Kuinka luoda blogia – 5 helppoa vaihetta blogin perustamiseen vuonna 2020

Kaikki tuntemasi hienot lapset luovat blogeja, blogeja ja antavat melko hyvää rahaa tekemällä niitä. Miksei päästä mukaan peliin ja saada pala myös siitä makea-makea blogin palkkapäivästä, eikö niin?


Asia on, että jos olet tällä sivulla ja luet tätä kappaletta, et todennäköisesti osaa luoda blogia.

Sinulla on onni ystäväni, koska olemme tarpeeksi ystävällisiä viettämään aikaa kiireisiin aikatauluihimme kirjoittaaksemme tämän oppaan, joten voit luoda oman blogin ajoissa ja ajaa nopeasti.!

Usko tai älä, blogin luominen ei ole vaikeaa eikä sinun tarvitse paljon teknistä tietoa. Osissa, jotka vaativat teknistä tietämystä, opastamme sinut niiden läpi auttaaksemme sinua tuntemaan olosi turvallisemmaksi.

Mikä on blogi?

Entä jos puhumme siitä, mitä blogi tarkalleen on?

Blogi on oikeastaan ​​vain uusi verkkosivusto, joka keskittyy kirjalliseen sisältöön, joka yleensä esitetään vähemmän muodollisella kirjoitusmuodolla.

Kun blogistamisesta tuli ensin juttu, ihmiset käyttivät sitä pääasiassa verkkolehtenä, kirjoittaen ajatuksensa maailman lukemiseen.

Nykyään blogosfääri on kehittynyt, ja siitä syntyy monia alaluokkia, kuten kuntobloggeja, valokuvabloggaajia, muumibloggaajia… jos luulet sen, todennäköisesti siellä on bloggaaja.

Miksi ihmiset alkavat blogeja

Ihmisillä on monia motivaatioita perustaa omia blogejaan.

Jotkut haluavat harjoittaa kirjoitustaitojaan. Joidenkin mielestä se on katartaista, kun he ilmaisevat itseään verkossa. Jotkut ovat vain intohimoisia valitsemaansa markkinarakoaan.

En voi puhua kaikkien heidän puolesta, mutta yksi motivaatio, joka vetää suurimman osan ihmisistä kauniiseen blogimaailmaan, on kyky ansaita rahaa blogeistaan.

Koska bloggaajat kirjoittavat henkilökohtaisista kokemuksistaan, heillä on erittäin henkilökohtainen yhteys lukijoihinsa, yhteys, jonka korkean profiilin tuotemerkit ovat valmiita maksamaan vain niin, että bloggaaja tukee heidän tuotetta (edellyttäen tietysti, että bloggaaja seuraa kunnollista).

Riippumatta siitä, millaisia ​​motiiveja sinulla on blogin aloittamiseen, pääasia on, että bloggaaminen on upea harrastus, ja jos se tehdään oikein, voit ansaita siitä erittäin hyvät elantonsa.

Merkintä

Näyttää siltä, ​​että monilla ihmisillä on väärinkäsitys, että sinun on oltava hyvä kirjoittaja aloittaaksesi blogin. Hyvä kirjoittamistaito voi auttaa esittämään blogiisi ammattimaisemmin, mutta blogin sisältö myy. Voit aina parantaa blogpostiasi myöhemmin. Jos haluat parantaa kirjoitustasi, tutustu tähän sisältökirjoitusoppaaseen.

Kuinka luoda blogia – 5 vaihetta blogin aloittamiseen

Vaihe 1: Valitse niche

Tämä mielenkiintoinen ensimmäinen askel blogin perustamisessa muovaa tapaa, jolla blogoit koko blogiuran lopun ajan, joten se on yksinkertainen mutta erittäin tärkeä askel: Sinun on päätettävä kapeasta.

Aiotko olla valokuvablogger? Haluatko mieluummin blogia matkoistasi? Ehkä olet tekniikassa. Ehkä ruoka on hilloa.

