VyprVPN

VyprVPN

https://www.vyprvpn.com/

tl; dr

VyprVPN ejes af udviklere Golden Frog, der er stærke fortalere for privatlivets fred & sikkerhed for forbrugerne. Denne VPN-service har været på markedet i mere end to årtier nu og er et klart anerkendt brand. Imidlertid rejser dens resultater spørgsmål om, hvorvidt det har fået det nødvendige fokus på infrastruktur, den har brug for.

VyprVPN anmeldelse: 6 fordele & 3 Ulemper ved at bruge VyprVPN

VyprVPN har været på markedet i en betydelig mængde tid nu. Det hører til et firma kaldet Golden Frog, en schweizisk-baseret udvikler, der ser ud til at være helt fokuseret på privatlivets fred & sikkerhedsmarked – VPN inkluderet.

Indtil videre lyder det helt normalt. Der er dog en interessant vri på Golden Frogs baggrund. Tilsyneladende opdagede dets grundlæggere, at NSA foretog skjult overvågning på AT&T-netværk. Da myndighederne blev opmærksom på dette, blev det ignoreret. Hændelsen var ikke desto mindre interessant (læs mere om værelse 641a).

På grund af dette besluttede grundlæggere af Golden Frog at gå ud på en mission for at hjælpe med at beskytte internetbrugere. Virksomheden blev etableret i Schweiz i 1994 og har været i fuld fart siden da.

På dette tidspunkt er VyprVPN en af ​​de kerneprogrammer, der er bygget og vedligeholdt af Golden Frog, som er offentligt tilgængelig.

Bemærk

Der er to hovedvarianter af VyprVPN, og vi vil se nærmere på forbrugerversionen (den anden er mere tilpasset forretningsbrugere).

6 ting, vi kan lide ved VyprVPN

1. Stærk sikkerhed & Privatliv!

1.1 Solid ingen loggeringspolitik

No-Logging-politikken er måske det mest vigtige dokument, som en VPN-tjenesteudbyder skal have i sin beholdning. Dette er dybest set den forsikring, en VPN giver sine brugere om deres håndtering af brugerens data og privatliv.

I modsætning til nogle tjenesteudbydere har VyprVPN deres No-Logging-politik tydeligt udtrykt i sort / hvid på deres hjemmeside. Det er heller ikke en alt for lang teknisk beskrivelse, men noget enhver sandsynligvis kunne læse og forstå.

Kernen i det er; ”Vi logger ikke oplysninger, der kan bruges til at identificere dig, og vi opbevarer heller ingen oplysninger, der opstår fra din forbindelse, efter at du er logget af”.

1.2 Ingen DNS & WebRTC-lækager

DNS-lækagetesten er meget ligetil og alligevel nødvendig. Alt, hvad det er, er at sikre, at din rigtige DNS ikke kompromitteres. Besøg på et websted som DNS Leak Test kan hjælpe dig med at sikre disse oplysninger hurtigt og gratis.

vyprvpn tilsluttet via singapore server

Forbindelse til en Singapore VyprVPN-server viste en nul lækage DNS.

På lignende måde bekræftede vores WebRTC-test også, at VyprVPN var sikker at bruge. Der er normalt meget mere information i WebRTC-test, så bare hold øje med flagstegn fra dit oprindelsesland for at sikre, at de ikke dukker op hvor som helst på listen.

1.3 Tilbyder forbedret beskyttelse

I lighed med mange andre gode VPN’er har VyprVPN sit eget sikre DNS-system, der forudsigeligt kaldes VyprDNS. Det blev udviklet og sat op fra bunden af ​​Golden Frog. VyprDNS var designet til at være et ‘nul viden’ system, hvilket betyder at det sikrer dig privatliv.

vyprvpn-forbindelsen er sikret

VyprDNS er et privat, sikkert DNS-system til VyprVPN-brugere.

Det anvendte DNS-system hjælper også med at omgå censur, som i mange lande implementeres på ISP-niveau. VyprDNS er privat og ikke åben for offentligheden – den kan kun bruges af VyprVPN-brugere.

