SiteGround

vs

Bluehost

SiteGround vs Bluehost – Hvorfor vi synes, du skal gå med SiteGround

tl; dr

Igen så vi på to veletablerede navne i hostingbranchen. SiteGround, fordi vi er bekendt med det, plus jeg har tillid til, at det fungerer som et godt benchmark, mod hvilket vi kan sammenligne andre hostingfirmaer.

I en kamp mod det, der ser ud til at være et stærkt tilbud fra Bluehost, blev sidstnævnte desværre trukket ned på grund af en kombination af faktorer, blandt dem brugerklager og et mindre end stjernernes omdømme hos holdingselskabet, EIG. Samlet set hælder resultaterne stærkt til fordel for SiteGround.

I hostingbranchen i mere end to årtier har SiteGround opbygget sit ry fra bunden op. I dag er dette formidable firma vært for mere end en million domæner gennem placeringer spredt over hele verden.

Blandt sine tilbud er dens hastighedsteknologi og sammen med automatiske WordPress-opdateringer, hyppige sikkerhedskopieringer, gratis SSL fra Let’s Encrypt SSL, alt sammen let styres gennem cPanel, er SiteGround uden tvivl en af ​​kongerne i webhostingarenaen.

Til sammenligning er Bluehost i dag et EIG-selskab, på trods af at have været i branchen, så længe SiteGround har været. EIG er ikke traditionelt et teknologiselskab, men snarere ligger dens kernestrategi i erhvervelsen af ​​hostingfirmaer.

EIG overtog Bluehost efter en katastrofal introduktion af sin tidligere ejer af CPU-throttling, som endte med at fryse hostede websteder i timevis hver dag.

Her vil vi sammenligne i dag

 1. Planer og priser
 2. Nøglefunktioner – SiteGround tilbyder GRATIS webstedsoverførsler!
 3. Ydeevne – Serverplacering, hastighed og oppetid
 4. Kundesupport og hvad brugerne siger
 5. Brugergrænseflade
 6. Hvad jeg elsker ved SiteGround
 7. Hvad jeg elsker Bluehost
 8. Afsluttende tanker

Bemærk

De to teststeder, der bruges i denne gennemgang, ejes og administreres af Bitcatcha. Både SGUSHosted.com og BHHosted.com er vært i deres respektive datacenter i USA.

Planer og priser

Den mest grundlæggende forudsætning for de fleste webværter drejer rundt om to kerneområder, deres prisfastsættelse og funktioner. Lad os se på, hvad disse to har side om side med hensyn til pris og nogle nøglefunktioner;

SiteGroundBluehost

INTRO PRICEINTRO PRIS
StartUp / Basic $ 3,95 $ 2,95
GrowBig / Plus $ 5,95 $ 5,95
GoGeek / Prime $ 11,95 $ 5,95

RENEWALRENEWAL
StartUp / Basic $ 9,95 $ 7,99
GrowBig / Plus $ 14,95 $ 10,99
GoGeek / Prime $ 29,95 $ 14,99
Besøg

Nøglefunktioner

SiteGround GrowBigBluehost Plus
WebsitesUnlimitedUnlimited
Space20 GB Umeter
BandwidthUnlimitedUnmetered
Site BuilderJaJa
DomainsUnlimitedUnlimited
KontrolpanelcPanelforbedret cPanel
Gratis sikkerhedskopier Ja (dagligt) Nej
Gratis migreringJa
Gratis e-mail-kontiJaJa
Fuld funktioner

Som det fremgår af diagrammerne, sammenlignes Bluehost Plus-planen, der kører med et introduktionstilbud på $ 5,95, med SiteGround’s delte delte hostingplan. I nogle nøgleområder overgår SiteGround Bluehost undtagen i lagerplads.

Dette ser lidt usædvanligt ud, da lagerpladsprisen næsten er ubetydelig for de fleste webhostingfirmaer i dag, men det skyldes sandsynligvis optimering af udstyr på SiteGround’s ende på grund af deres hastighedsteknologi.

Personligt, Jeg foretrækker meget den udvidede funktionalitet, som SiteGround tilbyder snarere end den ubegrænsede lagerplads. Den gratis migration er den VIRKELIGE GEM her, da ikke mange hostingudbydere tilbyder dette gratis.

SiteGround Site Transfer

Siteground siger også:

”Vi leverer gratis webstedsoverførsler som en del af vores onboarding-service siden dag en af ​​vores virksomhed. I øjeblikket modtager vi mere end 3.000 migrationsanmodninger hver måned. Den akkumulerede oplevelse er enorm, og du kan satse på, at vores team er stødt på og løst (næsten) ethvert muligt problem, der kan vises under en websideoverførsel. ”

Lær mere om den gratis webstedsoverførsel.

