4 razlogi, da so stopnje konverzije e-trgovine nizke (in kako to popraviti)

Bodimo iskreni. Zaslužiti veliko denarja v trgovini za e-trgovino ni enostavno.


Mogoče vložite veliko truda v svojo trgovino, vendar še vedno ne morete prodati.

To je frustrirajoče in ostra resnica je naslednja:

Če vaša trgovina e-trgovine ne prodaja nobenih izdelkov, ne samo, da vam manjka dobiček – verjetno izgubite denar, ko upoštevate stroške izdelka / material, stroške dela in druge stroške, povezane z vodenjem spletne trgovine.

…Slabo.

Če se vam ta situacija zdi preveč znana, boste morda pripravljeni zapreti svojo trgovino za e-trgovino.

Vendar še ne obupajte! Pogovorimo se o nekaterih zlahka popravljivih napakah, ki jih lahko naredite in ki vplivajo na vašo prodajo. Nato lahko izvedete potrebne spremembe, da izboljšate stopnje konverzije e-trgovine.

Uporabljate slike izdelka nizke kakovosti.

Stavite lahko, da so ena od prvih stvari, ki jih bodo potencialne stranke opazile pri vaših izdelkih, slike. Če imate slabe fotografije, vaše podjetje ne bo videti kot verodostojno in potencialne stranke morda ne bodo zaupale vašemu podjetju, da bi ga kupile od vas.

Dobre fotografije izdelkov pa vam lahko pomagajo doseči večjo prodajo s povečanjem mnenja stranke o trgovini.

Ne samo to – kakovostne fotografije pomagajo strankam, da vidijo podrobnosti vaših izdelkov, kar lahko pomaga tudi izboljšati prodajo.

Razmislite o tem tako. Ko nekdo kupuje prek spleta, izdelka ne potrebuje, da fizično ravna z izdelkom, da ga podrobneje pregleda, preden ga kupi, zato se lahko pri nakupu zdi kot na srečo. Če se boste lahko počutili manj kot igranja, če na fotografijah pokažete različne podrobnosti in poglede svojih izdelkov, bo vaša stranka pridobila zaupanje, ki ga potrebuje za nakup.

Tu je primer dobrih fotografij izdelkov (najdete jih v trgovini Moonkist Designs Etsy):

Lepe slike izdelkov naredijo razliko

Oglejte si, kako je prodajalec vključil fotografijo prstana od blizu in druge fotografije, ki prstan prikazujejo iz več zornih kotov? Raznolikost slik kupcem omogoča, da vidijo vse podrobnosti prstana.

Poskrbite, da boste posneli več kakovostnih fotografij izdelkov za vse, kar tudi prodajate. In če prodajate nekaj nosljivega, vključite fotografijo osebe, ki nosi izdelek, da bodo potencialne stranke lahko videle, kako izgleda, ko nosijo.

Namig

Oglejte si to objavo v spletnem dnevniku, če želite izvedeti več o tem, kako slike pomagajo povečati stopnjo konverzije.

Za pošiljanje boste plačali.

Mislite, da vaše visoke cene dostave niso pomembne? Pomisli še enkrat!

Po besedah ​​strokovnjakinje za tekstopise za preusmeritve Joanne Wiebe, plačila z visokim pretvarjanjem vključujejo brezplačno pošiljanje. To je zato, ker so visoke cene pošiljanja prvi razlog, da ljudje opustijo nakupovalne vozičke e-trgovine.

In preverite to:

Podjetje z imenom 2BigFeet se je odločilo, da bo začelo ponujati brezplačno pošiljanje za naročila nad 100 USD in videli so, da se njihove konverzije čez noč povečajo za 50%.

Zakaj torej ne poskusite ponuditi brezplačne dostave, če želite videti, kakšen učinek ima na vaše lastne menjalne tečaje? Kdo ve – tudi čez noč ste lahko videli 50-odstotno izboljšanje stopnje konverzije!

Vaše spletno mesto je preveč počasno.

Pomislite na zadnje obiskano spletno mesto, ki se je naložilo dolgo. Ste se obdržali ali ste se odločili, da spletno mesto opustite?

Verjetno ste jo opustili. Soočimo se s tem – v današnjem svetu takojšnjega zadovoljevanja s pomočjo tehnologije nihče ne želi čakati naokoli.

