Sådan bruges privat internetadgang til Torrents

Privat internetadgang er en af ​​(hvis ikke de mest) populære VPN-tjenester i verden, og et af de bedste valg for bittorrent-brugere, der ønsker at gøre deres downloads anonymt.

PIA er en af ​​de mest overkommelige, torrent-venlige og sikkerhedsbevidste VPN’er i verden. Derfor udnævnte vi dem til vores top torrent VPN i 2015, og hvorfor de også topper vores liste over de mest torrent-venlige VPN’er i verden (med en perfekt score på 10).

Det bedste af alt er, at et abonnement på Privat internetadgang inkluderer både VPN og ikke-logger SOCKS-proxyservice. De er en af ​​kun en håndfuld virksomheder, der inkluderer begge dele. Som du vil se, vil muligheden for at bruge en VPN og / eller en proxy til dine torrents give dig masser af fleksibilitet i, hvordan du downloader torrents anonymt.

Denne guide viser dig trin for trin, hvordan du skjuler din torrent IP-adresse, krypterer dine torrents og skjuler din downloadhistorik ved hjælp af Privat internetadgang. Lad os komme igang…

Contents

Artikelafsnit (Spring over)

Her er de emner, vi dækker i denne vejledning. Klik på linkene nedenfor for at springe videre, hvis du kun er interesseret i et par emner og ikke behøver at læse det hele.

Generelle afsnit:

 1. Introduktion til privat internetadgang
 2. 2 metoder til anonyme torrenter (proxy vs. VPN)
 3. Sådan bruges PIA som VPN til torrents
 4. Sådan får du dit login / adgangskode til PIAs proxyserver (krævet til proxyopsætning)

Proxy-indstillinger:

 • uTorrent-indstillinger for PIA
 • Vuze-indstillinger til PIA
 • Deluge-indstillinger for PIA
 • QBittorrent-indstillinger til PIA
 • Sådan bruges VPN + Proxy samtidig

Privat internetadgang: Hurtigt kig / funktioner / priser

Billede

Funktioner:
Ingen aktivitetslogfiler. Ingen metadata. Periode.
256-bit AES-kryptering (industristandard)
Styring af krypteringsstyrke / algoritme
Torrentvenlig
SOCKS5-proxy inkluderet (bonus!)
Portvideresendelse
NAT Firewall
7-dages 100% refusion garanti
Læs vores fulde PIA-anmeldelse

Prisfastsættelse
$ 6,96 / måned
Bedste tilbud: $ 3.33 / måned (1 år)

Få privat internetadgang »

Privat internetadgang er den mest populære VPN-service blandt besøgende på dette websted. Vi betragter deres kombination af pris / sikkerhed / funktioner næsten uovervindelig.

Når folk er på udkig efter deres første VPN, anbefaler jeg generelt, at alle prøver PIA først (da det vil spare dig $$ vs konkurrencen) og opgradere senere, hvis nødvendigt.

Her er grunden til at PIA konsekvent har toppet vores liste over anbefalede VPN’er:

Logningspolitik: PIA er baseret i USA, som ikke har krav til dataopbevaring for VPN-tjenester. PIA overvåger eller logger ikke din VPN-aktivitet, web eller downloadhistorik.

Desuden er de en af ​​de få VPN’er, der ikke opbevarer metadata / forbindelseslogfiler. Dette giver brugerne det største niveau af anonymitet (som vi elsker).

Torrentvenlighed: PIA er ekstremt torrentvenlig og begrænser ikke torrents til specifikke servere eller placeringer. Faktisk har de en utrolig unik løsning til omdirigering af torrentaktivitet til mere torrentvenlige lande.

Sikkerhed / Software: PIAs software er let at bruge, tilbyder 256-bit kryptering (samme styrke som top-hemmelig amerikansk militær kommunikation) og giver brugerne brugerdefineret kontrol over den type kryptering og nøglestyrke, der bruges (hvis du vil have hurtigere hastigheder / mindre kryptering)

To måder at bruge PIA til torrents (Proxy / VPN)

Hvert abonnement på privat internetadgang inkluderer både VPN-service og anonym SOCKS-proxy-service. Dette giver dig en masse fleksibilitet i, hvordan du vælger at anonymisere dine torrent-downloads.

Bedst af alt, da PIA tillader 5 samtidige forbindelser, kan du bruge både VPN + Proxy samtidig med nogle alvorlige fordele.

For detaljeret analyse skal du læse vores guide til valg af en VPN vs. Proxy til torrents.