Bluehost-afgifter for migrering af websteder

Jeg har stødt på denne situation mere end et par gange tidligere, og for dem, der ikke tilbyder dette gratis, opkræver de også meget, fra $ 100 og derover for de mest basale sider!

Faktisk ønsker Bluehost at opkræve en enorm $ 149.99 for at overføre dit websted. Ingen måde at gå ud på den slags kontanter.

149.99 $ for overførsel af websted

SiteGround1

Bluehost0

Ydeevne – Serverplacering, hastighed og oppetid

Server placering

SiteGround har en meget god spredning af placeringer til sine datacentre over tre kontinenter. Det har en amerikansk placering (Chicago), tre i Europa (London, Amsterdam, Milan) og en i Asien (Singapore). Disse placeringer er strategiske og tilbyder SiteGround-kunder fremragende hastighed i deres hosting-planer.

Bluehost er også afhængig af flere placeringer i USA (Utah), Europa (London) og Asien (Mumbai og Hong Kong).

SiteGround-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Bedømt A +; Gennemsnitlig. Hastighed: 138,1 ms
(Se fuldt resultat)

SiteGround har naturligvis sine styrker i USA, selvom europæiske tjenester også er bemærkelsesværdigt hurtige.

Der er let forsinkelse i Singapore-placeringen på grund af afstanden fra dens fysiske server (Vores testsite er vært i deres Chicago datacenter). Dette synes opvejet af det hurtige, at Oceanien, inklusive Australien, tilsyneladende er på niveau, hvilket budder godt for andre steder i Asien.

Bluehost-serverhastighed

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

23 ms78 ms183 ms93 ms164 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

330 ms168 ms125 ms92 ms174 ms

Bedømt A; Gennemsnitlig. Hastighed: 153 ms
(Se fuldt resultat)

Bluehost viser også hurtige server-responstider mange steder, men Europa ser ud til at lide lidt. I sammenligninger mellem nakke og hals er der måske ikke meget af en åbenbar forskel mellem disse to. Vi kan dog se det SiteGround-servere tilbyder meget mere stabile timinger end Bluehost overalt.

SiteGround1

Bluehost1

Uptime

Jeg er glad for at kunne sige, at oppetid for begge værter ikke synes at være et stort problem. Over en periode på 30 dage har begge vist 100 procent oppetid, hvilket er meget godt.

Hvis du ikke er fortrolig med oppetid, tilbyder de fleste værter mindst 99 procent, og selv nogle få minutter nede kan have en betydelig indflydelse på dette antal.

SiteGround oppetid

SiteGround oppetid

Bluehost oppetid

Bluehost oppetid

Der er dog et tilføjet element til uptimerobot, som mange mennesker har tilsyn med, da det dybest set er beregnet til at vise … godt, opetid. Hvis du noterer dig graferne i hvert billede, viser disse de typiske responstider, som serverne viser.

Selvom begge praler med 100 procent oppetid, har Bluehost en responstid, der hænger markant bag SiteGround. Dette er en af ​​de væsentligste ting, jeg føler, er underliggende faktorer, der påvirker en værts ratings.

SiteGround1

Bluehost0

Kunde support

En af de vigtigste ting i behandlingen af ​​en webhost – og det kan jeg ikke understrege nok – er deres kundesupport.

Selv hvis du er en afslappet bruger og forestiller dig, at du kun har brug for hjælp en gang i længe, ​​kan det være ekstremt irriterende at håndtere uansvarligt eller mangelfuldt supportpersonale.

Og tro mig, du har sandsynligvis brug for deres hjælp langt oftere, end du forventer. Fra problemer som nedetid til serverforbindelse og sikkerhed er din nøgletilslutning til værten via deres supportpersonale. Der er intet mere vigtigt end et supportteam, der reagerer hurtigt og effektivt.

Så hvad har disse to giganter for os med hensyn til støtte?

SiteGround kundeservice

Jeg er meget glad for at bemærke, at SiteGround kører det fulde gamut til support, der tilbyder 365-dages live chat-tjenester, et billetsystem og endda et nummer, du kan ringe til for hjælp. I betragtning af tidligere erfaring med nogle levende chats åndede jeg et lettelsens suk, når min besked blev besvaret inden for 10 sekunder. Der har tidligere været lejligheder, hvor jeg blev ventet så længe, ​​jeg troede, at chatsystemet var brudt!

Bluehost kundeservice

Opsætningen ligner Bluehosts kundeservice, og selvom jeg ikke blev holdt længe her, føler jeg stadig en smule uklarhed omkring deres support. Dette kommer tilbage til det faktum, at Bluehost er et EIG-firma, som jeg har hørt så mange negative ting om.

