Inmotion Hosting áttekintés – 9 előnye és 3 hátránya (tesztelt a szerver válaszsebessége!)

Inmotion tárhely


Inmotion tárhely

https://www.inmotionhosting.com/

tl; dr

Az Inmotion Hosting az egyik legjobb házigazda, amelyet valaha élveztünk. Habár hiányoznak bizonyos sebességnövelő szolgáltatások (nincs NGINX a megosztott tervekben), és csak 2 adatközponttal rendelkeznek az USA-ban, szerver válaszadási sebességük őrült gyors!

Nagyszerű támogató csoporttal is rendelkeznek, türelmes és hozzáértő, hogy minden kérdést megválaszolhassanak. Az Inmotion Hosting két hüvelykujját felveszi tőlünk! .

Inmotion Hosting áttekintés: A 9 profik & 3 hátrány (tesztelt szerversebesség – 170 ms!)

Sajnálatos, hogy nagyon kevés olyan ember, aki egy réspiacon kívül található, ismeri az “Inmotion Hosting” nevet.

Bizonyára nem olyan híresek, mint a Hostinger vagy a SiteGround, de az Inmotion Hosting egyértelműen az egyik leginkább alábecsült drágakő..

A független tulajdonban lévő amerikai vállalat 2001 óta működik, és lenyűgöző szolgáltatásai és termékei egy olyan vállalat tükröződését mutatják, amely tapasztalatok alapján megtanul és napjaink egyik legfontosabb webtárhelyévé vált..

A Bitcatcha.com webhelyet valójában az Inmotion Hosting üzemeltetették, és rájöttünk, hogy ez volt az egyik legjobb választás, amelyet valaha karrierünk során tettünk..

Azóta átváltottuk a SiteGround Cloud szolgáltatásra (nem hívhatjuk magunkat a webtárhely szakértőinek, ha nem kísérletezünk más webgazdagépekkel!), És bár ők jelenleg a kedvenc webhordozónk, ízléses édes élményünk a Az Inmotion mindig azon tűnődött, hogy vajon tartották-e fenn csillagszolgálatunkat.

Inmotion Hosting vélemények

Tehát úgy döntöttünk, hogy elegendő elég.

Nincs értelme a múltra emlékeztetni.

Bejelentkeztünk a régi Inmotion Hosting fiókba, létrehoztunk egy teszthelyet, és vele mentünk a városba, csak hogy megnézhessük, hogyan viselkednek azóta, mióta utoljára házigazdánk voltunk. Fiú, oh fiú, nem bántam.

Teszteltük a sebességet, megvizsgáltuk azok jellemzőit, beszéltünk ügyfélszolgálatunkkal és értékeljük az általános használatuk könnyűségét – és kellemesen elégedettek voltak az eredményekkel!

Mint mindig, a megállapításaink alapján elkészítettük az ellenérvek és hátrányok listáját, csak így dönthet el magának, ha az Inmotion Hosting az e-kereskedelmi webhely legjobb webhelye..

jegyzet

A teszthely, amelyet ebben az áttekintésben használunk, az imhhosted.com. Az Inmotion Hosting energiatervvel a West Coast adatközpontjában tárolják.

9 dolog, amit szeretünk az Inmotion tárhelyről (még mindig!)

1. Az Inmotion tárolás nagyon gyors!

Az Inmotion Hosting energiatervének felhasználásával felállítottunk egy teszthelyet (https://imhhosted.com/), és a saját egyedi szerversebesség-ellenőrzőnk segítségével felfedeztük az Inmotion Hosting válaszidejét, amikor a világ minden tájáról több helyre kerülnek, és az eredmények teljesen elrobbant minket!

USA (W)
USA (E)
London
Singapore
Sao Paulo

2 ms53 ms322 ms178 ms172 ms

Bangalore
Sydney
Japán
Kanada
Németország

514 ms153 ms109 ms67 ms149 ms

Átlagos sebesség: 171,9 ms – Lásd a teljes eredményt

Az USA nyugati és keleti pontjai voltak a legjobbak, mindegyik 2 ms-os és 53 ms-os pontozással, ami kiválóvá teszi őket, ha amerikai közönséget céloz meg.

