Inmotion Hosting

Inmotion Hosting

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Inmotion Hosting is een van de beste hosts die we ooit hebben mogen gebruiken. Hoewel ze bepaalde snelheidsverbeterende functies missen (geen NGINX op gedeelde abonnementen) en ze hebben maar 2 datacenters in de VS, zijn hun serverreactiesnelheden razendsnel!

Ze hebben ook een geweldig ondersteuningsteam, geduldig en deskundig genoeg om al onze vragen te beantwoorden. Inmotion Hosting krijgt twee duimen omhoog van ons! .

Inmotion Hosting Review: de 9 voordelen & 3 nadelen (serversnelheid getest – 170 ms!)

Het is jammer dat maar heel weinig mensen buiten een nichemarkt bekend zijn met de naam ‘Inmotion Hosting’.

Ze zijn zeker niet zo beroemd als Hostinger of SiteGround, maar Inmotion Hosting is absoluut een van de meest onderschatte edelstenen die er zijn.

Het onafhankelijke Amerikaanse bedrijf bestaat al sinds 2001 en hun indrukwekkende diensten en producten zijn een weerspiegeling van een bedrijf dat leert van ervaring en is uitgegroeid tot een van de beste webhosts van vandaag.

Bitcatcha.com werd eigenlijk gehost bij Inmotion Hosting en we ontdekten dat dit een van de beste keuzes was die we ooit in onze carrière hebben gemaakt.

We zijn sindsdien overgestapt op SiteGround Cloud (we kunnen ons geen experts in webhosting noemen als we niet experimenteren met andere webhosts!) En hoewel ze op dit moment onze favoriete webhost zijn, is onze zoete, zoete ervaring met Inmotion heeft ons altijd afgevraagd of ze hun geweldige service hebben voortgezet.

Inmotion Hosting Beoordelingen

Dus besloten we dat genoeg genoeg is.

Herinneren aan het verleden heeft geen zin.

We logden in op ons oude Inmotion Hosting-account, maakten een testsite en gingen ermee naar de stad, gewoon om te zien hoe ze het hebben gehouden sinds we voor het laatst bij hen hebben gehost, en jongen, oh jongen, we hebben er geen spijt van gehad.

We testten op snelheid, keken naar hun functies, spraken met hun klantenondersteuning en beoordeelden hun algehele gebruiksgemak – en waren aangenaam tevreden met de resultaten!

Zoals altijd hebben we een lijst met voor- en nadelen gemaakt op basis van onze bevindingen, zodat u zelf kunt beoordelen of Inmotion Hosting de beste webhost is voor uw e-commercesite.

Notitie

De testsite die we gebruiken in deze recensie is imhhosted.com. Het wordt gehost met Inmotion Hosting Power Plan in hun datacenter aan de westkust.

9 dingen die we leuk vinden aan Inmotion Hosting (nog steeds!)

1. Inmotion Hosting is ZEER SNEL!

We hebben een testsite opgezet (https://imhhosted.com/) met behulp van het Power Plan van Inmotion Hosting en gebruikten onze eigen unieke serversnelheidscontrole om de responstijden van Inmotion Hosting te ontdekken wanneer ze vanaf verschillende locaties over de hele wereld werden gepingd, en de resultaten totaal blies ons weg!

VS (W)
GEBRUIK)
Londen
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japan
Canada
Duitsland

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Gemiddelde snelheid: 171,9 ms – Bekijk het volledige resultaat

Pings uit het westen en oosten van de VS waren de beste, scoorden respectievelijk 2 ms en 53 ms elk, wat ze fantastisch maakt als je je richt op een Amerikaans publiek.

Ze deden het ook erg goed vanaf de andere locaties en vertoonden heel weinig latentie wanneer ze werden gepingd vanuit Singapore (178 ms), Sao Paolo (172 ms), Sydney (153 ms) en Japan (109 ms).

De enige locatie waar Inmotion Hosting het niet zo goed deed, was in Bangalore, met 514 ms. Niet zo gek gezien de afstand.

Met een wereldwijd gemiddelde van 172 ms is Inmotion Hosting erg snel en scoort het een solide A +. Ze dekken redelijk goed het internationale publiek, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de reactietijden van de server, tenzij u zich richt op het Indiase publiek (bekijk in dat geval de beste webhosting voor India.)

We hebben ook een TTFB-test uitgevoerd met webpagetest.org en de resultaten waren erg prettig voor ons.

