Anmeldelse: Torguard Torrent VPN and Proxy Service

Torguard er en ekte ‘no logs’ VPN-leverandør basert i USA. De tilbyr både anonym proxy og VPN-tjeneste (selges separat). I motsetning til de fleste andre VPN-er, skreddersydde Torguard sin tjeneste og annonsering spesielt til de strenge personvernbehovene til hyppige bittorrent-brukere.

Torguard: 1. blikk

Torguard gjennomgang: Profilbilde

Tekniske spesifikasjoner

 • Ingen logger. Periode. ()
 • 256-bit AES-kryptering (utmerket)
 • VPN Service eller Torrent Proxy-tjeneste (selges separat)
 • Windows / Mac / Android / iPhone-kompatibel
 • 1Gbps + servere i over 40 land
 • Torrentoptimaliserte servere
 • Stealth VPN-alternativ / servere (komme gjennom brannmurer)

Besøk Torguard (beste tilbud) >>

Torguards beste funksjoner
Her er våre favorittfunksjoner fra Torguard…

Ingen logger
Torguard fører ingen tilknytnings- eller aktivitetslogger. Din torrentaktivitet er praktisk talt ikke sporbar av tredjepart (inkludert Internett-leverandøren din)

Auto Proxy Installer
Torguards anonyme torrent-proxy-tjeneste er et godt alternativ (eller tillegg) til en VPN. En proxy er generelt raskere og billigere enn en VPN mens du fortsatt endrer torrent-IP-adressen din. Ulempen er at du må konfigurere proxy manuelt i torrent-klienten, men Torguard bygde et tilpasset proxy-installasjonsprogram som automatisk vil gjøre all konfigurasjonen for deg,.

Rask hastighet
Torguard har virkelig forbedret servernettet deres det siste året eller to, og de har nå noen av de raskeste hastighetene i bransjen. Rask VPN-hastighet betyr raskere torrenter!

Hvorfor TorGuard er et godt valg for p2p / Bittorrent

Som du kanskje har gjettet fra navnet, Torguard har spesifikt skreddersydd deres anonyme vpn-tjenester til behovene til bittorrent brukere, og gir de kritiske anonymitetsfunksjonene som mange andre vpn-leverandører ikke gjør. Torguard tillater bitter bruk på alle deres internasjonale servere (men ikke på amerikanske servere) og oppbevarer ingen tilkoblingslogger.

Sørg for å lese artikkelen vår om hvorfor du trenger en anonym vpn for bittorrent

Funksjoner som gjør Torguard VPN til et utmerket valg for p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Vennlig på internasjonale servere
 • Ingen tilkoblingslogger (din VPN-bruk forblir anonym)
 • DNS-lekkasjebeskyttelse (sikrer at din sanne IP ikke blir utsatt for sårbarheter i Windows)
 • Sikker OpenVPN-protokoll med kryptering
 • Fornuftig priset
 • Flere Torrentvennlige alternativer (proxy eller vpn)
 • Responsiv kundesupport

For maksimal anonymitet:
Hvis du er ekstremt forsiktig, er et flott alternativ å bruke Torguard proxy-tjenesten og en annen anonym VPN-tjeneste samtidig. Dette alternativet gir maksimal personvern og vil pakke torrent-trafikken din i en kryptert proxy-tunnel som deretter blir pakket inn i en annen kryptert VPN-tunnel fra ikke-tilknyttede leverandører.. Med dette oppsettet er bruk av bitterhet praktisk talt ikke sporbar. For mer info, les vår artikkel Helt anonym Bittorrent i 3 enkle trinn

Torguard-alternativer og priser

Torguard tilbyr to forskjellige alternativer for å anonymisere torrenttrafikken din. Hvis du bare trenger å gjøre din bitorrente bruk anonymt, tilbyr de en Torrent Proxy-tjeneste. Oppsett er enkelt, du konfigurerer bare din bittorrent-klient til å koble til via Torguard Proxy (de har 4 land- og 20 IP-adressealternativer).

Hvis du heller vil holde all din internettaktivitet privat og anonym, tilbyr de Torguard Torrent VPN-tjenesten, som beskytter hele internettforbindelsen. Oppsett er superenkelt, bare last ned desktop VPN-programvaren, så er du i gang.

Torguard-pakker og priser

Torguard Proxy
Kryptering og anonymitet for bittorrent bruk. Kan legges i en annen VPN for maksimal beskyttelse.

Priser:
– $ 5,95 / måned med måned til måned
– $ 3.95 / måned hvis det kjøpes årlig

Torguard VPN Service
Kryptering og anonymitet for hele internettforbindelsen og all internettaktivitet.

Priser:
– $ 9,95 / måned med måned til måned
– $ 4,99 / måned hvis det kjøpes årlig

Begrenset tid opptil 40% avslag på VPN-tjeneste hvis du kjøper det med proxy-tjeneste!

Torguard VPN-programvare

Torguard tilbyr manuelle og automatiske tilkoblingsalternativer. Hvis du trenger å bruke vpn-tjenesten din med en mobil enhet, må du gå den manuelle ruten (men torguard gir enkle installasjonsveiledninger). Hvis du bare bruker Torguard vpn-tjenesten med din stasjonære datamaskin, er alt du trenger å gjøre å laste ned og installere Torguard VPN-klientprogramvaren, oppgi innloggingsinformasjonen din og klikke på koble til!