A többi helyről is nagyon jól teljesítettek: nagyon kevés látenciát mutattak, amikor Szingapúrból (178 ms), Sao Paoloból (172 ms), Sydneyből (153 ms) és Japánból (109 ms) szerepelnek..

Az egyetlen hely, amelyben az Inmotion Hosting nem teljesített túl jól, Bangalore-ban volt, 514 ms-val. Nem meglepő, figyelembe véve a távolságot.

Az Inmotion Hosting világszerte 172 ms-os átlagával nagyon gyors és szilárd A + besorolást kapott. Nagyon jól lefedik a nemzetközi közönséget, így nem kell aggódnia a szerver válaszideje miatt, kivéve, ha indiai közönséget céloz meg (Ebben az esetben tekintse meg a legjobb webtárhelyet Indiában.)

Szintén elvégeztünk egy TTFB tesztet a webpagetest.org weboldalon, és az eredmények nagyon kedvesek voltak nekünk.

Az első byte-os teszt eredményének indítási ideje

Ezt a tesztet egy WordPress állomány telepítésén végezték el, konfigurációk és sebesség-optimalizálás nélkül. A TTFB nagyon gyors volt 0,466 mp-en, és az Inmotion Hosting többnyire az A pontot szerezte a webpagetest.org pontozási paramétereiben, csak F tömörítéshez és statikus tartalom gyorsítótárazásához. Az eredményeket tovább erősítik a WebHostingSecretRevealed segítségével végzett átfogó tesztek.

Ezek az F-ek könnyen konvertálhatók A-kká, ha telepítenek néhány sebességnövelő bővítményt, például a W3 teljes gyorsítótárát..

2. Jellemzők, amelyek jelentősen javítják a SPEED-t!

Korábban már mondtuk, és újra elmondjuk: a sebesség a király. A lassú töltőhely közvetlenül korrelál az értékesítés hiányával, és ezt senki sem akarja!

Ha egy webgazda szolgáltatásokat nyújthat nekünk olyan funkciókkal, amelyek csökkenthetik webhelyünk betöltési sebességét, akkor cookie-pontok vannak hevesen lenyomva a torkunkat. Az Inmotion Hosting nem csupán néhány, sebességnövelő funkcióval rendelkezik, amely éppen ezt teszi. Íme néhány, amelyeket érdemes megemlíteni:

Adatközpontok a Max Speed ​​Zone ™ -ben

Az Inmotion Hosting stratégiailag elhelyezi adatközpontjaikat közvetlenül az Internet kereteinél, Amerika keleti és nyugati partján. Ez ideálisvá teszi az amerikai közönséget megcélzó e-kereskedelmi webhelyek számára, de stratégiai elhelyezkedésük segít szervereik gyorsabb reagálásában más országok kéréseire, biztosítva a gyors, világméretű válaszidőket!

peering

Összefogtak az internetszolgáltatókkal a világ minden tájáról és a peering-ekkel, hogy közvetlen adatkapcsolatot hozzanak létre, ami drámaian csökkenti az adatbetöltési sebességet. Ahelyett, hogy adatait több különböző hálózaton továbbítja, a peering úgy működik, hogy közvetlenül összekapcsolja Önt a legközelebbi peerrel, ami sokkal gyorsabb válaszokat és betöltési sebességet eredményez! Tudjon meg többet a peeringről itt és itt

Inmotion tárhely társviszonyokkal

Rendkívül gyors SSD tárolás

Néhány ott található webtárhely még mindig tárolja az adatokat a hagyományos merevlemezekről. Ha adnak nekem merevlemez-tárolási lehetőségeket, visszaveszem őket. Nem akarjuk, hogy azok az elavult jura korú lassú szamár HDD-k minden mozgó alkatrészükkel együtt legyenek. Szeretnénk az ultra szexi, gyönyörűen készített SSD-ket, amelyek a sebesség vágyainak kielégítésére készültek. Ezért szeretjük, hogy az Inmotion Hosting SSD tárolást használjon; gyakorlatilag 40% -kal csökkenti a rakodási sebességeket!

3. 99,9% Uptime garancia

Az Uptime garancia olyan dolgok, amelyeket érdemes keresni egy internetes hostban. Az 1 perc leállások nem tűnnek soknak a dolgok nagy rendszerében, de sok 1 perces leállás összeadódik, és eljut olyan pontra, amikor webhelyed irrelevánsvá válik a Google számára.

