Inmotion Hosting

Inmotion Hosting

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Inmotion Hosting er en av de beste vertene vi noensinne har hatt gleden av å bruke. Selv om de mangler visse hastighetsforbedrende funksjoner (ingen NGINX på delte planer), og de bare har to datasentre basert i USA, er serverens responshastigheter vanvittig raskt!

De har også et flott støtteteam, tålmodig og kunnskapsrik nok til å håndtere alle spørsmålene våre. Inmotion Hosting får to tommelen opp fra oss! .

Inmotion Hosting gjennomgang: The 9 Pros & 3 ulemper (serverhastighet testet – 170 ms!)

Det er synd at veldig få mennesker utenfor et nisjemarked er kjent med navnet “Inmotion Hosting”.

De er absolutt ikke så berømte som Hostinger eller SiteGround, men Inmotion Hosting er definitivt en av de mest undervurderte perlene der ute.

Det uavhengige eide amerikanske selskapet har eksistert siden 2001, og deres imponerende tjenester og produkter er en refleksjon av et selskap som lærer av erfaring og har utviklet seg til å være en av de beste vertene i dag.

Bitcatcha.com pleide faktisk å være vertskap hos Inmotion Hosting, og vi oppdaget at det var et av de beste valgene vi noen gang har tatt i vår karriere.

Vi har gått over til SiteGround Cloud siden den gang (vi kan ikke kalle oss eksperter på webhotell hvis vi ikke eksperimenterer med andre webverter!) Og mens de for tiden er vår favoritt webhotell, er vår søte søte opplevelse med Inmotion har alltid holdt oss til å lure på om de har opprettholdt den fantastiske tjenesten.

Anmeldelser av Inmotion Hosting

Så vi bestemte oss for at nok er nok.

Det er ikke noe poeng å minne om fortiden.

Vi logget inn på vår gamle Inmotion Hosting-konto, opprettet et testnettsted og dro til byen med den, bare for å se hvordan de har holdt på siden vi sist var hos dem, og gutt oh boy, vi angret ikke.

Vi testet for hastighet, så på funksjonene deres, snakket med kundesupporten og vurderte deres generelle brukervennlighet – og var hyggelig fornøyd med resultatene!

Som alltid har vi laget en liste over fordeler og ulemper basert på funnene våre, bare slik at du kan bedømme selv om Inmotion Hosting er den beste webhotellet for ditt e-handelsnettsted..

Merk

Testnettstedet som vi bruker i denne vurderingen er imhhosted.com. Det er arrangert med Inmotion Hosting Power Plan på deres West Coast datacenter.

9 ting vi elsker om Inmotion Hosting (fremdeles!)

1. Inmotion Hosting er VELDIG RASKT!

Vi satte opp en testside (https://imhhosted.com/) ved å bruke Inmotion Hosting’s Power Plan og brukte vår helt egen unike serverhastighetskontroll for å oppdage Inmotion Hosting’s responstid når du pinget fra flere steder over hele verden, og resultatene totalt blåste oss bort!

USA (W)
BRUK)
London
Singapore
São Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Tyskland

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gjennomsnittlig hastighet: 171,9 ms – Se hele resultatet

Pinger fra amerikansk vest og øst var de beste, med henholdsvis 2 ms og 53 ms hver, noe som gjør dem suverene hvis du retter deg mot amerikanske målgrupper.

De gjorde det også veldig bra fra de andre stedene, og viste veldig lite forsinkelse når de ringte fra Singapore (178 ms), Sao Paolo (172 ms), Sydney (153 ms) og Japan (109 ms).

Det eneste stedet Inmotion Hosting ikke gjorde så bra på var i Bangalore, med 514 ms. Ikke overraskende gitt avstanden.

Med et verdensomspennende gjennomsnitt på 172 ms, er Inmotion Hosting veldig rask og rangerer en solid A +. De dekker internasjonale målgrupper ganske bra, slik at du ikke trenger å bekymre deg for serverens responstid med mindre du er målrettet mot indiske målgrupper (se i så fall den beste webhotellet for India.)

Vi har også utført en TTFB-test ved hjelp av webpagetest.org, og resultatene var ganske gledelige for oss.