Inmotion Time To First Byte Test Result

Deze test is uitgevoerd op een stock-installatie met WordPress, zonder configuraties of snelheidsoptimalisaties. De TTFB was erg snel met 0,466 s en Inmotion Hosting scoorde vooral A’s in de scoringsparameters van webpagetest.org, en kreeg alleen F’s voor compressieoverdracht en statische cachegeheugeninhoud. De resultaten worden verder bevestigd door de uitgebreide tests die zijn uitgevoerd in WebHostingSecretRevealed.

Die F’s kunnen eenvoudig worden omgezet in A’s door gewoon een paar snelheidsverbeterende plug-ins te installeren, zoals W3 Total Cache.

2. Functies die SPEED enorm verbeteren!

We hebben het eerder gezegd en we zeggen het nog een keer: snelheid is koning. Een langzaam ladende site hangt direct samen met een gebrek aan verkoop en dat wil niemand!

Als een webhost ons functies kan bieden die de laadsnelheid van onze site kunnen verlagen, zullen ze met geweld cookies in hun keel steken. Inmotion Hosting heeft meer dan een paar snelheidsverbeterende functies die precies dat doen. Hier zijn er enkele die we het vermelden waard vonden:

Datacenters in Max Speed ​​Zone ™

Inmotion Hosting heeft hun datacenters strategisch geplaatst direct naast Internet Exchange Points aan de oostkust en westkust van Amerika. Dit maakt het ideaal voor e-commercesites die het Amerikaanse publiek targeten, maar hun strategische locatie helpt hun servers ook sneller te reageren op verzoeken van andere landen, wat zorgt voor snelle wereldwijde responstijden!

Peering

Ze werken ook samen met ISP’s over de hele wereld en peering uitwisselingen om directe gegevensverbindingen te creëren, wat de laadsnelheid van gegevens drastisch verlaagt. In plaats van uw gegevens via meerdere verschillende netwerken te routeren, werkt peering door u rechtstreeks te verbinden met de dichtstbijzijnde peer, wat resulteert in veel snellere reacties en laadsnelheden! Lees hier en hier meer over peering

Inmotion Hosting met peering

Ultrasnelle SSD-opslag

Sommige webhosts slaan nog steeds gegevens op traditionele harde schijven op. Als ze me HDD-opslagopties geven, gooi ik ze er meteen weer op terug. We willen niet dat die verouderde Jurassic-leeftijd langzame harde schijven met al hun bewegende delen. We willen ultra sexy, prachtig gemaakte SSD’s, gebouwd om te voldoen aan onze verlangen naar snelheid. Dit is waarom we het geweldig vinden dat Inmotion Hosting SSD-opslag gebruikt; het vermindert de laadsnelheden praktisch met 40%!

3. Uptime-garantie van 99,9%

Uptime-garantie is iets waar u op moet letten bij een webhost. 1 minuut downtime lijkt misschien niet veel in het grote geheel, maar veel uitvaltijden van 1 minuut tellen op, en het zal op een punt komen dat uw site irrelevant wordt voor Google.

Als uw site meestal niet beschikbaar is, bestaat deze in feite niet voor Google. Mensen die naar uw sites zoeken, krijgen in plaats daarvan resultaten voor vergelijkbare sites en het kost u verliezen in potentiële verkopen.

Inmotion Hosting biedt hun business class-klanten 99,99% uptime-garantie, die u een maand tegoed ontvangt op uw account als ze ooit onder dat aantal dalen.

Natuurlijk komen DDoS-aanvallen of serviceonderbrekingen veroorzaakt door aangepaste scripts niet in aanmerking voor de credits, maar het is leuk om te weten dat Inmotion Hosting voldoende vertrouwen heeft in hun diensten om deze uptime-garantie in de eerste plaats te bieden.

Bekijk hier de uptime-SLA van Inmotion Hosting.

We houden momenteel de uptime van onze testsite bij met uptimerobot.com en vanaf dit moment van schrijven bedraagt ​​de uptime 99,99%. De uptime van de site wordt continu bijgehouden en de gegevens worden hieronder weergegeven, zodat u zelf kunt zien of de uptime-garantie van Inmotion Hosting haar belofte waarmaakt.

Uptime sinds april 2018

99,98%

* Deze teller wordt voortdurend bijgewerkt

4. BoldGrid – Premium Site Builder inbegrepen

Niemand houdt van gratis sitebouwers die worden geleverd met een webhostingplan. Ze zijn super beperkend en hun ontwerpsjablonen zien er meestal uit als het onbetrouwbare uiteinde van een vuile bus.

