SiteGround

vs

HostGator

SiteGround VS HostGator – Hvem er den bedste vært til dit websted?

Resumé

Man skulle tro, at når to titaner kæmper, ville det være en tæt kamp, ​​men i anmeldelser matches mange variabler, og resultaterne ender måske lidt overraskende. SiteGround og HostGator er to veletablerede medlemmer af webhosting-samfundet, og begge har også betalt deres kontingent. Selvom de kæmper mod dem, skal du huske, at hvert selskab måske har sine egne nicheområder, de er specialiserede i. Hold et åbent sind, bliv ikke overrasket over nogle af resultaterne.

SiteGround og HostGator er to af de større navne i webhosting i dag. Med så mange anmeldelser derude, kan det stadig være en smule skræmmende at gøre det skridt fremad og virkelig vælge din fremtidige vært. Vi forstår det, og for at hjælpe dig med lidt mere, lad os tage tingene videre og lade disse to snegle det ud.

Husk, at det er meget nemt at tage funktionerne og specifikationerne for hver og pit dem mod den anden. I stedet for, hvad vi skal gøre, er at frembringe nøgleområder, hvor endda en lille lille forskel betyder noget.

Gennem gennemgangen, skal du huske på, at det, vi ser ud efter, ikke kun er ydeevne, men også hostingudbyders generelle holdning til forretning samt hvordan det nærmer sig og håndterer kunder.

Generelt vil vi se specifikt på;

 • Baggrund
 • Ydeevne (hastighed og oppetid)
 • Prisfastsættelse
 • Kunde support

Bemærk

Alle teststeder, der bruges i denne gennemgang, ejes og administreres af Bitcatcha, undtagen ShiphraShepherds.com.

Historien

SiteGround og HostGator startede i løbet af blot to år efter hinanden og har begge lange historier til at tage backup af deres spil. Med cirka 15 år i branchen hver har disse to giganter vokset og udviklet en portefølje af produkter, der strækker sig fra delt hosting hele vejen til virksomheder i stor skala.

HostGators historie er imidlertid ikke så ren som SiteGround’s, da den blev købt af Endurance International Group (NASDAQ: EIGI) i 2012. Dette fulgte efter en hackergruppes angreb på HostGators leverandør af faktureringssoftware-database. Som et resultat lækkede brugerinformation og 500.000 kundekreditkort, webstedsfiler og cPanel-konfigurationsposter.

Efter købet ville EIG desværre gå over for flere kritiske hændelser med serverudfald i løbet af 2013. For en hosting-udbyder er dette noget dødeligt, og det har bragt HostGator til en dårlig start. Vi forstår, at nogle ting simpelthen ikke er udbyderens skyld, men alligevel – det skete.

SiteGround1

HostGator0

Ydeevne

Mens hver hostingudbyder uden tvivl tilbyder hostingplaner, der bygger på deres egen styrke, lad os overveje to hovedkategorier af hostingplaner; Delt og Cloud-hosting. Dette er de primære, som de fleste webstedsejere ville være interesseret i.

SiteGround sky-hosting

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

56 ms3 ms98 ms229 ms138 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

307 ms222 ms141 ms1 ms103 ms

Gennemsnitshastighed: 129,8 ms – Se det fulde resultat

HostGator skyhosting

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

32 ms40 ms128 ms323 ms161 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

574 ms203 ms159 ms46 ms140 ms

Gennemsnitshastighed: 180,6 ms – Se det fulde resultat

* Bemærk: SiteGround Cloud og HostGator Cloud-hastighedstest blev udført med begge websteder, der er vært i Nordamerika.

For Cloud klarede begge servere sig relativt godt og holdt under Googles anbefalede hastigheder på 200 ms til serverhastighedsrespons. På grund af datacenters placering forblev hastighederne på det amerikanske kontinent gode, inden de faldt lidt længere øst, vi tester fra.