Inmotion-tid til første byte-testresultat

Denne testen ble gjort på en aksjeinstallasjon med WordPress, uten konfigurasjoner eller hastighetsoptimalisering overhodet. TTFB var veldig raskt på 0,466 s, og Inmotion Hosting scoret stort sett A’er i webpagetest.org sine scoringsparametere, og fikk bare F’er for statisk innhold for komprimering og cache. Resultatene blir ytterligere bekreftet av de omfattende testene som ble gjort i WebHostingSecretRevealed.

Disse F’ene kan enkelt gjøres om til A-er ved bare å installere noen få hastighetsforbedrende plugins, som W3 Total Cache.

2. Funksjoner som forbedrer hastigheten raskt!

Vi har sagt det før, og vi vil si det igjen: hastighet er konge. Et nettsted med treg lasting korrelerer direkte med mangel på salg, og det vil ingen ha!

Hvis en webhotell kan gi oss funksjoner som kan redusere nettstedets lastehastighet, vil de ha cookie-poeng voldsomt dyttet nedover halsen. Inmotion Hosting har mer enn noen få hastighetsforbedrende funksjoner som gjør nettopp det. Her er noen som vi synes var verdt å nevne:

Datacentre i Max Speed ​​Zone ™

Inmotion Hosting har strategisk plassert datasentrene rett ved siden av Internet Exchange Points på østkysten og vestkysten av Amerika. Dette gjør det ideelt for e-handelsnettsteder rettet mot amerikanske målgrupper, men deres strategiske beliggenhet hjelper også serverne deres til å svare raskere på forespørsler fra andre land, noe som sikrer raske responstider over hele verden!

peering

De har også gått sammen med Internett-leverandører over hele verden og peering-utvekslinger for å lage direkte datatilkoblinger, noe som dramatisk reduserer datalastens hastighet. I stedet for å dirigere dataene dine gjennom flere forskjellige nettverk, fungerer peering ved å koble deg direkte til den nærmeste fagfeller, noe som resulterer i mye raskere svar og lastehastigheter! Finn ut mer om kikking her og her

Inmotion Hosting med kikking

Ultrahurtig SSD-lagring

Noen webhoteller der ute lagrer fortsatt data om tradisjonelle harddisker. Hvis de gir meg HDD-lagringsalternativer, vil jeg kaste det tilbake på dem. Vi ønsker ikke at de antikviserte jura-harddiskene med treg ass med alle bevegelige deler. Vi vil ha ultra sexy, vakkert laget SSD-er, bygget for å imøtekomme vår begjær etter hastighet. Dette er grunnen til at vi elsker at Inmotion Hosting bruker SSD-lagring; den kutter praktisk talt lastehastighetene med 40%!

3. 99,9% oppetidsgaranti

Uptime Garanti er noe du vil se etter i en webvert. Et minutts driftsstans virker kanskje ikke så mye i det store ordningen med ting, men mange driftsstanser på 1 minutt legger opp, og det kommer til et punkt der nettstedet ditt blir irrelevant for Google.

Faktisk, hvis nettstedet ditt er nede mesteparten av tiden, er det i utgangspunktet ikke-eksisterende for Google. Folk som søker på nettstedene dine får i stedet resultater for lignende nettsteder, og det vil koste tap i potensielt salg.

Inmotion Hosting gir kundene deres forretningsklasse 99,99% oppetid garanti, som du vil motta en måneds kredittverdier på kontoen din hvis de noen gang faller under det tallet.

Selvfølgelig er DDoS-angrep eller avbrudd i tjenesten forårsaket av tilpassede skript ikke kvalifisert for studiepoengene, men det er hyggelig å vite at Inmotion Hosting er trygg nok på sine tjenester til å gi denne oppetidsgarantien i utgangspunktet.

Ta en titt på Inmotion Hosting’s oppetids-SLA her.

Vi sporer for øyeblikket oppetiden til testnettstedet vårt med uptimerobot.com, og fra og med denne skrivetiden er oppetiden 99,99%. Nettstedets oppetid spores kontinuerlig og dataene vises nedenfor, slik at du kan se selv om Inmotion Hosting’s oppetidsgaranti oppfyller løftet.