BoldGrid is echter een heel ander beest.

Het is eigenlijk een PREMIUM-sitebouwer (waar de meeste mensen graag voor betalen) die bovenop WordPress is gebouwd, zodat u kunt genieten van de volledige flexibiliteit van WordPress zonder alle complexiteit!

De gebruikersinterface is zo’n droom om te gebruiken en het is heerlijk intuïtief. Mensen zonder codeerervaring kunnen praktisch hun eigen WordPress-sites bouwen in minder dan een uur met behulp van hun super eenvoudig te gebruiken slepen-en-neerzetten-editor.

Ze hebben zelfs vooraf gebouwde aanpasbare thema’s als je die liever gebruikt.

BoldGrid Site Builder

Zelfs als je een ervaren webdesigner bent, zul je merken dat BoldGrid zijn voordelen heeft.

Het stroomlijnt uw workflow, zodat u sneller kunt werken en meer dynamische sites kunt maken, en u kunt ook uw favoriete loadouts opslaan om als sjablonen voor andere sites te gebruiken!

Een van de beste voordelen van BoldGrid is naar mijn bescheiden mening dat je volledig eigenaar bent van de website die je hebt gebouwd met behulp van hun systeem, waarbij andere sitebouwers je niet het volledige eigendom geven van je sites.

BoldGrid kost meestal $ 60 per jaar, maar het wordt GRATIS geleverd bij de gedeelde bedrijfsplannen van Inmotion Hosting. De beste dingen in het leven zijn echt gratis!

Bekijk deze video voor meer informatie over Boldgrid.

5. Gratis domeinen

Niemand vindt het leuk om nergens voor te betalen, maar dat kan vaak zo zijn als we websites opzetten. We moeten betalen voor webhosting, extra betalen voor functies die we willen, iemand betalen om de site te ontwerpen, betalen voor de afbeeldingen die de siteontwerper zou gebruiken – de lijst eindigt nooit.

Daarom waren we in de wolken met de beslissing van Inmotion Hosting om een ​​gratis domein (ter waarde van $ 14,99) op te nemen bij al hun gedeelde bedrijfsplannen. Het domein is eigenlijk maar een jaar gratis, maar het feit dat het helemaal gratis is, maakt echt een verschil in klanttevredenheid.

Als je al een bestaand domein hebt dat je liever gebruikt, zal Inmotion Hosting je zelfs tegoeden geven zodat je je domein snel en zonder gedoe kunt overzetten.

6. Gratis SSL, automatische back-up & Hackbeveiliging

De bedrijfsplannen van Inmotion Hosting worden geleverd met een geweldige reeks beveiligingsfuncties die uw site beschermen tegen onvoorziene aanvallen. Het is best gaaf omdat je gerust kunt zijn en je kunt concentreren op je bedrijf of het maken van inhoud zonder je zorgen te hoeven maken over dat soort dingen.

De Security Suite bestaat uit:

Gratis SSL

Inmotion Hosting biedt GRATIS SSL via cPanel, ondertekend door Comodo, een van de meest vertrouwde SSL-merken in de branche. Met slechts een paar muisklikken kunt u ‘https’ geactiveerd krijgen op uw website.

Voor ons is dit behoorlijk verdomd geweldig omdat Chrome binnenkort sites zonder SSL gaat labelen als ‘niet veilig’. En het gemak om de gratis SSL te activeren is gewoon onverslaanbaar.

Hackbeveiliging

Inmotion Hosting gebruikt een interne tool genaamd Patchman die naar kwetsbaarheden in uw site zoekt en deze oplost voordat er hacks kunnen plaatsvinden. Het is een geweldige preventieve tool om gratis te hebben en het is een uitstekende functie voor e-commercesites!

Gratis automatische back-up

Kunt u zich voorstellen hoe vervelend het zou zijn om handmatig een back-up van uw gegevens te moeten maken? Wat gebeurt er als u vergeet een back-up te maken op de dag dat uw gegevens besluiten te verdwijnen?

Inmotion Hosting helpt ons dat probleem op te lossen door het proces voor ons te automatiseren. We hoeven ons geen zorgen te maken over back-ups, aangezien hun systeem dit voor ons doet, waardoor we ons kunnen concentreren op het zakelijke aspect van dingen.