Faktisk kom problemet op lige i min forrige sammenligningsanmeldelse, som du kan læse om her – SiteGround VS Hostgator.

Den vigtigste knasning kommer ind, når det er tid for offentligheden at gennemgå deres tjenester. Det er her, vi graver dybere bag scenen og finder ud af, hvad der virkelig er hvad.

Hvad brugerne siger om SiteGround

SiteGround-brugernes mening

Hvad brugerne siger om Bluehost

Blandede følelser på Bluehost

Som du kan se, er der blandede følelser, når det kommer til Bluehost, hvilket er noget man skal være opmærksom på. At være ude af stand til at tilbyde en stabil servicestream til klienter er et problem, og det bør bemærkes.

Faktisk har der været adskillige gange, hvor brugere har taget til sociale medier for at hæve om det dårlige niveau af kundeservice, de får, sammen med tjenesterne:

Twitter-udtalelse om Bluehost

SiteGround1

Bluehost0

Brugergrænseflade

For dem af jer, der måske er ny med webhosting, er der to aspekter af udtrykket ‘brugergrænseflade’, når det kommer til dine hostingkonti.

Den første din grænseflade til webhostkontoen, som er en meget bredere visning af de tjenester, du bruger. Den anden er kontrolpanelet, der er beregnet til at håndtere funktionaliteten i din webhostingplan.

Sidstnævnte er mere kritisk, da det er her, du bruger det meste af din tid og kræfter. Både SiteGround og Bluehost tilbyder cPanel, omend lidt flået for at få det til at se lidt mere unikt ud.

(Venstre: SiteGround; Højre: Bluehost)

cPanel er et godt valg, da det giver brugerne en ekstremt brugervenlig måde at administrere deres websteder på. Det er også en meget almindelig grænseflade, hvilket betyder, at hvis du har brug for hjælp, er det kun et stenkast væk.

Selvom Bluehost tilbyder det, de kalder en forbedret version af cPanel, for at være ærlig, føler jeg, at det er mere som en forenklet version. Det er sandt, at det er godt for førstegangskøbere af webhostkøbere, men på lang sigt føler jeg, at der er mere fleksibilitet i SiteGround’s tilbud.

At føle sig vej omkring udviklingen af ​​et websted tager ikke nogen frygtelig lang tid. Når du følger med, vil du opdage, at det at have adgang til mere funktionalitet er en meget god ting, især da det betyder, at du ikke behøver at nå ud til din værts kundeservicepersonale så ofte.

SiteGround1

Bluehost0

Hvad jeg elsker ved Siteground

Masser af erfaring, en ubemærket track record og imponerende præstation. Disse centrale højdepunkter gør SiteGround til at stå hoved og skuldre over konkurrencen med hensyn til delte tilbud på webhosting. Deres påstande om hastighedsteknologi er svært at slå, selvom det kommer til en lidt højere pris.

I en nøddeskal;

 • Fremragende funktioner
 • Godt ry
 • Stabile hastigheder
 • Stærk kundesupport support

Hvad jeg elsker ved Bluehost

Hvad kan jeg sige? Jeg er en sucker efter lave priser og matchede nakke og nakke, der er ingen sammenligning mellem SiteGrounds delte webhostingsplaner kontra Bluehosts. For en web-hosting-udbyder, selvom det kun er til den første tilmeldingsperiode, har Bluehost billige snavsplaner, og du vil være hårdt presset for at finde mange, der er billigere.

Selvom jeg ved, at der er klager og dårlige anmeldelser derude, er pristrækningen uimodståelig. Men det er bare mig, fordi jeg er en billig, der ikke rigtig bruger mine websteder til meget af noget.

 • Stærk prispoint
 • Anstændige funktioner
 • Veletableret service

Afsluttende tanker

Ja, der er ting, jeg elsker ved, hvad hver vært tilbyder, desværre min personlige kærlighed til en rock-bottom-pris til side, jeg kan virkelig ikke benægte, at SiteGround tilbyder den bedre deal.

Bortset fra funktioner, der er inkluderet i planerne, er den rigtige kicker det dårlige omdømme, der følger EIG rundt som en hund på hælene, der nipper væk hele tiden.

Som de siger, beviset ligger i budding, og offentligheden har også talt. Det, der tilføjes SiteGround’s fremragende ry, gør det til en nedslående ingen hjerne her, at de er mestrene.

SiteGround

https://www.siteground.com
LÆS FULL ANMELDELSE
5

Bluehost

https://www.bluehost.com
LÆS FULL ANMELDELSE
1

Deal for Bitcatcha-læsere

SiteGround: 60% rabat på webhosting (fra $ 3,95 / mo).

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me