Inmotion Hosting

Inmotion Hosting

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Inmotion Hosting är en av de bästa värdarna som vi någonsin har haft nöjet att använda. Även om de saknar vissa hastighetsförbättrande funktioner (ingen NGINX på delade planer) och de bara har två datacentra baserade i USA, är deras svarssnabbhet galen snabbt!

De har också ett bra supportteam, tålamod och kunnig nog att hantera alla våra frågor. Inmotion Hosting får två tummar upp från oss! .

Inmotion Hosting Review: The 9 Pros & 3 nackdelar (serverhastighet testad – 170 ms!)

Det är synd att väldigt få människor utanför en nischmarknad känner till namnet “Inmotion Hosting”.

De är verkligen inte så kända som Hostinger eller SiteGround, men Inmotion Hosting är definitivt en av de mest underskattade ädelstenarna där ute.

Det oberoende ägda amerikanska företaget har funnits sedan 2001, och deras imponerande tjänster och produkter är en återspegling av ett företag som lär sig av erfarenhet och har utvecklats till att vara en av de bästa webbhotellarna idag.

Bitcatcha.com var faktiskt värd hos Inmotion Hosting och vi upptäckte att det var ett av de bästa valen vi någonsin har gjort i våra karriärer.

Vi har bytt till SiteGround Cloud sedan dess (vi kan inte kalla oss experter på webbhotell om vi inte experimenterar med andra webbhotell!) Och medan de är vår favorit webbhotell för tillfället, vår söta söta upplevelse med Inmotion har alltid hållit oss undrar om de har hållit upp med sin stellar-tjänst.

Inmotion Hosting recensioner

Så vi beslutade att tillräckligt är tillräckligt.

Det finns ingen mening att påminna om det förflutna.

Vi loggade in på vårt gamla Inmotion Hosting-konto, skapade en testwebbplats och gick till stan med det, bara för att se hur de har hållit upp sedan vi senast var värd hos dem, och pojke, oj, vi ångrar inte det.

Vi testade för hastighet, tittade på deras funktioner, talade med deras kundsupport och betygsatte deras övergripande användarvänlighet – och var trevligt nöjda med resultaten!

Som alltid har vi skapat en lista med för- och nackdelar baserat på våra resultat, så att du själv kan bedöma om Inmotion Hosting är den bästa webbhotell för din e-handelswebbplats..

Notera

Testwebbplatsen som vi använder i denna recension är imhhosted.com. Det är värd för Inmotion Hosting Power Plan på deras West Coast datacenter.

9 saker vi älskar om Inmotion Hosting (fortfarande!)

1. Inmotion Hosting är väldigt snabbt!

Vi inrättade en testsida (https://imhhosted.com/) med hjälp av Inmotion Hosting’s Power Plan och använde vår helt egen unika serverhastighetschecker för att upptäcka Inmotion Hosting’s svarstider när pingade från flera platser över hela världen, och resultaten totalt blåste bort oss!

USA (W)
ANVÄNDA SIG AV)
London
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
kanada
Tyskland

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Medelhastighet: 171,9 ms – Se hela resultatet

Pingar från USA: s väst- och östländer var de bästa, med respektive 2 ms och 53 ms vardera, vilket gör dem fantastiska om du riktar dig till amerikanska målgrupper.

De gjorde det också mycket bra från de andra platserna och visade väldigt lite latens när de pinglade från Singapore (178 ms), Sao Paolo (172 ms), Sydney (153 ms) och Japan (109 ms).

Den enda platsen som Inmotion Hosting inte gjorde så bra på var i Bangalore, med 514 ms. Inte förvånande med tanke på avståndet.

Med ett världsomspännande medelvärde på 172 ms är Inmotion Hosting mycket snabbt och rankas en solid A +. De täcker internationella målgrupper ganska bra så att du inte behöver oroa dig för serverns svarstider om du inte riktar dig till indiska målgrupper (se i så fall den bästa webbhotell för Indien.)

Vi utförde också ett TTFB-test med webpagetest.org och resultaten var ganska tilltalande för oss.