Gegevens herstellen is ook supergemakkelijk. Slechts 1 klik is voldoende om uw site te herstellen naar hoe het vroeger was. Als je niet weet hoe je het moet doen, neem dan contact op met hun uitstekende live team – zij zullen het graag voor je doen.

DDoS-bescherming

De DDoS-bescherming van Inmotion Hosting is ingebouwd in de infrastructuur en wordt geleverd door Corero, een van de toonaangevende merken op het gebied van cyberbeveiliging.

Ze bieden realtime DDoS-bescherming via hun ‘first-line-of-defence’-aanpak, die het verkeer inspecteert en aanvallen in realtime blokkeert – met andere woorden, ze beschermen uw site zonder het daadwerkelijke consumentenverkeer te onderbreken!

Lees hier meer over de DDoS-bescherming van Corero.

7. 24/7 Amerikaanse ondersteuning

E-commercebedrijven werken 24/7 en een goede webhost moet ook 24/7 ondersteuning hebben om problemen op elk moment op te lossen.

Het ondersteuningsteam van Inmotion Hosting is altijd responsief, deskundig en ervaren geweest, altijd klaar om ons geduldig te helpen met alle problemen die we tegenkwamen. (En ze zijn 100% in de Verenigde Staten gevestigd!)

Ze zijn bereikbaar via livechat, Skype of, als u zich bijzonder spraakzaam voelt, via hun speciale telefoonnummer voor ondersteuning.

Onze eigen ervaringen met hen zijn altijd erg prettig geweest, waardoor onze problemen zonder enige frustratie zijn opgelost. Ze beantwoorden al uw vragen geduldig en professioneel, hoe dom ze ook zijn.

Inmotion Hosting responsief ondersteuningsteam

8. 90 dagen geld-terug-garantie & Gratis website migratie

Dit is enorm. De meeste webhosts bieden een pro rata of gedeeltelijke terugbetaling binnen 30 dagen of 60 dagen. Inmotion Hosting heeft genoeg vertrouwen in hun diensten dat ze binnen 90 dagen een volledige terugbetaling aanbieden, iets wat volgens mij geen ander webhostingbedrijf eerder heeft gedaan!

Ze sorteren ook uw siteverplaatsing volledig gratis voor u, zonder enige downtime, en u hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u uw site kapot maakt.

Als u niet tevreden bent met Inmotion Hosting, annuleert u gewoon binnen de periode van gratis kijken en krijgt u uw geld terug zonder vragen te stellen!

9. 56% exclusieve korting voor Bitcatcha Reader

Inmotion Hosting 56% exclusieve korting voor Bitcatcha-lezers

Iedereen krijgt graag meer waar voor zijn geld, toch? Gelukkig voor jullie, we zijn erin geslaagd om een ​​EXCLUSIEVE KORTING te scoren met Inmotion Hosting, waarmee je 56% korting krijgt op hun bedrijfsplan, waardoor de prijs daalt tot slechts $ 3,49 per maand (lanceringsplan)!

Dat is niet alles, als u op zoek bent naar premium WordPress Hosting, zult u blij zijn te weten dat we 37% korting hebben op Inmotion’s WP-1000s-abonnement, waardoor de prijs zal dalen tot slechts $ 4,99 per maand.

In vergelijking met Bluehost’s WordPress-hostingplan voor beginners, dat een exorbitante $ 39,99 kost (je krijgt niet eens meer functies – meer daarover in Inmotion VS Bluehost) denken we dat je duidelijk meer waar voor je geld krijgt met onze gelieerde link hieronder!

Dingen die we niet leuk vinden aan Inmotion Hosting

1. Iffy Check Out-proces

Dit is slechts een klein minpunt, maar het is nog steeds iets dat we vervelend vonden – het uitcheckproces van Inmotion Hosting kan lastig zijn. Er zijn geen duidelijke aanwijzingen over wat te doen of waar te drukken.

Ze zijn een van de weinige bedrijven die nog steeds handmatig bellen om te bevestigen voor nieuwe gebruikers. Dit kan behoorlijk lastig zijn, maar het is ook een beveiligingsfunctie. Of dit een goede of slechte zaak is, hangt af van de gebruiker.

Het uitcheckproces is ook erg traag. Een snelle zoekopdracht toonde aan dat sommige gebruikers ook problemen ondervonden bij het voltooien van de verkoop, waarbij sommige mensen een time-out hadden terwijl anderen het proces eenvoudigweg niet konden voltooien.