Tény, hogy ha webhelye legtöbbször nem működik, alapvetően nem létezik a Google számára. Azoknak az embereknek, akik az Ön webhelyét keresik, ehelyett párhuzamos webhelyekre adunk eredményeket, és ez a potenciális értékesítés veszteségeit fogja költségeinek számítania.

Az Inmotion Hosting üzleti osztályú ügyfeleinek 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát nyújt, amelyet havonta jóváírással kap a fiókjába, ha valaha e szám alá csökken..

Természetesen a DDoS támadások vagy az egyéni szkriptek által okozott szolgáltatásmegszakítások nem jogosultak a jóváírásra, de jó tudni, hogy az Inmotion Hosting szolgáltatásaiban elég magabiztos, hogy elsőként biztosítsa ezt az üzemidő garanciát..

Itt megtekintheti az Inmotion Hosting aktuális SLA-ját.

Jelenleg a uptimerobot.com weboldalon nyomon követjük teszthelyünk működési idejét, és az írás ideje óta az üzemidő 99,99%. A webhely üzemidejét folyamatosan nyomon követik, és az adatok az alábbiakban jelennek meg, így Ön is megnézheti, hogy az Inmotion Hosting működési ideje garantálja-e az ígéretét.

Uptime 2018 áprilisa óta

99,98%

* Ez a számláló folyamatosan frissül

4. BoldGrid – Prémium webhelykészítő

Senki sem szereti az ingyenes weboldalépítőket, amelyekhez web hosting terv tartozik. Szigorúan korlátozó jellegűek, és a sablonjaik általában úgy néznek ki, mint egy piszkos busz hamis vége.

A BoldGrid azonban teljesen más vadállat.

Valójában egy PREMIUM webhely-készítő (amelyért a legtöbb ember boldogul fizetni fog), amelyet a WordPress tetejére építettek, így élvezheti a WordPress teljes rugalmasságát az összes bonyolultság nélkül!

Az UI egy ilyen álom a felhasználásról, és csodálatosan intuitív. A nulla kódolási tapasztalattal rendelkező emberek egy órán belül gyakorlatilag saját WordPress-webhelyet hozhatnak létre a szuperkönnyen használható drag and drop szerkesztő segítségével.

Még előre elkészített testreszabható témákkal is rendelkeznek, ha inkább ezeket használja.

BoldGrid Site Builder

Még ha tapasztalt webdesignőr is, rájössz, hogy a BoldGridnek megvannak az előnyei.

Ésszerűsíti a munkafolyamatot, lehetővé téve a gyorsabb munkát és dinamikusabb webhelyek létrehozását, és elmentheti kedvenc töltéseit más webhelyek sablonjaként történő felhasználás céljából.!

A BoldGrid egyik legkedvezőbb véleménye szerény véleményem szerint az, hogy Ön teljes tulajdonjogban van a webhelyén, amelyet a rendszerükkel építtek fel, és más webhely-építők nem ruháznak teljes felelősséget webhelyeire.

A BoldGrid általában 60 dollárba kerül évente, de INGYEN kap az Inmotion Hosting megosztott üzleti terveivel. Az élet legjobb dolgai ingyenes!

Nézze meg ezt a videót a Boldgridről szóló további információkért.

5. Ingyenes domainok

Senkinek nem tetszik, ha nikkel és bármit is elfojtottak, de gyakran érezheti így magát, amikor webhelyeket állítunk fel. Fizetnünk kell a webtárhelyért, extra fizetni kell a kívánt szolgáltatásokért, fizetni valakinek a weboldal tervezéséért, fizetni azokért a képekért, amelyeket a weboldal tervezője használ – a lista csak soha nem ér véget..

Ez az oka annak, hogy a Hold felett az Inmotion Hosting úgy döntött, hogy ingyenes (14,99 USD értékű) domaint tartalmaz az összes megosztott üzleti tervükkel. A domain valójában csak egy évig ingyenes, de az a tény, hogy egyáltalán ingyenes, tényleg megváltoztatja az ügyfelek elégedettségét.

