faktorer som påvirker en verts vurdering.

SiteGround1

Bluehost0

Kundeservice

En av de viktigste tingene i å håndtere en webvert – og jeg kan ikke understreke dette nok – er kundesupporten deres.

Selv om du er en tilfeldig bruker og ser for deg at du trenger litt hjelp bare en gang i løpet av en lang stund, kan det være ekstremt irriterende å håndtere mangelfull eller mangelfull støttepersonell..

Og tro meg, du vil sannsynligvis trenge deres hjelp langt oftere enn du forventer. Fra problemer som nedetid til servertilkobling og sikkerhet, er nøkkelforbindelsen din til verten via deres supportpersonell. Det er ikke noe viktigere enn et supportteam som reagerer raskt og effektivt.

Så hva har disse to gigantene for oss når det gjelder støtte?

SiteGround kundeservice

Jeg er veldig glad for å merke at SiteGround kjører hele spekteret som støtte, og tilbyr 365-dagers live chat-tjenester, et billettsystem og til og med et nummer du kan ringe for å få hjelp. På grunn av tidligere erfaring med noen live chat, pustet jeg lettet ut når meldingen ble svart innen 10 sekunder. Det har vært anledninger før da jeg ventet så lenge at jeg trodde chattesystemet var ødelagt!

Bluehost kundeservice

Oppsettet er på samme måte som hos Bluehosts kundeservice, og selv om jeg ikke ble holdt lenge her, føler jeg fortsatt litt søvn over deres støtte. Dette kommer tilbake til at Bluehost er et EIG-selskap, som jeg har hørt så mange negative ting om.

Faktisk kom problemet opp akkurat i min forrige sammenligningsanmeldelse, som du kan lese om her – SiteGround VS Hostgator.

Den viktigste knaseren kommer imidlertid når det er på tide at publikum vurderer tjenestene sine. Det er her vi graver dypere bak scenen og finner ut hva som egentlig er hva.

Hva brukere sier om SiteGround

SiteGround-brukere mening

Hva brukere sier om Bluehost

Blandede følelser på Bluehost

Som du ser er det blandede følelser når det gjelder Bluehost, som er noe å være opptatt av. Å ikke kunne tilby en stabil servicestrøm til klienter er et problem, og det bør tas oppmerksomhet på dette.

Faktisk har det vært flere ganger når brukere har tatt seg til sosiale medier for å gi uttrykk for det dårlige kundeservicenivået de tilbyr, sammen med tjenestene:

Twitter-mening om Bluehost

SiteGround1

Bluehost0

Brukergrensesnitt

For dere som kanskje er ukjente med webhotell, er det to aspekter ved uttrykket “brukergrensesnitt” når det gjelder hostingkontoer.

Den første grensesnittet ditt til webhotellkontoen, som er et mye bredere syn på tjenestene du bruker. Det andre er kontrollpanelet som er ment å håndtere funksjonaliteten til webhotellplanen din.

Det siste er mer kritisk, for det er der du vil bruke mest mulig av tiden din og krefter. Både SiteGround og Bluehost tilbyr cPanel, om enn litt flådd for at det skal se litt mer unikt ut.

(Venstre: SiteGround; høyre: Bluehost)

cPanel er et godt valg da det tilbyr brukere en ekstremt brukervennlig måte å administrere nettstedene sine. Det er også et veldig vanlig grensesnitt, som betyr at hvis du trenger hjelp, er det bare et steinkast unna.

Selv om Bluehost tilbyr det de kaller en forbedret versjon av cPanel, for å være ærlig, føler jeg at det er mer som en forenklet versjon. Det er sant at dette er bra for førstegangskjøpere av webhotell, men på lang sikt føler jeg at det er mer fleksibilitet i SiteGround-tilbudet.

Det føles ikke veldig lang tid å føle seg rundt utviklingen av et nettsted. Når du følger med, vil du oppleve at det å ha tilgang til mer funksjonalitet er veldig bra, spesielt siden det betyr at du ikke trenger å nå ut til vertens kundeserviceansatte så ofte.

SiteGround1

Bluehost0

Det jeg elsker om Siteground

Massevis av erfaring, en ubemerket merittliste og imponerende ytelse. Disse viktige høydepunktene gjør at SiteGround står hode og skuldre over konkurransen når det gjelder delte webhotell-tilbud. Deres påstander om hastighetsteknologi er vanskelig å slå, selv om det kommer til en litt høyere prislapp.

I et nøtteskall;

 • Utmerkede funksjoner
 • Godt rykte
 • Stabile hastigheter
 • Sterk kundeservicestøtte

Det jeg elsker om Bluehost

Hva kan jeg si? Jeg er en sucker for lave priser og matchet nakke og nakke, det er ingen sammenligning mellom SiteGrounds delte webhotellplaner kontra Bluehosts. For en webhotellleverandør, selv om det bare er for den første registreringsperioden, har Bluehost billige skittplaner, og du vil være hardt presset på å finne mange som er billigere.

Selv om jeg vet at det er klager og dårlige anmeldelser der ute, er prisuttrekket uimotståelig. Men det er bare meg fordi jeg er en billig som ikke bruker nettstedene mine for mye av noe.

 • Sterkt prispunkt
 • Grei funksjoner
 • Veletablert tjeneste

Siste tanker

Ja, det er ting jeg elsker med hva hver vert tilbyr, dessverre, min personlige kjærlighet til en rock-bottom-pris til side, jeg kan virkelig ikke nekte for at SiteGround tilbyr bedre tilbud.

Bortsett fra funksjoner som er inkludert i planene, er den virkelige kickeren det dårlige rykte som følger EIG rundt som en hund på hælene, og nipper bort hele tiden.

Som de sier, beviset ligger i puddingen, og publikum har også snakket. Det som er lagt til SiteGrounds utmerkede rykte, gjør at det ikke blir noen brainer her, at de er mestere.

Siteground

https://www.siteground.com
LES FULL ANMELDELSE
5

Bluehost

https://www.bluehost.com
LES FULL ANMELDELSE
1

Deal for Bitcatcha-lesere

SiteGround: 60% avslag på webhotell (fra $ 3.95 / mo).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me