Inmotion Time till första byte testresultat

Detta test utfördes på en lagerinstallation med WordPress, utan några konfigurationer eller hastighetsoptimeringar överhuvudtaget. TTFB var riktigt snabbt på 0,466 s, och Inmotion Hosting gjorde mestadels A’s i webpagetest.org: s poängparametrar, bara fick F: s för kompressöverföring och statisk cacheinnehåll. Resultaten bekräftas vidare med de omfattande testerna som gjordes i WebHostingSecretRevealed.

Dessa F: er kan enkelt förvandlas till A: er genom att bara installera några hastighetsförbättrande plugins, som W3 Total Cache.

2. Funktioner som förbättrar SPEED mycket!

Vi har sagt det tidigare och vi säger det igen: hastighet är kung. En långsam lastningssida korrelerar direkt med brist på försäljning, och ingen vill ha det!

Om en webbhotell kan förse oss med funktioner som kan minska laddningshastigheten för webbplatsen kommer de att ha cookie-poäng våldsamt skjutit ner i halsen. Inmotion Hosting har mer än några få hastighetsförbättrande funktioner som gör just det. Här är några som vi tyckte vara värda att nämna:

Datacentra i Max Speed ​​Zone ™

Inmotion Hosting har strategiskt placerat sina datacentrar bredvid Internet Exchange Points på USA: s östkust och västkust. Detta gör det idealiskt för e-handelswebbplatser riktade till amerikanska målgrupper, men deras strategiska läge hjälper också deras servrar att svara snabbare på förfrågningar från andra länder, vilket säkerställer snabba svarstider över hela världen!

peering

De har också samarbetat med internetleverantörer över hela världen och peer-utbyten för att skapa direkta dataförbindelser, vilket dramatiskt minskar datahastigheten. Istället för att dirigera dina data genom flera olika nätverk fungerar peering genom att direkt ansluta dig till närmaste peer, vilket resulterar i mycket snabbare svar och laddningshastigheter! Ta reda på mer om att titta hit och här

Inmotion Hosting med peering

Ultrasnabb SSD-lagring

Vissa webbhotell där ute lagrar fortfarande data om traditionella hårddiskar. Om de ger mig HDD-lagringsalternativ kommer jag att kasta tillbaka det direkt. Vi vill inte ha de föråldrade hårddiskar med lång rumpa från Jurassic Age med alla sina rörliga delar. Vi vill ha extremt sexigt vackert tillverkade SSD: er, byggda för att tillgodose vår lust för hastighet. Det är därför vi älskar att Inmotion Hosting använder SSD-lagring; det minskar praktiskt taget laddningshastigheterna med 40%!

3. 99,9% drifttidsgaranti

Uptime-garanti är något du vill leta efter i en webbhotell. En minut av driftstopp kanske inte verkar vara mycket i det stora planen med saker, men många 1-minuters driftstopp lägger till, och det kommer till en punkt där din webbplats blir irrelevant för Google.

I själva verket, om din webbplats är nere mest av tiden, är den i grunden obefintlig för Google. Personer som söker efter dina webbplatser får i stället resultat för liknande webbplatser, och det kommer att kosta förluster i potentiell försäljning.

Inmotion Hosting ger sina kunder i företagsklass 99,99% drifttidsgaranti, som du får en månads kredit på ditt konto om de någonsin faller under det numret.

Naturligtvis är DDoS-attacker eller serviceavbrott orsakade av anpassade skript inte kvalificerade för krediterna, men det är trevligt att veta att Inmotion Hosting är tillräckligt säker i sina tjänster för att tillhandahålla denna drifttidsgaranti i första hand.

Kolla in Inmotion Hosting: s upptid SLA här.

Vi spårar för närvarande drifttiden för vår testsida med uptimerobot.com och från och med den här skrivtiden är uppetiden 99,99%. Webbplatsens drifttid spåras kontinuerligt och uppgifterna visas nedan, så du kan se själv om Inmotion Hosting: s uppetidsgaranti uppfyller sitt löfte.