Ha már van meglévő domainje, amelyet jobban szeretne használni, akkor az Inmotion Hosting még jóváírásokat is nyújt Önnek, így gyorsan és gond nélkül átviheti domainjét..

6. Ingyenes SSL, automatikus biztonsági mentés & Hack védelmek

Az Inmotion Hosting üzleti tervei fantasztikus biztonsági funkciókkal vannak ellátva, amelyek megóvják webhelyét az előre nem látható támadásoktól. Nagyon jó, mert könnyedén pihenhet és vállalkozására vagy tartalom készítésére koncentrálhat, anélkül, hogy aggódna a dolgok miatt.

A Security Suite a következőkből áll:

Ingyenes SSL

Az Inmotion Hosting INGYENES SSL-t biztosít a cPanel-en keresztül, amelyet a Comodo, az iparág egyik legmegbízhatóbb SSL márkája írt alá. Csak néhány egérkattintással aktiválhatja a https-et a webhelyén.

Számunkra ez nagyon átkozottul félelmetes, mert a Chrome hamarosan megkezdi a nem biztonságos webhelyek címkézését SSL nélkül. És az ingyenes SSL aktiválásának kényelme egyszerűen verhetetlen.

Hack védelem

Az Inmotion Hosting a Patchman nevű belső eszközt használja, amely a webhely sebezhetőségeit keresi és javítja, mielőtt a csapkodás megtörténhet. Ez egy nagyszerű megelőző eszköz, amelyet ingyen kaphat, és kiváló szolgáltatás az e-kereskedelmi webhelyek számára!

Ingyenes automatikus biztonsági mentés

El tudod képzelni, mennyire unalmas volna, ha manuálisan készít biztonsági másolatot az adatokról? Mi történik, ha elfelejti biztonsági másolatot készíteni azon a napon, amikor az adatok eltűnnek?

Az Inmotion Hosting segít a probléma megoldásában azáltal, hogy automatizálja a folyamatot nekünk. Nem kell aggódnunk a biztonsági mentések miatt, mivel a rendszer nekik teszi, és így a dolgok üzleti aspektusára összpontosíthatunk.

Az adatok visszaállítása szintén rendkívül egyszerű. Csak egy kattintással elegendő a webhely helyreállítása a régi állapotába. Ha nem tudod, hogyan kell csinálni, akkor csak kérdezd meg kiváló élő csapatüket – több mint örömmel csinálják érted..

DDoS védelem

Az Inmotion Hosting DDoS védelme be van építve az infrastruktúrába, és a Corero biztosítja, az egyik vezető kiberbiztonsági márka.

Valós idejű DDoS védelmet kínálnak az „első védelmi sor” megközelítésük révén, amely ellenőrzi a forgalmat és valós időben blokkolja a támadásokat, vagyis védi az Ön webhelyét anélkül, hogy megszakítaná a tényleges fogyasztói forgalmat!

Olvassa el a Corero DDoS védelmét itt.

7. 24/7 amerikai alapú támogatás

Az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások 24 órán keresztül működnek, és egy jó internetes fogadónak 24 órás támogatást is igénybe kell vennie, hogy bármilyen kérdést időben meg lehessen oldani..

Az Inmotion Hosting támogató csoportja mindig reagáló, hozzáértő és tapasztalt volt, mindig készen áll arra, hogy türelmesen segítsen nekünk bármilyen problémánkkal. (És 100% -ban USA-ban vannak!)

Felveheti velük a kapcsolatot az élő csevegésen, a Skype-en keresztül, vagy ha különösen beszélgetőnek érzi magát, a dedikált telefonszámukon keresztül.

Saját tapasztalataink velük mindig nagyon kellemesek voltak, és kérdéseink megoldása nélkül egyáltalán nem volt csalódás. Türelmesen és szakszerűen válaszolnak minden kérdésére, bármennyire is hülyék lehetnek.

Inmotion Hosting reagáló támogató csoport

8. 90 napos pénz-visszafizetési garancia & Ingyenes weboldal-migráció

Ez hatalmas. A legtöbb internetes házigazda arányos vagy részleges visszatérítést biztosít 30 vagy 60 napon belül. Az Inmotion Hosting szolgáltatásaival eléggé magabiztos, hogy 90 napon belül teljes visszatérítést kínálnak, amit azt hiszem, hogy még egy másik webtárhely szolgáltató sem tette meg korábban.!

