Inmotion-hosting

Inmotion-hosting

https://www.inmotionhosting.com/

TL, dr

Inmotion Hosting on yksi parhaimmista isännöimistä, mitä meillä on koskaan ollut ilo käyttää. Vaikka heistä puuttuu tiettyjä nopeutta parantavia ominaisuuksia (ei NGINX: ää jaetuissa suunnitelmissa) ja heillä on vain 2 datakeskusta, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa, heidän palvelimen vastausnopeutensa ovat hulluja!

Heillä on myös loistava tukitiimi, potilas ja riittävän asiantunteva käsittelemään kaikkia kysymyksiä. Inmotion Hosting saa meiltä kaksi peukaloa ylöspäin! .

Inmotion Hosting Review: 9 hyvää & 3 miinusta (palvelimen nopeus testattu – 170 ms!)

On valitettavaa, että hyvin harvat erikoismarkkinoiden ulkopuolella olevat ihmiset tuntevat nimen Inmotion Hosting..

Ne eivät todellakaan ole yhtä kuuluisia kuin Hostinger tai SiteGround, mutta Inmotion Hosting on ehdottomasti yksi aliarvioituimpia helmiä siellä.

Itsenäisesti omistama amerikkalainen yritys on toiminut vuodesta 2001, ja niiden vaikuttavat palvelut ja tuotteet ovat heijastus kokemuksesta oppineesta yrityksestä, joka on kehittynyt yhdeksi parhaimmista verkkoisäntäkoneista tänään..

Bitcatcha.com isännöi aikaisemmin Inmotion Hosting -palvelinta ja huomasimme, että se oli yksi parhaista valinnoista, joita olemme koskaan tehneet urallamme..

Siitä lähtien olemme siirtyneet SiteGround Cloudiin (emme voi kutsua itseämme web-hosting-asiantuntijoiksi, jos emme kokeile muiden web-isäntien kanssa!) Ja vaikka he ovat tällä hetkellä suosikkiverkkosäntämme, makea makea kokemuksemme Tunne on aina pitänyt meitä miettimään, ovatko he pitäneet yllä tähtien palveluaan.

Inmotion Hosting arvostelut

Joten päätimme, että riittää.

Ei ole mitään järkeä muistuttaa menneisyydestä.

Kirjautumme sisään vanhaan Inmotion Hosting -tiliimme, loimme testisivun ja menimme kaupunkiin sen kanssa vain nähdäksemme, kuinka he ovat pitäneet kiinni siitä lähtien kun viimeksi isännöimme heidän kanssaan. Poika voi poika, emme pahoillamme sitä.

Testasimme nopeutta, tarkastelimme niiden ominaisuuksia, puhuimme asiakastuelle ja arvioimme niiden yleisen käyttömukavuuden – ja olimme tyytyväisiä tuloksiin!

Kuten aina, olemme luoneet löytöihimme perustuvan luettelon eduista ja haitoista, vain jotta voit itse arvioida, onko Inmotion Hosting paras verkkoisäntä verkkosivustollesi.

Merkintä

Testisivusto, jota käytämme tässä katsauksessa, on imhhosted.com. Sitä isännöi Inmotion Hosting Power Plan heidän länsirannikon tietokeskuksessa.

9 asiaa, joita rakastamme Inmotion-hosting-palvelusta (vielä!)

1. Inmotion-hosting on erittäin nopea!

Perustimme testisivun (https://imhhosted.com/) käyttämällä Inmotion Hostingin Power Plan -sovellusta ja käytimme omaa ainutlaatuista palvelimen nopeuden tarkistintasi löytääksemme Inmotion Hostingin vastausajat, kun ne on sijoitettu useista paikoista ympäri maailmaa, ja tulokset kokonaan puhalsi meidät pois!

USA (W)
Yhdysvallat (E)
Lontoo
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
sydney
Japani
Kanada
Saksa

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Keskimääräinen nopeus: 171,9 ms – Katso koko tulos

USA: n länsipuolella ja idässä olevat pisteet olivat parhaat, pisteytys 2 ms ja 53 ms, mikä tekee niistä loistavat, jos kohdistat amerikkalaisiin yleisöihin.

Ne menestyivät myös hyvin muista sijainneista, ja niiden latenssitaso oli erittäin pieni, kun ne kiinnitettiin Singaporesta (178 ms), Sao Paolosta (172 ms), Sydneystä (153 ms) ja Japanista (109 ms)..