SiteGround delt hosting

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

211 ms215 ms180 ms3 ms351 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

66 ms95 ms70 ms240 ms168 ms

Gennemsnitshastighed: 159,9 ms – Se det fulde resultat

HostGator delt hosting

USA (W)
BRUG)
London
Singapore
Sao Paulo

32 ms36 ms221 ms221 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

717 ms205 ms153 ms36 ms140 ms

Gennemsnitshastighed: 190 ms – Se fuldt resultat

For delt hosting er SiteGround’s delte testwebsted i Singapore, mens HostGator desværre kun er vært fra Nordamerika. Dette viser lidt i hastighedstest, i betragtning af at SiteGround’s tilbyder en bedre verdensomspændende gennemsnitshastighed på 159 ms sammenlignet med HostGators 190 ms.

Det er min gæt, at den primære årsag til dette sandsynligvis er Supercacher og software, som SiteGround bruger. Disse er alle designet og optimeret til jævn fordeling af datalevering uanset afstand fra datacenter.

Lad os se på deres serveroplysninger et stykke tid

Med hensyn til konfiguration tager SiteGround og HostGator forskellige fremgangsmåder. For at holde det enkelt holder SiteGround med vilje serverbelastninger lave, så eventuelle overspændinger i brug kan håndteres. HostGator investerer på den anden side meget i udstyr for at sikre stabilitet.

SiteGround har fem datacentre placeret i byer over hele kloden (Chicago, London, Amsterdam, Milan, Singapore), så de er meget spredt med hensyn til geografi. Dette er selvfølgelig en god ting. HostGator har så at sige alle sine æg i en kurv med begge datacentre beliggende i Nordamerika.

I betragtning af det er vi villige til at give et punkt til begge, da HostGator formår at udvide SiteGround i Cloud Hosting, hvorimod Siteground vinder i delt hosting:

SiteGround1

HostGator1

Men benchmarks er ikke altid nøjagtige, så lad os se på de prispunkter, som disse to værter er kommet med;

Uptime-garanti – Kan de holde det op?

I et stykke tid har jeg haft begge disse værter på vores radar og har indsamlet driftsinformation om dem. Dette er et område, hvor begge klarer øjenbryn-hævende godt, og dette bør ikke diskonteres. Lad os grave det lidt dybere og se, hvad deres servicevilkår (ToS) siger:

SiteGround oppetid i ToS

“SiteGrounds pålidelige hostingtjeneste er sikkerhedskopieret af en brancheførende serviceniveauaftale (SLA). Vi garanterer netto oppetid 99,9% af tiden i en tolvmåneders periode, der starter fra den dato, du bestiller din konto. Hvis vi falder under det, underretter vi dig via e-mail, og vi kompenserer automatisk din konto som følger:

 • 100% – 99,9% oppetid: Ingen kompensation
 • 99,9% – 99,00% oppetid: 1 måned gratis hosting
 • En ekstra måned med gratis hosting for hver 1% af oppetidstab under 99,00%. ”

HostGator oppetid i ToS

”Servicevilkårene, afsnit 15, indeholder nøjagtige og opdaterede oplysninger om HostGators Uptime-garanti i sin helhed. Denne artikel søger kun at hjælpe med at forklare de regler, som du er enig i.

 • Hvis en delt eller forhandler-server ikke svarer til 99,9% oppetidsgarantien, er du kan modtag en (1) måned kredit for den pakke på din konto.
 • Godkendelse af enhver kredit sker efter HostGators skøn og kan afhænge af den angivne begrundelse. ”

Hvis du ser nøje nok på disse to sæt citater, vil du bemærke en skarp forskel. Ja, oppetid er nævnt og garanteret, men selv om SiteGround eksplicit angiver at angive, at det vil kompensere for overskridelse af de angivne stilstandstider, har HostGator forsøgt at være slankere i sagen. Den forsøger at slippe af med det, jeg gerne kalder den ‘meningsløse garanti’.

Dette betyder, at det simpelthen er at placere det der for show, da virksomheden forbeholder sig retten til ikke at kompensere en kunde, uden selv at angive nogen grund til det. Logisk set kunne det simpelthen nægte alle forsøg på at kræve erstatning for nedetid. Skam dig HostGator!

SiteGround1

HostGator0

Prissættes SiteGround eller HostGator bedre?