1.4 Selv ejet & Opererede servere

Én ting, der får VyprVPN til at skille sig ud blandt andre er, at den hævder at “ejer, konstruerer og administrerer vores [sic] VPN-servere”. Dette betyder, at selvom de muligvis lejer plads og båndbredde fra datacentre over hele verden, er integriteten af ​​deres VPN-system høj.

Selvom dette kan virke som et sundt skridt at gøre i betragtning af den industrisektor, de er i, går ikke alle VPN-udbydere i denne længde. Faktisk er det kendt, at nogle arbejdede med tredjepartsudbydere før og forsøgte at ændre skylden, da sikkerhed på en eller anden måde kompromitteres.

1.5 Proprietær kamæleonprotokol

Der er ikke mange VPN-tjenesteudbydere, der kommer med deres egne sikre protokoller af en god grund. Det er utroligt vanskeligt, og ressourcerne, de ville have til at lægge i det, ville være enorme. Det er meget tid og penge ikke kun på R&D men endda for at opretholde det.

vyprvpn kamæleon-protokol gør vpn-forbindelse ikke genkendelig

Hvad VyprVPN har gjort med deres Chameleon-protokol er bare at tilføje lidt spin. Det er afhængig af OpenVPN 256-bit kryptering som base, men krypterer pakkerne før transmission, så de er sværere for VPN-sniffere at genkende.

Ifølge Golden Frog gør dette Chameleon meget bedre til brug i lande, der vides at være ekstremt VPN-uvenlige, såsom Kina, Rusland eller Iran.

1.6 Leveres med avanceret Kill-switch

Næsten uden fiasko vil VPN’er omfatte en kill switch med deres applikationer. Dræbskontakten er noget, der kan blokere data fra at komme ind eller gå ud af din enhed, hvis VPN-tunnelen på en eller anden måde er nede, f.eks. I tilfælde af et serviceafbrud eller mistet forbindelse.

Mens kill-switches for det meste findes på applikations- og systemniveau, er VyprVPN gået et skridt videre og inkluderet et kill på LAN-niveau også. Dette gør det muligt at blokere alt inklusive LAN-trafik, hvis der er et problem med VPN-forbindelsen.

1.7 Baseret i Schweiz

VyprVPN er integreret i Schweiz, hvilket er en god nyhed for sine brugere overalt. Den schweiziske regering er kendt for at have nogle af de bedste privatlivsregler i verden (kan du huske det store schweiziske banksystem?).

Dette betyder, at ikke kun VyprVPN er fri til at beskytte dit privatliv, men i mange tilfælde er det faktisk påkrævet at gøre det efter schweizisk lov! For en VPN-tjenesteudbyder er der ikke noget sødere miljø.

2. God til at fjerne blokering af tjenester & steder!

2.1 Arbejder med centrale Netflix-regioner

Fordi jeg er en massiv Netflix-svin (både til arbejde og personligt), er en af ​​de vigtigste ting ved mig om en VPN deres evne til at omgå Netflix ‘modvilje mod VPN’er. Som mange af jer måske ved, låser Netflix og nogle andre streamingtjenester indhold ud fra geografisk placering.

Det er ikke en bestemt massiv bedrageri, men blot den måde, licenser fungerer på. Desværre opkræver de alle det samme beløb (omtrent). Til det føler jeg, at vi skulle få lige mange godbidder, og derfor er mit fokus på VPN til Netflix.

vyprvpn giver dig adgang til netflix uanset regioner

Den gode nyhed her er, at Netflix USA arbejder med VyprVPN, og jeg kunne streame Netflix amerikansk indhold. Der er dog et par advarsler til dette – et, som jeg vil diskutere senere i afsnittet om hastighed.

Desværre, selvom Netflix US har et væld af indhold (mere end andre steder i verden), har det ikke ALT Netflix-indhold. For eksempel ønskede jeg at se “Ronny Chieng – International Student”, og det var kun tilgængeligt i Australien.

Jeg kunne ikke komme forbi den australske regionblok med Netflix, uanset hvilke VyprVPN-servere jeg brugte. Det var frustrerende og irriterende. Endnu en gang er situationen ikke en, der sandsynligvis vil gentage sig igen, da det meste af tiden vil blive brugt på Netflix til amerikansk indhold.