Riippumatta siitä, mitkä ovat intohimosi tai kiinnostuksen kohteesi, valitsemasi markkinarako auttaa luomaan tietä bloggaamistavoillesi tulevaisuudessa. Se ei ole kova ja nopea sääntö (jotkut bloggaajat risteävät jatkuvasti aiheita suurella menestyksellä), mutta se on opas, joka auttaa pitämään bloginne keskittyneenä ja osuvana.

Joten valitse oma markkinarako. Valitse nimi. Pidä se yksinkertaisena ja lyhyenä.

Vaihe 2: Valitse Blogging-alusta

Voit valita sieltä paljon ilmaisia ​​blogialustoja, kuten Wix, Blogger, Tumblr ja WordPress..

Valintaympäristömme olisi WordPress, koska se on yksi tehokkaimmista blogin käyttöympäristöistä, joka toimii tällä hetkellä 33,9 prosentilla Internetin verkkosivustoista.

33,9% verkkosivustoista käyttää WordPressiä

Lähde: w3techs.com

Se on myös SEO-ystävällinen, erittäin helppokäyttöinen ja siinä on runsaasti lisäosia, mikä tuo pöydälle lisätoimintoja ilman, että tarvitaan paljon teknistä tietoa.

Voit myös saada verkkosivustosi ja verkkotunnuksesi suoraan WordPress.com-sivustolta täysin ilmaiseksi, mutta kuten rakas isoäiti sanoi aiemmin: ”hyvät asiat eivät tule halpoja, halvat asiat eivät tule hyväksi”.

Vaihe 3: Verkkotunnuksen ja verkkotunnuksen hankkiminen

WordPress.com on ehdottoman ilmiömäinen laajentaakseni edellisessä kappaleessa sanottua, mutta heidän ilmaiseen web-isäntään ja verkkotunnukseen sisältyy paljon rajoituksia.

 1. Sinulla ei ole omaa nimesi.com
  Vaikka tämä ei välttämättä tunnu olevan iso asia, se erottaa amatöörit ammattilaisista. Jos olet tosissasi blogissasi ja haluat nähdä sen kasvavan, sinun kannattaa hankkia oma verkkotunnuksesi.
 2. Web-hosting-rajoitukset
  Ilmaisessa WordPress.com-sivustossa on hyvin vähän web-hosting-tilaa (tyydyttävästi 3 Gt). Kun olet täyttänyt tämän tilan, joudut maksamaan päivittääksesi ja jatkaksesi blogin käyttöä.
 3. Lisäosia ei sallita
  Ilmainen versio ei salli laajennuksia, mikä on surullinen ja rikkoo hauraan pienen sydämeni.
 4. Mainoksia kaikkialla
  On tarpeeksi pahaa, että et voi ansaita rahaa ilmaisella WordPress.com-verkkosivustollasi, mutta he sijoittavat mainoksia kaikkialle! Muista, että “hyvät asiat eivät tule halpoja, halvat asiat eivät tule hyviä”. Mainosten sijoittelu on WordPressin tapa tuottaa tuloja.
 5. Blogiisi voidaan poistaa
  Miltä sinusta tuntui, että olet himoinut ja rakentanut blogiasi ja seuraajiasi hyvän vuoden ajan, ja herätät jonain päivänä huomata, että blolisi on poistettu, koska olet vahingossa rikkonut yhtä WordPressin monista käyttöehdoista? Se on tapahtunut aiemmin, ja se tapahtuu uudestaan. Se on riski, jota en ole valmis ottamaan.

Nämä ovat vain muutamia ongelmista, joita voimme ajatella. Voit aina ostaa verkkotunnuksesi ja verkkosivustosi erikseen, joten et törmää mihinkään näistä ongelmista. Tässä on vaihe vaiheelta ohjeet siitä, miten se saadaan aikaan.

