SiteGround VS Inmotion Hosting: 6 viktige sammenligninger (Serverhastighet inkl.)

Siteground


vs

Inmotion Hosting

SiteGround VS Inmotion Hosting – 6 viktige områder sammenlignet (serverhastighet inkludert)

tl; dr

Pris versus ytelse – den gang gamle balansering skalerer når det kommer til det morsomme avgjørende å bestemme verdi. Men hva skjer når du støtter to bransjer som står mot hverandre?

I det bitre slaget med rivaler med webhotell, legger vi SiteGround mot Inmotion Hosting, og konkurransen koker ned til muttere og bolter. Inmotion Hosting greier å trekke ut uavgjort, men til slutt foretrekker jeg fortsatt SiteGround-fantastiske hastigheter.

SiteGround ble grunnlagt i 2004 og bygger seg opp gjennom rekkene og spiller i dag vertskap for over en million nettsteder i det som har blitt en halsbransje. Det er kjent for sin helt spesielle hastighetsteknologi og tilbyr omfattende tjenester og verdiøkende funksjoner som gjør det til et ekstremt vanskelig forslag å slå.

Inmotion Hosting har derimot vært i bransjen i en litt lengre periode, siden 2001. Likevel, som testene våre har vist før, å ha en lang tann i bransjen ikke generelt tilsvarer bedre produkter og tjenester – ganske enkelt en bedre forkjærlighet for overlevelse.

Utprøvingssak mellom disse to selskapene i dag er imidlertid betydelig, gitt at begge er sanne stamtavler. Dette betyr at historien deres er ufortynnet, uten overtakelser eller store utsalg for å bryte avstammen med deres eksistens.

Med det i tankene, her er hva vi vil sammenligne i dag.

Merk

De to teststedene som ble brukt i denne gjennomgangen eies og administreres av Bitcatcha. Både SGUSHosted.com og IMHHosted.com er vertskap i hvert sitt datasenter i USA.

Planer og priser

La oss se planene som disse to har for massene og prispunktene de kommer inn på;

SiteGroundInmotion Hosting

PRICEPRICE
StartUp / Launch $ 3.95 $ 3.99 *
GrowBig / Power $ 3,95 $ 5,99 *
GoGeek / Pro $ 11,95 $ 13,99 *

RENEWALRENEWAL
StartUp / Launch $ 9,95 $ 7,99
GrowBig / Power $ 14,95 $ 9,99
GoGeek / Pro $ 29,95 $ 15,99
Besøk

* Eksklusiv Inmotion-avtale for Bitcatcha-leser. Vanlig pris starter fra 6,39 dollar
** Vi bruker GrowBig av SiteGround og Power of Inmotion for å være vertskap for testnettstedene våre

Nøkkelegenskaper

SiteGround GrowBigInmotion Power
WebsitesUnlimited6
Space20 GB50 GB
BandwidthUnlimitedUnlimited
NettstedsbyggerJaJa
DomainsUnlimited26
KontrollpanelcPanelcPanel
Gratis sikkerhetskopiJa (daglig) Ja (hver 36. time)
Gratis migreringJaJa
Gratis e-postkontoerJaJa
Fulle funksjoner

Som du ser i prissammenligningene, kommer Inmotion inn til en mye høyere oppføringskostnad sammenlignet med SiteGround. Imidlertid blir dette mer enn oppveid av SiteGround’s langsiktige fornyelseskostnader.

For planene til sammenligning, la oss si at over en periode på fem år (med 1 års opprinnelig registreringsperiode), vil de totale eierkostnadene være:

Siteground
5,95 dollar + (4 x 14,95 dollar) = 65,75 dollar

Inmotion Hosting
8,49 dollar + (4 x 9,99) = 48,45 dollar

Det er en betydelig forskjell, så med mindre du har tenkt å flytte webhotell etter at den opprinnelige påmeldingskontrakten utløper, tilbyr Inmotion Hosting en langt større verdi med tanke på pris.

Begge vertsleverandørene tilbyr planer som er ganske solide og kommer med fin verdiøkning. Vær oppmerksom på at begge deler også tilbyr gratis nettmigrasjonstjenester (For SiteGround er gratis nettstedmigrering bare tilgjengelig for GorwBig og høyere plan.), Som jeg anser som et utmerket overføringspunkt.