Oppetid siden april 2018

99,98%

* Denne telleren oppdateres kontinuerlig

4. BoldGrid – Premium Site Builder inkludert

Ingen liker gratis byggherrer som følger med en webhotellplan. De er superbegrensende, og designmalene deres ser vanligvis ut som den møkkete enden av en skitten buss.

Imidlertid er BoldGrid et helt annet dyr.

Det er faktisk en PREMIUM nettstedsbygger (som folk flest vil betale for) som er bygget på toppen av WordPress, slik at du får glede av full fleksibilitet i WordPress uten alle kompleksitetene!

UI-en er en slik drøm å bruke, og den er fantastisk intuitiv. Personer med nullkodingserfaring kan praktisk talt bygge sine egne WordPress-nettsteder på under en time ved hjelp av deres superenkle å bruke dra-og-slipp-redigeringsprogram.

De har til og med forhåndsbygde tilpassbare temaer hvis du foretrekker å bruke disse i stedet.

BoldGrid Site Builder

Selv om du er en erfaren nettdesigner, vil du finne at BoldGrid har fordelene.

Det strømlinjeformer arbeidsflyten din, slik at du kan jobbe raskere og lage mer dynamiske nettsteder, og du kan også lagre favorittoppladningene dine som skal brukes som maler for andre nettsteder!

En av de beste fordelene med BoldGrid etter min ydmyke mening, er at du har fullstendig eierskap til nettstedet du har bygget ved å bruke systemet deres, der andre nettstedbyggere ikke gir deg fullt eierskap for nettstedene dine.

BoldGrid koster vanligvis $ 60 per år, men det kommer GRATIS med Inmotion Hosting’s delte forretningsplaner. De beste tingene i livet er virkelig gratis!

Sjekk ut denne videoen for mer informasjon om Boldgrid.

5. Gratis domener

Ingen liker å være nikkel og svimmel for noe, men det kan ofte føles slik når vi setter opp nettsteder. Vi må betale for webhotell, betale ekstra for funksjoner vi ønsker, betale noen for å designe nettstedet, betale for bildene sa nettsteddesigner vil bruke – listen slutter aldri.

Dette var grunnen til at vi var over månen med Inmotion Hosting sin beslutning om å inkludere et gratis domene (verdt $ 14,99) med alle de delte forretningsplanene deres. Domenet er faktisk bare gratis i et år, men det faktum at det i det hele tatt er gratis, gjør virkelig en forskjell i kundetilfredshet.

Hvis du allerede har et eksisterende domene som du foretrekker å bruke, vil Inmotion Hosting til og med gi deg kreditter, slik at du kan overføre domenet ditt raskt og uten oppstyr.

6. Gratis SSL, automatisk sikkerhetskopi & Hackbeskyttelse

Forretningsplanene til Inmotion Hosting leveres med en fantastisk pakke med sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg med å beskytte nettstedet ditt mot uforutsette angrep. Det er ganske kult fordi du kan hvile enkelt og konsentrere deg om din virksomhet eller innholdsoppretting uten å bekymre deg for noe av det.

Security Suite består av:

Gratis SSL

Inmotion Hosting tilbyr GRATIS SSL gjennom cPanel, signert av Comodo, et av de mest pålitelige SSL-merkene i bransjen. Med bare noen få museklikk kan du aktivere ‘https’ på nettstedet ditt.

For oss er dette ganske jævla kjempebra fordi Chrome vil begynne å merke nettsteder uten SSL som “ikke sikre” snart. Og bekvemmeligheten for å aktivere gratis SSL er ganske enkelt uslåelig.

Hackbeskyttelse

Inmotion Hosting bruker et internt verktøy som heter Patchman som søker etter sårbarheter på nettstedet ditt og oppdaterer det før hacks kan skje. Det er et flott forebyggende verktøy å ha gratis, og det er en utmerket funksjon for nettsteder!

Gratis automatisk sikkerhetskopi

Kan du forestille deg hvor kjedelig det ville være å måtte ta sikkerhetskopi av dataene dine manuelt? Hva skjer hvis du glemmer å utføre en sikkerhetskopi den ene dagen dataene dine bestemmer seg for å forsvinne?