Ainoa sijainti, jossa Inmotion Hosting ei tehnyt liian hyvin, oli Bangaloressa, 514 ms. Ei ole yllättävää etäisyyden vuoksi.

Inmotion Hosting on maailmanlaajuisesti keskimäärin 172 ms, ja se on erittäin nopea ja on vankka A +. Ne kattavat kansainvälisen yleisön melko hyvin, joten sinun ei tarvitse huolehtia palvelimen vastausajoista, ellet ole kohdistettu intialaisiin yleisöihin (katso tällöin Intian paras web-hosting).

Suoritimme myös TTFB-testin käyttämällä webpagetest.org ja tulokset olivat meille melko ilahduttavia.

Ensimmäisen tavun testituloksen saapumisaika

Tämä testi tehtiin WordPress-ohjelmiston asennuksella ilman konfiguraatioita tai nopeuden optimointeja. TTFB oli todella nopea 0,466 sekunnissa, ja Inmotion Hosting sijoitti suurimmaksi osaksi A: n webpagetest.orgin pisteytysparametreihin, saaden vain F: n pakkauksen siirtoon ja välimuistin staattiseen sisältöön. Tuloksia vahvistaa edelleen WebHostingSecretRevealed-ohjelmassa tehdyt laajat testit.

Ne F: t voidaan helposti muuttaa A: ksi asentamalla muutama nopeutta parantava laajennus, kuten W3 Total Cache.

2. Ominaisuudet, jotka parantavat nopeutta huomattavasti!

Olemme sanoneet sen aiemmin ja sanomme taas: nopeus on kuningas. Hidas lastauspaikka korreloi suoraan myynnin puutteen kanssa, ja kukaan ei halua sitä!

Jos verkkoisäntä voi tarjota meille ominaisuuksia, jotka voivat vähentää sivustomme latausnopeutta, heillä on evästepisteitä väkivaltaisesti alas kurkkuunsa. Inmotion Hosting -palvelussa on enemmän kuin muutama nopeutta parantava ominaisuus, joka tekee juuri sen. Tässä on joitain, jotka havaitsimme mainitsemisen arvoisia:

Tietokeskukset Max Speed ​​Zone ™ -sovelluksessa

Inmotion Hosting on sijoittanut tietokeskuksensa strategisesti Internet-vaihtopisteiden viereen Amerikan itärannikolla ja länsirannikolla. Tämä tekee siitä ihanteellisen verkkokauppasivustoille, jotka on suunnattu Yhdysvaltain yleisölle, mutta niiden strateginen sijainti auttaa myös palvelimia reagoimaan nopeammin muiden maiden pyyntöihin ja varmistamaan nopeat maailmanlaajuiset vastausajat!

peering

He ovat myös ryhtyneet Internet-palveluntarjoajiin ympäri maailmaa ja peering-keskusten luomaan suoria datayhteyksiä, mikä vähentää dramaattisesti tiedonsiirtonopeutta. Sen sijaan, että reitität tietoja useiden eri verkkojen kautta, vertaisverkko toimii yhdistämällä sinut suoraan lähimpään vertaisverkkoon, mikä johtaa paljon nopeampaan vastaukseen ja latausnopeuteen! Lisätietoja peeringistä täällä ja täällä

Inmotion-hosting peeringin kanssa

Erittäin nopea SSD-tallennustila

Jotkut siellä olevat verkkoisäntäkoneet tallentavat edelleen tietoja perinteisiltä kiintolevyiltä. Jos he antavat minulle kiintolevyn tallennusvaihtoehtoja, heitän sen heti takaisin. Emme halua noita vanhentuneita juura-aikaisia ​​hitaita kiintolevyjä kaikilla liikkuvilla osillaan. Haluamme erittäin seksikkäitä kauniisti tehtyjä SSD-levyjä, jotka on rakennettu vastaamaan nopeushaluamme. Siksi rakastamme sitä, että Inmotion Hosting käyttää SSD-tallennustilaa; se vähentää lastausnopeuksia käytännössä 40%!

3. 99,9% Uptime-takuu

Uptime-takuu on asia, jota haluat etsiä verkkoisäntästä. Yhden minuutin seisokkeja ei ehkä tunnu olevan paljon asioiden suuressa kaaviossa, mutta runsaat 1 minuutin seisokit lisäävät summaa, ja kohtaa sivustosi tulee merkityksettömäksi Googlelle.