Ugyancsak teljesen ingyenesen rendezik webhely-átadását az Ön számára, bármilyen állásidő nélkül, és így nem kell kihúznia a haját, aggódva, hogy megsérti a webhelyet..

Végül is, ha elégedetlen az Inmotion Hosting szolgáltatással, akkor csak törölje a szabad megjelenési időszakot, és kérdése nélkül visszatéríti a pénzt.!

9. 56% exkluzív engedmény a Bitcatcha Reader számára

Inmotion Hosting 56% -os exkluzív engedmény a Bitcatcha olvasók számára

Mindenkinek tetszik, ha jobban ért el pénzét, ugye? Srácoknak, szerencsére sikerült exkluzív kedvezményt szereznünk az Inmotion Hosting segítségével, amely 56% -ot enged meg üzleti tervéből, így az árat csak havi 3,49 dollárra csökkenti (indítási terv)!

Ez még nem minden, ha prémium WordPress tárhelyet keres, örömmel fogja tudni, hogy 37% -kal kevesebbet kapunk az Inmotion WP-1000s tervéről, amely az árat csak havi 4,99 dollárra csökkenti..

Összehasonlítva a Bluehost induló WordPress tárhely-tervével, amely túlzottan 39,99 dollárt fizet (Önnek még nem kell több funkcióját megszereznie – még inkább az Inmotion VS Bluehost szolgáltatásban), úgy gondoljuk, hogy nyilvánvalóan több energiát kap a dollárért az alábbi leányvállalati linkünkkel!

Azok a dolgok, amelyek nem tetszik az Inmotion Hosting szolgáltatásban

1. Iffy Check out folyamat

Ez csak egy apró megrázkódtatás, de ez még mindig bosszantónak bizonyult – az Inmotion Hosting kijelentkezési folyamata fájdalmat okozhat. Nincs egyértelmű jelzés arra, hogy mit kell tenni, vagy hol kell nyomni.

Ők azon kevés vállalat közül, amelyek továbbra is gyakorolják az új felhasználók kézi megerősítésére irányuló hívását. Ez nagyon zavaró lehet, de biztonsági funkció is. A felhasználótól függ, hogy ez jó vagy rossz dolog-e.

A kijelentkezés folyamata szintén nagyon lassú. A gyors keresés során kiderült, hogy egyes felhasználóknak is problémák merültek fel az eladás befejezésében, másoknál időtúllépés tapasztalható, míg mások egyszerűen nem tudták befejezni a folyamatot.

Ha feliratkozásra gondol, vegye figyelembe és készüljön fel – légy türelmes, és az eladás végül megy keresztül.

2. Nincs ázsiai adatközpont

Míg az Inmotion Hosting Max Speed ​​Zone ™ a globális elérés szempontjából lett optimalizálva, és igazán jól működik, ám ez fúj, hogy adatközpontjaik csak Amerikában találhatók..

Délkelet-Ázsiában vagyok, és bár az Inmotion Hosting szerverei elég jól reagálnak, 178 ms-os szingapúri szűrt elemmel, potenciálisan sokkal gyorsabb az ügyfeleink számára, hogy weblapunkat töltsék fel, ha csak ázsiai adatközponttal rendelkeznek..

3. Nincs NGINX

Az NGINX egy szuper népszerű szerver, amelyet a legtöbb webtárhely között hoztak létre, mivel hozzájárul a webhely betöltési sebességének jelentős csökkenéséhez, és nagyon csalódottak vagyunk, hogy az Inmotion Hosting még nem hajtotta végre megosztott tárhelyterveiben (ez csak a a WordPress tárhely lehetőségei).

Egy kicsit ásottunk és felfedeztük, hogy tesztelik és felülvizsgálják az NGINX kompatibilitását a megosztott szerverekkel, és valószínűleg teljesen áttérnek az Apache-ról.

Félelmetes lesz a kis- és középvállalkozások tulajdonosai számára, amikor ezt megteszik (a webhely betöltési sebessége rendkívül csökken az NGINX-nél!), De az írás ideje óta úgy tűnik, hogy elszalasztott lehetőség.