Når jeg talte med kundeservice, blev jeg informeret om, at VyprVPN i øjeblikket kun fungerer med et begrænset antal Netflix-regioner, herunder Canada, Tyskland, Storbritannien og USA..

2.2 BBC iPlayer fungerer også med VyprVPN

Selvom det ikke er meget velkendt uden for England, har BBC en gratis streamingtjeneste tilgængelig. Du skal dog tilmelde dig det (bare forfalsk en britisk adresse) og så kan du se gratis.

stream BBC iPlayer gratis med VyprVPN

Stream iBBC flyder gratis med VyprVPN.

Fangsten er, at du har brug for en VPN, der faktisk har en server i England, eller den vil ikke fungere. VyprVPN gør jobbet, og jeg har ikke haft problemer med iPlayer indtil videre.

3. VyprVPN-app er nem at bruge!

VyprVPN Windows-appen er meget let at installere og en leg at bruge. Den kører ligesom enhver anden Windows-app og fungerer problemfrit i miljøet.

3.1 Strømlinet design

Når appen startes, viser appens hovedskærm din reelle placering såvel som din forbindelsesstatus til tjenesten. Der er også en bjælke, der viser dig den sidste placering, du har oprettet forbindelse til. Hvis du starter den første gang, bliver den erstattet af en “Hurtigste server” -knap.

vyprvpn windows app er fantastisk

Forskellige skærmbilleder af VyprVPN Windows-appen.

Appen er enkeltskærm, hvilket betyder, at den lille bit skærmplads, den optager, når den er forstørret, er alt hvad du vil se. Hvis du klikker på faner eller indstillingsmenuer, flyttes du simpelthen til de områder, der bruger den samme appgrænseflade.

3.2 Multi-platform tilgængelig

Med hvert VyprVPN-abonnement kan du oprette forbindelse til op til fem enheder samtidigt. De har også forskellige måder, du kan forbinde dine enheder på, afhængigt af hvad du bruger. De fleste husstande i dag vil have en række enheder, der kører på et hvilket som helst tidspunkt.

For eksempel er der apps til mainstream Windows- og Linux-enheder sammen med mobile platforme som iOS og Android. VyprVPN er også tilgængelig til Android-baserede tv’er og nogle routere.

En ting at bemærke er dog, at VyprVPN ikke ser ud til at have dedikeret support til meget specialiserede applikationer som Kodi og Roku eller endda Firestick. Dette er noget, du måske gerne vil være opmærksom på, før du tilmelder dig dem.

4. Tilbyder omfattende kundesupport!

At komme i kontakt med VyprVPN kundesupport er let takket være deres dedikerede live supportteam. Jeg sendte dem en forespørgsel og blev svaret næsten med det samme (inden for 10 sekunder). Så vidt kundesupport går, er det top-of-the-line.

vyprvpn kundesupport er let og hurtigt

VyprVPN kundeservice var hurtig & effektiv.

Jeg fandt, at deres meget høflige kundesupportagent også var vidende i hans håndværk og kunne tilbyde nyttige links, hvor det var nødvendigt. Han var i stand til hurtigt at pege mig i den rigtige retning for spørgsmål, der havde brug for mere omfattende svar.

Det bringer mig til det næste punkt, som er deres vidensbase. VyprVPN har et temmelig anstændigt bibliotek med hjælp til dem, der ikke kan lide livehjælp. Artiklerne her er godt kuraterede, aktuelle og omfattende.

5. Torrenting er tilladt!

P2P fungerer fint med VyprVPN, selvom du skal huske på, at hastighederne generelt vil være begrænset af VPN-serveren. Normalt er det fint, men hvis du læser min sektion om hastighed nedenfor, vil du indse, at torrenting overhovedet kan være et problem på grund af manglende hastighed hos denne udbyder.

P2P fungerer fint med VyprVPN

Strømmene var imidlertid ensartede og opførte sig normalt. Faktisk observerede jeg, at forbindelser blev ret hurtigere afhentet end normalt for næsten alle torrenter. I modsætning til nogle udbydere, begrænser VyprVPN dig ikke til specifikke servere til torrenting.

