SiteGround VS HostGator – Hvem er den bedre verten for nettstedet ditt?

Siteground


vs

HostGator

SiteGround VS HostGator – Hvem er den bedre verten for nettstedet ditt?

Sammendrag

Man skulle tro at når to titaner kjemper, vil det være en nær kamp, ​​men i anmeldelser blir mange variabler matchet og resultatene kan ende litt overraskende. SiteGround og HostGator er to veletablerte medlemmer av webhotellsamfunnet, og begge har også betalt kontingent. Selv om de kjemper mot det, husk at hvert selskap kan ha sine nisjeområder de er spesialister på. Hold et åpent sinn, ikke bli overrasket over noen av resultatene..

SiteGround og HostGator er to av de større navnene i webhotell i dag. Med så mange anmeldelser der ute, kan det fortsatt være litt skremmende å gjøre det skrittet fremover og virkelig velge din fremtidige vert. Vi forstår det, og for å hjelpe deg med litt mer, la oss ta ting videre og la disse to trekke det ut.

Husk at det er veldig enkelt å ta funksjonene og spesifikasjonene til hver og pit dem mot den andre. I stedet er det vi skal gjøre å bringe frem viktige områder der selv en liten liten forskjell er viktig.

Gjennom gjennomgangen må du huske at det vi ser etter ikke bare er ytelse, men også vertsleverandørene har generell holdning til å drive forretning, samt hvordan det nærmer seg og håndterer kunder.

Totalt sett vil vi se nærmere på;

 • Bakgrunn
 • Ytelse (hastighet og oppetid)
 • Priser
 • Kundeservice

Merk

Alle testnettsteder som brukes i denne gjennomgangen eies og administreres av Bitcatcha, bortsett fra ShiphraShepherds.com.

Historien

SiteGround og HostGator startet i løpet av bare to år etter hverandre, og har begge lange historier for å sikkerhetskopiere spillet. Med rundt 15 år i bransjen hver, har disse to gigantene vokst og utviklet en portefølje av produkter som strekker seg fra delt hosting hele veien til bedriftsskala tilbud.

HostGators historie er imidlertid ikke så ren som SiteGround, ettersom den ble kjøpt opp av Endurance International Group (NASDAQ: EIGI) i 2012. Dette fulgte etter en hackergruppes angrep på HostGators leverandør av faktureringsprogramvare. Som et resultat ble brukerinformasjon og 500 000 kundekredittkort, nettstedfiler og cPanel-konfigurasjonsposter lekket.

Dessverre, etter oppkjøpet, ville EIG fortsette med å møte flere kritiske hendelser av serverbrudd i løpet av 2013. For en hostingleverandør er dette noe dødelig og som har satt HostGator dårlig til start. Vi forstår at noen ting rett og slett ikke er leverandørens feil, men uansett – det skjedde.

SiteGround1

HostGator0

Opptreden

Mens hver hostingleverandør uten tvil vil tilby hostingplaner som bygger på sin egen styrke, la oss vurdere to hovedkategorier av hostingplaner; Delt og Cloud hosting. Dette er de viktigste som de fleste nettstedseiere ville være interessert i.

SiteGround skyhosting

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 129,8 ms – Se hele resultatet

HostGator sky hosting

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

32 ms40 ms128 ms323 ms161 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

574 ms203 ms159 ms46 ms140 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 180,6 ms – Se hele resultatet

* Merk: SiteGround Cloud og HostGator Cloud hastighetstester ble utført med begge nettsteder som er vert i Nord-Amerika.

For Cloud klarte begge serverne seg relativt bra og holdt under Googles anbefalte hastigheter på 200 ms for serverhastighetsrespons. På grunn av datasenterets beliggenhet var hastighetene på det amerikanske kontinentet gode før de droppet litt lenger øst vi tester fra.