Tosiasiassa, jos sivustosi on poissa suurimman osan ajasta, sitä ei käytännössä ole Googlessa. Sivustojasi etsiville ihmisille annetaan sen sijaan samanlaisia ​​sivustoja koskevat tulokset, ja se maksaa sinulle potentiaalisen myynnin menetyksiä.

Inmotion Hosting antaa heidän yritysluokan asiakkailleen 99,99%: n käyttöajan, jonka saat tilillesi yhden kuukauden hyvityksen, jos asiakkaat koskaan putoavat tämän määrän alle.

Tietysti DDoS-hyökkäykset tai mukautettujen komentosarjojen aiheuttamat palvelun keskeytykset eivät ole oikeutettuja hyvityksiin, mutta on hienoa tietää, että Inmotion Hosting on riittävän luottavainen palveluissaan tarjotakseen ensisijaisesti tämän käyttöaikatakuun.

Tutustu Inmotion Hosting -palvelun käytettävyysaikaiseen SLA: han täällä.

Seuraamme tällä hetkellä testisivustomme käytettävyyttä uptimerobot.com-sivustolla, ja kirjoitusajankohdasta lähtien käyttöaika on 99,99%. Sivuston käyttöaikaa seurataan jatkuvasti ja tiedot näytetään alla, joten voit nähdä itse, onko Inmotion Hosting -palvelun käyttöaikatakuu lupausten mukainen..

Uptime huhtikuusta 2018 lähtien

99,98%

* Tätä laskuria päivitetään jatkuvasti

4. BoldGrid – Premium Site Builder mukana

Kukaan ei pidä ilmaisista verkkosivustojen rakentajista, jotka toimitetaan web-hosting-suunnitelman mukana. Ne ovat erittäin rajoittavia, ja niiden suunnittelumallit näyttävät yleensä likaisen bussin haisevalta päältä.

BoldGrid on kuitenkin täysin erilainen peto.

Se on itse asiassa PREMIUM-sivuston rakentaja (josta suurin osa ihmisistä maksaa mielellään), joka on rakennettu WordPressin päälle, joten saat nauttia WordPressin kaikesta joustavuudesta ilman kaikkia monimutkaisuuksia!

Sen käyttöliittymä on tällainen unelma käyttää ja se on ihanan intuitiivinen. Ihmiset, joilla ei ole koodauskokemusta, voivat käytännössä rakentaa omat WordPress-sivuston alle tunnissa erittäin helppokäyttöisen vedä ja pudota -editorin avulla.

Heillä on jopa valmiiksi muokattuja teemoja, jos haluat käyttää niitä sen sijaan.

BoldGrid Site Builder

Vaikka olet kokenut verkkosuunnittelija, huomaat, että BoldGridillä on etunsa.

Se virtaviivaistaa työnkulkuasi, joten voit työskennellä nopeammin ja luoda dynaamisempia sivustoja. Voit myös tallentaa suosikkikuormituksesi käytettäväksi mallina muille sivustoille.!

Yksi parhaimmista BoldGrid-puolueista minun mielestäni on, että omistat täysin verkkosivustosi, jonka olet luonut heidän järjestelmänsä avulla, jolloin muut sivuston rakentajat eivät anna sinulle täydellistä omistajuutta sivustoillesi..

BoldGrid maksaa yleensä 60 dollaria vuodessa, mutta se tulee ILMAISEKSI Inmotion Hostingin yhteisiin liiketoimintasuunnitelmiin. Parhaat asiat elämässä todella ovat ilmaisia!

Katso tästä videosta lisätietoja Boldgridistä.

5. Ilmaiset verkkotunnukset

Kukaan ei halua olla nikkeliä ja timantti mistään, mutta se voi tuntea niin usein, kun olemme perustamassa verkkosivustoja. Meidän on maksettava web-isännöinnistä, maksettava lisä haluamasi ominaisuuksista, maksettava jollekin sivuston suunnittelulle, maksettava kuvista, joita sivuston suunnittelija käyttäisi – luettelo ei koskaan lopu.

Siksi olimme yli kuun, kun Inmotion Hosting päätti sisällyttää ilmaisen verkkotunnuksen (arvoltaan 14,99 dollaria) kaikkiin heidän yhteisiin liiketoimintasuunnitelmiinsa. Verkkotunnus on oikeastaan ​​vain ilmainen vuodeksi, mutta se, että se on ilmainen, todella vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen.

Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkotunnus, jota haluat käyttää, Inmotion Hosting antaa sinulle jopa hyvityksiä, jotta voit siirtää verkkotunnuksesi nopeasti ja ilman häiriöitä.