Inmotion Hosting hjelper oss med å løse det problemet ved å automatisere prosessen for oss. Vi trenger ikke å bekymre deg for sikkerhetskopier overhodet som deres system gjør det for oss, slik at vi kan fokusere på forretningsaspekten ved ting.

Å gjenopprette data er også superenkelt. Bare ett klikk er alt du trenger for å gjenopprette nettstedet slik det pleide å være. Hvis du ikke vet hvordan du gjør det, bare sjekk med deres utmerkede live-team – de vil mer enn gjerne gjøre det for deg.

DDoS-beskyttelse

Inmotion Hosting DDoS-beskyttelse er innebygd i infrastrukturen og leveres av Corero, et av de ledende merkene innen cybersikkerhet.

De tilbyr DDoS-beskyttelse i sanntid gjennom deres “første forsvarslinje” -tilnærming, som inspiserer trafikk og blokkerer angrep i sanntid – med andre ord, de beskytter nettstedet ditt uten å avbryte faktisk forbrukertrafikk!

Les om Coreros DDoS-beskyttelse her.

7. 24/7 amerikansk basert støtte

E-handel bedrifter kjører 24/7, og en god webhotell bør ha 24/7 support også for å fikse problemer uansett tid.

Supportsteamet til Inmotion Hosting har alltid vært lydhørt, kunnskapsrik og erfaren, alltid klar til å tålmodig hjelpe oss med hvilke problemer vi har opplevd. (Og de er 100% amerikansk basert!)

De kan kontaktes via live chat, Skype, eller hvis du føler deg spesielt pratsom, gjennom deres dedikerte supporttelefonnummer.

Våre egne erfaringer med dem har alltid vært veldig hyggelige, og fikset problemene våre uten frustrasjoner i det hele tatt. De vil svare på alle spørsmålene dine tålmodig og profesjonelt, uansett hvor dumme de kan være.

Responsabelt supportteam for Inmotion Hosting

8. 90-dagers pengene tilbake-garanti & Gratis migrering av nettsteder

Dette er stort. De fleste webhoteller gir en forhåndsbetalt eller delvis tilbakebetaling innen 30 dager eller 60 dager. Inmotion Hosting er trygge nok med sine tjenester til at de tilbyr en FULL tilbakebetaling innen 90 dager, noe jeg tror ingen andre webhotellfirmaer har gjort før!

De vil også sortere vår overføring av nettstedet ditt for deg helt gratis uten noen driftsstans, og slik at du ikke trenger å trekke håret ditt og bekymre deg for å ødelegge nettstedet ditt.

Når alt kommer til alt, hvis du ikke er fornøyd med Inmotion Hosting, er det bare å avbryte i løpet av gratisutseendet og du får pengene tilbake uten spørsmål!

9. 56% eksklusiv rabatt for Bitcatcha Reader

Inmotion Hosting 56% eksklusiv rabatt for Bitcatcha-lesere

Alle liker å få mer valuta for pengene sine, ikke sant? Heldig for dere, vi har klart å score et EKSKLUSIVT RABATT med Inmotion Hosting som gir deg 56% avslag på forretningsplanen deres, noe som gir prisen ned til bare 3,49 dollar per måned (lanseringsplan)!

Det er ikke alt, hvis du leter etter premium WordPress Hosting, vil du være glad for å vite at vi har fått 37% avslag på Inmotion’s WP-1000s-plan, noe som vil bringe prisen ned til bare $ 4.99 per måned.

Sammenlignet med Bluehosts start WordPress Hosting-plan som koster en ublu 39,99 dollar (du får ikke engang flere funksjoner – mer om det i Inmotion VS Bluehost), tror vi at du åpenbart vil få mer smell for pengene dine med tilknyttede lenker nedenfor!

Ting vi ikke liker med Inmotion Hosting

1. Iffy sjekk ut prosessen

Dette er bare en liten gripe, men det er fortsatt noe vi synes er irriterende – sjekkprosessen til Inmotion Hosting kan være smertefull. Det er ingen klare indikasjoner på hva du skal gjøre eller hvor du skal trykke.

De er et av få selskaper der ute som fremdeles praktiserer manuell bekreftelse for nye brukere. Dette kan være ganske plagsomt, men det er også en sikkerhetsfunksjon. Hvorvidt dette er en god eller dårlig ting, avhenger av brukeren.