6. 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Jeg kan godt lide tjenester, der tilbyder tilbagebetalingsgarantier. Det viser, at de er tillidsfulde i deres tjeneste, at selv med en afdragsfri periode vil købere forblive. VyprVPN tilbyder alle brugere en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Tro mig, det er mere end nok for at sikre dig, at den service, du er på, passer til dig – så længe du aktivt bruger den. For alle, der ønsker en VPN, anbefaler jeg, at du lader den være tændt efter at have købt den, da det er den hurtigste måde, du kan se, om det er rigtigt for dig.

Ved at gøre det, vil du være i stand til at opleve det på fuld tid, og små mangler vil til sidst komme på lyset før end senere. Derefter kan du beslutte, om du kan leve med disse problemer, snarere end at lide under det hele dit abonnement.

Hvad vi ikke kan lide med VyprVPN

1. Begrænsede servere, bredt netværk

Måske på grund af deres standarder for opsætning af deres servere, har VyprVPN et mere beskedent netværk end mange andre top-of-the-line tjenesteudbydere i dag. På omkring 700 servere er det langt fra NordVPN (5.800+) eller endda nybegynder Surfshark (800+).

Dette begrænsede antal servere skal også betjene et stort område, da VyprVPN har dem i 66 lande over hele verden. Det tæller ikke engang de flere websteder i Nordamerika, hvor det også har servere.

Alt i alt har denne opsætning mig bekymret for deres serveres evne til at udføre store belastninger og potentielt påvirke kvaliteten af ​​den service, som VyprVPN kan levere.

2. Middelmådige hastigheder

På trods af min bedste indsats og den venlige assistance fra kundeservices var jeg temmelig skuffet over VyprVPN-hastigheder. Det er ikke at sige, at hastighederne var forfærdelige, men sammenlignet med mange førsteklasses tjenester, jeg har prøvet – det mangler.

vyprvpn basishastighed uden VPN

Basishastighed uden VPN.

Som basis for alting kører jeg en 500 Mbps linje fra min internetudbyder, via hvilken jeg normalt får fuld hastighed.

VyprVPN hastighedstest – USA

Når jeg oprettede forbindelse til en USA-baseret VyprVPN-server, var jeg i starten lidt urolig, da de testede hastigheder var forfærdelige. Efter at have skiftet servere et antal gange, lykkedes det mig endelig at vælge en brugbar hastighed på 37 Mbps.

vyprvpn hastighedstest US vpn off

VyprVPN hastighedstest USA – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

vyprvpn hastighedstest US vpn på

VyprVPN hastighedstest USA – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Dette er hurtigt nok til næsten alt, selv lidt beskedent download, hvis du har lidt ekstra tid. Desværre er dette ikke normen, og du er nødt til at arbejde på at udveksle servere for at få en anstændig hastighed.

VyprVPN hastighedstest – Europa (tysk server)

Til min Eurozone-hastighedstest valgte jeg Tyskland, da det er tættere på min fysiske placering og har god infrastruktur.

vyprvpn hastighedstest europa vpn slukket

VyprVPN hastighedstest Europa – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

vyprvpn hastighedstest europa vpn on

VyprVPN hastighedstest Europa – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Hastighederne her var meget bedre trods den underligt øgede latenstid for forbindelsen. Stadigvis skyldtes ikke meget af denne omkostning VyprVPN.

VyprVPN hastighedstest – Asien (Singapore-server)

Min fysiske placering er i Malaysia, men jeg tester normalt ikke her, da VPN-udbydere tilsyneladende ikke bruger gode servere af en eller anden grund. For at teste hastigheder i Asienregionen er min go-to en Singapore-baseret VPN-server, der normalt har fremragende hastigheder.

vyprvpn hastighedstest asien vpn off

VyprVPN hastighedstest Asien – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

vyprvpn hastighedstest asien vpn på

VyprVPN hastighedstest Asien – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Denne gang var jeg ganske overrasket over at se VyperVPN ur kun 50-ulige Mbps. Selv med en VPN aktiv, observerer jeg normalt hastigheder på over 100 Mbps med en Singapore-baseret server. Kundesupport fortalte mig grundlæggende, at jeg skulle genstarte mit modem og bruge IKEv2, som ikke rigtig løste det grundlæggende spørgsmål – hvorfor fungerede det så dårligt (sammenligneligt) her?