Uptime sedan april 2018

99,98%

* Denna räknare uppdateras ständigt

4. BoldGrid – Premium Site Builder ingår

Ingen gillar gratis webbplatsbyggare som kommer med en webbhotellplan. De är superbegränsande och deras formgivningsmallar brukar se ut som den smutsiga änden på en smutsig buss.

Men BoldGrid är helt annorlunda odjuret.

Det är faktiskt en PREMIUM-webbplatsbyggare (som de flesta gärna kommer att betala för) som är byggd ovanpå WordPress, så att du får njuta av den fulla flexibiliteten i WordPress utan alla komplexitet!

Dess användargränssnitt är en sådan dröm att använda och det är underbart intuitivt. Personer med nollkodningsupplevelse kan praktiskt bygga sina egna WordPress-webbplatser på under en timme med hjälp av deras superlätt att använda dra-och-släpp-redigerare.

De har till och med förbyggda anpassningsbara teman om du föredrar att använda dem istället.

BoldGrid Site Builder

Även om du är en erfaren webbdesigner, kommer du att upptäcka att BoldGrid har sina fördelar.

Det effektiviserar ditt arbetsflöde, så att du kan arbeta snabbare och skapa mer dynamiska webbplatser, och du kan också spara dina favoritbelastningar som kan användas som mallar för andra webbplatser!

En av de bästa förmånerna för BoldGrid enligt min ödmjuka åsikt är att du har fullständigt ägande av webbplatsen du har byggt med deras system, varigenom andra webbplatsbyggare inte ger dig full äganderätt till dina webbplatser.

BoldGrid kostar vanligtvis $ 60 per år, men det kommer GRATIS med Inmotion Hosting delade affärsplaner. De bästa sakerna i livet är verkligen gratis!

Kolla in den här videon för mer information om Boldgrid.

5. Gratis domäner

Ingen gillar att vara nickel och dimma för någonting, men det kan ofta känna så när vi skapar webbplatser. Vi måste betala för webbhotell, betala extra för funktioner vi vill ha, betala någon för att designa webbplatsen, betala för bilderna som sa webbdesignern skulle använda – listan slutar bara aldrig.

Därför var vi över månen med Inmotion Hosting beslut att inkludera en gratis domän (värd $ 14,99) med alla deras delade affärsplaner. Domänen är faktiskt bara gratis under ett år, men det faktum att det alls är gratis gör verkligen en skillnad i kundtillfredsställelse.

Om du redan har en befintlig domän som du föredrar att använda, kommer Inmotion Hosting till och med att ge dig krediter så att du kan överföra din domän över snabbt och utan krångel.

6. Gratis SSL, automatisk säkerhetskopiering & Hack-skydd

Inmotion Hosting: s affärsplaner kommer med en fantastisk svit med säkerhetsfunktioner som hjälper till att hålla din webbplats säker från oförutsedda attacker. Det är ganska coolt eftersom du kan vila enkelt och koncentrera dig på ditt företag eller att skapa innehåll utan att oroa dig för något av det.

Security Suite består av:

Gratis SSL

Inmotion Hosting tillhandahåller GRATIS SSL via cPanel, undertecknat av Comodo, ett av de mest pålitliga SSL-varumärkena i branschen. Med bara några musklick kan du aktivera ‘https’ på din webbplats.

För oss är detta ganska jävligt eftersom Chrome kommer att börja märka webbplatser utan SSL som “inte säkra” snart. Och bekvämligheten att aktivera gratis SSL är helt enkelt oslagbar.

Hackskydd

Inmotion Hosting använder ett internt verktyg som heter Patchman som söker efter sårbarheter på din webbplats och korrigerar det innan hacks kan inträffa. Det är ett bra förebyggande verktyg att ha gratis och det är en utmärkt funktion för webbplatser med e-handel!

Gratis automatisk säkerhetskopiering

Kan du föreställa dig hur tråkigt det skulle vara att behöva säkerhetskopiera dina data manuellt? Vad händer om du råkar glömma att göra en säkerhetskopia en dag då dina data beslutar att försvinna?