Az Inmotion Hosting tervei & Jellemzők

Üzleti tárhely

Ha megosztott üzleti tárhelyet keres kisvállalkozásoknak vagy e-kereskedelmi webhelyeknek, akkor három lehetősége van:

LaunchPowerPro
Ár / dollár3.99*$4.99*$7.49*
Megújulás $ 7.99 $ 9.99 $ 15.99
DomainFREEFREEFREE
A webhely száma megengedett26 Korlátlan
Disk SpaceUnlimitedUnlimitedUnlimited
BandwidthUnlimitedUnlimitedUnlimited
Az EmailUnlimitedUnlimitedUnlimited száma
SpeedNormal2X4X
Biztonsági SuiteIncludedIncludedIncluded

* A 12 hónapos előfizetés ára. 56% exkluzív engedményt alkalmazott.

Tesztelési oldalunkon az energiaterv található, mert néhány domaint akartunk tárolni, és ez a terv több mint elegendő mozgásteret és erőforrást biztosít nekünk mindazok elvégzéséhez, amelyeket akartunk. Valójában más társult webhelyeket is üzemeltetünk ezzel a fiókkal, és még mindig nem találkoztunk a működés közben fellépő csuklással..

Ami az Inmotion Hosting webhelyén nem igazán világos, az az különbség az energiaterv kétszeres teljesítménye és a 8-szoros teljesítmény között a Pro tervben. Néhány ásatást végeztünk, és ezt fedeztük fel

CPU% (C) Fizikai memória
Launch40% 1GB
Power80% 2GB
Pro100% 4GB

A pro tervekhez hozzárendelt fizikai memória szó szerint a dob indítási terv 4-szerese, ami azt jelenti, hogy a gazdagép hatékonyabban tudja futtatni a szükséges programokat az Ön webhelyén, ami közvetlenül a gyorsabb betöltési sebességre vezet, ha a webhely ilyen erőforrásokat igényel.

Ha a kerítésen áll a Power és a Pro terv között, akkor a hüvelykujjszabály az, hogy mindig kicsivel kezdjen és frissüljön, miközben növekszik. Az Inmotion Hosting teljes körű szolgáltatást nyújt minden igény kielégítésére. Tehát csak válasszon egy olyan tervet, amelyre Önnek szüksége lesz az erőforrásokra – ha úgy találja, hogy többre van szüksége, akkor mindig lehetősége van frissíteni!

Emellett exkluzív 56% -os árengedményt kap, ha használja a társult linket, tehát ne felejtse el használni!

VPS

Ügynökségek, viszonteladók vagy fejlesztők számára választhat két olyan VPS-terv közül, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Ezek a tervek az NGINX szerver felállítását és az egyéb nagyon bűvös előnyöket nyújtják, amelyek megadják a szabadon bocsátási jogokat, ha a tudásban levőkkel lógnak. Itt található a VPS összes funkciója.

kezelt vps és önálló menedzsment vps tárhely

Menedzselt WordPress tárhely

Ha azonban a legjobbak közül a legmegfelelőbbet, a legfrissebb és dekadensebb tárhely-terveket keresse, ne keresse tovább az Inmotion Menedzselt WordPress tárhelyét. Optimalizálva vannak, hogy a lehető legjobb sebességet biztosítsák az NGINX, SSD, PHP7 és speciális gyorsítótárazási lehetőségekkel..

Ön is élvezni fogja a kezelt biztonságot és a kezelt frissítéseket, ami azt jelenti, hogy szó szerint nem kell egy dologért aggódnia, mivel az Inmotion által kezelt WordPress tárhely mindent megold az Ön számára.

Nyilvánvaló, hogy a prémium szolgáltatásokkal prémium áron jönnek – készülj fel az előnyeikre! Itt megtekintheti áraikat.

Hogyan viselkedik az Inmotion a versenyek ellen??

inmotion VS Siteground: Melyik a gyorsabb?

Mint korábban említettem, a Bitcatcha.com-ot régen az Inmotion Hosting házigazdája volt, még mielőtt átváltottuk a SiteGround Cloud-re, és a váltásról szóló döntés nagy része a SiteGround akkori rendkívüli sebességén alapult (ez 2 évvel ezelőtt volt)..

