Anmeldelse: Torguard Torrent VPN og Proxy Service

Torguard er en ægte ‘no logs’ VPN-udbyder baseret i USA. De tilbyder både anonym proxy- og VPN-service (sælges separat). I modsætning til de fleste andre VPN’er skræddersyede Torguard specifikt deres service og annoncering til de strenge behov for privatliv hos hyppige bittorrentbrugere.

Torguard: 1. kig

Torguard-anmeldelse: Profilbillede

Tekniske specifikationer

 • Ingen logfiler. Periode. ()
 • 256-bit AES-kryptering (fremragende)
 • VPN Service eller Torrent Proxy service (sælges separat)
 • Windows / Mac / Android / iPhone kompatibel
 • 1Gbps + servere i over 40 lande
 • Torrentoptimerede servere
 • Stealth VPN-option / servere (kom igennem firewalls)

Besøg Torguard (bedste tilbud) >>

Torguards bedste funktioner
Her er vores foretrukne Torguard-funktioner…

Ingen logfiler
Torguard opbevarer ingen forbindelses- eller aktivitetslogfiler. Din torrentaktivitet er praktisk talt ikke sporbar af tredjepart (inklusive din internetudbyder)

Auto Proxy-installationsprogram
Torguards anonyme torrent-proxy-service er et godt alternativ (eller tilføjelse) til en VPN. En proxy er generelt hurtigere og billigere end en VPN, mens du stadig ændrer din torrent IP-adresse. Ulempen er, at du er nødt til at konfigurere proxy manuelt i din torrent-klient, men Torguard har bygget et brugerdefineret proxy-installationsprogram, der automatisk gør al konfigurationen for dig,.

Hurtige hastigheder
Torguard har virkelig forbedret deres servernetværk i det sidste år eller to, og de har nu nogle af de hurtigste hastigheder i branchen. Hurtige VPN-hastigheder betyder hurtigere torrenter!

Hvorfor TorGuard er et godt valg til p2p / Bittorrent

Som du måske har gættet fra navnet, Torguard har specifikt skræddersyet deres anonyme vpn-tjenester til behovene hos bittorrent brugere og leveret de kritiske anonymitetsfunktioner, som mange andre vpn-udbydere ikke gør. Torguard tillader bittorrent brug på alle deres internationale servere (men ikke på U.S.-servere) og opbevarer ikke forbindelseslogfiler.

Sørg for at læse vores artikel om, hvorfor du har brug for en anonym vpn til bittorrent

Funktioner, der gør Torguard VPN til et fremragende valg til p2p / Bittorrent

 • Torrent / p2p Venlig på internationale servere
 • Ingen forbindelseslogfiler (din VPN-brug forbliver anonym)
 • DNS-lækagebeskyttelse (sikrer, at din ægte IP ikke udsættes for windows-sårbarheder)
 • Sikker OpenVPN-protokol med kryptering
 • Rimeligt prissat
 • Flere Torrentvenlige indstillinger (proxy eller vpn)
 • Responsiv kundesupport

For maksimal anonymitet:
Hvis du er ekstremt forsigtig, er en god mulighed at bruge Torguard-proxy-tjenesten og en anden anonym VPN-tjeneste samtidig. Denne mulighed giver maksimal privatlivets fred og vil indpakke din torrent-trafik i en krypteret proxytunnel, som derefter vikles ind i en anden krypteret VPN-tunnel fra ikke-relaterede udbydere. Med denne opsætning er bittorrent-brug næsten ikke sporbar. For mere info læse vores artikel Helt anonym bittorrent i 3 nemme trin

Torguard-indstillinger og priser

Torguard tilbyder 2 forskellige muligheder for anonymisering af din torrent-trafik. Hvis du kun behøver at gøre din bittorrent brug anonym, tilbyder de en Torrent Proxy-service. Opsætningen er let, du konfigurerer bare din bittorrent-klient til at oprette forbindelse via Torguard Proxy (de har 4 lande- og 20 IP-adressemuligheder).

Hvis du hellere vil holde al din internetaktivitet privat og anonym, tilbyder de Torguard Torrent VPN-tjenesten, som beskytter din hele internetforbindelse. Opsætning er super let, bare download deres desktop vpn-software, og du er i gang.

Torguard-pakker og priser

Torguard-proxy
Kryptering og anonymitet til bittorrent brug. Kan være lagdelt inde i en anden VPN for maksimal beskyttelse.

Priser:
– $ 5,95 / måned med måned til måned
– $ 3,95 / måned, hvis det købes årligt

Torguard VPN Service
Kryptering og anonymitet for hele din internetforbindelse og al internetaktivitet.

Priser:
– $ 9,95 / måned med måned til måned
– $ 4,99 / måned, hvis det købes årligt

Begrænset tid op til 40% rabat på VPN-tjeneste, hvis det købes med proxy-service!

Torguard VPN-software

Torguard tilbyder manuelle og automatiske tilslutningsmuligheder. Hvis du har brug for din vpn-tjeneste med en mobilenhed, skal du gå den manuelle rute (men torguard giver nemme installationsvejledninger). Hvis du bare bruger din Torguard vpn-tjeneste med din stationære computer, skal du bare hente og installere Torguard VPN-klientsoftwaren, indtaste dine login-oplysninger og klikke på forbindelse!