Inmotion Hosting hjälper oss att lösa det problemet genom att automatisera processen för oss. Vi behöver inte oroa oss för säkerhetskopieringar som deras system gör det för oss, vilket gör att vi kan fokusera på affärsaspekten av saker.

Återställa data är också superlätt. Bara ett klick är allt som krävs för att återställa din webbplats till hur den brukade vara. Om du inte vet hur du gör det, kolla bara med deras utmärkta live-team – de kommer mer än gärna att göra det åt dig.

DDoS-skydd

Inmotion Hosting DDoS-skydd är inbyggt i infrastrukturen och tillhandahålls av Corero, ett av de ledande varumärkena inom cybersäkerhet.

De erbjuder DDoS-skydd i realtid genom deras “första försvarslinje” -metod, som inspekterar trafik och blockerar attacker i realtid – med andra ord, de skyddar din webbplats utan att störa den faktiska konsumenttrafiken!

Läs mer om Coreros DDoS-skydd här.

7. 24/7 amerikansk baserad support

E-handelsföretag kör dygnet runt, och en bra webbhotell bör också ha 24/7 support för att fixa eventuella problem oavsett tid.

Inmotion Hosting’s supportteam har alltid varit lyhörd, kunnig och erfaren, alltid redo att tålamod hjälpa oss med alla problem vi stött på. (Och de är 100% amerikanska baserade!)

De kan kontaktas via livechatt, Skype eller om du känner dig särskilt pratad genom deras dedikerade supporttelefonnummer.

Våra egna erfarenheter med dem har alltid varit väldigt trevliga, att få våra problem fixade utan frustrationer alls. De svarar på alla dina frågor tålmodigt och professionellt, oavsett hur dumma de kan vara.

Inmotion Hosting lyhörande supportteam

8. 90-dagars pengarna tillbaka-garanti & Gratis webbplatsmigrering

Detta är ENORMT. De flesta webbhotell ger en förlängd eller delvis återbetalning inom 30 dagar eller 60 dagar. Inmotion Hosting är tillräckligt säkra med sina tjänster att de erbjuder en FULL återbetalning inom 90 dagar, något jag tror att inget annat webbhotellföretag har gjort tidigare!

De kommer också att sortera vår webbplatsöverföring för dig helt gratis utan driftstopp överhuvudtaget, så att du inte behöver dra ut håret och oroa dig för att bryta din webbplats.

När allt kommer omkring, om du inte är nöjd med Inmotion Hosting, avbryt bara inom den fria lookperioden så får du tillbaka pengarna utan några frågor!

9. 56% exklusiv rabatt för Bitcatcha Reader

Inmotion Hosting 56% exklusiv rabatt för Bitcatcha-läsare

Alla gillar att få mer värde för sina pengar, eller hur? Tur för er, vi har lyckats få ett EXKLUSIVT RABATT med Inmotion Hosting vilket ger dig 56% rabatt på deras affärsplan och sänker priset till endast $ 3,49 per månad (Lanseringsplan)!

Det är inte allt, om du letar efter premium WordPress Hosting, kommer du att vara glad att veta att vi har 37% rabatt på Inmotion’s WP-1000s-plan, vilket kommer att sänka priset till endast $ 4,99 per månad.

Jämfört med Bluehosts startplan för WordPress Hosting som kostar en orimlig $ 39,99 (du får inte ens fler funktioner – mer om det i Inmotion VS Bluehost) tror vi att du uppenbarligen kommer att få mer knep för din peng med vår affiliate-länk nedan!

Saker som vi inte gillar om Inmotion Hosting

1. Iffy Check Out-process

Det här är bara ett mindre grepp, men det är fortfarande något som vi tyckte irriterande – Inmotion Hosting: s utcheckningsprocess kan vara ont. Det finns inga tydliga indikationer på vad man ska göra eller var man ska trycka.

De är ett av få företag där ute som fortfarande utövar manuell uppmaning för att bekräfta för nya användare. Detta kan vara ganska besvärligt, men det är också en säkerhetsfunktion. Huruvida detta är bra eller dåligt beror på användaren.