Torguard programvareoversikt

VPN-klientprogramvaren har et brukervennlig grensesnitt. Du skriver bare inn påloggingsdetaljene, velger en server fra rullegardinlisten og klikker på koble til. Klienten bruker openVPN-protokollen for maksimal sikkerhet.

Hovedklientvinduet viser også VPN-tilkoblingsloggen, slik at teknofiler kan bekrefte hvert trinn i OpenVPN-tilkoblingsprosessen. Din nye VPN IP-adresse vises øverst i loggvinduet

Torguard-programvaren bruker også et hendig fargekodet systemstatusfeltikon som lyser rødt når VPN-en er tilkoblet og rød når den ikke er det, for ekstra visuell bekreftelse

Programvaren har også Integrert DNS-lekkasjebeskyttelse en funksjon som mange andre VPN-er mangler. Dette er en spesiell funksjon som forhindrer at din sanne ip-adresse blir utsatt av sikkerhetsproblemer i Windows. Besøk dnsleaktest.com for mer info.

Bilde

Torguard Anonym VPN: Funksjoner

Torguard har mange funksjoner som vil appellere til sikkerhetsbevisste:

 • 256-bit AES-kryptering via OpenVPN eller L2TP / Ipsec
 • 39+ Globale serverplasseringer
 • Integrert DNS-lekkasjebeskyttelse
 • IPv6 og WebRTC lekkasjebeskyttelse
 • Ingen datalogging / Ingen tilkoblingslogger (helt anonym)
 • 7 dagers 100% pengene-tilbake-garanti


Kryptering: 256-bit AES
Torguard bruker 256-bit AES-kryptering. Dette er en meget sikker cyper og er den samme styrken som den amerikanske regjeringen og militæret bruker til topphemmelig kommunikasjon. Det anses uknuselig av brute force (nøkkel gjetting) angrep.

Kryptering er ekstremt gunstig for nedlasting av torrenter, og forhindrer tredjepart mellom deg og VPN-serveren i å lese trafikken din eller se hvilke nettsteder du besøker / filer du laster ned. Dette betyr at til og med internettleverandøren din ikke har noen kunnskap om din online aktivitet, annet enn at du bruker en VPN.

IP Lekkasjebeskyttelse
Over tid har det blitt avdekket flere svakheter i operativsystemet windows som kan utnyttes for å eksponere din sanne IP-adresse selv når du bruker en VPN. De er: DNS-lekkasjer, IPv6-lekkasjer og WebRTC (Stun) -lekkasjer.

Torguard har tilpasset VPN-programvaren deres for å forhindre alle disse 3 sårbarhetene i IP-lekkasjer, og de er vanligst DNS-lekkasjer. Torguard bruker sine egne private (og ikke-loggførende) DNS-servere for alle DNS- og nettstedoppslag. Dette betyr at det ikke er noen tredjepartsoppføring av nettloggen din, og DNS-forespørslene dine blir ikke dirigert ved en feiltakelse via ISP-ens DNS-servere.

Personvern / VPN-logger

Torguard har offentlig uttalt at de ikke fører logger over noen abonnentaktivitet eller tilkoblingshistorikk.

Dette gjør Torguard til en av de mest anonyme og personvernbevisste VPN-leverandørene i verden. (De fleste VPN-leverandører vil som minimum føre logger over tidligere tilkoblingshistorikk, inkludert IP-adressen du bruker for å koble til nettverket deres). Disse minimale loggene kan fremdeles teoretisk brukes til å spore en torrentnedlasting tilbake til de opprinnelige brukernes IP-adresse.

Med en ikke-loggførende VPN (som torguard) er dette ganske enkelt ikke mulig. Det er ingen oversikt over tidligere IP-adresser du ble tildelt av nettverket deres, så torrentnedlastningene dine vil være praktisk talt ikke sporbare.

Torguard hastighetstest

Generelt sett vil ikke VPN-leverandører som tillater p2p- og torrent-trafikk i sine nettverk være særlig raske. Bittorrent kan være et stort båndbreddsnivå og mange brukere laster ned og frø 24/7 som kan sette belastning på enhver VPN. Til tross for dette, var TorGuards hastigheter ganske raske for bruk av Bittorrent (selv om du vil gjøre HD-videostreaming over nettverket deres, må du bruke en amerikansk server)

Resultatene for hastighetstest:

Torguard hastighetstest: Chicago, USA

Chicago, USAs hastighetstest

Bilde

Rotterdam, Nederland hastighetstest

Torguard Review: Speed ​​test, Canada

Toronto, Canada Speed ​​Test

Torguard UK Speed ​​Test

Storbritannias hastighetstest

Konklusjon:

Hvis grunnen til at du vil ha en VPN- eller Proxy-tjeneste først og fremst er å holde Bittorrent eller p2p, bruker du anonym, Torguard bør være på din liste over VPN-valg. De holder ingen tilkoblingslogger, er p2p-vennlige og bryr seg virkelig om personvernet ditt på nettet. Noen andre gode valg inkluderer: Privat internettilgang og BTGuard

Hvor til neste?

 • Besøk Torguard
 • Gå hjem igjen
 • Les flere anmeldelser

TorGuard
Anmeldt av Best Bittorrent VPN 14. desember 2015
Karakter: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me