Her er dog en hurtig oversigt…

Brug kun en proxy
Normalt hurtigere end at bruge en VPN, men din eneste krypteringsindstilling er at bruge din torrentklients indbyggede kryptering. Dette kan være et problem, hvis din internetudbyder throttles eller blokerer for dine torrents.

Med en proxy vil din torrent IP-adresse være anderledes end din webbrowser IP (som vi kan lide).

Brug kun en VPN
En VPN giver dig ekstremt stærk kryptering (forhindr throttling / overvågning af din internetudbyder) og giver dig flere server / land placeringer. Overførsler kan være langsommere. Din torrent-IP-adresse vil være den samme som din browser-IP.

Brug af en VPN + Proxy sammen
Efter min mening er dette det bedste fra begge verdener. Du får ekstremt stærk kryptering, et dobbelt lag anonymitet (din IP ændres to gange), og din torrent IP-adresse er stadig anderledes end din webbrowser IP.

Optimalt ville du bruge 1 firma som en VPN-tjeneste og en anden til din anonyme SOCKS-proxy-tjeneste, men langt de fleste brugere vil være glade for at bruge PIA til begge (og gemme en masse $$$ i processen). Hvis du tror, ​​du muligvis vil have en separat torrent-proxyudbyder, anbefaler vi at du bruger Torguard eller BTGuard (og bruger PIA som din VPN).

Brug af PRivate INternet Access VPN For Torrents

Dette er den nemmeste mulighed, fordi du ikke behøver at ændre nogen indstillinger i din torrent-klient (uTorrent, Vuze osv.).

Der kræves kun 6 trin:

 1. Tilmeld dig privat internetadgang
 2. Download PIAs desktop VPN-software (Windows / Mac tilgængelig)
 3. Log ind på VPN ved hjælp af dit brugernavn / adgangskode (mailet til dig, når du tilmelder dig)
 4. Opret forbindelse til en VPN-server (vi anbefaler Holland, Schweiz, Canada)
 5. Aktivér PIA’s ‘Kill-switch’ (valgfri, men anbefales)
 6. Start din favorit torrentklient

Det er det! Dine torrents er nu krypteret, og din ægte IP-adresse vil blive skjult for dine torrent-kammerater.

Sådan tilmelder du dig PIA

Tilmelding til privat internetadgang er hurtig og nem. Du kan bogstaveligt tilmelde dig, betale, downloade og oprette forbindelse til deres VPN på under 5 minutter. De kræver meget lidt information for at oprette en konto.

Du mangler:

 1. En e-mail-adresse (for at modtage dine loginoplysninger)
 2. En betalingsform (Kreditkort, Paypal og anonyme Bitcoin-betalinger accepteret)
 3. Hvis du betaler med kreditkort, kræves også dine faktureringsoplysninger

PIA giver dig endda mulighed for at bruge resterende gavekort fra populære detailhandlere til at betale anonymt, hvis bitcoin er lidt for forvirrende. Helt ærligt burde de fleste brugere være i orden at vælge bekvemmeligheden ved PayPal-betalinger.

Når du tilmelder dig og betaler, vil PIA straks sende dig en e-mail med dine loginoplysninger og et downloadlink til deres software (så sørg for at bruge en gyldig e-mail-adresse).

Indstillinger for softwaresikkerhed

Vores anbefalede indstillinger ser sådan ud (Klik på knappen ‘avanceret’, når du åbner softwaren for at få adgang til denne menu).

Avancerede indstillinger for privat internetadgang

Menuen Avancerede indstillinger

Bemærk: Valgmulighederne autologin / autoconnect er helt op til dig.

Indstillingerne:
Forbindelsestype – UDP (dette skulle give dig de hurtigste hastigheder)
VPN Kill Switch – Dette vil dræbe din internetforbindelse, hvis VPN mislykkes (forhindre din IP i at lække)
DNS-lækage beskyttelse – Gør kun din computer til brugere PIA’s DNS-servere (skjul webhistorik fra Internetudbyder)
IPv6 lækage beskyttelse – Valgfrit, men forhindrer IP-lækager via den nye IPv6-protokol

Kontroller dit opsætning og fejlfinding af problemer

Det er vigtigt at kontrollere din torrent IP-adresse for at sikre dig, at alt fungerer som forventet. Vi skrev en komplet guide til bekræftelse af din torrent-IP-adresseændring.