Utcheckningen är också riktigt långsam. En snabb sökning avslöjade att vissa användare också stötte på problem med att slutföra försäljningen, med vissa människor som fick timeouts medan andra helt enkelt inte kunde slutföra processen.

Om du funderar på att prenumerera ska du notera och vara beredd – var tålamod så kommer försäljningen slutligen att gå igenom.

2. Ingen asiatisk datacenter

Medan Inmotion Hosting Max Speed ​​Zone ™ är optimerad för global räckvidd och fungerar riktigt bra, men det blåser lite att deras datacenter bara finns i Amerika.

Jag är beläget i Sydostasien, och även om Inmotion Hosting-servrar verkar svara ganska bra, pingade från Singapore på 178 ms, kan det potentiellt vara så mycket snabbare för våra kunder att ladda upp vår webbplats om de bara hade ett datacenter i Asien.

3. Ingen NGINX

NGINX är en superpopulär server som skapas bland de flesta webbhotell på grund av dess bidrag till den enorma minskningen av laddningshastigheter för webbplatser, och vi är ganska besvikna över att Inmotion Hosting inte har implementerat det i sina delade värdplaner ännu (det är bara tillgängligt med deras värdalternativ för WordPress).

Vi gjorde dock lite grävning och upptäckte att de testar och granskar kompatibiliteten med NGINX med sina delade servrar, och de kanske så småningom skulle övergå från Apache.

Det kommer att vara fantastiskt för små till medelstora företagare när de gör det (webbplatshastighetshastigheter minskar enormt med NGINX!) Men från och med den här skrivstiden verkar det som en missad möjlighet.

Inmotion Hosting: s planer & Funktioner

Affärshotell

Om du letar efter delad affärshosting för småföretag eller e-handelswebbplatser har du tre alternativ:

LaunchPowerPro
Pris /mo$3.99*$4.99*$7.49*
Förnyelse $ 7.99 $ 9.99 $ 15.99
DomainFREEFREEFREE
Antal tillåtna webbplatser26 Obegränsat
Disk Space Unlimited Unlimited Unlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Antal e-postmeddelanden Obegränsat Obegränsat
SpeedNormal2X4X
SäkerhetssvitInkluderatInkluderatInkluderat

* Pris för 12-månaders prenumeration. 56% exklusiv rabatt tillämpas.

Vår testsida är värd på Power-planen eftersom vi ville vara värd för ett par domäner, och denna plan ger oss mer än tillräckligt med handlingsutrymme och resurser för att göra allt vi ville göra. Faktum är att vi faktiskt är värd för andra anslutna webbplatser med det här kontot och vi har fortfarande inte stött på någon hicka i tjänsten.

En som inte riktigt är tydlig på Inmotion Hosting webbplats är skillnaden mellan 2x prestanda i Power-planen och 8x Performance i Pro-planen. Vi gjorde några grävningar och det är vad vi upptäckte

CPU% (C) Fysiskt minne
Launch40% 1 GB
Power80% 2GB
PRO100% 4GB

Det fysiska minnet som tilldelas proffsplanerna är bokstavligen fyra gånger lanseringsplanen, vilket innebär att värden kan köra de program du behöver på din webbplats mer effektivt vilket direkt översätter till snabbare laddningshastigheter, om din webbplats kräver sådana resurser.

Om du står på staketet mellan Power och Pro-planen är tumregeln här att alltid börja små och uppgradera när du växer. Inmotion Hosting har ett komplett utbud av tjänster för alla behov. Så välj bara en plan du med de resurser du tror du kommer att behöva – om du tycker att du behöver mer, har du alltid möjligheten att uppgradera!

Du får också en exklusiv 56% rabatt när du använder vår affiliate-länk, så glöm inte att använda den!

VPS

För byråer, återförsäljare eller utvecklare kan du välja mellan två VPS-planer som passar dina behov. Dessa planer kommer med NGINX-serveruppsättning och andra itty bitty fördelar som ger dig skryta rättigheter när du umgås med dem som är kända. Se alla VPS-funktioner här.

hanterade VPS & självhanterade VPS-värd

Hanterad WordPress Hosting

Men om du letar efter det bästa av de bästa, de mest lyxiga och dekadenta värdplanerna runt, letar du inte längre än Inmotion’s Managed WordPress Hosting. De är optimerade för att ge dig de bästa hastigheterna med NGINX, SSD: er, PHP7 och avancerad caching.