Sjekk ut prosessen er også veldig treg. Et raskt søk avslørte at noen brukere også har opplevd problemer med å fullføre salget, og noen opplevde timeout mens andre rett og slett ikke kunne fullføre prosessen..

Hvis du tenker å abonnere, må du være oppmerksom og være forberedt – vær tålmodig, og salget vil til slutt gå gjennom.

2. Ingen asiatiske datacenter

Mens Inmotion Hosting Max Speed ​​Zone ™ er optimalisert for global rekkevidde og fungerer veldig bra, men det blåser ganske enkelt at deres datasentre bare er lokalisert i Amerika.

Jeg er lokalisert i Sørøst-Asia, og selv om serverne til Inmotion Hosting ser ut til å svare ganske bra, pinget fra Singapore på 178 ms, kan det potensielt være så mye raskere for kundene våre å laste ned siden vår hvis de bare hadde et datasenter i Asia.

3. Ingen NGINX

NGINX er en super populær server som er satt opp blant de fleste webhotellene på grunn av sin bidrag til den enorme nedgangen i hastigheter for lasting av nettsteder, og vi er ganske skuffet over at Inmotion Hosting ikke har implementert det i deres delte hostingplaner ennå (det er bare tilgjengelig med deres WordPress-vertsalternativer).

Imidlertid gjorde vi litt med å grave og oppdaget at de tester og vurderer kompatibiliteten til NGINX med deres delte servere, og de kan til slutt fullstendig bytte fra Apache.

Det vil være kjempebra for små og mellomstore bedriftseiere når de gjør det (belastning på nettstedet reduseres enormt med NGINX!), Men i skrivende stund virker det som en savnet mulighet.

Inmotion Hosting sine planer & Funksjoner

Business Hosting

Hvis du leter etter delt forretningshotell for små bedrifter eller e-handelsnettsteder, har du tre alternativer:

LaunchPowerPro
Pris /mo$3.99*$4.99*$7.49*
Fornyelse $ 7,99 $ 9,99 $ 15.99
DomainFREEFREEFREE
Antall sider tillatt26 Ubegrenset
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Antall e-post ubegrenset ubegrenset ubegrenset
SpeedNormal2X4X
Security SuiteIncludedIncludedIncluded

* Pris for 12-måneders abonnement. 56% eksklusiv rabatt påført.

Testnettstedet vårt er vert for Power-planen fordi vi ønsket å være vertskap for noen få domener, og denne planen gir oss mer enn nok spillerom og ressurser til å gjøre alt det vi ønsket å gjøre. Faktisk er vi faktisk vertskap for andre tilknyttede nettsteder med denne kontoen, og vi har fremdeles ikke møtt noen hikke i tjenesten.

En som ikke er helt klar på nettstedet til Inmotion Hosting, er forskjellen mellom 2x ytelse i Power-planen og 8x Performance i Pro-planen. Vi gjorde noen graving, og det er det vi oppdaget

CPU% (C) Fysisk minne
Launch40% 1GB
Power80% 2GB
Pro100% 4GB

Det fysiske minnet som er tildelt proffplanene, er bokstavelig talt fire ganger lanseringsplanen, noe som betyr at verten kan kjøre programmene du trenger på nettstedet ditt mer effektivt, noe som direkte oversetter til raskere lastehastigheter, hvis nettstedet ditt krever slike ressurser.

Hvis du er på gjerdet mellom Power and Pro-planen, er tommelfingerregelen her å alltid starte i det små og oppgradere når du vokser. Inmotion Hosting har et komplett utvalg av tjenester for å imøtekomme alle behov. Så det er bare å velge en plan med ressursene du tror du trenger – hvis du synes du trenger mer, har du alltid muligheten til å oppgradere!

Du vil også få en eksklusiv 56% rabatt når du bruker tilknyttet lenke, så ikke glem å bruke den!