VyprVPN hastighedstest – Mellemøsten (Saudi-Arabiens server)

Uden Afrika-baserede servere valgte jeg at teste VyprVPN i regionen med en Mellemøsten-baseret server i Saudia Arabia.

vyprvpn hastighedstest midt øst vpn off

VyprVPN hastighedstest Mellemøsten – VPN slået fra
(Se fuldt resultat)

vyprvpn hastighedstest midt øst vpn på

VyprVPN hastighedstest Mellemøsten – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

Igen var hastigheder brugbare, men ikke store, selvom jeg blev overrasket over de viste ping-satser.

VyprVPN hastighedstest – Australien

vyprvpn hastighedstest australia vpn off

VyprVPN hastighedstest Australien – VPN slukket
(Se fuldt resultat)

vyprvpn hastighedstest australien vpn på

VyprVPN hastighedstest Australien – VPN tændt
(Se fuldt resultat)

I lighed med Singapore viste Australien-baserede VyprVPN-servere igen, at den mangelfulde ydelse, jeg har observeret fra så mange steder.

Konklusion om hastighedstest – Ikke fantastisk

Med dette sæt hastighedstests (og et par andre), der sidder foran mig kombineret med min chat med kundesupport, er min eneste mulige konklusion, at hastighedsvis, VyprVPN simpelthen ikke er så stor.

For en tjenesteudbyder, der har været på markedet så længe, ​​er dette lidt overraskende. Jeg kan kun konkludere to muligheder. Den første er, at deres VPN gennemgår en tung belastning på grund af den nuværende globale pandemi. Det andet er, at de ikke har fulgt med i tiden og opgraderet deres servere, hvor det er nødvendigt.

I alt en trist ydelse fra en tjenesteudbyder med et langvarigt ry for ekspertise.

3. Langsom tilslutningstid

Selvom jeg ikke var tilfreds med VyprVPN-hastigheder, er dette ikke nøjagtigt det samme. Når det er i appen, tager det et stykke tid at oprette forbindelse til enhver server. Jeg siger ikke minutter, men bare længe nok til at være irriterende.

Jeg tidsbestemte, at det blev oprettet forbindelse til et par servere, og det gennemsnit ca. 3 til 5 sekunder. Selvom det måske lyder som en kort tid, når du venter på en forbindelse, tro mig, det føles bare så langsomt.

Bundlinjen: Vil jeg betale for VyprVPN?

Fra $ 2,50 pr. Måned, hvis du tilmelder dig en to-årig plan, er VyprVPN ikke det dyreste omkring det. Desværre gør det dem heller ikke de billigste. Den triste sandhed er, at som med alt andet ved VyprVPN, er denne pris simpelthen middelmådig.

Selv om det er sandt, at deres kundeservice er ganske imponerende, føler jeg som helhed, at VpyrVPN kun er en knap acceptabel service. Måske tidligere har de set bedre dage, men i dag føles det som om de bare kaster sammen.

Nye tjenesteudbydere har dukket op, og nogle af dem viser fremragende ydelse. Selvom det stadig skal ses over tid, hvis det kan opretholdes, er det stadig bedre end at se mod en, der ser ud til at have givet op.

Hvis jeg havde begrænsede muligheder – så ja, ville jeg gå til VyprVPN. Men til disse priser kan jeg gøre det bedre i dag, og det kan du også. Det forbliver stadig en ståhejsfri tjeneste, der er pålidelig (og har vist sig at være sådan over sine mange års service).

Tjek vores liste over Bedste VPN for at udforske andre gode alternativer!

Nøglefunktioner

  • ✓ Ingen logning
  • ✓ VyprDNS
  • ✓ Brug op til 5 enheder
  • ✓ Stærkt privatliv & Sikkerhed
  • ✓ Selvejede servere

Anbefales til

  • • Sikkerhedsbevidst bruger
  • • Enkel & Kraftfuld brugergrænseflade
  • • Streaming af film
  • • Omgå Geo-Block

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me