6. Ilmainen SSL, automaattinen varmuuskopiointi & Hakkisuojaukset

Inmotion Hosting -liiketoimintasuunnitelmissa on mahtava sarja turvaominaisuuksia, jotka auttavat pitämään sivustosi turvassa odottamattomilta iskuilta. Se on aika siistiä, koska voit levätä helposti ja keskittyä yritykseesi tai sisällön luomiseen huolehtimatta mistään tuosta.

Security Suite koostuu:

Ilmainen SSL

Inmotion Hosting tarjoaa ILMAISEN SSL-yhteyden cPanelin kautta, jonka on allekirjoittanut Comodo, yksi alan luotettavimmista SSL-merkeistä. Muutamalla hiiren napsautuksella voit aktivoida https-sivustosi.

Meille tämä on aika pirun mahtavaa, koska Chrome alkaa merkitä sivustoja ilman SSL: tä pian olemaan suojattu. Ja mukavuus aktivoida ilmainen SSL on yksinkertaisesti lyömätön.

Hakkisuojaus

Inmotion Hosting käyttää sisäistä työkalua nimeltään Patchman, joka etsii sivustosi haavoittuvuuksia ja korjaa sen ennen kuin hakkereita voi tapahtua. Se on loistava ennaltaehkäisevä työkalu, joka on saatavana ilmaiseksi, ja se on erinomainen ominaisuus verkkokauppasivustoille!

Ilmainen automaattinen varmuuskopiointi

Voitteko kuvitella, kuinka tylsää olisi varmuuskopioida tietosi manuaalisesti? Mitä tapahtuu, jos unohdat tehdä varmuuskopion sinä päivänä, jolloin tietosi päättävät kadota?

Inmotion Hosting auttaa meitä ratkaisemaan ongelman automatisoimalla prosessin meille. Meidän ei tarvitse huolehtia varmuuskopioista, koska niiden järjestelmä tekee sen meille, jolloin voimme keskittyä asioiden liiketoimintaan liittyviin näkökohtiin.

Tietojen palauttaminen on myös erittäin helppoa. Vain yksi napsautus on kaikki mitä tarvitaan sivuston palauttamiseen entiseen tapaan. Jos et tiedä miten se tehdään, kysy vain heidän erinomaiselta live-tiimiltään – he tekevät sen enemmän kuin mielellään.

DDoS-suojaus

Inmotion Hostingin DDoS-suoja on rakennettu infrastruktuuriin ja tarjoaa Corero, joka on yksi tietoturvan johtavista tuotemerkeistä.

Ne tarjoavat reaaliaikaisen DDoS-suojauksen “ensimmäisen puolustuslinjan” lähestymistavan avulla, joka tarkastaa liikenteen ja estää hyökkäykset reaaliajassa – toisin sanoen he suojaavat sivustoasi häiritsemättä todellista kuluttajaliikennettä!

Tutustu Coreron DDoS-suojaukseen täältä.

7. 24/7 yhdysvaltalainen tuki

Verkkokaupan yritykset toimivat ympäri vuorokauden, ja hyvällä isäntäkoneella pitäisi olla myös 24/7-tuki, jotta ongelmat voidaan korjata riippumatta ajasta..

Inmotion Hosting -tukitiimi on aina ollut reagoiva, osaava ja kokenut, aina valmis kärsivällisesti auttamaan meitä kaikissa kohtaamistamme ongelmista. (Ja ne ovat 100% Yhdysvaltoihin perustuvia!)

Heihin voidaan ottaa yhteyttä live-chatin, Skypen kautta tai jos tunnet olosi erityisen chattaiseksi, heidän erityisen tukipuhelinnumeronsa kautta.

Omat kokemuksemme heistä ovat aina olleet erittäin miellyttäviä, asioiden korjaamisessa ilman turhautumista. He vastaavat kaikkiin kysymyksiisi kärsivällisesti ja ammattitaitoisesti riippumatta siitä, kuinka tyhmä he olivat.

Inmotion Hosting -vastaava tukitiimi

8. 90 päivän rahat takaisin -takuu & Ilmainen verkkosivustojen siirto

Tämä on valtava. Suurin osa verkkoisäntäistä antaa hyvitetyn tai osittaisen palautuksen 30 tai 60 päivän kuluessa. Inmotion Hosting on riittävän varma palveluistaan, että tarjoaa täyden hyvityksen 90 päivän kuluessa. Uskon, ettei mikään muu web-hosting-yritys ole tehnyt sitä ennen!