Du kommer också att njuta av hanterad säkerhet och hanterade uppdateringar vilket innebär att du bokstavligen inte behöver oroa dig för en enda sak eftersom Inmotion’s Managed WordPress Hosting sorterar allt åt dig.

Uppenbarligen, med premiumfunktioner kommer ett premiumpris – var redo att sprudla för dessa fördelar! Kolla in deras priser här.

Hur håller känslor upp mot tävlingarna?

inmotion VS Siteground: Vilken är snabbare?

Som nämnts tidigare var Bitcatcha.com tidigare värd hos Inmotion Hosting innan vi bytte till SiteGround Cloud, och mycket av beslutet att byta var baserat på SiteGrounds överlägsna hastighet vid den tiden (detta var för 2 år sedan).

Serverens svarstid: 172 ms VS 138 ms

För detta hastighetstest skapade vi två webbplatser – en med Inmotion Hosting Power Plan och en med SiteGround GrowBig. Vi satte våra två testsajter via vår intensiva serverhastighetschecker för att se vilken webbhotell som är snabbare när det gäller responstid, och resultaten förvånade oss överraskande.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
ServerplatsLos AngelesChicago
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms3 ms
London322 ms92 ms
Singapore178 ms223 ms
Sao Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japan109 ms148 ms
Kanada67 ms12 ms
Tyskland149 ms103 ms
Världsomspännande 171,9 ms138,1 ms
Fullständiga resultat

Inmotion Hosting imponerade verkligen med ett världsomspännande genomsnitt på 172 ms, vilket tjänar dem till en A + -rankning från bitcatcha.com!

Från dessa resultat är det mycket tydligt att webbplatser med USA-baserade målgrupper kommer att dra mest nytta av deras snabba snabba hastigheter på grund av deras två datacenter i Amerika, men pingar från resten av världen kom också tillbaka ganska snabbt (mestadels under 180 ms) så företag med internationell publik kan fortfarande njuta av snabbare än rekommenderade hastigheter med Inmotion Hosting!

SiteGrords poäng är ganska likartade med Inmotion Hosting, med ett snabbt världsomspännande medelvärde på 138 ms, vilket också får en ranking av A+.

Vi har behandlat en mer detaljerad jämförelse av deras servrar på SiteGround VS Inmotion Hosting. Kolla in det.

Datacenterplats: 2 VS 5

Inmotion Hosting har endast 2 datacentrar (USA öster och USA väster) strategiskt belägna för maximal täckning över hela världen. Även om Inmotion Hosting’s datacentrar är ganska snabba ordomfattande, har SiteGround 5 datacentrar fördelade över tre regioner – detta gör att du kan välja datacentret närmast din målgrupps placering, säkerställa de snabbaste laddningshastigheterna som är möjliga för dem (och som vi alla vet, desto snabbare din webbplats laddas, desto mer försäljning kan du potentiellt göra!).

Snabbförbättrande funktioner

När det gäller hastighetsförbättrande programvara stöder både SiteGrounds GrowBig och Inmotion Hosting Power Plan PHP7, men SiteGround verkar ha överhanden med deras inkludering av den populära NGINX-servern som är uppsatt, berömd för dess hastighet. SiteGround har också fördelen med sin helt egen SuperCacher, ett avancerat cachesystem som gör att du kan öka laddningstiderna för webbplatsen upp till 4x snabbare!

Inmotion Hosting har faktiskt högpresterande SSD: er som är optimerade med NGINX-serveruppsättning, men det verkar som om dessa funktioner bara är tillgängliga med sina WordPress-värdplaner.

Git & Iscensättning

De av er som har livskvalitetsfunktioner som GIT eller iscensättning, du kommer att bli besviken över att Inmotion Hosting inte erbjuder någon av dessa funktioner. Det är lite nedslående, med tanke på att SiteGround kan erbjuda mer till ungefär samma prispunkt.