Szerver válaszideje: 172 ms VS 138 ms

Ehhez a sebességteszthez két webhelyet hoztunk létre – egyet az Inmotion Hosting energiatervével és egy a SiteGround GrowBig-rel. Két intenzív szerversebesség-ellenőrzőn keresztül teszteltük két teszthelyet, hogy kiderítsük, melyik webhely gyorsabb a válaszidő szempontjából, és az eredmények meglepetésként fogadtak bennünket..

Inmotion PowerSiteGround GrowBig
Szerver helyeLos AngelesChicago
USA (W) 2 ms55 ms
USA (E) 53 ms3 ms
London322 ms92 ms
Szingapúr178 ms223 ms
São Paulo172 ms139 ms
Bangalore514 ms380 ms
Sydney153 ms226 ms
Japán109 ms148 ms
Kanada67 ms12 ms
Németország149 ms103 ms
Világszerte átlag171,9 ms138,1 ms
Teljes eredmények

Az Inmotion Hosting tényleg nagyon lenyűgözte a világ 172 ms-os átlagát, amely A bitcatcha.com webhelyen A + besorolást kap.!

Ezekből az eredményekből nagyon világos, hogy az Egyesült Államokban működő közönséggel rendelkező helyek a leginkább profitálnak a lángoló gyors sebességükről, az Amerikában található 2 adatközpont miatt, de a világ többi részéről származó pingok is meglehetősen gyorsan visszatértek (többnyire 180 ms alatt). így a nemzetközi közönséggel rendelkező vállalkozások továbbra is élvezhetik az ajánlottnál gyorsabb sebességeket az Inmotion Hosting használatával!

A SiteGround pontszáma meglehetősen hasonlít az Inmotion Hosting szolgáltatáshoz, amelynek világszerte gyors átlaga 138 ms, ami szintén A+.

Szervereink részletesebb összehasonlítását a SiteGround VS Inmotion Hosting oldalon végeztük. Ne nézd meg.

Adatközpont helye: 2 VS 5

Az Inmotion Hostingnak csak 2 adatközpontja van (kelet-kelet és amerikai nyugat), amelyek stratégiailag elhelyezkednek a világ legnagyobb kiterjedése érdekében. Noha az Inmotion Hosting adatközpontjai szóközönként nagyon gyorsak, a SiteGroundnek öt adatközpontja van, amelyek 3 régióra oszlanak – ez lehetővé teszi a célközönség helyzetéhez legközelebbi adatközpont kiválasztását, biztosítva számukra a lehető leggyorsabb betöltési sebességet (és mindannyian tudjuk, annál gyorsabb). a webhely betöltődik, annál több eladást eredményezhet!).

Sebességnövelő szolgáltatások

Ami a sebességnövelő szoftvereket illeti, mind a SiteGround GrowBig, mind az Inmotion Hosting Power Plan támogatja a PHP7-et, ám úgy tűnik, hogy a SiteGround rendelkezik a népszerű NGINX szerver felállításával, amely a sebességére híres. A SiteGround előnye az is, hogy saját SuperCacherrel, fejlett gyorsítótárazó rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a webhely betöltési idejének akár négyszeres gyorsabb növelését.!

Az Inmotion Hosting valóban nagy teljesítményű SSD-kkel rendelkezik, amelyek az NGINX szerver beállításával vannak optimalizálva, de úgy tűnik, hogy ezek a szolgáltatások csak a WordPress tárhelyterveikkel érhetők el..

csoportos it & staging

Azok köztük, akik élvezik az életminőségi funkciókat, például a GIT-et vagy a színpadi rendezvényt, csalódni kell, hogy az Inmotion Hosting nem kínál ezen szolgáltatások egyikét sem. Kicsit kiábrándító, tekintve, hogy a SiteGround nagyjából ugyanazon az áron kínálhat többet.

jegyzet

Az Inmotion Hosting Git szolgáltatást kínál & A prémium WordPress tárhely beindítása, melynek havi ára 4,99 dollár. .

Inmotion VS Bluehost Mint WordPress tárhely

Ezután az Inmotion Hosting vadonatúj WordPress tárhely-tervét vetettük ki a Bluehost idézett WordPress tárhely-terveivel szemben.