Als u overweegt om u te abonneren, let dan op en wees voorbereid – wees geduldig, en de verkoop zal uiteindelijk doorgaan.

2. Geen Aziatisch datacenter

Terwijl de Max Speed ​​Zone ™ van Inmotion Hosting is geoptimaliseerd voor een wereldwijd bereik en heel goed werkt, maar het is een beetje ontzettend dat hun datacenters zich alleen in Amerika bevinden.

Ik ben gevestigd in Zuidoost-Azië, en hoewel de servers van Inmotion Hosting redelijk goed lijken te reageren, gepingd vanuit Singapore met 178 ms, kan het voor onze klanten mogelijk zo veel sneller zijn om onze site te laden als ze maar een datacenter in Azië hadden.

3. Geen NGINX

NGINX is een super populaire server die is opgezet bij de meeste webhosts vanwege de bijdrage aan de enorme afname van de laadsnelheden van de site, en we zijn behoorlijk teleurgesteld dat Inmotion Hosting het nog niet heeft geïmplementeerd in hun gedeelde hostingplannen (het is alleen beschikbaar met hun WordPress hosting opties).

We hebben echter een beetje gegraven en ontdekt dat ze de compatibiliteit van NGINX met hun gedeelde servers testen en beoordelen, en dat ze uiteindelijk volledig kunnen overstappen van Apache.

Het zal geweldig zijn voor eigenaren van kleine tot middelgrote bedrijven wanneer ze dat doen (de laadsnelheden van de site nemen enorm af met NGINX!) Maar vanaf dit moment van schrijven lijkt het een gemiste kans.

De plannen van Inmotion Hosting & Kenmerken

Zakelijke hosting

Als u op zoek bent naar gedeelde zakelijke hosting voor kleine bedrijven of e-commercesites, heeft u drie opties:

LaunchPowerPro
Prijs / € 3,99 * € 4,99 * € 7,49 *
Verlenging $ 7,99 $ 9,99 $ 15,99
DomeinGRATISVRIJGRATIS
Nr. Van site toegestaan ​​26 Onbeperkt
Schijfruimte Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Bandbreedte Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Nr. Van EmailUnlimitedUnlimitedUnlimited
SpeedNormal2X4X
BeveiligingssuiteInclusiefInclusiefInclusief

* Prijs voor abonnement van 12 maanden. 56% exclusieve korting toegepast.

Onze testsite wordt gehost op het Power-plan omdat we een paar domeinen wilden hosten, en dit plan geeft ons meer dan voldoende speelruimte en middelen om alles te doen wat we wilden doen. In feite hosten we met dit account andere partnersites en hebben we nog steeds geen problemen ondervonden met de service.

Een die niet echt duidelijk is op de website van Inmotion Hosting is het verschil tussen 2x prestaties in het Power-plan en de 8x Performance in het Pro-plan. We hebben wat gegraven en dit is wat we ontdekten

CPU% (C) fysiek geheugen
Start 40% 1 GB
Vermogen 80% 2GB
Pro100% 4 GB

Het fysieke geheugen dat is toegewezen voor de pro-plannen is letterlijk 4 keer het lanceringsplan, wat betekent dat de host de programma’s die u nodig hebt op uw site efficiënter kunt uitvoeren, wat zich direct vertaalt in hogere laadsnelheden, als uw site dat soort bronnen nodig heeft.

Als je op het hek staat tussen het Power- en Pro-plan, is de vuistregel hier om altijd klein te beginnen en te upgraden terwijl je groeit. Inmotion Hosting heeft een volledig scala aan diensten om aan elke behoefte te voldoen. Dus kies gewoon een plan met de middelen die u denkt nodig te hebben – als u merkt dat u meer nodig heeft, heeft u altijd de mogelijkheid om te upgraden!

U krijgt ook een exclusieve korting van 56% als u onze affiliate-link gebruikt, dus vergeet deze niet te gebruiken!

VPS

Voor agentschappen, resellers of ontwikkelaars kunt u kiezen tussen twee VPS-abonnementen die bij uw behoeften passen. Deze plannen zijn NGINX-serverconfiguratie en andere kleine voordelen die u opscheppen geven wanneer u rondhangt met degenen die op de hoogte zijn. Bekijk hier alle VPS-functies.

beheerde vps en zelfbeheerde vps-hosting

Beheerde WordPress-hosting

Als u echter op zoek bent naar het beste van het beste, de meest luxueuze en decadente hostingplannen die er zijn, hoeft u niet verder te zoeken dan Inmotion’s Managed WordPress Hosting. Ze zijn geoptimaliseerd om u de best mogelijke snelheden te geven met NGINX, SSD’s, PHP7 en geavanceerde caching.