Imidlertid vil jeg si at Inmotion Hosting har en liten kant her på grunn av det fine utskriften der de utvider migrasjonstjenestene sine til å inkludere ikke bare nettstedfiler og databaser, men de vil til og med bidra til å overføre cPanel-innstillingene, domeneregistrene og til og med e-postkontoer.!

Inmotion Hosting migrering av nettsteder

SiteGround0

Inmotion Hosting1

Ytelse – Serverplassering og hastighet

Serverplassering

SiteGround har støtte fra 5 separate datasentre spredt over hele kloden, med ett i USA, 3 i Europa og et Asia-sted som serveres via Singapore. Dette er en veldig strategisk spredning og gir god latenstid for kundesidene.

Inmotion Hosting er derimot litt mer unnvikende når det gjelder datasentrene, og nevner ganske enkelt at de har “datasentre på begge kyster” – som vi antar vil være USAs øst- og vestlige land. De er imidlertid overordentlig stolte av Los Angeles datasenter.

Inmotion Hostings LA-datasenter er grønt

Den drar fordel av naturlig kjøling, eller utekjølingsteknologi. Gjennom dette kan de redusere kjølekostnadene med nesten 70%, men enda viktigere redusere karbonavtrykket med mer enn 2000 tonn per år. Sammenlignet med Inmotion Hosting, synes SiteGrounds eneste påstand om ‘grønn’ berømmelse å være plantingen av noen hundre trær tilbake i 2010..

I tillegg til dette har selskapet også et partnerskap med non-profit Trees For The Future. Gjennom dette initiativet hjelper Inmotion Hosting med å sørge for å plante 5000 trær over hele verden.

SiteGround-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

55 ms3 ms92 ms223 ms139 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

380 ms226 ms148 ms12 ms103 ms

Vurdert A +; Nr. Hastighet: 138,1 ms
Se hele resultatet

Inmotion Hosting-serverhastighet

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Vurdert A +; Nr. Hastighet: 171,9 ms
Se hele resultatet

Til tross for avviket i plasseringen av datasentre som de to vertsleverandørene har, er dette utmerkede hastighetsytelser på tvers av linjen. Disse timingene er faktisk ganske vanskelige å slå og veldig betydningsfulle på delte webhotellområder.

Hvis du vil gå litt dypere ned i hastighetsytelsen, må du være oppmerksom på at hver av dem har litt ekstra som de fleste verter ikke tilbyr – spesialiserte hastighetsinnstillinger (eller en rekke forskjellige).

SiteGround bruker en kraftig blanding av SSD, NGINX, SuperCacher, CDN, HTTP / 2 og PHP7. Kombinert hjelper hver av disse med å yte fremoverhastighetsytelse bare den lille biten mer for å gi den en fordel foran konkurransen.

Inmotion Hosting selger imidlertid veldig hardt på det den kaller ‘Max Speed ​​Zone’. Det er imidlertid bare en liten langvarig tvil her om hvordan selskapet posisjonerer denne teknologien. Inmotion Hosting legger til grunn at mange konkurrenter altfor stoler på enkeltdatasentre, noe som gir potensielle negative hastighetseffekter.

Men i et datasenter-sammenligning tilbyr Siteground et langt bedre globalt overlegg enn Inmotion Hosting. Legg til det faktum at mange anerkjente leverandører av webhotell aldri vil stole på enkeltdatasentre, og vi har en kvartal – det høres rett og slett ikke riktig ut.

Likevel kan ikke resultatene argumenteres med, og vi gir dem begge et ypperlig ytelseshastighet.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Server Uptime

Inmotion Hosting viste en solid 100% oppetid i løpet av den siste 30-dagers overvåkningsperioden, men jeg var litt overrasket over at det så ut til å være en svak feil i SiteGrounds 30-dagers periode. Det er imidlertid en liten dråpe i et stort hav, siden jeg har overvåket denne verten i noen tid nå, og den har generelt vært solid. Selv med støtet, forble oppetiden over 99,95%.

SiteGround oppetid

SiteGround Uptime

Inmotion Hosting oppetid

Inmotion Hosting Uptime

Det er her vi igjen vekker oppmerksomhet til responstidene vist i grafene. SiteGround viser nok en gang sin motstandskraft med konsistente svar under 1000 ms. Å straffe SiteGround for en liten blipp på en usminket plate ville være litt urettferdig i mine øyne, og kombinere det med responstiden, er jeg villig til å gi poenget til dem.