Verkkotunnus

Verkkotunnusten rekisteröijiä, kuten GoDaddy ja Namecheap, on paljon, mutta me pidämme Namecheapista, koska he ovat erinomainen rekisterinpitäjä ja heittävät ilmaiseksi WhoisGuardin. Tämä auttaa pitämään henkilöllisyytesi salassa, mikäli haluat blogoida nimettömästi.

Prosessi on melko yksinkertainen, siirry vain eteenpäin, kirjaudu sisään, valitse verkkotunnuksesi nimi ja olet valmis!

Muista, että haluat valita verkkotunnuksen, joka on yksinkertainen ja helppo muistaa. Pidä se tarttuvana, jos pystyt. Mitään funky-laajennuksia, kuten ”.io” tai “.biz”, pidä se .com-muodossa, koska se on mitä useimmat ihmiset ovat tottuneet.

sivujen ylläpito

Saatat ajatella, että web-hosting on vain tilaa verkkosivustotiedostojesi tallentamiseen, ja satunnainen web-isäntä tulee olemaan hieno, mutta et voi erehtyä enemmän. Itse asiassa, jos haluat blogin menestyvän, sinun on entistä parempi hätää, varmista, että saat luotettavan ja nopean verkkopalvelupalvelun.

Oletko törmännyt blogiin, joka latautuu niin hitaasti, että et vain kyllästynyt odottamaan sisällön avautumista? Jos ajat itsellesi, huomaat, että 3 sekuntia on kaikki mitä tarvitset tunteaksesi blogin olevan hidas ja 5 sekuntia on keskimääräinen aika, joka ihmisten kimppuun kestää.

Verkkosivustosi on ratkaisevan tärkeä varmistaa, että blogisi toimii nopeasti ja kireällä, joten et menetä lukijoita tarpeettoman hidasten latausaikojen takia..

Vaikka ympärillä on runsaasti web-hosting-palveluita (napsauta tätä luetteloamme suosituimmista Web-palvelimista), mutta suosittelemme etsimään luotettavaa kansainvälistä web hosting -tuotemerkkiä, kuten SiteGround, blogin isännöintiin..

Varmasti voi olla saatavilla halvempia vaihtoehtoja, mutta SiteGroundin käyttöaika, luotettava asiakaspalvelu, luettelo eduista ja uskomattoman nopea palvelimen vastausaika ovat ehdottoman loistavia. Itse asiassa luotamme heihin niin paljon, että isännöimme tätä verkkosivustoa heidän kanssaan!

Tilin luominen ja blogin asettaminen SiteGroundin avulla on itse asiassa melko yksinkertaista. Tässä on mitä sinun täytyy tehdä:

 1. Siirry www.siteground.com valitaksesi isännöintisuunnitelmasi.
 2. Paina “Aloita” nähdäksesi mitä on saatavilla
 3. SiteGround suunnitelmat

 4. Suosittelemme hankkimaan GrowBig-suunnitelman (5,95 dollaria / kk), koska se on hieno tasapaino hinnan ja hyötyjen välillä, mutta riippuen siitä, mitkä tarpeesi voivat olla, voit joko mennä StartUp (3,95 dollaria / kk) tai GoGeek (11,95 dollaria / kk). Älä asu täällä liikaa, valitse vain suunnitelma ja mene sen mukana. Voit päivittää tai alentaa tiliäsi myöhemmin tarvittaessa.
 5. Sinun pitäisi nyt nähdä sivu, jolla olet saanut mahdollisuuden rekisteröidä verkkotunnus tai käyttää omaa. Sinulla pitäisi olla oma verkkotunnuksesi jo nyt, jos olet noudattanut tämän oppaan ohjeita, joten napsauta ”Minulla on jo verkkotunnus” ja täytä se ilmoitettuun ruutuun. Napsauta “Jatka”.
 6. tarkista ja viimeistele