He myös järjestävät sivustosi siirron sinulle täysin ilmaiseksi ilman mitään seisokkeja, joten sinun ei tarvitse vetää hiuksiasi huolta sivustosi rikkoutumisesta..

Loppujen lopuksi, jos et ole tyytyväinen Inmotion-hostingiin, peruuta vain ilmaisen katseluajan kuluessa ja saat rahat takaisin ilman kysymyksiä!

9. 56%: n yksinomainen alennus Bitcatcha-lukijalle

Inmotion Hosting - 56%: n yksinomainen alennus Bitcatcha-lukijoille

Kaikki haluavat saada enemmän vastinetta rahoilleen, eikö niin? Onnea kavereillemme, olemme onnistuneet saamaan PYSYVÄN ALENNUKSEN Inmotion Hosting -sovelluksella, joka antaa sinulle 56%: n alennuksen heidän liiketoimintasuunnitelmastaan ​​alentaen hinta vain 3,49 dollariin kuukaudessa (käynnistyssuunnitelma)!

Se ei ole kaikki, jos etsit premium-luokan WordPress-hosting-palvelua, sinun on ilo tietää, että meillä on 37%: n alennus Inmotionin WP-1000s -suunnitelmasta, joka laskee hinnan vain 4,99 dollariin kuukaudessa.

Verrattuna Bluehostin käynnistämään WordPress-hosting-suunnitelmaan, joka maksaa kohtuuttomia 39,99 dollaria (et edes saa lisää ominaisuuksia – enemmän kuin Inmotion VS Bluehostissa), luulemme, että saat selvästi enemmän potkua vastineeksi alla olevan tytäryhtiölinkin kautta!

Asiat, joista emme pidä Inmotion-hosting-palvelusta

1. Iffy Check Out -prosessi

Tämä on vain vähäinen rypytys, mutta se on silti jotain, jota havaitsimme ärsyttäväksi – Inmotion Hostingin tarkistusprosessi voi olla tuskaa. Ei ole selkeitä ohjeita siitä, mitä tehdä tai missä painaa.

He ovat yksi harvoista yrityksistä, jotka harjoittavat edelleen manuaalista vahvistuspyyntöä uusille käyttäjille. Tämä voi olla melko hankala, mutta se on myös turvaominaisuus. Onko tämä hyvä vai huono asia, riippuu käyttäjästä.

Kassaprosessi on myös todella hidasta. Pikahaku paljasti, että joillakin käyttäjillä oli myös ongelmia myynnin loppuun saattamisessa, kun taas toisilla ihmisillä oli aikakatkaisuja, kun taas toiset eivät yksinkertaisesti pystyneet suorittamaan prosessia loppuun..

Jos olet ajatellut tilaamista, ota huomioon ja ole varautunut – ole kärsivällinen, ja myynti lopulta menee läpi.

2. Ei Aasian datakeskusta

Vaikka Inmotion Hosting -sovelluksen Max Speed ​​Zone ™ on optimoitu globaalille ulottuvuudelle ja toimii todella hyvin, on tuskin puhaltaa, että niiden tietokeskukset sijaitsevat vain Amerikassa.

Asun Kaakkois-Aasiassa, ja vaikka Inmotion Hostingin palvelimet näyttävät reagoivan melko hyvin, tunnistettiin Singaporesta 178 ms: n etäisyydellä, asiakkaiden voi olla paljon nopeampaa ladata sivustomme, jos vain heillä olisi Aasiassa sijaitseva tietokeskus..

3. Ei NGINX

NGINX on erittäin suosittu palvelin, joka on perustettu useimpiin verkkoisäntälaitteisiin, koska se on osaltaan vähentänyt huomattavasti sivuston latausnopeutta. Olemme erittäin pettyneitä siihen, että Inmotion Hosting ei ole vielä ottanut sitä käyttöön jaetussa isännöintisuunnitelmassaan (se on saatavana vain heidän WordPress-isännöintivaihtoehdot).

Teimme kuitenkin vähän kaivaa ja huomasimme, että he testaavat ja tarkistavat NGINX: n yhteensopivuutta jaettujen palvelimien kanssa, ja ne saattavat lopulta siirtyä kokonaan pois Apachesta.

Pienten ja keskisuurten yritysten omistajille on mahtavaa, kun he tekevät (sivustojen latausnopeudet vähenevät valtavasti NGINX: n kanssa!), Mutta tästä kirjoitusajasta näyttää siltä, ​​että menetetty mahdollisuus.