U zult ook genieten van beheerde beveiliging en beheerde updates, wat betekent dat u zich letterlijk geen zorgen hoeft te maken over één ding, aangezien Inmotion’s Managed WordPress Hosting alles voor u regelt.

Het is duidelijk dat met premiumfuncties een premium prijs komt – wees bereid om uit te geven voor die voordelen! Bekijk hier hun prijzen.

Hoe houdt Inmotion het op tegen de competities?

inmotion VS Siteground: welke is sneller?

Zoals eerder vermeld, werd Bitcatcha.com gehost bij Inmotion Hosting voordat we overstapten naar SiteGround Cloud, en veel van de beslissing om over te stappen was gebaseerd op de superieure snelheid van SiteGround op dat moment (dit was 2 jaar geleden).

Serverreactietijd: 172 ms VS 138 ms

Voor deze snelheidstest hebben we twee websites gemaakt: één met Inmotion Hosting Power Plan en één met SiteGround GrowBig. We hebben onze twee testsites via onze intensieve serversnelheidscontrole getest om te zien welke webhost sneller is in termen van responstijd, en de resultaten verrasten ons.

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Server LocatieLos AngelesChicago
US (W) 2 ms55 ms
US (E) 53 ms 3 ms
Londen322 ms92 ms
Singapore178 ms223 ms
Sao Paulo 172 ms 139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney 153 ms 226 ms
Japan 109 ms 148 ms
Canada67 ms12 ms
Duitsland 149 ms 103 ms
Wereldwijd gemiddelde171,9 ms138,1 ms
Volledige resultaten

Inmotion Hosting was echt onder de indruk met een wereldwijd gemiddelde van 172 ms, wat hen een A + ranking opleverde van bitcatcha.com!

Uit deze resultaten is het heel duidelijk dat sites met een Amerikaans publiek het meeste zullen profiteren van hun razendsnelle snelheden vanwege hun 2 datacenters in Amerika, maar pings van de rest van de wereld kwamen ook redelijk snel terug (meestal onder de 180 ms) zodat bedrijven met een internationaal publiek nog steeds kunnen genieten van hogere snelheden dan aanbevolen met Inmotion Hosting!

De scores van SiteGround zijn vergelijkbaar met Inmotion Hosting, met een snel wereldwijd gemiddelde van 138 ms, dat ook een ranking van A krijgt+.

We hebben een meer gedetailleerde vergelijking van hun servers gemaakt bij SiteGround VS Inmotion Hosting. Bekijk dat eens.

Datacenter Locatie: 2 VS 5

Inmotion Hosting heeft slechts 2 datacenters (US oost en US west) strategisch gelegen voor maximale wereldwijde dekking. Hoewel de datacenters van Inmotion Hosting vrij snel wereldwijd zijn, heeft SiteGround 5 datacenters verspreid over 3 regio’s – hiermee kunt u het datacenter kiezen dat zich het dichtst bij de locatie van uw doelgroep bevindt, waardoor de snelst mogelijke laadsnelheden voor hen worden gegarandeerd (en zoals we allemaal weten, hoe sneller uw site wordt geladen, hoe meer verkopen u mogelijk kunt maken!).

Snelheidsverbeterende functies

Als het gaat om snelheidsverbeterende software, ondersteunt zowel het GrowBig als het Inmotion Hosting Power Plan van SiteGround PHP7, maar SiteGround lijkt de overhand te hebben met de opname van de populaire NGINX-server, beroemd om zijn snelheid. SiteGround heeft ook het voordeel met hun eigen SuperCacher, een geavanceerd caching-systeem waarmee u de laadtijden van de site tot 4x sneller kunt verhogen!

Inmotion Hosting heeft eigenlijk krachtige SSD’s die zijn geoptimaliseerd met de NGINX-server, maar het lijkt erop dat die functies alleen beschikbaar zijn met hun WordPress-hostingplannen.