 7. Täällä haluat kirjoittaa henkilökohtaiset tietosi, kuten sähköpostiosoitteesi (varmista, että se on kelvollinen! Se on paikka, johon he lähettävät kuitin), määrittää salasana, etunimi, sukunimi, maa, puhelinnumero, postinumero jne. Voit halutessasi kirjoittaa yrityksesi nimen, mutta se on valinnainen.
 8. valitse verkkotunnus

 9. Vieritä hiukan eteenpäin löytääksesi tilaa maksutietojesi täyttämiseen. Näppäile luottokorttitietosi, kortin voimassaoloaika, kortinhaltijan nimi ja CVV-koodi (jos et tiedä mikä se on, se on 3 numeroa kortin takana).
 10. maksutiedot

 11. Seuraavaksi näet osto-osion. Sinun on valittava 12 kuukauden ja 36 kuukauden välillä. Valitse haluamasi suunnitelma ja maksuaika.

  Sinun ei tarvitse SG-sivustoskanneria, joten ohita se. Jos sinusta tuntuu kuitenkin, että tarvitset lisäturvaa, mene eteenpäin ja valitse tämä ruutu.

  Valitse valintaruudut varmistaaksesi, että olet lukenut TOS- ja tietosuojakäytännöt. Jos uutisia ja päivityksiä on este, valitse myös tämä valintaruutu. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, se on ehdottomasti valinnainen.

  Hit “maksa nyt”.

 12. ostotiedot

 13. Voila! Sinulla on nyt uusi tili SiteGround! Heidän olisi pitänyt myös lähettää kuitti aiemmin ilmoittamasi sähköpostiosoitteeseen. Osuma “Jatka asiakasaluetta”.
 14. uusi tili

WordPressin asentaminen

Tämä osa on jatkoa edelliselle osiolle, mutta me jakaamme sen eri osiin helpon sulavuuden saavuttamiseksi.

Merkintä

Jos joutit jonkin näistä vaiheista, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai ottaa yhteyttä SiteGroundin live-chat-tukeen. Ne ovat erittäin hyödyllisiä ja opastavat sinut läpi kaiken tarvitsemasi avun.

 1. Sinun pitäisi nyt nähdä osio nimeltä “määritä uusi hosting-tili”. Valitse ”Aloita uusi verkkosivusto” ja napsauta sitten ”WordPress” kohdassa ”valitse asennettava ohjelmisto”..

  Sinun on nyt täytettävä WordPress-kirjautumistiedot. WordPress-kirjautumistunnuksesi on erillinen SiteGround-tilistäsi, joten muista tietosi. Mene eteenpäin ja kirjoita sähköpostiosoitteesi, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja toista sitten salasanasi varmistaaksesi, että se on oikein.

  Osuma Vahvista.

 2. perustaa WordPress

 3. SiteGroundin pitäisi kehottaa sinua parantamaan tiliäsi SG Site Scannerilla, mutta kuten aiemmin mainittiin, se on täysin valinnainen. Kun olet tehnyt valintasi, paina Vahvista ja valmis asennus.
 4. täydellinen WordPress-asennus

 5. Lyhyen latausajan kuluttua sinun pitäisi nähdä näyttö, jossa sanotaan, että isännöintitilisi on käyttövalmis. Mene eteenpäin ja napsauta “siirry asiakasalueelle”.
 6. täydellinen hosting-tili

 7. Usko tai älä, olet juuri luonut virallisesti oman blogin! Anna itsellesi patti selässä!
 8. Nyt kun olet saanut WordPress-blogin käyttöösi, sinun pitäisi olla ylpeä itsestäsi. Se on mukavaa ja puhdasta. Hyvin zen. Myös erittäin yleinen. Nuorempien ystävieni mukaan sivustosi on tällä hetkellä “Vanilla AF”, joten tehkäämme jotain asiasta,?

  Vaihe 4: Blogin suunnittelu

  Tässä osassa tarkastellaan sitä, mitä voimme näyttää antaaksesi blogillesi hieman enemmän persoonallisuutta.