SiteGround1

Inmotion Hosting0

Kundeservice

Som vanlig er dette igjen et veldig sterkt nøkkelområde som alle som er ute etter hosting må ta hensyn til.

SiteGround kundeservice

Jeg har gått over det før og vil gjøre det igjen, SiteGround har utmerket kundeservice, og dette er noe jeg har testet og heldigvis blitt bekreftet i flere ganger allerede. Det er alltid en risiko for at ting sklir litt med årene, men dette er ikke et av de stedene der det skjer.

Inmotion Hosting kundeservice

Inmotion Hosting uttaler stolt at de tilbyr amerikansk teknologi som hjelper kunder på tvers av flere kanaler, inkludert telefon, chat, e-post eller billettsystem. Systemet er omfattende og faktisk utover hva mange webhoteller vil tilby.

Hva brukere sier om SiteGround

Kundeomtaler om SiteGround

Hva brukere sier om Inmotion Hosting

Inmotion Hosting Kundeanmeldelser

Som du ser, har begge webvertene sterke brukeranmeldelser til fordel for dem. Dette er sjelden i en verden av webhotell, der brukere ofte er ekstremt opptatt av vertene sine. Å holde standarder på et nivå høyt nok til å få positive tilbakemeldinger er bra.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Brukergrensesnitt

Selv om begge vertene våre bruker cPanel, følte jeg fortsatt at dette segmentet bare skulle bli liggende slik at jeg kan minne alle om viktigheten av et godt kontrollpanel. Dette er i utgangspunktet døren til verten din, og det er sannsynlig at du vil tilbringe litt tid her.

cPanel er et utmerket og populært valg og gir begge vertene en solid gevinst i grensesnittet. Det er kraftig, praktisk, bredt distribuert og enkelt sagt, veldig brukervennlig.

SiteGround1

Inmotion Hosting1

Det jeg elsker om Siteground

SiteGround har alltid holdt seg på listen over toppverter, og det er alltid forfriskende å løpe gjennom den igjen. Det er en gjennomgående høy utøver med en utmerket historie, og til dags dato har jeg ennå ikke funnet mange virkelige konkurrenter for det.

I et nøtteskall;

 • Utmerket hastighet og stabilitet
 • Stor kundestøtte
 • Stort utvalg av produkter

Det jeg elsker med Inmotion Hosting

Da jeg kjørte Inmotion Hosting gjennom sparkelen ga det meg ganske hyggelige overraskelser til tider. Dette er en sterk utfordrer for SiteGround og tilbyr både funksjoner og ytelse som er konkurransedyktig. Jeg liker spesielt godt at det ikke tilbyr vanlige rabatter for første gangs påmeldinger, for for meg virker det bare litt galt.

I et nøtteskall;

 • Godt prispunkt
 • Imponerende hastighet og stabilitet
 • Utmerket kundesupport

Siste tanker

Dette var for meg personlig en veldig vanskelig beslutning. Etter å ha lest gjennom anmeldelsen min, kan noen av dere lure på hvorfor jeg delte poeng til den ene verten mens jeg berømmet funksjonene til den andre på samme tid.

Jeg vil være ærlig – ja, jeg elsket dem begge. Det er så veldig vanskelig å ikke bare finne en fantastisk hosting-tjeneste, men en annen som samsvarer med den.

Til tross for den endelige oppslutningen om 4: 4, føler jeg at jeg skylder alle der ute for å bryte slips – og jeg vil fortsatt gå med SiteGround. Fremfor alt, på slutten av dagen vil en av de mest kritiske funksjonene på nettstedet ditt være hastigheten, og SiteGround har aldri sviktet meg ennå.
Når du har lagt til de andre faktorene, er de bare glasur på kaken.

Siteground

https://www.siteground.com
LES HELT ANMELDELSE
4

Inmotion Hosting

https://www.inmotionhosting.com
LES HELT ANMELDELSE
4

Tilbud for Bitcatcha-lesere

SiteGround: 60% avslag på webhotell (fra $ 3.95 / mo).

Inmotion Hosting: Eksklusiv 50% avslag (fra $ 3,99 / mo).

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map