Git & Enscenering

Degenen onder u die genieten van levenskwaliteitsfuncties zoals GIT of staging, u zult teleurgesteld zijn dat Inmotion Hosting geen van deze functies biedt. Het is een beetje teleurstellend, aangezien SiteGround meer kan bieden tegen ongeveer dezelfde prijs.

Notitie

Inmotion Hosting biedt Git aan & Staging in hun Premium WordPress Hosting, die begint bij $ 4,99 / maand. .

Inmotion VS Bluehost Als WordPress-hosting

Vervolgens hebben we het gloednieuwe WordPress Hosting-plan van Inmotion Hosting vergeleken met het doorgewinterde WordPress Hosting-abonnement van Bluehost.

Het eerste dat ons meteen opviel, was de prijs: het WP-1000S-abonnement van Inmotion Hosting is slechts $ 9,99 37% korting, $ 6,99 slechts maandelijks, vergeleken met de WP-standaard van Bluehost voor maar liefst $ 19,99 per maand. Toen we de functies naast elkaar plaatsten, ontdekten we dat het enorme prijsverschil echt niet te rechtvaardigen is.

Inmotion Hosting Bluehost
Introductieprijs $ 6,99 * /mo$19,99* / mo
Vernieuw $ 9,99 / mo39,99 / mo
Ondersteunde websites 1 Onbeperkt
Schijfruimte 40GB 30GB
Gratis e-mailaccounts Onbeperkt Nee
SSD-opslag Ja
Gratis website migratie Ja
Gratis geautomatiseerde back-ups Ja Ja
Max Speed ​​Zone ™ JaNee
Gratis advertentietegoed $ 150 $ 0
Geld terug garantie 90 dagen 30 dagen
Staging-omgeving Ja Nee
Automatische updates met Rollback Ja
Gratis SSL Ja Ja
Premium Site Builder Ja Nee
NGINX Ja Nee

* Prijs voor abonnement van 12 maanden.

Het enige voordeel dat Bluehost schijnbaar heeft ten opzichte van Inmotion Hosting is dat ze 100 miljoen bezoeken per maand toestaan, in vergelijking met de 20.000 maandelijkse bezoeken van Inmotion Hosting.

Anders dan dat, heeft het gewoon geen zin om bij Bluehost te hosten. De WordPress-hosting van Inmotion biedt ons zoveel essentiële functies voor de helft van de prijs (SSD, staging, automatische updates, paginabuilder, sitemigratie … de lijst gaat maar door) ze maken het plan van Bluehost er echt achterhaald uit.

Als we alleen naar de functies kijken, is het duidelijk dat de WP-1000S van Inmotion Hosting de logische keuze is om te maken als u overweegt Premium WordPress-hosting te krijgen.

Oordeel: moet ik hosten bij Inmotion Hosting?

We zijn erg blij met Inmotion Hosting!

Hun snelheden zijn de laatste keer dat we ze hebben getest verbeterd en hebben ons verrast. Hun 2 datacenters worden efficiënt gebruikt om een ​​internationaal publiek te dekken zonder laadtijden op te offeren en ze scoorden zelfs snellere snelheidstests dan onze favoriete host, SiteGround!

De pluspunten wegen zwaarder dan de nadelen (eerlijk gezegd waren we aan het muggenziften – we hadden eigenlijk moeite om met nadelen te komen!) En we houden van hun lange lijst met functies.

Hun SSD-opslag is een enorme aantrekkingskracht. Gooi hun andere voordelen in (onbeperkte e-mails, geen downtime site-overdrachten, gratis apps, onbeperkte bandbreedte, enz.) En het is een goed idee – Inmotion Hosting is een uitstekende webhost.

Hun plannen zijn waar voor uw geld met betrouwbare uptime en klantenservice.

Het maakt niet uit of u een specifiek land of een internationaal publiek target – ontdek gewoon of de Oost- of West-servers beter zijn voor uw doelgroep en kijk hoe uw gegevens in recordtijd naar de schermen van uw klanten worden verzonden.

10/10 zou aanraden!

Belangrijkste kenmerken

 • ✓ Gratis domeinnaam
 • ✓ Onbeperkte schijfruimte
 • ✓ Onbeperkte gegevensoverdracht
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ Inclusief SSD
 • ✓ SSH-toegang ondersteund
 • ✓ 24 × 7 Amerikaanse ondersteuning
 • ✓ 90 dagen geld terug

Aanbevolen voor

 • • e-commerce
 • • WordPress
 • • Forum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Middelgrote website
 • • Zakelijke website

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me