Hvis hastighederne er WAY langsommere end forventet (som under 500 kbps), skal du aktivere kort til automatisk port i forbindelsesindstillinger / indstillingsmenuen på din torrentklient. Se efter en mulighed, der siger ‘UPnP’ eller ‘NAT-PMP‘og marker afkrydsningsfeltet. Dette vil sikre dig, at dine torrentpakker videresendes korrekt gennem din router og ikke går tabt / blokeret.

Her finder du det i uTorrent: Muligheder > Indstillinger > Forbindelse

uTorrent kort til kortport

uTorrent Port Mapping Settings

Det er det, dine torrents skal nu krypteres og anonymiseres. Du kan valgfrit også tilføje en proxy-forbindelse (på samme tid som VPN) til forbedret privatliv, eller hvis du foretrækker, at din torrent-IP-adresse er forskellig fra din webbrowser IP.

Sådan får du login / adgangskode til PIA’s proxy (SKAL IKKE springe over)

Hvert PIA-abonnement har adgang til deres SOCKS5-ikke-loggings-proxyserver i Holland. Det er ret hurtigt og er perfekt til brug med din foretrukne torrent-software.

Bemærk: Gå ikke over dette 1. trin, som er at generere et login / adgangskode-combo til proxy. Det er anderledes end dine VPN-loginoplysninger.

Okay, lad os gå videre og generere et brugernavn / adgangskode til proxyserveren

Sådan får du dit proxy-login / password-combo

For at generere dit brugernavn / adgangskode for at få adgang til proxyserveren, skal du logge ind på dit kontopanel på deres websted.

Rul derefter ned, indtil du ser dette afsnit:

Sådan får du PIA-proxyadgangskode

Opret en proxy-login / adgangskode i dit kontopanel

Klik derefter blot på knappen “Forny brugernavn og adgangskode”. Lad vinduet være åbent, så du nemt kan kopiere / indsætte dit brugernavn / adgangskode, når vi bruger dem i en smule.

Infoen du har brug for for at opsætte PIA’s Proxy

Nu hvor du har dit brugernavn / adgangskode (fra trinnet ovenfor) er der kun et par flere oplysninger, du har brug for for at bruge PIAs SOCKS5-proxyserver med enhver større torrent-software. Du kan endda bruge det med Flud (hvis du er på Android).

Brugernavn: (fra forrige trin)
Adgangskode: (fra forrige trin)
Serverværtsnavn / -adresse: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Havn: 1080

Nogle vigtige bemærkninger:
Hvis du kun bruger proxy (uden VPN), kan du muligvis aktivere kryptering i din torrent-klient. Dette vil reducere dit antal tilgængelige peers, men vil også forhindre din internetudbyder i at trottre dine torrents eller se, hvad du downloader.

For mere information om brug af indbygget torrentkryptering, læse vores torrentkrypteringsguide.

I de følgende afsnit viser vi dig, hvordan du installerer disse proxyindstillinger i din foretrukne torrent-software. Hver torrentklient har sin egen sektion (generelt sorteret i rækkefølge efter popularitet).

uTorrent-indstillinger (PIA-proxy)

For at få adgang til proxyindstillingerne i uTorrent skal du gå til:
Muligheder > Indstillinger > Forbindelse (faner til venstre)

Indtast nedenstående oplysninger i de relevante felter som vist:

Type: Socks5
Proxy: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Havn: 1080
Brugernavn: brugernavn genereret i forrige trin
Adgangskode: adgangskode genereret i forrige trin

og sørg for at markere alle 6 felter markeret med en grøn prik for at forhindre lækkende identificerende information via utorrent.

uTorrent-proxyindstillinger til privat internetadgang

uTorrent-proxyindstillinger til PIA

Dernæst har du muligheden for at tilføje kryptering. Hvis du ikke bruger en VPN, hjælper dette trin med at forhindre ISP-throttling / -overvågning, men kan reducere dit antal tilgængelige peers. Læs vores torrentkrypteringsguide for detaljerede oplysninger.

uTorrent-krypteringsindstillinger

Gå til Menu > Muligheder > Indstillinger > BitTorrent, og få dine indstillinger til at se sådan ud:

uTorrent-tvungen kryptering (PIA Proxy)

‘Tvungen kryptering’ -tilstand (Hjælp med at forhindre throttling)

uTorrents indbyggede kryptering er bedre, end intet kan hjælpe, hvis din internetudbyder throttler / bremser torrent-downloads. Vores Torrent-krypteringsvejledning har en fuld forklaring af, hvordan du krypterer dine torrents effektivt.