Az első dolog, amit észrevettek közvetlenül a denevérnél, az ár volt – az Inmotion Hosting WP-1000S terve csak 9,99 USD 37% -os engedményt, csak 6,99 USD havonta, szemben a Bluehost WP szabványával hatalmas, 19,99 USD havonta. Amikor a funkciókat egymás mellé helyeztük, azt tapasztaltuk, hogy a hatalmas árkülönbség valóban nem igazolható.

Inmotion HostingBluehost
Bevezető ár: 6,99 USD * / hónap 19,99 * / hónap
Megújítás 9,99 USD / hónap 39,99 / hónap
Támogatott webhelyek1
Disk Space40GB30GB
Ingyenes e-mail fiókokUnlimitedNo
SSD StorageYesNo
Ingyenes weboldal MigrationYesNo
Ingyenes automatizált biztonsági másolat Igen Igen
Max Speed ​​Zone ™ Igen Nem
Ingyenes hirdetési hitelek $ 150 $ 0
Pénzvisszafizetési garancia90 nap30 nap
Átmeneti környezetIgenNem
Automatikus frissítések a RollbackYesNo segítségével
Ingyenes SSLYesYes
Prémium site BuilderYesNo
NGINXYesNo

* A 12 hónapos előfizetés ára.

Az egyetlen előnye, amely a Bluehost látszólag rendelkezik az Inmotion Hostingval szemben, hogy havi 100 millió látogatást tesz lehetővé, összehasonlítva az Inmotion Hosting 20 000 havi látogatásával.

Ezen kívül csak nincs értelme a Bluehost házigazdájának. Az Inmotion WordPress tárhely oly sok alapvető szolgáltatást kínál nekünk felére (SSD, átállás, automatikus frissítések, oldalkészítő, webhely-migráció … tovább folytatódik a lista), amelyek miatt a Bluehost terve valóban elavultnak tűnik.

A funkciókat tekintve egyértelmű, hogy az Inmotion Hosting WP-1000S logikai döntése, ha a Premium WordPress tárhely megszervezésére gondol..

Döntés: Kell-e fogadnom az Inmotion Hosting szolgáltatást?

Nagyon elégedettek vagyunk az Inmotion Hosting szolgáltatással!

Sebességük javult az utóbbi időben, amikor teszteltük őket, és meglepő módon fogadtak bennünket. Két adatközpontjukat hatékonyan használják a nemzetközi közönség lefedésére anélkül, hogy felöltöztetési időket feláldoznák, sőt még gyorsabb teszteket is végeztek, mint a kedvenc házigazdank, a SiteGround!

Az előnyök nagymértékben meghaladják a hátrányokat (őszintén szólva, kiskorúztunk – valójában nehézségekbe ütközött a hátrányok felkísérlésével!), És imádjuk a hosszú tulajdonságok listáját.

Az SSD-tárolóik óriási előnyt jelentenek. Dobja el a többi kedvezményét (korlátlan e-mailek, leállások nélküli webhely-továbbítások, ingyenes alkalmazások, korlátlan sávszélesség stb.), És ez nincs értelme – az Inmotion Hosting kiváló internetes házigazda.

Terveik ár-érték arány, megbízható üzemidő és ügyfélszolgálat mellett.

Nem számít, ha egy adott országot vagy egy nemzetközi közönséget céloz meg – csak derítse ki, hogy a keleti vagy nyugati szerverek jobbak-e a célközönség számára, és figyelje, amint az adatok rekordidő alatt eljutnak az ügyfelek képernyőire.

10/10 javasolja!

Főbb jellemzők

 • ✓ Ingyenes domain név
 • ✓ Korlátlan lemezterület
 • ✓ Korlátlan adatátvitel
 • ✓ Max Speed ​​Zone ™
 • ✓ Tartalmaz SSD
 • ✓ SSH hozzáférés támogatott
 • ✓ 24 × 7 amerikai támogatás
 • ✓ 90 napos pénzvisszafizetés

Ajánlott

 • • e-kereskedelem
 • • WordPress
 • • Fórum
 • • CMS (Joomla, Drupal)
 • • Közepes méretű webhely
 • • Üzleti webhely

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map