SiteGround delt hosting

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 159,9 ms – Se hele resultatet

HostGator delt hosting

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 190 ms – Se hele resultatet

For delt hosting er SiteGrounds delte testnettsted i Singapore, mens dessverre HostGator bare vert fra Nord-Amerika. Dette viser litt i hastighetstester, gitt at SiteGround’s tilbyr en bedre verdensomspennende gjennomsnittshastighet på 159 ms sammenlignet med HostGators 190 ms.

Det er min gjetning at den viktigste årsaken til dette sannsynligvis er Supercacher og programvare som SiteGround bruker. Disse er alle designet og optimalisert for jevn distribusjon av datautlevering uavhengig av avstand fra datasenter.

La oss se på serverinformasjonen deres en stund

Når det gjelder konfigurasjon, tar SiteGround og HostGator forskjellige tilnærminger. For å holde det enkelt holder SiteGround med vilje servernbelastningen lav, slik at potensielle strømstøt i bruk er håndterbare. HostGator investerer derimot mye i utstyr for å sikre stabilitet.

SiteGround har fem datasentre lokalisert i byer over hele kloden (Chicago, London, Amsterdam, Milan, Singapore), så de er veldig godt spredt når det gjelder geografi. Dette er selvfølgelig en god ting. HostGator har så å si alle sine egg i en kurv, med begge datasentrene som ligger i Nord-Amerika.

Tatt i betraktning det, er vi villige til å gi et poeng til begge deler, siden HostGator greier å utjevne SiteGround i Cloud Hosting, mens Siteground vinner i delt hosting:

SiteGround1

HostGator1

Men benchmarks er ikke alltid nøyaktige, så la oss se på prispunktene som disse to vertene har kommet med;

Uptime Garanti – Kan de holde det oppe?

For en stund har jeg hatt begge disse vertene på radaren vår og har samlet oppetid informasjon om dem. Dette er et område der begge klarer å gjøre øyenbrynshevende godt, og dette bør ikke diskonteres. Med det i bakhodet, la oss grave litt dypere og se hva vilkårene for bruk (TOS) sier:

SiteGround oppetid i ToS

“SiteGrounds pålitelige hostingtjeneste er sikkerhetskopiert av en industriledende Service Level Agreement (SLA). Vi garanterer oppetid nettverk 99,9% av tiden i løpet av en tolvmåneders periode, fra den datoen du bestiller kontoen din. Hvis vi faller under det, vil vi varsle deg via e-post, og vi vil automatisk kompensere kontoen din som følger:

 • 100% – 99,9% oppetid: Ingen kompensasjon
 • 99,9% – 99,00% oppetid: 1 måned gratis hosting
 • En ekstra måned med gratis hosting for hver 1% av oppetiden som går tapt under 99,00%. ”

HostGator oppetid i ToS

“Servicevilkårene, avsnitt 15, inneholder nøyaktig og oppdatert informasjon om HostGators Uptime-garanti i sin helhet. Denne artikkelen prøver bare å hjelpe deg med å forklare reglene du samtykker til.

 • Hvis en delt eller forhandler-server ikke faller under garantien på 99,9% oppetid, vil du kan motta en (1) måned kreditt for den pakken på kontoen din.
 • Godkjenning av kreditt skjer etter HostGators skjønn og kan være avhengig av den begrunnelsen som er gitt. ”

Hvis du ser nøye på disse to sitatene, vil du imidlertid merke en sterk forskjell. Ja, oppetid er nevnt og garantert, men selv om SiteGround eksplisitt sier at det vil kompensere for å overskride oppgitte driftsstider, har HostGator prøvd å være slankere i saken. Den prøver å slippe unna med det jeg liker å kalle ‘meningsløs garanti’.

Dette betyr at det ganske enkelt er å plassere det for visning, siden selskapet forbeholder seg retten til ikke å kompensere en kunde, uten å angi noen grunn til det. Logisk sett kan det ganske enkelt nekte alle forsøk på å kreve erstatning for driftsstans. Skam deg HostGator!

SiteGround1

HostGator0

Er SiteGround eller HostGator priset bedre?