Vuze Proxy-indstillinger (til privat internetadgang)

Gå til Vuze-proxyindstillinger…
Menu > Værktøj > Muligheder > Forbindelse (fane til venstre) > Proxy
Bemærk – du skal være i avanceret brugermode for at redigere proxyindstillingerne. Gå til Indstillinger > Brugertilstand til at skifte

Brug nedenstående indstillinger sammen med brugernavnet / adgangskoden til den proxyserver, du allerede har genereret, så dine indstillinger matcher nedenstående billede. Sørg for at markere alle de samme felter.

Indstillinger:
Vært: proxy-nl.privateinternetaccess.com
Havn: 1080
Brugernavn: (dit brugernavn)
Adgangskode: (dit kodeord)
Strømper version: V5

Når du indtaster dit brugernavn / adgangskode i det relevante felt, skal dine indstillinger se nøjagtigt sådan ud. Klik derefter på knappen ‘TEST SOCKS’ for at bekræfte, at opsætningen fungerer.

Vuze proxyindstillinger til privat internetadgang

Vuze proxyindstillinger til privat internetadgang

Vuze krypteringsindstillinger

Hvis du kun bruger proxy og ikke en VPN på samme tid, anbefales det, at du bruger Vuze’s protokolkryptering for at forhindre din internetudbyder i at throttle eller læse dine torrent-downloads. For at få en fuldstændig forklaring af torrentkryptering og dets fordele, skal du læse vores Torrentkrypteringsvejledning.

Gå til for at få adgang til krypteringsindstillingerne i Vuze Menu > Værktøj > Muligheder > Forbindelse > Transportkryptering

For ‘tvungen’ kryptering (hvilket betyder, at ingen usikre forbindelser er tilladt) skal du ændre dine indstillinger for at matche dem nedenfor og fjerne markeringen i alle felterne:

Vuze-kryptering

Vuze ‘tvungen’ krypteringsindstillinger

relaterede artikler

Her er nogle flere guider, som du finder meget nyttigt, hvis Vuze er din valgte torrentklient:

 • Sådan kontrolleres din torrent-IP – Brug denne vejledning til at kontrollere, at dine proxyindstillinger skjuler din IP som forventet
 • Sådan bruges Vuze anonymt – Proxy + VPN opsætningsinstruktioner for vuze.

Deluge Proxy-indstillinger

Gå først til til at bruge PIA’s proxy-server med Deluge Redigere > Indstillinger > Proxy (fra kategorierne til venstre)

Deluge kræver, at du manuelt konfigurerer proxyindstillingerne for hver tjeneste individuelt. Vi bruger nøjagtigt de samme proxyindstillinger for hver, men du skal indtaste dem 1 efter 1.

De 4 tjenester er: Peers, Web Seed, Trackers, DHT.

Her er de indstillinger, du vil indtaste for hver:

 • Type: Sokker V5 W / Auth
 • Brugernavn: Dit brugernavn
 • Adgangskode: Dit kodeord
 • Vært: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Havn: 1080

når du er færdig skal det se sådan ud:

Billede

Deluge krypteringsindstillinger

Hvis du ikke bruger en VPN, kan du bruge Deluge’s indbyggede kryptering (læs vores fulde krypteringsguide)

Gå til krypteringsindstillingerne Netværk (kategori) i Indstillinger (menu)

Skift dine indstillinger for at matche disse (tillader kun fuldt krypterede overførsler)

 • Indgående: Tvunget
 • Udgående: Tvunget
 • Krypteringsniveau: Fuld stream
 • Krypter hele strømmen: Kontrolleret

Deluge tvungen krypteringsindstillinger

Deluge ‘tvang’ i fuld stream kryptering

Andre nyttige guider

Sørg for at tjekke vores andre guider for at få mest muligt ud af Deluge. Du vil bestemt tjekke din torrent IP-adresse for at bekræfte, at proxyopsætningen fungerer.