VPS

For byråer, forhandlere eller utviklere kan du velge mellom to VPS-planer som passer dine behov. Disse planene kommer NGINX-serveren og andre itty bitty fordeler som gir deg skryterettigheter når du henger sammen med de som er kjent. Se alle VPS-funksjoner her.

administrerte vps og selvstyrte vps-hosting

Administrert WordPress Hosting

Imidlertid, hvis du leter etter det beste av de beste, de mest luksuriøse og dekadente hostingplanene rundt, må du ikke se lenger enn Inmotion’s Managed WordPress Hosting. De er optimalisert for å gi deg best mulig hastigheter med NGINX, SSD-er, PHP7 og avansert hurtigbufring.

Du vil også glede deg over administrert sikkerhet og administrerte oppdateringer, noe som betyr at du bokstavelig talt ikke trenger å bekymre deg for en eneste ting, ettersom Inmotion’s Managed WordPress Hosting sorterer alt for deg.

Det er klart, med premiumfunksjoner kommer en premiumpris – vær klar til å sprenge for disse fordelene! Sjekk prisene deres her.

Hvordan holder følelser seg opp mot konkurransene?

inmotion VS Siteground: Hvilken er raskere?

Som nevnt før, pleide Bitcatcha.com å være vertskap hos Inmotion Hosting før vi gikk over til SiteGround Cloud, og mye av beslutningen om å bytte var basert på SiteGround’s overlegne hastighet på det tidspunktet (dette var for 2 år siden).

Serverens responstid: 172 ms VS 138 ms

For denne hastighetstesten opprettet vi to nettsteder – ett med Inmotion Hosting Power Plan og ett med SiteGround GrowBig. Vi la våre to teststeder gjennom vår intensive serverhastighetskontroll for å se hvilken webhotell som er raskere med tanke på responstid, og resultatene overrasket oss.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Serverplassering Los AngelesChicago
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms3 ms
London322 ms92 ms
Singapore178 ms223 ms
Sao Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japan109 ms148 ms
Canada67 ms12 ms
Tyskland149 ms103 ms
Verdensomspennende gjennomsnitt 171,9138,1 ms
Fullstendige resultater

Inmotion Hosting imponerte virkelig med et verdensomspennende gjennomsnitt på 172 ms, som tjener dem en A + -rangering fra bitcatcha.com!

Fra disse resultatene er det veldig tydelig at nettsteder med USA-baserte målgrupper vil ha mest utbytte av de raske hurtige hastighetene på grunn av deres 2 datacenters i Amerika, men pinger fra resten av verden kom også rimelig raskt tilbake (for det meste under 180 ms) slik at bedrifter med internasjonalt publikum fortsatt kan glede seg over raskere enn anbefalt hastighet med Inmotion Hosting!

Resultatene til SiteGround er ganske like med Inmotion Hosting, med et raskt verdensomspennende gjennomsnitt på 138 ms, som også får en rangering på A+.

Vi har dekket en mer detaljert sammenligning av serverne deres på SiteGround VS Inmotion Hosting. Sjekk det ut.

Datacenter Sted: 2 VS 5

Inmotion Hosting har bare 2 datasentre (USA øst og USA vest) strategisk plassert for maksimal dekning over hele verden. Selv om Inmotion Hosting-datacentre er ganske raske over hele verden, har SiteGround 5 datasentre fordelt på tre regioner – dette lar deg velge datasenteret nærmest målgruppens beliggenhet, og sikre den raskeste lastehastigheten som er mulig for dem (og som vi alle vet, jo raskere nettstedet ditt belastes, jo mer salg kan du potensielt tjene!).

Hastighetsforbedrende funksjoner

Når det gjelder hastighetsforbedrende programvare, støtter både SiteGround GrowBig og Inmotion Hosting Power Plan PHP7, men SiteGround ser ut til å ha overtaket med inkluderingen av den populære NGINX-serveren som er satt opp, kjent for sin hastighet. SiteGround har også fordelen med sin helt egen SuperCacher, et avansert hurtigbufringssystem som lar deg øke lastetidene for nettstedet opptil 4x raskere!

Inmotion Hosting har faktisk SSD-er med høy ytelse som er optimalisert med NGINX-serveroppsett, men det virker som om disse funksjonene bare er tilgjengelige med sine WordPress-hostingplaner..