Inmotion Hosting -suunnitelmat & ominaisuudet

Yritystoiminta

Jos etsit jaettua yritysmajoitusta pienille yrityksille tai verkkokauppasivustoille, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

LaunchPowerPro
Hinta / kuukausi3.99*$4.99*$.7.49*
Uudistuminen $ 7,99 $ 9,99 $ 15,99
DomainFREEFREEFREE
Sivuston lukumäärä sallittu26 rajoittamaton
Levy SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
EmailUnlimitedUnlimitedUnlimited-numero
SpeedNormal2X4X
Security SuiteIncludedIncludedIncluded

* Hinta 12 kuukauden tilaukselta. Sovellettu 56% yksinoikeus.

Testisivustomme isäntänä on Power Plan, koska halusimme isännöidä muutamia verkkotunnuksia, ja tämä suunnitelma antaa meille enemmän kuin tarpeeksi liikkumavaraa ja resursseja tehdäksemme kaiken, mitä halusimme tehdä. Itse asiassa olemme isännöimässä muita tytäryhtiösivustoja tällä tilillä, emmekä ole silti havainneet palveluksessa olevia hikoksia.

Yksi siitä, mitä Inmotion Hosting -verkkosivustolla ei ole oikein selvää, on ero virrankäyttösuunnitelman 2-kertaisen suorituskyvyn ja Pro-suunnitelman kahdeksankertaisen suorituskyvyn välillä. Teimme kaivaa ja tämä on mitä löysimme

CPU% (C) Fyysinen muisti
Launch40% 1GB
Power80% 2GB
Pro 100.% 4GB

Pro-suunnitelmiin varattu fyysinen muisti on kirjaimellisesti neljä kertaa käynnistyssuunnitelmasta, mikä tarkoittaa, että isäntä voi suorittaa sivustosi tarvitsemasi ohjelmat tehokkaammin, mikä johtaa suoraan nopeampaan latausnopeuteen, jos sivustosi vaatii tällaisia ​​resursseja.

Jos olet aidalla Power- ja Pro-suunnitelmien välillä, nyrkkisääntönä on, että aloitat aina pieninä ja päivitä kasvatessasi. Inmotion Hosting tarjoaa täyden valikoiman palveluita jokaiseen tarpeeseen. Joten valitse vain suunnitelma tarvitsemiesi resurssien avulla – jos huomaat, että tarvitset enemmän, sinulla on aina mahdollisuus päivittää!

Lisäksi saat yksinoikeudella 56% alennuksen, kun käytät sisaryrityslinkkiä, joten älä unohda käyttää sitä!

VPS

Agenttitoimistoille, jälleenmyyjille tai kehittäjille voit valita kahden tarpeitasi vastaavan VPS-suunnitelman välillä. Nämä suunnitelmat tulevat NGINX-palvelimen perustamiseen ja muihin itty bitty etuihin, jotka antavat sinulle bragging oikeudet kun hengailet tuntevien kanssa. Katso kaikki VPS-ominaisuudet täältä.

hallittu vps ja itsehallittu vps-hosting

Ylläpito WordPress-hosting

Jos etsit kuitenkin parasta parhaista, ylellisimpiä ja dekadenttisimpia isännöintisuunnitelmia, katso muuta kuin Inmotionin hallinnoima WordPress-hosting. Ne on optimoitu antamaan sinulle parhaat mahdolliset nopeudet NGINX: n, SSD: n, PHP7: n ja edistyneen välimuistin avulla.

Voit myös nauttia hallitusta turvallisuudesta ja hallituista päivityksistä, mikä tarkoittaa, että sinun ei kirjaimellisesti tarvitse huolehtia yhdestä asiasta, koska Inmotionin hallinnoima WordPress-hosting-palvelu lajittelee kaiken puolestasi.

Ensiluokkaisilla ominaisuuksilla on tietysti korkea hinta – ole valmis heittämään näitä etuja! Katso heidän hinnoittelunsa täältä.

Kuinka Inmotion kestää kilpailuja?

inmotion VS Siteground: Mikä on nopeampi?

Kuten aiemmin mainittiin, Bitcatcha.com isännöitiin aiemmin Inmotion Hosting -palvelussa ennen siirtymistä SiteGround Cloudiin, ja suuri osa vaihtopäätöksestä perustui SiteGroundin tuolloin suurempaan nopeuteen (tämä oli 2 vuotta sitten).