Tudi Damien Farnsworth iz Copybloggerja je govoril o pomembnosti hitrosti spletnega mesta in rekel, da “hitrost vašega spletnega mesta vpliva na vse meritve, ki vas zanimajo.”

Zadeve glede hitrosti

Poleg tega raziskava Unbounce kaže, da bo 1 od 5 kupcev opustila nakupovalni voziček, če se vaše strani nalagajo prepočasi. Hitrost nalaganja spletnega mesta morate vzeti resno in si prizadevati, da jo popravite, če je počasna.

Morda niste prepričani, kako hitro se vaše spletno mesto nalaga. V tem primeru uporabite orodje za preverjanje hitrosti strežnika Bitcatcha in navedite ta seznam drugih načinov, kako lahko izmerite točno hitrost spletnega mesta..

Če ugotovite, da je vaše spletno mesto počasno, vendar ne morete ugotoviti, zakaj, upoštevajte, da je lahko kriv eden od naslednjih razlogov:

 • Imate preveč WordPress vtičnikov.
 • Vaše slike so prevelike.
 • Niste omogočili predpomnjenja.

Tukaj lahko odpravite te težave:

 • Izključite vse vtičnike WordPress, ki jih ne uporabljate.
 • Uporabite stisnjene slike na svojem spletnem mestu
 • Omogoči predpomnjenje Vaše spletno mesto se bo naložilo hitreje, ker brskalniku datoteke ne bo treba zahtevati od strežnika.

Upoštevajte, da težave, ki sem jih omenil tukaj, niso edini možni vzroki za počasne hitrosti nalaganja. Če želite obširnejši seznam razlogov, da se vaše spletno mesto ne bo moglo naložiti tako hitro, kot želite, si oglejte to objavo v spletnem dnevniku.

Namig

To so natančni koraki, ki smo jih sprejeli za pospešitev naše WordPress. Uporabljamo ga v Bitcatcha.com in s ponosom dosežemo čas obremenitve pod 3 sekundami.

Kupci ne zaupajo vašemu poslu.

Recimo, da nakupujete mizo v spletu in začnete gledati okoli Etsy. Komu od naslednjih prodajalcev bi zaupali več?

Komu zaupate?

Verjetno ste izbrali prvega prodajalca – vaše zaupanje si prisluži s predstavitvijo več kot 300 pregledov s petimi zvezdicami prejšnjih strank.

Po mnenju znanega tržnika in podjetnika Neila Patela potencialni kupci zaupajo mnenjem, ker:

 • Predstavljajo resnično situacijo uporabe
 • Manj verjetno je, da bodo pristranski kot prodajna stran
 • Obiskovalcem dajo zaupanje pri nakupu, saj dokazujejo, da pri nakupu ne bo težav

Poskrbite, da boste vsem, ki od vas nekaj kupijo, zagotovili visokokakovosten izdelek in odlično storitev za stranke. Odpravljanje poti za vsako stranko je odličen način, da začnete dobivati ​​pozitivne ocene.

Kaj pa, če delate vse pravilno in še vedno ne morete dobiti želenih pregledov?

No, morda želite spodbuditi ljudi, da pregledajo vašo trgovino po nakupu. To lahko storite tako, da vsakemu paketu pošljete prilagojeno opombo, ki se kupcu zahvali za njihovo poslovanje in jih prosi, naj pregledajo vašo trgovino.

Beseda opozorilo: izogibajte se pritisku na stranke, da bi pustili nepošteno pozitivno mnenje. Nekaj ​​slabih pregledov vam ne bo škodovalo – pravzaprav bi lahko slabe ocene celo naredile vaše pozitivne ocene bolj verodostojne.

Namig

Če želite izvedeti več načinov, kako lahko izboljšate svoje možnosti za odlične ocene, si oglejte to objavo na spletnem dnevniku.

Odpiranje trgovine z e-trgovino je lahko koristno, vendar le, če ste pametni, kako se predstavite kot podjetje.

Začnite slediti nasvetom, ki sem jih omenil v tej objavi, in povečali boste svoje možnosti za izboljšanje prodaje, ki jo želite.

Katere spremembe boste spremenili za izboljšanje stopnje konverzije v e-trgovini? Delite v razdelku s komentarji!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map