 • Sådan kontrolleres Deluge’s IP-adresse – Kontroller, at din proxyopsætning fungerer som forventet for at skjule din IP-adresse
 • Deluge Anonymity Guide – Sådan bruges Deluge med en proxy og / eller VPN for optimalt privatliv

QBittorrent-proxyindstillinger (til privat internetadgang)

For at bruge PIA’s proxy-service med QBittorrent, match de relevante indstillinger nedenfor til felterne i QBittorrents indstillingsmenu som vist nedenfor. For at få adgang til proxyindstillingerne skal du gå til: Værktøj > Muligheder > Forbindelse

Indstillinger

 • Type: Socks5
 • Vært: proxy-nl.privateinternetaccess.com
 • Havn: 1080
 • Brugernavn: genereret i PIA-kontoens kontrolpanel i forrige trin
 • Adgangskode: genereret i kontoens kontrolpanel

Billede

Valgfri kryptering til QBittorrent

Hvis du IKKE bruger en VPN + Proxy sammen, anbefales det, at du bruger QBittorrents indbyggede kryptering, hvis dine hastigheder er langsommere end forventet. Dette skyldes, at langsomme hastigheder ofte er resultatet af, at din internetudbyder blokerer eller bremser (bremser) almindelige bittorrent-porte.

Læs vores Torrent-krypteringsguide for detaljerede oplysninger om, hvordan / hvornår / hvorfor du skal kryptere dine torrents. Eller bare match dine QBittorrent-indstillinger, så de matcher nedenstående:

Under Værktøj > Muligheder > bittorrent
Skift rullemenuen ‘Krypteringstilstand’ til ‘Kræv kryptering’

QBittorrent-krypteringsindstillinger

Sådan aktiveres kryptering i QBittorrent

Andre nyttige guider

Du vil tjekke din deluge IP-adresse for at kontrollere, at din proxyopsætning fungerer korrekt (og ikke lækker din rigtige IP-adresse. Vi har også en komplet guide til deluge anonymitet.

 • Sådan kontrolleres din torrent IP-adresse
 • Sådan bruges Deluge anonymt – VPN / Proxy / krypteringsindstillinger for Deluge.

Sådan bruges PIA VPN & Proxy sammen

PIA-abonnenter kan vælge at bruge Privat Internet Access VPN og Proxy-service på samme tid til at downloade torrenter anonymt. Dette er muligvis den bedste mulighed for mange brugere og har flere fordele:

 • Dine torrents bliver krypteret med ekstremt stærk 256-bit kryptering
 • Din torrent IP-adresse vil være anderledes end din webbrowser IP-adresse
 • Både din browser og torrent IP vil være anderledes end din rigtige IP-adresse (som forbliver skjult)
 • Brug af VPN + Proxy sammen kan være hurtigere end VPN alene (anekdotisk bevis)
 • en SOCKS-proxy kan muligvis forhindre IP-lækager bedre end en VPN kill-switch alene

Sådan konfigureres det

Trin 1 – Følg PIA-proxyopsætningsguiden i denne artikel for at installere de korrekte proxyindstillinger i din foretrukne torrent-software.
Trin 2 – Den ene proxyindstillinger er konfigureret og testet, der er ingen særlige indstillinger krævet til VPN

Sådan bruges PIA VPN / Proxy sammen

Der er kun en vigtig regel at følge her:
Sørg for, at du opretter forbindelse til VPN-serveren, før du åbner din torrent-klient!

Hvis du først åbner torrentsoftwaren, kan det forårsage en proxyfejl, når din underliggende IP-adresse skifter, når du til sidst opretter forbindelse til VPN. Dette vil ofte medføre, at proxyserveren kobler fra og blokerer dig for fremtidige forbindelser i en kort periode.

Hvis du gør dette ved en fejltagelse, skal du blot lukke din torrent-software, vente et par minutter, oprette forbindelse igen til VPN og derefter åbne din torrent-software som normalt.

Andre nyttige guider / artikler

Tak, fordi du læser vores guide til brug af PIA til torrents. Vi håber, at du fandt meget hjælpsom (del det venligst med en ven, hvis du gjorde det!)

Her er nogle andre nyttige guider, der hjælper med at gøre dine torrents så sikre og anonyme som muligt.

Populære guider

VPN-Kill-switch (hvorfor det er vigtigt for sikre torrenter)
Sådan bruges uTorrent anonymt
Sådan bruges Vuze anonymt
Sådan bruges QBittorrent anonymt
hvordan & hvorfor kryptere dine torrent-downloads

Andre artikler og anmeldelser

Proxy vs. VPN (til torrentbrugere)
SOCKS vs. HTTP-proxies (en er langt overlegen)
Gratis VPN’er, og hvorfor de ikke er gode til torrenter
Anmeldelse af privat internetadgang
PIA vs. Torguard

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  IPVanish Review: 5 fordeler og 4 ulemper ved å bruke IPVanish VPN