  Voimme suunnitella ja räätälöidä blogin manuaalisesti houkutellaksesi kohdennettuja lukijoitasi, mutta se vie koko lotta-ajan ja vakavasti, nykypäivänä …

  Kukaan ei saanut aikaa suunnitella blogiisi

  Onneksi WordPressillä on tuhansia ilmaisia ​​teemoja, jotka ovat täysin muokattavissa, mikä näyttää myös erittäin ammattimaiselta!

  Näin käytät WordPress-teemoja

  1. Kirjaudu sisään WordPress-tiliisi. Sen pitäisi olla ”www.yoursite.com/wp-admin”. Haluat vaihtaa ”sinun sivustosi” todelliseen blogin URL-osoitteeseen. Näppäile WordPress-käyttäjänimesi ja salasanasi, kirjaudu sisään.
  2. Wordpress-kirjautuminen

  3. Kun olet kirjautunut sisään, sinun pitäisi nähdä WordPress-hallintapaneeli, joka näyttää tältä. Napsauta “vaihda teema kokonaan”.
  4. Wordpress-kojelauta

  5. Napsauta seuraavaksi WordPress.org-teemoja ja löydät tuhansia teemoja, joista valita! Jos nämä eivät ole tarpeeksi hyviä sinulle, siirry ElegantThemeen ostaaksesi todella hyvännäköisiä teemoja.
  6. Wordpress-teema

  Tärkeä

  Teemat ovat mahtavia, mutta ne voivat olla hankalia. Sivuston latausnopeus on ratkaisevan tärkeä, jotta blogiisi saadaan sijoitus Googlessa, ja optimoimattomien tai vastaamattomien teemojen valitseminen vaikuttaa haitallisesti latausnopeuteen. Muista tarkistaa kommentit mahdollisten negatiivisten arvostelujen varalta ja testata teeman reagoivuus esikatselun osassa. Jos teema ei reagoi jo omassa esikatselussaan, se todennäköisesti tulee hitaasti blogiisi.

  1. Kun teema on valittu, napsauta ”Live Preview” ja sen jälkeen “Activate & Julkaise ”asentaaksesi teemaasi.
  2. esikatseluteema

   (Esikatsele teemaasi)

   aktiivinen teema

   (Aktivoida & julkaise teema)

  Teemasi on nyt asennettu, mutta haluat silti mukauttaa ja lisätä vähän sisältöä tai muuten blogiisi näyttää hieman tyhjä.

  Sivujen lisääminen blogiisi

  Pikkublogiisi tulee olemaan todella paljas, jos et ainakaan sisällä “meistä” -sivua ilmoittamaan lukijoillesi, mitä sinulta voi odottaa.

  1. WordPress-hallintapaneelissa haluat siirtyä sivulle ja napsauttaa Lisää uusi -painiketta.
  2. Lisää WordPress-sivu

  3. Sinut lähetetään sivulle, jolla voit täyttää otsikon ja kappaleen. Mene eteenpäin ja kirjoita otsikkoon ”Tietoja meistä” ja kirjoita pieni kappale blogiisi kohtaan ”Kappale”. Kun olet valmis, napsauta Julkaise-painiketta..
  4. lisää sivun otsikko

  Sivujen linkittäminen valikkoon

  “Meistä” -sivusi ei näy, ellet luota linkkiä valikossa.

  Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain siirtyä WordPress-kojelautaan, napsauttamalla ulkoasua “valikko”. Sivuluettelosi tulisi lisätä automaattisesti valikkorakenteeseen. Jos ei, valitse vain Lisää valikkokohteet -kohdan valintaruudut ja napsauta Lisää valikkoon -kohtaa..