Git & staging

De av dere som liker livskvalitetsfunksjoner som GIT eller iscenesettelse, vil du bli skuffet over at Inmotion Hosting ikke tilbyr noen av disse funksjonene. Det er litt skuffende, med tanke på at SiteGround kan tilby mer til omtrent samme prispunkt.

Merk

Inmotion Hosting tilbyr Git & Iscenesettelse i deres Premium WordPress Hosting, som starter på $ 4.99 / mo. .

Inmotion VS Bluehost Som WordPress hosting

Deretter har vi oppdaget den splitter nye WordPress Hosting-planen til Inmotion Hosting mot Bluehosts erfarne WordPress Hosting-plan.

Det første vi la merke til rett utenfor flaggermusen var prisen – Inmotion Hosting’s WP-1000S-plan er bare $ 9,99 37% rabatt, $ 6,99 bare månedlig, sammenlignet med Bluehost’s WP-standard til en enorm $ 19,99 per måned. Da vi plasserte funksjonene side om side, fant vi ut at den enorme prisforskjellen egentlig ikke er forsvarlig.

Inmotion HostingBluehost
Innledende pris $ 6,99 * /mo$19,99* / mo
Fornyelse $ 9.99 /mo$39.99 / mo
Støttede nettsteder1 Ubegrenset
Diskplass40GB30GB
Gratis e-postkontoer Ubegrenset Nei
SSD StorageYesNo
Gratis nettstedmigreringJa
Gratis automatiserte sikkerhetskopier JaJa
Max Speed ​​Zone ™ YesNo
Gratis annonseringskreditter $ 150 $ 0
Pengene tilbake-garanti90 dager30 dager
IscenesettelsesmiljøJa Nei
Auto-oppdateringer med RollbackYesNo
Gratis SSLYesJa
Premium Site BuilderYesNo
NGINXYesNo

* Pris for 12-måneders abonnement.

Den eneste fordelen som Bluehost tilsynelatende har over Inmotion Hosting, er at de tillater 100 millioner besøk per måned, sammenlignet med Inmotion Hosting sine 20.000 månedlige besøk.

Annet enn det er det bare ingen mening å være vert for hos Bluehost. WordPress-hosting hos Inmotion gir oss så mange viktige funksjoner til halv pris (SSD, iscenesettelse, autooppdateringer, sidebygger, migrering av nettsteder … listen fortsetter) at de gjør at Bluehosts plan ser virkelig utdatert..

Ser vi bare på funksjonene, er det tydelig at Inmotion Hosting’s WP-1000S er det logiske valget å ta hvis du tenker på å få Premium WordPress-hosting.

Dommen: Bør jeg være vert for Inmotion Hosting?

Vi er veldig glade for Inmotion Hosting!

Hastighetene deres har forbedret seg den siste tiden vi testet dem og overrasket oss. Deres to datasentre blir effektivt brukt til å dekke et internasjonalt publikum uten å ofre lastetidene, og de scoret til og med raskere hastighetstester enn vår favoritt vert, SiteGround!

Proffene oppveier tungt ulempene (ærlig talt, vi nitpicking – vi hadde faktisk problemer med å prøve å komme med ulemper!) Og vi elsker deres lange liste over funksjoner.

Deres SSD-lagring er et stort trekkplaster. Kast inn de andre fordelene (ubegrenset e-post, ingen overføringer på nettstedet, gratis apper, ubegrenset båndbredde osv.), Og det er ingen brainer – Inmotion Hosting er en utmerket webhotell.

Planene deres er verdi for pengene med pålitelig oppetid og kundeservice.

Det har ikke noe å si om du er målrettet mot et bestemt land eller et internasjonalt publikum – bare finn ut om øst- eller vest-serverne er bedre for målgruppen din, og se når dataene dine blir ført til kundenes skjermer på rekordtid.

10/10 vil anbefale!

Nøkkelegenskaper

 • ✓ Gratis domenenavn
 • ✓ Ubegrenset diskplass
 • ✓ Ubegrenset dataoverføring
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ SSD inkludert
 • ✓ SSH-tilgang støttes
 • ✓ 24 × 7 amerikansk støtte
 • ✓ 90-dagers pengene tilbake

Anbefalt for

 • • e-handel
 • • WordPress
 • • Forum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Middels stort nettsted
 • • Bedriftsnettsted

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me