Cloud hosting

For Cloud hosting er SiteGrounds planer mye dyrere over hele linjen. Imidlertid gjenspeiler det de tilbyr den sanne ånden i et Cloud Hosting-miljø, heller bare kodebitene som HostGator tilbyr med hver plan.

Jeg vil si at SiteGround’s Cloud Hosting-planer er for bedriftskundene mens HostGator er rettet mot enkeltpersoner som ønsker å prøve Cloud-opplevelsen. Dessuten gjenspeiler SiteGround mye høyere priser de virkelige fullstyrte Cloud Hosting-kontoene.

SiteGround Cloud Prising

SiteGround Cloud

HostGator Cloud Pricing

HostGator Cloud

Å gro disse to ville være å sammenligne epler og appelsiner. Mens SiteGround tilbyr fullstyrte Cloud hosting-alternativer, er HostGators Cloud-tilbud mer en forsterket delt hosting-type avtale, og det viser prisene.

SiteGround1

HostGator1

Delt vertskap

For delt hosting, selv om det er en forskjell i prisfastsettelse, er begge vertene godt innenfor det budsjete webhotellområdet. Dette er bra for forbrukeren på en måte, siden det er mange alternativer du kan velge mellom, avhengig av dine eksakte behov.

SiteGround-delt prisfastsetting

SiteGround-delt

HostGator-delt prisfastsetting

HostGator delt

SiteGround1

HostGator1

Kundeservice

Mens hver hostingleverandør har en eller annen form for teknisk support, er det de tilbyr og hvor godt de gjør det en kritisk faktor. I dette tilfellet tilbyr begge vertene våre et stort utvalg av supportalternativer som inkluderer telefon og Live Chat.

Fra SiteGround:

“Hater å vente på neste tilgjengelige agent? Det gjør vi også.

Vi overbetaler alle skift, slik at det alltid er noen som kan hente telefonen eller nettprat, slik at du ikke trenger å vente mer enn noen sekunder på neste tilgjengelige operatør. Vi vurderer også hver ansattes hastighet, så vel som teamets ytelse som helhet, med jevne mellomrom. “

I tillegg til hosting relatert problem, støtter SiteGround også et bredt utvalg av nettproblemer (som plugins og utvidelser) som hevdet i følgende video:

HostGator derimot, lager bare alle støttealternativer på en enkelt side, lett tilgjengelig. Imidlertid har EIG, den nåværende eieren av HostGator, ofte hatt uekte klager på kundesupporten generelt. Selv deres egne ansatte klager faktisk over selskapets holdning når det gjelder kundestøtte:

“Dette er et godt selskap å jobbe for hvis du liker sjeleknusing. Bryr du deg ikke om faktiske kunder? Dette er jobben for deg. Kult med tullete titler, endrede stillingsbeskrivelser og ingen som vet hva som skjer? Søk i dag! ” (Kilde)

Vi må virkelig gå med SiteGround for denne:

SiteGround1

HostGator0

Dømmelse – SiteGround eller HostGator?

Med det kommer vi til den endelige oppslutningen 6: 3. For å være ærlig, før jeg skrev denne anmeldelsen, var jeg under inntrykk av at det ville være en nærmere kamp. Jeg antar at djevelen alltid er i detalj, og noen ting som normalt sett overser, kommer ut når du er i fokus.

Dette betyr imidlertid ikke at HostGator er en dårlig vert, men kanskje det ultimate valget kan være basert på dine eksakte behov.

Ikke desto mindre, takk til teamet på SiteGround, gratulerer vi dem med å lykkes med denne målsettingen og applauderer deres innsats for å drive en ærlig, resultatstyrt virksomhet.

Siteground

https://www.siteground.com
LES FULL ANMELDELSE
6

HostGator

https://www.hostgator.com
LES FULL ANMELDELSE
3

Tilbud for Bitcatcha-lesere

 • SiteGround: 60% avslag på webhotell (fra $ 3.95 / mo).
 • HostGator: Bruk kupongkode ‘bitcatcha’ for opptil 60% rabatt. (12-måneders kontrakt) Se priser
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map