Cloud hosting

For cloud-hosting er SiteGround’s planer meget dyrere overalt. Det, de tilbyder, reflekterer imidlertid den sande ånd i et Cloud Hosting-miljø, snarere bare de uddrag, som HostGator tilbyder med hver plan.

Jeg vil sige, at SiteGround’s Cloud Hosting-planer er til erhvervskunder, mens HostGator er målrettet mod personer, der ønsker at prøve Cloud-oplevelsen. SiteGround’s meget højere priser afspejler også ægte fuldt styrede Cloud Hosting-konti.

SiteGround Cloud-prissætning

SiteGround Cloud

HostGator Cloud-prissætning

HostGator Cloud

At pit disse to ville være at sammenligne æbler og appelsiner. Mens SiteGround tilbyder fuldt styrede muligheder for hosting i Cloud, er HostGators Cloud-tilbud mere en forstærket delt hosting-type aftale, og det viser priserne.

SiteGround1

HostGator1

Delt hosting

Når det gælder delt hosting, er der en forskel med hensyn til prisfastsættelse, men begge værter er inden for det forøgede webhost-interval. Dette er godt for forbrugeren på en måde, da der er mange muligheder, du kan vælge imellem afhængigt af dine nøjagtige krav.

SiteGround-delt prisfastsættelse

SiteGround-delt

HostGator-delt prisfastsættelse

HostGator delt

SiteGround1

HostGator1

Kunde support

Mens hver hostingudbyder har en eller anden form for teknisk support, er det, de tilbyder, og hvor godt de gør det, en kritisk faktor. I dette tilfælde tilbyder begge vores værter et stort udvalg af supportmuligheder, der inkluderer telefon og Live Chat.

Fra SiteGround:

“Hater at vente på den næste tilgængelige agent? Det gør vi også.

Vi overskrider alle skift, så der altid er nogen til at hente telefonen eller online chat, så du ikke behøver at vente mere end et par sekunder på den næste ledige operatør. Vi evaluerer også regelmæssigt hver enkelt medarbejders hastighed såvel som teamets præstation. ”

Udover hostingrelateret problem understøtter SiteGround også en lang række webproblemer (som plugins og udvidelser) som beskrevet i følgende video:

På den anden side arrangerer HostGator simpelthen alle supportmuligheder på en enkelt side, let tilgængelig. Imidlertid har EIG, den nuværende ejer af HostGator ofte haft ubehagelige klager over sin kundesupport generelt. Faktisk klager selv deres eget personale over virksomhedens holdning til kundesupport:

”Dette er et godt firma at arbejde for, hvis du kan lide sjælknusende arbejde. Er du ligeglad med faktiske kunder? Dette er jobbet for dig. Cool med fabelagtige titler, ændrede jobbeskrivelser og ingen der ved hvad der foregår? Ansøg i dag! ” (Kilde)

Vi må virkelig gå med SiteGround til denne:

SiteGround1

HostGator0

Bedømmelse – SiteGround eller HostGator?

Dermed kommer vi til den endelige tally score 6: 3. For at være ærlig, før jeg skrev denne anmeldelse, var jeg under indtrykket af, at det ville være en tættere kamp. Jeg antager, at djævelen altid er i detaljer, og nogle ting, der normalt overses, kommer ud, når de er i fokus.

Dette betyder dog ikke, at HostGator er en dårlig vært, men måske kan et ultimativt valg baseres på dine nøjagtige behov.

Ikke desto mindre lykønsker vi teamet på SiteGround, vi lykønsker dem med succes med at køre denne målsæt og bifalder deres bestræbelser på at drive en ærlig, præstationsdrevet forretning.

SiteGround

https://www.siteground.com
LÆS FULL ANMELDELSE
6

HostGator

https://www.hostgator.com
LÆS FULL ANMELDELSE
3

Tilbud til Bitcatcha-læsere

 • SiteGround: 60% rabat på webhosting (fra $ 3,95 / mo).
 • HostGator: Brug kuponkode ‘bitcatcha’ for op til 60% rabat. (12-måneders kontrakt) Se prisfastsættelse
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me