  Kun olet valmis, paina ”Luo ​​valikko” ja blogiisi päivitetään valikossa linkitetyt sivut.

  linkkivalikko

  Blogiviestien lisääminen

  Ah, pienen verkkosivusi leipä ja voi, syy siihen, miksi olet niin sijoittanut tähän. Blogiviestisi auttavat pitämään sinua osuvana, pitävät sivustosi sijoittuneena Google-hauissa ja asettamaan itsesi auktoriteetiksi markkinarakoosi. Jos teet sen oikein, ansaitset jopa elantonsa siitä!

  Mutta ennen kuin lisäät satunnaisesti blogipostit sivustoosi, asetetaan se niin, että se on kaiken helpompaa lajitella tulevaisuudessa.

  1. Paina WordPress-kojetaulussa ”viestit” ja valitse ”luokat”. Sinun pitäisi nähdä alla oleva näyttö. Kirjoita luokan nimi. Tällaisessa tapauksessa voit kutsua sitä vain “blogi”. Napsauta “lisää uusi luokka” alareunassa.
  2. lisää luokkia

  3. Seuraavaksi napsauta ”viestit” -kohdassa ”lisää uusi”. Sinun pitäisi nähdä sivu, jolla voit täyttää viestin otsikon ja sisällön. Mene eteenpäin ja tee se, jos haluat. Kun olet valmis, etsi “luokat” -palkki näytön oikealta puolelta ja valitse ruutu “blogi”.
  4. lisää viesti

   Tulosta “Julkaise” ja uusi blogiviestisi on hyvä mennä! Sinun tarvitsee nyt lisätä luokka valikoihin, ja olet valmis.

  Mukautettujen nimikkeiden luominen & iskulauseita

  Jos haluat, että ihmiset löytävät blogisi ja lukevat sisältöäsi, sinun kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota tähän oppaan osaan.

  Sivustosi otsikko kertoo ihmisille, mistä blogissasi on kyse, ja otsikot auttavat tukemaan otsikoiden sanoja. Ne auttavat myös hakukoneita lajittelemaan ja lähettämään bloginne asianmukaisille hakijoille.

  Voit mukauttaa otsikoitasi ja otsikkolinjojasi vain toivottavasti WordPress-hallintapaneeliin siirtymällä kohtaan Asetukset ja sitten Yleinen.

  WordPress-asetus

  Täällä voit muuttaa sivustosi otsikon ja tunnisteen mihin tahansa haluat. Mene eteenpäin ja tee se, napsauta sitten Tallenna muutokset.

  Kommenttien poistaminen käytöstä

  Joskus, kun jaat henkilökohtaisia ​​ajatuksiasi blogissasi, et halua, että kommenttiosasto on avoin mieletön peikkojen hyökkäyksille ja pyydä heitä jättämään roskaa koskevia kommentteja..

  Voit tosiasiallisesti poistaa kommentit kokonaan käytöstä, jotta et anna niille peikkoille mahdollisuutta tehdä peikkotapahtumia.

  Siirry WordPress-hallintapaneelissa kohtaan ”asetukset” ja ”keskusteluun”. Poista valinta ruudusta “sallia ihmisten kommenttien kirjoittaminen uusiin artikkeleihin”..

  kommentti-asetus

  Luo staattinen kotisivu

  Kyllä, haluat pitää blogia, mutta et itse halua kotisivusi näyttävän!

  Tarvitset staattisen etusivun, eräänlaisen “kotisivun”, jolla kävijät voivat laskeutua ja ottaa kaiken näkemänsä. Kuten useimmat ammatilliset blogit, staattinen etusivu ei muutu, ja se näyttää lukijoille saman asian joka kerta, kun he käyvät sivustossasi, mikä tekee siitä kiiltävämmän.

  Jos tätä ei tehdä, WordPress käyttää uusimpia blogipostisi kotisivuna, mikä näyttää rehellisesti sanottuna selvältä amatööriltä..