Palvelimen vasteaika: 172 ms VS 138 ms

Tätä nopeustestiä varten olemme luoneet kaksi verkkosivustoa – yhden Inmotion Hosting Power Plan -ohjelman kanssa ja toisen SiteGround GrowBigin. Laitoimme kaksi testisivustoamme intensiivisen palvelimen nopeustarkistimen kautta nähdäksemme, mikä web-isäntä on nopeampi vasteajan kannalta, ja tulokset kestivat yllätyksenä.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Palvelimen sijaintiLos AngelesChicago
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms3 ms
Lontoo322 ms92 ms
Singapore178 ms223 ms
São Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japani109 ms148 ms
Kanada67 ms12 ms
Saksa149 ms103 ms
Maailmanlaajuinen keskiarvo171,9 ms138,1 ms
Täydelliset tulokset

Inmotion Hosting on todella vaikuttunut maailmanlaajuisesta keskimääräisestä 172 ms: sta, joka ansaitsee heille A + -luokituksen bitcatcha.com-sivustolta!

Näistä tuloksista on erittäin selvää, että yhdysvaltalaisen yleisön sivustoille on eniten hyötyä niiden vilkkaasta nopeudesta, koska ne sijaitsevat 2 Amerikassa sijaitsevassa datakeskuksessa, mutta myös muusta maailmasta tulevat pingit palasivat melko nopeasti (enimmäkseen alle 180 ms). joten yritykset, joilla on kansainvälinen yleisö, voivat nauttia suosittua nopeammista nopeuksista Inmotion Hosting -sovelluksen avulla!

SiteGroundin tulokset ovat melko samankaltaisia ​​Inmotion Hosting -palvelun kanssa. Nopea keskimääräinen keskimääräinen maailmanlaajuinen nopeus on 138 ms, mikä saa myös A-luokituksen+.

Olemme käsittäneet yksityiskohtaisemman vertailun heidän palvelimistaan ​​SiteGround VS Inmotion Hosting -palvelussa. Tarkista tämä.

Tietokeskuksen sijainti: 2 VS 5

Inmotion Hosting -palvelussa on vain 2 tietokeskusta (Yhdysvaltojen itä- ja länsipuolella), jotka sijaitsevat strategisesti maksimaalisen kattavuuden saavuttamiseksi maailmanlaajuisesti. Vaikka Inmotion Hosting -keskukset ovat melko nopeita sananlaajuisesti, SiteGround-verkossa on 5 datakeskusta, jotka on jaettu 3 alueelle – tämän avulla voit valita kohdekeskuksen sijaintia lähinnä olevan tietokeskuksen, mikä varmistaa heille mahdollisimman nopeat lastausnopeudet (ja kuten me kaikki tiedämme, sitä nopeampi). sivustosi latautuu, sitä enemmän myyntiä voit mahdollisesti tehdä!).

Nopeutta parantavat ominaisuudet

Nopeuden parantamisohjelmistojen suhteen sekä SiteGroundin GrowBig- että Inmotion Hosting -sovelluksen Power Plan tukee PHP7: tä, mutta SiteGround näyttää ylivoimaisesti sisällyttävänsä suosittuun NGINX-palvelimeen, joka on tunnettu nopeudestaan. SiteGroundilla on etuna myös oma SuperCacher, edistynyt välimuistijärjestelmä, jonka avulla voit lisätä sivuston latausaikoja jopa 4x nopeammin!

Inmotion Hosting -palvelussa on todella tehokkaita SSD-levyjä, jotka on optimoitu NGINX-palvelimen ollessa asennettuna, mutta näyttää siltä, ​​että nämä ominaisuudet ovat saatavana vain heidän WordPress-hosting-suunnitelmiensa kanssa.

git & näyttämöllepano

Niille teistä, jotka nauttivat elämänlaatuominaisuuksista, kuten GIT tai lavastus, olette pettyneitä siihen, että Inmotion Hosting ei tarjoa kumpaakaan näistä ominaisuuksista. Se on hieman pettymys, kun otetaan huomioon, että SiteGround voi tarjota enemmän suunnilleen samassa hintapisteessä.

Merkintä

Inmotion Hosting tarjoaa Git-palvelun & Vaihe Premium-WordPress-hosting-palvelussa, joka alkaa 4,99 dollaria kuukaudessa. .

Inmotion VS Bluehost Kuten WordPress-hosting

Seuraavaksi kopioimme Inmotion Hostingin aivan uuden WordPress-hosting-suunnitelman Bluehostin maustettua WordPress-hosting-suunnitelmaa vastaan.