Oversigt over Torguard-software

Vpn-klientsoftwaren har en hvilken som helst let at bruge interface. Du indtaster bare dine loginoplysninger, vælger en server på rullelisten og klikker på Opret forbindelse. Klienten bruger openVPN-protokollen for maksimal sikkerhed.

Hovedklientvinduet viser også VPN-forbindelsesloggen, så teknofile kan verificere hvert trin i OpenVPN-forbindelsesprocessen. Din nye VPN IP-adresse vises øverst i logvinduet

Torguard-softwaren bruger også et praktisk farvekodet systembakkeikon, der lyser rødt, når VPN’en er tilsluttet og rød, når den ikke er det, for at tilføje visuel bekræftelse

Softwaren har også Integreret DNS-lækagesikring en funktion, som mange andre VPNs mangler. Dette er en speciel funktion, der forhindrer, at din ægte ip-adresse udsættes for windows-sikkerhedssårbarheder. Besøg dnsleaktest.com for mere info.

Billede

Torguard Anonym VPN: Funktioner

Torguard har mange funktioner, der appellerer til sikkerhedsbevidste:

 • 256-bit AES-kryptering via OpenVPN eller L2TP / Ipsec
 • 39+ Globale serverplaceringer
 • Integreret DNS-lækagesikring
 • IPv6 og WebRTC lækebeskyttelse
 • Ingen datalogning / Ingen forbindelseslogfiler (helt anonym)
 • 7 dages 100% tilbagebetalingsgaranti


Kryptering: 256-bit AES
Torguard bruger 256-bit AES-kryptering. Dette er en meget sikker cyper og er den samme styrke, som den amerikanske regering og militær bruger til tophemmelig kommunikation. Det betragtes som ubrydelige af brute force (nøglet gæt) angreb.

Kryptering er yderst fordelagtig til download af torrenter og forhindrer enhver tredjepart mellem dig og VPN-serveren i at læse din trafik eller se, hvilke websteder du besøger / filer, du downloader. Dette betyder, at selv din internetudbyder ikke har nogen viden om din online aktivitet, bortset fra det faktum, at du bruger en VPN.

IP-lækage beskyttelse
Med tiden er der afsløret flere svagheder i Windows-operativsystemet, der kan udnyttes til at eksponere din ægte IP-adresse, selv når du bruger en VPN. De er: DNS-lækager, IPv6-lækager og WebRTC (Stun) lækager.

Torguard har tilpasset deres VPN-software til at forhindre alle 3 af disse IP-lækagesår, hvoraf de mest almindeligt er DNS-lækager. Torguard bruger deres egne private (og ikke-loggende) DNS-servere til alle DNS- og webstedsopslag. Dette betyder, at der ikke er nogen tredjepartsrekord for din webhistorik, og dine DNS-anmodninger dirigeres ikke ved en fejltagelse via din ISP’s DNS-servere.

Privatliv / VPN-logfiler

Torguard har offentliggjort, at de ikke fører logfiler over nogen abonnentaktivitet eller forbindelseshistorik.

Dette gør Torguard til en af ​​de mest anonyme og fortrolige VPN-udbydere i verden. (De fleste VPN-udbydere fører som minimum logfiler over din tidligere forbindelseshistorie, inklusive den IP-adresse, du bruger til at oprette forbindelse til deres netværk). Disse minimale logfiler kan stadig teoretisk bruges til at spore en torrent-download tilbage til de originale brugers IP-adresse.

Med en ikke-logging VPN (som torguard) er dette simpelthen ikke muligt. Der er ingen registrering af tidligere IP-adresser, du blev tildelt af deres netværk, så dine torrent-downloads vil være praktisk talt ikke sporbare.

Torguard hastighedstest

Generelt vil VPN-udbydere, der tillader p2p- og torrent-trafik på deres netværk, ikke være særlig hurtig. Bittorrent kan være et kæmpe båndbredde og mange brugere henter og frø 24/7, hvilket kan lægge belastning på enhver VPN. På trods af dette var TorGuards hastigheder meget hurtige til Bittorrent-brug (selvom du vil bruge HD-videostreaming over deres netværk, skal du bruge en amerikansk server)

Resultater af hastighedstest:

Torguard-hastighedstest: Chicago, USA

Chicago, USA Speed ​​Test

Billede

Rotterdam, Holland Speed ​​Test

Torguard-gennemgang: Hastighedstest, Canada

Toronto, Canada hastighedstest

Torguard UK-hastighedstest

UK hastighedstest

Konklusion:

Hvis grunden til, at du ønsker en VPN- eller Proxy-service, primært er at holde din Bittorrent eller p2p, skal du bruge anonym, Torguard skal være på din kortliste over VPN-valg. De holder ingen forbindelseslogfiler, er p2p venlige og holder virkelig om dit privatliv online. Nogle andre gode valg inkluderer: Privat internetadgang og BTGuard

Hvor skal man næste?

 • Besøg Torguard
 • Tag hjem igen
 • Læs flere anmeldelser

TorGuard
Bedømt af Best Bittorrent VPN den 14. december 2015
Bedømmelse: 4.8

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me