  Voit luoda staattisen etusivun tekemällä näin:

  1. Siirry WordPress-hallintapaneeliin, napsauta Asetukset ja Lukeminen.
  2. Napsauta “Staattinen sivu”, valitse sitten sivu, jonka haluat kotisivuksi, ja sitten “Tallenna muutokset”.
  3. kotisivun asetus

  Sisällön lisääminen tai poistaminen sivupalkistasi

  Jotkut ihmiset haluavat sisältöä sivupalkistaan. Jotkut ihmiset mieluummin etsivät puhtaampaa ilmettä ja poistavat sen. Joka tapauksessa, se kaikki on sinun.

  Sisällön lisääminen tai poistaminen sivupalkista on melko helppoa.

  1. Siirry WordPress-hallintapaneeliin, siirry ”esiintymisiin” ja napsauta ”widgetit”.
  2. Täällä näet luettelon käytettävissä olevista widgetistä ja blogin sivupalkista. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on vetää ja pudottaa haluamasi widgetit sivupalkkiin tai poistaa vain widgetit, joita et halua sieltä.
  3. sivupalkin asetus

  Vaihe 5: Lisäosien käyttö

  Tuolloin, kun halusimme optimoida blogejamme, lisätä ominaisuuksia tai luoda uusia toimintoja, jouduimme tekemään se manuaalisesti (mikä on sekä aikaa vievää että tuskallista)..

  Nykyään voit tehdä kaiken tämän ja enemmän vain muutamalla napsautuksella lisäosien ansiosta!

  Voit periaatteessa lisätä mitä haluat sivustollesi. Muuta se verkkokauppaan tai galleriaportfolioon. Jos luulet sen, siihen on todennäköisesti laajennus!

  Laajennusten asentaminen on WordPress-hallintapaneelin alla, napsauta “Plugins” ja “add new”. Sieltä katso vain suosittu välilehti tai suositusvälilehti tarpeitasi vastaaville laajennuksille, ja olet valmis!

  lisää laajennus

  Voit valita loputtoman määrän laajennuksia, mutta muista, että jotkut laajennukset saattavat hidastaa blogiisi. Tee pieni tutkimus plugineista ja blogiisi toimii kuin unelma.

  Tässä on joitain suosikkien laajennuksista:

  • Hiiva SEO
   Se auttaa tekemään blogiisi SEO-ystävällisemmäksi
  • Swift Performance Lite
   Se auttaa vähentämään WordPressin välimuistiaikaa, mikä nopeuttaa blogin latausaikoja!
  • ExactMetricsin Google Analytics
   Tämän avulla voit seurata blogin vastaanottajien määrää. Erittäin hyödyllinen askel vertailukohtien asettamisessa!

  Olet nyt Bloggaaja!

  Onnittelut satunnaisella henkilöllä blogosfäärissä, olet onnistuneesti luonut oman blogin! Autimme, mutta teit kaiken raskaan nostamisen itse, joten sinun tulisi todella antaa itsellesi pat selkä!

  Ennen kuin lähdet, tässä on nopea päivitys asioista, jotka sinun on tehtävä blogin luomiseen.

  1. Rekisteröi verkkotunnus ja valitse web-hosting-palvelu
   • Oikean web-hosting-yrityksen valitseminen
   • Verkkotunnuksesi valitseminen
  2. Blogin luominen
   • WordPressin asentaminen alustaksi
  3. Suunnittelet blogiisi
   • Oikean teeman valitseminen
   • Teeman asentaminen
  4. Sisällön lisääminen
   • Viestien, valikoiden lisääminen ja sivujen muokkaaminen
   • Mukauttaminen ja säätäminen
   • Laajennusten asentaminen

  Jatka mukauttamista!

  Muista, että WordPress on erittäin muokattavissa. Voit todella luoda minkä tahansa haluamasi blogin WordPressillä, joten jatka kokeilua ja mukauttamista, kunnes olet 100% tyytyväinen saatuasi! Kuten aina, pudota meille viesti jokaisesta kysymyksestäsi.

  Kim Martin Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map