Notera

Inmotion Hosting erbjuder Git & Iscensätter i deras Premium WordPress Hosting, som börjar på $ 4.99 / mo. .

Inmotion VS Bluehost Som WordPress-värd

Därefter upptäckte vi Inmotion Hosting: s helt nya WordPress Hosting-plan mot Bluehosts krydda WordPress Hosting-plan.

Det första vi märkte direkt utanför fladdermattan var priset – Inmotion Hosting: s WP-1000S-plan är endast $ 9,99 37% rabatt, 6,99 $ bara en gång i månaden, jämfört med Bluehosts WP-standard till en enorm $ 19,99 per månad. När vi placerade funktionerna sida vid sida, fann vi att den enorma prisskillnaden egentligen inte är motiverad.

Inmotion HostingBluehost
Inledande pris $ 6,99 * /mo$19,99* / mo
Förnyelse $ 9,99 /mo$39,99 / mo
Webbplatser som stöds1 Obegränsad
Disk Space40GB30GB
Gratis e-postkonton Obegränsat Nej
SSD StorageYesNo
Gratis webbplatsmigreringJa Nej
Gratis automatiserade säkerhetskopiorJaJa
Max Speed ​​Zone ™ YesNo
Gratis annonseringskrediter $ 150 $ 0
Pengar tillbaka-garanti90 dagar30 dagar
ScenemiljöJa Nej
Auto-uppdateringar med RollbackYesNo
Gratis SSLYesJa
Premium Site BuilderYesNo
NGINXYesNo

* Pris för 12-månaders prenumeration.

Den enda fördelen som Bluehost till synes har över Inmotion Hosting är att de tillåter 100 miljoner besök per månad, jämfört med Inmotion Hosting: s 20 000 månadsvisa besök.

Utöver det är det inte meningsfullt att vara värd hos Bluehost. Inmotion’s WordPress-webbhotell ger oss så många viktiga funktioner till halva priset (SSD, iscensättning, auto-uppdateringar, sidbyggare, webbplatsmigrering … listan fortsätter) de gör Bluehosts plan verkligen föråldrad.

Om vi ​​bara tittar på funktionerna är det tydligt att Inmotion Hosting’s WP-1000S är det logiska valet att göra om du funderar på att få Premium WordPress-värd.

Bedömning: Ska jag vara värd hos Inmotion Hosting?

Vi är mycket nöjda med Inmotion Hosting!

Deras hastighet har förbättrats förra gången vi testade dem och överraskade oss. Deras två datacentrar används effektivt för att täcka en internationell publik utan att offra laddningstider och de fick till och med snabbare hastighetstest än vår favoritvärd, SiteGround!

Fördelarna överväger tungt nackdelarna (ärligt talat, vi nitpickade – vi hade faktiskt svårt att försöka komma med nackdelar!) Och vi älskar deras långa lista med funktioner.

Deras SSD-lagring är ett stort drag. Släng in deras andra förmåner (obegränsad e-post, inga nedställningar på webbplatsen, gratis appar, obegränsad bandbredd osv.) Och det är ingen brainer – Inmotion Hosting är en utmärkt webbhotell.

Deras planer är valuta för pengarna med tillförlitlig drifttid och kundservice.

Det spelar ingen roll om du riktar dig till ett specifikt land eller en internationell publik – ta bara reda på om öst- eller västservrarna är bättre för din målgrupp, och se när dina data transporteras till dina kunders skärmar på rekordtid.

10/10 skulle rekommendera!

Nyckelfunktioner

 • ✓ Gratis domännamn
 • ✓ Obegränsat diskutrymme
 • ✓ Obegränsad dataöverföring
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ SSD ingår
 • ✓ SSH Access stöds
 • ✓ 24 × 7 amerikansk support
 • ✓ 90-dagars pengarna tillbaka

Rekommenderas för

 • • e-handel
 • • WordPress
 • • Forum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Medium-stor webbplats
 • • Företagswebbplats

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me