Ensimmäinen asia, jonka huomasimme heti lepakon ollessa, oli hinta – Inmotion Hostingin WP-1000S -suunnitelma on vain 9,99 dollaria, 37%: n alennus, vain 6,99 dollaria, kuukausittain, verrattuna Bluehostin WP-standardiin, joka on mahtava 19,99 dollaria kuukaudessa. Kun sijoitimme ominaisuuksia vierekkäin, huomasimme, että valtava hintaero ei todellakaan ole perusteltu.

Inmotion HostingBluehost
Alkuhinta 6,99 dollaria * / kuukausi 19,99 dollaria / kk
Uusiminen 9,99 dollaria / kuukausi 39,99 / kuukausi
Tuetut verkkosivut1 rajoittamaton
Levytila40GB30GB
Ilmaiset sähköpostitilit rajoittamaton
SSD StorageYesNo
Ilmainen verkkosivusto MigrationYesNo
Ilmaiset automatisoidut varmuuskopiotKylläKyllä
Max Speed ​​Zone ™ Kyllä Ei
Ilmaiset mainontahyvitykset 150 dollaria 0 dollaria
Rahat takaisin -takuu90 päivää30 päivää
VaiheympäristöKyllä Ei
Automaattiset päivitykset RollbackYesNo: lla
Ilmainen SSLYesKyllä
Premium Site BuilderYesNo
NGINXYesNo

* Hinta 12 kuukauden tilaukselta.

Ainoa etu, joka Bluehostilla näennäisesti on Inmotion Hosting-verrattuna, on se, että ne sallivat 100 miljoonan vierailun kuukaudessa, verrattuna Inmotion Hostingin 20 000 kuukausivierailuun.

Paitsi, että ei ole mitään järkeä isännöidä Bluehostin kanssa. Inmotionin WordPress-isäntä tarjoaa meille niin monia tärkeitä ominaisuuksia puoleen hintaan (SSD, lavastus, automaattiset päivitykset, sivunmuodostaja, sivustojen siirtäminen … luettelo jatkuu) he tekevät Bluehostin suunnitelmasta näyttämään todella vanhentuneelta.

Kun tarkastellaan vain ominaisuuksia, on selvää, että Inmotion Hostingin WP-1000S on looginen valinta tehdä, jos olet ajatellut Premium WordPress -majoittajan saamista.

Tuomio: Pitäisikö minun isännöidä Inmotion Hosting -palvelun kanssa?

Olemme erittäin tyytyväisiä Inmotion Hosting -palveluun!

Heidän nopeutensa ovat parantuneet viimeisen kerran kun testaamme heitä ja otimme yllätyksenä. Heidän 2 tietokeskustaan ​​käytetään tehokkaasti peittämään kansainvälinen yleisö uhraamatta latausaikoja. He jopa teki nopeampia nopeustestejä kuin suosikkiisäntämme, SiteGround!

Hyödyt ylittävät suuresti haitat (rehellisesti sanottuna, olimme valinneet – meillä todella oli vaikeuksia yrittää keksiä miinuksia!) Ja rakastamme heidän pitkää ominaisuusluetteloa.

Heidän SSD-tallennustila on valtava veto. Heitä heidän muihin etuihinsa (rajoittamaton määrä sähköposteja, ei käyttökatkoksia sivustolla, ilmaisia ​​sovelluksia, rajoittamaton kaistanleveys jne.), Ja se ei ole mielenkiintoinen – Inmotion Hosting on erinomainen verkkoisäntä.

Heidän suunnitelmansa ovat vastinetta rahoille luotettavan käyttöajan ja asiakaspalvelun avulla.

Ei ole väliä, kohdistutko tiettyyn maahan tai kansainväliseen yleisöön – selvitä vain, ovatko idän tai lännen palvelimet parempia kohdeyleisöllesi, ja katso, kun tietosi kuljetetaan asiakkaiden näytölle ennätysajassa.

10/10 suosittelisi!

Avainominaisuudet

 • ✓ Ilmainen verkkotunnus
 • ✓ Rajoittamaton levytila
 • ✓ Rajoittamaton tiedonsiirto
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ SSD mukana
 • ✓ SSH-käyttö tuettu
 • ✓ 24 × 7 Yhdysvaltain tuki
 • ✓ 90 päivän rahat takaisin

Suositellaan

 • • verkkokauppa
 • • WordPress
 • • Foorumi
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Keskikokoinen verkkosivusto
 • • Yrityksen verkkosivusto

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me